Hver

Fredag, 26 Februar, 05:45

Nyheter om Hver

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 12 timer siden

Hver fjerde har ukjent smittevei: – Urovekkende

KRISTIANSAND (VG) For Hver fjerde som tester positivt i Kristiansand, er smitteveien ukjent: – Det er det som gjør oss urolige, sier ordføreren..

NRK - 15 feb. 21 kl. 13:43

Skotske parlamentarikere drapstrues

Hver tredje representant i det skotske parlamentet har fått drapstrusler, viser en undersøkelse. Nær halvparten av kvinnene og Hver fjerde mann i parlamentet har vært truet, melder magasinet Holyrood. Tre av ti kvinner er truet med seksuell vold..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:37

Bare 2 i arbeid for Hver pensjonist

Det kan stå kun to yrkesaktive bak Hver pensjonist i 2060, mot fire i dag, ifølge nye beregninger fra regjeringen. Pilene peker også nedover for fruktbarheten. Trenden uroer statsminister Erna Solberg..

VG - 13 feb. 21 kl. 19:54

Agnetes dag i «Hver gang vi møtes»

Agnete Saba (26) har vært artist i offentligheten i halvparten av sitt liv, på godt og vondt. Det får vi høre mer om i kveldens «Hver gang vi møtes», der VG selvfølgelig triller terning på hennes kolleger!.

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 12:13

Hver morgen kjører Vy tog mellom Halden og Göteborg - uten passasjerer

Hver morgen i høst og vinter har Vy fortsatt å kjøre morgenruten Halden-Göteborg. Med fullt personale. Uten passasjerer..

NRK - 09 feb. 21 kl. 08:38

Øker testkapasiteten i Nittedal

Etter utbruddene på tre skoler i Nittedal øker kommunen testkapasiteten betydelig. I helga kunne omtrent 150 personer koronatestes Hver dag, nå har kommunen mulighet til å teste opp til 700 Hver dag. Det opplyser ordfører Inge Solli til NRK..

NRK - 20 timer siden

70 førerløse biler daglig

Den planlagte batterifabrikken i Eyde Energipark i Arendal skal sende varer til havna ved hjelp av elektriske, førerløse lastebiler. Det jobbes nå med et pilotprosjekt hvor det skisseres 75 turer Hver dag. Saken er lagt fram for samferdselsministeren..

VG - 22 timer siden

Anklager Cuomo for seksuell trakassering: – Jeg kom kvalm på jobb Hver dag

I desember kom Lindsey Boylan med en rekke anklager om seksuell trakassering fra New York-guvernør Andrew Cuomo. Nå kommer hun med flere detaljer..

NRK - 22 timer siden

Nye smittede i Telemark

Det er registrert fire nye smittetilfeller i Telemark i løpet av det siste døgnet. Porsgrunn har to smittetilfeller, mens Skien og Notodden har ett tilfelle Hver. I februar har 80 personer i Telemark fått påvist covid-19, ifølge Varden..

E24 - Igår: 20:13

Virke: Hver tiende i serveringsbransjen kan ha mistet jobben

I en fersk Virke-undersøkelse svarer rundt 40 prosent av serveringsstedene at de har gått til oppsigelser. Det kan fort bli flere, advarer utelivsaktør..

Aftenposten - Igår: 20:13

Virke: Hver tiende i serveringsbransjen kan ha mistet jobben

I en fersk Virke-undersøkelse svarer rundt 40 prosent av serveringsstedene at de har gått til oppsigelser..

NRK - Igår: 13:23

Hver 3. tysker vil ikke vaksineres

Over en tredel av tyskerne har ikke planer om å ta koronavaksine, viser en ny undersøkelse. Omtrent like mange er skeptiske til myndighetenes koronatiltak, melder SVT.se..

NRK - Igår: 06:48

Ti nye smittede

I løpet av det siste døgnet er det registrert ti nye smittetilfeller i Telemark. Syv av tilfellene er registrert i Skien, mens Notodden, Porsgrunn og Bamble har ett registrert smittetilfelle Hver, ifølge Varden..

NRK - I førrgår: 20:21

Nederland forlenger portforbudet

Det omstridte portforbudet i Nederland forlenges til 15. mars, opplyser statsminister Mark Rutte. Portforbudet varer fra klokken 21 til 4.

VG - 22 feb. 21 kl. 12:13

Undersøkelse: 1 av 5 har opplevd seksuell trakassering i Forsvaret

46 prosent av kvinnene Forsvaret har opplevd seksuell trakassering og Hver tredje kvinne i førstegangstjeneste har opplevd uønsket seksuell oppmerksomhet.

NRK - 22 feb. 21 kl. 03:47

Tap for treningssenterbransjen

Treningssenterbransjen mistet i fjor en omsetning på over 1,3 milliarder kroner. . Mer enn Hver tredje treningssenterkunde har fryst medlemskapet, og Hvert tiende medlem har sagt opp abonnementet under koronakrisen, skriver Aftenposten..

NRK - 02 feb. 21 kl. 07:31

Må kaste rester av koronavaksine

Bodø kommune reagerer på at de må kaste i alt 15 til 20 doser med koronavaksine i uka. Hver flaske kan gi seks til sju doser, men restene må kastes fordi Hver vaksine skal kunne spores. Kommunen måtte derfor slutte å slå sammen rester til nye doser..

VG - 21 feb. 21 kl. 20:37

Hundretusener på flukt, sover under trær mens krigen raser rundt dem

Hver fjerde innbygger var allerede på flukt. Så brøt ny kamper ut. Borgerkrig har drevet Den sentralafrikanske republikk mot kanten av stupet..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 08:49

Før fløy han gratis verden rundt. Nå nekter super-arkitekten å føle flyskam.

Arkitekt Todd Saunders ser på modellflyet Hver dag: – Det får meg til å tenke på min far, mine brødre og venner i Canada..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:33

Listhaug og Raja i koronafeide

Frps lederkandidat går i stupen på kulturminister Abid Raja (V). Hun mener han gir for mange koronamillioner til kulturlivet, skriver VG. Raja sier til VG at han forsvarer Hver eneste krone..

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 19:39

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Trygve Skaug var kveldens hovedgjest..

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 16:55

FHI: Minst 15 virus-varianter i Norge

Folkehelseinstituttet følger nøye med på nye varianter av coronaviruset, for å slå ned eventuelle utbrudd. - Hver uke teller, sier Frode Forland..

E24 - 20 feb. 21 kl. 10:59

Virke-anslag: Treningssenterbransjen mistet omsetning på 1,3 mrd. i fjor

Mer enn Hver tredje treningssenterkunde har fryst medlemskapet, og Hvert tiende medlem har sagt opp abonnementet under coronakrisen, ifølge Virkes medlemsbedrifter..

VG - 19 feb. 21 kl. 22:10

Eckhoff gruer seg alltid til stafett: – Er en nervøs type

POKLJUKA (VG) Tiril Eckhoff (30) har gått over 40 stafetter i mesterskap og verdenscup, men innrømmer at hun stort sett har gruet seg til Hver eneste en..

NRK - 19 feb. 21 kl. 19:12

Flyselskap lagde mest koronatrøbbel

SAS og Norwegian lagde mest koronatrøbbel for norske forbrukere. Hver tiende telefon til Forbrukerrådet i 2020 handlet om korona, og flest av disse var om problemer med Norwegian og SAS..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 08:55

«Saken er klar! Saken er biff! Saken er karbonade! Saken er ertesuppe!»

Hver gang norske utøvere kjemper om seier, er det noen som bringer spenningen hjem til de tusen….

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:51

33 nye smittede i Østfold

Smittenivået i Østfold holder seg relativt høyt. Siste døgn er det påvist 33 nye tilfeller av koronasmitte. Flest er det i Moss med 11 nye positive prøver.

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 09:14

Vi er med på dugnaden. Men Hver gang andre blir prioritert over oss, føles det som et slag i trynet.

De fleste skoleelever bor hjemme hos familien, på hjemstedet sitt, med etablerte vennskap og et trygt miljø rundt seg..

Dagbladet - 17 feb. 21 kl. 06:22

Best og verst i Norge

Ordfører Marte Eide Klovning og Utsira kommune har vaksinert Hver femte innbygger. Nå vurderer Folkehelseinstituttet om vaksinedosene skal skjevfordeles..

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:08

Melby vil ha ny type skoleprøver

Nasjonale prøver i skolen er ikke et godt nok verktøy til å vurdere Hver enkelt elev, mener kunnskapsminister Guri Melby (V). Hun vil at en såkalt progresjonsprøve tilpasset enkeltelever erstatter bl.a.

NRK - 16 feb. 21 kl. 06:45

Har vaksine, mangler sprøyter

Japan har ikke nok av de spesielle sprøytene som trengs for å få maksimalt antall doser ut av Hver flaske med koronavaksine. De frykter at flere millioner doser kan gå tapt desom dette ikke skaffes før vaksineringen starter i morgen, melder Reuters..

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:04

Ankesaker avvist etter lovendring

En lovendring har gjort at færre ankesaker slippes gjennom hos lagmannsrettene. Saker med Av sakene som ville ha fått automatisk ankebehandling tidligere, avvises nå Hver tredje..

NRK - 15 feb. 21 kl. 09:16

Regner med flere barnefødsler

Regjeringen regner med at fruktbarhetstallene i Norge går fra dagens 1,5 barn per kvinne til 1,7 i år 2040. To yrkesaktive personer vil stå bak Hver pensjonist om førti år, mot fire i dag, ifølge Perspektivmeldingen. Derfor må nordmenn få flere barn..

NRK - 15 feb. 21 kl. 08:05

London Zoo truet av pandemien

Koronapandemien gjør at selskapet bak London Zoo frykter konkurs etter nesten 200 år. De to dyrehagene i London og Bedfordshire tapte 175 millioner kroner i fjor, og er igjen stengt, melder Reuters. Nesten 23.

NRK - 15 feb. 21 kl. 07:56

Håper å oppheve tiltak i Auckland

Helsemyndighetene i New Zealand har ikke avdekket flere smittetilfeller enn de tre som førte til en delvis nedstenging av storbyen Auckland i helgen. De tre smittede tilhører samme familie. New Zealand har reagert raskt Hver gang smitte er oppdaget..

NRK - 15 feb. 21 kl. 03:25

Dårligere form under koronaen

Mer enn Hver tredje nordmann oppgir å ha fått dårligere fysisk form etter utbruddet av koronapandemien. Blant de unge gjelder det annenHver person. Tallene kommer fram i Norsk koronamonitor fra Opinion.

VG - 14 feb. 21 kl. 14:54

– Trist, men også veldig fint at min åpenhet kan hjelpe folk

I lørdagens utgave av «Hver gang vi møtes» åpnet Agnete Saba (26) seg om angsten og tvangstankene som har preget flere år av livet hennes. Nå strømmer det inn positive tilbakemeldinger..

Dagbladet - 13 feb. 21 kl. 19:45

Vi anmelder «Hver gang vi møtes» låt for låt

Agnete Saba er kveldens hovedgjest..

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:33

Røde Kors: Enda flere på flukt

I Den sentralafrikanske republikk er nye hundretusener tvunget på flukt av militante grupper. De siste månedene har om lag 180.000 mennesker måttet flykte, melder Røde Kors.

E24 - 13 feb. 21 kl. 08:04

Vy kjører daglige tog til Sverige uten passasjerer

Hver morgen i vinter har Vy fortsatt å kjøre morgenruten mellom Halden og Göteborg med fullt personale, men uten passasjerer..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 16:14

Luksusfellen truer Norge. Hva skal vi gjøre for å unngå den?

I 2060 vil det kun stå to i yrkesaktiv alder bak Hver person i pensjonsalder..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:59

Agnete Saba fra «Hver gang vi møtes»: – Alltid slitt med angst

Agnete Saba (26) har endelig lært seg å takle angsten hun aldri blir kvitt. I det siste også mye takket være en storesøster..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 07:58

Oslo kan sette 63.000 vaksinedoser i uken. Denne uken får de ikke levert mer enn 9400 doser.

På dette vaksinesenteret har de kapasitet til å sette 5000 doser Hver uke. Men vaksinene lar vente på seg..

VG - 12 feb. 21 kl. 07:46

VG-fotografenes sterkeste bilder i januar

Hver måned velger VGs bildesjefer ut hvilke bilder som var de sterkeste visuelle øyeblikkene. Dette er bildene fra VGs fotografer i januar..

VG - 11 feb. 21 kl. 14:09

Matchvinnere i Hver ende: – Det er helt vilt

Bayern vinner og vinner - først og fremst takket være Manuel Neuer (34) og Robert Lewandowski (32). Torsdag kan du trolig se dem i den VG+-sendte VM-finalen for klubblag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt