Hentet

Lørdag, 11 Juli, 09:59

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 juli 20 kl. 20:06

Etterlyst Hentet hjem fra Spania

Mannen som har vært etterlyst i forbindelse med en skyteepisode i Trondheim den 5. desember i fjor, er Hentet hjem fra Spania, melder politiet i Trøndelag i en pressemelding..

P4 - 02 juli 20 kl. 17:50

Børsen Hentet seg inn

Oslo Børs åpnet svakt ned i dag, men Hentet seg inn i løpet av ettermiddagen. Da handelen stengte, var hovedindeksen opp 0,56 prosent til 807,28 poeng. Skiftet kommer etter lansering av jobbtall i USA som var mer positive enn man regnet med, skriver E24..

P4 - 24 juni 20 kl. 17:43

Hentet opp av elv

En mann i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt Hentet opp av en elv i Hønefoss i ettermiddag. Det ble gitt hjerte- og lungeredning før vedkommende ble fløyet vekk. Tilstanden er ikke kjent.

Klartale - 29 juni 20 kl. 11:38

To døde Hentet opp fra vannet

Søndag druknet en kvinne i Tromsø. Mandag ble en livløs mann Hentet opp fra vannet i Oslo. Nå gjør Rednings-selskapet seg klare til en travel sommer på sjøen..

NRK - 14 timer siden

VG: 26 har kommet ulovlig til Norge

Minst 26 utenlandske statsborgere skal ha kommet seg ulovlig inn i Norge via Finnmark siden 1. juni, melder VG. Tallene er Hentet inn fra de ulike politidistriktene ved grensen, skriver avisa..

P4 - I førrgår: 07:50

Funnet død i elv

Mannen som i går kveld ble Hentet opp av elva Gaula i Trøndelag er bekreftet omkommet. Det opplyser politiet til Dagbladet. Fiskeren ble observert da han fløt nedover elva, og fikk førstehjelp på stedet før han ble sendt til sykehus..

P4 - I førrgår: 07:50

Død etter å ha havnet i elv

Mannen som i går kveld ble Hentet opp av elva Gaula i Trøndelag er bekreftet omkommet. Det opplyser politiet til Dagbladet. Fiskeren ble observert da han fløt nedover elva, og fikk førstehjelp på stedet før han ble sendt til sykehus..

NRK - I førrgår: 19:13

Alvorlig MC ulykke på E6

En MC-fører er alvorlig skadet etter å ha krasjet i autovernet på E6 Ingedal/Viksletta sør for Sarpsborg i Østfold. Føreren ble Hentet med redningshelikopter og tilstanden er forløpig ukjent..

Aftenposten - I førrgår: 21:44

Fisker funnet drivende i elva Gaula

En mann ble onsdag kveld Hentet opp av elva Gaula på Lundamo i Trøndelag. Han fikk førstehjelp på stedet og ble fraktet til sykehus..

Aftenposten - I førrgår: 21:44

Fisker omkom etter å ha blitt funnet drivende i elva Gaula

En mann som onsdag kveld ble Hentet opp av elva Gaula på Lundamo i Trøndelag, er bekreftet omkommet..

P4 - I førrgår: 14:32

Dykkerulykke i Nordland

En person er Hentet opp fra vannet etter en dykkerulykke i Fiskebøl i Nordland. Nødetatene er på vei. Politiet omtaler situasjonen som uavklart..

NRK - I førrgår: 08:12

Fisker omkom - funnet i elva Gaula

En mann som onsdag kveld ble Hentet opp av elva Gaula på Lundamo i Trøndelag, er bekreftet omkommet. Det opplyser operasjonsleder Viola Elvrum i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet..

P4 - 13 timer siden

Minst 26 har kommet seg ulovlig inn i Norge i sommer

Minst 26 utenlandske statsborgere har kommet seg ulovlig inn i Norge i sommer. Det gjelder fra 1.juni og passeringene har skjedd via grensen i Finnmark.

Aftenposten - I førrgår: 21:44

Person funnet drivende i elva Gaula

En person ble onsdag kveld Hentet opp av elva Gaula på Lundamo i Trøndelag. Det er iverksatt førstehjelp på stedet, ifølge politiet..

NRK - I førrgår: 14:17

Dykkerulykke i Fiskebøl

En person er Hentet opp av vannet ved Hattnes i Fiskebøl på Austvågøy, skriver politiet på Twitter. Det er snakk om en dykkerulykke og situasjonen er uavklart, melder politiet..

VG - Igår: 19:35

Rafael van der Vaart slakter Harry Maguire – igjen: – Han ler av alle

Den nederlandske eks-fotballstjernen Rafael van der Vaart er ikke nådig med Harry Maguire, som ble Hentet til Manchester United for en rekordhøy sum..

P4 - 26 juni 20 kl. 16:46

Hentet opp av vannet etter båtbrann

Flere personer er Hentet påå av vannet etter at det begynte å brenne i en båt mellom Tautra og Leksvik i Trondheomsfjroden i ettermiddag. Det var en annen båt i området som plukket dem opp. Det er ikke kjent om noen er skadet..

P4 - I førrgår: 14:49

Tre skadet i arbeidsulykke

Tre personer er skadet i en arbeidsulykke på Varoddbrua i Kristiansand. En vaier skal ha røket, opplyser politiet. To personer fremstår som hardt skadet og er Hentet av ambulanse, mens den tredje er lettere skadet..

P4 - I førrgår: 17:47

Uavklart etter dykkerulykke

En finsk mann i 60-årene er Hentet opp av sjøen ved Fiskebøl i Nordland etter en dykkerulykke. Han er nå sendt til sykehus med uavklart skadeomfang, opplyser politiet. Mannen var i følge med flere andre dykkere da han fikk problemer og måtte hjelpes på land av en av de andre dykkerne.

P4 - 26 juni 20 kl. 20:45

Livløs person Hentet opp av sjøen

En livløs person er Hentet opp av sjøen ved Ogna camping i Hå. Nødetatene er på stedet og det er satt i gang livreddende førstehjelp. Tilstanden til personen er foreløpig ukjent.

Aftenposten - I førrgår: 17:40

Uavklart for mann i 60-årene etter dykkerulykke i Hadsel i Nordland

En finsk mann i 60-årene er Hentet opp av sjøen ved Fiskebøl i Hadsel kommune i Nordland etter å ha fått problemer under dykking. Tilstanden er uavklart,.

NRK - 06 juli 20 kl. 07:01

Tre nye smittetilfeller siste døgn

Det var ved midnatt registrert 8.930 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet, Hentet fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS). Dette er en økning på tre tilfeller siste døgn..

Aftenposten - 07 juli 20 kl. 20:19

Mann siktet for skyting i Trondheim Hentet hjem fra Spania

En mann som er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 30-årene ble skutt i Ila i Trondheim i desember 2019, er nå utlevert fra Spania til Norge..

NRK - 06 juli 20 kl. 14:57

Ila-siktet hentes fra Spania

En mann som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Ila i Trondheim i desember 2019, blir Hentet i Spania av norsk politi. 28-åringen har sittet fengslet i Spania siden mai, men på grunn av koronaviruset har det vært vanskelig å få ham utlevert til Norge..

NRK - 06 juli 20 kl. 14:57

Drapsiktet mann hentes fra Spania

En 28 årig mann som er siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode på Ila i Trondheim i desember 2019, blir Hentet i Spania av norsk politi. Mannen har sittet fengslet siden mai. Pandemien har inntil nylig satt en stopper for utlevering til Norge..

P4 - 07 juli 20 kl. 20:29

Etterlyst Hentet hjem fra Spania

Mannen som har vært etterlyst i forbindelse med en skyteepisode i Trondheim i fjor er nå utlevert fra Spania. Mannen transportert til Trondheim, og vil bli fremstilt for fengsling i morgen, opplyser politiet. En person ble skadet etter en skytehendelse, og politiet etterlyste to menn etter hendelsen.

P4 - 04 juli 20 kl. 21:26

Mann skadet i hanggliderulykke

En mann i 20-årene er nå Hentet med Sea King-helikopter og flys til sykehus etter en ulykke med hangglider i Hønefoss. Mannen gikk nedi skogen og skadet beina sine, slik at han måtte hentes ut med helikopter. I følge politiet skal ikke skadene være alvorlige..

P4 - 05 juli 20 kl. 07:34

Alvorlig skadet i sparkesykkelulykke

En person er alvorlig skadet etter en sparkesykkelulykke ved Akerselva i Oslo i natt. Sparkesyklisten fikk først helsehjelp på stedet, og ble så Hentet av ambulanse, opplyser politiet. Dette var den andre sparkesykkelulykken i Oslo i natt.

Klartale - 02 juli 20 kl. 09:20

FN ber Norge hente barn fra Moria nå

Norges har krav som gjør at ingen av barna i Moria-leiren vil bli Hentet hit i løpet av 2020. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Han ber regjeringen droppe kravene..

P4 - 04 juli 20 kl. 11:18

Skadet fisker fløyet til sykehus

En skadet fisker ble i natt Hentet fra et norsk fartøy i Barentshavet og fløyet til sykehus. Fiskeren skal ha fått nakkeskader etter et fall ombord på fiskebåten, opplyser Kystvakten. Universitetssykehuset Nord-Norge opplyser til VG at det så langt ikke er avdekket noen alvorlige skader..

Aftenposten - 24 juni 20 kl. 17:16

Mann fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt Hentet opp av elv

En mann i 30-årene er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo etter å ha blitt Hentet opp av en elv i Hønefoss i Ringerike..

P4 - 21 juni 20 kl. 11:44

Mann Hentet opp av vannet i Bærum

Nødetatene har rykket ut til en drukningsulykke ved Høvik i Bærum. En mann er Hentet opp av vannet, og hadde pust og puls da nødetatene ankom. Skadeomfanget ellers er ukjent..

Aftenposten - 24 juni 20 kl. 17:16

Person flys til Ullevål etter å ha blitt Hentet opp av elv

En person flys med luftambulanse til Ullevål sykehus etter å ha blitt Hentet opp av en elv i Hønefoss i Ringerike..

NRK - 21 juni 20 kl. 11:35

Mann Hentet opp av vannet i Bærum

Oslo-politiet melder på Twitter at en mann er Hentet opp av vannet ved Høvik i Bærum..

NRK - 18 juni 20 kl. 13:08

En Hentet av ambulansehelikopter

En person blir Hentet av ambulansehelikopter etter at en parkert bil trillet og satte personen i klem ved Gjengstø på Frei. Tilstanden til den skadde er ukjent, ifølge politiet..

NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet person i Salangselva funnet

Den savnede er lokalisert og Hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

P4 - 19 juni 20 kl. 18:42

Hentet livløs opp av sjøen

En kvinne ble Hentet livløs opp av sjøen ved Lervig brygge i Stavanger sentrum nå i ettermiddag. Det var en forbipasserende i båt som fant kvinnen og fikk henne opp av vannet. Hun fikk livreddende førstehjelp på stedet og er nå sendt til Stavanger universitetssjukehus.

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 18:19

Tenåring Hentet opp av sjøen i Lærdal

En mann i slutten av tenårene som forsvant under bading, ble onsdag ettermiddag Hentet opp av sjøen foran Lærdal Hotell..

NRK - 28 juni 20 kl. 21:58

Savnet kvinne funnet i Salangselva

Den savnede er lokalisert og Hentet opp av Salangselva i Salangen kommune i Troms. Personen vil bli fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø med ambulansehelikopter, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 19 juni 20 kl. 18:29

Livløs kvinne Hentet opp av sjøen i Stavanger

En livløs kvinne ble fredag ettermiddag Hentet opp av sjøen ved Lervig brygge i Stavanger sentrum..

NRK - 17 juni 20 kl. 17:48

Mann Hentet opp av vannet i Lærdal

Dykkere har Hentet opp en savnet mann fra sjøen i Lærdal, opplyser politiet på Twitter. Tilstanden er ukjent, og han blir flydd til Haukeland sykehus i Bergen. Pårørende er orientert..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 06:48

Person døde etter å ha blitt Hentet opp av vannet i Bjørvika

Personen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Det er uvisst hvordan vedkommende havnet i vannet..

P4 - 30 juni 20 kl. 16:42

Hurtigruten henter tilbake ansatte

400 ansatte i Hurtigruten er Hentet tilbake fra permittering til jobb. Det har skjedd etter at selskapet har satt flere skip tilbake i drift. Denne uken er fire av Hurtigrutens skip tilbake på sjøen..

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 18:19

Gutt Hentet opp av sjøen i Lærdal

En gutt som forsvant under bading, ble onsdag ettermiddag Hentet opp av sjøen foran Lærdal Hotell..

Aftenposten - 19 juni 20 kl. 21:53

Livløs person Hentet opp av vannet

Nødeateten har rykket ut til Leangbukta i Asker, der en livløs person er Hentet opp av vannet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt