Hentet

Wednesday, 22 January, 03:11

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 9 timer siden

Nel Hentet 846 millioner kroner

Hydrogenselskapet Nel har Hentet 846 millioner kroner til en rabatt fra sluttkursen tirsdag. Friske midler skal ruste selskapet i en stadig tøffere konkurransesituasjon..

P4 - 18 Jan 20 kl. 16:16

Hentet bil fra bilfirma

En hvit varebil fra et bilfirma i Bergen er nå tatt som beslag i forbindelse med dobbeltdrapsaken. Ifølge Bergens Tidende skal gjerningspersonene ha Hentet ut bilen som en demobil, til prøvekjøring. Bilen er sentral i etterforskningen og poltiiet undersøker nå om det finnes spor i varebilen som kan knytte de siktede og avdøde til den.

P4 - 11 timer siden

- Kan si om gutten er syk

- Det er ikke et brudd på taushetsplikten å bekrefte eller avkrefte om gutten som ble Hentet fra Syria er syk. Det sier helsejurist ved Universitetet i Oslo, Anne Kjersti Befring. I går krevde Ap-leder Jonas Gahr Støre svar på om sykdomstilfellet som gjorde at gutten ble Hentet til Norge sammen med sin søster og terrorsiktede mor er reelt eller ikke.

NRK - 6 timer siden

Vil ikke avsløre sønnens diagnose

Helsetilstanden til den fem år gamle gutten som ble Hentet hjem fra Syria, er personsensitiv informasjon, sier helseminister Bent Høie. Overfor TV 2 reagerer statsråden på at Ap og Frp har krevd svar om helsa til den siktede IS-kvinnens sønn..

Klartale - Igår: 14:49

Siktet kvinne varetekts-fenglset

Kvinnen som ble Hentet fra Syria, er varetekts-fengslet i fire uker..

Dagbladet - 12 timer siden

Når en 5-åring blir politikk

Et barns sykejournal skal ikke bli objekt for en politisk debatt i Stortinget eller andre steder. Vi tror regjeringen har foretatt en grundig vurdering av situasjonen før IS-kvinnen og barna ble Hentet til Norge..

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:25

Hjelpeorganisasjoner håper alle norske barn blir Hentet

Amnesty Norge, UNICEF og Røde Kors håper alle norske barn i Irak og Syria blir Hentet hjem. De roser regjeringen etter at det i dag ble klart at de henter en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Til NRK uttaler de at de også håper Norge vil hente fler.

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 15:08

Blir Hentet i «kommando­aksjon»

Skjer i største hemmelighet..

VG - Igår: 15:03

Carl I. Hagen åpner for endringer i partiledelsen

Tidligere mandag ble det kjent at Fremskrittspartiet nå forlater Solberg-regjeringen. Saken hvor en terrormistenkt IS-kvinne ble Hentet hjem ble for mye for Frp..

NRK - I førrgår: 20:29

Frp-møte ferdig

Møtet i Frps partiledelse er ferdig. De har vært samlet de siste dagene for å lage en kravliste til statsministeren. Listen vil bestemme om partiet fortsetter i regjering, eller om de går ut i protest etter at den siktede IS-kvinnen ble Hentet hjem..

VG - 9 timer siden

Syria-guttens helsetilstand: Derfor ble det slått alarm

Journalene til gutten som ble Hentet hjem fra Syria viser symptomer som tydet på en alvorlig sykdom, som feltsykehuset ikke kunne behandle. Nå reagerer Røde Kors-sjefen på at det er blitt en debatt rundt 5-åringens helse..

P4 - Igår: 16:54

Alvorlig skadd i brann

En person er alvorlig skadd etter brannen i en enebolig i Hønefoss i ettermiddag. Det melder Sør-Øst politidistrikt. Personen ble Hentet ut av den overtente boligen og fløyet til sykehus.

NRK - I førrgår: 16:46

Frp ferdigstiller kravliste

Frps partiledelse er samlet for å ferdigstille kravene til statsminister Erna Solberg. Kravene de skal komme frem til vil bestemme om partiet fortsetter i regjering, eller om de går ut i protest etter at den siktede IS-kvinnen ble Hentet hjem..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 17:04

Ble Hentet i helikopter etter stygt fall: Sesongen over norsk alpinist

Dårlige nyheter for Adrian Smiseth Sejersted..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 17:04

Ble Hentet i helikopter etter stygt fall: Sesongen over for norsk alpinist

Dårlige nyheter for Adrian Smiseth Sejersted..

P4 - Igår: 15:27

Bolig overtent

En person har blitt Hentet ut av en overtent bolig i Hønefoss i ettermiddag. Personen er sendt til sykehus, men tilstanden er uklar. Brannvesenet har kontroll på brannen og det skal ikke være spredningsfare.

Klartale - 17 Jan 20 kl. 13:17

Her hentes nordmannen i helikopter

Adrian Smiseth Sejersted falt stygt under et skirenn i Østerrike. Han ble Hentet i helikopter..

P4 - I førrgår: 14:11

IS-kvinne nekter straffskyld

IS-kvinnen som ble Hentet fra Syria erkjenner ikke straffskyld, men samtykker til å bli varetektsfengslet. Det sa advokaten til kvinnen, Nils Christian Nordhus, på en pressekonferanse for kort tid siden. Hun har vært i innledende avhør med politiets sikkerhetstjeneste i dag.

P4 - 18 Jan 20 kl. 20:57

-IS-siktet kvinne må betale selv

Den IS-siktede kvinnen som er Hentet hjem fra Syria må betale utgiftene for hjemreisen selv. Det bekrefter utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NRK. UD har ikke oversikt over hvor mye hjemhentingen har kostet..

NRK - 18 Jan 20 kl. 11:25

Lysbakken roser regjeringen

SV-leder Audun Lysbakken hyller regjeringen for å ha Hentet hjem den IS-siktede kvinnen og hennes barn fra Syria. – Helt riktig og nødvendig, sier Lysbakken ra talerstolen på SVs landsstyremøte lørdag..

NRK - 18 Jan 20 kl. 23:33

PST: Trusselbildet er ikke endret

Politiets sikekrhetstjeneste sier at trusselen mot Norge ikke er endret etter at den terrorsiktede IS-kvinnene r Hentet hjem. Det sier PST-sjef Hans Sverre Sjøvold. PST planlegger avhør av kvinnen søndag..

P4 - 04 Jan 20 kl. 07:05

Én Hentet ut av brann

En person er Hentet ut fra et brennende hus på Søreide i Bergen. Situasjonen rundt brannen eller tilstanden til personen er foreløpig ikke kjent. Det ble meldt om kraftig røykutvikling på stedet..

NRK - 18 Jan 20 kl. 23:17

Terrorsiktet må betale reisen selv

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier at den IS-siktede norske kvinnen som ble Hentet hjem fra Syria, må betale sine egne utgifter for reisen. Hva hele operasjonen totalt har kostet norske myndigheter, er ikke klart..

P4 - 17 Jan 20 kl. 12:37

Sejersted falt stygt

Nordmannen Adrian Smiseth Sejersted falt stygt under dagens kombinasjonsrenn i Wengen.. Etter et møte med sikkerhetsnettet ble den norske alpinprofilen liggende før han ble Hentet med helikopter og fraktet til sykehus..

P4 - 16 Jan 20 kl. 13:26

10 000 nordmenn vil bli i Storbritannia

Over 10 000 nordmenn har søkt om å få fortsette å bo i Storbritannia etter at landet forlater EU. Det viser tall fra det britiske innenriksdepartementet som NTB har Hentet ut. Siste frist for å søke er 30.

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 20:52

Eriksen Søreide: IS-siktet kvinne må betale egne utgifter

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at den IS-siktede kvinnen som er Hentet hjem fra Syria, må betale sine egne utgifter for reisen..

NRK - 18 Jan 20 kl. 00:16

Terrorsiktet IS-kvinne arrestert

Den 29 år gamle terrorsiktede IS-kvinnen ble arrestert kort tid etter at hun i kveld landet på Gardermoen etter å ha blitt Hentet i Syria av norske myndigheter. Kvinnen er siktet for deltakelse i terrororganisasjon i Syria..

VG - 18 Jan 20 kl. 22:33

Eriksen Søreide: IS-siktet kvinne må betale egne utgifter

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at den IS-siktede kvinnen som er Hentet hjem fra Syria, må betale sine egne utgifter for reisen..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 07:59

Nysigneringen tror han kan fylle tomrommet etter Sivert Heltne Nilsen

Danske Daniel Pedersen er Hentet for å bli anker på Branns midtbane..

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Skadd Sejersted fraktet bort med helikopter

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Skadet Sejersted fraktet bort med helikopter

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Sejersted falt – fraktet bort med helikopter

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 12:30

Nordmann falt stygt - fløyet bort i helikopter

Adrian Smiseth Sejersted ble Hentet i helikopter etter et stygt fall i kombinasjonsrennet i Wengen fredag. Østerrikske Matthias Mayer var i egen klasse..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 12:30

Nordmann falt stygt – fløyet bort i helikopter

Adrian Smiseth Sejersted ble Hentet i helikopter etter et stygt fall i kombinasjonsrennet i Wengen fredag. Østerrikske Matthias Mayer var i egen klasse..

P4 - 17 Jan 20 kl. 14:22

IS-kvinne varetektsfengsles mandag

Den IS-siktede kvinnen som er Hentet ut fra Syria og på vei hjem til Norge vil ifølge VG trolig fremstilles for varetektsfengsling mandag. Det var varslet at kvinnen og hennes to barn skulle lande i Norge i går, men det ble endret i siste liten. Det er ventet at de lander i Norge i kveld..

NRK - 02 Jan 20 kl. 14:39

Menn Hentet opp fra Saltdalselva

Politiet i Nordland melder at mennene som satt fast på et islak og så havnet i vannet er Hentet opp av en sjark med mannskaper fra brannvesenet. De er nedkjølte, men får behandling på stedet..

P4 - I førrgår: 17:27

Vil ikke opplyse 5-åringens helsetilstand

Forsvareren til den IS-siktede kvinnen sier han verken nå eller seinere kommer til å oppgi helsetilstanden til den 5 år gamle sønnen. Årsaken skal være at de nå ønsker å skjerme barna. Helsetilstanden til gutten har til nå vært mye omtalt, og er årsaken til at kvinnen og barna ble Hentet til Norge.

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 13:46

IS-siktet kvinne kommer til Norge i kveld

Kvinnen som er Hentet ut av al-Hol-leiren i Syria sammen med sine to små barn, kommer til Norge i løpet av torsdag, melder VG..

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Sejersted fraktet bort med helikopter – til sykehus etter fall

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen..

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Sejersted fikk hjernerystelse etter stygt fall i utforløypa

Skadeomfanget er ikke kjent etter at Adrian Smiseth Sejersted (25) kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen. Han pådro seg en hjernerystelse..

P4 - 18 Jan 20 kl. 09:33

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

VG - 17 Jan 20 kl. 11:58

Sejersted forslått, men uten alvorlige skader etter stygt fall

Adrian Smiseth Sejersted (25) slapp unna alvorlige skader da han kjørte ut og ble Hentet ut med helikopter under dagens superkombinasjon i Wengen, men kan ha pådratt seg en lettere hjernerystelse..

P4 - I førrgår: 19:19

Frp kom med krafti advarsel for to uker siden

Frps Siv Jensen kom med en kraftig advarsel til statminister Erna Solberg om partiets misnøye med regjeringen allerede på regjeringens strategiseminar rett etter nyttår. Kilder i partiet sier til Dagens Næringsliv at misnøyen med regjeringen er så stor at hele prosjektet bør revurderes, og det gjelder ikke bare den IS-siktede kvinnen som nå er Hentet til Norge. Ifølge kilden avhenger firepartiregjeringens fremtid av hvordan Erna Solberg svarer på beskjeden hun fikk fra Siv Jensen på strategiseminaret for to uker siden..

Klartale - 15 Jan 20 kl. 09:12

Krangel i regjeringen om IS-siktet kvinne

Tirsdag Hentet Norge en norsk kvinne og barna hennes fra Syria. Fremskrittspartiet var imot at Norge skulle hjelpe henne..

P4 - I førrgår: 19:19

Frp kom med kraftig advarsel for to uker siden

Frps Siv Jensen kom med en kraftig advarsel til statminister Erna Solberg om partiets misnøye med regjeringen allerede på regjeringens strategiseminar rett etter nyttår. Kilder i partiet sier til Dagens Næringsliv at misnøyen med regjeringen er så stor at hele prosjektet bør revurderes, og det gjelder ikke bare den IS-siktede kvinnen som nå er Hentet til Norge. Ifølge kilden avhenger firepartiregjeringens fremtid av hvordan Erna Solberg svarer på beskjeden hun fikk fra Siv Jensen på strategiseminaret for to uker siden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt