Hvit

Sunday, 25 August, 00:11

Nyheter om Hvit

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 13:43

Säpo advarer om høyreekstrem vold

Svensk sikkerhetspoliti advarer om økt fare for høyreekstrem vold, skriver NTB. Hvit makt-miljøene vokser, og individer kan inspireres til attentat og voldshandlinger, ifølge Säpo-sjef Klas Friberg..

P4 - I førrgår: 14:06

Advarer mot høyreekstrem vold

Det svenske sikkerhetspolitiet Säpo advarer mot økt fare for høyreekstrem vold. De opplyser at den høyreekstreme, voldsforherligende ideologien øker. Og at risikoen har blitt større for at personer med forbindelser til Hvit makt-miljøet skal begå attentat.

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 19:00

Hvis jeg blir angrepet av en Hvit nordmann, vil politiet se på meg som mistenkt? | Maryam Iqbal Tahir

Man forventer å bli reddet, ikke å bli mistenkeliggjort. Moskeskytingen i Bærum viser at politiet må jobbe med tillit..

NRK - 10 Aug 19 kl. 17:20

Kommenterer ikke skytingen

Politiet i Oslo vil ikke kommentere skytingen i en moske i Bærum utover at gjerningsmannen er beskrevet som en ung og Hvit mann..

VG - 10 Aug 19 kl. 16:44

Skyteepisode i moské i Bærum

– Et av våre medlemmer har blitt skutt av en Hvit mann med hjelm og uniform, forteller forstander Irfan Mushtaq, som er på stedet til avisen Budstikka..

NRK - 06 Aug 19 kl. 14:34

Stakk av fra påkjørsel

Politiet etterlyser en Hvit varebil etter en kollisjon med en annen bil i Songdalen i Vest-Agder. Det er foreløpig ikke meldt om skader i forbindelse med kollisjonen..

P4 - 10 Aug 19 kl. 18:27

Fant flere våpen

Det er beslagt flere våpen på stedet etter skyteepisoden inne i en moske i Bærum i ettermiddag. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt. Hvor mange våpen og hvor disse ble funnet, ønsker ikke politiet å si noe om nå.

VG - 07 Aug 19 kl. 03:05

Bilde vekker reaksjoner – politiet ber om unnskyldning

– En Hvit mann ville ikke blitt behandlet på den måten, sier lederen for organisasjonen Galveston Coalition for Justice om hendelsen som skjedde i Texas lørdag..

VG - 05 Aug 19 kl. 16:21

Trump etter massakrer: Vil ha henrettelser av massedrapsmenn

Donald Trump fordømmer Hvit nasjonalisme og hatkriminalitet, og ønsker et oppgjør med voldskulturen i USA..

NRK - 05 Aug 19 kl. 16:15

Trump: Vi må fordømme rasisme

President Donald Trump møtte i dag pressen for å snakke om de to masseskytingene som har rammet landet de siste dagene. Han sa at nasjonen må fordømme fordommer, rasisme og Hvit nasjonalisme. Trump omtalte gjerningsmennene som «gale» og «monster»..

NRK - 04 Aug 19 kl. 08:41

Manifest lagt ut rett før massakren

Bare minutter før politiet fikk melding om skyting i grensebyen El Paso i Texas, ble det lagt ut et manifest fullt av hat mot innvandrere på nettet. Mannen som er pågrepet og mistenkt for skytingen er en Hvit 21-åring fra Allen i Texas..

VG - 22 Jul 19 kl. 22:29

Morten (31) fikk Hvit gjedde på kroken

Morten Wiig og svogeren Jon Brenden trodde ikke sine egne øyne da de så størrelsen på ørreten de hadde tatt. Men så var det heller ingen ørret, men en stor Hvit gjedde!.

P4 - 25 Jul 19 kl. 19:39

Leter etter savnet person

Politiet i Agder leter etter en båt med én person ombord i Flekkefjord. Personen som ble meldt savnet skal ha dratt fra Farsund i går kveld. Politiet vet ikke om vedkommende har lagt ut på den planlagte ruten, og ber vitner som kan ha sett en Hvit Draco med blått overbygg om å ta kontakt.

NRK - 20 Jul 19 kl. 23:15

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en Hvit VW Transporter av eldre modell..

P4 - 20 Jul 19 kl. 23:20

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre Hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 20 Jul 19 kl. 23:20

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

NRK - 12 Jul 19 kl. 20:13

Bedrager vil inn i blokker

Politiet i Oslo er på jakt av en bedrager som forsøker å lure seg inn i blokker på Årvoll for å sjekke strømmen. Mannen beskrives som ca 30 år, kledd i Hvit T-skjorte, lys shorts, mørk ryggsekk og med mørk hud og krøllete hår, skriver de på Twitter..

Klartale - 10 Jul 19 kl. 08:12

Ble drept fordi han hørte på hiphop

En Hvit mann innrømmer at han drepte Elijah Al-Amin. Han sier det var på grunn av at gutten hørte på hiphop-musikk..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 06:40

Drap på svart tenåring vekker harme i USA

En Hvit mann har erkjent at han drepte en svart 17-åring i USA fordi han følte seg truet av at gutten lyttet til hiphop-musikk. Drapet har skapt kraftige reaksjoner..

NRK - 10 Jul 19 kl. 03:12

Drap på tenåring vekker harme i USA

En Hvit, 27 år gammel mann har erkjent at han drepte en svart 17-åring i USA fordi han følte seg truet av at gutten lyttet til hip/hop. Drapet har skapt kraftige reaksjoner, melder NTB, også fordi mannen fulgte etter gutten inn på en bensinstasjon..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 01:44

Til frontalangrep på kaptein Carola: - Hun er lei seg

Anklages for forsøk på å senke politibåt. - En rik, Hvit, tysk kvinne..

VG - 01 Jul 19 kl. 16:35

Sjakk-striden: Saken er ikke svart-Hvit

Tonen skjerpes mens det nærmer seg dommens dag. Men uansett om det til slutt blir noe av bettingavtalen eller ei, står Sjakk-Norge overfor et komplisert juridisk parti..

P4 - 02 Jul 19 kl. 08:47

Sterk vekst i ekstremistmiljøer i Sverige

Det har vært en omfattende vekst i ekstremistmiljøer i Sverige de siste årene. Det opplyser det svenske sikkerhetspolitiet, Säpo. Truslene kommer både fra Hvit Makt-miljøet og det islamistiske miljøet.

NRK - 27 Jun 19 kl. 08:24

Vulkanutbrudd på Papua Ny-Guinea

Et vulkanutbrudd på Papua Ny-Guinea har ført til at rundt 5.000 mennesker har flyktet fra hjemmene sine. Byen Kimbe er dekket av Hvit aske.

NRK - 23 Jun 19 kl. 01:32

Lover 1 mill jobber i Midtøsten

USAs fredsplan for Midtøsten har tiltak som en million nye jobber og investeringer på over 400 milliarder kroner. Rådgiver i Det Hvit hus, Jared Kushner vil legge fram flere detaljer på en konferanse i Bahrain neste uke, ifølge NTB..

NRK - 23 Jun 19 kl. 01:32

Lover en million jobber i Midtøsten

USAs fredsplan for Midtøsten har tiltak som en million nye jobber til palestinere og investeringer på over 400 milliarder kroner. Rådgiver i Det Hvit hus, Jared Kushner vil legge fram flere detaljer på en konferanse i Bahrain neste uke, ifølge NTB..

NRK - 17 Jun 19 kl. 21:05

Gutt påkjørt i Horten

En gutt ble påkjørt i Torggata i Horten rett før kl. 19 i ettermiddag. Gutten fikk smerter i magen.

NRK - 15 Jun 19 kl. 12:58

Leter etter savnet 5-åring

Politiet i Trøndelag leter lørdag ettermiddag etter en savnet 5-åring. Gutten har blå øyne, lyst hår, Hvit t-skjorte og dongeribukse. Han ble sist sett i Jomfrugata/Thomas Angels gate i Trondheim..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 09:59

Hvis du mener du ikke er rasist, vil hun at du tenker deg om én gang til

Med begrepet «Hvit skjørhet» har Robin DiAngelo gått til angrep på det hun mener er Hvite menneskers rasisme. Boken hennes er blitt en bestselger i USA..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 16:01

Mann arrestert i Kasakhstan for å demonstrere med en blank plakat

I Kasakhstan ble en mann tatt av politiet fordi han demonstrerte på et torg med en helt Hvit plakat..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 20:00

Norsk anstendighet? Bare hvis du er Hvit og ikke muslim. | Thomas Hylland Eriksen

Vi gnir oss i øynene og klyper oss i armen. Skjer dette virkelig?.

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 19:00

Som troende, skeiv og muslim blir jeg utstøtt av de aller fleste | Thee-Yezen Al-Obaide

Jeg har prøvd i veldig lang tid, men fant ikke meg selv før jeg sluttet å prøve å være noe jeg ikke er: Hvit homofil eller heterofil muslim..

VG - 22 Apr 19 kl. 11:20

Familien ba sammen, så ble alt svart: Snekkeren Diluk ble drept

NEGAMBO (VG) I et enkelt hjem rett ved siden av den katolske kirken St. Sebastian, ligger det en død mann på en Hvit madrass, pyntet i dress..

VG - 22 Apr 19 kl. 11:20

Familien ba sammen, så ble alt svart: Slik ble snekkeren Diluk drept

NEGOMBO (VG) I et enkelt hjem rett ved siden av den katolske kirken St. Sebastian, ligger det en død mann på en Hvit madrass, pyntet i dress..

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 05:21

Hvit tennpose og hyssing sentrale bevis

I bagasjerommet i justisministerens bil fant krimteknikerne en hyssingstump og en Hvit tennpose som bare såvidt hadde tatt fyr..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 21:00

Mottagelsen Telia-reklamen har fått, illustrerer hvorfor vi trengte den | Varin Hiwa Ali

Det skal være lov å mene noe om hijab selv om man er mann, kvinne, Hvit, mørk, kristen eller muslim..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 20:27

Trump toner ned trusselen fra Hvit nasjonalisme

President Donald Trump mener terrorangrepet på to moskeer på New Zealand ikke er tegn på at Hvit nasjonalisme er en voksende global trussel..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 07:44

Trump: Hvit nasjonalisme er ikke en utstrakt trussel

President Donald Trump mener moskémassakrene på New Zealand ikke er et tegn på at Hvit nasjonalisme utgjør en økende global trussel..

VG - 29 Mar 19 kl. 19:59

Facebook og Instagram vil bannlyse Hvit nasjonalist-støtte

Facebook har vært kritisert etter at en soloterrorist livestreamet terrorangrepet på New Zealand. Nå gjør de endringer..

VG - 16 Mar 19 kl. 12:31

Trump toner ned trusselen fra Hvit nasjonalisme

President Donald Trump mener terrorangrepet på to moskeer på New Zealand ikke er tegn på at Hvit nasjonalisme er en voksende global trussel..

VG - 16 Mar 19 kl. 12:31

Trump toner ned trusselen fra Hvit nasjonalisme

President Donald Trump mener terrorangrepet på to moskeer på New Zealand ikke er tegn på at Hvit nasjonalisme er en voksende global trussel..

NRK - 27 Mar 19 kl. 20:14

Strengere regler på Facebook

Facebook vil trappe opp sine regler mot hatefullt innhold og vil fra neste uke forby støtte til Hvit nasjonalisme på sine plattformer. Det vil også gjelde for Instagram. Selskapet har tidligere tillatt slike ytringer..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:07

Protester mot politiet i Pittsburgh

Det er brutt ut heftige protester i Pittsburgh i USA etter at en Hvit politimann fredag ble frikjent for drap etter at han skjøt en 17 år gamle svart gutt i fjor Utenfor statsadvokatens kontor ble det avfyrt skudd, og politiet er innkalt på overtid..

Dagbladet - 15 Mar 19 kl. 09:43

Brenton Tarrant utpekt som gjerningsmann. Publiserte rasemanifest og sendte drap direkte

- Bare en vanlig Hvit mann, 28 år gammel. Født i Australia til en arbeiderklassefamilie, skriver siktede Brenton Tarrant. Minst 49 mennesker er drept i angrepet på New Zealand..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt