Holde

Thursday, 18 August, 06:03

Nyheter om Holde

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 17 jun 22 kl. 18:30

Klar for gallamiddag på Slottet

Fredag kveld er det gallamiddag på Slottet. Det er for å feire at prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og blitt myndig. Du kan se en liste over gjestene her.

NRK - 21 jul 22 kl. 14:48

Regjeringen foreslår at vektere kan Holde igjen passasjerer uten gyldig billett

I dag har vektere lov til Holde igjen passasjerer dersom de har følge av en ansatt ved transportselskapet. Nå foreslår regjeringen en endring av praksisen. – I dag kan innleide vektere Holde igjen passasjerer som ikke har gyldig billett kun dersom de har følge av en ansatt i transportselskapet.

Klartale - 21 jul 22 kl. 09:05

Ber folk Holde avstand til Freya

Denne uka har hvalrossen Freya kommet til Oslo. Bymiljø-etaten i Oslo ber folk Holde avstand fra henne. Bymiljøetaten har vært i dialog med politiet og Fiskeri-direktoratet.

Klartale - 08 aug 22 kl. 13:31

Freya drar sørover

Hvalrossen Freya har vært mye snakket om i media. Hun har oppholdt seg i området rundt Oslo i det siste. Nå kan hun være på vei sørover.

NRK - 08 aug 22 kl. 05:30

Israel ber folk Holde seg nær tilfluktsrommene

Israelske myndigheter ber folk som bor i områder nær grensa til Gazastripen om fortsatt å være forsiktige og Holde seg nær tilfluktrommene, skriver The Times of Israel. Skoler i grenseområdene skal fortsatt være stengt og store forsamlinger forbudt..

Dagbladet - 08 aug 22 kl. 00:37

Søvnig seanse

Justin Bieber prøver å Holde et vekkelsesmøte, men sliter til tider med Holde seg våken..

NRK - 04 aug 22 kl. 11:57

Politiet oppfordrer badegjester til å Holde avstand fra Freya

Politiet oppfordrer alle badegjester ved Kadettangen og Sandviksbukta i Bærum til å Holde avstand fra hvalrossen Freya. Tidligere i dag fikk politiet meldinger om at Freya jaget badende i Kadettangen, som er en populær badeplass med stupetårn. På Twitter skriver de at havnesjefen i Bærum kommune er varslet om hendelsen, og er ventet å iverksette tiltak i området for å varsle de som bader.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:25

Scholz: Kan være fornuftig å Holde Tysklands gjenværende kjernekraftverk åpne

Tysklands statsminister Olaf Scholz sier at det kan være fornuftig at de gjenværende kjernekraftverkene i Tyskland ikke stenger slik som planlagt. Scholz slår ikke fast at kraftverkene skal Holdes åpne, slik mange krever i lys av den pågående energikrisen i Europa. Men uansett er det nye toner fra statsministeren, som så sent som juni sa at det fortsatt var Tysklands mål å fase ut kjernekraft.

NRK - 31 jul 22 kl. 06:46

Ber katte- og hundeeiere Holde dyrene borte fra døde dyr

For første gang er fugleinfluensa påvist hos andre arter enn fugler i Norge. Veterinærinstituttet ber katte- og hundeeiere Holde dyrene sine borte fra døde dyr. Så langt er det ikke påvist fugleinfluensa blant kjæledyr i Norge, men det er registrert andre deler i Europa..

NRK - 4 timer siden

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

Mannen som er siktet for knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie forrige uke, sier i et intervju at han er overrasket over at 75-åringen overlevde. Det var idet Rushdie skulle Holde et foredrag i Chautaqua i delstaten New York i USA fredag at en mann stormet opp og begynte å stikke den 75 år gamle britisk-indiske forfatteren. 24 år gamle Hadi Matar ble pågrepet umiddelbart etter angrepet på Rushdie.

VG - 10 timer siden

Maren Lundby om vektproblemene i ny bok: – Bekmørkt

I en ny biografi forteller Maren Lundby åpent om vektproblemene som kostet hennes hele forrige sesong. Lundby tok på kort tid av fire kilo for å kunne ta det historiske VM-gullet for 18 måneder siden – og sier det ikke er slik hun skulle Holde på..

Aftenposten - 17 timer siden

Brann forbereder seg på å Holde hodet kaldt

Ekstremvarme og en provoserende spillestil venter Brann i jakten på Champions League-plass..

Dagbladet - Igår: 19:47

Vann skaper trøbbel for bilister

Regnværet på Østlandet skaper utfordringer på veiene. Trafikkoperatør i Statens vegvesen oppfordrer bilister om å Holde avstand og senke farten..

NRK - Igår: 18:32

Unntakstilstanden på Sri Lanka oppheves

Regjeringen på Sri Lanka vil ikke forlenge unntakstilstanden i landet når den utløper torsdag, opplyser president Ranil Wickremesinghes stab. Wickremesinghe innførte unntakstilstand i midten av juli, rett etter at forgjengeren Gotabaya Rajapaksa gikk av og rømte landet. Det skjedde etter måneder med protester mot akutt mangel på drivstoff, mat og medisiner.

NRK - Igår: 11:20

Verft utestenger russiske fiskebåter

Fiskestrand verft utenfor Ålesund kutter nå all samarbeid med fiskeselskapet Norebo, som er blant Russlands største. Ifølge Dagens Næringsliv vil verftet tape flere titalls millioner. Leder Magne Standal sier det ble vanskelig å Holde seg nøytral..

NRK - Igår: 09:18

900.000 nordmenn har ikke råd til en stor uforutsett utgift

Totalt 900.000 nordmenn har ikke mulighet til å klare en uforutsett utgift på 19.000 kroner, ifølge levekårsundersøkelsen for 2021 lagt fram av SSB.

NRK - 27 jul 22 kl. 16:02

Stoltenberg skal Holde tale på Utøya

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg skal torsdag 4. august Holde en tale under AUFs sommerleir på Utøya. Der vil han snakke om viktigheten av Nato.

NRK - I førrgår: 12:55

BT: Trusselsituasjon mot kommunehuset i Samnanger

Det er en pågående trusselsituasjon mot kommunehuset i Samnanger, melder BT. Alle ansatte skal ha fått beskjed om å Holde seg på plassene sine. Politiet bekrefter overfor avisen at de har fått en henvendelse om en situasjon, og sier de kontakt med en person og har kontroll på situasjonen..

NRK - I førrgår: 12:55

Trusselsituasjon mot kommunehuset i Samnanger

Det har vært en trusselsituasjon mot kommunehuset i Samnanger. Ordfører Knut Harald Frøland sier til NRK at en ansatt ble utsatt for trusler, og at en person er pågrepet av politiet. Alle ansatte fikk beskjed om å Holde seg på plassene sine, melder BT.

E24 - I førrgår: 06:20

– Det dummeste vi kan gjøre nå er å la være å investere

Thomas Wold i Cubera Private Equity lar ikke dagens urolige marked Holde ham våken om nettene. – Når ting blir billig, så er det oftest lurere å kjøpe enn å selge, sier han..

NRK - 15 aug 22 kl. 05:49

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal Holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 14 aug 22 kl. 16:01

Rekordmange ulver kan skytes i Sverige

Det går mot rekordmange ulvefellinger i Sverige til vinteren etter at riksdagen har gått inn for å reduser den svenske ulvestammen. Forrige vinters vilttelling viste at det var rundt 460 ulver i nabolandet vårt, flere enn noen gang siden man begynte å Holde telling med bestanden. Riksdagen har bestemt at tallet skal ned til mellom 170 og 270.

NRK - 14 aug 22 kl. 12:08

Fiskeridirektoratet: Hvalrossen Freya er avlivet

Tidlig søndag morgen gjennomførte Fiskeridirektoratet en kontrollert aksjon der hvalrossen Freya ble avlivet, opplyser Fiskeridirektoratet i en pressemelding. Freya har i det siste oppholdt seg i Oslofjorden. – Beslutning om avliving ble tatt etter helhetsvurdering der vi kom frem til at menneskers liv og helse kunne komme i fare, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen.

NRK - 14 aug 22 kl. 05:42

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA. Finansieringen fra Apollo Global Management skal bidra til å Holde SAS i gang under omstillingsprosessen i selskapet, skriver SAS i en pressemelding natt til søndag. (NTB).

E24 - 13 aug 22 kl. 18:33

Streik i prosessindustrien fra mandag: – Vil Holde det gående til vi får et bedre tilbud

Meglingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik for 1.422 Industri Energi-medlemmer fra mandag..

NRK - 12 aug 22 kl. 21:24

Rykker ut til brann i Olsvik

Nødetatene har rykket ut til den gamle malingsfabrikken i Leirvikåsen i Bergen. Det skal være mye røyk på stedet, og naboer bes Holde vinduene igjen, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 24 jul 22 kl. 09:27

Leter fortsatt etter Freya

Fiskeridirektoratet fortsetter søndag arbeidet med å lokalisere kjendishvalrossen Freya på nytt. Dette vil de fortsette med utover dagen, opplyser kommunikasjonsdirektør i Fiskeridirektoratet, Nadia Jdaini til NRK. Freya ble sist observert fredag kveld, rett utenfor Lysaker ved Bøyesanden.

NRK - 12 aug 22 kl. 12:13

MDG krever at Freya får leve

Etter at det ble kjent at Fiskeridirektoratet vurderer å avlive Freya, krever MDG at myndighetene finner en løsning som innebærer at hvalrossen får leve, det melder NTB. Myndighetenes anbefaling er at man bør Holde seg unna hvalrossen for å unngå at den blir stresset, men fordi publikum ikke følger anbefalingene, har Fiskeridirektoratet sagt at det kan det bli aktuelt å avlive Freya. – Det er vanvittig at vi diskuterer å avlive naturen når den blir ubeleilig for oss, sier MDG-nestleder Ingrid Liland til NTB..

Klartale - 12 aug 22 kl. 08:25

Hvalrossen Freya må kanskje dø

Hvalrossen Freya har kost seg. Hun har slappet av i båter i Oslo og Bærum. Men dyret er stort, og folk kommer for nær.

E24 - 23 jul 22 kl. 20:13

– Pandemien har vært helt forferdelig, men vi har valgt å Holde hjulene i gang

Nord-Norges største maskinentreprenør Roald Madsen tapte nesten 23 millioner kroner i fjor – men ifølge daglig leder Rune Madsen var det et bevisst valg selskapet tok for å kunne Holde folk i arbeid..

Dagbladet - 11 aug 22 kl. 19:05

Mener han fortsatt lever

Frilansjournalisten Austin Tice (40) ble kidnappet da han reiste til Syria i 2012, og siden har ingen hørt fra ham. Nå anklager Joe Biden den syriske regjeringen for å Holde ham til fange..

Klartale - 23 jul 22 kl. 07:00

Havbunnen var full av gull og sølv

«Akerendam» var et skip fra Nederland. Det forliste på Sunnmøre i 1725. For 50 år siden gjorde tre dykkere et stort funn.

E24 - 11 aug 22 kl. 10:06

Bankene melder om stabil etterspørsel etter boliglån

Den stabile trenden ventes å Holde seg også utover høsten..

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:45

Norsk rein stikker av til Russland

Gjerder skal Holde reinsdyra på norsk side. Norge har ei 197 kilometer lang grense til Russland.– Mange steder fungerer gjerdet helt fint, sier Jens-Arne Høilund til Aftenposten.

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 15:55

Bør Øya-publikum Holde kjeft? Én regel bør i alle fall gjelde, mener festivalfolk.

Prating, røyking, sniking, sitte på skuldrene, moshpits? Vi har snakket med festivalfolk om hvordan man skal oppføre seg….

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 14:51

Amnestys rapport om Ukraina smaker av skandale

Ukraina anklages for å bryte folkeretten i kampen mot Putin. Men Amnesty sliter med å Holde orden på både….

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 12:15

I over 70 år har «det frie Kina» klart å Holde kommunist-Beijing på avstand. Hva nå?

Mange frykter at Kina kommer til å invadere Taiwan. Dette er den historiske bakgrunnen for det vanskelige forHoldet….

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 06:30

– Det er ikke hemmelig hva noen gjør i 9. klasse. Man skal fint klare å Holde seg unna, tror jeg.

I full fart mot tenårene, og ny hverdag, tilstår Karl: – Litt nervøs er jeg. Men mest relaxed eller hva det heter..

NRK - 10 aug 22 kl. 06:19

Sperregjerde skal Holde tamrein vekk fra innmark

Tre år etter at gardbrukere og reinbeitedistriktet i Os i Nord-Østerdal inngikk forlik om å sette opp sperregjerde for å hindre at tamrein beiter på innmark, blitt gjerdet nå satt opp i Tufsingdalen. Gjerde blir sju kilometer langt og skal være på plass om en tre ukers tid, skriver lokalavisa Arbeidets Rett. Konflikten mellom grunneiere i Tufsingdalen i Os i Østerdalen og reindriftssamer har pågått i mange år og vært gjennom flere rettsinstanser..

VG - 10 aug 22 kl. 00:17

Russland varsler «folkeavstemning» i ny, okkupert region

Russiske okkupanter vil Holde en folkeavstemning om «gjenforening med Russland» i regionene rundt atomkraftverket i Zaporizjzja, melder russiske nyhetsbyrå..

NRK - 21 jul 22 kl. 11:19

Fiskeridirektoratet skal Holde skuelystne på avstand til hvalrossen Freya

Fra torsdag kveld vil Fiskeridirektoratet være på plass i Oslo for å Holde folk på god avstand til hvalrossen Freya. De vurderer samtidig å flytte henne. – Torsdag kveld vil vi være på plass med fartøyet Rind og slik kunne informere og bidra til at folk ikke kommer for nær, sier kommunikasjonsrådgiver Nadia Jdaini i Fiskeridirektoratet til Aftenposten.

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 21:38

På vei tilbake etter skademarerittet: – Jeg kunne ikke Holde på sånn

I lang tid kunne ikke Noah Holm spille en fotballkamp uten å kjenne smerter..

NRK - 08 aug 22 kl. 11:42

Freya observert i Asker

Søndag kveld ble hvalrossen Freya for første gang observert ved Vollen i Asker. Hun er blant annet fotografert på en båtbrygge. I dag skal Sjøsprøyt sommerleir på Børsholmen like i nærheten ta imot over 50 barn, men det er ikke satt inn noen spesielle tiltak i tilfelle de får besøk av hvalrossen.

VG - 08 aug 22 kl. 11:08

Aldri fred å få

Hele sommeren drømmer vi om et øyeblikks ro. Men kanskje er det hverdagens kjas og mas som skal Holde oss sammen?.

NRK - 08 aug 22 kl. 10:41

Zelenskyj utelukker forhandlinger hvis Russland Holder folkeavstemninger

Hvis Russland Holder folkeavstemninger i okkuperte områder om innlemmelse i Russland, blir det ingen forhandlinger, sier president Volodymyr Zelenskyj. Russiske styrker og allierte separatister Holder store områder i Donbas-regionen øst i Ukraina og sør i landet. Okkupantstyresmaktene flere steder vil Holde folkeavstemninger, lik den som var på Krim før halvøya ble annektert av Russland Den folkeavstemningen har fått massiv kritikk og anerkjennes ikke av Ukraina og vestlige land.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com