Hentet

Tirsdag, 04 August, 07:27

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Hentet av redningshelikopter

En kvinne på 27 år ble Hentet ut av et redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen like før klokken 21. Kvinnen har falt og slått seg i ryggen, men skal ifølge politiet trolig ikke være hardt skadd. 27-åringen er ikke norsk..

NRK - 31 juli 20 kl. 05:11

Person Hentet opp av sjøen

En person ble natt til fredag Hentet opp av sjøen i havneområdet på Sortland i Vesterålen. – Alle nødetater er på stedet, og det drives livreddende førstehjelp på vedkommende, sa politiet til NTB ved 5-tiden..

P4 - I førrgår: 14:17

Hentet i luftambulanse etter ulykke

En syklist er Hentet med luftambulanse etter å ha kollidert med en annen syklist på fylkesvei 63 i Isterdalen i Rauma. Syklisten skal ha fått hodeskader. Veien ble stengt etter ulykken, men er nå gjenåpnet..

P4 - 31 juli 20 kl. 05:49

Person Hentet opp av sjøen i Sortland

En person ble inatt Hentet opp av sjøen i havneområdet på Sortland i Vesterålen. Tilstanden til personen er uavklart, og det jobbes nå med livreddende førstehjelp. Operasjonsleder Veronica Nylund i Nordland politidistrikt sier de per nå ikke vet noe om foranledningen til ulykken:.

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 07:24

Person Hentet opp av sjøen på Sortland

En person ble natt til fredag Hentet opp av sjøen i havneområdet på Sortland i Vesterålen..

P4 - 25 juli 20 kl. 15:10

To kvinner Hentet ned fra fjell i Nordland

To kvinner er Hentet ned fra Budalsfjellet i Steigen i Nordland. Både Røde Kors og Luftambualnsen har bistått i redningsarbeidet. Kvinnene gikk seg fast i bratt og ulendt terreng og har sittet fast siden i går kveld, en av dem er lettere skadet.

P4 - 28 juli 20 kl. 21:24

Hentet ut etter fall

Mannen som falt og skadet seg ved fjellet Stetind i Nordland i kveld, er nå Hentet ut med helikopter. Han falt i bratt terreng, men skal ikke være alvorlig skadet. Han er fløyet til Bodø, der han vil få tilsyn av lege..

P4 - 26 juli 20 kl. 21:53

Bevisstløs Hentet ut av brannvesen

En bevisstløs mann er Hentet ut av en leilighet i Fredrikstad etter tørrkoking. Det skal ha vært kraftik røykutvikling fra komfyren og mannen er overlatt til ambulansepersonell. Politiet sier til NTB at de foreløpig ikke kan si om mannen var bevisstløs av røyken eller om han kan ha fått et illebefinnende..

NRK - 25 juli 20 kl. 12:41

Mann Hentet med luftambulanse

En mann i Valdres er Hentet med luftambulanse til Ringerike Sykehus, ifølge politiet. Operasjonsleder, Arne Norevik, forteller at mannen prøvde å stanse en førerløs bil som begynte å trille, men falt så ned en skråning. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 25 juli 20 kl. 22:30

Gutt Hentet av ambulanse på Karmøy

En 16 år gammel gutt ble Hentet av ambulanse etter en traktorvelt ved Karmøy lørdag kveld. Skadeomfang skal være ukjent. Politiet har startet med undersøkelser på stedet..

P4 - 26 juli 20 kl. 07:44

Mann Hentet med luftambulanse etter ulykke

En mann i 20-årene er Hentet med luftambulanse etter en utforkjøring i Meråker i Trøndelag. Bilen ble liggende på taket. Politiet mistenker promillekjøring..

P4 - 28 juli 20 kl. 18:20

Flere drevet fra land

Det har vært to hendelser i Troms i kveld, der barn har drevet ut på sjøen. Først kom det melding fra Malangen, om at to barn drev fra land på en oppblåsbar flåte. Det ble satt i gang en redningsaksjon.

NRK - 22 juli 20 kl. 08:30

Dødsfall knyttet til korona

En spesialenhet i politiet i Bolivia har i løpet av fem dager Hentet 420 døde i to byer. Mellom 80 og 90 prosent antas å ha mistet livet av koronaviruset. Ifølge AP har de ut Hentet lik fra gater, kjøretøy og boliger i La Paz og Santa Cruz..

P4 - 20 timer siden

Koronasyke Hentet ned fra vidda

To kvinner med symptomer på koronaviruset måtte hentes da de var på vandring på Hardangervidda. Kvinnene ble varslet da en person testet positivt etter en hyttetur med dem, og de to ble fraktet til Oslo hvor de testet positivt, skriver Hallingdølen..

VG - 7 timer siden

Likfunn i innsjø – kan ha vært savnet i nesten 40 år

Politiet har Hentet inn prøver fra pårørende fra to ulike forsvinningssaker etter funn av levninger i en innsjø i Steinkjer kommune i Trøndelag. Den nyeste av de to sakene er over 20 år gammel..

P4 - 24 juli 20 kl. 18:54

Person Hentet opp av vannet i Horten

En mann i 30-årene fraktes med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en dykkerulykke utenfor Horten sentrum. Mannens tilstand er kritisk og det har pågått hjerte- lungeredning fra mannen ble Hentet opp av vannet, sier politiet i Sørøst til NTB. Ulykken skjedde ved Løvøya, noen kilometer nord for Horten sentrum..

NRK - Igår: 17:11

To kritisk skadd i E6-ulykke

To personer ble kritisk skadd under en trafikkulykke mellom en bobil og en personbil på E6 i Saltdal i Nordland. Det sier politiet til Dagbladet. En person satt fastklemt, men ble Hentet ut.

Aftenposten - I førrgår: 16:22

Martine er Fløyas nye straffeskytter – berget poeng på overtid fra ellevemeteren

Fløya Hentet på imponerende vis opp Farts tremålsledelse, men sesongens første seier lar vente på seg for grønntrøyene..

NRK - I førrgår: 15:55

Syklist hentes av luftambulanse

En syklist blir Hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke på fylkesvei 120 i Enebakk. Nødetatene er på plass for å finne ut av hendelsesforløpet. Syklisten skal være hardt skadet og bevisstløs.

P4 - I førrgår: 16:30

Luftambulanse til ulykke

En syklist er hardt sakdet etter en ulykke i Enebakk i ettermiddag. En bil var involvert i ulykken, og syklisten skal ha vært bevisstløs. Tilstanten nå er ikke kjent.

NRK - I førrgår: 05:17

Mann død etter drukningsulykke

En mann mistet livet etter at han ble Hentet livløs opp av Theisendammen i Bymarka i Trondheim rett etter midnatt natt til søndag. Mannen ble meldt savnet etter å ha blitt borte under en svømmetur. Politiet kjenner foreløpig ikke mannens identitet..

Aftenposten - I førrgår: 07:09

Mann døde etter svømmetur i vann i Bymarka i Trondheim

En mann mistet livet etter at han ble Hentet livløs opp av Theisendammen i Bymarka i Trondheim rett etter midnatt natt til søndag..

VG - I førrgår: 11:21

Skrekkstatistikkene som kan bety slutten for stjernekeeperen

Kepa Arrizabalaga (25) ble verdens dyreste keeper da Chelsea Hentet ham i 2018. Nå kan spanjolens tid i London allerede være over. I FA-cupfinalen lørdag blir han trolig ikke å se..

VG - Igår: 07:50

Polske jordbærplukkere: Fikk 1807 kroner etter 14 dager

Paulina Fima (20) kom til Norge for å jobbe for en lønn som er mye høyere enn den hun kunne fått i Polen. Slik gikk det ikke. I stedet ble hun Hentet fra jordbærgården av en advokat og en humanitær organisasjon..

NRK - 28 juli 20 kl. 09:01

To personer Hentet opp av sjøen

En fritidsbåt har kantret ved Store Godøya nord av Tysnes i Sunnhordland. To menn er plukket opp av en tilkommende båt..

NRK - 31 juli 20 kl. 08:46

Mann døde etter ulykke på Sortland

En mann i 50 årene døde etter å ha falt i havet på Sortland i Vesterålen. Mannen ble Hentet opp av sjøen torsdag natt. – Det ble startet livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død på stedet, skriver politiet i en pressemelding..

P4 - I førrgår: 15:10

Norsk sykkelprofil på lag med Froome

Syklisten Carl Fredrik Hagen forlater belgiske Lotto Soudal og har signert for Israel Start-Up Nation fra neste sesong. Det erfarer TV2. Det israelske laget har allerede Hentet verdens største sykkelprofil, og fire ganger Tour De France-vinner, Chris Froome, og har også andre store stjerner på lønningslisten.

NRK - 28 juli 20 kl. 12:29

Kvinne trolig drept av hai

En kvinne er død etter det som kan være et haiangrep i delstaten Maine i USA, ifølge CBS News. Et øyevitne skal ha sett kvinnen bli angrepet av det som antas å være en hai, før hun ble Hentet opp av vannet, og forsøkt gjenopplivet..

NRK - 29 juli 20 kl. 17:25

Oslo Børs endte opp

Hovedindeksen på Oslo Børs var i minus deler av onsdagen, men Hentet seg inn igjen og endte med en oppgang på 0,31 prosent til 841,72 poeng. Dagens mest omsatte aksje var Equinor som steg med 0,25 prosent.

Aftenposten - 16 juli 20 kl. 05:50

Kritisk for mann Hentet opp av sjøen i Bjørvika i Oslo

En person ble natt til torsdag Hentet opp av sjøen ved Munch brygge i Bjørvika. Vedkommende er sendt til sykehus med kritiske skader..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 06:03

Redningshelikopter Hentet pasient fra fartøy utenfor Bjørnøya

En person ble tirsdag kveld Hentet med et Sea King redningshelikopter fra et fiskefartøy som lå sør for Bjørnøya..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 06:03

Redningshelikopter Hentet pasient fra fartøy utenfor Bjørnøya

En person ble tirsdag kveld Hentet med et Sea King redningshelikopter fra et fiskefartøy som lå sør for Bjørnøya..

P4 - 31 juli 20 kl. 08:42

Døde etter fall i havet

Mannen som ble Hentet opp av sjøen i havneområdet på Sortland i Vesterålen i natt, er nå død. Det bekrefter politiet. Mannen var i 50-årene og bosatt i Møre og Romsdal.

P4 - 18 juli 20 kl. 10:47

Hentet opp av vannet i Meløy

En person er Hentet opp av vannet i Meløy i Nordland etter at nødetatene mottok melding om en drukningsulykke nå i formiddag. Personens tilstand er ennå ikke kjent. På Twitter skriver politiet at hjerte- og lungeredning pågår.

Aftenposten - 16 juli 20 kl. 05:50

Kritisk for person Hentet opp av sjøen i Bjørvika i Oslo

En person ble natt til torsdag Hentet opp av sjøen ved Munch brygge i Bjørvika. Vedkommende er sendt til sykehus med kritiske skader..

NRK - 18 juli 20 kl. 10:44

Person Hentet opp av vannet i Meløy

En person er blitt Hentet opp av vannet i Meløy i Nordland etter at nødetatene mottok melding om en drukningsulykke. – Personens tilstand er ikke kjent, sier operasjonsleder Tommy Beck i Nordland politidistrikt til NTB..

P4 - 30 juli 20 kl. 23:04

- Mer bankID-svindel

Politiet sier de nå ser en økning i identitetstyveri. - Flere får tak i BankID-en til enkelte, og nok informasjon til å kunne misbruke det, sier Rune Skjold i Oslo-politiet til Dagens Næringsliv. Politeit i hovedstaden har trappet opp innsatsen mot denne typen kriminalitet, og har Hentet frem saker som tidligere har blitt henlagt.

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 09:37

Rolf König er immun mot korona: – Han er særdeles verdifull

Sørlandet sykehus har Hentet en sommervikar med en helt spesiell kvalifikasjon. Etter å ha blitt smittet av Covid-19 i april, har Rolf König nå blitt testet og bekreftet immun mot viruset..

NRK - 28 juli 20 kl. 11:09

Vanninntrenging i Svalbard-gruve

Det ble oppdaget en stor vanninntrengning i Gruve 7 på Svalbard søndag kveld. En ny pumpe ble Hentet med helikopter i Svea mandag. – En stor del av gruva er oversvømt, sier gruvesjef Per Nilssen til Svalbardposten.

P4 - 16 juli 20 kl. 20:58

Hentet opp av vannet i Telemark

En person ble for kort tid siden Hentet opp av vannet i innsjøen Borsæ i Tokke i Telemark. Nødetatene rykket ut etter melding om at en båt hadde gått rundt. Helsepersonell og brannvesenet jobber akkurat nå på stedet.

NRK - 16 juli 20 kl. 21:04

Person Hentet opp av vannet i Tokke

En person er Hentet opp av vannet etter at en båt gikk rundt på innsjøen Borsæ i Tokke i Telemark. Helsepersonell og brannvesen jobber på stedet, melder Sørøst politidistrikt..

NRK - 16 juli 20 kl. 00:55

Hentet med helikopter etter fall

En fotturist som skadet seg i et fall mellom Visbretinden og Langvasshø i Jotunheimen, er Hentet ned fra fjellet i helikopter, og fraktes videre fra Leirvassbu til sykehus i ambulanse, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 16 juli 20 kl. 01:50

Person Hentet opp av sjøen i Oslo

Tilstanden skal være kritisk for en person som er Hentet opp av sjøen i Bjørvika. Vedkommende får hjerte- og lungeredning, sier politiet til VG. Klokken 00:50 fikk politiet beskjed om at personen som badet hadde vært savnet i rundt 20 minutter..

NRK - 16 juli 20 kl. 01:50

Person Hentet opp av sjøen

En person ble natt til torsdag Hentet opp av sjøen i Bjørvika, og mottar nå hjerte- og lungeredning, sier politiet til VG. Klokken 00:50 fikk politiet beskjed om at en person hadde vært savnet i rundt 20 minutter..

NRK - 26 juli 20 kl. 16:01

Spania: dødstallet kan være 44.000

Tall den spanske avisen El Pais har Hentet inn, tyder på at det reelle dødstallet forårsaket av Covid-19 kan være 60 prosent høyere enn det offisielle. Det offisielle tallet er 28.432, men inkluderer ikke dødsfall der pasienten aldri ble testet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt