Hentet

Wednesday, 20 November, 23:09

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:28

Hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer

Russland opplyser at de har Hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer fra Irak. Dette er den fjerde gruppen av barn som sendes til Russland. Barna, som er mellom ett og ni år, skal gjennom medisinske undersøkelser før de blir Hentet av slektninger..

NRK - 16 Nov 19 kl. 10:00

Død person Hentet opp av vannet

En person er Hentet opp fra Vannassen park i Stavanger. Personen ble bekreftet omkommet av lege på stedet. Det skriver Dagbladet.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 10:25

Mann Hentet død opp av vann i Stavanger

Mannen ble Hentet opp av vannet i 09.30-tiden lørdag og erklært død på stedet..

Aftenposten - Igår: 13:03

Russland har Hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer

Russland opplyser at de har Hentet hjem 32 barn av IS-medlemmer fra Irak. Dette er den fjerde gruppen av barn som sendes til Russland..

P4 - 16 Nov 19 kl. 09:54

Død person i Stavanger

En død person er Hentet opp av vannet i Vannassen park i Stavanger nå for kort tid siden. Personen ble Hentet opp av en forbipasserende, og erklært død på stedet av lege. Det er ikke kjent hvor lenge personen har vært i vannet.

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 20:00

Barnevernsgutt (14) brutalt Hentet av politi

Overmannet, uten at barnevernet var til stede..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 10:25

Drukningsulykke i Stavanger

Død person ble Hentet opp av vannet i 09.30-tiden lørdag..

NRK - I førrgår: 14:59

Henter hjem studenter i Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå Hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 18:07

Hentet hjem av E-tjenesten

Frode Berg hevder han var på oppdrag for E-tjenesten og følte seg misbrukt av dem da han ble pågrepet i Russland. De fikk selv jobben med å hente ham hjem til Norge..

NRK - I førrgår: 14:59

Henter hjem studenter fra Bolivia

Utveklsingsstudenter i Bolivia blir nå Hentet tilbake til Norge. Universitet i Bergen vurderer sikkerhetssituasjonen så usikker at de har valgt å hente studentene umiddelbart, skriver Khrono. Bolivia har vært preget av kaos etter presidentvalget..

VG - Igår: 13:08

Russland planlegger å hente stort antall barn fra IS-leirene

Russland har allerede Hentet hjem over hundre barn av IS-krigere fra Irak. Nå undersøkes DNA fra 49 barn i syriske leirer, med tanke på å hente disse også hjem..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:49

Kripos har Hentet hjem overgrepstiltalt nordmann

En mann i 40-årene, tiltalt for voldtekt mot unge jenter, er pågrepet i USA og utlevert til Norge. Nå er han varetektsfengslet..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 17:11

Mann funnet druknet i Stavanger: Vet ikke hvem den døde er

En mann ble lørdag formiddag Hentet opp av tjernet Vannassen på Kristianslyst i Stavanger, melder politiet..

NRK - 15 Nov 19 kl. 04:41

Kripos har Hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

P4 - 15 Nov 19 kl. 10:20

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er Hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:19

Overgrepstiltalt nordmann Hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

E24 - 11 Nov 19 kl. 06:10

Investorer kaster penger etter Voi

Elsparkesykkel-utleieren Voi har nylig Hentet inn 780 millioner kroner gjennom en emisjon. Det kan føre med seg Voi-sparkesykler til flere norske byer, sier Voi-sjef..

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:46

Sauer reddet ned fra fjellet

Søya og hennes to lam som har vært værfast i fjellet på Kvaløya i nesten to uker, er Hentet ned fra fjellet med helikopter. Saken har engasjert mange, og det ble satt i gang kronerulling for å hjelpe sauene..

P4 - 11 Nov 19 kl. 15:43

- Ikke en ønsket utvikling

- Helseforetakene må ta grep for å stoppe økningen i ventetidene i spesialhelsetjenesten. Det sier leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Geir Jørgen Bekkevold fra KrF. Andre tertial i år måtte pasientene i gjennomsnitt vente i 60 dager.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

En person skadd i speedrider-ulykke på Voss

En person som fløy en såkalt speedrider, er Hentet ut med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:21

– Mulig å hente nordmenn fra Al Hol

En albansk 11-åring kom fredag til Roma etter å ha blitt Hentet ut av Al Hol-leiren i Syria. Røde Kors mener det viser at også norske borgere kan hentes. Det er kun politisk vilje som står i veien, sier generalsekretær Bernt Apeland til NTB..

E24 - 08 Nov 19 kl. 19:51

Gründere lager plattform som matcher konsulenter og oppdragsgivere

Oppstartsselskapet Folq har Hentet 6 millioner kroner, og ansatt ny daglig leder. Nå gjør de seg klar for vekst..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 22:08

Rosenborg-supporter Hentet av politiet under kamp. De andre gikk i protest.

Underveis i kampen mellom RBK og Bodø/Glimt søndag kveld skal flere supportere ha blitt lagt i jern av sivilkledd politi. Politi-aksjonen førte til at store deler av Kjernen forlot kampen i andre omgang..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 20:47

Mener mobilbevis kan være ubrukelige

SMS-er og elektroniske bevis Hentet ut er kanskje det viktigste i saken mot Eirik Jensen. Forsvarerne mener det kan være svakheter ved metoden..

VG - 07 Nov 19 kl. 04:11

USA: Twitter-ansatte spionerte for Saudi-Arabia

Ifølge amerikanske myndigheter skal de ha Hentet ut informasjon om regimekritikere. Som betaling fikk de titusenvis av dollar og designerklokker..

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:31

Tiltalt etter å ha skutt elg

En mann er nå tiltalt etter at han skjøt en elgkalv i utkanten av et boligfelt i Bodø i mars i år. Mannen sier elgen opptrådte truende overfor hans tre hunder. Han gikk derfor hjem og Hentet et gevær, før han gikk tilbake og skjøt elgen.

VG - 04 Nov 19 kl. 10:46

DNT-leder overlevde snøskred

Styreleder Trond Løkke i Vesterålen turlag ble Hentet ut i live etter halvannen time under snøen søndag ettermiddag..

P4 - 06 Nov 19 kl. 10:46

Norwegian-aksjen raser

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen i dag etter gårsdagens nyhet om at selskapet har måttet hente inn nye milliarder. Nå i formiddag er aksjen ned rundt 8,5 prosent. I går kveld Hentet flyselskapet inn 2,5 milliarder kroner gjennom utstedelse av nye aksjer i selskapet..

P4 - 24 Oct 19 kl. 09:34

Aksjonister Hentet ned fra stillas

Aktivistene fra Greenpace er nå Hentet ned fra stillaset de klatret opp ved shoppinsenteret Byporten i Oslo ved sentralbanestasjonen i morges. Aksjonistene hengte opp et banner med krav om den norske regjering gjør mer for å ta vare på havet. Aksjonen ble gjort i forbindelse med den pågående Our Ocean-konferansen som Norge er vert for..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 19:08

Start-børsen: «Derfor han ble Hentet til Start»

Martin Ramsland var kampens store spiller, ifølge vår spillerbørs..

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 06:55

Hentet ut av fengsel etter ni dager

Kalt inn til soning like før Nav-skandalen sprakk..

Klartale - 01 Nov 19 kl. 14:32

Hos skomakeren står en hylle full av sko som ingen har Hentet

Mange kjøper nytt framfor å betale for reparasjon. Det bør bli billigere å reparere, mener skomaker Erhan Kardes..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 12:34

Nedkjølt person Hentet ut av snøskred i Lofoten

En person ble tatt av et snøskred ved Trollfjordhytta på Austvågøy i Lofoten. Personen er fraktet med luftambulanse til sykehus..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 12:34

Mann i 50-årene Hentet ut av snøskred i Lofoten

En mann i 50-årene ble søndag tatt av et snøskred ved Trollfjordhytta på Austvågøy i Lofoten. Han ble funnet av redningsmannskaper og er ikke livstruende skadd..

P4 - 05 Nov 19 kl. 15:46

Færre vådeskudd med bevæpning

- Det vil bli avfyrt færre vådeskudd i politiet om det blir innført generell bevæpning. Det tror leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad. De siste fem årene har politifolk avfyrt minst 62 vådeskudd, og sju personer har blitt skadet, viser tall NRK har Hentet inn.

P4 - 03 Nov 19 kl. 16:19

Advarer om skred i nord

Varsom.no advarer nå folk om snøskredfare i Nord-Norge. I dag ble en person tatt av et skred ved Trollfjordhytta i Lofoten i Nordland, men ble Hentet ut i live.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 05:44

Massegrav med 42 døde funnet i Mexico

Levninger etter 42 personer er Hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 09:56

«Jack Ryan» – sesong 2: Hvor ble det av deg i alt spionmylderet, Jack? | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Tom Clancys CIA-helt Jack Ryan er blitt til en gjennomsnittlig actionhelt med replikker Hentet fra Die Hard-forfatternes søppelkasse..

P4 - 30 Oct 19 kl. 07:50

Knivstikking i Stavanger

En person har blitt knivstukket i Stavanger sentrum. Personen er fraktet til sykehus. Tilstanden til er ukjent, men han var bevisst da han ble Hentet av ambulansen.

NRK - 30 Oct 19 kl. 04:34

Fant massegrav i Mexico

Levninger etter 42 personer er Hentet opp fra en skjult gravplass i ørkenen nær den mexicanske strandbyen Puerto Penasco. Flere tusen mennesker er sporløst forsvunnet i Mexico de siste årene..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 20:27

Bendtner åpnet målkontoen i cupseier

Nicklas Bendtner hadde ikke scoret siden FC København Hentet ham i sommer, men han åpnet målkontoen da laget vendte til 4-1-seier i cupkampen mot Nordsjælland..

P4 - 01 Nov 19 kl. 10:38

Flere vil spre asken i naturen

Nordmenns nære forhold til skog og mark anses som årsak til at stadig flere vil ha asken sin spredt i naturen når de dør. Tall organisasjonen Norsk Friluftsliv har Hentet inn viser at askespredning har økt med rundt 30 prosent de siste fem årene. Det er nå rundt 1400 nordmenn som velger å få asken sin spredt i naturen, i stedet for at den legges i en urne som graves ned på en kirkegård..

E24 - 27 Oct 19 kl. 08:13

Bemanningstjenesten Staffers har Hentet 3,5 millioner kroner

Blant investorene er gründere bak oppstartsfabrikken Askeladden..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 21:59

Mors mareritt endelig over

Politi og barnevern kom på døra nattestid i april 2015 og Hentet alle hennes fire barn. Det ble starten på en årelang kamp..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 11:26

Trump: - Hentet ut «de verste av de verste»

USA har nå Hentet ut det som antas av å være de to britiske bødlene, som sto bak halshogginger av vestlige gisler..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt