Holder

Søndag, 18 April, 06:44

Nyheter om Holder

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 7 timer siden

Sol og fulle parker uroer Nakstad

Temperaturer opp mot 20 grader, strålende sol og en pandemi som Holder uteserveringene stengt, førte til noe nær en folkevandring til flere av Oslos parker. Det bekymrer assisterende direktør i Helsedirektoratet, Espen Nakstad..

NRK - 11 timer siden

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder Holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden.

Aftenposten - Igår: 15:18

Dette er mitt favorittkapittel i koronakommisjonens rapport

Mitt favorittkapittel i koronakommisjonens rapport? Jeg Holder en knapp på kapittel 27..

NRK - Igår: 09:59

28 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det påvist 28 nye koronatilfeller i Bergen. 20 er nærkontakter, fire har ukjent smittevei og to har usikker smittevei. Byrådet Holder pressekonferanse 14.

VG - I førrgår: 18:54

Konserthusdirektør om Raja: – Holder oss for narr

Kritikken fra norsk kulturliv mot den ferske stimuleringsordningen fortsetter. Nå protesterer også syv av landets største konserthus på sist helgs tildeling fra Kulturrådet..

VG - I førrgår: 18:09

Oppsiktsvekkende overkjøring

Bent Høie overkjører FHI og Holder døren på gløtt for den skandaliserte vaksinen fra AstraZeneca..

NRK - 26 mars 21 kl. 07:11

Hareide Holder tilbake milliarder

Samferdselsminister Knut Arild Hareide Holder tilbake 5,6 mrd. kr fra regjeringens bompengeforlik til Oslo-området. Lokale myndigheter har forhandlet fram en avtale der alt blir brukt på kollektivtrafikk.

NRK - I førrgår: 10:23

Kraftig smitteøkning på Nord-Jæren

Smitteøkningen en har sett på i Stavanger på Nord-Jæren de siste dagene fortsetter. I dag kom meldingen om 65 nye smittetilfeller i regionen, som allerede har vedtatt å forlenge de strenge smitteverntiltakene. I dag klokka 10.

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen Holder pressekonferanse om koronasituasjonen

Gjenåpningen av Norge kan starte fredag, anbefaler Helsedirektoratet og FHI..

NRK - 13 april 21 kl. 14:11

Anbefaler gjennåpning fra fredag

Regjeringen bør gå i gang med trinn én i gjenåpningsplanen for Norge fra fredag av, ifølge anbefalinger fra Helsedirektoratet. Det innebærer blant annet flere besøkende og oppheving av skjenkestopp. Regjeringen Holder pressekonferansen klokken 16..

E24 - 13 april 21 kl. 11:42

Oslo kommune Holder corona-pressekonferanse onsdag klokken 11

Oslo kommune jobber iherdig med gjenåpningsplanene, men det ligger ikke an til store lettelser foreløpig. Onsdag orienterer kommunen pressen..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 19:03

Det radioaktive partiet

Arbeiderpartiet Holder Miljøpartiet De Grønne på trygg (2 meter) avstand. Det er ikke sikkert det er så lurt..

E24 - 12 april 21 kl. 18:14

Regjeringen med pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag

Regjeringen Holder pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres..

NRK - 12 april 21 kl. 18:00

Korona-pressekonferanse tirsdag

Regjeringen Holder pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag ettermiddag klokken 16. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres. De nasjonale tiltakene som ble innført 25.

Dagbladet - 12 april 21 kl. 03:41

Krever svar om hemmelighold

Når Stortinget mandag Holder høring om Frode Berg-saken, vil Rødt-leder Bjørnar Moxnes utfordre forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) på hemmeligholdet..

NRK - 11 april 21 kl. 06:12

Ever Given holdes tilbake av Egypt

Trafikken er igjen i gang i Suezkanalen, men egyptiske myndigheter Holder fortsatt tilbake gigantskipet Ever Given som blokkerte kanalen i nesten en uke. Egypt krever at de japanske eierne betaler erstatning og vil at den pågående utredningen av episoden ferdigstilles..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 14:11

Juseksperter: Politiets begrunnelse for Solberg-bot Holder ikke mål

Det eneste et knippe jusprofessorer er enige om når det gjelder boten til Erna Solberg (H) er følgende: Begrunnelsen til….

E24 - 09 april 21 kl. 08:03

Flyr starter billettsalget i mai: Første fly går til Tromsø 30. juni

Det nye flyselskapet Flyr har gått gjennom regjeringens gjenåpningsplan for Norge. Nå har flyselskapet konkludert med at de Holder seg til sin opprinnelige oppstartsplan..

NRK - 09 april 21 kl. 07:04

Pressekonferanse om Solberg

Sør-Øst politidistrikt Holder pressekonferanse klokka 10 om etterforskningen av eventuelle brudd på smittevernreglene under statsminister Erna Solbergs besøk til Geilo i vinterferien. Politiet skriver at saken er ferdig etterforsket, og det blir tatt en avgjørelse som politimester Ole B. Sævrud orienterer om..

NRK - 09 april 21 kl. 06:35

Johansen: Langt unna åpning i Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen sier at det er altfor tidlig å tenke på en gjenåpning i hovedstaden. Han ber Oslo-folk smøre seg med tålmodighet. – Det er absolutt for tidlig å snakke om en gjenåpning.

NRK - 08 april 21 kl. 19:01

Biden vil regulere skytevåpen

President Joe Biden foreslår å stramme inn reguleringene av hjemmebygde skytevåpen. Han vil også ha strengere regler for ekstrautstyr som Holder pistoler mer stabilt. Presidenten tok også til orde for et forbud mot visse typer halvautomatiske våpen..

E24 - 08 april 21 kl. 15:29

Fredag Holder norsk arbeidsliv pusten

Fredag starter meklingen i lønnsoppgjøret for frontfaget. Nærmere 30.000 kan bli tatt ut i streik dersom ikke partene blir enige innen natt til søndag..

NRK - 07 april 21 kl. 15:46

EMA Holder pk om AstraZeneca

Aftenposten - 06 april 21 kl. 18:00

Ungdom tror «perfekt» er meningen med livet. Feilen ligger kanskje hos deg.

Derfor Holder det ikke å snakke med barna om at de «er gode nok som de er»..

Dagbladet - 06 april 21 kl. 05:52

Holder pusten etter påska

Helsedirektør Bjørn Guldvog er spent på hvordan smittetallene vil se ut etter ferien. - Usikkert om folk har testet seg like mye gjennom påsken..

E24 - 16 mars 21 kl. 18:53

USAs sentralbank Holder rentemøte etter markedsuro: – Den største testen for Powell så langt

Uro i obligasjonsmarkedet, en gigantisk krisepakke og et inflasjonsmål som kan overskrides er bakteppet når Federal Reserve Holder rentemøte. Nordea tror dette blir sentralbanksjefens største test så langt..

Dagbladet - 05 april 21 kl. 17:51

Hyttekommunene Holder pusten

Titusenvis av påsketurister strømmet til hyttene. I løpet av de kommende dagene vil kommunene få fasiten på om påska ble en smittevern-suksess eller et corona-inferno..

VG - 16 mars 21 kl. 08:12

Halvparten av studentene sier studiestøtten ikke Holder

Majoriteten av norske studenter forteller at studiestøtten ikke Holder til å dekke daglige utgifter, viser ny undersøkelse..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 19:44

Her må Rebekka (24) kaste seg unna vektstangen: – Jeg hørte det knaste

Rebekka Tao Jacobsen (24) Holder seg til en vond albue og kaster seg samtidig unna vektstangen under EM i vektløfting i….

VG - 04 april 21 kl. 19:44

Her må Rebekka (24) kaste seg unna vektstangen: – Jeg hørte det knaste

Rebekka Tao Jacobsen (24) Holder seg til en vond albue og kaster seg samtidig unna vektstangen under EM i vektløfting i Moskva..

VG - 04 april 21 kl. 12:50

NRK Holder seg unna omstridt «Maskorama»-vri

Når svenskene i disse dager skal kåre sin «Maskorama»-vinner, er det basert på opptredener som for lengst er spilt inn – i all hemmelighet..

E24 - 04 april 21 kl. 08:02

Forvalter Marius Borthen knuste Børsen – har femdoblet fondet

Fondet Blueberry Capital fortsetter å levere kjempeavkastning, men hjernen bak Holder bakkekontakten. – Jeg frykter et potensielt børskrasj til høsten..

NRK - 03 april 21 kl. 01:41

91 nye koronatilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det meldt om 91 nye smittetilfeller av covid-19 i Romerike-regionen. Flest tilfeller er registrert i Lørenskog, Lillestrøm og Ullensaker. Ifølge Romerikes Blad har Lørenskog registrert 21 nye smittetilfeller det siste døgnet.

Aftenposten - 02 april 21 kl. 09:00

AaFK-treneren advarer spillerne: – Hvis det skjer, har du ikke noe her å gjøre

AaFK-spillerne får noen dager fri fra fellestreninger i påska, men nåde den som ikke Holder seg til….

VG - 01 april 21 kl. 22:43

Stort rånetreff i Bø: – Vi Holder avstand

BØ (VG) På grunn av stengte grenser til Sverige, samlet rånere fra flere kommuner seg i Bø skjærtorsdag. – Det var dette vi ville unngå, sier bøherringen Morten Febakke..

E24 - 12 mars 21 kl. 12:56

Regjeringen Holder pressekonferanse om påskeferien

Helseminister Bent Høie og justisminister Monica Mæland Holder pressekonferanse om coronasituasjonen og påskeferien klokken 13..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 12:27

Her blir det mest sol i påsken

Flest soltimer kan krysses av for dem som Holder seg østafjells denne påsken..

VG - 31 mars 21 kl. 12:03

Det beste påskeværet kommer østafjells

Flest soltimer kan krysses av for dem som Holder seg østafjells denne påsken. I nord vil nok mange la seg friste av hyttekos innendørs..

Dagbladet - 31 mars 21 kl. 12:03

Her blir det sol

Flest soltimer kan krysses av for dem som Holder seg østafjells denne påsken. I nord vil nok mange la seg friste av hyttekos innendørs..

NRK - 31 mars 21 kl. 10:59

EMA-møte om AstraZeneca-vaksine

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) Holder møte om AstraZeneca-vaksinen onsdag. Legemiddelverket håper EMA vil komme med flere detaljer rundt granskingen av alvorlige, men sjeldne sykdomsforløp knyttet til vaksinen, melder NTB..

NRK - 31 mars 21 kl. 10:29

Meldinger om skyting i Niger

Innbyggere i Nigers hovedstad Niamey sier natt til onsdag at de har hørt skyting og lyd fra tung skyts i et område som blant annet rommer presidentpalasset. USAs ambassade i Niger opplyser at den Holder stengt onsdag på grunn av skudd i nabolaget..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 08:00

Aftenposten mener: Alternative fakta øker ikke fruktbarheten

Gro Nylanders teori om «fødestreik» Holder ikke vann..

NRK - 10 mars 21 kl. 09:46

Holder tilbake info om nærkontakter

I forbindelse med smittesporing i Drammen er det avdekket at enkelte smittede Holder tilbake informasjon om hvem de har hatt kontakt med. Ifølge kommunen gjelder dette spesielt i de tilfellene hvor man har hatt mange nærkontakter og kanskje ikke har overholdt smittevernreglene. – Blir du smittet, har du en plikt etter smittevernloven til å oppgi nærkontaktene dine, og det må du gjøre, sier kommuneoverlege John David Johannessen..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 17:17

Har reist fra treningsleiren i Spania i protest – Glimt nekter å selge ham

Fjorårets toppscorer Kasper Junker reiste fra hotellet der Bodø/Glimt Holder leir i Spania sent søndag kveld..

NRK - 29 mars 21 kl. 11:12

84 nye smittede i Østfold

Det siste døgnet har 84 østfoldinger fått påvist smitte av korona. Det betyr at smitten Holder seg jevnt høyt. Flest nye har Sarpsborg som melder om 43 nye smittetilfeller, hvorav 13 har ukjente smitteveier..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt