Informasjon

Sunday, 19 January, 05:29

Nyheter om Informasjon

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 11 Jan 20 kl. 11:32

Tar selvkritikk etter togproblemer

Go-Ahead tar slevkritikk etter en 12 timer lang togstans i romjulen. 2000 passasjerer ble rammet på grunn av en skadet kjøreledning. De måtte over på busser og drosjer på deler av strekningen mellom Oslo og Stavanger.

NRK - 20 timer siden

Etterforsket dødsfall i Hov i natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser i Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer Informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 20 timer siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer Informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 15 Jan 20 kl. 15:23

Søreide saknar svar frå USA

Utanriksminister Ine Eriksen Søreide (H) ønsker meir Informasjon om likvideringa av general Qasem Soleimani. Noreg har vore på fleire brifingar i Pentagon og amerikansk UD om likvideringa, men fleire spørsmål er framleis ikkje svarte på..

VG - 15 Jan 20 kl. 11:47

Nye avsløringer i forkant av riksrettssaken mot Trump

Riksadvokaten i Ukraina skal ha tilbudt Informasjon som kunne være ødeleggende for Joe Biden, mot at Trump-administrasjonen hjemkalte sin ambassadør til Ukraina..

Dagbladet - 11 Jan 20 kl. 16:59

Datakjempene stjeler våre liv

Globale datakjemper bunter sammen Informasjon om våre liv og selger den som kommersiell råvare. Når skal politikerne ta grep, spør John O. Egeland..

VG - 13 Jan 20 kl. 11:14

Ap avventer mistillit til Hauglie etter ny Informasjon

Aps saksordfører i NAV-saken, Eva Kristin Hansen, sier saken er så omfattende og alvorlig at de venter med å konkludere..

P4 - 14 Jan 20 kl. 05:35

Ukrainsk gasselskap hacket

Russiske militære agenter skal ha forsøkt å hacke det ukrainske gasselskapet Burisma som står sentralt i riksrettprosessen mot USAs president Donald Trump. Det hevder selskapet Area 1 som driver med cybersikkerhet. Hackerne kan ha vært ute etter ødeleggende Informasjon om presidentkandidat Joe Biden og hans sønn, som tidligere jobbet i selskapet, ifølge New York Times.

VG - 14 Jan 20 kl. 10:08

Helseministeren: - Glad for at Linn Maria skrev avviket

Helseminister Bent Høie er glad for at sykepleier Linn Maria Sundfør skrev avvik da alvorlig syke Eigil Sigvartsen ble fraktet i pysjjakke fra sykehus til sykehjem, uten at Informasjon om videre oppfølging eller medisinering fulgte pasienten..

NRK - 11 Jan 20 kl. 12:29

Drap fremstår som målrettet

Drapet i Prinsdal, hvor en mann i 20-årene ble skutt sent fredag kveld, ser ut til å være målrettet. Det sa politiet på lørdagens pressekonferanse. Politiet ønsker å få Informasjon i saken, og oppfordrer til å ta kontakt om man har opplysninger..

P4 - 13 Jan 20 kl. 22:16

Statens vegvesen beklager

Statens vegvesen beklager etter at de har brukt et verktøy som kan ha sendt uskyldige i fengsel. Tidligere i dag meldte TV2 at et dataverktøy som vegvesenet bruker kan ha ført til at politi har mottatt feilaktige rapporter i trafikksaker. Statens Vegvesen jobber nå febrilsk med å finne ut hvor det eventuelt er brukt Informasjon fra dataverktøyet og om denne er feil..

Klartale - 08 Jan 20 kl. 10:43

Sivilforsvaret tester varslings-anleggene

Onsdag klokken 12 vil mange høre en kraftig lyd. Det betyr at vi skal skaffe oss Informasjon..

NRK - 12 Jan 20 kl. 08:09

Politiet jaktar ukjent drapsmann

Politiet seier at dei har samla inn viktig Informasjon i etterforskinga etter at ein mann blei drepen på Prinsdal i Oslo. Politiet har observasjonar av bilar og personar nær åstaden i det aktuelle tidsrommet, seier politiinspektør Grete Metlid..

NRK - 11 Jan 20 kl. 12:29

Drap i Prinsdal fremstår målrettet

Drapet i Prinsdal, hvor en mann i 20-årene ble skutt sent fredag kveld, ser ut til å være målrettet. Det sa politiet på lørdagens pressekonferanse. Politiet ønsker å få Informasjon i saken, og oppfordrer til å ta kontakt om man har opplysninger..

NRK - 11 Jan 20 kl. 10:37

Go-Ahead tar selvkritikk

Togselskapet Go-Ahead lover bedring etter den 12 timer lange togstansen i romjulen. Årsaken var en skadet kjøreledning, noe som skapte problemer for 2000 reisende. Selskapet tar også selvkritikk for manglende Informasjon etter hendelsen..

NRK - 11 Jan 20 kl. 19:19

Ingen gjennombrudd i drapssak

Det har snart gått et døgn siden en 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo. Politiinspektør Grete Metlid sier til NRK at ingen har blitt pågrepet i saken. – Vi får stadig mer Informasjon, men foreløpig ingen gjennombrudd, sier Metlid..

NRK - 11 Jan 20 kl. 19:19

Ingen tatt for Prinsdal-drap

Det har snart gått et døgn siden en 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo. Politiinspektør Grete Metlid sier til NRK at ingen har blitt pågrepet i saken. – Vi får stadig mer Informasjon, men foreløpig ingen gjennombrudd, sier Metlid..

VG - 11 Jan 20 kl. 21:38

Ansvar for alle - og ingen

NAV-høringene denne uken har gitt oss mye Informasjon - og lite klarhet. Så mange instanser og personer har gjort feil i den kanskje største rettsskandalen i norsk historie at vi risikerer at ingen egentlig blir stilt til ansvar. Det er ille..

NRK - 29 Dec 19 kl. 18:20

Skjerpar personvernet på nett

Delstaten California i USA skjerpar personvernet på nett frå nyttår av, melder AP. Då vil nettbrukarar få adgang til all Informasjon IT-selskap har på dei og kunna tvinga selskapa til å slutta å selja Informasjon om dei, og til og med sletta han..

P4 - 12 Jan 20 kl. 08:20

Jakter fortsatt drapsmann

Politiet i Oslo jakter fortsatt en ukjent drapsmann etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal natt til i går. Politiet sier de har samlet inn viktig Informasjon, og har observasjoner av biler og personer nær åstedet rundt drapstidspunktet, melder NRK. Gjerningspersonen skal ha stukket fra stedet til fots.

NRK - 10 Jan 20 kl. 00:02

Flere land bekrefter missil-teori

Både Ukraina, Canada og Storbritannia bekrefter at de har Informasjon som tyder på at flyet som styrtet i Teheran onsdag, ble skutt ned. Iranske myndigheter avviser at flyet ble truffet av et missil på avveie..

P4 - 09 Jan 20 kl. 13:34

Ber USA begrunne drap

Norge har bedt USA om svare på hvorfor de likviderte den iranske generalen Qasem Soleimani i Irak forrige uke. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til NTB at både Norge og andre allierte og nærstående har bedt USA om mer Informasjon om bakgrunnen for aksjonen..

VG - 10 Jan 20 kl. 19:58

Iran om flyulykken: Etterforskningen kan ta flere år

Iran vil selv innhente Informasjon fra de svarte boksene som var om bord i Ukranian Airways-flyet som styrtet i Iran onsdag. Representanter for flyprodusenten Boeing og amerikanske luftfartsmyndigheter er invitert til å delta i etterforskningen..

NRK - 10 Jan 20 kl. 00:02

Iran avviser at missil traff flyet

Iranske myndigheter avviser at flyet som styrtet ved Teheran onsdag, ble truffet av et missil på avveie. Samtidig bekrefter både Ukraina, Canada og Storbritannia at de har Informasjon som tyder på at flyet ble skutt ned ved en feil..

NRK - 09 Jan 20 kl. 11:36

Får reiseforbud

Libanon har ilagt reiseforbud for tidligere Nissan-sjef Carlos Ghosn i påvente av mere Informasjon fra japanske myndigheter. Den tidligere Nissan-sjefen rømte fra Japan til Libanon forrige uke der han var siktet for å ha misbrukt selskapets midler..

VG - 09 Jan 20 kl. 20:45

Trudeau om flystyrten: Tyder på at passasjerflyet ble skutt ned av iransk missil

Canadas statsminister Justin Trudeau sier de har Informasjon fra en rekke kilder som tyder på at passasjerflyet som styrtet i Iran onsdag, ble skutt ned..

P4 - 10 Jan 20 kl. 09:51

Politiet er snart ferdig å etterforske Tromsø-dødsfall

Politiet i Tromsø går nå ut med flere opplysninger om bevegelsesmønsteret til moren og de tre barna som ble hentet livløse opp av sjøen i desember. Videooveråkning, Informasjon fra billettsystem, vitneobservasjoner og elektroniske spor gjør at politiet nå vet hvor lenge de lå i sjøen før de ble funnet. Den første ble plukket opp etter 51 minutter den siste personen etter 1 time og ti minutter..

NRK - 08 Jan 20 kl. 05:06

Flyene starter opp igjen

Flytrafikken fra Stavanger lufthavn starter opp igjen i dag tidlig, melder Avinor. Men det kan ta tid før trafikken går som normalt igjen, og Avinor ber passasjerer om å forholde seg til Informasjon på avinor.no, og flyselskapene..

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 22:30

Disse årringene kan gi verdifull Informasjon om dagens klimaendringer

Hadde du et dårlig 2019? Trøst deg med at du ikke levde i 536, som blir kalt «menneskehetens verste år». En trebit fra dette året kan hjelpe oss å forstå dagens klimaendringer..

NRK - 03 Jan 20 kl. 10:59

Redningssøk avsluttet

Redningssøket etter de to mennene som ble skyllet av et maltesisk skip i Norskehavet 400 kilometer sørvest for Bodø ble avsluttet torsdag kveld. Politiet vil ikke sette igang nye søk etter de antatt omkomne uten ny Informasjon som gjør det aktuelt..

P4 - 04 Jan 20 kl. 17:35

Politimann tiltalt

En politimann i starten av 30-årene fra Oslo er nå tiltalt for å ulovlig søk på en person i et politiregister. Mannen fikk først en bot på 2.500 kroner etter at han foretok søket i oktober 2018 uten å ha tjenestemessig behov for det.

P4 - 02 Jan 20 kl. 17:37

Mange hunder forsvant nyttårsaften

Flere hunder forsvant over hele landet på nyttårsaften. En Facebook-gruppe som består av frivillige som bidrar i søk etter og spredning av Informasjon om savnede hunder fikk inn 75 meldinger. I ettermiddag hadde 48 av dem kommet seg hjem igjen, melder NRK..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 20:24

Aftenposten ble født i en tid med for lite Informasjon. Nå gjenskapes den i en tid med for mye. | Espen Egil Hansen

Da jeg tok fatt på jobben som sjefredaktør i desember 2013, var det vanskelig å forutse det som nå fremstår som avisens største utfordring..

P4 - 02 Jan 20 kl. 09:50

UD: -Følg rådene til lokale myndigheter

Norske turister må følge rådene til lokale myndigheter dersom de er på reise i Australia, eller har tenkt å reise dit. Det er rådet fra Utenriksdepartementet. UD har ikke full oversikt over hvor mange nordmenn som befinner seg i områdene som brenner i Australia, men ber de reisende selv oppsøke Informasjon og registere seg på reiseregistrering.

VG - 01 Jan 20 kl. 16:01

Lover ut belønning for tips om savnende Eirin Mikkelsen

Kjæresten til Eirin Mikkelsen (43) lover ut belønning til de som kan komme med ny Informasjon i saken. - Hun er det viktigste i livet mitt, sier han til VG..

VG - 01 Jan 20 kl. 16:01

Lover ut belønning for tips om savnede Eirin Mikkelsen

Kjæresten til Eirin Mikkelsen (43) lover ut belønning til de som kan komme med ny Informasjon i saken. - Hun er det viktigste i livet mitt, sier han til VG..

P4 - 22 Dec 19 kl. 08:15

- Durek ga eks-kjæreste taushetskontrakt

Tre dager etter at forholdet til prinsesse Märtha Louise ble offentlig kjent, skal Durek Verrett ha bedt ekskjæresten signere en taushetsavtale. Den skulle sikre at Informasjon om fortiden hans ikke skulle komme ut, skriver VG. Ekskjæresten sier han ble opprørt og nektet å signere kontrakten.

VG - 17 Dec 19 kl. 03:26

Instagram intensiverer kampen mot falsk Informasjon

Instagram går sammen med faktasjekkere når bildedelingstjenesten gjør kampen mot falsk Informasjon og feil i bilder global..

P4 - 17 Dec 19 kl. 15:44

– Regjeringen holder tilbake Informasjon om NAV-skandalen

Etterlyser mer åpenhet. – Regjeringen holder bevisst tilbake Informasjon om NAV-skandalen for offentligheten og for Stortinget. Det mener SVs Freddy Andrè Øvstegård, som sitter i kontrollkomiteen.

NRK - 13 Dec 19 kl. 13:17

Piloter leste om flyfeil i mediene

Pilotene i Babcock fikk ikke Informasjon om feil på flyene før de selv spurte. At tekniske feil ble oppdaget allerede i august, leste de om i media. – Det er hårreisende, sier pilot i Arnfred Hansen i Babcock.

NRK - 23 Dec 19 kl. 08:21

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt mellom Larvik og Porsgrunn på grunn av et tog som sperrer sporet, opplyser Bane Nor. Vy vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen, men Bane Nor lover ny Informasjon om kort tid..

E24 - 23 Dec 19 kl. 11:49

SvD: Korrupsjonsgruppe gransker Ericsson

Ifølge statsadvokat Leif Görts er Ericsson mistenkt for «systematiske bestikkelser til personer i andre land». I tillegg forteller Görts om mistanker om at Ericsson har presentert falsk Informasjon i regnskapet, ifølge SvD..

P4 - 24 Dec 19 kl. 08:40

Viagra-salg skaper forvirring

Det reseptfrie legemiddelet Viagra som nå er i salg i Norge skaper forvirring. Flere apotekkjeder har trodd det holder med en skriftlig Informasjon om produktene, også når det gjelder salg over nett. Men, det er krav til obligatorisk veiledning før man får kjøpt legemiddelet.

VG - 21 Dec 19 kl. 14:20

Babcock-piloter reagerer på manglende Informasjon om tekniske problemer: - Underlig og kritikkverdig

KIRKENES (VG) Det var tekniske problemer med Babcocks fly allerede i august - men det visste ikke pilotene som har fløyet flyene..

NRK - 20 Dec 19 kl. 00:13

H&M samlet privat info om ansatte

Ledelsen på Hennes & Mauritz-kontoret i Nürnberg i Tyskland etterforskes for å ha samlet privat Informasjon om sine ansatte. De noterte blant annet ansattes menstrasjons-syklus, helseproblemer og sex-partnere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt