Ikke

Tirsdag, 22 September, 15:35

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 19 sep. 20 kl. 08:35

Blir Ikke avhørt ennå

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Oslo i går, blir foreløpig Ikke avhørt. Mannens forsvarer sier til VG at de hadde et møte i går kveld, og at det Ikke blir noe avhør nå på grunn av sakens omstendigheter. Forsvareren vil Ikke si noe mer foreløpig.

NRK - Igår: 10:20

Gepardunge døde

Gepardungen som ble født 11. september, døde i helgen. Ungen fikk Ikke nok næring fordi melkeproduksjonen hos mor Ikke var stor nok.

P4 - I førrgår: 09:12

- Ikke annet valg

NHO Transport sier det Ikke var mulig å imøtekomme lønnskravene fra fagforbundene. De viser til at koronapandemien har rammet bransjen hardt, og sier det heller er viktig å sikre arbeidsplasser. Men forbundene mener forklaringen Ikke holder..

Aftenposten - 30 minutter siden

Netflix-filmen «Cuties» må Ikke sensureres. Den må sees.

Filmen er Ikke en gavepakke for pedofile. Den spør hvorfor småjenter etterstreber idealer av hyperseksuell karakter..

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 05:52

Innvandrere som Ikke lærer seg norsk, kan få kutt i sosialhjelpen

Regjeringen strammer skruen. Innvandrere som Ikke kommer seg i jobb fordi de Ikke snakker godt nok norsk, kan få redusert sosialhjelp hvis de Ikke vil lære bedre norsk..

VG - 2 timer siden

Faktisk.no: Nei, regjeringen vil Ikke bruke koronafullmakt til å sette inn hæren mot folket

Det stemmer Ikke at regjeringen ønsker å bruke militærmakt overfor sivilbefolkningen..

VG - 3 timer siden

Enorme forventninger foran French Open: Mamma Lele får Ikke reise til Paris

Mamma Lele Ruud vet folk snakker om sønnen Casper (21) og kvartfinale på grusen i French Open. Den praten vil hun Ikke være med på..

Aftenposten - 4 timer siden

Deborah har Ikke pustet ren luft på en uke

HAPPY VALLEY, OREGON/OSLO: Innbyggerne på den amerikanske vestkysten gisper etter luft. Likevel stoler Ikke Donald Trump på vitenskapsmennene som sier at klimaendringer gir mer skogbranner..

VG - 5 timer siden

Isolasjon kan Ikke bli den nye normalen for våre eldre

Corona-pandemien har ført til isolasjon og ensomhet for mange eldre. Nå vil vi ta grep for å sikre at isolasjon Ikke blir den nye normalen..

P4 - 7 timer siden

Ikke flere selvmord under pandemien

Koronakrisen har Ikke ført til flere selvmord under pandemien. Det er den foreløpige konklusjonen i Dødsårsakregisteret. I perioden mars til mai i år er det registrert 140 selvmord, som er noe lavere for samme periode de foregående årene..

Aftenposten - 8 timer siden

Slik prøver Erik Mjelde og Arna-Bjørnar å utvikle neste generasjon toppseriespillere

– Vi er stolte over historien til klubben, men det hjelper oss Ikke om vi Ikke klarer å fortsette å produsere landslagsspillere, og det er min jobb..

P4 - 8 timer siden

Setter inn vaktselskap på skole

Horten videregående skole setter inn vakter som skal etterse at elevene følger smittevernreglene. Årsaken er flere episoder der elevene Ikke følger reglene om å holde avstand til hverandre i skolens fellesområder. Ledelsen ved skolen sier til NRK at elevene i verste fall kan få anmerkning eller få nedsatt ordenskarakter hvis de Ikke hører på ordensvaktene..

P4 - 19 sep. 20 kl. 14:16

- Kjente Ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han Ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt Ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

NRK - 10 timer siden

Busstreiken skal Ikke gi fravær

Mange skoleelever i Oslo er avhengige av buss for å komme seg på skolen. Nå har Utdanningsetaten bedt skolene om at det Ikke skal føres fravær for de elevene som er forhindret fra å komme på skolen på grunn av streiken..

P4 - 19 sep. 20 kl. 10:35

Noen Nav-tjenester virker Ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som Ikke virker, eller er ustabile. Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.

P4 - 16 sep. 20 kl. 13:32

Kan bli anmodet til Ikke å ta influnsavaksine

Friske personer kan bli anmodet om Ikke å ta influensavaksinen i år. Årsaken er at Folkehelseinstituttet Ikke har fått kjøpt inn nok vaksiner mot høsten og vinterens sesonginfluensa, skriver Aftenposten. Det er kjøpt inn 1,2 millioner doser.

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 13:03

Koomson møtte Ikke på trening – Brann vet Ikke hvor han er

Gilbert Koomson dukket Ikke opp på onsdagens trening. Brann har Ikke fått beskjed om hvorfor..

NRK - 23 timer siden

Ingen EU-enighet om sanksjoner

Som ventet klarte Ikke EUs utenriksministre mandag å bli enige om innføring av sanksjoner mot hviterussiske tjenestemenn, bekrefter EUs utenrikssjef Josep Borrell. Ministrene ble Ikke enige om en liste over hvem som skal omfattes av tiltakene..

Aftenposten - Igår: 12:25

«Fremtiden kan Ikke komme fort nok»

OM TOPPIDRETT: Norge har alltid fostret vinnere på idrettsbanen. Men Ikke så mange i idrettene resten av verden snakker om..

Aftenposten - Igår: 12:09

Lærerne trodde Zabine (15) var lat og uinteressert. Ingen skjønte at hun hadde en variant av ADHD.

Zabine (15) satt taus i klasserommet og klarte Ikke følge med på læreren. Etter mange år fikk hun diagnosen ADHD. Eksperter advarer mot at barn med en mindre vanlig type ADHD Ikke får hjelpen de trenger..

Aftenposten - Igår: 10:09

Moldes Europa-skjebne fortsatt uklar: – Vil være utrolig skuffende om det Ikke blir

Molde-kaptein Sherin Obaidli håper i det lengste at MHKs første sjanse til et Europa-eventyr lar seg gjøre. Men om Ikke, har hun likevel full forståelse for avgjørelsen..

P4 - Igår: 09:44

1 av 3 hadde Ikke underliggende sykdommer

Nesten 1 av 3 koronapasienter som ble innlagt på sykehus i Danmark hadde Ikke underliggende sykdommer. Det viser en ny dansk studie av 323 pasienter som ble innlagt med koronasykdom i vår. Gjennomsnittsalderen for de innlagte var 68 år, noe som er høyere enn land som Kina, Italia og USA..

NRK - Igår: 09:25

Hver tredje hadde Ikke annen sykdom

Nesten hver tredje koronapasient som har fått intensivbehandling i Danmark hadde Ikke underliggende sykdommer, viser en ny dansk studie. Forskerne har gått gjennom forløpet til 323 pasienter som fikk intensivbehandling fra mars til midten av mai..

Klartale - Igår: 08:43

Ikke nok influensa-vaksiner til alle som trenger det

Regjeringen vil de med ekstra risiko skal ta vaksine mot influensa. Men vi har Ikke nok vaksiner til alle som bør ta den..

P4 - 18 sep. 20 kl. 08:23

-Ikke gi tran til spedbarn

Helsemyndighetene gjør nå helomvending, og anbefaler Ikke lenger tran til de aller minste barna. Frem til nå har alle barn blitt anbefalt å ta tran, men det er Ikke lenger tilfellet for spedbarn opp til 12 måneder, sier Linda Granlund i Helsedirektoratet..

VG - Igår: 22:17

Åpner for ny coronamedisin - men anbefaler Ikke bruk

– Fantastiske nyheter, sier fastlege Peter Dvergsdal om at han nå kan skrive ut virusmedisinen favipiravir til coronapasienter. Men åpningen for resept er «overhodet Ikke en anbefaling», sier norske helsemyndigheter..

Aftenposten - Igår: 21:25

Bytyqi fortsatt taus om fremtiden: – Vil Ikke tenke på det nå

Om rett over 100 dager går Zymer Bytyqi (24) sin Viking-kontrakt ut. Selv ønsker Vikings brennhete kantspiller Ikke å forholde seg til fremtiden – ennå..

VG - Igår: 20:22

Bent Høie: - Barn bør Ikke bo på sykehjem

Isabella (2) er bare ett av flere syke barn som er plassert på sykehjem for eldre. – Barn bør Ikke bo på sykehjem, sier helseminister Bent Høie (H)..

VG - Igår: 19:11

Fylkesmannen om Sakas språkløse søster: Lite tegn på savn og lengsel

Sakas søster kan Ikke snakke. Likevel konkluderer Fylkesmannen med at den utviklingshemmede kvinnen Ikke uttrykte stort savn etter pårørende under pandemien..

P4 - Igår: 16:25

Legevakten kontaktet politiet

Det var Legavkaten som kontaktet politiet før en kvinne i 60-årene ble funnet død på Tøyen i Oslo, fredag. Sønnen i 40-årene er siktet for drap. Han samtykker til fengsling, men har foreløpig Ikke tatt stilling til siktelsen.

P4 - I førrgår: 15:12

- Finner ordninger for elever

Elever som er usikre på grunn av busstreiken kan ta det med ro. Det sier fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Viken, Solveig Olsen, til VG. Elevorganisasjonen har uttrykt bekymring etter at bussjåfører i Oslo og Viken i dag ble tatt ut i streik.

P4 - I førrgår: 14:15

- Mange er uten alternativ

- De færreste som reiser med kollektivtransport i Oslo-området har mulighet til å endre reisevanene sine på kort sikt. Det sier forsker Jørgen Århaug ved Transportøkonomisk institutt til Aftenposten. Nesten 4.

Aftenposten - I førrgår: 14:04

Forsker om streiken: De fleste har Ikke noe alternativ til buss

Over halvparten av kollektivreisene i Oslo-området går med buss. Mange passasjerer har Ikke noe alternativ. Ahmed Shidane er en av dem..

Aftenposten - I førrgår: 14:04

Forsker om busstreiken: De fleste har Ikke noe alternativ til buss

Over halvparten av kollektivreisene i Oslo-området går med buss. Mange passasjerer har Ikke noe alternativ. Ahmed Shidane er en av dem..

P4 - I førrgår: 13:07

Vi Ikke gi tidspunkt for opptrapping

Fellesforbundet vil Ikke si når busstreiken eventuelt vil trappes opp. I dag ble 3.800 bussjåfører i Oslo og Viken tatt ut i streik, og forbundet har varslet at de vil trappe opp raskt, om streiken vedvarer.

P4 - I førrgår: 12:25

Passasjerskip på grunn

Et passasjerskip har fått på grunn utenfor Åland i Finland. Det melder svenske Expressen. Passasjerene er hentet opp på dekk og har tatt på seg redningsvester.

VG - I førrgår: 11:01

Pappa Ruud: – Djokovic vinner Ikke lett

Verdensener Novak Djokovic (33) imponerte Ikke Christian Ruud før semifinalemøtet med sønnen Casper Ruud (21). Han mener stjernespilleren nå kan få en tøff semifinale mot nordmannen..

P4 - I førrgår: 11:03

Ransforsøk i Trondheim

En mann med kniv forsøkte å rane en Narvesen-kiosk i Trondheim i formiddag. Politiet melder at mannen viste frem en kniv og krevde å få penger. Det er Ikke kjent om han fikk med seg noe fra ranet, og det er Ikke meldt at noen er skadet.

P4 - I førrgår: 09:07

- Velg noe annet, eller unngå reiser

- Ikke reis kollektivt med mindre du må. Det er beskjeden fra kollektivselskapet Ruter, som kjører i Oslo og deler av Viken. Det blir Ikke satt inn ekstra kapasitet i kollektivtrafIkken som følge av streiken, og selskapet sier det kan bli mange som nå velger å reise med trikk, t-bane, tog og båt.

NRK - 17 sep. 20 kl. 16:44

Faglært kokk tolket regelverket

Karanteneregelverket på MS Roald Amundsen ble utført av en faglært kokk, Ikke en utdannet jurist. Det sier leder i granskingen av Hurtigruten, Jan Fougner. Rapporten slår fast at smittemistanke Ikke ble oppfulgt og at testing Ikke ble gjort tidsnok..

NRK - 17 sep. 20 kl. 16:40

Karanteneregel Ikke praktisert rett

Leder av granskingen bak Hurtigrutens MS Roald Amundsen, Jan Fougner sier at Hurtigruten Ikke iverksatte tilstrekkelige risikoreduserende tiltak for testing av utenlandsk mannskap, og at karantenereglene Ikke ble praktisert riktig..

NRK - I førrgår: 04:38

NHO imøtekom Ikke kravene

–Arbeidstakerne kom til mekling med svært høye krav som vi Ikke kunne imøtekomme. Vi må redde arbeidsplasser og unngå permitteringer og overgang til deltidsstillinger framfor å betale langt høyere lønn, sier John Stordrange i NHO..

P4 - 17 sep. 20 kl. 12:36

Visste Ikke om samboerens fengselsdom

Tidligere justisminister Tor MIkkel Wara visste Ikke at samboeren Laila Bertheussen hadde sonet en fengselsdom før PST opplyste om dette i politiavhør. Det fortalte Wara i Oslo tingrett i dag. Samtidig sier Wara at han fikk sjokk da samboeren ble pågrepet for truslene familien hadde blitt utsatt for, og han tror Ikke det er Bertheussen som står bak..

Dagbladet - 17 sep. 20 kl. 12:07

Visste Ikke om samboerens fengselsdom

Tor MIkkel Wara sier han fikk sjokk da Laila Bertheussen ble pågrepet, og sier han Ikke tror hun står bak. Samtidig forsvarte han samboere, og ville Ikke forklare seg om samtalene deres etter at hun ble siktet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt