Human Rights Service

Lørdag, 06 Mars, 05:40

Nyheter om Human Rights Service

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 12:29

Slik forsvarer Venstre-lederen støtten til Human Rights Service

Regjeringens støtte til Human Rights Service er begrunnet med integrering. Integreringsminister Guri Melby avviser blankt at organisasjonen bidrar med noe positivt..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 22:00

Handlingsplanen mot muslimhat uthules

Statsstøtten til Human Rights Service bidrar til å motvirke effekten av tiltakene..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 23:00

Kort sagt, onsdag 30. desember

Popmusikk. Statsstøtten til Human Rights Service. Her er dagens kortinnlegg..

Aftenposten - 23 des. 20 kl. 09:05

Aftenposten mener: Regjeringen roter om Human Rights Service

Man skal ikke få statsstøtte bare for å mene noe annet enn andre som får statsstøtte..

Aftenposten - 21 des. 20 kl. 22:12

Regjeringen innrømmer: Var ikke forpliktet til å gi støtte til HRS

Regjeringen sa at statsstøtten til Human Rights Service følger av tidligere budsjettavtaler. Det gjør den ikke..

NRK - 07 okt. 20 kl. 10:16

Viderefører støtten til HRS

Organisasjonen Human Rights Service (HRS) får videreført statsstøtten på 1,8 millioner kroner. Det kommer fram i regjeringens forslag til statsbudsjett. Organisasjonen HRS driver blant annet det innvandrings- og islamkritiske nettstedet rights.

P4 - 06 okt. 20 kl. 05:41

Forventer at statsstøtten til HRS kuttes

Regjeringens ungdomspartier forventer at støtten til den innvandringskritiske stiftelsen Human Rights Service (HRS) fjernes i forslaget til statsbudsjettet. Leder av Unge Venstre, Sondre Hansmark, sier til Klassekampen at HRS er en blogg som gjør det vanskeligere for minoriteter å leve i Norge. Innvandringspolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Jon Helgheim, sier det blir omkamp dersom støtten fjernes..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 15:36

Hun ble helt skjelven etter trusselbrev – og kontaktet Human Rights Service

Aktoratet pøser på med indisier mot Laila Bertheussen..

Aftenposten - 28 feb. 20 kl. 21:21

Finansminister Sanner: – Siv Jensen sprer et budskap hun vet er feil

Finansminister Jan Tore Sanner sier at Frp-leder Siv Jensen sprer et budskap hun vet er feil, og som er kopiert av fra det innvandringskritiske nettstedet Human Rights Service..

VG - 16 feb. 20 kl. 13:54

Kan Ap vennligst ta rev i seilene?

Ap sentralt har bestemt seg for å gå i strupen på en liten privat stiftelse som Human Rights Service (HRS). Hvorfor og hva som er moralen i dette overlater vi til folk flest å bedømme..

VG - 11 feb. 20 kl. 19:53

Ingen avklaring om videre HRS-støtte

De gjenværende regjeringspartiene gir ingen klare svar på hva som skjer med den videre statsstøtten til Human Rights Service nå som Frp er ute av regjeringen. Vinner Arbeiderpartiet valget neste år, forsvinner den umiddelbart, sier Støres talsperson..

NRK - 06 feb. 20 kl. 01:39

V, SV og Rødt vil fjerne HRS-støtte

Venstre venter at regjeringen kutter statsstøtta til innvandringskritiske Human Rights Service. SV og Rødt vil også bort tilskuddet. Finanspolitisk talsperson i Venstre, Guri Melby, sier til Klassekampen, at HRS bidrar destruktivt i samfunnsdebatten..

NRK - 05 feb. 20 kl. 08:33

HRS anmeldt for hatytring

Antirasistisk senter anmelder Human Rights Service (HRS) for å ha publisert en illustrasjon som viser samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali sammen med en kakerlakk, skriver Utrop. HRS sier til avisa at anmeldelsen er et tegn på overfortolkning..

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 00:12

Antirasistisk senter anmelder HRS for å ha publisert illustrasjon som viser kjent samfunnsdebattant

Antirasistisk senter anmelder Human Rights Service (HRS) for å ha publisert en illustrasjon som viser Sumaya Jirde Ali sammen med en kakerlakk..

Dagbladet - 07 okt. 19 kl. 08:27

NRK: Human Rights Service får videreført støtte

NRK skriver at organisasjonen Human Rights Service vil få videreført sin statsstøtte på 1,8 millioner kroner i neste års statsbudsjett..

Dagbladet - 07 okt. 19 kl. 08:27

Fortsatt millionstøtte til Human Rights Service

Human Rights Service vil få videreført sin statsstøtte på 1,8 millioner kroner i neste års statsbudsjett, erfarer NRK og Dagbladet..

Aftenposten - 27 aug. 19 kl. 17:01

Frp og Venstre krangler om støtte til Human Rights Service i neste års budsjett

– Det finnes ikke ett eneste individ i Venstre noe sted i hele landet som mener at Human Rights Service bør få penger. Hverken før, nå eller senere, sier Venstres finanspolitiske talsmann Abid Q. Raja..

Hegnar.no - 13 aug. 19 kl. 06:01

AUF-lederen vil fjerne statsstøtten til Human Rights Service

AUF-leder Ina Libak ber statsminister Erna Solberg om å kutte statsstøtten til den omstridte organisasjonen Human Rights Service etter moskéangrepet lørdag..

Aftenposten - 13 aug. 19 kl. 06:09

AUF-lederen vil fjerne statsstøtten til Human Rights Service

AUF-leder Ina Libak ber statsminister Erna Solberg om å kutte statsstøtten til den omstridte organisasjonen Human Rights Service etter moskéangrepet lørdag..

VG - 12 aug. 19 kl. 21:17

AUF-leder ut mot Human Rights Service: – Kutt støtten, Erna

– Vi må diskutere alt vi kan gjøre for å få bukt med hatet. En av tingene vi i hvert fall kan gjøre er å kutte støtten til Human Rights Service, sier Ina Libak..

Dagbladet - 11 aug. 19 kl. 20:29

Høyre-profil ber Erna kutte støtten til Human Rights Service

Venstres Abid Raja fryder seg over at statsminister Erna Solberg (H) utfordres også fra egne rekker om støtten til Hege Storhaug og Human Rights Service..

Aftenposten - 10 okt. 19 kl. 06:00

På tide å kutte støtten til Human Rights Service | Varin Hiwa Ali

HRS er med på å skremme oss unge muslimer til taushet. Det er ikke til å tro at regjeringen er med på støtte dette..

VG - 07 okt. 19 kl. 11:06

Abid Raja om HRS-støtte: – Vi i Venstre er selvsagt imot

Human Rights Service (HRS) får statsstøtte også i 2020, mot Venstres vilje. – Når de var viktigst for Frp, har vi konsentrert oss om å øke støtten til antirasismearbeid, sier Abid Raja (V)..

NRK - 07 okt. 19 kl. 07:54

HRS får videreført støtte

Etter det NRK erfarer får Human Rights Service (HRS) videreført sin støtte på statsbudsjettet for 2020. HRS har de to siste årene fått 1.835.

P4 - 13 sep. 19 kl. 07:37

- Sprer ikke muslimhat

Human Rights Service avviser på at de sprer muslimhat. Flere politikere og samfunndebatanter mener den statsstøttede stiftelsen fremmer islamfiendlighet og konspirasjonsteorier om muslimer. Men daglig leder Rita Karlsen sier til Vårt Land at de aldri har støttet slike holdninger, og at hun dermed tar kritikken med knusende ro..

VG - 03 sep. 19 kl. 09:41

Stans statsstøtten til HRS nå!

Regjeringen har endelig gått inn for en statlig handlingsplan mot muslimhat. Å stanse statsstøtten til Human Rights Service vil være et opplagt skritt for å vise at man nå mener alvor..

P4 - 30 aug. 19 kl. 12:29

Tromsø-kvinne dømt for hatefull ytring

En kvinne fra Tromsø er i Nord-Troms tingrett dømt for hatefulle ytringer etter å ha skrevet på Facebook at en moské burde bombes. Kvinnen erkjente straffskyld og ble dømt til betinget fengsel i 21 dager og 10 000 kroner i bot. Kommentaren ble skrevet på den åpne Facebook-profilen til forfatter Hege Storhaug i Human Rights Service..

NRK - 13 aug. 19 kl. 09:29

Vil kutte støtten til HRS

AUF-leder Ina Libak mener statsstøtten til Human Rights Service (HRS) må kuttes som et ledd i å få bukt med hatet, det skriver Aftenposten. HRS får en halv million kroner i støtte i statsbudsjettet for 2019..

P4 - 17 juni 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

NRK - 14 mai 19 kl. 10:47

Justisdepartementet gir HRS-støtte

Statsstøtten til omstridte Human Rights Service bevilges over justisbudsjettet istedenfor integreringspotten i revidert nasjonalbudsjett. Dermed flyttes støtten fra kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner, til justisminister Jøran Kallmyr..

Hegnar.no - 11 april 19 kl. 06:01

Flere politikere vil kutte statsstøtten til HRS i neste års budsjett

Politikere fra Høyre, Venstre og KrF tar til orde for å kutte statsstøtten til omstridte Human Rights Service i de kommende budsjettforhandlingene..

Dagbladet - 20 nov. 18 kl. 16:03

Budsjettfinte skal sikre støtte til Human Rights Service

Venstres stortingsgruppe sa blankt nei til å gi mer penger til Human Rights Service i budsjettforhandlingene. Men nå kan organisasjonen få en halv million ekstra likevel..

NRK - 20 nov. 18 kl. 00:18

Human Rights Service får penger

Kuttet i statsstøtten til Human Rights Service blir likevel ikke reversert i arbeidet med statsbudsjettet, ifølge kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H). Pengene skal i stedet hentes inn i forbindelse med «regnskapet» for 2018, skriver VG..

NRK - 30 okt. 18 kl. 09:46

Snur om Human Rights Service

Human Rights Service (HRS) fikk kuttet støtten med en halv million kroner i forslaget til statsbudsjett. Nå varsler Siv Jensen at kuttet vil bli droppet. Det samme gjelder Retretten, Wayback, Ecpat, Frelsesarmeen og Antirasistisk Senter..

Aftenposten - 30 okt. 18 kl. 09:32

Siv Jensen vil droppe kutt til Human Rights Service

Human Rights Service (HRS) fikk kuttet støtten med en halv million kroner i forslaget til statsbudsjett. Nå varsler Siv Jensen at kuttet vil bli droppet..

Hegnar.no - 09 okt. 18 kl. 06:41

Listhaug forbannet på egen regjering: – Smålig å kutte i støtten til Human Rights Service

Sylvi Listhaug og flere andre Frp-representanter raser mot at regjeringen vil kutte støtten til islamkritiske Human Rights Service med en halv million kroner..

Aftenposten - 08 okt. 18 kl. 18:24

Frp-ere vil ha omkamp om budsjettkutt for Human Rights Service

Regjeringen foreslår kutt på en halv million kroner til Human Rights Service (HRS). Men ingenting er endelig avgjort før budsjettet er vedtatt i Stortinget, sier Frps Jon Helgheim..

NRK - 08 okt. 18 kl. 10:47

Human Rights Service får mindre

Regjeringen foreslår å redusere støtten til stiftelsen Human Rights Service (HRS) fra 1.835.000 til 1.

VG - 30 okt. 18 kl. 10:23

Full uenighet i regjeringen om pengene til Human Rights Service

Finansminister Siv Jensen hevder regjeringen er enig i å droppe pengekutt til Hege Storhaugs Human Right Service. Det skaper storm hos regjeringspartner Venstre, som er imot å reversere kuttet..

VG - 30 okt. 18 kl. 10:23

Smell i regjeringen om pengene til Human Rights Service

Finansminister Siv Jensen hevder regjeringen er enig i å droppe pengekutt til Hege Storhaugs Human Right Service. Det skaper storm hos regjeringspartner Venstre, som er imot å reversere kuttet..

VG - 30 okt. 18 kl. 10:23

Strid i regjeringen om pengene til Human Rights Service

Finansminister Siv Jensen hevder regjeringen er enig i å droppe pengekutt til Hege Storhaugs Human Right Service. Det skaper storm hos regjeringspartner Venstre, som er imot å reversere kuttet..

Dagbladet - 18 des. 18 kl. 14:14

KrF sikrer ekstrapenger til Storhaug og co.

KrF er med på budsjettfinta som sørger for en halv million ekstra til Human Rights Service. Organisasjonen får dermed tilbake pengene som falt ut av statsbudsjettet..

Dagbladet - 05 des. 18 kl. 20:14

Budsjett-tabbe bidro til bråket i Venstre

Skal ha kuttet støtten til Human Rights Service (HRS) uten at resten av regjeringen ble informert..

NRK - 05 des. 18 kl. 18:02

«Budsjettabbe» førte til HRS-bråket

Budsjettkuttet til Human Rights Service var en «tabbe», ifølge NRKs kilder. – Det var i hvert fall ikke en omforent sak i regjeringen, sier statsminister Erna Solberg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt