Hjem

Thursday, 19 September, 21:21

Nyheter om Hjem

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 9 timer siden

Hastet Hjem i privatfly - kostet 350 000,-

Erna Solberg tok privatfly Hjem for å løse bompengekrisa. Det var ikke billig..

P4 - Igår: 07:27

Flest vil hente barn Hjem

To tredeler av de spurte mener norske barn av IS-krigere bør hentes Hjem. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført på oppdrag fra Redd Barna. Halvparten mener at også mor skal hentes Hjem med barn, for så å bli straffeforfulgt i Norge.

Aftenposten - 11 timer siden

Erna Solberg fløy Hjem med privatfly for å ordne opp i bompengestriden. Flyturen kostet 353.000 kroner

Da Frp og Venstre var i klinsj med hverandre for en måned siden, bestilte Erna Solberg privatfly for å komme Hjem til Norge. Prislapp: 353.000 kroner..

Dagbladet - Igår: 07:10

Undersøkelse: Klart flertall for å hente Hjem norske barn av IS-foreldre

To tredeler av de spurte mener norske barn av IS-krigere bør hentes Hjem, viser en fersk undersøkelse gjennomført på oppdrag fra Redd Barna..

P4 - 16 Sep 19 kl. 09:33

Evakuerte i Stryn får flytte Hjem

De 25 personene som ble evakuert fra flommen i Olden i Stryn i går, får flytte Hjem igjen. Flere elver gikk over sine bredder i går, og fylkesvei 60 var lenge stengt mellom Oldenelva og Simaelva. Men i morgentimene var vannet på kraftig retur..

NRK - Igår: 07:10

Mener barn av IS-krigere bør Hjem

To tredjedeler mener at norske barn av IS-krigere bør hentes Hjem, viser en undersøkelse på oppdrag av Redd Barna. – Regjeringen er i utakt med folket når de velger å la barn og mødrene bli værende i Syria, sier gen.sekretær B.

P4 - I førrgår: 15:25

Vet ikke når folk kan flytte Hjem igjen

Ekspertene vet ikke når folk kan flytte Hjem igjen til de evakuerte boligene i Nittedal. Det er funnet kvikkleire i rasområdet i Nittedal, men geologene vet ennå ikke hvorfor veien raste ut. Kvikkleire er veldig ustabil og kan føre til store skred.

Dagbladet - I førrgår: 17:50

- Må ta en fot i bakken

Trine Skei Grande avbryter Island-turen og drar Hjem tirsdag kveld..

VG - Igår: 18:11

Nyoppusset landemerke vekker oppsikt: – Dette må være en spøk

Da isbjørnen kom Hjem fra «rehab», var innbyggerne i Hammerfest ikke imponerte..

Dagbladet - Igår: 00:44

Grande om krisa: - Dette kan vi ikke holde på med lenger

Trine Skei Grande hastet Hjem på det som har vært en travel dag for Venstre-lederen og regjeringen..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 05:58

Får flytte Hjem

De involverte forteller om dramatikken som utspilte seg da flommen truet bygda..

Aftenposten - 5 timer siden

ABC nyheter beklager sak om Solbergs privatfly

ABC Nyheter skrev at Solbergs bruk av privatfly Hjem fra Island under valgkampen ga skattebetalerne en ekstraregning på over 300.000 kroner. Det er ikke riktig..

Klartale - I førrgår: 12:33

Vet ikke når folk kan flytte Hjem igjen

Folk har måttet forlate 25 hus i Nittedal. Det er usikkert når de kan flytte tilbake etter jordraset..

NRK - 16 Sep 19 kl. 08:41

Får trolig flytte Hjem i dag

Mandag morgen skal en hydrolog inn i Olden i Sogn og Fjordane for å undersøke om området er trygt. 25 personer måtte evakuere fra et boligområde i søndag på grunn av flom..

NRK - I førrgår: 19:07

Grande avbryter Island-tur

– Jeg reiser Hjem for å bidra til at vi nå tar ned denne konflikten. Vi må nå gå videre og fokusere på gjennomslagene vi har i budsjettet og i regjering, sier Venstre-leder Trine Skei Grande, som avbryter resten av sitt Island-besøk..

E24 - Igår: 06:21

FIVH: 10 millioner ubrukte mobiltelefoner i norske Hjem

Fire av fem nordmenn svarer i en fersk undersøkelse at de har en eller flere ødelagte eller ubrukte mobiltelefoner liggende Hjemme..

Aftenposten - I førrgår: 05:38

Flere nordmenn dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende Hjem er brannslukkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en undersøkelse..

VG - 16 Sep 19 kl. 08:20

Flommen i Stryn: Evakuerte får dra Hjem

Flomtoppen er passert. Nå skal geolog kartlegge faren for jordskred i området. Fremdeles er 25 personer evakuert..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 21:05

Festkaos i Sandnes: - Be barna komme Hjem

Arrangøren forventet 100 ungdomsskoleelever til festen. Så startet problemene..

P4 - Igår: 12:29

Bompengestrid kostet 350 000 i privatfly

Regjeringsstriden om bompenger kostet skattebetalerne 350.000 kroner til privatfly. Statsminister Erna Solberg måte reise Hjem fra Island for å ordne opp i bråket innad i regjeringen.

NRK - 16 Sep 19 kl. 10:09

Evakuerte i Olden får flytte Hjem

De 25 personene som ble evakuert da elver gikk over sine bredder i Olden i Sogn og Fjordane, får flytte tilbake til Hjemmene sine, ifølge Fjordingen..

VG - 15 Sep 19 kl. 15:54

Mener IS-mor må hentes Hjem sammen med syk sønn

UD risikerer at den syke, norske 4-åringen dør i en leir i Syria, fordi regjeringen nekter å la hans IS-mor følge ham til Norge for å få helsehjelp..

P4 - 16 Sep 19 kl. 08:09

Opprettholder evakuering

Evakueringen opprettholdes for de 25 personene som ble evakuert i går etter flommen i Stryn i Sogn og Fjordane. Vannet er på kraftig retur, men ingen får flytte Hjem før en geolog har undersøkt området . Han er på plass klokken 9.

NRK - 06 Sep 19 kl. 14:21

Alle de evakuerte kan flytte Hjem

Farenivået ved Mannen senkes til grønt nivå, og alle de evakuerte kan flytte Hjem. Det opplyser politimester i Møre og Romsdal, Ivar Bøen..

VG - I førrgår: 11:54

Brexit-oppgjør i Høyesterett: Avgjør om Boris Johnson misbrukte makt

LONDON (VG) Brexit-oppgjøret har nådd Høyesterett. Denne uken avgjør retten om statsminister Boris Johnson misbrukte makten da han suspenderte Parlamentet og sendte alle politikerne i Underhuset Hjem..

P4 - Igår: 05:31

Millioner av ubrukte mobiltelefoner i norske Hjem

Det kryr av mobiltelefoner som ikke er i bruk i norske skuffer og skap. Fire av fem nordmenn svarer i en fersk undersøkelse at de har en eller flere ødelagte eller ubrukte mobiler liggende Hjemme. Ifølge Framtiden i Våre Hender dreier det seg da om mellom 8,6 og 12,3 millioner mobiltelefoner.

VG - 05 Sep 19 kl. 10:27

Nordiske justisministre: IS-mødre får ikke komme Hjem

Ingen av de nordiske justisministrene ønsker å hente Hjem IS-mødrene, men vil at de skal rettsforfølges i Syria og Irak for sine krigsforbrytelser..

P4 - I førrgår: 07:45

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske Hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - I førrgår: 22:26

Hevder ukjent land prøver å få Berg løslatt

Et ukjent land forsøker å få den spiondømte nordmannen Frode Berg Hjem til Norge via en utvekslingsavtale. Det hevder den russiske avisen Kommersant. Avisen lister opp en rekke russere som sitter fengslet i utlandet, blant annet i Estland, Litauen og USA, som kan være kandidater i en slik utveksling.

NRK - 15 Sep 19 kl. 00:52

Tre barn funnet etter leteaksjon

Tre barn er funnet igjen, etter å ha vært savnet i flere timer fra sitt Hjem Stjørdal. Det skriver politiet på Twitter. Mannskaper fra både Norsk folkehjelp og Norske redningshunder har vært involvert i leteaksjonen..

NRK - 15 Sep 19 kl. 14:01

Eldre mann overfalt Hjemme

Politiet søker etter to eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 70 årene ble overfalt og bundet fast i sitt eget Hjem. Gjerningsmennene har ifølge politiet lett etter våpen og verdisaker. Mannen er tatt med til sykehus for behandling..

VG - 15 Sep 19 kl. 14:13

Mann i 70-årene bundet Hjemme – gjerningspersoner på frifot

En mann i 70-årene ble overfalt og bundet av to eller flere gjerningspersoner i sitt Hjem i Skien. En mørk bil som kjørte fra stedet er politiets eneste spor..

P4 - 15 Sep 19 kl. 14:06

70-åring overfallt Hjemme

En mann i 70-årene ble utsatt for vold og bundet fast da han ble ranet av to eller flere gjerningsmenn i sitt eget Hjem i Skien i Telemark i ettermiddag. Han er kjørt til sykehus for behandling, opplyser politiet. Gjerningsmennene skal ha lett etter våpen og verdisaker.

VG - 14 Sep 19 kl. 19:34

Sandberg om at Letnes røk ut av «Skal vi danse»: – Jeg skal Hjem og grave meg ned

NYDALEN (VG) Elleve deltagere ble om til ti under kveldens episode. Dermed ble det en tårevåt avslutning for dansehøsten til Bahareh Letnes..

VG - 14 Sep 19 kl. 19:34

Per Sandberg om at Bahareh Letnes røk ut av «Skal vi danse»: – Jeg skal Hjem og grave meg ned

NYDALEN (VG) Elleve deltagere ble om til ti under kveldens episode. Dermed ble det en tårevåt avslutning for dansehøsten til Bahareh Letnes..

NRK - 14 Sep 19 kl. 13:50

Gulldo stjålet fra Chuchills Hjem

Et toalett i massivt gull er stjålet fra barndomsHjemmet til Storbritanias tidligere statsminister Winston Churchill. Toalettet var installert på Blenheim Palace. Toalettet er et kunsverkt laget av 18 karats gull.

NRK - 12 Sep 19 kl. 15:54

– Usikkerhet er en stor utfordring

Fiskeriminister Harald T. Nesvik (Frp) møtte torsdag sin britiske kollega i London. Nesvik sier usikkerheten rundt brexit er den store utfordringen nå.

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 06:15

Det haster! Hent barna Hjem nå!

Vi vil på det sterkeste oppfordre regjeringen til å hente Hjem norske barn og deres mødre, som lever under elendige forhold i interneringsleirer i Syria. FN har bedt oss om det, og våre mest grunnleggende verdier om humanitet og menneskerettigheter krever det av oss..

P4 - 06 Sep 19 kl. 16:03

Vi oppgraderer norske Hjem for til sammen 200.000,-!

I samarbeid med Huseierne..

Klartale - 06 Sep 19 kl. 14:40

Folk får flytte Hjem

Nå er det trygt nok under fjellet Mannen..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 18:59

De har konkurrert hele livet. Nå vil brødrene pushe hverandre til nye høyder.

Da Ludvig Hoff (22) bestemte seg for å dra Hjem til Norge, var han ikke i tvil om hvor han ville. Nå skal han jakte gull i Stavanger, side om side med storebror Magnus (25)..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 09:10

Ventetiden er over, Sola er tilbake i eliteserien igjen i dag: – Det var dette jeg kom Hjem for

HÅNDBALL: Den tidligere utenlandsproffen kom Hjem for å spille i eliteserien med Sola. Nå er Malin Holta (26) klar for å herje i eliteserien igjen..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 14:43

Evakuerte får flytte Hjem

Det er fortsatt bevegelse i områder ved Veslemannen, men farenivået senkes fra rødt til grønt. - En merkedag, sier ordfører..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 21:54

Her fraktes helikopterofrene Hjem

Ble møtt av et folkehav på veien fra Tromsø til Alta torsdag kveld..

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:11

Familiefar tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-åra møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for drapsforsøk på datteren sin i 2017. Fire andre familiemedlemmer er også tiltalt. Kvinnen ble alvorlig skadd da hun ble slått og knivstukket utenfor familiens Hjem på Greverud i Oppegård..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt