Hentet

Saturday, 22 February, 07:53

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 11 timer siden

Tre nordmenn Hentet hjem fra Wuhan

Tre nordmenn er Hentet hjem fra Wuhan i Kina, hvor Covid19-viruset har sitt utspring..

P4 - 11 timer siden

Tre nordmenn Hentet hjem fra Wuhan

Tre nordmenn er Hentet hjem fra den koronavirus-rammede byen Wuhan i Kina. Det bekrefter UD overfor NRK. De tre har har ankommet Norge og blir tatt hånd om helsevesen som skal sjekke dem for mulig smitte av koronavirus.

NRK - 17 Feb 20 kl. 22:14

Hentet skadd person

En mann i 40-årene er moderat skadd etter og ha falt på ski. Uhellet skjedde på Finnlandsfjellet på Kvaløya i Tromsø. Mannen ble Hentet av ambulansehelikopter mandag kveld.

P4 - 08 Feb 20 kl. 22:17

Kun Norge har Hentet IS-foreldre

Norge er det eneste nordiske landet som frivillig har latt IS-foreldre bli med når barn er Hentet hjem fra leire i Syria og Irak. Det viser en oversikt Aftenposten har fått fra utenriksdepartementene i de nordiske landene. Så langt har myndighetene i Norge, Sverige, Finland og Danmark Hentet til sammen 18 barn..

Aftenposten - Igår: 09:16

TIL har Hentet ny midstopper

Lars Sætra er klar for Tromsø IL..

Aftenposten - Igår: 09:16

TIL har Hentet ny midtstopper

Lars Sætra er klar for Tromsø IL..

NRK - 12 timer siden

Tre nordmenn hjem fra Wuhan

Utenriksdepartementet opplyser at tre nordmenn har blitt Hentet hjem fra Wuhan i Kina. De tre ankom Norge fredag, og blir nå ivaretatt av helsevesenet..

VG - Igår: 19:09

Man skulle jo tro det var en parodi

Den siste tiden har såkalte «meme»-kontoer som tøyser med influensere blitt stadig mer populære. EF språkreisers samarbeid med Sophie Elise er som Hentet ut fra en av dem..

E24 - Igår: 14:55

Nel-aksjen falt brått - men Hentet seg inn

På det meste var Nel opp over elleve prosent torsdag morgen. Senere på dagen falt aksjen brått..

P4 - 21 timer siden

Åpner for kolonnekjøring i Nordkapp

Bussen med 17 utenlandske turister som måtte evakueres på grunn av uvær og rasfare på E39 i Nordkapp kommune i går blir Hentet ut klokken 12 i ettermiddag. Det organiseres da kolonnekjøring. Hele kommunene har i dag vært isolert på grunn av stengte veier..

VG - Igår: 01:17

Fem kommuner isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble Hentet ut med kolonne fredag...

VG - Igår: 01:17

Fem kommuner fortsatt isolert i uværet

Fem kommuner i Finnmark er isolert på grunn av uvær og rasfare. Passasjerene i en turistbuss som har tilbragt natten mellom rassteder nord for Repvåg, ble Hentet ut med kolonne fredag..

P4 - I førrgår: 11:06

Funnet død i elv

En mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt Hentet opp av en elv i Kinsarvik i formiddag. Det melder Vest politidistrikt. Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at mannen er utsatt for en straffbar handling.

Dagbladet - 16 Feb 20 kl. 17:12

Lar du barnet ditt leve eller dø?

Det er det umulige spørsmålet britiske Mackintosh stiller i sin uhyggelig intense psykologiske thriller. Hun har Hentet erfaringer fra eget liv..

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 20:08

18 barn av nordiske IS-foreldre er Hentet hjem. Kun Norge har latt foreldre bli med.

Solberg-regjeringen er en av de første i Vest-Europa som frivillig har Hentet hjem barn med sine IS-foreldre fra Syria og Irak..

P4 - 17 Feb 20 kl. 07:46

Fenglingsmøte for IS-kvinne

Den 29 år gamle IS-siktede kvinnen som ble Hentet fra Syria i januar blir begjært videre varetektsfengslet i formiddag. Hun ble fengslet i fire uker 20. januar, og i dag løper fengslingsperioden ut.

P4 - 17 Feb 20 kl. 22:39

Henter skadd person på Kvaløya

Et ambulansehelikopter har i kveld Hentet en skadd mann i 40-årene på Finlandsfjellet på Kvaløya i Tromsø. Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til Nordlys. Skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 07 Feb 20 kl. 06:45

To nye fly fra Wuhan til USA

I natt Hentet to fly amerikanske statsborgere fra virusrammede Wuhan i Kina. Kinesiske myndigheter melder i morgentimene om ytterligere dødsfall som følge av koronaviruset, 638 personer er nå døde som følge av viruset, over 31.100 er smittet.

P4 - 01 Feb 20 kl. 16:38

Person Hentet opp av sjøen

En mann er Hentet opp av sjøen etter en redningsaksjon i Trondheim havn nå i ettermiddag. Det melder politiet. Det er uklart hva som har skjedd.

P4 - 18 Feb 20 kl. 10:31

Ingen sprint i Drammen på grunn av lite snø

Mangelen på snø gjør at verdenscupsprinten i Drammen sentrum 4. mars avlyses. Det bekrefter rennsjef Arild Madsen.

P4 - 17 Feb 20 kl. 10:33

IS-siktet kvinne fengsles videre

Den 29 år gamle IS-siktede kvinnen som ble Hentet fra Syria i januar, er varetektsfengslet i fire nye uker. Hun er ilagt brev- og besøksforbud. I kjennelsen fra Oslo tingrett står det at retten mener det er fare for at kvinen vil forspille bevis ved å påvirke forklaringene til andre personer.

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:12

600 ber om å bli Hentet fra Kina

Nesten 600 personer fra EU-land ber om å bli Hentet ut fra virusrammede Kina. Det opplyser EU-kommisjonen i følge NTB. Tallet kan være høyere fordi noen EU-land ikke har rapportert inn hvor mange av borgerne deres som ønsker å forlate Kina.

NRK - 14 Feb 20 kl. 22:27

Ulykke mellom to vogntog

I Sørfold kommune i Nordland har det vært en trafikkulykke mellom to vogntog. Det er meldt om personskade og en person er Hentet med Seaking helikopter. Ifølge politiet skal den andre personen være i godt behold..

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:05

Til sykehus etter grunnstøting

En person er Hentet opp av sjøen etter at en båt grunnstøtte ved Riste i Møre og Romsdag i ettermiddag. Vedkommende ble funnet et stykke unna båten og er fløyet til sykehus, melder Hovedsredningssentralen. Tilstanden er ikke kjent..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 19:54

Det er et halvt år siden barna ble Hentet fra Syria. Slik går det med dem nå.

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): Et halvt år etter at de ble Hentet fra Syria, beskrives de fem foreldreløse søsknene som friske og glade. Familien hyller innsatsen fra det offentlige..

NRK - 14 Feb 20 kl. 06:03

Satte håndjern på eldre kvinne

Sønnen til en demenssjuk kvinne (72) i Dalane reagerer sterkt etter at moren ble påsatt håndjern av politiet da hun skulle hentes i julen, skriver DT. Sønnen sier moren var redd da hun skulle bli Hentet i sitt hjem, og motsatte seg å bli med..

VG - 13 Feb 20 kl. 13:33

Denne «fotballnerden» blir Dag-Eilev Fagermos nye VIF-assistent

Dagen etter at Vålerenga og assistenttrener Haakon Lunov ble enige om å skille lag, har trener Dag-Eilev Fagermo (53) Hentet inn en ny assistenttrener: Kenneth Dokken (41)..

NRK - 12 Feb 20 kl. 04:35

Samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble Hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB. 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun ble brakt tilbake til Norge i januar..

P4 - 14 Feb 20 kl. 10:30

Nesten alle rus-sjåfører er menn

Det er en voldsom overvekt av menn som anmeldes for ruskjøring. Av 9786 anmeldte i fjor, var hele 8523 menn, det utgjør 87 prosent, viser tall organisasjonen Rusfri Trafikk har Hentet inn. De mener det handler om holdninger og at menn i større grad tar sjanser.

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 06:31

IS-siktet kvinne samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble Hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB..

P4 - 12 Feb 20 kl. 06:10

IS-kvinne godtar videre varetekt

Den IS-siktede kvinnen som ble Hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt. Det opplyser forsvareren hennes til NTB. Den norsk-pakistanske 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun kom tilbake til Norge i januar.

NRK - 09 Feb 20 kl. 17:51

Har berget tre biler på Dovrefjell

Politiet melder at tre biler er Hentet opp av grøfta langs E6 over Dovrefjell nå i kveld. Ingen personer er skadet, og det skal være lite materielle skader. E6 er stengt på grunn av uværet, og det er uvisst hvor lenge..

P4 - 12 Feb 20 kl. 05:49

Prosjekter for milliarder godkjent uten behandling i Stortinget

Norske myndigheter har siden 2014 godkjent 22 olje- og gassprosjekter til nesten 150 milliarder kroner uten at sakene er behandlet i Stortinget. Tall som Aftenposten har Hentet inn viser at Stortinget har satt seg selv på sidelinjen i Oljepolitikken. Nå angrer flere stortingspolitikere på dette frislippet.

P4 - 09 Feb 20 kl. 07:03

Mann i 70-årene skadet i ulykke

En mann i 70-årene er Hentet med helikopter og fraktet til sykehus etter en utforkjøring ved Vigra i Møre og Romsdal i natt. Mannen var bevisstløs når nødetatene kom til stedet. En kvinne i 60-årene befant seg også i bilen, hun skal være uskadet..

NRK - 07 Feb 20 kl. 16:54

Ikke smittet av koronavirus

En syk kinesisk kvinne som fredag ble Hentet med ambulanse fra Københavns lufthavn og plassert i isolat, er ikke smittet av det nye koronaviruset. Kvinnen testet negativt på viruset, opplyser Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm til dansk TV 2..

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 08:13

Flommer over av nye spillere når Sandnes Ulf møter EIK

Trenerne og fem spillere er nye når Sandnes Ulf møter EIK på Varhaug fredag kveld. EIK har Hentet nesten et helt lag..

VG - 08 Feb 20 kl. 13:14

BBC: Drapsmannens mor Hentet for å overtale sønnen

Thailandske spesialstyrker sikrer en og en etasje i et kjøpesenter hvor en soldat som skal ha drept et titall personer, forskanser seg. Han åpnet først ild ved en militærbase, før han rettet våpenet mot sivile i byen Korat..

NRK - 07 Feb 20 kl. 05:36

To nye fly fra Wuhan til USA

USA har i natt Hentet to fly med amerikanske statsborgere fra den virusrammede kinesiske byen Wuhan, melder Reuters. Samtidig har president Donald Trump snakket med Kinas president Xi og uttrykt sin støtte i kampen mot viruset..

P4 - 28 Jan 20 kl. 16:48

Omkomne Hentet ut av styrt

Amerikanske styrker skal ha Hentet ut omkomne etter at et amerikansk militærfly styrtet i Ghazni-provinsen sentralt i Afghanistan i går. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Pentagon har bekreftet styrten, men avviser at det ble skutt ned av Taliban, som terrorgruppen har hevdet.

NRK - 07 Feb 20 kl. 15:04

Stanser husdyrimport

Tyrkia stanser all import av husdyr og andre dyreprodukter fra Kina på grunn av koronavirus. Ifølge helseministeren Fahrettin Koca har 61 tyrkiske statsborgere som ble Hentet hjem fra Kina blitt diagnostisert med koronavirus..

NRK - 07 Feb 20 kl. 10:36

Mulig koronasmitte på Kastrup

Deler av en terminal på Københavns lufthavn Kastrup ble stengt fredag formiddag i frykt for koronasmitte. En kinesisk kvinne ble Hentet med ambulanse etter ankomst fordi hun hadde influensa-liknende symptomer, skriver Danmark Radio..

P4 - 07 Feb 20 kl. 17:08

Elev alvorlig skadet i ulykke

En elev er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke ved Tana videregående skole natt til i dag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Gutten ble Hentet med helikopter..

P4 - 08 Feb 20 kl. 06:51

Brann i bolig i Eidsvoll

En person er Hentet ut av en bolig som brenner i Råholt i Eidsvoll kommune. Også naboer evakueres på grunn av brannen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 17:29

Norge Hentet én IS-siktet kvinne hjem. Nå kan norske myndigheter bli bedt om å hente resten.

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): En kurdisk delegasjon har besøkt en rekke land for å be dem hente hjem IS-kvinner og barna deres. Nå kommer de til Norge..

NRK - 07 Feb 20 kl. 15:04

Stanser husdyr import

Tyrkia stanser all import av husdyr og andre dyre produkter fra Kina på grunn av koronavirus. Ifølge helseministeren Fahrettin Koca har 61 tyrkiske statsborgere som ble Hentet hjem fra Kina blitt diagnostisert med koronavirus..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt