Hvem

Friday, 21 January, 21:49

Nyheter om Hvem

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 11 jan 22 kl. 15:39

Kryptisk om MGP-rykter

Mandag presenterte NRK årets MGP-artister. Flere rykter har oppstått om Hvem som skjuler seg bak maskene til duoen Subwoolfer. Ryktene går blant annet mot Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker..

Klartale - 05 nov 21 kl. 16:30

Hvem skjuler seg bak masken?

Bli med å gjett Hvem som skjuler seg bak masken. Nå starter en ny runde med «Maskorama»..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 14:32

Skattedirektøren vil gi alle flyktninger gyldig ID i Norge

– Det er mindre viktig for oss Hvem du var der du kom fra, så lenge vi vet Hvem du er i Norge, mener direktør for….

E24 - 02 nov 21 kl. 14:31

Skattedirektøren vil gi alle flyktninger gyldig ID i Norge

– Det er mindre viktig for oss Hvem du var der du kom fra, så lenge vi vet Hvem du er i Norge, mener direktør for Skatteetaten Nina Schanke Funnemark..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 19:08

De vil vite Hvem som eier hva: – Kan bli meget krevende å oppfylle

De vil vite Hvem som eier hva:.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 20:43

Hvem skal tvinge de syke, truende og voldelige pasientene til sykehuset? Krangel mellom politiet og legene tilspisser seg.

En mann er så syk og farlig at han skal tvangsinnlegges. Men politiet og legene krangler om Hvem som kan bruke makt for….

Klartale - 08 okt 21 kl. 06:00

Hvem vinner fredsprisen?

Klokka 11 får vi svaret. Da blir det kjent Hvem som vinner Nobels fredspris for i år.Nobels fredspris ble delt ut for første gang i 1901.

VG - 26 okt 21 kl. 13:14

TV-anmeldelse «Gjett Hvem!»: Småtrivelig supertrivielt

Vis meg dine særheter, og jeg skal gjette Hvem du er..

NRK - 26 okt 21 kl. 09:34

Kontrollerer dekkskiftefirmaer

Som følge av at det nå er høysesong for dekkskift og bilpleie, intensiverer A-krimsenteret sin kontrollaktivitet mot den useriøse delen av bransjen. A-krimsenteret i Oslo hadde en rekke kontroller mot dekkskift- og bilpleiefirmaer i hovedstaden. Disse fortsetter denne uken, skriver A-krimsenteret i en pressemelding.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 07:00

Munch-direktøren har fire døtre og én sønn. Men det ligger i kortene Hvem som skal arve skatollet fra 1919.

Munch-direktør Stein Olav Hanrichsen har et helt spesielt møbel hjemme. Og han vet Hvem som må arve det etter ham..

NRK - 09 nov 21 kl. 06:45

Kan komme nye test- og karanteneråd

Helsemyndighetene jobber nå med å endre systemet for smittesporing og det kan komme endringer i test- og karanteneråd. Både koronasmitten og innleggelsestallene stiger, også blant fullvaksinerte. Det kan snart føre til endringer.

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

NRK - 08 nov 21 kl. 16:29

To afghanske barn uten foreldre

I august ble 28 enslige barn evakuert fra Afghanistan til Norge. De fleste av dem ble satt på flyet fra Kabul uten at identiteten deres var avklart, og uten at politiet hadde informasjon om Hvem foreldrene var. Politiets utlendingsenhet (PU) og Utlendingsdirektoratet (UDI) har nå funnet foreldrene til 26 av barna.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:59

Slakter Maskorama-opptreden: -«Off beat»

Kulturredaktøren Cecilie Asker er klar på Hvem som hadde kveldens desidert dårligste prestasjon..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:59

Slakter Maskorama-opptreden: -«Off beat»

Kulturredaktøren Cecilie Asker er klar på Hvem som hadde kveldens desidert dårligste prestasjon..

NRK - 07 nov 21 kl. 13:26

Mann druknet i Stavanger

Mannen som ble funnet bevisstløs i sjøen utenfor Bjergsted i Stavanger er erklært død. Helsepersonell forsøket hjerte- og lungeredning og kjørte mannen til sykehus. Identiteten er ikke fastslått, men politiet har en formening om Hvem han er, melder Sør-Vest Politidistrikt..

E24 - 07 nov 21 kl. 08:03

Småinvestorer ble forespeilet kjempeavkastning. Nå går de til sak for denne tomten

Småinvestorer i det konkursslåtte eiendomsselskapet Miris, har slått seg sammen og saksøker den største kreditoren. Uenigheten dreier seg om Hvem som har førsteretten på fire tomter i Lier..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 19:56

Vi anmelder «Maskorama» låt for låt

NRK-suksessen er tilbake. Hvem skjuler seg bak maskene i år?.

VG - 06 nov 21 kl. 19:48

«Maskorama» sesong to: Dette er hintene

Lørdag kveld står åtte nye «Maskorama»-deltagere på scenen. Nysgjerrig på Hvem som befinner seg bak kostymene? Her finner du ledetrådene..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: Tre poeng skiller før duell

Etter Magnus Moan (38) og hans dansepartner Ewa Trela hadde avsluttet semifinalens ordinære danser i «Skal vi danse» var det kun tre poeng som skilte parene. Det er derfor opp til publikum Hvem som må i duell..

VG - 06 nov 21 kl. 04:26

Vet ikke om helsepersonell er vaksinert eller ikke

Sykehjemsetaten i Oslo og Helse Bergen sier de ikke har oversikt over Hvem av sine ansatte som ikke er vaksinert. Det må arbeidsgiver kartlegge, om ansatte jobber med utsatte grupper, sier Espen Rostrup Nakstad..

NRK - 05 nov 21 kl. 12:30

Fant skytevåpen på Byåsen

Politiet opplyser til NRK at det ble funnet et skytevåpen på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Skytevåpenet ble funnet innpakket av en forbipasserende, som varslet politiet. – Vi vet ikke Hvem våpenet tilhører, men vi etterforsker saken videre, forteller operasjonsleder Wenche Johnsen til NRK..

VG - 04 nov 21 kl. 15:29

Filmanmeldelse «Last Night In Soho»: Nostalgiens spøkelser

Var alt bedre før? Kommer an på Hvem du spør..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 19:00

Synne (18) er ett av Norges største skiskyttertalenter

KÅRING: Norge har mange skiskytterhelter. Hvem kan bli de neste?.

Klartale - 13 okt 21 kl. 14:50

Støre: – Det er vanlige folks tur. De skal merke en forskjell.

Både Støre og Vedum var glade da de skulle presentere sin nye regjeringsplattform.– Dette har vi ikke fått til gjennom å krangle med Senterpartiet (Sp). Tvert imot har vi blitt enige om det aller meste i disse punktene, sier Støre.

E24 - 02 nov 21 kl. 06:00

Her plasseres jobbsøkerne foran kameraet

Stadig flere selskaper tester kandidatene før de avgjør Hvem de skal ansette. Her er fire tips for å finne den rette for jobben..

E24 - 02 nov 21 kl. 06:00

Her testes jobbsøkerne foran kameraet

Stadig flere selskaper prøver ut kandidatene før de avgjør Hvem de skal ansette. BI-forsker deler sine beste tips for å finne den rette for jobben..

NRK - 01 nov 21 kl. 21:24

Ukjent hvor sudanske ledere er

En gruppe advokater har i samråd med de pågrepne politikerne i Sudan sine familier påtatt seg oppgaven å representere dem. Lederen for forsvarerteamet, Kamal al-Gizouli, sier mandag at de har lett etter politikerne hos påtalemyndigheten, men uten å finne dem. – Disse fangene er i den farligste juridiske situasjonen siden ingenting er kjent om saken deres, heller ikke Hvem som leder etterforskningen, sier Gizouli.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:57

Druknet katt med løkke rundt halsen

Politiet vurderer å etterforske Hvem som står bak drukningen av en katt på Borøy i Tvedestrand. Den ble funnet med en løkke rundt halsen, og løkka var festet i en metallgjenstand, skriver Tvedestrandsposten. Politistasjonssjef Odd Holum sier det kan bli en sak for dyrevelferdsetterforskerne..

NRK - 01 nov 21 kl. 11:26

KrF vil ha Bollestad som leder

KrFs valkomité har valgt å innstille Olaug Vervik Bollestad til å lede KrF. Bollestad er stortingsrepresentant for Rogaland og nestleder i KrF. I tillegg var hun frem til regjeringsskiftet høsten 2021 landbruks- og matminister.

NRK - 31 okt 21 kl. 22:35

Flere påsatte branner i Drammen

Nødetatene har søndag kveld rykket ut til en rekke småbranner rundt om i Drammen som politiet mener er påsatt. – Vi vet de er påsatt, men vi vet ikke av Hvem, sier operasjonsleder Ottar Steinstø i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende..

NRK - 31 okt 21 kl. 09:34

Drapsforsøk-siktet etter slagsmål

Det utbrøt et større slagsmål lørdag kveld mellom russiske og ukrainske lastebilsjåfører i Høje Taastrup utenfor København. Én er knivstukket i brystet. Politiet pågrep seks personer da de kom fram til stedet, og mener å ha etterforsket seg fram til Hvem som brukte kniv.

VG - 30 okt 21 kl. 20:22

Mann livstruende skadet etter alvorlig voldshendelse i taxikø

Politiet vet Hvem voldsutøver og fornærmede er, og etterlyser vitner til hendelsen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:46

Mann livstruende skadet etter vold

En mann i 30-årene er livstruende skadet etter en voldshendelse i Tromsø natt til lørdag, skriver Nordlys. Hendelsen skjedde litt etter halv tre i en drosjekø på Stortorget, opplyser politiet. En tenåring ble pågrepet på stedet etter hendelsen, og politiet etterlyser nå vitner.

E24 - 30 okt 21 kl. 19:08

– Kan bli meget krevende å oppfylle

De vil vite Hvem som eier hva:.

NRK - 09 okt 21 kl. 22:15

Alaska hardt rammet av korona

Nesten 2000 mennesker døde fredag av covid-19 i USA. Alaska er en av de verst rammede delstatene. Her må leger bestemme Hvem som skal leve og Hvem som skal dø..

VG - 29 okt 21 kl. 08:53

Nav-drapet: Strid om sakkyndig

BERGEN (VG) Politiet har bedt om at mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, skal underlegges en full rettspsykiatrisk undersøkelse. Nå er det uenighet om Hvem som skal utføre denne undersøkelsen..

NRK - 29 okt 21 kl. 05:55

Gjerningspersoner ikke funnet

Fredag morgen har politiet ennå ikke funnet mannen og kvinnen som skal stå bak knivstikkinga på Byåsen torsdag kveld. – Vi har en formening om Hvem de er, sier politiets operasjonsleder Solfrid Lægreid. Hun sier videre at politiet ikke setter gårsdagens knivepisode i sammenheng med knivstikkinga i Trondheim sist helg..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 15:31

En global pandemi fører til at folk mister hukommelsen. Her lærer Aris seg å sykle.

En global pandemi fører til at folk våkner opp og ikke aner Hvem de er..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 10:36

Hvem får Nobels fredspris? Snart får vi svaret.

Hvem vinner årets fredspris? Snart får vi svaret. Se sendingen her..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 07:00

Ingen vet Hvem som bærer bakteriene i tarmen sin. Det eneste vi vet, er at vedkommende befant seg i Bergen i fjor høst.

Ingen vet Hvem som bærer bakteriene i tarmen sin. Det eneste vi vet, er at vedkommende befant seg i Bergen i fjor høst..

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 22:00

Alt preller av yndlingene fra Nord

OM FOTBALL: Om noen i det hele tatt var i tvil om Hvem som er Norges beste fotballag, fikk de klart svar i norsk….

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 08:25

Denne leverandøren har de minst fornøyde kundene

Er du fornøyd med bredbåndet ditt? Se Hvem som har de mest fornøyde bredbånds-, strømme- og TV-kundene..

NRK - 25 okt 21 kl. 20:52

To drept i bombeeksplosjon i Uganda

Minst to mennesker har mistet livet og flere ble såret i en bombeeksplosjon mot en buss utenfor Ugandas hovedstad Kampala. Mandagens angrep skjedde på en av Ugandas mest trafikkerte veistrekninger. Hvem som står bak mandagens bombe, er ennå ikke kjent.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt