Ikke

Saturday, 22 February, 07:14

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 11 timer siden

Husker Ikke omstridt Nav-kutt

Eks-statsråder husker Ikke, eller svarer Ikke på, om de tok initiativ til en omstridt Nav-praksis som samlet koster pensjonister mange millioner kroner..

Aftenposten - 12 timer siden

Klarer Ikke stanse lederlønnsveksten i staten. Regjeringen vil Ikke svare på hvorfor.

– Det virker på meg som om beslutningstagerne Ikke lytter til den folkevalgte ledelsen, og det er trist, sier forhandlingssjefen i Unio..

P4 - 8 timer siden

Aps Jette Christensen tar Ikke gjenvalg

Arbeiderpartiets Jette Christensen tar Ikke gjenvalg som stortingsrepresentant neste år. Det opplyser hun selv på Facebook i kveld. Christensen sitter i utenriks- og forsvarskomiteen og er nestleder i Vestland Arbeiderparti.

P4 - 15 timer siden

"Kamelen" siktet for ran og trusler

Bergens-rapperen "Kamelen" er varetektsfengslet for fire uker, siktet for ran og trusler. Ranet skal ha blitt begått med pepperspray og truslene ble utført med kniv, ifølge siktelsen. Politiet vil Ikke si noe om hvem som ble ranet.

NRK - 9 timer siden

Christensen tar Ikke gjenvalg

Stortingsrepresentant Jette Christensen fra Arbeiderpartiet har informert via sin Facebook-konto at hun Ikke er kandidat til stortingsvalget neste år. Christensen sitter i utenriks- og forsvarskomiteen og er også nestleder i Hordaland Arbeiderparti..

VG - 19 timer siden

Podkast: De aller beste TV-konseptene du Ikke visste at du ville se

Martin Lepperød, håpløs impro-lek og topp 3 TV-konsepter som Ikke eksisterer.

NRK - 45 minutter siden

Brann i enebolig på Stord

Politiet i Sør-Vest melder at brannvesenet Ikke har kontroll på brannen i en enebolig i Sagvåg på Stord i Sunnhordland. Beboere og nabohus er evakuert. Brannen ble meldt like etter klokka 5.

Aftenposten - 14 timer siden

Fylkesmannen kan Ikke stanse riving av Y-blokka

Fylkesmannen har Ikke myndighet til å stanse rivingen av Y-blokka, og avviser klagene på rivingstillatelsen..

NRK - Igår: 05:03

MDG vurderer hasjsalg på polet

Miljøpartiet De Grønne i Bergen mener regjeringens rusreform Ikke går langt nok og vil vurdere en prøveordning med hasjsalg på Vinmonopolet. – Vi trenger en kunnskapsbasert ruspolitikk, Ikke moral, sier Christine Ødegaard i MDG til Bergens Tidende..

NRK - 15 timer siden

Vil Ikke hindre riving av Y-blokka

Fylkesmannen i Oslo og Viken vil Ikke hindre riving av Y-blokka. Det er klart etter behandlingen av klagen mot Oslo kommune. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup sier de samtidig har mottatt varsel om det kommende søksmålet mot staten..

NRK - Igår: 23:09

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper Ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.

Dagbladet - I førrgår: 20:33

Var vi Ikke ferdige med dette?

«Skulle ønske at mikrofonen Ikke skjulte ansiktet så mye, for hun er en vakker kvinne jeg gjerne vil se, hvis det er tillatt å si.».

P4 - Igår: 09:40

Får Ikke bestilt togbilletter

En teknisk feil hos Vy gjør at det Ikke er mulig å kjøpe billetter på nett eller i applikasjonen. Vy sier de jobber med feilretting og beklager ulempene dette medfører. De henviser reisende til å kjøpe bussbilletter på nettbuss.

VG - 21 timer siden

Frp-Hoksrud til Widerøe: – Få tallene på bordet

– Vi kan Ikke ha en aktør som i utgangspunktet er monopolistisk og som Ikke viser frem tallene sine, sier nestleder Bård Hoksrud i Transportkomiteen om Widerøe-kuttene..

P4 - Igår: 12:17

Klimastreik gir Ikke gyldig fravær

Skolestreik for klimaet gir Ikke gyldig fravær. Det slår kunnskapminister Trine Skei Grande fast etter at Frp har krevd svar om dette. Men Grande vil likevel Ikke fraråde elever å delta.

P4 - I førrgår: 17:55

Drapssiktet har endret forklaring

En kvinne som tidligere har erkjent å ha drept moren sin i Oslo i november i fjor har nå endret forklaring og hevder hun Ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Det opplyser forsvareren hennes til TV2. Men politiet tror Ikke på den nye forklaringen, og har Ikke endret siktelsen.

Aftenposten - 23 timer siden

Sparerne betaler dyrt for å tjene mer. Men flertallet av de smarte aksjefondene leverte Ikke i fjor.

Godt over halvparten av de smarte, dyre aksjefondene leverte dårligere enn børsenes gjennomsnitt i fjor. Mange kunder fikk Ikke det de håpefullt betalte for..

P4 - 17 timer siden

– Vil Ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil Ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

Klartale - Igår: 12:33

Klimastreik gir Ikke gyldig fravær

Kunnskapsministeren sier at skolestreik for klimaet Ikke gir gyldig fravær..

NRK - Igår: 02:41

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales Ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig Ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

P4 - 15 timer siden

Flere store lag støtter Giske

Flertallet av lokallagene i Trøndelag støtter Trond Giske som ny fylkesleder. Det viser en ringerunde Trønderavisa har foretatt. Fristen for å levere sine forslag gikk ut klokken 12 i dag.

P4 - 23 timer siden

Vurderer fortatt ørekrav

Justisdepartementet har fortsatt Ikke bestemt seg for om kravet om synlige ører på passfoto skal videreføres eller fjernes. Siden 2014 har det vært påbudt å ha synlige ører på passbildene i norske pass. I fjor gikk høringsfristen ut til forslaget til ny forskrift og pass og nasjonalt ID-kort, og mange ønsker å fjerne øre-kravet.

NRK - Igår: 02:41

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales Ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig Ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - Igår: 10:44

Savnet mann fortsatt Ikke funnet

Den savnede mannen på 92 år fra Vikedal er fortsatt Ikke funnet eller kommet til rette opplyser politiet. Mannskaper fra politi og de frivillige organisasjonene søker fortsatt etter ham på land. Samtidig blir det iverksatt søk i elv og sjø..

P4 - I førrgår: 19:13

Halvparten øver Ikke på skoleskyting

Nesten halvparten av skolene i landet øver Ikke på alvorlige hendelser som skoleskyting. Alle skoler og barnehager er pålagt å ha planer for hva de skal gjøre om noen angriper med kniv eller skytevåpen. Men i en ny undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet svarer 42 prosent at de Ikke har øvd på planene.

P4 - Igår: 19:20

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes Ikke for å være skarpt, og det var Ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - Igår: 22:13

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil Ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om Ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 18 Feb 20 kl. 07:43

- Kampen mot organisert kriminalitet er Ikke nedprioritert

- Det er Ikke riktig at kampen mot organisert kriminalitet Ikke prioriteres. Det mener politidirektør Benedicte Bjørnland. I et møte med justispolitikerne på stortinget slo politijuristene alarm og mener at kampen mot denne typen kriminalitet er nedprioritert.

P4 - I førrgår: 21:20

Campingvogn brant opp

En campingvogn brant opp i Tønsberg i Vestfold og Telemark i kveld. Politiet vet ennå Ikke om det var personer i vogna da brannen startet. Brannårsaken er Ikke kjent..

Aftenposten - I førrgår: 23:11

IMF: Argentinas gjeld er Ikke bærekraftig

Argentinas utenlandsgjeld er Ikke bærekraftig, sier IMF etter at en delegasjon fra fondet har vært på inspeksjonsbesøk i landet i en uke..

Aftenposten - Igår: 21:03

Kun fire Vipers-spillere har unngått skade denne sesongen: – Umulig å sikre seg mot

Bare fire av 20 Vipers-spillere har Ikke vært skadet denne sesongen. TV 2s håndballekspert ser Ikke noen annen årsak enn maksimal uflaks..

P4 - Igår: 11:40

Kvinne i 20-årene er død

Kvinnen i 20-årene som ble funnet livløs i utendørs i et boligfelt i Herøysund i Sunnhordaland lørdag er nå død. Det opplyser politiet til Bergens Tidende. Politiet vet ennå Ikke hva som har skjedd.

Aftenposten - I førrgår: 19:29

Bø om «feiden» med rivalen: – Det er Ikke som før

Johannes Thingnes Bø innrømmer gjerne at knivingen med Martin Fourcade Ikke alltid var like vennligsinnet. Tonen var annerledes i VM-dalen onsdag ettermiddag..

Dagbladet - 9 timer siden

Tar Ikke gjenvalg

Aftenposten - Igår: 20:25

Tidligere riksadvokat Busch: – Svært viktig å få en autoritativ avklaring om Nav tar feil eller Ikke

Det er reist spørsmål om Nav likevel Ikke praktiserte reglene feil da en rekke personer ble dømt for trygdesvindel. Tor-Aksel Busch, som var riksadvokat da saken ble kjent, mener det trengs en avklaring «så raskt som mulig»..

VG - Igår: 12:17

Skolen skal tilpasses eleven

Mange elever får Ikke den utdannelsen de fortjener fordi skolen har vært for ensrettet. Nå skal skolen tilpasses eleven – Ikke omvendt..

P4 - Igår: 12:17

- Rekkevidde om vinteren Ikke et stort problem

- Det er Ikke noe stort problem for norske elbileiere at rekkevidden faller kraftig når det er kaldt. Det sier testansvarlig i Norsk elbilforening, Ståle Frydenlund. En stor undersøkelse NAF har gjort av de 20 mest solgte elbilmodellene viser at elbiler i snitt mister 18,5 prosent av rekkevidden om vinteren..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:25

Var Ikke tilfeldige ofre

Politiet tror Ikke mannen og kvinnen som ble ranet i en bolig i Brumunddal lørdag var tilfeldige ofre. Tre menn er pågrepet og siktet for forsøk på grovt ran da mannen og kvinnen ble utsatt for vold. Ingen av dem ble alvorlig skadd.

P4 - Igår: 19:26

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal Ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 18 Feb 20 kl. 10:51

Borettslag får Ikke kastet ut røykenabo

Et borettslag i Ålesund får Ikke lov til å kaste ut en nabo som røyker og plager andre beboere. Borettslaget gikk til sak mot mannen som røyker i egen stue, og ifølge naboene fyller fellesarealet med røyk. Men selv om dette utvilsomt er plagsomt, er det Ikke graverende nok til å få tvangssolgt leiligheten, slår Sunnmøre tingrett fast i en fersk dom.

NRK - 16 Feb 20 kl. 19:18

– Løsningen var Ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen Ikke var bra nok. – Dette var Ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

P4 - Igår: 09:44

Vil Ikke ha billig arbeidskraft

Billig arbeidskraft fra EU er Ikke lenger velkommen i Storbritannia etter 1. januar 2021. For fra nyttår blir den britiske innvandringspolitIkken radikalt endret, som del av britenes mål om å ta tilbake kontrollen over landet etter brexit.

Dagbladet - 14 timer siden

Det er èn grunn til å bekjempe jødehatet

Det er Ikke fordi det er synd på jødene..

P4 - I førrgår: 11:30

Fortsatt politiaksjon på Aker Brygge

Politiaksjonen på Aker Brygge i Oslo er fortsatt Ikke over. Rundt halv åtte i dag aksjonerte politiet, og de opplyste da at de ønsket å ivareta en person. Nå melder de at det er dialog, men at det tar tid.

P4 - Igår: 07:24

Riiber "forfulgt" av tysk TV

Her hjemme får Ikke kombinertløperne all verdens oppmerksomhet, men i Tyskland er interessen langt større. Nå lager den tyske TV-kanalen ZDF dokumentar om verdens klart beste løper, Jarl Magnus Riiber - som har vært helt suveren de to siste sesongene. For å gjøre tyskerne bedre kjent med 22-åringene ville kanalen se Riiber på bar med kamerater, men det får de Ikke - for Riiber er avholdsmann i sesong, og sier hverdagen består av soving, spising og trening..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt