Ikke

Monday, 17 June, 18:41

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 13:06

Kunne Ikke svømme - druknet

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo i går kveld, kunne Ikke svømme. Det opplyser politiet til NRK. Gutten forsvant under vann.

NRK - 9 timer siden

Erkjenner Ikke straffskyld

Aktor, statsadvokat Iris Storås leser opp drapstiltalen. Svein Jemtland erklærer seg Ikke skyldig..

Aftenposten - Igår: 17:08

Andreas Bakkerud kom Ikke til finalen – deppet Ikke av den grunn

Med andre posisjon på startstreken i semifinalen hadde Andreas Bakkerud gode muligheter til å nå finalen. Den jobben maktet han Ikke. Men bergenseren tok det hele med fatning..

Hegnar.no - 7 timer siden

Kommer 737 MAX i luften igjen i 2019 eller 2020?

Boeing-sjefen, Dennis Muilenburg, forventer at 737 MAX er tilbake i luften før året er omme. Men han kan Ikke love noe, og han kan heller Ikke gi en tidsramme for når det kan skje. .

Hegnar.no - 9 timer siden

- Vil Ikke nøle

Saudi-Arabia "vil Ikke nøle" med å forsvare interesser..

Dagbladet - 4 timer siden

Lesbiske fortjener en større plass i historien

Lesbiske har aldri fått eller greid å ta plass slik de homofile mennene etter hvert har klart. Det betyr Ikke at lesbiske Ikke har vært der..

NRK - 9 timer siden

Erklærte seg Ikke skyldig

Den tiltalte 17-åringen erklærte seg Ikke skyldig i retten. Han er tiltalt for å ha stukket den jevnaldrende jenta (16) 20 ganger med kniv, og for grovt å ha skadet en annen person..

NRK - 5 timer siden

Ingen tatt for gravskjending

Politiet har fremdeles Ikke pågrepet noen i forbindelse med skjendingen av tolv barnegraver i Arendal for snart tre uker siden. – Politiet har Ikke fått inn opplysninger i saken som har bidradd til oppklaring, sier politiadvokat Wigdis Songedal..

Dagbladet - I førrgår: 18:50

Derfor vil Ikke Vedum flytte NRK

Trygve Slagsvold Vedum får terningkast én av Dagbladet, men angrer Ikke på noe. - Ikke når jeg har rett, sier Sp-lederen..

NRK - Igår: 13:40

Grande tilbyr Ikke Frp noe

Venstre-leder Trine Skei Grande står hardt på regjeringserklæringen fra Granavolden og sier at de Ikke har noe å gi regjeringspartner Frp i bompengesamtalene..

P4 - I førrgår: 14:35

Priskrigen på øl fortsetter

Priskrigen på øl i Kristiansand ser Ikke ut til å ende. Det fikk mye omtale lokalt da et av byens utesteder i januar satte ned prisen for en halvliter til 50 kroner. Senere fulgte flere puber etter, og nå er åtte serveringssteder med på priskrigen, skriver Dagbladet.

VG - 1 time siden

«Feige-Boris» får kritikk for Ikke å stille i TV-debatter

«Hvis han Ikke får lov til å debattere med fem vennlige kolleger, hvordan vil han da klare seg med 27 EU-land,» spør rival Jeremy Hunt, som jakter på Boris Johnsons forsprang i statsministerkampen i Storbritannia..

P4 - 9 timer siden

Erklærte seg Ikke skyldig

17-åringen som er tiltalt for å ha drept en 16 år gammel jente erklærte seg Ikke skyldig i retten i formiddag. Han nektet også straffskyld for grov kroppskade, der en mann som forsøkte å gripe inn under drapet, også ble knivstukket. 17-åringen har erkjent selve handlingene, men mener seg utilregnelig..

P4 - 8 timer siden

- Kvaliteten må være god

- Kvaliteten nedprioriteres Ikke når nye jernbanestrekninger konkurranseutsettes. Det sier leder av Stortingets transportkomité, Helge Orten fra Høyre. I dag blir det klart hvem som vinner anbudet på fem jernbanestrekninger.

P4 - 21 timer siden

USA: Ønsker Ikke krig med Iran

- USA vil Ikke ha krig med Iran. Det sier utenriksminister Mike Pompeo til Fox News. USAs president Donald Trump har anklaget iran for å stå bak angrepene mot to tankskip i Omanbukta på torsdag, noe regime avviser.

P4 - 7 timer siden

Krever full stans i tvangsreturer

Afghanistankomiteen krever nå full stans i tvangsreturer til Afghanistan. Komiteen mener sIkkerheten i landet Ikke er bra nok og at myndighetene Ikke har evne eller vilje til å gi beskyttelse til de som returneres. I går kveld demonstrerte en rekke organisasjoner og folk mot tvangsreturen av en familie, som består av en mor og tre søsken, til Afghanistan.

P4 - 12 timer siden

- Ikke rustet for cyberangrep

Norge er Ikke godt nok rustet til å stå imot dataangrep. Det sier sjef for cyberforsvaret, generalmajor Inge Kampenes, til TV 2. Den digitale trusselen regnes som den største utfordringen mot Norge.

NRK - Igår: 15:58

USA: Ønsker Ikke krig med Iran

USA «vil Ikke ha krig» med Iran, sier utenriksminister Mike Pompeo til Fox News. USAs president Donald Trump har anklaget Iran for å stå bak angrepene mot to tankskip i Omanbukta nylig, noe Iran avviser. Spenningen mellom de to landene er spent..

Aftenposten - Igår: 12:44

15-åring omkom i badeulykke - kunne Ikke svømme

En 15 år gammel gutt omkom etter en badeulykke i Oslo lørdag kveld. Han kunne Ikke svømme..

P4 - 11 timer siden

Utelukker Ikke cyberangrep

Argentinske myndigheter utelukker Ikke at det massive strømbruddet i går skyldtes et cyberangrep. Strømbruddet rammet så godt som alle de 48 millioner innbyggerne i Argentina og Uruguay. Strømbruddet etterforskes og et svar er ventet neste uke.

P4 - Igår: 07:29

Nye protester i Hongkong i dag

Det er ventet nye protester i Hongkong i dag, mot lovforslaget som i går ble lagt på is. Demonstrantene er Ikke fornøyd med at forslaget om å utlevere ettersøkte i straffesaker til Kina kun er stanset midlertidig, og vil Ikke gi seg før det trekkes for godt. Flere hundre tusen har den siste uken protestert i Hongkongs gater..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 12:45

Tillater Ikke-leger å utføre abort

Ikke særlig relevant for Norge, mener lege..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 15:44

Snart er det umulig å vite om det man ser er ekte

Dette er Ikke science fiction. Det er Ikke lenge til realistiske «deep fake»-videoer er her..

NRK - Igår: 12:48

Druknet gutt kunne Ikke svømme

Den 15 år gamle gutten som druknet under en badetur med venner i Oslo lørdag kveld, kunne Ikke svømme har politiet fått opplyst. Gutten forsvant under vann og ingen av vennene var heller særlig svømmedyktige. Nødetatene fant gutten under vann..

P4 - 8 timer siden

Vinstra-tiltalt kan slippe fengsel

Aktor la ned påstand om tvungent psykisk helsevern for 17-åringen som er tiltalt for drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra. Da saken startet i dag, erklærte tiltale seg Ikke skyldig, heller Ikke for kroppskade mot en 57 år gammel mann som prøvde å hindre drapet. 17-åringen har tidligere innrømmet de faktiske forhold, men hevder at han var psykotisk.

P4 - I førrgår: 13:13

Lama på rømmen i Agder

En lama er ute på frifot i Tvedestrand kommune i Aust-Agder nå. Politiet fikk melding om dyret like før klokken ett. Men de skriver på Twitter at de Ikke har noen på jobb som vet hvordan de kan håndtere en lama, og at det derfor Ikke iverksettes tiltak foreløpig..

VG - Igår: 23:15

Fronter Skiforbundets sponsorer – selv om han Ikke har avtale

HELLERUDSLETTA (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) har fortsatt Ikke underskrevet noen avtale med Norges Skiforbund – og er glad for støtten fra landslagskameratene..

Dagbladet - 3 timer siden

Pressekonferansen gikk Ikke helt som planlagt

Ministeren fikk katteører og værhår på direktesending..

Dagbladet - 9 timer siden

17-åringen erklærer seg Ikke skyldig i drap

Rettssaken har startet..

NRK - I førrgår: 08:25

Vil Ikke kriminalisere homofobi

Brasils president Jair Bolsonaro kritiserer høyesteretts beslutning om å kriminalisere homofobi. Han hevder homofile kan bli skadelidende, ved at arbeidsgivere Ikke våger å ansette homofile av frykt for at de senere skal bli anklaget for homofobi..

VG - Igår: 02:28

Båt sunket i Telemark - To Ikke gjort rede for

En båt har gått i ring og sunket ved Brevik i Telemark. To personer er Ikke gjort rede for..

Dagbladet - 3 timer siden

- Ikke noe gøy

Rett før Stortinget tar sommerferie sier Fremskrittspartiet og regjeringspartnerne ja til innkreving av nye 15 milliarder kroner i bompenger..

NRK - 12 Jun 19 kl. 20:31

Vil Ikke ha homofile i KRIK

Refereansegruppen til den kristne ungdoms- og idrettsorganisasjonen KRIK mener ledelsen Ikke bør tillate at organisasjonen har ledere som er homofile og lever sammen med en partner. Det melder Vårt Land. Landsstyret har Ikke fattet et vedtak..

VG - 45 minutter siden

Kraftig gressbrann stanser togtrafikk på Østfoldbanen

Det brenner i et område på flere hundre kvadratmeter, ifølge politiet. Brannvesenet har Ikke kontroll..

Hegnar.no - I førrgår: 07:10

Franske milliardærer har ennå Ikke innfridd pengeløfter til Notre-Dame

De franske milliardærene som erklærte at de vil gi hundrevis av millioner til gjenoppbyggingen av Notre-Dame, har Ikke overført en eneste cent, ifølge kirken..

Aftenposten - I førrgår: 10:15

Den utrolige historien om Julius’ halvbror Ola

Få i Norge kjenner til Ola, sjimpansen som ble født i Dyreparken i Kristiansand i 1987. Men i Sverige er Ola Ikke bare kjent – han har en skjebne og et liv som slår ut det meste. Dette er den usannsynlige og tragiske historien om sjimpansen som Ikke engang den svenske kongen kunne redde..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 11:45

EUs finansministre kom Ikke i mål med eurobudsjett

Etter en lang natt med forhandlinger måtte EUs finansministre gi opp. De vanskeligste spørsmålene i diskusjonene om et nytt eurobudsjett er fortsatt Ikke løst..

Dagbladet - 11 timer siden

Norges tøffeste politiker

Lan Marie Nguyen Berg må ha nerver av stål. Men det burde Ikke være nødvendig..

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik Ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er Ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling. Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2. Tajik vet Ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..

P4 - I førrgår: 07:25

Vil Ikke gi prøveløslatte pass

Regjeringen vil fremme et forslag i Stortinget om at de som blir prøveløslatt fra norske fengsler, Ikke skal få utstedt pass. Det melder TV 2. I dag kan de som soner en forvaringsdom for overgrep, reise ut mens de er under åpen soning, og ifølge kanalen har flere pedofile nordmenn reist til Afrika og Asia for å begå nye overgrep mot barn..

Dagbladet - 5 timer siden

Ettåring omkom: - Rapporten gir Ikke alle svar

Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten kan bakteriene fra vannet ha hatt betydning for dødsfallet..

Aftenposten - I førrgår: 10:55

Flere i KrF er kritiske til at Ropstad Ikke går i Pride-paraden

Både sentrale og lokale KrF-ere skal delta i Pride-paraden, og flere er kritiske til at KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad Ikke deltar..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 12:56

Voldtektssaken: Den tidligere Molde-spilleren møtte Ikke i retten

Så lenge fotballspilleren tiltalt for voldtekt Ikke møter i retten, vil han være etterlyst på ubestemt tid, til aktor eventuelt trekker tiltalen. – Og det har jeg Ikke tenkt å gjøre med det første, sier hun..

Aftenposten - 2 timer siden

Vy: – Vi har forventet å sitte igjen med flere kroner enn det de har

Driftskostnadene var Ikke problemet, tror Vy. Det var hvor mye profitt de skulle få..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt