Hjem

Tuesday, 12 November, 00:01

Nyheter om Hjem

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - I førrgår: 08:17

- De kommer Hjem. Spørsmålet er hvor mange barn som må bøte med livet

Tyrkia vil ikke være «et hotell for IS-fanger», og vil sende dem til europeiske land allerede fra mandag. Advokat mener Norge bør hente de norske borgerne Hjem før noen av dem dør..

Aftenposten - 6 timer siden

Nederland dømt til å hente Hjem barn av IS-foreldre

Nederland må aktivt forsøke å hente Hjem IS-barn fra leirer i Syria så raskt som mulig, slår en nederlandsk domstol fast. Men staten kan la mødrene bli igjen..

Klartale - 08 Nov 19 kl. 11:00

11-åring fikk komme Hjem fra Syria

En 11 år gammel gutt er på vei Hjem til Italia fra Syria. Regimet hjalp til med å få gutten ut av landet..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:22

Litauen har vedtatt ny lov som kan få Frode Berg Hjem

Torsdag vedtok parlamentet i Litauen en ny lov som kan gjøre at Frode Berg får komme Hjem..

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:05

Tyrkia sender Hjem IS-krigere

Tyrkia vil begynne å sende utenlandske IS-krigere tilbake til Hjemlandene sine på mandag. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Mange land, inkludert Norge, har vist liten vilje til å hente Hjem statsborgere som reiste til Syria for å kjempe for IS.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:22

Nå avgjøres Frode Bergs skjebne. Ny lov i Litauen kan få ham Hjem.

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme Hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..

VG - 07 Nov 19 kl. 17:12

Tyskland må hente Hjem IS-kvinne og hennes barn

Den tyske regjeringen pålegges av retten å hente Hjem en IS-kvinne og hennes barn. Advokater håper saken skaper presedens, både i Tyskland og Norge..

Dagbladet - Igår: 13:28

Vi som ikke bygget landet

Muren falt, verden åpnet seg og vi løp Hjem til bankebrettet..

NRK - 02 Nov 19 kl. 15:58

Vil sende Hjem IS-fanger

Tyrkiske myndigheter sier de vil returnere de utenlandske IS-krigerne, som sitter fanget i Syria, til deres Hjemland. Mangle land viser lite vilje til å hente Hjem sine statsborgere som har blitt fengslet i Syria for å kjempe mot IS..

VG - 7 timer siden

Har signert loven som kan få Frode Berg Hjem

Presidenten i Litauen har signert den nye loven..

Aftenposten - 13 timer siden

Småbarnslivets møte med interiør kan være et sjokk. Her er Hjemmene bak fasaden.

Dette er trøst til småbarnsforeldre som rydder og rydder. Syv smarte tips til for et mindre rotete Hjem..

Aftenposten - 15 timer siden

Forrige gang de møttes sto det om livet

Fredrik Wandrup og familien var på vei Hjem fra Kaptein Sabeltann-forestillingen da hjertet hans sluttet å slå. Dyreparkens direktør kjørte i en bil like bak. Her er historien om et tilfeldig møte langs motorveien..

Aftenposten - 15 timer siden

Forrige gang de møttes, sto det om livet

Fredrik Wandrup og familien var på vei Hjem fra Kaptein Sabeltann-forestillingen da hjertet hans sluttet å slå. Dyreparkens direktør kjørte i en bil like bak. Her er historien om et tilfeldig møte langs motorveien..

NRK - 14 timer siden

Tyrkia deporterer IS-krigere

Tyrkia har begynt å deportere IS-krigere til Hjemlandet, og den første er satt på et fly til USA. Sju tyske statsborgere vil bli sendt Hjem tirsdag. 737 utenlandske IS-krigere sitter fengslet i Tyrkia..

NRK - 15 timer siden

Tyrkia sender Hjem IS-fanger

Tyrkia har begynt å returnere europeiske IS-fanger til sine Hjemland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge president Tayyip Erdogan er det 1201 IS-fanger i tyrkiske fengsler, og 287 som er tatt til fange i Syria..

Aftenposten - 9 timer siden

Tyrkia har started deportering av IS-medlemmer. Vil sende alle Hjem.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkia vil sende nærmere 1500 fengslede IS-medlemmer til Europa..

VG - 02 Nov 19 kl. 21:59

Bendtner i ny bok: Måtte fraktes Hjem med trillebår etter skitfylla

Dagen før landslagssamling gikk det så galt for Nicklas Bendtner at han måtte trilles Hjem etter å ha slukt en flaske med likøren Fisherman (30 prosent). Det kommer frem i hans nye bok «Begge sider»..

VG - 01 Nov 19 kl. 22:28

Belgia pålagt av retten å hente Hjem IS-kvinne og to barn

Den belgiske staten har fått 75 dager på seg til å hente Hjem en 23 år gammel IS-kvinne og hennes to barn fra Syria..

Aftenposten - I førrgår: 20:09

Over 150 Hjem tatt av flammene i Australia

Over 150 boliger er ødelagt i voldsomme branner som herjer på Australias tørkerammede østkyst. Tre mennesker er døde, over 30 skadet, og flere er savnet..

Aftenposten - Igår: 20:20

Lillestrøm lever farlig etter nytt tap: – Blir en krig de siste kampene

Nedrykksspøkelset lever i beste velgående på Åråsen etter at Stabæk tok med seg alle poengene Hjem..

VG - 7 timer siden

«Bajas-Gabrielsen» feiret til morgengry – kom Hjem da datteren dro i barnehagen

MOLDE (VG) For Ruben Gabrielsen (27) var uken før Molde sikret gullet «den verste» han har hatt i 2019. Derfor var det også på sin plass å ta seg helt ut da gullet ble feiret i Rosenes by i natt..

VG - 12 timer siden

Tyrkia har begynt å sende Hjem IS-fanger

Tyrkia vil ikke være et «hotell for andre lands IS-krigere», og har begynt å deportere fanger fra den beseirede terrorhæren. Den første ble satt på et fly til USA, og det forberedes transport til flere land i Europa..

Aftenposten - I førrgår: 20:09

Over 150 Hjem tatt av flammene i Australia - se dramatisk video

Over 150 boliger er ødelagt i voldsomme branner som herjer på Australias tørkerammede østkyst. Tre mennesker er døde, over 30 skadet, og flere er savnet..

NRK - I førrgår: 00:54

Tyrkia vil returnere IS-krigere

Tyrkiske myndigheter opplyser at IS-fanger fra Europa vil bli sendt Hjem, og at Hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..

NRK - 08 Nov 19 kl. 14:50

Britisk politi har navngitt døde

Politiet i Storbritannia har offentliggjort navnene til alle de 39 vietnameserne som ble funnet døde i en lastebil i England. Britiske og vietnamesiske myndigheter vil nå samarbeide om å få de døde fraktet Hjem til familiene i Vietnam..

Dagbladet - I førrgår: 08:17

- Tyrkia vil returnere IS-fanger, mødre og barn til Europa

Innenriksministeren varsler at Tyrkia «ikke er et hotell» for IS-fanger. Nå vil de presse europeiske stater - og Norge - til å ta Hjem sine borgere..

P4 - 14 timer siden

180 ansatte uten tilgang på toalett

Å late vannet eller gjøre sitt fornødne er ikke en lett oppgave hvis du jobber på Luftfarttilsynets kontor i Bodø i dag. En vannledning har frosset fast, noe som gjør at 180 ansatte nå ikke har mulighet til å gå på do. Tilsynet ser humoren i det hele, men sier det naturligvis er en uønsket situasjon.

Aftenposten - Igår: 12:59

Ap-politiker forklarte leiebilregning-krav til Stortinget med manglende togavganger. Men rutedata forteller en annen historie.

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant oppga manglende tog Hjem etter kampslutt som årsak til at Stortinget skulle betale for leiebil da hun og familiemedlemmer var på håndballkamp i Larvik..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 21:05

Utskjelte Bamba sikret etterlengtet Brann-seier

Brann sendte Odd Hjem uten poeng. Nå er Rosenborg på skuddhold til medalje..

NRK - 08 Nov 19 kl. 10:14

Frakter de døde Hjem til Vietnam

Alle de 39 menneskene som ble funnet døde i en lastebil i Essex i Storbritannia 23. oktober, var vietnamesiske statsborgere. De bringes nå tilbake til Hjemlandet.

P4 - 5 timer siden

Nederland må hente barn av IS-foreldre

Nederland må gjøre alt de kan for å hente nederlandske barn av IS-foreldre som sitter i leire i Syria. Det har en nederlandsk domstol nå slått fast, melder nyhetsbyrået AFP. 23 IS-mødre som oppholder seg i Syria gikk til sak mot staten med krav om hjelp til å komme Hjem.

Aftenposten - I førrgår: 09:38

Slutter i RBK: Uenigheter gjør at suksesstrener Heerkes bryter kontrakten

Nederlandske Gert Heerkes tar en pause fra det profesjonelle fotball-livet, og reiser Hjem til Nederland ett år før kontrakten ned Rosenborg går ut..

P4 - 7 timer siden

Ingen nordmenn deporteres

Det er ingen nordmenn blant IS-medlemmene som nå skal deporteres fra Tyrkia. Tyrkia har sagt at de skal sende 737 fengslede medlemmer av terrororganisasjonen tilbake til landene de kommer fra. Men det norske utenriksdepartementet har ikke fått beskjed om at noen av dem kommer fr Norge, melder NTB.

P4 - I førrgår: 20:25

Flere savnet i Australia

Tre personer er døde, over 30 er skadet og flere personer er savnet som følge av de voldsomme skogbrannene som herjer i Australia. Hittil er over 150 Hjem tatt av flammene langs den australske østkysten. Rudt 1.

P4 - Igår: 07:20

Lekepisol utløste politiaksjon

Værnet politi rykket ut i Kristiansand sent i går kveld etter meldinger om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. De fant personen, som viste seg å være en full tenåringsgutt som hadde vært på halloweenfest og hadde en lekepistol som en del kostymet. Ingen skal ha følt seg truet, men da et lekevåpen også er egnet til å skremme, tok politiet beslag i det, mens gutten selv ble kjørt Hjem av politiet..

P4 - Igår: 07:20

Lekepistol utløste politiaksjon

Værnet politi rykket ut i Kristiansand sent i går kveld etter meldinger om en beruset person med pistol i et boligfelt i byen. De fant personen, som viste seg å være en full tenåringsgutt som hadde vært på halloweenfest og hadde en lekepistol som en del kostymet. Ingen skal ha følt seg truet, men da et lekevåpen også er egnet til å skremme, tok politiet beslag i det, mens gutten selv ble kjørt Hjem av politiet..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 08:22

Sverige har vært rammet av over 100 bombeangrep i år. Nå sammenlignes landet med krigssoner.

Kvinnen var på vei Hjem fra byen da hun ble slått i bakken av eksplosjonen. Vi ser ikke noe tilsvarende internasjonalt, sier Sveriges politisjef om alle eksplosjonene..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:46

Bosnia reagerer på Macron-utspill

Bosnia har kalt den franske ambassadøren inn på teppet etter at president Emmanuel Macron beskrev landet som en tidsinnstilt bombe i et intervju med The Economist . Macron sa Bosnia kan vente mange farlige jihadister som kommer Hjem fra Syria..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 14:40

Han skulle skyte Kristiansand til opprykk. Nå er storsigneringen ute i lang tid.

Da Eirik Köpp vendte Hjem fra Bundesliga, ble det fyr i satsingen til Kristiansand Topphåndball (KRS). Men nå kan han alt være ferdig for sesongen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme Hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 12:35

– Haakon VII kom Hjem til et folk preget av dårlig samvittighet

Kong Haakon ble forundret da han kom Hjem i 1945 og så hvor lite preget ungdommene var av krigen. «De var solbrune og pene i tøyet alle sammen», skrev han i dagboken sin..

P4 - I førrgår: 07:47

Tyrkia varsler retur av IS-fanger

Tyrkiske myndigheter vil begynne å returnere europeiske IS-fanger fra mandag. Det varsler landets innenriksminister, ifølge det statlige tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. Tyrkia har lenge kritisert sine europeiske allierte for at de nekter å hente Hjem IS-krigere og deres familier, som sitter i fangenskap i Tyrkia og i al-Hol-leiren i Nord-Syria..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 00:43

Regimet i Damaskus bidro til repatriering av IS-tilknyttet 11-åring til Italia

En IS-tilknyttet gutt er på vei Hjem til Italia fra al-Hol-leiren i Syria i det som er den første returen i sitt slag i samarbeid med det syriske regimet..

P4 - 28 Oct 19 kl. 05:21

Nordmenn splittet om norsk IS-familier

Nordmenn er splittet i om norsk IS-kvinner og deres barn skal hentes Hjem til Norge. En undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet kommer det frem at et knapt flertall mener norske myndigheter bør jobbe aktivt med å hente Hjem kvinnene og deres barn. 48 prosent er helt eller delvis enige i at de bør hentes Hjem, mens 43 prosent er helt eller delvis i mot..

NRK - 07 Nov 19 kl. 16:31

Gutt (11) sluppet fri fra IS-leir

En 11 år gammel gutt fra Albania er sluppet fri fra en IS-leir nordøst i Syria og er på vei Hjem til Italia, skriver AP. Gutten ble tatt med til Syria av moren da hun meldte seg inn i den islamistiske terrorgruppa IS. Moren døde i kampene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt