Ikke

Monday, 29 November, 03:24

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 13:12

Ikke pensjon fra 1. krone fra 2022

Støre-regjeringen kommer Ikke til å innføre pensjon fra 1. krone allerede fra nyttår. Det betyr at ordningen Ikke kommer før 1.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men Ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:10

Eide kritiserer Thunberg

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) mener klimaaktivisten Greta Thunberg er inne på en «farlig kurs» når hun sier at klimatoppmøtet i Glasgow allerede er mislykket og Ikke betyr noe i praksis. Under en demonstrasjon i går sa Thunberg blant annet: – Det er ingen hemmelighet at COP26 er mislykket. Det burde være åpenbart at vi Ikke kan løse en krise med de samme metodene som fikk oss hit i utgangspunktet.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som Ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drIkke vin.

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når Ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:25

– Ingen grunn til å frykte for tryggheten

Politiet sier at folk i Oslo Ikke trenger å frykte for sIkkerheten etter hendelsen på Bislett tirsdag. – For oss fremstår dette som en enkeltstående handling, slik at det Ikke er noen grunn til å frykte for tryggheten i byen for andre. Dette er en person som er kjent for oss tidligere, og som har en historikk.

NRK - 09 nov 21 kl. 11:34

Taiwans utslipp telles Ikke

Taiwans klimagassutslipp per innbygger er mer enn dobbelt så høyt som det globale gjennomsnittet, og høyere enn Kinas. Likevel er landet Ikke del av FNs klimaforhandlinger i Glasgowdenne uken, skriver Washintong Post. Utslippene fra landet er heller Ikke inkludert i de globale utslippstallene som rapporteres til FN.

NRK - 09 nov 21 kl. 08:25

Jensen tar oppgjør med Hagen

I sin politiske selvbiografi, tar tidligere Frp-leder Siv Jensen et kraftig oppgjør med sin forgjenger Carl I. Hagen. – Allerede sommeren 2007, ett år etter at jeg ble valgt til partiformann, hadde Carl behov for å fortelle at jeg Ikke holdt mål, skriver hun.

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

VG - 06 nov 21 kl. 04:26

Vet Ikke om helsepersonell er vaksinert eller Ikke

Sykehjemsetaten i Oslo og Helse Bergen sier de Ikke har oversikt over hvem av sine ansatte som Ikke er vaksinert. Det må arbeidsgiver kartlegge, om ansatte jobber med utsatte grupper, sier Espen Rostrup Nakstad..

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:48

Obama: De fleste land har sviktet

De fleste land har sviktet løftene de avga i forbindelse med Parisavtalen, sa tidligere president Barack Obama på klimatoppmøtet i Glasgow mandag. Obama, som var president da Parisavtalen ble undertegnet, sa at verden må trappe opp arbeidet for innfri løftene om kutt i CO2-utslipp og samarbeid for å bremse den globale oppvarmingen. – Vi har langt ifra gjort nok for å takle denne krisen.

E24 - 08 nov 21 kl. 15:00

LO reagerer: Innfrir Ikke løfter om pensjon og feriepenger

Støre-regjeringen innfrir Ikke sitt eget løfte om å gjeninnføre feriepengetillegg for permitterte og arbeidsledige. Det blir heller Ikke åpnet for pensjon fra første krone neste år..

VG - 08 nov 21 kl. 12:33

Budsjettet: Innfrir Ikke løfter om pensjon og feriepenger

Støre-regjeringen innfrir Ikke sitt eget løfte om å gjeninnføre feriepengetillegg for permitterte og arbeidsledige. Det blir heller Ikke åpnet for pensjon fra første krone neste år..

VG - 08 nov 21 kl. 12:33

LO reagerer: Innfrir Ikke løfter om pensjon og feriepenger

Støre-regjeringen innfrir Ikke sitt eget løfte om å gjeninnføre feriepengetillegg for permitterte og arbeidsledige. Det blir heller Ikke åpnet for pensjon fra første krone neste år..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:10

Taxfree: Skal Ikke få bytte

I statsbudsjettet foreslår regjeringen at reisende Ikke lenger kan bytte den avgiftsfrie kvoten for tobakksvarer med 1,5 liter avgiftsfri vin eller øl. – Regjeringen foreslår å reversere endringen i de avgiftsfrie kvotene som ble gjennomført i 2014, slik at man Ikke lenger kan veksle inn kvoten for tobakksvarer i vin eller øl. Stortinget har bedt regjeringen om å vurdere dette, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp)..

NRK - 02 nov 21 kl. 21:07

Ikke flertall for letestans

Det er Ikke flertall på Stortinget for forslaget fra SV, Rødt og MDG om å stanse all olje- og gassleting på norsk sokkel. Hverken regjeringen eller Høyre vil støtte forslaget. Det er klart etter at olje- og energiminister Marte Mjøs Persen har sendt et brev til Stortingets energi- og miljøkomite der hun gjør det klart at regjeringen Ikke vil stemme for forslaget.

NRK - 02 nov 21 kl. 11:38

Kina: Xi fikk Ikke tale via video

Kinas president Xi Jinping fikk Ikke lov av arrangørene til å tale til klimatoppmøtet i Glasgow via video. Det sier talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet, Wang Wenbin. President Xi deltar Ikke på toppmøtet, men er hjemme i Beijing.

NRK - 30 okt 21 kl. 20:38

Siktede vil Ikke snakke med noen

Mannen som er siktet for grovt hærverk på Fjære kirke i Grimstad vil Ikke snakke med noen etter hendelsen. Lørdag kveld skal han undersøkes av helsevesenet. – Han er i en slik tilstand at han Ikke ønsker å snakke med noen.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:48

Stanser oljefond-utredning

Utvalget som skal utrede oljefondets fremtidige organisering, skal Ikke lenger vurdere om fondet skal være i Norges Bank eller Ikke. Delen av mandatet hvor utvalget blir bedt om å «vurdere om dagens plassering i Norges Bank vil være den mest hensiktsmessige fremover, eller om nye utfordringer trekker i retning av utskilling» tas ut, opplyser Finansdepartementet. – Spørsmålet om fondets plassering skiller seg ut fra resten av utvalgets mandat, slik også flere påpekte da utvalget ble oppnevnt.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:08

Beruset pilot straffes Ikke

– Piloten som tidligere i dag ble pågrepet i beruset tilstand er nå avhørt og det er klarlagt at han Ikke blir straffeforfulgt, idet han Ikke har vært på jobb i tilknytning til hendelsen, skriver Øst politidistrikt på Twitter. Det var en britisk pilot som ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest, meldte politiet tidligere lørdag..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:19

Politimann Ikke kritisk skadd

Den skadde politimannen etter hendelsen på Bislett i Oslo er Ikke kritisk skadd, bekrefter politiinspektør Egil Jørgen Brekke på politiets presseorientering tirsdag. – han ivaretas på Ullevål sykehus, sier Brekke..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:07

– Ingenting som tyder på terror

Politiet opplyser tirsdag at de Ikke har noen informasjon som tyder på at den alvorlige hendelsen på Bislett i Oslo var terror. – Motivet for handlingen er uavklart, og det er for tidlig å konkludere. Vi etterforsker bredt.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:13

– Ingen andre ofre

Politiet sier at de Ikke har kjennskap til at det var flere fornærmede i forbindelse med hendelsen på Bislett tirsdag. Vitner har blant annet fortalt at de så gjerningspersonen løpe med kniv etter en kvinne. – Det er ingen andre enn politiet og gjerningsmannen som er direkte involverte.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem kvinnelige skrik før politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafIkken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:47

Situasjonen Ikke avklart

Politiet i Oslo sier at situasjonen Ikke er avklart etter at en mann ble skutt av politiet på Bislett tidligere tirsdag. Politiet søker etter flere mulig skadde eller truende personer ved Bislett. – Politiet søker fortsatt i området, etter mulig flere skadde personer, og event flere truende personer.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 07:00

Integrering bør Ikke forbli et stort og skremmende ord

Integrering bør Ikke forbli et stort og skremmende ord..

NRK - 06 nov 21 kl. 12:51

Boris Johnson får krass kritikk

Storbritannias tidligere statsminister John Major mener nåværende statsminister og partikollega Boris Johnsons håndtering av en korrupsjonssaken rundt Owen Paterson er «skammelig». I oktober viste en granskning at det konservative parlamentsmedlemmet Owen Paterson hadde lobbet for to selskaper han mottok betalinger fra som konsulent. Johnson regjering forsøkte først å blokkere suspenderingen av Paterson ved å be om en revisjon av etikk-reglene for parlamentsmedlemmer.

Nyhetspressen - 03 nov 21 kl. 15:49

Helsetips for ivrige nettspillere

Etter at verden har blitt mer digitalisert og nesten alt skjer gjennom våre PC-skjermer, kan man finne utallige spillemuligheter og annen underholdning på nettet. Med økt tilgang til spill og underholdning online, øker også skjermtiden samt tiden vi bruker sittende i løpet av en dag og dette er Ikke uten konsekvenser. Heldigvis er det råd å finne.

VG - 08 nov 21 kl. 21:24

Det er Ikke et spørsmål om ære

De mange skyteepisodene i Oslo bør mane til politisk handling, Ikke diskusjoner om æreskultur, slik Sylo Taraku foreslår..

NRK - 08 nov 21 kl. 20:44

Norge involvert mot hackere

Sju personer er pågrepet i en global operasjon mot kriminelle bak løsepengevirus som har kostet ofrene over en halv million euro. Kommunikasjonssjef Åste Dahle Sundet i Kripos bekrefter at norsk politi deltok i etterforskningen. – Jeg kan bekrefte at vi har deltatt, men av hensyn til etterforskningen kan jeg Ikke gi noen detaljer, sier Sundet til NTB.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:33

Breili: – Ufattelig tomhet

Arkitekt Rune Breili sa i retten onsdag at han opplevde det som forferdelig at han ble dømt for grov korrupsjon i Vestfold tingrett. – Da jeg hørte; dømt til åtte måneder fengsel, tenkte jeg at grunnen gikk bort under meg. Nå må jeg i fengsel, og jeg sitter igjen på bar bakke.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater saksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

VG - 08 nov 21 kl. 18:18

Nakstad om innleggelsestall: De neste dagene blir avgjørende

Innleggelsestallene har Ikke vært høyere siden april. Nå varsler helsemyndighetene både regionale og nasjonale tiltak hvis tallet Ikke går ned..

NRK - 08 nov 21 kl. 16:29

To afghanske barn uten foreldre

I august ble 28 enslige barn evakuert fra Afghanistan til Norge. De fleste av dem ble satt på flyet fra Kabul uten at identiteten deres var avklart, og uten at politiet hadde informasjon om hvem foreldrene var. Politiets utlendingsenhet (PU) og Utlendingsdirektoratet (UDI) har nå funnet foreldrene til 26 av barna.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 15:56

Ruter får Ikke krisehjelp. Venter kutt i tilbudet i april.

Regjeringen vil Ikke gi koronakompensasjon til kollektivselskaper i 2022..

NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye tiltak i Oslo ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronatiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det Ikke konkrete tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

VG - 08 nov 21 kl. 15:00

Øker Ikke brillestøtten til barn som ser dårlig

Ap lovet før valget at de ville «rette opp i skjevhetene» i brillestøtteordningen for barn. Men så langt tar de Ikke grep..

NRK - 08 nov 21 kl. 14:28

SFO-prisene Ikke omtalt

Reduksjon i SFO-prisene er Ikke omtalt i Støre-regjeringens forslag til statbudsjett for 2022 selv om Hurdalsplattformen sier at regjeringen har som mål å gradvis innføre gratis SFO for alle førsteklassinger. Siden kommunenes inntekter økes med 2,5 milliarder, kan kommuner velge å bruke økt handlingsrom på å redusere SFO-priser, sier Sps finanspolitiske talsmann Sigbjørn Gjelsvik til NRK..

NRK - 08 nov 21 kl. 13:22

Kutt i feriepenger står

Støre-regjeringen endrer Ikke et forslag fra sine forgjengere om å spare 1-1,4 milliarder kroner neste år på å kutte i den midlertidige ordningen med feriepenger av dagpenger. Lavere sats, endret inntjeningsperiode og maksimaltak på 12.000 kroner ligger bak besparelsen.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 13:26

SV: - Kan Ikke godta et budsjett som svekker klimapolitIkken

Kari Elisabeth Kaski sier SV Ikke kan støtte regjeringens budsjett slik det ble lagt frem mandag..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:47

SV: For grått og for smått for Norge

SV er Ikke veldig imponert over Ap-Sp-regjeringens forslag til statsbudsjett. Finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski mener det er «for grått og for smått» for Norge. – Her er det noen nye tiltak, men Ikke en ny retning for landet, slik SV vil.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:46

SV kritiske

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski er Ikke fornøyd med regjeringens forslag til nytt budsjett. – Dette er for grått og for smått for Norge. Her er det noen nye tiltak, men Ikke en ny retning for landet, slik SV vil, sier Kaski.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:13

Kina har bygd amerikanske skip i ørkenen

Satellittbilder viser at Kina har bygd etterligninger av amerikanske krigsskip i Taklamakan-ørkenen nordvest i landet, melder AP. Nyhetsbyrået spekulerer i at dette er i forbindelse med militærøvelser som skal forberede landet på mulige framtidige sammenstøt på havet med USA. Det er økt spenning mellom landene om Sør-Kina-havet, Taiwan og generelt militært overherredømme over det indopasifiske området.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt