Ikke

Monday, 16 December, 04:37

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 timer siden

Ikke enighet på klimatoppmøte

FNs klimatoppmøte kom Ikke i mål med vanskelige forhandlinger. Det ene sentrale temaet de Ikke ble enige om handler om de kompliserte reglene for kjøp og salg av klimakvoter. Nå blir forhandlingene utsatt til neste år..

VG - Igår: 09:07

– Det blir Ikke barn på meg. Men det betyr Ikke at jeg er alene.

Denne teksten er til deg som er redd for at du en dag vil våkne opp alene. Til deg vil jeg si: Du er Ikke alene. Vi har hverandre.

VG - 1 time siden

Hallmark trakk reklame som viste homofilt bryllup

Selskapet begrunner avgjørelsen med at de Ikke vil skape kontroverser. – Er det Ikke snart 2020? spør talkshow-vert Ellen DeGeneres..

P4 - Igår: 18:45

Åpner trolig Ikke E18 før neste uke

E18 ved rasstedet i Larvik åpner trolig Ikke før i slutten av neste uke. Det opplyser Statens vegvesen til VG. Vegvesenet opplyste tidligere i dag at de må forsikre seg om at det Ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp.

NRK - 12 timer siden

Ikke fare for nye store ras

NVE skal gjøre undersøkelser av raset i morgen, og sier det på nåværende tidspunkt Ikke er fare for nye store ras..

P4 - 11 timer siden

Fikk Ikke Nav-svar under Andersens ledelse

Nav forsøkte i 2008 og 2009 å få signaler fra daværende arbeids- og sosialminister Dag Terje Andersen om hvordan de skulle tolke EØS-regelverket. Klargjøringen fra Andersen kom aldri, ifølge Aftenposten. Senere førte feiltolkningen til det som i dag omtales som trygdeskandalen.

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro ut mot klimakonferanse

Brasils president Jair Bolsonaro kaller resultatet av FNs klimakonferanse, kjent som COP25, for et økonomisk spill for rike europeiske land. – Jeg forstår Ikke hvordan folk Ikke vet at dette bare er et økonomisk spill, sa Bolsonaro søndag kveld..

P4 - 14 timer siden

- Kollagentilskudd fungerer Ikke

- Det er en bløff at kollagentilskudd gir deg bedre helse. Det sier overlege på Stavanger universitetssykehus, Stein Ørn. Ifølge Aftenposten påstår tilbydere at tilskuddet kan hjelpe mot alt fra muskel- og leggplager til aldring og slapp hud.

Dagbladet - I førrgår: 12:48

Har Ikke kontroll på NAV

Det som allerede var en stygg sak, ble Ikke penere av NAVs egen gransking..

NRK - Igår: 18:26

Buss stod på skrå

Bussen i Asker hadde Ikke veltet, men kjørt ut av veibanen og står på skrå, ifølge politiet. Ingen skal være skadet etter hendelsen. Det skal ha vært snø som blokkerte så folk Ikke kom seg ut..

VG - Igår: 12:09

Foreløpig ras-vurdering på E18: Mer av fjellet må ned

LARVIK (VG) Vegvesenet opplyser at de Ikke kan starte oppryddingen på E18 før de er helt sikre på at det Ikke vil gå flere ras i området..

VG - Igår: 20:37

Durek sliter med bok-salget i Norge: Ikke inne på topp 100

Boken «Sjamanens reise» har Ikke solgt mer enn noen få hundre eksemplarer i sine første uker hos norske bokhandlere..

NRK - Igår: 18:13

Melding om buss som har veltet

Nødetatene er på vei til Asker etter melding om at en buss skal ha veltet. Det er Ikke meldt om personskade, men flere personer kommer seg Ikke ut fordi dørene er blokkert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 12 Dec 19 kl. 14:13

Ikke urfolkspunkt i Parisavtalen

Forhandlingene på klimatoppmøtet i Madrid er Ikke ferdig, men det ser Ikke ut til at et eget punkt om urfolk inkluderes i Parisavtalen. Frustrasjonen blant urfolk på møtet er stor. Parisavtalen skal etter planen være ferdigforhandlet fredag kl 18..

P4 - Igår: 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Nordfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Nordfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var Ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

P4 - 10 timer siden

Avviser at sIkkerhet ble nedprioritert

- SIkkerheten ble aldri nedprioritert under utbyggingen av nye E18 i Larvik der det gikk et stort ras fredag. Det opplyser Statens vegvesen til NTB. I går uttrykte Nasjonal rassikringsgruppe bekymring for om pris og rask utbygging av veistrekket som sto ferdig i 2017, gikk på bekostning av sIkkerhet.

P4 - 20 timer siden

Kraftig jordskjelv på Filippinene

Et kraftig jordskjelv har nå rammet Filippinene. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, melder Reuters. Det er foreløpig Ikke meldt om personskader.

P4 - Igår: 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Sunnfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Sunnfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var Ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

P4 - Igår: 11:56

Vet Ikke når E18 åpner

Vegvesenet må forsikre seg om at det Ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset over E18 i Larvik i går kveld. Ingen biler eller personer ble tatt av raset på den trafIkkerte veien. Avdelingsdirektør i Vegvesenet i Vestfold og Telemark Tore Kaurin sier det er uklart når veien kan åpne igjen..

P4 - Igår: 17:28

Klimaaktivister pågrepet på Schipol

På flyplassen Schipol i Nederland er over hundre klimaaktivister pågrepet av nederlandsk grensepoliti. Aktivistene mener flyplassen, som er en av Europas travleste, Ikke gjør nok for å redusere sine utslipp. Aksjonen var Ikke godkjent, og flere ble bortvist fra stedet..

VG - Igår: 10:25

Ask (10) ble skadet av håndballmål – kan Ikke kreve erstatning

SKI (VG) 10 år gamle Ask Kjeldstad Sørensen ble kritisk skadet da han fikk et håndballmål i hodet under en idrettscamp. Nå mener Gjensidige forsikring at Ski Alliansehall Ikke kan klandres for det som skjedde..

Aftenposten - I førrgår: 22:01

FIS-topp bekymret etter Lillehammer-renn: – Det er Ikke akseptabelt

FIS-direktør Pierre Mignerey er bekymret for at flere landslag Ikke vil ha råd til å delta i verdenscuprenn i langrenn i framtiden..

NRK - 10 Dec 19 kl. 13:41

Babcock har Ikke sett avvikrapport

Universitetssykehuset i Nord-Norge har valgt å dele en en rapport om avvik i ambulanseflytjenesten i nord med media, men Ikke med Babcock. Babcock sier de Ikke er Ikke kjent med innholdet i rapporten og at de har bedt om innsyn..

NRK - I førrgår: 13:15

Får Ikke info fra ferdskriver

Ferdskriveren til helikopteret som styrtet i Alta i august er så ødelagt at det Ikke er mulig å få informasjon ut av den. Det opplyser Statens havarikommisjon for transport. Seks unge mennesker omkom i styrten.

NRK - I førrgår: 12:17

Foreslår aldersgrense for prøverør

Helseminister Bent Høie (H) foreslår 16 forslag endringer i bioteknologiloven. Blant dem er en øvre aldersgrense på 46 år ved assistert befruktning, skriver VG. Høie vil Ikke endre punktet om at pårørende Ikke kan få utlevert sæd fra avdøde..

NRK - I førrgår: 09:49

Ikke kritisk skadd

Kvinnen som ble utsatt for vold i Trondheim, ble funnet utendørs av forbipasserende og blødde fra hodet. Hun skal Ikke være kritisk skadd, opplyser politiet..

NRK - 13 Dec 19 kl. 04:24

Jeremy Corbyn tar Ikke gjenvalg

– Jeg kommer Ikke til å lede partiet i kommende valg, sa Labour-leder Jeremy Corbyn i en tale til partimedlemmer i Islington natt til fredag..

NRK - I førrgår: 10:19

Vil Ikke videreføre lærernormen

I sitt forslag til ny opplæringslov foreslår et regjeringsoppnevnt utvalg at lærernormen Ikke videreføres. Lærernormen, som ble vedtatt av Solberg-regjeringen, krever blant annet at det er minst én lærer per 15 elever på 1–4. trinn..

VG - 11 Dec 19 kl. 14:30

Start-profilen om Nordlie-kritIkken: – Han vet det Ikke var skuespill

Tom Nordlie var Ikke nådig i sin kritikk av Martin Ramsland (26) etter den første kvalifiseringsfinalen om eliteserieplass neste år. Men Start-spissen lar seg Ikke affisere..

NRK - 12 Dec 19 kl. 19:43

Håper Ikke på mindretallsregjering

Irlands statsminister Leo Varadkar håpe det britiske valget Ikke ender med en mindretallsregjering. Det sa han til reportere på EU-toppmøtet i Brussel torsdag kveld. Det beste for Irland, Storbritannia og Europa er å få slutt på usIkkerheten, sa han..

E24 - I førrgår: 06:16

Tar Ikke gjenvalg etterkatastrofevalg

DALSTON (VG) Jeremy Corbyns tilhengere må se i øynene at velgerne har snudd ryggen til partiet. Etter valgnederlaget varsler Labour-lederen at han Ikke vil lede partiet i fremtiden..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson Ikke stå i veien for løsrivelse

LONDON (VG) Skottlands krav om å holde en ny folkeavstemning for å løsrive seg kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson Ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

NRK - I førrgår: 09:26

Flere skoler ansetter Ikke homofile

Ti private, kristne skoler i Hordaland ansetter Ikke homofile lærere. Til sammen har de 2.234 elever og får rundt 240 millioner i statsstøtte, skriver Bergensavisen.

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson Ikke stå i veien. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson Ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

VG - I førrgår: 12:18

Mannen bak «tiårets klimaplan» til VG: Ikke avhengig av norsk klimasatsing i Europa

MADRID (VG): Norge vil satse tungt på karbonlagring i Nordsjøen for Europa. – Ikke veldig avgjørende, sier mannen bak EUs store klimaplan, Frans Timmermans til VG..

Dagbladet - 19 timer siden

Julebordsvold og nachspiel som Ikke tok slutt

Flere voldshendelser enn normalt natt til søndag..

P4 - 09 Dec 19 kl. 12:50

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det Ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt Ikke gjort rede for. Øya er Ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - I førrgår: 13:06

33 barn møtte Ikke til skolestart

33 barn av innvandrere i Hammerfest møtte Ikke opp på skolen etter ferien. Det viser en opptelling fra kommunen, melder avisa Hammerfestingen. Kommunen sier til NRK at de vet hvor halvparten av barna er og at de også frykter at enkelte barn kan bli utsatt for kjønnslemlestelse eller tvunget til å gå på koranskoler.

Dagbladet - 9 timer siden

La skolebarna gå i kirken

Det er Ikke så farlig å la barn lytte til en preken. Det de får i kirken er mye viktigere..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson Ikke stå i veien for dem. Gjør han det vil skottene gå rettens vei.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson Ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson Ikke stå i veien for løvrivelse. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson Ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

P4 - I førrgår: 19:30

Trump er Ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han Ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..

E24 - I førrgår: 19:14

Kværner tror Ikke de rammes av USAs gassrør-sanksjoner

Den amerikanske Kongressen vedtar sanksjoner mot selskaper som bistår i byggingen av den omdiskuterte gassrørledningen Nord Stream 2 fra Russland til Tyskland. Kværner er leverandør til prosjektet, men tror Ikke de blir rammet..

NRK - 10 Dec 19 kl. 17:28

Minkbonde Ikke overrasket

Pelsdyrbonde Per Olaf Lauvås er Ikke overrasket over det nedslående resultatet av KPMGs granskningsrapport. – De kommer jo fram til det samme som vi har sagt hele veien: Det er en ukultur i Mattilsynet - de følger Ikke regelverket, sier Lauvås..

NRK - 13 Dec 19 kl. 04:24

Corbyn tar Ikke gjenvalg som leder

– Jeg kommer Ikke til å lede partiet i kommende valg, sa Labour-leder Jeremy Corbyn i en tale til partimedlemmer i Islington natt til fredag. Han sa imidlertid at han fortsatt vil lede partiet i tiden fremover..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt