Hodepine

Tirsdag, 01 Desember, 06:06

Nyheter om Hodepine

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 nov. 20 kl. 20:26

Bidens Hodepine: Krangel i egne rekker

Det demokratiske partiet vant valget, men seiersrusen var kortvarig. Som president må Joe Biden samle et parti som er uenig med seg selv..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 20:30

Alle bruker giften som skulle vært forbudt

KOMMENTAR: Fluorforbudet er i ferd med å bli skisportens nye Hodepine..

VG - 18 nov. 20 kl. 07:23

Mangler milliarder til coronavaksiner: – Stor uro

To milliarder vaksinedoser er innenfor rekkevidde, men finansieringen skaper Hodepine: – Min store uro er at fattige nok en gang stiller bakerst i køen, sier Dagfinn Høybråten..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 09:07

Det brenner på alle kanter av Putin. Dette er kvinnen som gir ham enda en Hodepine.

MOSKVA (Aftenposten): Maia Sandu vil ta Moldova mot EU og bort fra Russland. Nå er hun valgt til president..

VG - 14 nov. 20 kl. 20:30

Slår alarm om migrenesyke: – Blir ikke tatt seriøst nok

Altfor mange med migrene og Hodepine i Norge får ikke hjelpen de trenger, advarer leger. Tuva Moflag (Ap) mener et norsk Hodepinesenter for de aller sykeste må til..

P4 - 21 okt. 20 kl. 16:52

Teststasjon holdes stengt i morgen

Koronateststasjonen i Bergen der de ansatte har blitt kullosforgiftet holdes stengt også i morgen. Det melder NRK. Kommunen tror de ansatte har blitt forgiftet av bilene til de som kommer for å koronateste seg.

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 14:58

Haugseng slått ut av korona: – Angrer ikke på at jeg reiste

Håndballspiller Kaja Horst Haugseng (20) sliter med Hodepine, verk i kroppen og sår hals etter at hun ble koronasmittet, men angrer ikke på at hun dro til Romania..

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump lagt inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de skal frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 02 okt. 20 kl. 23:19

Trump legges inn på sykehus

Donald Trump er på vei til å bli innlagt på sykehus for observasjon. Det opplyser Det hvite hus i kveld. Marine One-helikopteret til presidenten landet for kort tid siden på gressplenen utenfor Det hvite hus hvor de nå venter på å frakte Trump til militærsykehus Walter Reed.

P4 - 02 okt. 20 kl. 22:22

- Trump er utmattet og får medisiner

Donald Trump er utmattet og har begynt på en eksperimentell koronabehandling. Det opplyser Det hvite hus sin lege i kveld. Behandlingen omfatter en rekke ulike medisiner og tilskudd.

VG - 28 sep. 20 kl. 22:31

Jerven tar knekken på bøndene: – Ute av kontroll

SURNADAL (VG) Solmund Solstad har mistet rekordmange sauer til jerven. Det brune, lille dyret med det kraftige bittet har blitt en Hodepine for bøndene i Surnadal. De ber staten skyte dyrene sine..

Dagbladet - 28 sep. 20 kl. 09:52

Mystiske symptomer var rottebittfeber

Etter tre dager med med feber, konstant Hodepine, svimmelhet og kvalme ble en tidligere frisk kvinne i 20-åra henvist til medisinsk avdeling fra legevakta..

VG - 19 sep. 20 kl. 12:54

Solskjærs doble Hodepine

Med en kaptein i trøbbel med det greske rettssystemet og en wonderboy som bevisst blåste i smittevern, står Ole Gunnar Solskjær overfor en interessant pedagogisk utfordring som leder..

P4 - 14 sep. 20 kl. 12:50

Ber om at festdeltagere tar kontakt

Politiet ber nå alle som har deltatt på den såkalte grottefesten i bunkersen i i Oslo om å ta kontakt med helsevesen eller politiet. Oppfordringen kommer etter at Ullevål sykehus i forrige uke opplyste om potensialet for senvirkning av kullosforgiftning. Symptomer er trøtthet, sløvhet, svimmelhet, kvalme og Hodepine.

P4 - 08 sep. 20 kl. 16:04

Flere tilfeller av harepest

12 personer har fått harepest så langt i høst. Det opplyser Folkehelseinstiuttet. De fleste tilfellene er i Viken og Trøndelag.

VG - 04 sep. 20 kl. 19:36

Lagerbäcks Hodepine: Midtbanen

ULLEVAAL STADION (VG) Enkelte spillere passer så godt med en landslagssjefs tanker, at det nesten ikke betyr noe om han spiller klubbkamper. Lars Lagerbäcks favorittspiller er Markus Henriksen (28), han er på alle lagbildene..

Dagbladet - 03 sep. 20 kl. 21:44

- En Hodepine for Netflix

Disney + lanseres i Norge denne uka..

P4 - 30 aug. 20 kl. 22:31

Døde etter å ha ventet på ambulanse

En kvinne i 50-årene døde etter å ha ventet på ambulanse i to timer. Kvinnen ringte 113 en gang under den mest akutte koronaperioden på grunn av akutt, kraftig Hodepine og var selv bekymret for at hun hadde fått hjerneslag, skriver Romerikes Blad . Fylkesmannen i Oslo og Viken har nå opprettet tilsynssak mot Nedre Romerike legevakt og Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral ved Oslo universitetssykehus..

P4 - 30 aug. 20 kl. 09:43

Alle utenfor livsfare

Alle de fem som var kritisk skadd av kullosforgiftning etter en grottefest i Colletsgate i Oslo i natt, er nå utenfor livsfare. Det opplyser Oslo universitetssykehus til Aftenposten. Men festdeltagere som ikke er sjekket og har symptomer på forgiftning, Hodepine, svimmelhet, kvalme og nær-besvimelse, bes om å oppsøke legevakt..

NRK - 27 aug. 20 kl. 15:27

Frivillige brannfolk i fare

Innbyggere som selv har organisert seg for å slukke skogbranner i California er blitt en Hodepine for det vanlige brannvesenet. Folk som prøver å holde flammene unna hjemmene sine er i veien for vanlige brannfolk, melder nyhetsbyrået AP..

VG - 26 aug. 20 kl. 08:29

Filmanmeldelse «Tenet»: En bombastisk Hodepine

Den er sommerens eneste mulige «blockbuster». Den er delvis innspilt i Norge. Den er forvirrende og utmattende..

Dagbladet - 05 aug. 20 kl. 12:15

Livet etter Covid-sykdommen

«Grunnpakken» for mange av oss, er at vi er utslitt, har Hodepine og er svimle. Moderat fysisk aktivitet sender oss rett i seng. Noen ganger i dagevis.

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 14:31

Fysiske smerter etter terror kan gi langvarige psykiske plager, ifølge Utøya-studie

Tidlige fysiske plager, som Hodepine og magesmerter, etter en traumatisk hendelse kan gi økt risiko for langvarige psykiske plager, ifølge en Utøya-studie..

P4 - 11 juli 20 kl. 12:55

Kjempeflått på vei

En stor flåttype som kan gi alvorlig sykdom hos mennesker er nå observert på trekkfugler i Norge. Klimaendringer gjør at flåtten er observert flere steder i Nord-Europa, melder NRK. Jaktflåtten kan bite seg fast i nesten fire uker og fraktes over store avstander og bevege seg opptil 30 centimeter i sekundet i over ti minutter.

Dagbladet - 28 juni 20 kl. 21:59

Samtalene som gir politiet Hodepine

Det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth er telefonsamtalen med sønnen. Da var drapssiktede Tom Hagen på jobb..

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 09:16

Byggingen av dette sporet kostet staten 5,3 mrd. kroner. Det har i fem år gitt minimal gevinst for jernbanen. Nå kan det løsne.

Utsettelse av dobbeltspor til Hamar har gitt jernbanen Hodepine: 15 kilometer moderne skinnegang er kun brukt som et avansert møtepunkt. Et vedtak i Stortinget torsdag kan endre på dette..

VG - 08 mai 20 kl. 10:12

Eliteseriens store Hodepine: – Europa er en nøtt

UEFA skaper utfordringer for planleggingen av eliteseriesesongen..

VG - 29 april 20 kl. 05:48

Politiets Hodepine: Flere hull i tidslinjen

Drapssiktede Tom Hagen blir «borte» fra tidslinjen i løpet av forsvinningsdagen, noe som har skapt hodebry for etterforskerne..

Aftenposten - 18 april 20 kl. 14:11

Denne romsdalingen prøvde seg på ekstrem rekord: Det ga 20 timers blodslit

Anders Langset (34) syklet 765 kilometer på 20 timer – med Hodepine mesteparten av veien. Noen timer seinere skulle han ut på ny sykkeltur..

P4 - 04 april 20 kl. 13:16

Kan gi nevrologiske symptomer

Nevrologer ved Oslo universitetssykehus ber norske leger være oppmerksomme på at kronapasienter har hatt symptomer i hjernen. Det kan være symptomer som Hodepine, nedsatt bevissthet og forvirring, skriver Tidsskriftet for Den norske legeforening. Sykehuset har hatt enkelte pasienter med disse symptomene, men sier det dreier seg om et fåtall..

VG - 04 april 20 kl. 13:01

Flere norske coronapasienter har hatt symptomer i hjernen

Nevrologer ved Oslo universitetssykehus ber norske leger være oppmerksomme på at covid-19-pasienter kan ha nevrologiske symptomer som Hodepine, nedsatt bevissthet og forvirring..

Dagbladet - 24 mars 20 kl. 07:34

I krig med sine egne

Det stabile geniet Donald Trump gir ekspertene Hodepine med sine hjemmesnekrede teorier om coronaviruset..

VG - 19 mars 20 kl. 22:38

16 personer forteller: Slik er det å være smittet

Elise (19) mistet smaks- og luktesansen, Rikke (42) ble slått ut av Hodepine, Cecilie (47) ble tungpustet og Christian (49) har knapt hatt symptomer. Les om hvordan mennesker i Norge opplever coronasmitten..

VG - 19 mars 20 kl. 22:38

17 personer forteller: Slik er det å være smittet

Elise (19) mistet smaks- og luktesansen, Rikke (42) ble slått ut av Hodepine, Cecilie (47) ble tungpustet, og Christian (49) har knapt hatt symptomer. Les om hvordan mennesker i Norge opplever coronasmitten..

VG - 19 mars 20 kl. 22:38

19 personer forteller: Slik er det å være smittet

Elise (19) mistet smaks- og luktesansen, Rikke (42) ble slått ut av Hodepine, Cecilie (47) ble tungpustet, og Knut (52) sliter med kraftig hoste. Les om hvordan mennesker i Norge opplever coronasmitten..

Aftenposten - 08 mars 20 kl. 09:23

Drømmen om en revolusjon lever blant unge. Et massivt flertall vil vrake både Biden og Trump.

VERMONT (Aftenposten): Bernie Sanders har kultstatus i hjembyen Burlington – og blant unge over hele USA. Skarpe generasjonsskiller er en Hodepine for demokratene..

E24 - 03 mars 20 kl. 21:39

Danske Bank: Tror på flere rentekutt fra Fed i år

Skeptiker sammenligner Feds rentekutt med å bandasjere en Hodepine..

VG - 13 feb. 20 kl. 23:10

Sverre Lunde Pedersen langt unna VM-medalje

Sykkelkrasj, bankende Hodepine – og aldri nær toppformen. Med en slik forhistorie ble det en umulig oppgave for Sverre Lunde Pedersen (27) å forsvare VM-gullet på 5000 meter. Han endte på 5.

VG - 13 feb. 20 kl. 23:10

Sverre Lunde Pedersen langt unna VM-medalje

Sykkelkrasj, bankende Hodepine – og aldri nær toppformen. Med en slik forhistorie ble det en umulig oppgave for Sverre Lunde Pedersen (27) å forsvare VM-gullet på 5000 meter. Han endte på 4.

VG - 21 jan. 20 kl. 22:01

Hodepine for Erna og Trine

Å finne nye statsråder er et luksusproblem, men tidspunktet gjør det mer krevende for regjeringen..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 18:15

Toska-venn hevder han er uskyldig: - Et spill!

Mannen i 40-åra blir pekt ut som hovedmann i narkonettverket. Nekter å forklare seg på grunn av Hodepine og omgangssyke..

P4 - 25 des. 19 kl. 17:04

Forgiftet unde julemesse i Frankrike

21 personer ble sendt til sykehus etter at de ble kullosforgiftet under en julemesse i Oise nord i Frankrike i går. Tilstanden er alvorlig for to av dem. Flere i kirken klaget over at de fikk kraftig Hodepine, og kirken ble evakuert.

Dagbladet - 13 des. 19 kl. 20:24

Sveriges store Hodepine i Kina

Spionanklager mot ny svensk diplomat i krigen om bokhandleren fra Göteborg..

Aftenposten - 10 des. 19 kl. 17:01

TIL-investorenes Hodepine

KOMMENTAR: Spillerne holdt ingenting tilbake da de snakket med klubbledelsen, sist fredag. Likevel er det sponsorene – og da særlig Sparebanken – som sitter på nøkkelen til TIL-framtiden..

Aftenposten - 08 des. 19 kl. 14:48

Hver gang han har gått skøyteløp i høst, har Pedersen fått Hodepine: – Skummelt når kropper sier fra

Sverre Lunde Pedersens (27) verdenscupretur søndag endte igjen i skallebank. Nå kan de mystiske problemene sette VM enkeltdistanser i fare..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt