Ikke

Monday, 14 October, 00:27

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - I førrgår: 11:44

Vil Ikke si hvorfor Greta Ikke vant

Bookmakernes favoritt Greta Thunberg mottar Ikke årets fredspris. Dette ville Ikke Nobelkomiteens leder kommentere..

NRK - Igår: 06:30

Dyr migrenemedisin dekkes Ikke

Regjeringen har Ikke satt penger av til Aimovig, medisinen som omtales som et nytt håp til migrenepasienter. For nordmenn er medisinen svært dyr. Helseminister Bent Høie (H) sier til VG at det Ikke var rom i statsbudsjettet for medisinen..

P4 - 6 timer siden

Person funnet død i sjøen

En person er funnet død i sjøen utenfor Forus båtforening i Stavanger. Personen er nå tatt inn til land av luftambulansen, melder Sør-Vest politidistrikt. Politiet opplyser at vedkommende Ikke er identifisert og at omstendighetene er Ikke uklare..

NRK - I førrgår: 11:15

– Rom ble Ikke bygget på en dag

Nobelkomittens leder fikk på pressekonferansen spørsmål om hva komiteen tenker om at Eritreas president Isaias Afwerki foreløpig Ikke har innført demokratiske prosesser. – Rom ble Ikke bygget på en dag, svarte Reiss-Andersen, blant annet..

Dagbladet - Igår: 11:31

Falsk nødmelding får redningsleder til å tordne

Sendte ut tre helikoptre og redningsskøyter. – Jeg kan Ikke annet enn å bli oppgitt over at folk Ikke klarer å bruke huet..

Aftenposten - 18 timer siden

Jeg hadde kraftig klimaangst. Jeg kunne Ikke se på nyheter, og jeg skulket naturfagstimene | Mia Cathryn Haugen Chamberlain

Det var Ikke fakta fra forskere og aktivister som bekymret meg, men apatien hos voksne og politikere. Nå saksøker jeg staten..

NRK - I førrgår: 11:31

– Snakker Ikke om diskusjonene

Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen ønsker Ikke å kommentere om det var aktuelt å dele prisen med Eritreas president Isaias Afwerki. – Du ber meg om å kommentere interne prosesser, det gjør vi Ikke, sier Reiss-Andersen..

NRK - 10 Oct 19 kl. 09:58

Sikta blir trolig Ikke fengslet

Mannen som er sikta for uaktsomt drap på Daisy May Tran, bli trolig Ikke fengslet etter at avhørene er ferdige. Det sier etterforskningsleder Hellek Rue. – Det er Ikke gjentakelsesfare og trolig heller Ikke fare for bevisforspillelse..

NRK - I førrgår: 21:36

Tyrkia vil Ikke stanse invasjon

Tyrkias president Recep Erdogan sier landet Ikke vil stanse invasjonen av Nord-Syria. Over 100 mennesker er drept og 100.000 er drevet på flukt siden onsdag, og både EU og USA truer med sanksjoner.

Dagbladet - I førrgår: 19:43

Kanskje årets mest romantiske

Men dokumentaren om Leonard Cohen og Marianne Ihlen legger Ikke skjul på det som Ikke var bra..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 21:58

Menn som elsker dukker: - De kan Ikke være utro

Familiemiddagene ble Ikke helt de samme etter at John introduserte sexdukka som sin nye kone. - Ikke et overraskende fenomen, sier norsk psykolog..

NRK - I førrgår: 11:46

Ikke en reell fredsavtale

Professor Kjetil Tronvoll, ekspert på Etiopia og Eritrea, sier det foreløpig Ikke er noen demokratiske prosesser på gang i Eritra. Tronvoll sier også at det Ikke ligger en reell fredsavtale mellom de to landene, men bare er et utkast med syv punkter..

Dagbladet - Igår: 18:12

«Breaking Bad»-filmen vi Ikke trengte

Men den er heldigvis Ikke «Breaking Bad 2: Breaking Badder»..

P4 - 15 timer siden

Småbedrifter leser Ikke trusselvurderinger

Mange småbedrifter leser aldri trusselvurderingene som blir sendt ut av Nasjonal sIkkerhetsmyndighet. I 17 prosent av norske virksomheter er det én eller flere som har lest sIkkerhetsvurderingen til Politiets sIkkerhetstjeneste, ifølge en rapport fra Kriminaliets-og sIkkerhetsundersøkelsen. Direktør i Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) Peggy Heie sier det Ikke er godt nok..

P4 - 15 timer siden

Psykologistudenter saksøker staten

163 psykologistudenter går til gruppesøksmål mot den norske stat. Studentene tok en mastergrad på et ungarsk universitet, men får Ikke godkjent utdanningen, skriver Dagens Medisin. Staten mener mastergraden Ikke gjør dem kvalifiserte nok til å utøve som psykologer i Norge, noe studentene bestrider.

Aftenposten - Igår: 18:26

Åsane misbrukte gyllen mulighet i opprykkskampen: – Ikke i nærheten av Obos-nivå

Åsane hadde muligheten til å innta tabelltoppen da Grorud snublet mot Asker. Slik gikk det imidlertid Ikke..

P4 - Igår: 07:17

Sier nei til dyr migrenemedisin

Regjeringen vil Ikke dekke den dyre migrenemedisinen Aimovig. Denne medisinen blir omtalt som et nytt håp for pasienter som sliter med migrene. Medisinen er veldig dyr, og ifølge helseminister Bent Høie har det Ikke vært rom for å sette av penger til dette i statsbudsjettet, skriver VG..

Aftenposten - Igår: 19:50

AaFK-spiller ble tatt ut på Chiles landslag, men kan Ikke spille kamper

Niklas Castro ble overraskende nok tatt ut i den Chilenske landslagstroppen. Men AaFK-spilleren får Ikke spille i landskampene mot Colombia og Guinea..

E24 - Igår: 10:27

Privatkunder binder Ikke renten ... men bedriftene strømmer til

Fire renteøkninger på ett år får Ikke privatkundene til å binde renten. Bedriftene har derimot kastet seg på..

P4 - I førrgår: 10:29

Frykter Ikke fengsel

Torpedoen Jan Erik Iversen sier han Ikke frykter å havne i fengsel. 62-åringen står tiltalt for å forsøke presse Kjell Inge Røkke for et tosifret millonbeløp, og i dag avsluttes saken i Oslo tingrett. Iversen sier han Ikke er redd for å havne i fengsel, og sier det bare blir å bytte seng.

P4 - Igår: 13:52

FN sliter økonomisk

FN har store økonomiske problemer. Medlemslandene har Ikke betalt inn mer enn 70 prosent av det som skal til for å dekke budsjettet innværende år og de er i ferd med å gå tom for penger. I forrige uke varslet generalsekretær António Guterres innsparingstiltak.

Dagbladet - I førrgår: 06:52

- Ikke EØS, men Erna som er problemet

Det er Erna Solbergs regjering, Ikke EØS-avtalen som bør skrotes, mener Jonas Gahr Støre..

E24 - Igår: 11:24

Mener regjeringens innsats mot kjøp av svart vaskehjelp Ikke har fungert

To av landets større selskaper for privat rengjøring mener regjeringens regler mot kjøp av svart renhold Ikke fungerer i praksis, og kaller tiltak introdusert i fjor for «naivt»..

NRK - I førrgår: 11:36

Ikke undersøkt før eksplosjon

Uno X-hydrogenstasjonen i Sandvika som eksploderte i juni ble aldri testet ordentlig. Det kommer fram i en rapport fra Direktoratet for samfunnssIkkerhet og beredskap som Teknisk ukeblad skriver om. Uno X ville Ikke kommentere saken overfor avisen..

NRK - I førrgår: 10:43

Vitne må Ikke forklare seg om møter

Advokatkontor-vitnet Anna Nielsen må Ikke forklare seg om møter hun skal ha hatt med tiltalte Jan Erik Iversen, når hun selv mener de er underlagt taushetsplikt. Retten avgjorde det holdt at hun erklærte på ære og samvittighet at dette var grunnen..

P4 - Igår: 10:24

Bekrefter feilbombing

USAs forsvarsdepartement bekrefter at Tyrkia feilbombet ved en amerikansk base i Syria. Ifølge en talsmann for Pentagon skal bombene ha slått ned noen hundre meter unna den amerikanske basen. Ingen soldater ble truffet og at styrkene på basen Ikke har vært berørt.

E24 - I førrgår: 08:39

Regjeringen om uroen rundt Østfoldbanen: – Kan Ikke love noe som helst

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kan Ikke garantere at innbyggerne i Råde, Fredrikstad og Sarpsborg får det togtilbudet de ble lovet..

VG - I førrgår: 08:26

Regjeringen om uroen rundt Østfoldbanen: – Kan Ikke love noe som helst

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kan Ikke garantere at innbyggerne i Råde, Fredrikstad og Sarpsborg får det togtilbudet de ble lovet..

VG - Igår: 02:47

Fortviler over svindyr migrenemedisin: Bruker 5400 kroner hver tredje uke

Medisinen Aimovig kan gi migrenepasienter et nytt liv, men koster skjorta. Nå fortviler de over at legemiddelet Ikke kommer på blå resept, og at regjeringen heller Ikke satt av penger til det i statsbudsjettet..

P4 - Igår: 20:40

Ambulansefly måtte snu

Et ambulansefly fikk Ikke lande på Kristiansand lufthavn for å hente en pasient i natt, dermed måtte personen bli fraktet til Oslo med ambulansebil. I nødstilfeller blir nødvendig bemanning tilkalt til flyplassen på natta på kort varsel, men denne gangen var Ikke mannskap til brann- og redningsvesenet tilgjengelig. Dermed måtte flyet vende tilbake til Oslo Lufthavn uten pasienten.

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:49

Ikke grønt lys fra USA

Tyrkia har legitime sIkkerhetsgrunner, men fikk Ikke grønt lys fra USA til sin militæroffensiv i Nord-Syria, sier utenriksminister Mike Pompeo i et intervju med amerikanske PBS..

VG - I førrgår: 23:31

Barneombudet: – Regjering svikter barna i barnevernet

Barnevernet får Ikke de midlene de trenger i statsbudsjettet, mener barneombud Inga Bejer Engh. – Jeg er svært skuffet over at regjeringen heller Ikke i dette budsjettet innser alvoret og prioriterer barnevernet.

VG - I førrgår: 23:31

Barneombudet: – Regjeringen svikter barna i barnevernet

Barnevernet får Ikke de midlene de trenger i statsbudsjettet, mener barneombud Inga Bejer Engh. – Jeg er svært skuffet over at regjeringen heller Ikke i dette budsjettet innser alvoret og prioriterer barnevernet.

VG - I førrgår: 13:34

Lionel Messi: – Det er løgn at jeg Ikke ville ha Griezmann hit

Lionel Messi (32) insisterer på at han Ikke har noe uoppgjort med Antoine Griezmann (28) og hyller franskmannen..

P4 - Igår: 15:52

Slo ned nabo etter langvarig krangel

En i 40-årene er slått ned av en nabo etter en langvarig krangel. Ifølge politiet skjedde voldshendelsen i ettermiddag i et boligfelt i Hønefoss. Tidligere på dagen skal de to ha begynt å krangle.

VG - I førrgår: 09:58

Owen: – Virker nesten som Solskjær Ikke vet hva som er galt

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen (39) er Ikke spesielt imponert over gamleklubben eller manager Ole Gunnar Solskjær (46)..

P4 - I førrgår: 14:55

- Overrasket over ulik hjelp

Personer med nedsatt funksjonsevne, som trenger hjelpemidler for å tilpasse boligen, får Ikke lik hjelp. I en rapport fra Riksrevisjonen kommer det frem at Arbeids- og velferdsetaten Ikke sikrer brukerne like rettigheter når det gjelder tilrettelegging av boligen. Leder Lilly Ann Elvestad i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon er overrasket, men mener rapporten må tas på alvor..

P4 - Igår: 08:21

Hagen-familien vurderer dusør

Familien til savnede Anne-Elisabeth Hagen vurderer om de skal utlove en betydelig dusør for å få informasjon som kan løse saken. Etter det VG kjenner til har dette vært diskutert i møte med politiet så sent som denne uken. Ifølge politiet har dusør vært tema noen ganger underveis i etterforskningen, men de vil Ikke kommentere eventuelle konkrete beløp.

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 14:02

- Ikke fornøyd

Klimaforlikets utslippsmål for 2020 nås Ikke..

Dagbladet - 2 timer siden

Alt ble svart - nå er Fortnite «borte»

- Vi kommer Ikke lenger til å støtte spillet. Kontakt oss hvis du vil ha igjen pengene dine, skriver Donald Mustard, direktør hos Epic Games..

NRK - 08 Oct 19 kl. 15:43

PST: Ikke aktuelt med utlevering

PST har siktet en norsk kvinne i Syria for deltakelse i terrororganisasjonen IS, men vil Ikke be om utlevering. Flere andre er blitt internasjonalt etterlyst, men dette er per nå Ikke aktuelt i denne saken, opplyser PST til NTB..

NRK - I førrgår: 01:54

Erkjente Ikke skyld

21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso i Texas 3. august, erkjente Ikke skyld etter tiltalen da han torsdag møtte i retten første gang. Patrick Crusius har ifølge politiet tilstått å ha vært ute etter mexicanere..

Aftenposten - I førrgår: 05:51

Gjerningsmannen fra massakren i El Paso erkjente Ikke skyld

21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso 3. august, erkjente Ikke skyld etter tiltalen da han torsdag møtte i retten første gang..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 21:05

AaFKs nye nederlender har fortsatt Ikke kommet til byen - nå er det Ikke sIkkert at han gjør det i det hele tatt

Kenny van der Weg kommer Ikke til å få spille A-lagsfotball for Aalesund i kontraktstiden sin. Det er fortsatt Ikke avklart om han i det hele tatt ankommer Ålesund..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 21:05

AaFKs nye nederlender har fortsatt Ikke kommet til byen – nå er det Ikke sIkkert at han gjør det i det hele tatt

Kenny van der Weg kommer Ikke til å få spille A-lagsfotball for Aalesund i kontraktstiden sin. Det er fortsatt Ikke avklart om han i det hele tatt ankommer Ålesund..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt