Info

Mandag, 28 September, 00:08

Nyheter om Info

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 13 sep. 20 kl. 08:15

Facebook fjerner falsk Info om skogbrannene i USA

Facebook fjerner innlegg som inneholder falsk Informasjon om de enorme skogbrannene i delstaten Oregon i USA..

NRK - 13 sep. 20 kl. 02:37

Fjerner falsk Info om skogbrannene

Facebook fjerner innlegg som inneholder falsk Informasjon om de enorme skogbrannene i delstaten Oregon i USA. – Vi fjerner flaske påstander om at skogbrannene i Oregon ble startet av visse grupper, skriver kommunikasjonssjef i selskapet Andy Stone..

NRK - 02 sep. 20 kl. 07:38

Kan ha gitt feil Info om kundegjeld

Danske Bank kan ha gitt feil opplysninger om tusenvis av kunders gjeld til skattemyndighetene, melder danske medier TV2 og Berlingske, som har fått tilgang til et hemmeligstemplet møtereferat. Saken kan få følger for banken, kunder og myndighetene..

NRK - 17 aug. 20 kl. 10:32

Koronarelatert dødsfall på a-hus

Det er registrert et nytt koronarelatert dødsfall på a-hus denne helgen. Det bekrefter pressevaka på a-hus til NRK. Sykehuset ønsker ikke å gå ut med noe Info om alder eller kjønn på vedkommende, men sier at personen døde lørdag 15.

NRK - 17 aug. 20 kl. 10:32

Korona-dødsfall på A-hus

Det er registrert et nytt korona-relatert dødsfall på A-hus denne helgen. Det bekrefter A-hus til NRK. Sykehuset ønsker ikke å gå ut med noe Info om alder eller kjønn på vedkommende, men sier at personen døde lørdag 15.

NRK - 17 aug. 20 kl. 10:32

Korona-dødsfall på Ahus

Det er registrert et nytt korona-relatert dødsfall på Ahus denne helgen. Det bekrefter Ahus til NRK. Sykehuset ønsker ikke å gå ut med noe Info om alder eller kjønn på vedkommende, men sier at personen døde lørdag 15.

E24 - 25 juli 20 kl. 11:28

Reagerer på manglende Info om lånerente i Finansportalen: – Lureri

– Finansportalen blir unyttig dersom en kunde ikke kan slå opp der og lære hva andre kunder som er som henne faktisk betaler i de forskjellige bankene, sier boligpolitisk talsperson i Arbeiderpartiet..

VG - 16 juli 20 kl. 15:43

Hevder russiske hackere forsøkte å stjele vaksine-Info

Storbritannia, USA og Canada hevder i en samlet kunngjøring at russiske hackere har forsøkt å stjele Informasjon om vaksine-forskning fra akademiske institusjoner og legemiddelfirmaer..

NRK - 07 juli 20 kl. 14:19

La ut sensitiv Info om pasienter

Sykehuset Østfold la ut navnet og personnummeret til flere titalls ansatte, og taushetsbelagt Informasjon om flere pasienter, på sine nettsider i 2019. Der har Informasjonen ligget offentlig tilgjengelig i over ett år..

P4 - 07 juli 20 kl. 14:18

Sykehus la ut sensitiv Info om pasienter og ansatte

Sykehuset Østfold har latt taushetsbelagt Informasjon om flere pasienter og ansatte ligge ute på nettet i over ett år. I følge NRK skal sensitiv Informasjonen om behandling ved psykiatriske avdelinger og barnevernssaker i kombinasjon med navn og personnummer ha blitt lagt ut på sykehuset hjemmeside. Informajsonen har ligget ute publisert fra tidlig 2019 og frem til i dag..

NRK - 28 juni 20 kl. 17:46

Savnet mann i Bergen

En savnet mann i 70-årene har gått ut fra sitt hjem. Han er dement, melder politiet i Bergen på Twitter. Vedkommende er opplyst å være ca 173 cm høy, med lyseblå T-skjorte, grå shorts og blå sko uten sokker.

NRK - 27 juni 20 kl. 19:13

Dement kvinne savnet i Bergen

Dement kvinne i 70-årene savnet fra Ladegården sykehjem. Nå vært borte i ca 1 time. Opplyst å være iført en beige bukse og en gul topp.

NRK - 26 juni 20 kl. 15:33

Øyenvitner så blodige mennesker

Et øyenvitne skal ha sett flere blodige mennesker komme ut av et hotell i Glasgow, melder Sky News. En politimann skal være skadet og flere mennesker skal ha blitt bært ut på båret ifølge vitnet. Politiet har foreløpig ikke gitt noe Info..

NRK - 24 juni 20 kl. 06:31

Oslo-sjukehus innrømmer lovbrot

Pasientar kan krevje erstatning etter at Oslo universitetssjukehus la ut Info om psykiatri, abort, barnevern og kreft saman med namn og personnummer. Det meiner ein av Noreg sine fremste ekspertar på helserett..

P4 - 22 juni 20 kl. 17:42

20 millioner til bedre Info

Frivillige organisasjoner får 20 millioner kroner for å kunne gi bedre Informasjon til innvandrere i Norge om koronapandemien. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby sier at innvandrere er hardt rammet av viruset og at det er et stort behov for mer målrettet innformasjon..

Klartale - 22 juni 20 kl. 10:09

Gir mer penger til korona-Info til innvandrere

Frivillige organisasjoner får 20 millioner kroner ekstra. Det er for å gi bedre Informasjon om korona til innvandrere..

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 13:59

Forskere vil ha Info fra soverommet: Stjal koronaen søvnen?

Pandemien kan ha skapt verdensomspennende søvnproblemer. Nå vil et stort, internasjonalt ekspert-team til bunns i ditt nye søvnmønster..

NRK - 10 juni 20 kl. 20:33

Lekket personlig Info om politiet

Personlige opplysninger om ansatte i politiet har blitt lekket på nettet, etter demonstrasjonene mot politivold i USA, melder nyhetsbyrået AP. I et dokument fra innenriksdepartementet i landet, uttrykker de bekymring for voldelige konfrontasjoner..

NRK - 10 juni 20 kl. 05:48

Ønsker mer Info i Madeileine-saken

Tyske påtalemyndigheter sier de kan være nødt til å droppe etterforskningen av en domfelt pedofil som er mistenkt for å ha drept Madeleine McCann hvis de ikke får mer Informasjon fra publikum, skriver BBC..

NRK - 03 juni 20 kl. 00:46

Kina holdt tilbake korona-Info

Nye dokumenter viser at Kina holdt tilbake viktig koronaInformasjon fra Verdens helseorganisasjon WHO. Mens WHO utad skrøt av jobben Kina hadde gjort for å hindre spredning av viruset, var frustrasjonen stor innad over mangelen på Informasjon..

P4 - 14 mai 20 kl. 06:45

Datatilsynet frykter folk ikke vil gi bort sensitiv Info

Datatilsynet frykter at flere vil unngå å gi fra seg nødvendige opplysninger etter flere tilfeller der sensitive opplysninger har havnet på avveie. tirsdag ble det kjent at Universitetssykehuset Nord-Norge la ut sensitive opplysninger om ansatte og pasienter på nett. Svært alvorlig, sier seksjonssjef Camilla Nervik i tilsynet..

Klartale - 15 april 20 kl. 13:05

Gir 10 millioner til korona-Info for innvandrere

Regjeringen vil ha ut mer Informasjon om korona-viruset til innvandrere. Derfor vil de gi 10 millioner kroner til frivillige organisasjoner..

NRK - 31 mars 20 kl. 05:44

Korona-Info til innvandrere svikter

Samfunnsdebattant Loveleen Brenna mener myndighetene Informerer får dårlig om koronakrisen til innvandrere. Hun mener språkvansker gjør at mange av dem verken forstår hva restriksjonene går ut på eller hva symptomene er, sier hun til Vårt Land..

NRK - 21 mars 20 kl. 01:11

Over 11.000 døde av korona

Koronaviruset har nå krevd over 11.000 menneskeliv, 5000 av dem i Europa, ifølge worldometers.Info.

P4 - 19 mars 20 kl. 23:16

Korona har krevd 10 000 liv

Koronapandemien har nå krevd 10 000 menneskesliv. Det opplyser nettstedet worldometer.Info som får tall fra Verdens helseorganisasjon og fra helsemyndighetene i landene med påvist smitte.

NRK - 19 mars 20 kl. 22:31

Krevd over 10.000 menneskeliv

Korona-pandemien har krevd over 10.000 menneskeliv, melder nettstedet worldometers.Info, skriver NTB..

NRK - 24 jan. 20 kl. 07:52

– Engø satt på mer Info

– Skolebyråd Linn Kristin Engø satt på taushetsbelagt Info som kunne satt deler av Vigilo-saken i et annet lys, hevder byrådsleder Roger Valhammer (Ap). SVs Mikkel Grüner, som ledet høringen, og Høyres Harald Victor Hove reagerer på utspillet..

P4 - 15 mars 20 kl. 13:04

Erna holder pressekonferanse for barn

Det er mange som er litt usikre for tiden - og ikke minst gjelder det barna. Så i morgen skal statsminister Erna Solberg ha en egen pressekonferanse for barn om koronaviruset. Nå er jo både skoler og barnehager stengt fra i morgen.

NRK - 14 mars 20 kl. 23:07

Protester i Moskva mot Putin-lov

Russlands president Vladimir Putin har signert grunnlovsreformen som åpner for at han kan bli sittende til 2036, til nye protester i Moskva. 49 demonstranter ble arrestert, ifølge nettstedet OVD Info. 22.

NRK - 24 feb. 20 kl. 13:42

SAS sjekker ut flya på bakken

SAS jobbar med å sjekke ut flya dei har på bakken, og kjem tilbake med mer Info kl 15, opplyser dei til NRK. Dei har sagt at dei prøver å frakte dei første passasjerane frå Gran Canaria til Noreg i dag. Også Norwegian vil frakta heim nordmenn i dag..

NRK - 10 jan. 20 kl. 00:07

Iran ber Canada dele flystyrt-Info

Iran kaller påstanden om at flystyrten onsdag skyldtes at det ble skutt ned, for «tvilsom». Landet ber Canada dele opplysninger som skal vise at det ukrainske flyet kan ha blitt skutt ned. Iran ber også flyprodusenten Boeing delta i etterforskningen..

NRK - 20 des. 19 kl. 00:13

H&M samlet privat Info om ansatte

Ledelsen på Hennes & Mauritz-kontoret i Nürnberg i Tyskland etterforskes for å ha samlet privat Informasjon om sine ansatte. De noterte blant annet ansattes menstrasjons-syklus, helseproblemer og sex-partnere..

NRK - 13 des. 19 kl. 13:15

Får ikke Info fra ferdskriver

Ferdskriveren til helikopteret som styrtet i Alta i august er så ødelagt at det ikke er mulig å få Informasjon ut av den. Det opplyser Statens havarikommisjon for transport. Seks unge mennesker omkom i styrten.

NRK - 13 nov. 19 kl. 16:13

Kunne ha avverga Vigilo-glipp

Kommunen kunne ha oppdaga feilen i skoleappen Vigilo allereie fire dagar etter oppdateringa der foreldre med besøksforbod fekk tilgang på Info om barn på hemmeleg adresse. Det skriv BT. Dette kjem fram i ei utgreiing frå Bergen kommune..

P4 - 12 nov. 19 kl. 16:47

Jensen med ny Info om telefon

Tidligere polititopp Eirik Jensen kom med ny Informasjon om en mye omtalt mobiltelefon, da han fortsatte forklaringen i ankesaken i dag. Det er tidligere kjent at Jensen ødela en telefon da han fikk vite at hasjbaron Gjermund Cappelen ble pågrepet i 2013. Telefonen inneholdt viktig kommunikasjon mellom de to.

P4 - 14 okt. 19 kl. 17:14

Kripos koblet inn

Kripos er nå koblet inn etter at foreldre med besøksforbud fikk tilgang på Info om barn. Det bekrefter Kripos til NRK. Foreldre uten foreldreansvar, som ikke skulle få Informasjon om barna, ble lagt til i skoleappen Vigilo i Bergen kommune.

NRK - 22 sep. 19 kl. 07:49

Vil ikkje gi Info om ebola

Tanzania vil ikkje gi Verdas helseorganisasjon detaljert Informasjon om mogleg ebolasmitte. WHO har fleire gongar bede om å få testresultat, etterforskingsnotat og anna Informasjon frå helsestyresmaktene i Tanzania, utan å få svar, ifølgje Reuters..

NRK - 28 aug. 19 kl. 11:41

Ny Info i forsvinningssaken

.

Aftenposten - 13 juni 19 kl. 08:30

Trump ville tatt imot ødeleggende Info om motstandere

FBI vil vite det om utenlandske krefter blander seg i valgkampen neste år i USA, men president Trump sier han ville tatt imot Info om motstandere uten å varsle..

NRK - 13 juni 19 kl. 04:50

Ville tatt imot ødeleggende Info

I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot Info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News..

P4 - 04 aug. 19 kl. 10:36

Over 800 pågrepet

828 demonstranter ble pågrepet i Moskva i går. Det opplyser organisasjonen OVD-Info til nyhetsbyrået Reuters. Politiet selv sier de pågrep 600, og at 1500 deltok.

NRK - 04 aug. 19 kl. 03:20

Demonstranter pågrepet i Moskva

Politiet pågrep 828 demonstranter i Moskva lørdag, opplyser organisasjonen OVD-Info til nyhetsbyrået Reuters. Ifølge nyhetsbyrået har aktivister lagt ut bilder fra en politirapport hvor det antydes at så mange som 10.000 hadde møtt opp..

NRK - 03 aug. 19 kl. 16:37

Over 300 pågrepet i Moskva

Over 300 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

NRK - 03 aug. 19 kl. 16:37

Over 600 pågrepet i Moskva

Over 600 demonstranter er nå pågrepet i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Myndighetene åpner også etterforskning av Aleksej Navalnyjs organisasjon. Russiske myndigheter har ikke gitt tillatelse til protesten..

VG - 03 aug. 19 kl. 15:24

Nesten 200 demonstranter pågrepet i Moskva

Nesten 200 demonstranter er pågrepet under en demonstrasjon i Moskva, ifølge organisasjonen OVD-Info. Lørdagens demonstrasjon er en protest mot at en rekke opposisjonspolitikere ikke får stille som kandidater til valget på nytt bystyre i Moskva..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt