Hvor

Tuesday, 02 June, 01:44

Nyheter om Hvor

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 4 timer siden

Lite trafikk i kveld

Vegtrafikksentralen er overrasket over Hvor lite trafikk det har vært på Østlandet i kveld. For de hadde ventet køer i det folk skulle hjem etter pinsen. Tafikkoperatør Mari Aarrestead sier til Aftenposten at alt har gått fint, men at det er merkelig Hvor få som har vært ute på veiene.

Dagbladet - 29 May 20 kl. 13:45

Frisørturen åpnet øynene mine

Jeg tenkte på Hvor heldig jeg personlig har vært, og Hvor rart det i et livshistorisk perspektiv egentlig er at jeg ikke trenger å ha noen bekymring for en uventet og uberettiget merutgift på 280 kroner..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 21:00

Vil Søreide utfordre Trump i FN? | Jan-Erik Smilden

Hvor mye og Hvor ofte vil det være mulig å samarbeide med USA om utenriksminister Søreide skal stå ved alt hun har lovet i kronikken i Aftenposten?.

Dagbladet - 26 May 20 kl. 21:29

Hvor er alle ikke-helter hen?

Norske filmer om 2. verdenskrig handler nesten bare om unge menn som slåss mot tyskerne. Hvor er alle de andre?.

NRK - 27 May 20 kl. 08:07

Rotevatn stiller som lederkandidat

Sveinung Rotevatn stiller som kandidat til ledervervet i Venstre, melder han selv i en video på facebook. Han sier partiet trenger åpenhet, og en åpen diskusjon om Hvor partiet står, Hvor de skal og hvem som skal lede partiet dit..

Dagbladet - 20 timer siden

– Tunnelsyn kan føre til justisdrap

Det finnes flere eksempler på Hvor galt det kan gå om etterforskerne får tunnelsyn. Men det har ikke skjedd i Hagen-saken, mener politiet..

Aftenposten - 6 timer siden

Høyreekstremisme er ikke psykiatri | Mohammad Usman Rana og Muhammad Saqib Rizwani

Et utgangspunkt Hvor ekstremisme forsøkes sykeliggjort, bidrar til en ytterligere ufarliggjøring..

Aftenposten - Igår: 10:00

Reiseekspertene om reisetrender: Her kan du dra på safari, surfe og seile

Du trenger ikke dra til utlandet for å dra på safari. Og Hvor er Norges svar på Venezia?.

NRK - 17 timer siden

FN positiv til flykorridorer

FN mener at såkalte flykorridorer, Hvor turister kan reise mellom land med lav risiko for smitte, kan bidra i å få turistindustrien i gang igjen. Det melder AFP. Antall turister har falt mellom 60 og 80 prosent i år som følge av koronapandemien..

Aftenposten - 8 timer siden

Deltagelse i koronaforskning skal helst være frivillig | Atle Fretheim

Covid-19-pandemien har gitt oss flere eksempler på Hvor viktig det er å følge regelen om at alle som deltar i forskning, skal velge det selv. Men regelen må ha unntak..

NRK - 11 timer siden

Sørlandsbanen stengt

Sørlandsbanen er stengt på strekningen mellom Gulskogen og Mjøndalen på grunn av solslyng. – Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke Hvor lang tid det vil ta, opplyser Bane Nor. Feilen berører regiontoget mellom Oslo og Stavanger..

NRK - Igår: 11:32

Brann i dobbeltgarasje

Brannvesenet i Oslo er på vei til en adresse i Bærum, Hvor det brenner i en dobbeltgarasje. Det melder de på Twitter. De skriver videre at det er spredningsfare til boligen ved siden av.

Aftenposten - Igår: 10:53

Åpenhjertig RBK-profil: – Jeg passer ikke inn i spillestilen

Anders Trondsen lover å gi alt som venstreback for å hjelpe RBK til seriegull. Men er usikker på Hvor lenge han blir værende i klubben..

P4 - 10 timer siden

Solslyng på Sørlandsbanen

Sørlandsbanen er stengt på strekningen mellom Gulskogen og Mjøndalen på grunn av solslyng. Feilen berører regiontoget mellom Oslo og Stavanger og lokaltoget mellom Kongsberg og Eidsvoll. BaneNor skriver på sine nettsider at de jobber med å rette feilen, men ikke Hvor lang tid det kommer til å ta..

NRK - 14 timer siden

Kina & Iran ber Trump stanse volden

Kina kaller rasismen i USA «en kronisk sykdom», og Iran ber president Donald Trump om «å stanse volden og la dem puste». Det melder NTB. – Det viser Hvor alvorlig problemet med rasisme og politivold er i USA, sier det kinesiske utenriksdepartementet..

E24 - Igår: 16:29

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året Hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

NRK - Igår: 16:19

SpaceX har ankommet romstasjon

SpaceX har ankommet Den internasjonale romstasjonen ISS. Søndag ettermiddag norsk tid koblet romkapselen Crew Dragon seg til romstasjonen, Hvor de to astronautene Bob Behnken og Doug Hurley skal være i minst 30 dager..

NRK - Igår: 11:16

Frohandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - Igår: 11:16

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 20:00

Dagens quiz: Lørdag 30. mai 2020

Fotballtreneren Steven Gerrard har bursdag i dag. Hvor gammel er han?.

P4 - Igår: 20:13

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på Hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 6 timer siden

Reagerer på NHO-utspill

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre reagerer på NHOs bekymring for at offentlig sektor skal ese ut. Det sa NHO-sjef Ole Erik Almlid til Dagens Næringsliv, etter at en undersøkelse viste at 43 ville søkte jobb i det offentlige om de skulle søke jobb i dag. Støre sier til samme avis at det er gammeldags å tviholde på motsetning mellom privat og offentlig sektor, og at koronakrisen har vist Hvor viktig det offentlige helsevesenet er..

NRK - I førrgår: 07:34

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, Hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

P4 - Igår: 09:43

Boliger sperret av

Flere boliger rundt huset, Hvor en person ble funnet død på Sotra i går kveld, er nå sperret av. Det skriver Bergens Tidende. En person er pågrepet og siktet for drap, opplyser politiet.

VG - Igår: 21:14

Influencerboom i bokbransjen: «Samme Hvor drit boken er, selger den bra»

Forlagene kjemper om influencerne som automatisk gir dem bestselgere – og i år kommer det bøker av blant andre Mads Hansen, Mina Jacobsen, Emma Ellingsen, Anniken Jørgensen, Sophie Elise Isachsen og Karolina Maria Griciute – som til sammen har tre millioner følgere..

NRK - Igår: 22:13

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager Hvor jihadister anklages for å stå bak..

P4 - 13 timer siden

Ber Trump stanse volden i landet

Kina og Iran ber Donald Trump få slutt på volden mot eget folk etter de landsomfattene protestene som har preget landet den siste uka. Amerikanere i en rekke byer har demonstrert etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis forrige uke. En talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet sier hendelsen viser Hvor alvorlig problemet med rasisme og politivold er i USA, og ber Trump ta grep..

P4 - 9 timer siden

App sporet stortingspolitiker

An app på mobilen avslørte i detalje Hvor stortingspolitiker Lene Westgaard-Halle fra Høyre befant seg i rundt en måned. Det viser data NRK har skaffet fra et britisk selskap. Kanalen har, med hjelp av dataene, sporet politikeren blant annet hjemme og på to jobbreiser.

P4 - I førrgår: 09:46

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut Hvor det kan selges øl..

P4 - 18 timer siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer Hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

NRK - I førrgår: 14:35

Minst 15 drept i Burkina Faso

Minst 15 sivile har blitt drept i nordre del av Burkina Faso under et angrep, Hvor jihadister antas å stå bak. Det melder AFP. I tillegg til de døde er et ukjent antall skadd, og noen er savnet, ifølge regjeringen i landet..

NRK - I førrgår: 10:47

Færre premature fødsler i Danmark

Antall premature fødsler har falt med 90 prosent i Danmark i tiden Hvor landet har vært stengt under koronapandemien, viser fødselstall for Danmark de siste fem årene. Årsaken kan være at gravide har måttet endre atferd, som har virket forebyggende..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 13:46

Klar for pinse? Her er 20 flotte uteserveringer i Oslo.

Lurer du på Hvor du skal nyte en iskald øl eller et glass vin i varmen? Sjekk vår guide til fine uteserveringer..

P4 - Igår: 16:09

- Ikke systematisk rasisme i USA

- Systematisk rasisme blant amerikanske politifolk er ikke et utbredt problem. Det sier sikkerhetsrådgiver til den amerikanske presidenten, Robert O'Brien til CNN. I intervjuet sier han at nesten samtlige politibetjenter i USA gjør en god jobb, men at det finnes noen få råtne epler som ødelegger for andre.

NRK - I førrgår: 07:34

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, Hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

E24 - 21 May 20 kl. 14:59

Hvordan skaffe nok ren kraft?

Hvor mye elektrisk kraft trengs globalt mot 2050 for å nå klimamålene? Og Hvor skal denne kraften komme fra? Professor Peter Fox-Penner er dagens taler i klimakonferansen Driva 2020..

VG - 29 May 20 kl. 15:01

Pamela Anderson om «bryllup»: – Vet det høres bisarr ut

Pamela Anderson (52) snakker om «liksombryllupet» med Jon Peters (74) og presiserer én gang for alle Hvor mange ganger hun egentlig har vært gift..

VG - 29 May 20 kl. 15:01

Pamela Anderson om «bryllup»: – Vet det høres bisart ut

Pamela Anderson (52) snakker om «liksombryllupet» med Jon Peters (74) og presiserer én gang for alle Hvor mange ganger hun egentlig har vært gift..

NRK - 29 May 20 kl. 14:22

Dynamitt i brennende hus

Politiet har laget en sikkerhetssone rundt huset Hvor det brenner i Bamble i Telemark. Ifølge politiet oppbevares det dynamitt i huset. To nabohus er nå evakuert.

P4 - I førrgår: 22:15

Foreslår kraftig tapsgrensekutt

Grensen for Hvor mye du kan tape på Norsk Riktstotos sine spill kan bli dramatisk redusert neste år. Landbruksdepartementet foreslår å redusere tapsgrensen fra 1,5 millioner til 20.000 kroner, ifølge et brev VG har fått innsyn i.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 07:05

Tomme tribuner har gitt helt ny trend i Bundesliga

OM FOTBALL: Hvor stor fordel er det for bortelaget å spille for tomme tribuner? I Tyskland har den vært tydelig etter gjenåpningen..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 07:05

Tomme tribuner har gitt den tyske toppfotballen en helt ny trend

OM FOTBALL: Hvor stor fordel er det for bortelaget å spille for tomme tribuner? I Tyskland har den vært tydelig etter gjenåpningen..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 16:08

AaFK møter Sogndal i generalprøven: – Usikker på Hvor vi står

AaFKs generalprøve før seriestart blir mot Sogndal, men klubben jobber for å få til en kamp til..

P4 - 28 May 20 kl. 20:21

50 verdensledere tar til orde for samarbeid

50 verdensledere tar til orde for samarbeider etter koronapandemien. De 50 lederne deltok på en videokonferanse i dag, Hvor målet var å styrke et samarbeid på tvers av land og gjøre verden mer motstandsdyktig..

P4 - 29 May 20 kl. 13:44

CNN-journalist pågrepet

En CNN-reporter ble pågrepet under en direktesending mens han dekket protestene mot politivold i Minneapolis. Før pågripelsen spør reporteren flere ganger politiet om Hvor han skal stå og at han ikke vil stå i veien for politiet. Det har brutt ut voldsomme demonstrasjoner etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt