Hordaland

Friday, 22 November, 18:41

Nyheter om Hordaland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 Nov 19 kl. 05:44

Savnet båtfører i Hordaland funnet

Den savnede båten og føreren i Hordaland er natt til søndag funnet. Mannen hadde fått motorstopp og la seg derfor til å sove. Det ble iverksatt en leteaksjon med tre båter fra redningsselskapet og en båt fra Røde Kors..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 02:08

Savnet båtfører i Hordaland funnet i god behold

Den savnede båten og føreren i Hordaland er natt til søndag funnet. Mannen hadde fått motorstopp og la seg derfor til å sove..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 02:08

Båt med mann om bord savnet i Hordaland

Hovedredningssentralen i Sør-Norge etterlyser observasjoner av en savnet fritidsbåt mellom Radøy og Stord i Hordaland lørdag kveld. En mann er om bord..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 11:05

Person omkom i trafikkulykke i Hordaland

En person mistet livet da en personbil og en lastebil kolliderte ved Haukås i Hordaland.

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:33

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

NRK - 16 Nov 19 kl. 22:25

Båt med person om bord sakna

Hovudredningssentralen Sør-Noreg etterlyser ein sakna fritidsbåt med ein person om bord på strekninga mellom Radøy og Stord i Hordaland. Det melder dei på Twitter..

NRK - 17 Nov 19 kl. 01:23

Båt med mann om bord savnet

Hovedredningssentralen i Sør-Norge etterlyser observasjoner av en savnet fritidsbåt mellom Radøy og Stord i Hordaland lørdag kveld. En mann er om bord. Tre båter fra redningsselskapet og en fra Røde Kors søker ved 1-tiden etter båten..

NRK - 27 Oct 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..

P4 - 17 Nov 19 kl. 07:29

Savnet båtfører funnet

En båtfører som ble meldt savnet mellom Radøy og Stord i Hordaland i natt er funnet i god behold. Mannen hadde fått motorstopp og la seg derfor til å sove. Det ble startet opp leteaksjon, og mannen ble funnet rundt klokken ett i natt..

P4 - 16 Nov 19 kl. 22:34

HRS etterlyser fritidsbåt

Hovedredningssentralen Sør-Norge etterlyser observasjoner av en fritidsbåt som er savnet mellom Radøy og Stord i Hordaland. En person skal være om bord i båten, men telefonen til vedkommende er avskrudd og ikke mulig å finne posisjonen til. Det sier redningsleder ved HRS til VG.

NRK - 11 Nov 19 kl. 11:34

Omkom i trafikkulykke

En person mistet livet da en personbil og en lastebil kolliderte ved Haukås i Hordaland. Føreren av lastebilen er trolig uskadd. Veien er stengt, og det blir omkjøring ved Våg i sør og Haukås i nord, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter..

P4 - 11 Nov 19 kl. 15:36

- Brøt regler før dødsras

– Osterøy kommune i Hordaland skulle ha krevd at skredfaren ble undersøkt før det ble gitt byggetillatelse til huset, som i desember 2017 ble truffet av et jordskred. Det mener en sakkyndig i politietterforskningen, skriver Bergens Tidende. En 38 år gammel kvinne døde da skredet gikk rett gjennom huset.

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:39

Fallskjermulykke på Voss

En fallskjermhopper er skadet i en hoppulykke på Voss i Hordaland. Vedkommende skal ha hoppet fra Hangurstoppen og ha landet et annet sted enn planlagt. Det er ikke kjent hva slags skader hopperen har fått.

P4 - 30 Oct 19 kl. 18:49

Ruccola og COOP

Coop tilbakekaller ruccola-salat solgt i Rogaland og Hordaland etter at det er påvist bakterien E. coli i produktene. Tilbakekallelsen gjelder for ruccola med pakkedato 20.

NRK - 08 Nov 19 kl. 07:13

Brann i gjenvinningsanlegg

På Fitjar i Hordaland er det meldt om brann i et lager på et gjenvinningsanlegg ved Svartasmoget. Nødetatene jobber på stedet. Røyk og nedfall kan være helsefarlig og publikum blir bedt om å holde seg unna området..

VG - 08 Nov 19 kl. 11:03

«Helge Ingstad»-rapporten: – Skal ikke fordele skyld

LILLESTRØM (VG) Statens Havarikommisjon for Transport legger frem sin rapport på dagen ett år etter ulykken i Hjeltefjorden i Hordaland..

P4 - 08 Nov 19 kl. 10:18

Legger fram rapport om fregattforlis

Fredag klokka 11 legger Havarikommisjonen fram sin første delrapport om hva som skjedde da fregatten Helge Ingstad kolliderte med et tankskip i november i fjor. I dag er det akkurat ett år siden ulykken i Hjeltefjorden i Hordaland..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 07:31

Mann omkom i frontkollisjon med lastebil i Hordaland

En mann i 30-årene er død etter en kollisjon mellom en varebil og en lastebil på E39 Halhjemsvegen i Os i Hordaland..

VG - 08 Nov 19 kl. 07:37

Brann i gjenvinningsanlegg med helsefarlig materiale

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et gjenvinningsanlegg på Stord i Hordaland, der det brenner i et lager med helsefarlig materiale..

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:57

Ikke én årsak til Ingstad-ulykken

Havarikommisjonen kommer til å konkludere med at KNM Helge Ingstad-ulykken skyldtes en serie uheldige sammentreff, etter det TV 2 erfarer. Fredag legger Havarikommisjonen fram sin rapport om ulykken utenfor Stureterminalen i Hordaland i fjor..

NRK - 06 Nov 19 kl. 00:18

Oppdrettere på formuetoppen

Den samlede formuen til de 18 største lakseeierne i landet var i fjor på ni milliarder kroner, skriver Klassekampen. Rikest er Gerhard Meidell Alsaker fra Tysnes i Hordaland, med en ligningsformue på 1,58 milliarder og inntekt på 52,9 millioner..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Åtte undersøkelser etter fregattforlis

Det pågår til sammen åtte undersøkelser etter at fregatten KNM Helge Ingstad forliste i Hjeltefjorden i Hordaland i fjor. I dag, akkurat ett år etter at fregatten kolliderte med et tankskip, legger Havarikommisjonen fram sin første delrapport. I tillegg pågår det sju andre undersøkelser, blant annet gransker både politiet og Forsvaret selv hendelsen, skriver Bergens Tidende..

P4 - 07 Nov 19 kl. 21:32

- Skyldes mange uheldige sammentreff

Flere uheldige sammentreff skal ha vært årsaken til ulykken med fregatten KNM Helge Ingstad 8. november i fjor. I morgen legger Havarikommisjonen frem granskingsrapporten, og ifølge TV 2 peker ikke rapporten på en enkeltaktør- eller hendelse som utløsende faktor.

P4 - 26 Oct 19 kl. 07:26

Mann omkom i frontkollisjon i Hordaland

En mann har omkommet i en frontkollisjon mellom en varebil og en lastebil på E39 i Os kommune i Hordaland i natt. Føreren av varebilen ble erklært død på stedet, mens lastebilsjåføren ble tatt med til legevakta uten synlige skader. Kollisjonen skjedde i en 80-sone.

VG - 18 Oct 19 kl. 13:44

Lederkampen i Venstre splitter Bergen og Hordaland

Venstre i Bergen og Hordaland er splittet i synet på hvem som skal lede partiet videre. Mens resten av Hordaland ligger an til å foreslå Abid Raja inn i ledertrioen, setter Bergen Venstre Sveinung Rotevatn på topp..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 07:37

Beruset 14-åring stanset i stjålet bil på Stord

En beruset 14 år gammel gutt ble stanset av politiet i en stjålet bil på Stord i Hordaland..

P4 - 03 Nov 19 kl. 07:55

14-åring stanset i stjålet bil

En beruset 14 år gammel gutt ble stanset av politiet i en stjålet bil på Stord i Hordaland nå i morgentimene. Politiet opplyser til NTB at det foreløpig er uklart hvordan gutten stjal bilen, men tilføyer at bileier er varslet. Barnevernsvakten og foreldre er nå varslet og gutten er sendt til legevakten for blodprøve.

NRK - 02 Nov 19 kl. 06:41

Avisbud truet med kniv på Stord

Nødetatene rykket natt til lørdag ut til Stord i Hordaland etter melding om at avisbud hadde blitt truet med en knivlignende gjenstand. Avisbudet løp vekk fra stedet. Hendelsen skjedde ved 2-tiden, opplyser Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 02 Nov 19 kl. 05:11

Mann pågrepet for ran i Bergen

En 24-år gammel mann er pågrepet på Sotra i Hordaland. Mannen er mistenkt for å ha ranet en person ved Lillelungegårdsvannet i Bergen, ved 3-tiden natt til lørdag. Det skal ha blitt brukt en batong under ranet..

P4 - 01 Nov 19 kl. 15:53

Vil ha ekstern gransking

Styret i Ferde bestiller nå ekstern gransking av bomselskapet. Det melder NRK. Blant annet skal Ferde ha handlet med selskaper der ansatte i bomselskapet har hatt eierinteresser og brukt mye penger på interne fester for de ansatte.

NRK - 30 Oct 19 kl. 18:32

Coop tilbakekaller rucola

Coop tilbakekaller rucola solgt i butikker i Rogaland og Hordaland etter funn av e.coli. Det gjelder rucola med pakkedato 20.

NRK - 29 Oct 19 kl. 06:35

Venstre vurderer felles liste

Venstre vurderer ei felles liste for Hordaland og Sogn og Fjordane ved stortingsvalet i 2021. Dei gamle fylkeslaga blir slått saman til nyttår, og Vestland Venstre må ta stilling til dette på fylkesårsmøtet på Voss i februar..

VG - 18 Oct 19 kl. 13:44

Hordaland i forslag: Freder ikke Trine Skei Grande

I Hordaland Venstres foreløpige forslag til ny partiledelse ønsker de Abid Raja inn i ledertrioen, og nevner ikke Trine Skei Grande..

NRK - 26 Oct 19 kl. 07:19

Mann omkom i frontkollisjon

Ein mann omkom etter frontkollisjon med ein lastebil i Os kommune i Hordaland natt til laurdag. Lastebilføraren var ein mann i 40-åra. Han blei tatt med til legevakt, og skal vera oppegåande og utan synlege skadar, ifølge Vest politidistrikt..

NRK - 21 Oct 19 kl. 19:41

To hus skadde i sprengingsuhell

Minst to private bustader har fått store materielle skadar i eit sprengingsuhell i Alversund i Hordaland. Ingen personer er skadd.Ulykka skjedde i samband med arbeid under utbygging av ein ny skule..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 00:51

Kontroll på boligbrann i Hordaland – beboer savnet

Brannvesenet har kontroll på den kraftige brannen som brøt ut i en enebolig på Tysnes i Hordaland. Én beboer er ikke gjort rede for..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 00:51

Mann savnet etter boligbrann i Hordaland

Brannvesenet har slukket den kraftige brannen som brøt ut i en enebolig på Tysnes i Hordaland. En mann i 70-årene er savnet..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 00:51

Full fyr i enebolig i Hordaland

Nødetatene har rykket ut til melding om full fyr i en enebolig på Tysnes i Hordaland. To beboere er ikke gjort rede for..

P4 - 21 Oct 19 kl. 19:45

To hus skadd i sprengningsuhell

Minst to private boliger har fått store materielle skader i et sprengningsuhell i Alversund i Hordaland. Det bekrefter politiet. Husene ligger et godt stykke unna sprengningsområdet.

NRK - 18 Oct 19 kl. 16:00

Brann i båt på Askøy

Det brenner i en båt i nærheten av Ramsøy på Askøy i Hordaland, skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er ikke kjent. Nødetater og redningsskøyte er på vei..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 00:51

Boligbrann i Hordaland slukket – beboer savnet

Brannvesenet har slukket den kraftige brannen som brøt ut i en enebolig på Tysnes i Hordaland. Politiet frykter at en savnet beboer er i huset..

NRK - 19 Oct 19 kl. 19:02

Mann involvert i speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal en speedflyer ha truffet en stein i det den skulle ta av..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Til sykehus etter speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal speedflyeren ha truffet en stein i det den skulle ta av og mannen har smerter i ryggen..

P4 - 18 Oct 19 kl. 16:14

Brann i fritidsbåt

En person er reddet etter at det begynte å brenne i en fritidsbåt ved Askøy i Hordaland i ettermiddag. Det kom først melding om at en person var i sjøen, men personen var fortsatt i båten da redning kom til stedet. Det er ikke kjent om personen er skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt