Hentet

Søndag, 20 September, 22:23

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 14 timer siden

Fjellklatrere Hentet ut fra fjellhylle i Rogaland

De fire fjellklatrerne som lørdag kveld satt fast på en fjellhylle i Maudal i Gjesdal i Rogaland, er Hentet ut av området av et redningshelikopter..

VG - 16 sep. 20 kl. 23:10

Storbritannia Hentet hjem barn fra Syria: – En triumf

Et britisk foreldreløst barn er blitt Hentet ut fra Nord-Syria, bekrefter myndighetene i Storbritannia. Redd Barna kaller det en triumf..

VG - 16 sep. 20 kl. 23:10

Storbritannia Hentet hjem et barn fra Syria: – En triumf

Et britisk foreldreløst barn er blitt Hentet ut fra Nord-Syria, bekrefter myndighetene i Storbritannia. Redd Barna kaller det en triumf..

P4 - 16 sep. 20 kl. 12:07

Alle Hentet opp i Fredrikstad

Alle elevene som havnet i vannet etter at flere kanoer veltet i formiddag, er oppe på land og uskadd. 24 elever fra en videregående skole var på skoletur da rundt 16 av dem havnet i vannet. Flere ble Hentet opp av helikopter og båter..

NRK - 14 sep. 20 kl. 04:52

Hentet ut fra brennende leilighet 

Det brant natt til mandag i en leilighet i Østre Strandgate i Kristiansand. En person ble Hentet ut fra den brennende leiligheten med uvisst skadeomfang, opplyser politiet i Agder..

NRK - 12 sep. 20 kl. 21:07

Fire Hentet ut av fjellet

Et helikopter har Hentet ut fire av følget på elleve som hadde satt seg fast i fjellet i Øvre Eidfjord. De er fløyet ut og får helsehjelp. Det er ikke mulig å fly flere runder på grunn av været.

Aftenposten - 08 sep. 20 kl. 06:29

Australske journalister Hentet hjem fra Kina etter diplomatisk dragkamp

De to siste journalistene som jobber for australske medier i Kina, er i all hast Hentet hjem til Australia etter fem dager med diplomatisk dragkamp..

NRK - 08 sep. 20 kl. 05:16

Australske journalister Hentet hjem

De to siste journalistene som jobber for australske medier i Kina, er i all hast Hentet hjem til Australia etter fem dager med diplomatisk dragkamp, etter at kinesiske myndigheter krevde avhør i forbindelse med en nasjonal sikkerhetssak..

VG - 07 sep. 20 kl. 13:46

Nytt verdensrekordforsøk: Hentet i privatfly

Stevnearrangøren Hentet Karsten Warholm (24) og hans trener Leif Olav Alnes (63) i et privat jetfly. NRKs friidrettsekspert Jann Post mener mye ligger til rette for verdensrekord..

NRK - 31 aug. 20 kl. 12:23

Hentet opp 2400 snøkrabbeteiner

Fiskeridirektoratet Hentet opp 2400 snøkrabbeteiner i Svalbardsonen i Barentshavet. Mange av de 13.000 krabbene har lidd en trist skjebne, opplyser direktoratet ifølge NTB.

NRK - 29 aug. 20 kl. 18:40

Bistår redningsbåt i Middelhavet

Et italiensk kystvaktskip ble lørdag sendt ut for å bistå en redningsbåt i Middelhavet. Kapteinen ba om hjelp etter at båten hadde Hentet ombord over 200 migranter. 49 av de mest sårbare blir Hentet fra båten som er sponset av gatekunstneren Banksy..

E24 - 27 aug. 20 kl. 22:21

Verdens aksjemarkeder har Hentet inn hele coronafallet

Verdensindeksen MSCI ACWI har nå Hentet inn hele børsfallet fra mars, og stiger torsdag til ny rekordnotering..

VG - 6 timer siden

Klopp om sin nye mann: – Han gir oss så mange muligheter

Liverpool har Hentet portugiseren Diogo Jota (23). Jürgen Klopp mener angriperen gir ham mange gode alternativer..

VG - 8 timer siden

Dette er Bodø/Glimt alene om i Eliteserien: – Bevisst strategi

BODØ (VG) Rosenborg har Hentet hjem Per Cijan Skjelbred (33), Sarpsborg signerer den tidligere Malmö-stjernen Guillermo Molins (snart 32) og straks venter Zlatan Ibrahimovic på nesten 40. Mens Bodø/Glimt kun har én spiller over 30 år..

P4 - 9 timer siden

Passasjerskip på grunn

Et passasjerskip har fått på grunn utenfor Åland i Finland. Det melder svenske Expressen. Passasjerene er Hentet opp på dekk og har tatt på seg redningsvester.

NRK - 21 timer siden

Fire klatrere reddet med helikopter

Et redningshelikopter har Hentet ut fire fjellklatrere som sent lørdag kveld satt fast i fjellveggen ved Maudal i Gjesdal kommune i Rogaland. De var kalde, men ellers i god form. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 26 aug. 20 kl. 00:50

Pytonslange Hentet av eier

Pytonslangen som dukket opp i en leilighet på Frogner i Oslo har nå blitt Hentet av eieren sin, og fraktet til rett leilighet. Det skriver politiet på Twitter, som måtte bistå en beboer som ikke ønsket et slikt uventet besøk i leiligheten..

P4 - I førrgår: 15:39

25 pasienter varsles

25 pasienter ved Sykehuset Innlandet ble rammet i dataangrepet mot sykehuset 22. august. Disse blir nå varslet om at sensitive opplysninger om dem kan være på avveie, opplyser sykehuset i en pressemelding.

P4 - I førrgår: 09:47

Funnet etter 18 timer

En seiler som hadde tenkt seg ut på langtur fra Hitra, skadet seg etter en grunnstøting ikke lenge etter at han la ut på tur natt til i går. Redningsselskapet melder at seileren ikke hadde utstyr til kommunikasjon, og at han først ble reddet natt til i dag, etter 18 timer alene i den ødelagte båten. Han ble da Hentet ut av et helikopter..

P4 - I førrgår: 23:32

Redningsaksjon på Stetinden

Tre personer er Hentet ut av Norsk Luftambulanse da de ble sittende fast på Stetinden i Jotunheimen i kveld. De hadde problemer med å komme seg ned fra fjellet på grunn av mørket. Ingen ble skadet..

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 14:22

Jerv Hentet nederlender

Den 22-år gamle midtbanespilleren Thomas Kok har skrevet under for Jerv..

P4 - 17 sep. 20 kl. 11:52

11 fjernet fra ferje

11 personer er Hentet av politiet etter at de forsøkte å hindre en ferge i å forlate kaia på Skjeltene i Møre og Romsdal i dag. Vindkraftmotstanderne har demonstrert i lang tid på Haramsøya, og de 11 ble innbrakt for å hindre lovlig ferdsel..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 13:16

PST: Klippet bokstaver fra disse avisene for å sette sammen trusselbrevet

PST mener at bokstavene på trusselbrevet Bertheussen skal ha sendt til seg selv og samboer Tor Mikkel Wara er Hentet fra Dagsavisen og Klassekampen..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 13:16

PST: Klippet bokstaver fra «venstre»-aviser for å sette sammen trusselbrevet

PST mener at bokstavene på trusselbrevet Bertheussen skal ha sendt til seg selv og samboer Tor Mikkel Wara, er Hentet fra Dagsavisen og Klassekampen..

P4 - 23 aug. 20 kl. 12:31

Har Hentet ut samtaler

Nye lydopptak viser at folk var i live i minst 19 sekunder etter at den første raketten traff det ukrainske passasjerflyet i Teheran i januar. Det opplyser myndighetene i Iran som har Hentet ut data fra de svarte boksene, inkludert deler av samtalen i cockpiten. Alle de 176 personene om bord døde da flyet ble skutt ned av to missiler som ble avfyrt av den iranske Revolusjonsgarden like etter avgang..

Aftenposten - 23 aug. 20 kl. 12:14

Iran har Hentet ut samtaler fra cockpiten til nedskutt fly

Iran har Hentet ut data fra de svarte boksene, inkludert deler av samtalen i cockpiten, fra det ukrainske flyet som ble skutt ned av Revolusjonsgarden i januar..

E24 - 15 sep. 20 kl. 15:24

Veddemålene mot Nikola øker igjen under svindelkrangelen

Nikola-turbulensen gjør at shorterne i september har Hentet inn noe av milliardtapet..

P4 - 22 aug. 20 kl. 08:49

Biden samlet inn 70 millioner

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden samlet inn 70 millioner dollar, eller nesten 630 millioner kroner, under partiets landsmøte denne uken. Pengene kommer i tillegg til 140 millioner dollar som ble samlet inn i juli. Likevel har president Donald Trump fått inn mer penger enn Biden.

NRK - 14 sep. 20 kl. 12:36

Sterk vind blåste syklist av vegen

En syklist er skadd og Hentet av ambulanse etter å ha veltet i Bodø sentrum. Ifølge politiet var det svært sterk vind på stedet..

P4 - 14 sep. 20 kl. 05:46

Ut av brennende leilighet

En person ble i natt Hentet ut av en brennende leilighet i Kristiansand i natt. Tilstanden til personen er ikke kjent, melder politiet. Brannen er slukket..

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 18:33

Angrer på at han ikke Hentet Solskjær og Flo. Nå har Gunnar en klar tanke om hvordan TIL skal ta tilbake Tromsø.

Les hva ordføreren mener TIL må gjøre for å komme tilbake til toppen av norsk fotball – og hvorfor han støtter Bodø/Glimt i gulljakten!.

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 17:37

Stygg ulykke på Bjerke travbane

Jane Helen Stareng ble Hentet av ambulanse etter å ha blitt slengt i bakken på startsiden på Bjerke travbane søndag. Hesten Gentle Design ble også skadet..

VG - 13 sep. 20 kl. 10:35

Derfor Hentet Mourinho Englands tabbekeeper

Avgjørende tabber for England i EM 2016. Så vraket av Manchester City-sjef Pep Guardiola. Og vraket fra VM 2018.

P4 - 13 sep. 20 kl. 07:29

Sju værfaste turgåere overnattet på en hytte

Sju turgåere, som var værfaste på 1200 meter på fjellet Ovaldsknusten i Eidfjord i Hardanger, ble i natt funnet og tatt med til ei hytte. De ble funnet av hjelpemannskaper fra Røde Kors. Ifølge politiet går de ned fra fjellet når det blir lyst og været tillater det.

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 07:36

Fire personer Hentet ned fra fjell i Hardanger – syv overnattet på hytter

Syv fjellfaste turgåere i Hardanger ble natt til søndag geleidet ned til en hytte der de har overnattet..

P4 - 12 sep. 20 kl. 23:50

Røde Kors framme hos turgåere

Hjelpemannskaper fra Røde Kors har nå kommet fram til de sju personene som sitter fast i fjellet i Øvre Eidfjord. De sju er våte og kalde, men ved bevissthet, opplyser politiet. Fire personer er Hentet ut med helikopter, men det er svært dårlig vær i området og ikke mulig å fly flere runder..

Dagbladet - 12 sep. 20 kl. 21:04

Turfølge sitter fast: - Svært nedkjølt

Helikopteret fikk Hentet ut fire. Fremdeles sitter sju igjen i uværet..

Dagbladet - 12 sep. 20 kl. 21:04

Turfølge fant hytte: - Svært nedkjølt

Helikopteret fikk Hentet ut fire. Fremdeles sitter sju igjen i uværet..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 20:46

Leteaksjon i Øvre Eidfjord: - Syv personer står igjen på fjellet

Et helikopter har snudd i forsøket på å redde ned elleve personer fra 1200 meters høyde. Litt før klokken 21.00 er fire personer Hentet ned..

P4 - 12 sep. 20 kl. 20:45

Leteaksjon etter 7 personer

To lag fra Røde Kors er på vei for å redde ut sju personer som sitter fast i fjellet i Øvre Eidfjord. Fire personer er nå Hentet ut med helikopter, men det er svært dårlig vær i området og ikke mulig å fly flere runder. Operasjonsleder EIvind Hellesund sier det haster med å nå fram med hjelp..

NRK - 11 sep. 20 kl. 18:54

VG vant sak mot advokatfirma

VG er frifunnet i Oslo tingrett etter at advokatfirmaet Rogstad saksøkte avisa for brudd på opphavsretten. Saken handlet om bruk av portrettbilder Hentet fra firmaets nettsider. I dommen står det at VG «har vunnet saken fullt ut», skriver Medier24..

NRK - 11 sep. 20 kl. 11:04

Hard kritikk mot Rwanda

Human Rights Watch er blant organisasjonene som kritiserer Rwanda etter at de har bortført Paul Rusesabagina og Hentet ham tilbake til landet, melder AP. Regimekritikeren, som reddet minst 1000 liv under folkemordet i 1994, er tiltalt for terrorisme..

P4 - 25 juli 20 kl. 15:10

To kvinner Hentet ned fra fjell i Nordland

To kvinner er Hentet ned fra Budalsfjellet i Steigen i Nordland. Både Røde Kors og Luftambualnsen har bistått i redningsarbeidet. Kvinnene gikk seg fast i bratt og ulendt terreng og har sittet fast siden i går kveld, en av dem er lettere skadet.

P4 - 10 sep. 20 kl. 16:41

Arbeidsulykke på Notodden

En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter at en gravemaskin veltet i en hage på Notodden i ettermiddag. Ingen andre var involvert i arbeidsulykken, melder politiet. Skadeomfanget er ikke kjent, men mannen var bevisst da han ble Hentet av ambulansen..

P4 - 09 sep. 20 kl. 17:52

Opptur på børsen

Oslo Børs Hentet i dag inn igjen det kraftige fallet i går. Da falt hovedindeksen med 1,4 prosent. Men i dag endte børsen opp nesten 1,8 prosent.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt