Hovedkontoret

Tirsdag, 26 Januar, 13:17

Nyheter om Hovedkontoret

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger Hovedkontoret

Telenor selger Hovedkontoret sitt på Fornebu i Bærum for 5,45 milliarder kroner. Konsernet skal ifølge avtalen leie lokalene i 25 år, melder NTB..

NRK - 04 des. 20 kl. 12:16

Én omkom etter eksplosjon i Serbia

Én person omkom og to andre er skadd i en kraftig eksplosjon utenfor Hovedkontoret til den statlige kringkasteren RTS i Beograd..

NRK - 17 nov. 20 kl. 16:32

NRK tar flytteavgjørelse på nyåret

Ledelsen i NRK vil likevel ikke ta en avgjørelse om hvor Hovedkontoret skal flytte før nyttår, melder Aftenposten. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen sier at de håper å ta en avgjørelse i løpet av et halvt år..

E24 - 17 nov. 20 kl. 08:01

Det norske IT-selskapet Meltwater skal på børs: Vil hente 2,3 mrd.

19 år etter at Meltwater ble startet i Oslo har selskapet blitt en internasjonal teknologispiller. Selv om Hovedkontoret ligger i California vil selskapet nå på børs i sin fødeby..

E24 - 16 nov. 20 kl. 07:46

Nå mister Equinor-ansatte barnehagen ved Hovedkontoret

Barnehagen på Forus skulle gjerne drevet videre, men fra neste høst er det slutt..

P4 - 28 okt. 20 kl. 07:30

Telenor snur om hjemmejobbing

Telenor snur om hjemmejobbing og innfører møteplikt på kontoret. Det skriver Dagens Næringsliv. Konsernsjef Sigve Brekke soer han vil ha folk på kotoret minst to dager i uken.

NRK - 21 okt. 20 kl. 15:10

TV-stasjon angrepet i Lagos

Hovedkontoret til den nigerianske TV-kanalen TVC ble onsdag angrepet med brannbomber i opptøyene i Lagos. Det er mye uro den nigerianske hovedstaden, etter at det tirsdag kom meldinger om at sikkerhetsstyrkene hadde åpnet ild mot demonstranter..

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger på Fornebu

Telenor selger Hovedkontoret på Fornebu for 5,45 milliarder kroner. Norwegian Property inngikk en avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av alle aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30, i følge E24..

NRK - 21 sep. 20 kl. 23:28

Endringer i Mattilsynet

Mattilsynets regiondirektør i region Sør og Vest fratrer sin stilling og går til nye oppgaver ved Hovedkontoret i Oslo. Johanne Baalsrud vil fungere i stillingen til en ny regiondirektør er på plass, melder Mattilsynet i en pressemelding..

E24 - 05 mai 20 kl. 11:00

XXL vil si opp 45 ansatte ved Hovedkontoret

Sportsutstyrskjeden skal kutte kostnader og reduserer nå bemanningen ved Hovedkontoret i Norge med 45 ansatte, som representerer rundt 20 prosent av de ansatte ved Hovedkontoret og konsernfunksjonen. Det fremgår av en børsmelding fra selskapet tirsdag formiddag..

E24 - 26 juni 20 kl. 16:04

Kjemper for ny Equinor-vekst i Stavanger

Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) krever at Equinor legger havvindsatsing og vekst i arbeidsplasser til Hovedkontoret i Stavanger..

P4 - 05 juni 20 kl. 15:11

Klesgiganten Varner legge ned kleskjede

Norges største kleskonsern, Varner, gjør kutt ved Hovedkontoret, legger ned en kjede og vurderer butikknedleggelser i Sverige, melder Dagens Næringsliv. Klesgiganten som har kjeder som Cubus, Dressmann og BikBok legger ned kjeden Wow som frittstående kjede, og gjør den om til en egen merkevare i Cubus, ifølge avisen. Varner-gruppen har opplevd et salgsfall på 70 prosent som følge av koronakrisen.

Aftenposten - 15 mai 20 kl. 11:07

Salg av NRK-tomten godkjent i generalforsamlingen

NRKs generalforsamling har godkjent salget av Hovedkontoret på Marienlyst til Ferd Eiendom..

E24 - 12 mai 20 kl. 14:02

Tradisjonsrikt Stavanger-selskap flytter Hovedkontoret til Bergen

De siste ti årene har bydd på milliardtap og mange nedturer. Nå tar Incus Investor tilbake Scana-navnet og flytter nordover for enda en omstart..

E24 - 05 mai 20 kl. 11:00

XXL vil si opp 45 ansatte ved Hovedkontoret i Norge

– Dette er ikke en enkel beslutning å ta, sier XXLs ferske konsernsjef Pål Wibe..

E24 - 29 jan. 20 kl. 19:21

Telenor vurderer å selge Hovedkontoret på Fornebu

Telegiganten jobber med å gjøre selskapet mer moderne og effektivt. Et av grepene kan bli å selge unna eiendom i Norge - deriblant Hovedkontoret..

NRK - 30 mars 20 kl. 10:41

Varsel om permittering

Koronakrisen fører til midlertidige permitteringer i Oslo og Halden for Norske Skog, mens permitteringene ved avispapirfabrikken i Skogn i Levanger utsettes. Ved Hovedkontoret i Oslo er det allerede innført permitteringer som følge av koronakrisen..

E24 - 16 mars 20 kl. 10:25

Slik ser det ut i norske kontorlandskap

Hovedkontoret til NVE var det fredag bare vassdragsdirektøren som sto igjen i kontorlandskapet, men nå skal også han ha hjemmekontor..

E24 - 06 mars 20 kl. 13:06

Elkem-sjefen om coronaviruset: – Grunn til å være bekymret

Sent torsdag kveld fikk industriselskapet Elkem bekreftet at en av deres ansatte ved Hovedkontoret i Oslo er smittet av coronaviruset. Fredag må konsernsjef Michael Koenig styre over 6.200 ansatte hjemmefra..

Aftenposten - 05 mars 20 kl. 11:33

Telenor kutter 170 ansatte i Norge

Telenor bekrefter at rundt 170 ansatte vil bli overtallige når selskapet nå skal effektivisere. Mange jobber på Hovedkontoret på Fornebu..

E24 - 03 mars 20 kl. 13:16

Telenor har hyret inn meglere til gigantisk eiendomssalg

Telenor forbereder et storstilt eiendomssalg i Norge, der både Hovedkontoret og 85 andre eiendommer skal selges. Nå har Telenor hyret inn meglere..

E24 - 02 mars 20 kl. 08:57

Nike stenger hovedkontor i Amsterdam etter coronasmitte

Etter at en ansatt ble bekreftet smittet av coronaviruset har Nike besluttet at det europeiske Hovedkontoret i Amsterdam vil være stengt mandag og tirsdag denne uken. Det skriver det tyske nyhetsbyrået ANP med henvisning til en intern e-post, skriver Reuters..

Aftenposten - 30 jan. 20 kl. 06:29

Telenor vurderer salg av Fornebu-kontor

Salg av eiendom i Norge skal gjøre Telenor mer moderne og effektivt. Hovedkontoret på Fornebu i Bærum er en av eiendommene som kan bli lagt ut på markedet..

P4 - 07 aug. 19 kl. 19:41

Hovedkontoret til USA Today evakuert

Politiet evakuerte i dag Hovedkontoret til den amerikanske avisa USA Today. Grunnen var at det var kommet flere meldinger om en mulig bevæpnet mann i bygningen, melder avisen selv. Politiet ransaket bygningen, men kunne etter hvert fastslå at det var falsk alarm..

VG - 09 okt. 19 kl. 14:02

Her oppsøker torpedoen Kjell Inge Røkke

OSLO TINGRETT (VG) Her snakker milliardæren Kjell Inge Røkke og tiltalte Jan Erik «Jannik» Iversen sammen i parkeringsanlegget under Hovedkontoret til Aker på Fornebu – i det som skal ha vært det første møtet på mange år..

E24 - 09 okt. 19 kl. 14:05

Her oppsøker torpedoen Kjell Inge Røkke

OSLO TINGRETT (VG) Her snakker milliardæren Kjell Inge Røkke og tiltalte Jan Erik «Jannik» Iversen sammen i parkeringsanlegget under Hovedkontoret til Aker på Fornebu – i det som skal ha vært det første møtet på mange år..

Aftenposten - 07 aug. 19 kl. 18:48

USA Todays hovedkontor evakuert

Politiet har evakuert Hovedkontoret til avisa USA Today i Tysons i Virginia etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen..

NRK - 07 aug. 19 kl. 18:49

USA Todays hovedkontor evakuert

Politiet har evakuert Hovedkontoret til avisa USA Today i Tysons i Virginia etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Det er ikke meldt om skyting i eller ved bygningen, og det er heller ikke kjent om noen er pågrepet..

Aftenposten - 07 aug. 19 kl. 18:48

Falsk alarm da USA Todays hovedkontor ble evakuert

Hovedkontoret til avisen USA Today i Tysons i Virginia ble evakuert etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Falsk alarm, ifølge politiet..

VG - 14 juni 19 kl. 12:56

Skulle markere Pride – heiste opp sameflagget

Det gikk galt da Pride-flagget skulle heises på Hovedkontoret til Arbeiderpartiet..

P4 - 11 juni 19 kl. 13:50

Sjømannskirken anmelder underslag

Sjømannskirken har anmeldt en lokalt ansatt regnskapsfører for grovt underslag. Medarbeideren som skal ha underslått rundt tre millioner kroner har erkjent forholdene, opplyser Sjømannskirken i en pressemelding. Underslaget skal hovedsakelig ha skjedd gjennom overføringer fra Hovedkontoret i Norge til den lokale kirken..

NRK - 11 juni 19 kl. 13:47

Har erkjent underslag

Sjømannskirken opplyser i en pressemelding at medarbeideren som skal ha underslått om lag tre millioner kroner, har erkjent forholdene. Hovedtyngden i underslaget ligger i føringsjuks i overføringer fra Hovedkontoret i Norge til den lokale kirken..

Aftenposten - 02 mai 19 kl. 15:15

Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på Hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 20.37, melder nyhetsbyrået TT..

Aftenposten - 02 mai 19 kl. 15:15

Straks:Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på Hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 20.45, melder nyhetsbyrået TT..

Aftenposten - 02 mai 19 kl. 15:15

Straks: Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på Hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 21.10..

Aftenposten - 07 april 19 kl. 09:31

Findus i Sverige utsatt for gifttrussel

Svensk politi gjennomfører søndag morgen en aksjon ved det svenske Hovedkontoret til Findus i Malmö etter at selskapet ble utsatt for en utpressingstrussel..

VG - 07 april 19 kl. 09:12

Etterforsker gifttrussel mot Findus

Svensk politi undersøker søndag Hovedkontoret til Findus i Malmö, etter at selskapet mottok en trussel fredag..

VG - 07 april 19 kl. 09:12

Etterforsker trussel mot Findus

Svensk politi undersøker søndag Hovedkontoret til Findus i Malmö, etter at selskapet mottok en trussel fredag. Politiets nasjonale bombegruppe bistår også..

VG - 07 april 19 kl. 09:12

Etterforsker trussel mot Findus: Fant hvitt pulver

Svensk politi undersøker søndag Hovedkontoret til Findus i Malmö, etter at selskapet mottok en trussel fredag. Politiets nasjonale bombegruppe bistår også..

Hegnar.no - 07 april 19 kl. 08:59

Findus i Sverige utsatt for gifttrussel

Svensk politi gjennomfører søndag morgen en aksjon ved det svenske Hovedkontoret til Findus i Malmö etter at selskapet ble utsatt for en utpressingstrussel..

Hegnar.no - 11 feb. 19 kl. 12:46

Her er det nye Hovedkontoret til Vår Energi

Norges nye oljekjempe flytter inn i Seabrokers-bygg på Forus utenfor Stavanger. .

Dagbladet - 09 nov. 18 kl. 11:02

- Utflagging av Bank Norwegian kan gi milliardutbytte

Dersom Bank Norwegian flytter Hovedkontoret ut av Norge kan to milliarder kroner frigjøres, mener analytiker..

NRK - 02 aug. 18 kl. 17:20

Sperret av hovedkvarter i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe har sperret av Hovedkontoret til opposisjonspartiet MDC, få timer før valgkommisjonen ventes å kunngjøre hvem som vant presidentvalget. Samtidig oppfordrer regjeringspartiet ZANU-PF opposisjonen til å takle det ventede nederlaget..

NRK - 31 mai 18 kl. 11:12

Politirazzia mot Korean Airs kontor

Sørkoreanske myndigheter har gjennomført en razzia mot Hovedkontoret til flyselskapet Korean Air i Seoul, melder medier i landet. Aksjonen er knyttet til mistanke om at familien til selskapets styreleder har gjort seg skyldig i skatteunndragelser..

Hegnar.no - 31 mai 18 kl. 11:00

Politirazzia mot Korean Airs

Sørkoreanske myndigheter har gjennomført en razzia mot Hovedkontoret til flyselskapet Korean Air i Seoul, melder medier i landet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt