Hunden

Tuesday, 17 September, 11:04

Nyheter om Hunden

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 05 Sep 19 kl. 20:25

Hunden Sigurd (3) overlevde trolig dødssykdommen

På onsdag sto det blod ut av bakenden på den snart fire år gamle Hunden. Torsdag ettermiddag ble den han erklært frisk, og hentet av to overlykkelige eiere..

P4 - 02 Sep 19 kl. 15:23

Henlegger hundedrap

Politiet henlegger nå saken mot en mann som angrep en hund som døde av skadene i en park i Oslo i sommer. Ifølge politiet gikk mannen til angrep på både Hunden og hundeeieren i forbindelse med et ran. Hunden, som ble sparket i hodet, pådro seg så store bruddskader at den måtte avlives.

P4 - 13 Sep 19 kl. 09:35

Én ny syk hund

Mattilsynet har fått en ny melding om enda en syk hund. Tilfellet er fra Vestfold, og Hunden har ifølge tilsynet symptomer på den farlige diaré-sykdommen som har spredt seg. 27 hunder har dødd av hundesykdommen den siste tiden, og helsemyndighetene har foreløpig ikke klart å finne årsaken til utbruddet..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 14:01

Unngå at Hunden din blir smittet

En mystisk betennelse i tarmen har tatt av livet av flere hunder. Her er rådene hundeeierne bør følge for å unngå smitte..

NRK - 12 Sep 19 kl. 21:37

Hund som beit gut (4) er avliva

Hunden som beit ein fire år gammal gut, i Gloppen i sommar, er no avliva. Det melder Vest politidistrikt i ei pressemelding. Guten fekk store hovudskadar, og hamna på sjukehus som følgje av hendinga..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 21:12

Koht fikk ikke sagt farvel til Hunden Pipp: – At hjertet mitt brister, er prisen vi betaler for å elske noen

Jeg vet at Pernille og dyrlege Bente strakte seg så langt de kunne for at jeg skulle få tatt farvel..

P4 - 12 Sep 19 kl. 12:15

Hund som bet gutt er avlivet

Hunden som bet en fire år gammel gutt i hodet i Nordfjord i sommer har blitt avlivet. Det opplyser politiet i en pressemelding. Gutten fikk store skader og ble lagt inn å sykehus.

NRK - 13 Sep 19 kl. 21:41

Ber hundeeiere plukke opp avføring

Mattilsynet kom med et oppdatert råd til hundeeiere fredag ettermiddag: Plukk opp avføring etter Hunden din og kast det i en søppelkasse. Minst 102 hunder har hatt blodig diaré, viser Mattilsynets kartlegging. 27 hunder er til nå døde av sykdommen..

P4 - 08 Sep 19 kl. 08:18

Sykdomsfrykt i Sverige

I Göteborg er en hund lagt inn på dyresykehus med samme symptomer som Hundene som har blitt syke i Norge, melder svenske medier. Hunden ble syk etter å ha vært på en utstilling i Trondheim, men det er ikke kjent om det er en sammenheng..

NRK - 09 Sep 19 kl. 01:49

Vil kartlegge hva hunder har spist

Hundeeiere som har hunder som har blitt syke eller døde av den akutte sykdommen oppfordres til å ta vare på prøver av hva Hunden har spist de siste to ukene. Det kan gi informasjon for å spore årsaken til sykdommen, skriver Veterinærinstituttet..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 19:57

Her dør Bianca (7)

Cecilie Sandbu og familien mistet Hunden Bianca (7) til mystisk sykdom. Nå er de redd for at den skal ramme flere..

P4 - 10 Sep 19 kl. 11:24

Nok en hund er syk

Mattilsynet har fått en ny melding om en hund som har symptomer som ligner diaresykdommen som har rammet flere titall norske hunder. Den syke Hunden er fra Østfold. Så langt har minst 25 hunder mistet livet av den mystiske sykdommen.

VG - 07 Sep 19 kl. 21:03

Bolla (2,5) ble akutt syk: – Unner ingen dyreeiere å oppleve det samme

Fredag leverte Tiril Aasheim Hunden Bolla på dyresykehus med symptomer på den alvorlige sykdommen..

VG - 06 Sep 19 kl. 09:54

Pakker kofferten og flykter fra mystisk og dødelig hundesykdom

Eieren til Hunden Piro (1) bestilte umiddelbart togbillett til Trondheim da hun fikk vite om sykdomsutbruddet som har ført til at flere hunder har dødd..

NRK - 05 Sep 19 kl. 12:56

Mange hundar døde i Oslo

Opp mot 20 hundar kan ha døydd av dei same mystiske årsakene dei siste dagane, melder VG. Det er usikkert korleis hundane er blitt smitta, men veterinærar åtvarar mot å la hundar møte andre hundar, og at ein må følge med på om Hunden kastar opp blod..

VG - 05 Sep 19 kl. 18:39

Bianca (7) fikk symptomer på alvorlig hundesykdom – Døde i løpet av 24 timer

Det gikk under ett døgn fra Hunden Bianca først fikk blodig diaré, og til hun døde. – Vondt å akseptere at vår elskede familiehund døde på denne måten..

VG - 05 Sep 19 kl. 09:54

Dødelig hundesykdom sprer seg: – Har aldri opplevd lignende i min tid som veterinær

Mattilsynet går ut med flere råd til hundeeiere, etter utbruddet av en ny alvorlig hundesykdom. – Ikke la Hunden hilse på andre hunder på tur..

P4 - 05 Sep 19 kl. 11:35

Mattilsynet advarer hundeeiere

Hundeeiere bør nå unngå å la Hunden hilse på andre hunder. Det er blant flere råd Mattilsynet nå kommer med, etter at det har brutt ut en svært smittsom og dødelig hundesykdom, med symptomer som blodig diaré og oppkast. Så langt har sju hunder trolig dødd av sykdommen i Oslo, sier seksjonssjef i Mattilsynet, Ann Margaret Grøndahl.

P4 - 05 Sep 19 kl. 05:55

Advares mot å lufte Hunden i parker

Hundeeiere i Oslo-områdes frarådes å lufte dyrene sine i parker etter det som trolig er et dødelig virusutbrudd. Ifølge kjeden Anicura har seks hunder nylig dødd etter å ha fått blodig diaré, skriver Aftenposten. Mattilsynet bekrefter at de er blitt varslet om utbruddet, og jobber sammen med blant annet Veterinærinstituttet for å finne årsaken til dødsfallene..

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 21:57

Her var Hunden innelåst i 32 varmgrader

Victoria varslet vaktselskapet da hun oppdaget Hunden i det lille buret. - Man må være ekstremt forsiktig med hvor man plasserer Hundene sine i varmen, advarer veterinær..

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 21:57

Her var Hunden innelåst i 32 varmegrader

Victoria varslet vaktselskapet da hun oppdaget Hunden i det lille buret. - Man må være ekstremt forsiktig med hvor man plasserer Hundene sine i varmen, advarer veterinær..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 21:33

Raser etter video fra Youtube-stjerne: - Avskyelig

Youtube-stjerna Brooke Houts er i hardt vær etter å ha delt en video hvor det ser ut som hun slår Hunden sin..

NRK - 18 Jul 19 kl. 19:45

Mann pågrepet for å ha drept hund

En mann er pågrepet og mistenkt for å ha sparket Hunden Leah til døde. Hendelsen fant sted sist uke da en mann var ute å luftet Hunden Leah, og ble ranet av en mann i en park i Oslo. Raneren sparket til Hunden som døde av skadene, melder VG..

VG - 07 Aug 19 kl. 13:25

Mann tiltalt etter at flere kaniner og en hund døde

En mann er tiltalt for å ha hensatt to Sanktbernhardshunder og syv-åtte kaniner i hjelpeløs tilstand i flere måneder i 2017. Kun den ene Hunden overlevde..

P4 - 28 Jul 19 kl. 13:22

Nedringt om hunder i bil

Politiet i Trøndelag har fått flere telefoner både i går og i dag om hunder som er innestengt i biler. Operasjonsleder Trond Volden sier til Namdalsavisa at det er et stort problem. Han advarer om at det blir veldig varmt på kort tid i bilen og at Hunden i verste fall kan dø..

NRK - 12 Jul 19 kl. 14:56

Dømt til fengsel for hundeavlivning

En mann er i Glåmdalen tingsrett dømt til 75 dager ubetinget fengsel etter at han avlivet sin syke hund med en øks. Hunden skal ha fått smertelindrende før mannen ved flere hugg avlivet Hunden..

P4 - 12 Jul 19 kl. 15:16

Dømt for hundeavlivning

En mann er i Glåmdal tingrett dømt til 75 dagers betinget fengsel etter at han avlivet sin syke hund med øks. Det melder NRK. I retten forklarte tiltalte at han tok kontakt med en veterinær i Kongsvinger for å få hjelp til å avlive Hunden, men at veterinæren skal ha vært opptatt.

NRK - 09 Jul 19 kl. 15:25

Raner sparket i hjel hund

Politiet i Oslo leter etter en mann som ranet en person med hund. Mannen skal ha sparket Hunden i hodet så den døde, melder NTB. Personen som luftet Hunden ble også fraranet en pengesum.

P4 - 24 Jul 19 kl. 15:55

Gutt bitt i hodet av hund

En fire år gammel gutt har blitt bitt i hodet og overkroppen av en hund. Det skjedde da gutten besøkte en gård i NOrdfjord i Sogn og Fjordane i går, opplyser politiet til Bergens Tidende. Gutten har fått behandling for kuttskader på sykehus, skadeomfanget er ikke kjent.

VG - 21 Jul 19 kl. 10:28

Når den svarte Hunden biter

Storbritannias neste statsminister mener depresjoner kan kureres gjennom hardt arbeid. Han burde lese den danske forfatteren Peter Øvigs nye og viktige bok..

NRK - 05 Jul 19 kl. 22:23

Dumpet hund i vann

Politiet fant torsdag en død hund i vannet på Garnes i Bergen. Hunden var tilsynelatende dumpet der med kjetting rundt halsen. Politiet etterforsker saken.

P4 - 05 Jul 19 kl. 22:44

Fant død hund dumpet i vannet

En død hund ble funnet dumpet i vannet ved Garnes i Bergen i går. Hunden var dumpet der med kjetting rundt halsen og politiet etterforsker nå saken. Ifølge Dagbladet var det også festet et lodd på den ene siden av hodet til Hunden..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 20:09

Mann mistenkt for å ha sparket i hjel hund under ran

Oslo-politiet har pågrepet en mann i 40-årene som er mistenkt for å ha sparket chihuahuaen Leah under et ran på St. Hanshaugen. Hunden måtte avlives..

P4 - 18 Jul 19 kl. 19:54

Pågrepet for å ha drept hund

En mann i 40-årene er pågrepet og mistenkt for å ha sparket en hund til døde i Oslo forrige uke. Ifølge politiet gikk mannen til angrep på både Hunden og hundeeieren i forbindelse med et ran i en park. Mannen fikk med seg et pengebeløp etter ranet.

VG - 18 Jul 19 kl. 20:06

Mann pågrepet – mistenkt for å ha drept Hunden Leah

– Blir godt å senke skuldrene litt og ikke være redd, sier hundeeieren..

NRK - 13 Jul 19 kl. 08:42

Hundeeiere dømt

Et samboerpar fra Østfold er i Hallingdal tingrett dømt til å betale over 197.000 kroner i erstaning, etter at Hunden deres drepte og skadet flere sauer i Hemsedal. Hundeeierene har siden episoden i 2017 nektet straffskyld, skriver Hallingdølen..

VG - 09 Jul 19 kl. 15:16

Hunden Lea døde etter parkangrep

Chihuahuaen Lea ble i formiddag sparket til døde under en luftetur på St. Hanshaugen i Oslo..

VG - 14 Jul 19 kl. 20:26

Den blinde Hunden Sarko gjenforent med eieren

Det endte godt for den blinde Border Collien og eieren Henning Olsen..

VG - 09 Jul 19 kl. 15:16

Hunden Lea måtte avlives etter parkangrep

Chihuahuaen Lea ble i dag tidlig overfalt ute på luftetur i St. Hanshaugparken, og fikk såpass store bruddskader i hodeskallen at hun måtte avlives..

P4 - 11 Jul 19 kl. 08:21

15-åring savnet i Sandefjord

En 15 år gammel jente er meldt savnet i Sandefjord. Politiet og mannskaper fra Norske redningshunder leter etter jenta som forlot hjemmet i 19-tiden i går kveld. Hun skal ha hatt med seg Hunden sin..

P4 - 09 Jul 19 kl. 15:21

Hund avlivet etter angrep i park

En liten hun som ble sparket i hodet i en park i Oslo i dag, pådro seg så store bruddskader at den måtte avlives. Ifølge politiet gikk en mann til angrep på både Hunden og hundeeieren i forbindelse med et ran, skriver VG. Raneren fikk med seg et pengebeløp, men ingen er pågrepet..

VG - 09 Jul 19 kl. 14:16

Tidligere Liverpool-spiss lover dusør etter hundetyveri

Daniel Sturridge sier på Instagram at noen har stjålet Hunden hans, og er ifølge BBC villig til å legge opp til 300.00 kroner på bordet for at den kommer til rette..

P4 - 21 Jun 19 kl. 22:23

Mann truet med kniv

Politiet søker etter en mann som skal ha truet en annen person med kniv i Bærum i kveld. Politiet opplyser at mannen også skal ha utsatt Hunden sin for vold, og vært sammen med en kvinne som virket veldig redd. De leter også etter kvinnen og Hunden..

VG - 11 Jun 19 kl. 22:31

Hunden Lulu (1) ble skremt av hydrogeneksplosjonen: – Hoppet ned ni meter

Hunden ble alvorlig skadet av fallet fra fjerde etasje, ifølge eieren..

P4 - 08 Jun 19 kl. 13:57

Valp stjålet fra bil

En valp er trolig stjålet fra en bil som sto parkert på Hammerås i Eidsvoll. Hunden sto i bur mens eieren var inne på et kjøpesenter. Da hun kom ut igjen var Hunden borte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt