Ikke

Monday, 16 May, 23:28

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 06 maj 22 kl. 07:00

9 tips til å spare på vannet

Oslo ber folk spare på vannet. Å dusje kortere er en enkel måte å spare vann på.– Jeg hører jo eksempler på folk som er veldig stolte av at de har redusert dusjingen fra 30 til 20 minutter.

Klartale - 12 maj 22 kl. 16:30

Slik lager du den beste 17. mai-frokosten

MAT: Jonas Modell lager noe som kanskje er litt uvanlig på et frokostbord. Nemlig bao. Det er en luftig deig. Han fyller den med hoisinmajones, rødkål, kyllinglår og urter. Norges nasjonaldag er rett rundt hjørnet. 17. mai er en stor dag for Norge.

Klartale - 10 maj 22 kl. 16:30

Slik gjør du bunaden klar til 17. mai

BUNAD: Bunad fra Hardanger. 17. mai nærmer seg. Etter to år med pandemi skal mange børste støvet av bunaden.

NRK - 13 maj 22 kl. 10:13

SV vil Ikke sikre driften for Ocean Space Centre

SV vil Ikke prioritere havforskningssenteret Ocean Space i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen har foreslått å utsette kysten. Regjeringen har kuttet i bevilgningen til senteret, som skal bygges i Trondheim.

NRK - I førrgår: 15:03

Talsmann for Erdogan: Sier Tyrkia Ikke stenger døren

Tyrkia stenger Ikke døren for natomedlemskap for Finland og Sverige. Det sier en talsperson for president Erdogan. Han sier Tyrkia vil ha oppmerksomhet rundt sine sIkkerhetsbehov.

NRK - I førrgår: 15:03

Talsmann for Erdogan: Tyrkia stenger Ikke døren for Finland og Sverige

Talsmannen sier Tyrkia Ikke forsøker å blokkere et mulig Nato-medlemskap for Sverige og Finland, men at landet vil ha oppmerksomhet rundt sine sIkkerhetsbehov. – Det kan Ikke bare gå én vei. De kan Ikke ignorere Tyrkias bekymringer knyttet til sIkkerhet som om det Ikke er viktig og så når vi tar opp dette temaet så sier de «Å, dere skaper trøbbel, dere forstyrrer Natos enhet», sier Ibrahim Kalin, talsmann for president Recep Tayyip Erdogan, ifølge New York Times.

Klartale - 09 maj 22 kl. 10:48

Kvinner får mindre rettigheter i Afghanistan

Taliban har innført burkapåbud i Afghanistan igjen. Alle kvinner må ha på seg plagget når de er ute.– De skal bære en chador (heldekkende burka).

NRK - 1 time siden

Knyttet seg Ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet seg Ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret Ikke er ferdigstilt, og at siktede Ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

Klartale - 17 timer siden

Hva skjer med Bosnia-Hercegovina?

Den blodigste krigen siden andre verdenskrig skjedde blant bosniere, kroater og serbere. 100.000 døde og to millioner mennesker flyktet.

NRK - 13 maj 22 kl. 10:13

SV vil Ikke sikre framdriften for Ocean Space Centre

SV vil Ikke prioritere havforskningssenteret Ocean Space i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen har foreslått å utsette byggingen. Regjeringen har kuttet i bevilgningen til senteret, som skal bygges i Trondheim.

NRK - 5 minutter siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 11 maj 22 kl. 17:37

Førstestatsadvokat om manglende opplysninger: – Svært uheldig

NRK har tidligere omtalt eldre overgrepsanklager mot Jan Helge Andersen. Staten måtte betale 200.000 i voldsoffererstatning for et overgrep Jan Helge Andersen ble anmeldt for i 2009, meldte TV 2 denne uka.

Klartale - 5 timer siden

Derfor feirer vi 17. mai

17. mai er Norges nasjonaldag. Dagen feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov 17.

NRK - 8 timer siden

Brann i Drammen: – Ikke meldt om personskader

– Én leilighet er veldig berørt og hele loftet er også brent. Det sier innsatsleder Henrik Trømborg i Drammensregionens brannvesen etter at det brøt ut brann i en boligblokk på Åssiden i Drammen. Trømborg sier at brannen sannsynligvis startet i 3.

NRK - 13 maj 22 kl. 20:53

Drapssiktet i Tønsberg ennå Ikke avhørt

Mannen i 40-årene som er siktet for drap i Tønsberg natt til onsdag, er fortsatt Ikke avhørt. Politiinspektør Odd Skei Kostveit sier til Tønsbergs Blad at det er usIkkert når mannen kan avhøres. Mannen er varetektsfengslet i to uker, siktet for drapet på Kjell Johnny Sandberg natt til onsdag.

Klartale - 13 maj 22 kl. 16:30

Slik blir været på 17. mai

Charalampos Sarchosidis er meteorolog ved Meteorologisk institutt. Han gir svaret på hvordan været blir på 17. mai.

VG - Igår: 17:18

Stoltenberg beroliger svenskene: Tyrkia vil Ikke blokkere Nato-medlemskap

BERLIN (VG) Jens Stoltenberg jobber nå hardt for å berolige Sverige og Finland om at Tyrkia Ikke vil hindre deres medlemskap. Men søndag ettermiddag kan han Ikke utelukke at Ankara kan forsinke søkeprosessen..

NRK - 12 maj 22 kl. 15:08

Agder-politimester: – Burde ha informert

– Jeg registererer at statsadvokaten i Agder har gått ut i media og at de kritiserer Agder politidistrikt i fohold til at vi burde ha informert de om saken fra 2009. Og ut fra den kunnskap jeg har nå, er jeg enig med statsadvokaten i at det burde vært en del av vår påtegning, sier Agder-politimester Kjerstin Askholt til NRK. Det ble denne uken kjent at staten måtte betale 200.

NRK - 12 maj 22 kl. 12:53

Lastebilsjåfør Ikke siktet etter E6-brann

Sjåføren av lastebilen som tok fyr på E6 ved Bryn i Oslo tirsdag, er Ikke siktet i saken. Han har Ikke gjort noe galt, mener politiet. – Vi tenker i utgangspunktet Ikke at han har gjort noe galt, sier avsnittsleder Knut Nandrup ved spesiallovgivning i Oslo-politiet til Avisa Oslo.

NRK - 12 maj 22 kl. 11:47

Bistands-Norge mener de Ikke ble hørt

– I en situasjon der Norge profiterer stort på krigen, er det ubegripelig at man i det hele tatt vurderer å kutte en eneste krone på hjelp til de fattigste, sier generalsekretær Dagfinn Høybråten i Kirkens Nødhjelp. I mars skrev et samlet bistands-Norge et åpent brev til Jonas Gahr Støre med bønn om at regjeringen legger frem en krisepakke til Ukraina hvor både kostnader knyttet til bosetting av flyktninger i Norge og humanitær hjelp til Ukraina og nabolandene Ikke tas fra dagens bistandsbudsjett, men kommer som en egen krisepakke, skriver Kirkens Nødhjelp. – Mange land opplever nå et press på sine budsjetter.

NRK - I førrgår: 15:53

Ekstern granskning av varslersak i Sørvest politidistrikt

Politidirektoratet har bedt et eksternt advokatfirma om å granske Sørvest politidistrikts håndtering av en varslingssak. Fra før har direktoratet bedt Spesialenheten for politisaker granske varslingssaken. Politidistriktets egne granskere konkluderte i 2018 med at en betrodd politileder kunne ha begått bedrageri, men saken ble Ikke sendt videre.

NRK - I førrgår: 09:53

Politiet: Flaks at ingen ble skadet

– Det var flaks at ingen ble skadet da det trolig ble skutt mot et serveringssted på Grønland natt til lørdag, sier Anders Johnsrud, krimleder i Oslo-politiet. Det var folk inne på stedet, og mange vitner. Politiet sier dette var farlig og at de ser svært alvorlig på saken.

VG - 2 timer siden

Amber Heard om skilsmissen: – Fryktet for livet

Mandag fortsatte rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Fra vitneboksen hevder Depps ekskone at hun «bokstavelig talt Ikke ville overlevd» dersom hun Ikke hadde søkt om skilsmisse..

NRK - 3 timer siden

Sverige og Finland sender delegasjoner til Tyrkia

Sverige og Finland sender en delegasjon til Tyrkia for å diskutere landenes Nato-søknad. Ministrene blir Ikke med, opplyser svensk UD. En tidligere melding gikk ut på at svenske Ann Linde og finske Pekka Haavisto skulle møte sin tyrkiske motpart, utenriksminister Mevlut Cavusoglu.

VG - 4 timer siden

Erdogan sier han Ikke vil godkjenne Sverige og Finland i Nato

Tyrkias president Recep Tayip Erdogan sier ifølge nyhetsbyrået Reuters mandag at Tyrkia Ikke vil godkjenne et svensk og finsk medlemskap i Nato..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

VG - 6 timer siden

Mann som utga seg for å jobbe i E-tjenesten tiltalt for grovt bedrageri: Erkjenner Ikke straffskyld

Mannen erkjenner imidlertid at han har løyet om prestisjefylte jobber i Økokrim og Etterretningstjenesten – men mener det Ikke var for å lure til seg penger..

NRK - 12 timer siden

EU trenger mer tid for å utarbeide ny sanksjonspakke

EU trenger noen ekstra dager for å komme til enighet om en hva den sjette sanksjonspakken mot Russland skal innebære. Det opplyste Tysklands utenriksminister Annela Baerbock mandag, ifølge Reuters. Hun begrunnet en potensiell oljekrise som årsaken.

Klartale - 12 timer siden

Første fly på seks år har tatt av fra Jemens hovedstad

Det var 126 passasjerer på flyet. Flyet skulle til Jordans hovedstad Amman. Noen av passasjerene var pasienter.

Klartale - 11 maj 22 kl. 06:00

Syrere kjemper en kamp for å overleve

Russlands angrep på Ukraina påvirker hele verden. Blant annet så sliter Syria med å gi nok mat til folk. De hadde problemer med mat fra før av.

NRK - 13 maj 22 kl. 14:17

Spesialenheten starter Ikke ny etterforskning etter Baneheia-opplysninger

Det ble denne uken kjent at staten måtte betale 200.000 i voldsoffererstatning for et overgrep Jan Helge Andersen ble anmeldt for i 2009. Politiet varslet Ikke Gjenopptakelseskommisjonen.

NRK - 13 maj 22 kl. 14:08

Støre om Erdogans nei

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) var Ikke forberedt på at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan ville si nei til Sverige og Finland i Nato. – Det kommer overraskende på meg. Jeg opplever at de samtalene som har vært i Nato til nå, har gitt uttrykk for at Sverige og Finland – som er nære partnere av Nato – har alle kvalifikasjoner til å bli medlemmer.

NRK - 19 timer siden

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

NRK - 13 maj 22 kl. 13:15

Israels militære: Finner Ikke ut hvem som skjøt Al Jazeera-journalist

Det israelske militæret sier de Ikke har greid å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som drepte Al Jazeera-reporter Shireen Abu Akleh. I en uttalelse fredag viser militæret til sine innledende undersøkelser av saken. – Konklusjonen i den foreløpige rapporten er at det Ikke er mulig å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som traff og drepte reporteren, heter det i uttalelsen.

NRK - 13 maj 22 kl. 10:36

Forsvaret gjennomgår rutiner etter dusjfilmingssak

Forsvaret sier de vil gjennomgå sine rutiner for mobbing og seksuell trakassering etter saken om en kvinnelig soldat som ble filmet i dusjen gjentatte ganger. – Forsvarsstaben har satt i gang en gjennomgang av Forsvarets rutiner for å bli bedre til å håndtere slike saker. Dette arbeidet har høy prioritet.

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:00

Slik opplevde folk korona-pandemien

FORSIKTIG: Noemi Rios har vært forsiktig under pandemien. Hun har <strong>Ikke</strong> blitt smittet av korona-viruset.Hele verden har levd med korona-viruset lenge. I Norge har korona vært en del av vår hverdag i over to år. Klar Tale spurte tre på gata hvordan livet deres ble preget av korona.

Aftenposten - Igår: 17:16

Den nye Munch-direktøren lar seg Ikke skremme av uro på museet: – Det skal dirre litt

– Det skremmer meg Ikke. Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på jobben, sier den nye Munch-direktøren..

NRK - Igår: 17:02

Sveits: Folket har stemt for at alle skal bli organdonorer

Sveitsiske velgere stemte søndag for et system der man må reservere seg hvis man Ikke vil bli organdonor. Tidligere måtte man aktivt gi beskjed om at man var villig til å donere organer når man dør. Men med det nye systemet betraktes alle som donorer så lenge man Ikke reserverer seg.

NRK - 10 maj 22 kl. 11:32

Ukrainske kvinner fortviler over abortnekt i Polen

Ukrainske kvinner som har flyktet fra krigen, har fått merke konsekvensene av at Polen har innført det som nærmer seg et totalforbud mot abort. I en reportasje i avisa The Guardian forteller en ukrainsk gynekolog i Kyiv at hun nesten hver dag blir ringt opp av kvinner som spør om hvordan de skal få tilgang til abort. En av dem skulle tatt abort i Ukraina fordi fosteret viste tegn til å ha Downs syndrom.

NRK - Igår: 15:26

Tyrkia: Mest skeptisk til Sverige

Den tyrkiske utenriksministeren Mevlut Cavusoglu har sagt at han ser på Sverige som et større problem når det gjelder Nato-medlemskap enn Finland. – Den finske utenriksministeren er veldig respektfull overfor vår posisjon, men vi ser Ikke det samme fra svensk side, sier utenriksminister Mevlut Cavusoglu ifølge den tyrkiske TV-kanalen TRT. Tyrkia har kritisert begge land for å Ikke slå ned på det Tyrkia ser på som terrorister fra det kurdiske partiet PKK..

E24 - Igår: 15:31

The Juicery bytter navn og konsept: – Vi skal Ikke ha kontrakter som går på utsiden av arbeidsmiljøloven

The Juicery blir «Mash Your Life», og startet opp i de gamle lokalene til kafékjeden. Ennå er det enkelte ansatte som Ikke har fått lønn de har krav på fra The Juicery..

NRK - Igår: 15:21

Tror Ikke Tyrkia kommer til å stoppe finsk og svensk medlemskap

– Jeg er sIkker på at vi vil være i stand til å komme til en enighet om hvordan vil skal komme videre med spørsmålene om medlemskap, sa Natos generalsekretær på søndag. Han sa også at han var i kontakt med den tyrkiske utenriksministeren Mevlut Cavusoglu. Den tyrkiske utenriksministeren har sagt a han ser på Sverige som et større problem når det gjelder Nato-medlemskap enn Finland.

NRK - Igår: 14:49

Stoltenberg: – Ukraina kan vinne denne krigen

– Ukraina kan vinne denne krigen, sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg søndag. Han understreket at ukrainere kjemper modig og at de får militærutstyr fra Nato-land til flere milliarder dollar. – Russland oppnår Ikke sine strategiske mål, sa generalsekretæren.

NRK - Igår: 14:31

Niinistö: Rolig samtale med Putin

Vladimir Putin forholdt seg rolig til kunngjøringen om finsk Nato-medlemskap, ifølge den finske presidenten Sauli Niinistö. De to presidentene snakket sammen lørdag. Niinistö ville formidle at den finske regjeringen går inn for Nato-medlemskap.

NRK - Igår: 10:11

Økte forstyrrelser i nordnorsk luftrom

Av 15 registrerte forstyrrelser i norsk luftrom hittil i år, har 14 kommet i Finnmark og områdene nær den russiske grensen. Luftfartstilsynet er bekymret. Forstyrrelsene som er registrert er såkalte GNSS-forstyrrelser, skriver Avisa Nordland.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt