Info

Sunday, 19 January, 05:51

Nyheter om Info

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 Jan 20 kl. 00:07

Iran ber Canada dele flystyrt-Info

Iran kaller påstanden om at flystyrten onsdag skyldtes at det ble skutt ned, for «tvilsom». Landet ber Canada dele opplysninger som skal vise at det ukrainske flyet kan ha blitt skutt ned. Iran ber også flyprodusenten Boeing delta i etterforskningen..

NRK - 20 Dec 19 kl. 00:13

H&M samlet privat Info om ansatte

Ledelsen på Hennes & Mauritz-kontoret i Nürnberg i Tyskland etterforskes for å ha samlet privat Informasjon om sine ansatte. De noterte blant annet ansattes menstrasjons-syklus, helseproblemer og sex-partnere..

NRK - 13 Dec 19 kl. 13:15

Får ikke Info fra ferdskriver

Ferdskriveren til helikopteret som styrtet i Alta i august er så ødelagt at det ikke er mulig å få Informasjon ut av den. Det opplyser Statens havarikommisjon for transport. Seks unge mennesker omkom i styrten.

NRK - 13 Nov 19 kl. 16:13

Kunne ha avverga Vigilo-glipp

Kommunen kunne ha oppdaga feilen i skoleappen Vigilo allereie fire dagar etter oppdateringa der foreldre med besøksforbod fekk tilgang på Info om barn på hemmeleg adresse. Det skriv BT. Dette kjem fram i ei utgreiing frå Bergen kommune..

P4 - 12 Nov 19 kl. 16:47

Jensen med ny Info om telefon

Tidligere polititopp Eirik Jensen kom med ny Informasjon om en mye omtalt mobiltelefon, da han fortsatte forklaringen i ankesaken i dag. Det er tidligere kjent at Jensen ødela en telefon da han fikk vite at hasjbaron Gjermund Cappelen ble pågrepet i 2013. Telefonen inneholdt viktig kommunikasjon mellom de to.

P4 - 14 Oct 19 kl. 17:14

Kripos koblet inn

Kripos er nå koblet inn etter at foreldre med besøksforbud fikk tilgang på Info om barn. Det bekrefter Kripos til NRK. Foreldre uten foreldreansvar, som ikke skulle få Informasjon om barna, ble lagt til i skoleappen Vigilo i Bergen kommune.

NRK - 22 Sep 19 kl. 07:49

Vil ikkje gi Info om ebola

Tanzania vil ikkje gi Verdas helseorganisasjon detaljert Informasjon om mogleg ebolasmitte. WHO har fleire gongar bede om å få testresultat, etterforskingsnotat og anna Informasjon frå helsestyresmaktene i Tanzania, utan å få svar, ifølgje Reuters..

NRK - 28 Aug 19 kl. 11:41

Ny Info i forsvinningssaken

.

NRK - 03 Aug 19 kl. 16:37

Over 300 pågrepet i Moskva

Over 300 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

NRK - 03 Aug 19 kl. 16:37

Over 600 pågrepet i Moskva

Over 600 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

NRK - 04 Aug 19 kl. 03:20

Demonstranter pågrepet i Moskva

Politiet pågrep 828 demonstranter i Moskva lørdag, opplyser organisasjonen OVD-Info til nyhetsbyrået Reuters. Ifølge nyhetsbyrået har aktivister lagt ut bilder fra en politirapport hvor det antydes at så mange som 10.000 hadde møtt opp..

VG - 03 Aug 19 kl. 15:24

Over 800 demonstranter pågrepet i Moskva

Politiet pågrep 828 demonstranter i Moskva lørdag, opplyser organisasjonen OVD-Info til nyhetsbyrået Reuters..

VG - 03 Aug 19 kl. 15:24

600 demonstranter skal være pågrepet i Moskva

Rundt 600 demonstranter er pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon..

P4 - 04 Aug 19 kl. 10:36

Over 800 pågrepet

828 demonstranter ble pågrepet i Moskva i går. Det opplyser organisasjonen OVD-Info til nyhetsbyrået Reuters. Politiet selv sier de pågrep 600, og at 1500 deltok.

VG - 03 Aug 19 kl. 15:24

Nesten 200 demonstranter pågrepet i Moskva

Nesten 200 demonstranter er pågrepet under en demonstrasjon i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Lørdagens demonstrasjon er en protest mot at en rekke opposisjonspolitikere ikke får stille som kandidater til valget på nytt bystyre i Moskva..

NRK - 23 Jul 19 kl. 22:23

UD: Ingen Info om nordmenn i ulykke

Utenriksdepartementet sier til NTB at de ikke har Informasjon som tilsier at det er nordmenn blant de skadde i bussulykken i Tyrkia. En person skal være alvorlig skadd..

NRK - 16 Jul 19 kl. 09:49

Mulig varetekt for Krekar

Mulla Krekar framstilles trolig for varetektsfengsling i Oslo i morgen. Krekar ble i går dømt til tolv års fengsel i Italia for terrorplanlegging. Trond Hugubakken i PST sier til NTB at de ikke ønsker å gå ut med mer Info før fengslingsmøtet..

P4 - 14 Jul 19 kl. 11:23

Feirer Frankrike

I Frankrike er sikkerheten høynet og det er satt inn ekstra ressurser under feiringen av nasjonaldagen i dag. Som en følge av de mange demonstrasjonene fra de gule vestene de siste månedene er nå totalt 2500 personer fra politi og militærpoliti i aksjon, skriver France Info..

NRK - 13 Jun 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende Info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot Info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende Info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot Info om motstandere uten å varsle..

NRK - 25 Jun 19 kl. 21:27

Facebook deler Info i hatprat-saker

Facebook har for første gang gått med på å dele Informasjon om brukere som mistenkes for hatefulle ytringer, melder nyhetsbyrået Reuters. Det gjelder identifiserende Informasjon om franske brukere til franske dommere som jobber med slike ytringer..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:37

Trump ville tatt imot «drittpakker» om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot Info om motstandere uten å varsle..

VG - 02 Apr 19 kl. 17:32

Aktor: Frode Berg samlet Info om atomubåter

En av aktorene i saken mot Frode Berg sier at nordmannen hadde fått tak i hemmelig Informasjon om russiske atomubåter. Helt nytt for meg, sier Bergs norske forsvarer til VG..

NRK - 12 Mar 19 kl. 23:45

USA let Boeing-fly halde fram

Det amerikanske luftfartstilsynet ser ingen grunn til å setje Boeing 737 Max 8-flya på bakken i USA. Dei seier at dei ikkje finn systematiske feil eller har fått Info frå andre som ville ført til å setje flya på bakken, slik andre land har gjort..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 16:09

Njåstad lekket sensitiv #metoo-Info. Tok beslutningen om å tre ut av verv i fjor høst.

Helge André Njåstad trekker seg fra vervet som parlamentarisk nestleder, finanspolitisk talsmann og sentralstyremedlem i Frp. En av årsakene er at han har delt sensitiv #metoo-Informasjon..

NRK - 13 Jan 19 kl. 16:21

Nekter for å holde tilbake Info

USAs president Donald Trump skal ha hindret sine nærmeste ansatte i å få vite om detaljer fra hans samtaler med den russiske presidenten, ifølge Washington Post . Trump avviser påstandene og nekter for at han holder tilbake Informasjon fra møtene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 18:25

– Kan ha gått glipp av viktig Info

– Det er faktum at vi kan ha gått glipp av viktig Informasjon ved å ha valgt den strategien, sier politiinspektør Tommy Brøske om at politiet i ti uker har holdt det hemmelig at Anne-Elisabeth Hagen er savnet og antatt bortført..

NRK - 08 Jan 19 kl. 22:30

Mueller meiner Manafort delte Info

Trumps valskampsjef Paul Manafort diskuterte veljarundersøkingar med ein mann som blir knytt til russisk etterretning, ifølge etterforskarar. Detaljar frå eit rettsdokument skrive av advokatane hans blei avslørt ved eit uhell, skriv New York Times..

NRK - 04 Dec 18 kl. 02:35

FN-topp med ny Info om Hammarskjöld

En FN-topp sier det er kommet Informasjon som kan kaste nytt lys over flystyrten i 1961 der generalsekretær Dag Hammarskjöld omkom. Hammarskjöld døde under uklare omstendigheter i Kongo. I årene etter har spekulasjonene om hva som skjedde vært mange.

NRK - 27 Nov 18 kl. 18:50

Dårlig luft flere steder

Det er høy luftforurensning i Bærum, Brumunddal, Elverum og Fredrikstad tirsdag kveld. Det melder nettstedet Luftkvalitet.Info.

NRK - 27 Nov 18 kl. 09:53

Forbrukarrådet klagar inn Google

Forbrukarrådet har klaga Google inn til Datatilsynet for brot på personvernreglane. Forbrukarrådet hevdar at androidbrukarar vert manipulerte til å bli spora gjennom utspekultert design, misvisande Info og masing..

VG - 20 Oct 18 kl. 10:00

Majorstuen-drapet: Slik jobber politiet med å jakte den etterlyste

Eksperter sier det finnes flere metoder for å jakte på en gjerningsperson, men at det er vanskelig når man ikke har noe annen Info enn bilder av han..

NRK - 19 Oct 18 kl. 15:26

Ber om mer Info i Keshvari-saken

Politiet har bedt Stortinget om å skaffe mer dokumentasjon i Keshvari-saken. Det kan ta en til to uker før politiet avgjør om saken etterforskes. Stortinget har anmeldt Mazyar Keshvari (Frp) for å ha misbrukt refusjonsordningen for reiseregninger..

E24 - 08 Oct 18 kl. 19:07

WSJ: Google holdt tett om massiv datasvikt

Info om hundretusener av Google+-brukere kan være på avveie etter årevis med IT-krøll. Google besluttet å ikke offentliggjøre problemene, ifølge Wall Street Journal. Aksjen faller etter nyheten.

VG - 04 Sep 18 kl. 15:47

Elden om politiets Skofterud-Info: – I beste fall uskjønnsomt

Advokat John Christian Elden er kritisk til at politiet gikk ut med at Vibeke Skofterud hadde over 0,8 i promille da hun omkom i en vannscooter-ulykke i Arendal i sommer..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 19:30

FAU tar designerveske-utfordringene på alvor: Innfører veskehotell på skolen!

Fjordgløtt alfaforeldreutvalg ligger ikke på latsiden. Hverken hva gjelder vesker, allergener eller matpakker. Her er skoleårets første Info v/nestleder #primusmotor Nora Helmer:.

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 12:49

Audi slipper mer Info om e-tron

Audi blir først i verden på minst ett felt..

Dagbladet - 08 Aug 18 kl. 12:30

KrF og Venstre vil vite hvordan departementet håndterte Sandbergs Iran-reise

I sommer fikk en KrF-representant stengt av en mistet telefon som inneholdt sensitiv Info. Nå etterlyser flere stortingsrepresentanter svar på hvilke tiltak som ble gjort da statsråden var i Iran med tjenestetelefonen, e-post og saksbehandlingssystemet..

NRK - 06 Jul 18 kl. 10:40

Mener appen ikke gir nok Info

Datatilsynet mener appen Palmesus i Kristiansand har laget til sitt publikum, ikke gir brukerne nok Informasjon, blant annet om hvorfor de sporer dem. Festivalledelsen sier de vil følge de nye personvernreglene når de trer i kraft i slutten av juli..

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 08:41

Equinor slipper all Info om felt

For første gang gjøres alle undergrunns- og produksjonsdata tilgjengelig for offentligheten for et felt på norsk sokkel..

P4 - 10 Jun 18 kl. 22:07

Når ikke ut med Info om farlige produkter

Myndighetene sliter med å nå ut til folk med Informasjon om farlige produkter. Fortsatt er det rundt 60 000 brannfarlige vifter rundt i norske hjem, selv om det har vært en rekke medieoppslag og annonser om disse. Det har vært over 20 branner knyttet til viftene av merket Flexit i Norge, og myndighetene innrømmer til TV2 at det er vanskelig å nå ut..

Aftenposten - 08 May 18 kl. 15:13

Nytt grep fra Facebook: Lar deg slette historikken din

Facebook lanserer datingtjeneste og gjør det nå mulig å slette Info de lagrer om deg..

NRK - 18 Apr 18 kl. 16:33

Sensitiv Info lå på PSTs hjemmeside

Politiets sikkerhetstjeneste ba rapportskriver fjerne sensitiv Informasjon om hvilke land de samarbeider med. Den samme Informasjonen lå ute på PSTs hjemmesider i flere år. Nå er den fjernet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt