Informasjon

Lørdag, 15 August, 09:37

Nyheter om Informasjon

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 19:09

FHI: 17 fly og to skip med coronasmitte i august

Fra og med onsdag skal Folkehelseinstituttet offentliggjøre Informasjon om tid og sted for avganger der personer med coronasmitte har vært om bord..

NRK - I førrgår: 11:48

Koronatelefonen i gang igjen

Koronatelefonen i Stavanger fungerer igjen etter teknisk trøbbel onsdag. Enkelte settes imidlertid over til en telefonsvarer som gir feil Informasjon..

P4 - I førrgår: 14:36

Politiet har avfyrt skudd

Politiet har avfyrt skudd i forbindelse med en politiaksjon i Brattvåg i Møre og Romsdal. Helsepersonell er på stedet og tar hånd om en person, opplyser politiet til Sunnmørsposten. Men de ønsker ikke å gå ut med mer Informasjon..

P4 - Igår: 21:50

Siv Jensen vil tvangsteste

Frp-leder Siv Jensen vil tvangsteste alle som kommer til Norge. Under partilederdebatten på NRK i kveld sa Jensen at obligatorisk testing vil gjøre at det blir lettere å få oversikt. Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre er ikke enig, men mener alle som kommer inn i landet bør få tilbud om testing og riktig Informasjon..

P4 - 08 aug. 20 kl. 13:42

Barnehageansatt smittet

En ansatt i en barnehage i Sandefjord har fått påvist koronasmitte. Det skriver kommunen i en pressemelding. 20 barn og noen voksne er satt i karantene.

NRK - 08 aug. 20 kl. 13:26

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Sandefjord har testet positivt for koronavirus, skriver kommunen i en pressemelding. 20 barn og noen voksne er satt i karantene. Barnehagen jobber med å gi mer Informasjon til foreldre og ansatte..

NRK - 07 aug. 20 kl. 13:52

Turist omkommet

En turist har omkommet ved Tanavassdraget på finsk side, melder politiet. De tror turisten fisket på land. Politiet ønsker ikke å gå ut med mer Informasjon om saken ennå..

Klartale - 06 aug. 20 kl. 11:51

Ber kunder om å sjekke nettbanken sin etter data-innbrudd

Informasjon om noen kunder hos Intersport er på stjålet. Det har skjedd etter et data-angrep som kan ha pågått fra april til juni..

P4 - 31 juli 20 kl. 20:48

Passasjer: - Ikke fått Informasjon

Passasjerer på Hurtigrute-skipet Roald Amundsen sier de nå ikke vet hva de skal gjøre. Fire ansatte er bekreftet koronasmittet og lagt inn på sykehus i Tromsø. og de 177 passasjerene må i karantene, har Hurtigruten opplyst.

P4 - 06 aug. 20 kl. 15:17

Smitten øker i Indre Østfold

Det er registrert seks nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold Nå har til sammen 13 personer i kommunen fått påvist smitten. Kommuneoverlegen opplyser til Dagbladet at de så langt ikke har fått noen Informasjon om hvor de seks personene har vært, eller hva som kan være smittekilden..

NRK - 05 aug. 20 kl. 22:50

Pompeo lover dusør for valghacking

USAs utenriksminister Mike Pompeo utlover dusør på 10 millioner dollar for Informasjon som fører til pågripelse av utenlandske aktører som forstyrrer valget i USA. Uttalelsen falt da Pompeo møtte pressen onsdag..

NRK - 06 aug. 20 kl. 01:12

Facebook fjerner Trump-video

Facebook har for frste gang fjernet et innlegg fra president Donald Trump der han sier at barn er «nesten immune» mot koronaviruset. – Falske påstander og skadelig Informasjon, sier Facebook ifølge NBC News..

P4 - 05 aug. 20 kl. 23:09

Utlover dusør for å avsløre valginnblanding

USAs utenriksminister utlover en dusør på 10 millioner dollar for Informasjon som avslører utenlandske aktører som blander seg inn i presidentvalget. Det opplyste han på en pressekonferanse onsdag kveld. Presidentvalget holdes i november..

E24 - 04 aug. 20 kl. 14:13

Passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen bedt om å holde seg på lugaren

De første testene blir levert i Ålesund tirsdag for rask analysering. Hurtigruten kommer tilbake med mer Informasjon om testresultater når disse er klare, opplyser selskapet i en pressemelding..

NRK - 31 juli 20 kl. 21:07

Nektet å fly Hurtigruta-passasjerer

Det er stor usikkerhet blant passasjerene som var om bord i Hurtigrutas Roald Amundsen etter at det i dag ble påvist koronasmitte, skriver VG. Flere skal ha blitt nektet om bord i flyene som skulle ta dem hjem i kveld. Nå etterlyser de Informasjon..

P4 - 31 juli 20 kl. 22:57

- Teknisk feil gjorde at folk ikke fikk beskjed

En teknisk feil gjode at passasjerene som gikk av skipet i dag måtte vente lenge før de fikk viktig Informasjon. Det opplyser Hurtigruten. Både selskapet og kommuneoverlegen i Tromsø sa tidligere at alle om bord skulle ha fått en SMS eller epost.

VG - 30 juli 20 kl. 13:06

To nye smittede i Moss – knyttes til bryllupsfest

MOSS (VG) De to nye smittetilfellene i Moss kommune det siste døgnet, knyttes til bryllupsfesten i Sarpsborg 19. juli. I tillegg har kommunen fått Informasjon om et fjerde selskap i den samme bryllupsfeiringen..

VG - 30 juli 20 kl. 13:06

Smitteutbruddet i Moss: Kartlegger et fjerde selskap

MOSS (VG) De to nye smittetilfellene i Moss kommune det siste døgnet, knyttes til bryllupsfesten i Sarpsborg 19. juli. I tillegg har kommunen fått Informasjon om et fjerde selskap i den samme bryllupsfeiringen..

NRK - 28 juli 20 kl. 16:03

Donald Trump Jr. får ikkje tvitre

Twitter har avgjort å innføre avgrensingar på Twitterkontoen til presidentson Donald Trump Jr.. Dei meiner han har brote retningslinene deira og spreidd villeiande Informasjon om koronaviruset, skriv Independent..

P4 - 19 juli 20 kl. 16:21

Aksjon avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen i et nabolag i Fjerdingby i Rælingen, der de lette etter en person som kunne ha Informasjon om dødsfallene i Lørenskog. Det opplyser politiet til VG. To barn ble i dag funnet døde i en leilighet, og den antatte moren var kritisk skadd.

P4 - 01 aug. 20 kl. 12:33

Hurtigruten: - For tidlig å si om vi gjorde feil

Hurtigruten mener det er for tidlig å si om de burde ha håndtert situasjonen ombord Roald Amundsen på en bedre måte. Det sier konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, til TV 2. Selskapet fikk onsdag denne uken Informasjon om at en gjest hadde testet positivt flere dager etter at vedkommende hadde forlatt skipet i Tromsø.

P4 - 30 juli 20 kl. 23:04

- Mer bankID-svindel

Politiet sier de nå ser en økning i identitetstyveri. - Flere får tak i BankID-en til enkelte, og nok Informasjon til å kunne misbruke det, sier Rune Skjold i Oslo-politiet til Dagens Næringsliv. Politeit i hovedstaden har trappet opp innsatsen mot denne typen kriminalitet, og har hentet frem saker som tidligere har blitt henlagt.

P4 - 29 juli 20 kl. 23:50

Økning i desInformasjon om korona

Parallelt med at smitte- og dødstall i USA stiger, øker også mengden desInformasjon om koronaviruset i landet. Og blant sprederne av usann Informasjon om viruset er presidenten selv. Tidligere denne uka delte Trump en usann video som hevdet at en malariamedisin var en kur mot korona.

NRK - 23 juli 20 kl. 15:57

Sykehusansatt har korona

En ansatt på Stavanger universitetssjukehus har testet positivt for covid-19. Det blir en pressebrief kl. 16.

NRK - 26 juli 20 kl. 19:29

Israelsk drone krasjet i Libanon

En israelsk drone krasjet inne i Libanin under en operasjon langs grensen, melder en talskvinne for det israelske militæret. – Vi er trygge på at ingen Informasjon har gått tapt, sa talskvinnen. (Reuters).

NRK - 25 juli 20 kl. 04:21

Innrømmer å ha spionert i USA

Jun Wei Yeo erklærte seg skyldig i en domstol for å ha jobbet som spion for den kinesiske regjeringen i 2015-2019, ifølge justisdepartementet i USA. Han skal ha samlet inn verdifull og ikke offentlig Informasjon for kinesisk etterretning, skriver BBC.

NRK - 26 juli 20 kl. 22:41

Volkswagen mistenker «muldvarp»

Den tyske bilprodusenten Volkswagen ser etter en muldvarp i egne rekker etter en lekkasje av konfidensiell Informasjon. Det skal handle om opptak av samtaler selskapet hadde i 2017-2018, angående en konflikt selskapet hadde med en underleverandør..

Dagbladet - 21 juli 20 kl. 10:18

Svensk øy har ansatt «riddere»

Gotland er i «rød sone» og setter inn selvutnevnte riddere for å spre Informasjon om smittevernreglene..

NRK - 24 juli 20 kl. 11:53

Skal innehalde samtalar med Epstein

Dokumenta som ein New York-dommar bad om å offentleggjere torsdag inneheld «ekstremt personleg» Informasjon om Ghislaine Maxwell, melder The Guardian. Blant Informasjonen skal det vere samtalar med den avdøde Jeffrey Epstein frå 2015..

VG - 24 juli 20 kl. 12:17

Vil skrote cupen i 2020: – Ser ikke poenget

Viking-spiller Kristoffer Løkberg etterlyser mer Informasjon om resten av sesongen og mener første steg vil være å skrote den norske cupen..

Aftenposten - 22 juli 20 kl. 11:00

Det Direktoratet for e-helse ikke forteller | Susanne Prøsch

Det finnes allerede et genialt system for deling av medisinsk Informasjon på nett..

NRK - 22 juli 20 kl. 11:09

USA bekrefter nedstengning

Amerikanske myndigheter bekrefter at de har beordret å stenge Kinas konsulat i Houston, Texas. Det gjøres for å beskytte amerikansk eiendom og privat Informasjon, uttaler myndighetenes talsperson, Morgan Ortagus..

P4 - 24 juli 20 kl. 21:56

Færre norske mobiler i Spania

Informasjon fra norske mobiltelefoner indikerer at rundt 2000 nordmenn reiste hjem fra spania fredag. Data Aftenposten har fått tak i viser at det nå er nesten 10.000 norske simkort i Spania, mot rundt 12.

NRK - 21 juli 20 kl. 00:44

Gjenopptar oppdateringer om korona

USAs president Donald Trump sier han skal fortsette med TV-sendte oppdateringer om koronakrisen i landet fremover. Han tenker det er en flott måte å få Informasjon ut til offentligheten, sa Trump til journalister mandag..

P4 - 23 juli 20 kl. 09:22

Mor blir ikke avhørt før helgen

Kvinnen i 30-årene som er siktet for drap på sine to barn på Lørenskog har ennå ikke blitt avhørt av politiet. Ifølge forsvareren, Gunhild Lærum, vil hun heller ikke bli avhørt før etter helgen på grunn av helsetilstanden, melder NRK. Det er dermed fortsatt uvisst hvordan hun stiller seg til siktelsen.

NRK - 20 juli 20 kl. 18:26

Trump gjenopptar pressekonferanser

USAs president, Donald Trump, sier han vil gjenoppta sine TV-sendte korona-pressekonferanser fra tirsdag av. – Jeg synes det er en flott måte få ut Informasjon til folket på. Vi gjør det veldig bra på mange forskjellige måter, sier han, ifølge AFP..

NRK - 19 juli 20 kl. 16:14

VG: Aksjon skal være avsluttet

Søndag formiddag rykket væpnet politi ut til et nabolag i Fjerdingby i Rælingen på leting etter en person som kunne ha Informasjon om de mistenkelige dødsfallene i Lørenskog. Klokken 15.10 opplyste politiet til VG at aksjonen var avsluttet..

P4 - 21 juli 20 kl. 18:40

USA anklager Kina for vaksinehacking

USA anklager Kina for å ha forsøkt å stjele vital Informasjon om en koronavaksine. Ifølge justisdepartementet i USA skal dette ha blitt gjort gjennom hacking, skriver nyhetsbyrået AP. Justisdepartementet sier ikke noe om hvorvidt hackerne fikk tak i det de ønsket.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 14:08

Det nye regjeringskvartalet får egen nabokontakt

Skal bistå naboer med fortløpende Informasjon under byggingen av det nye regjeringskvartalet..

NRK - 18 juli 20 kl. 16:07

Personlig data kan ha blitt stjålet

Twitter sier personlig Informasjon kan ha blitt stjålet fra opp til 8 kontoer under hackerangrepet. Det er mulig at Informasjonen også inkluderer private meldinger, skriver CNN:.

P4 - 21 juli 20 kl. 20:19

Facebook merker Trump-innlegg

Et innlegg fra Donald Trump der han hevder at poststemmer vil føre til et korrupt presidentvalg er blitt markert av Facebook. I modereringen viser Facebook til offisiell Informasjon om 2020-valget, som ikke noe sted underbygger Trumps påstand. Facebook fjernet også nylig reklame for president Donald Trumps valgkampanje fordi de mente den fremmet hat.

P4 - 18 juli 20 kl. 20:19

Mistenkelige dødsfall på Askøy

To personer er funnet døde på en adresse på Askøy nå i kveld. Det opplyser politiet, som betegnder dødsfallene som mistenkelige. Politiet er nå på stedet og gjør undersøkelser, og har ikke mer Informasjon om saken foreløpig.

P4 - 19 juli 20 kl. 14:32

Adresse undersøkt etter mistenkelige dødsfall

Politiet skal nå ha undersøkt en adresse på Fjerdingby i Rælingen i forbindelse med de mistenkelige dødsfallene på Lørenskog i dag tidlig. To barn ble funnet døde i en leilighet, og den antatte moren var kritisk skadd. Politiet skriver på Twitter at adressen i Fjerdingby er undersøkt for å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken.

NRK - 16 juli 20 kl. 15:07

– Hackere angriper koronaforskere

Britiske, amerikanske og kanadiske myndigheter sier russiske hackere prøver å stjele Informasjon fra forskere som jobber med å utvikle en covid-19-vaksine, melder nyhetsbyrået AP. De hevder gruppen APT29, også kjent som «Cozy Bear», står bak angrepet..

P4 - 18 juli 20 kl. 15:29

Fortsatt høy tillit til myndighetene

Nordmenn har fortsatt høy tillit til Informasjonen fra helsemyndighetene. Den er uforandret også etter at grensene til Europa ble åpnet mer opp. 72 prosent av de spurte i siste undersøkelse fra Norsk koronamonitor sier de har tillit til Informasjonen som gis av helsemyndighetene om situasjonen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt