Hvor

Thursday, 21 November, 04:46

Nyheter om Hvor

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 Nov 19 kl. 01:32

Mange på vei ut av universitetet

TV-bilder viser nå at et stort antall demonstranter ser ut til å ta seg ut av universitetet i Hongkong Hvor de i natt har forskanset seg. Politiet har omringet området og forsøker å få kontroll. Det er uklart Hvor mange som er igjen inne..

Aftenposten - I førrgår: 10:09

Denne uken møter granskerne åtte nye vitner. En av dem har fått noe alvorlig å gruble på.

NEW YORK/WASHINGTON (Aftenposten): Hvor godt husker Gordon Sondland nå sommeren 2019, og Hvor lojal er han overfor Donald Trump? Det lurer Kongressens Trump-granskere på..

Aftenposten - I førrgår: 10:09

Denne uken møter granskerne åtte nye vitner. Et av dem har fått noe alvorlig å gruble på.

NEW YORK/WASHINGTON (Aftenposten): Hvor godt husker Gordon Sondland nå sommeren 2019, og Hvor lojal er han overfor Donald Trump? Det lurer Kongressens Trump-granskere på..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 22:00

Hvor mye rettssikkerhet skal vi ta oss råd til? | Jens Johan Hjort

Jeg mener det er en skandale Hvor lite penger myndighetene er villige til å bruke på rettsvesenet vårt..

P4 - I førrgår: 05:24

Mange arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong har arrestert minst 40 demonstranter utenfor universitetet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. I går kveld ble det meldt at politiet hadde stormet universitetet, men studentene har barrikadert seg, og besvart politiets gummikuler, vannkanoner og tåregass med brannbomber, steinkasting og pil og bue. Det er nå i morgentimene ikke klart Hvor stor del av området politiet kontrollerer.

NRK - Igår: 16:23

Jente påkjørt av politibil

En jente er påkjørt av en politibil som var på vei til en bilulykke Hvor en ung gutt er påkjørt av en lastebil i Gävle i Sverige. Det skriver Expressen. Gutten er sendt til sykehus, mens jenta som er påkjørt sjekkes av en ambulanse..

VG - Igår: 21:31

Christine Koht: – Enormt sliten etter ett år som dødssyk

Christine Koht (52) kjenner på Hvor dyrebart livet er..

VG - 5 timer siden

Eksperter: Dette skal til for at republikanerne vender Trump ryggen

USA-eksperter sier det ikke lenger er noen tvil om fakta i riksrettprosessen mot Donald Trump. Spørsmålet nå er Hvor langt republikanerne er villige til å gå for å støtte presidenten..

Aftenposten - 13 timer siden

Se riksrettshøringen direkte: I dag grubler granskerne på Hvor Trump-lojal EU-ambassadøren vil være

WASHINGTON (Aftenposten): Gordon Sondland har allerede bygget ut sin forklaring én gang. Vil han implisere Donald Trump i en plan om å holde igjen militærhjelp for motytelser?.

Aftenposten - I førrgår: 18:45

Dagens quiz: Tirsdag 19. november 2019

Hva heter fengselet i Moskva Hvor Frode Berg satt fengslet i to år?.

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 14:02

Monument over klasseskiller

Hvis man lurer på Hvor stor forskjell det er på folk i Norge: Ta en titt på dem som bygger huset, og de som kommer til å være til stede på åpningen..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 10:04

Støre vil ha debatt om Equinors satsing i miljøutsatte områder i utlandet

Norge har strenge etiske regler for Hvor oljefondet kan investere, men ikke regler for Hvor Equinor kan bore etter olje. Ap-leder Jonas Gahr Støre kaller dette et paradoks og «utelukker ikke at det også må diskuteres.».

VG - I førrgår: 00:09

Norske studenter hjem fra Hongkong: – Visste ikke Hvor det var trygt

Forrige uke ble Live (22) evakuert fra campus samtidig som det ble inntatt av demonstranter. På den andre siden av byen ble universitetet til Benedicte (22) okkupert: – De kjemper for sin frihet..

Aftenposten - Igår: 20:59

Jusprofessor: Streng norsk praksis om samvær i fosterhjem har utviklet seg uten faglig grunnlag

– Samvær fire til seks ganger i året er blitt en vanlig praksis i barnevernet. Hvor dette kommer fra, vet vi ikke, sier jusprofessor Elisabeth Gording Stang..

Aftenposten - Igår: 20:59

Jusprofessor: Streng norsk praksis for samvær i fosterhjem har utviklet seg uten faglig grunnlag

– Samvær fire til seks ganger i året er blitt en vanlig praksis i barnevernet. Hvor dette kommer fra, vet vi ikke, sier jusprofessor Elisabeth Gording Stang..

Aftenposten - Igår: 20:59

Jusprofessor: Streng norsk praksis for samvær med barn i fosterhjem har utviklet seg uten faglig grunnlag

– Samvær fire til seks ganger i året er blitt en vanlig praksis i barnevernet. Hvor dette kommer fra, vet vi ikke, sier jusprofessor Elisabeth Gording Stang..

VG - Igår: 14:07

Ap-Bøhler svarer Listhaug: – Hvor blir det av tiltakene, Sylvi?

Sylvi Listhaug skriver at hun har besøkt Rinkeby og advart mot svenske tilstander. Problemet er bare at Frp har hatt justisministeren i seks år uten å fremme noen av gjengtiltakene vi har foreslått i Stortinget..

NRK - I førrgår: 15:48

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent Hvor mange som har blitt skadd..

VG - Igår: 07:20

Sylvi Listhaug (Frp): – Hvor mange bomber må sprenge i svenske nabolag før dere våkner? 

For litt over to år siden besøkte jeg det utsatte området Rinkeby utenfor Stockholm, og advarte mot svenske tilstander. Medier og politikere latterliggjorde begrepet. Hva sier de i dag?

Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 08:47

Russland skylder på piloter etter fatal flystyrt

Russiske etterforskere la torsdag fram den endelige sikkerhetsrapporten som gir pilotene skylden for Tatarstan-styrten Hvor 50 mennesker døde..

P4 - Igår: 12:43

Søk i Jølstravatnet tar mer tid

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane i juli har tatt mer tid en forventet. En uke etter at arbeidet startet er det funnet en to meter bred metallgjenstand som ligger begravet under massene i Jølstravatnet, men politiet vet forelpøig ikke Hvor dypt den ligger. De håper å kunne få bekreftet eller avkreftet snart om det er bilen de har funnet.

NRK - 17 Nov 19 kl. 14:05

Tonning Riise tar selvkritikk

Kristian Tonning Riise tar selvkritikk for oppførselen som Unge Høyre-leder. En rekke varselsaker førte til hans avgang. – Du kan ikke være 25 år og ligge med noen på 16 år i en organisasjon Hvor du har et fremtredende tillitsverv, sier han til TV2..

P4 - 08 Nov 19 kl. 07:11

- Spekulerer i råkjøring

Det er ikke overraskende for Utrykningspolitiet at et stort flertall av norske menn vet akkurat Hvor fort de kan kjøre uten å miste lappen om de blir stoppet. Det sier sjef for Up, Steven Hasseldal. En undersøkelse Norstat har gjort for Codan forsikring viser at 7 av 10 vet Hvor grensen går..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 19:15

Dagens quiz: Søndag 17. november 2019

Hvor mange stjerner er det i det kinesiske flagget?.

P4 - I førrgår: 09:34

Berg møter ikke pressen i dag

Det er mange som har mange spørsmål til Frode Berg, men ingen medier får svar i dag. Bergs kone sa til NTB i går at de må prøve å finne roen, og at de to har mye å snakke om. Ifølge advokaten hans vil imidlertid pressen også få prate med han - det vil komme mer informasjon om Hvor og når senere i dag.

P4 - 17 Nov 19 kl. 10:13

- Stor belastning for lastebilførere

Minst 3 av 4 dødsulykker Hvor lastebiler er involvert, er utløst av motparten. Det viser tall fra Samferdselsdepartementet. Samtidig er det rundt 15 selvvalgte dødsfall i trafikken hvert år.

NRK - 16 Nov 19 kl. 09:43

Protester i Iran

Sporadiske protester har brutt ut i Iran etter at det ble besluttet å innføre bensinrasjonering og økte bensinpriser. Fredag kveld var det alvorlige demonstrasjoner i Sirjan, Hvor de forsøkte å sette fyr på et lager med drivstoff. Det skriver AFP..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 23:55

Kinesisk redaktør vil bruke snikskyttere mot demonstranter i Hongkong. Røde Kors har sluppet inn på området.

Sjefredaktøren i den kinesiske avisen Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Røde Kors har fått lov å gå inn på universitetet Hvor mange skal være alvorlig skadet..

P4 - I førrgår: 11:09

Konkurstallene nærmer seg finanskrisen

Antall konkurser i Norge nærmer seg nå samme tall som finanskriseåret 2009. De siste 12 månedene er 6.311 bedrifter gått konkurs eller tvangsavviklet, ifølge Bisnode.

Dagbladet - 13 Nov 19 kl. 21:55

Slik svindlet Britta (65) til seg 164 millioner

Den danske toppbyråkraten spøkte med kolleger om Hvor enkelt det var å lure staten for penger..

P4 - 15 Nov 19 kl. 16:39

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke Hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

NRK - 16 Nov 19 kl. 10:00

Død person hentet opp av vannet

En person er hentet opp fra Vannassen park i Stavanger. Personen ble bekreftet omkommet av lege på stedet. Det skriver Dagbladet.

E24 - 16 Nov 19 kl. 12:44

Mener regjeringen har gjort 77-millioners regnefeil om klestollen: – Forstår ikke netthandelen

Virke har lenge vært frustrert over regjeringens behandling av handelsbransjen. Nå peker organisasjonen på det man mener er en regnefeil i statsbudsjettet, og viser Hvor stor subsidieringen av netthandelaktører som Zalando faktisk er..

NRK - 15 Nov 19 kl. 08:04

Ikke strengere regler for boliglån

Siv Jensen trosser Finanstilsynet om å stramme kraftig inn i reglene for Hvor mye bankene kan låne ut til bolig. Finanstilsynet ville halvere bankens adgang til å bruke skjønn, slik blir det ikke..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 06:00

Det bør ikke være ukult å inkludere ordet «norsk» i beskrivelsen av seg selv | Leyla Sacad

Hva skal jeg si når folk spør meg Hvor jeg er fra?.

VG - 16 Nov 19 kl. 08:09

«Banedrama» i siste serierunde i Toppserien: – Fryktelig frustrerende

Det står om en Champions League-plass når det utspiller seg et aldri så lite «banedrama» foran lørdagens avsluttende serierunde i Toppserien. Spørsmålet er: Hvor og når skal Arna-Bjørnar og Vålerenga spille?.

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 10:00

Offiser Jan Ivar Hoff er død

Jan Ivar Hoff fikk i 2018 Forsvarets medalje for edel dåd for sin innsats i Sør-Sudan Hvor han reddet over 500 liv..

P4 - 16 Nov 19 kl. 09:54

Død person i Stavanger

En død person er hentet opp av vannet i Vannassen park i Stavanger nå for kort tid siden. Personen ble hentet opp av en forbipasserende, og erklært død på stedet av lege. Det er ikke kjent Hvor lenge personen har vært i vannet.

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 20:54

Kokainpakker skyller inn over franske strender

Over 700 kilo er funnet langs kysten de siste ukene. Politiet vet ikke Hvor den kommer fra..

VG - 14 Nov 19 kl. 09:36

Offiser Jan Ivar Hoff er død

I 2018 fikk han Forsvarets medalje for edel dåd for sin innsats i Sør-Sudan, Hvor han blant annet bidro til å redde en konge..

VG - 13 Nov 19 kl. 18:52

Ronaldos tøffe høst: Er målfesten over?

Cristiano Ronaldo (34) gjør seg klar for sin 163. landskamp og er på vei mot sitt niende mesterskap med Portugal. Men Hvor er karrieren hans på vei?.

P4 - 12 Nov 19 kl. 07:23

3 av 10 småbarn for dårlig sikret i bil

- Foreldre forstår ikke Hvor viktig det er at barna sitter bakovervendt, sier Trygg Trafikk..

VG - 15 Nov 19 kl. 14:30

Nå starter sportsvinteren: – Vi må legge litt press på dem

Fredag smeller det med verdenscupåpning på skøyter. Det er den eneste idretten Hvor det er VM i Norge denne sesongen. Denne helgen starter også skiskytterne, neste helg følger langrenn, hopp og alpint etter..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 21:02

Koreansk middagstips: Så sterk at du får synsforstyrrelser og øresus

Denne spicy, breserte okseribben er inspirert fra et beryktet spisested i Koreatown i Los Angeles. Om denne delikatessen er helt autentisk, er usikkert. Men så er heller ikke magen så opptatt av Hvor maten er fra..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 20:00

Dagens quiz: Onsdag 13. november 2019

Hvor mange barn går i barnehage i Norge?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt