Hentet

Friday, 19 July, 01:42

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 Jul 19 kl. 23:02

Klatret på Munch-museet

Tre 16 år gamle gutter ble Hentet ned av politiet etter at de klatret opp på det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo. Politiet sier til Dagbladet at de klatret opp stillaset rundt bygget. Guttene ble Hentet av foreldrene sine..

P4 - 18 timer siden

Avviste anke fra bonde

Anken fra en bonde i Hedmark som Mattilsynet aksjonerte mot tidligere i juli er avvist. Mattilsynet fant mange kritikkverdige forhold på gården og Hentet 100 okser som ble sendt til avliving. Bonden tok saken til tingretten der han tapte og nå har lagmannsretten avvist anken..

NRK - 8 timer siden

Alvorlig ulykke på E6 i Nordland

En bil og to motorsyklister var involvert i en ulykke på E6 i Krokstranda i Nordland. En person skal være alvorlig skadet, men stabil og blir Hentet med seakinghelikopter. En annen blir betegnet som lettere skadet, melder politiet i Nordland..

Aftenposten - I førrgår: 10:21

Person sendt til sykehus etter drukningsulykke i Vestfold

En livløs person ble Hentet opp av vannet ved en badeplass i Åsgårdstrand tirsdag morgen..

Aftenposten - I førrgår: 10:21

Person sendt til sykehus etter badeulykke i Vestfold

En livløs person ble Hentet opp av vannet ved en badeplass i Åsgårdstrand tirsdag morgen..

Aftenposten - I førrgår: 17:38

Mann i 80-årene omkom i brann i Harstad

Politiet Hentet ut en mann i 80-årene fra et bolighus i Harstad etter melding om røykutvikling. Mannen ble sendt til sykehus, hvor han ble erklært død..

NRK - I førrgår: 17:22

Erklært død

Personen som ble Hentet ut fra røykutviklingen i en bolig på Sama i Harstad er erklært død, melder politiet. Mannen i 80-årene ble erklært død ved ankomst til sykehuset. Pårørende er varslet og politiet oppretter undersøkelsessak..

P4 - I førrgår: 09:50

Funnet person i vannet

Det er funnet en person i vannet ved Åsgårdstrand. Det melder Sør-Øst politidistrikt. Personen ble Hentet til land av et vitne, var våken og ble tatt med til sykehuset i Tønsberg..

P4 - 19 timer siden

Tatt for fyllekjøring, kjørte igjen

En kvinne som sent i går kveld ble tatt for promillekjøring i Rana i Nordland nektet å la bilen stå. Etter den positive promilletesten ble hun sendt hjem med taxi. Der Hentet kvinnen bilnøklene og fikk noen til å kjøre seg tilbake til bilen som hun så kjørt hjem.

VG - Igår: 02:07

Grusomt funn i Syria: Over 300 lik Hentet ut fra massegrav

En massegrav, fylt med det som trolig er ofre for IS’ grusomme regime, er oppdaget utenfor den tidligere «IS-hovedstaden» Raqqa. Flere hundre lik har blitt gravd opp..

P4 - I førrgår: 21:34

Strandet på holme i tre dager

En kvinne i 50-årene er Hentet fra en holme i Østfold etter å ha vært strandet der i tre dager uten vann. En båtfører så kvinnen, som sto og ropte om hjelp på Furuholmen på Hvaler. Hun skal ha blitt sluppet av på holmen for tre dager siden og har ikke klart å komme seg til fastlandet i etterkant, ifølge Fredriksstad Blad.

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 15:00

Var aktuell for RBK - nå har Ingebrigtsen Hentet ham til sin nye klubb

Belgiske Oestende kjøper Andrew Hjulsager..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 15:00

Var aktuell for RBK - nå har Ingebrigtsen Hentet spilleren til sin nye klubb

Belgiske Oestende kjøper Andrew Hjulsager..

Aftenposten - I førrgår: 21:15

Kvinne var strandet på holme i Østfold i tre dager – uten vann

En kvinne i 50-årene er Hentet på en holme i Østfold etter å ha vært strandet der i tre dager uten vann. En båtfører så kvinnen, som sto og ropte om hjelp..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 10:17

Fritidsbåt i full fyr. To personer Hentet med helikopter.

Et helikopter plukket opp to personer fra en brennende fritidsbåt utenfor Sola lørdag kveld..

P4 - 14 Jul 19 kl. 15:31

Døde etter drukningsulykke

Den 12 år gamle jenta som ble Hentet opp fra Inntaksdammen i Molde torsdag kveld, døde i formiddag på Rikshospitalet i Oslo, som følge av skadene. Det opplyser politiet i Møre og Romsdal. Det var to barn som hadde havnet under vannet i Fjellbrudammen.

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 19:10

To søstre Hentet opp av vannet – 12-åring fløyet til Trondheim

To jenter på syv og 12 år havnet under vannet Fjellbrudammen utenfor Molde. Den yngste ble hjulpet ut av ungdommer. Den andre lå i vannet i nesten 40 minutter..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 11:32

Ny Grytebust-konkurrent i FC København

FC København har Hentet den svenske landslagskeeperen Karl-Johan Johnsson. Det betyr tøff konkurranse om keeperplassen for Sten Grytebust..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:49

12-åring overført til Oslo universitetssykehus

Den 12 år gamle jenta som ble Hentet opp av et vann i Molde i går kveld, er overført til Oslo universitetssykehus. 12-åringen ble fløyet til sykehus i Trondheim etter at det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet i går. Tilstanden ble i går opplyst å være kritisk, men er nå uavklart..

Hegnar.no - 09 Jul 19 kl. 13:30

Targovax-studie sender aksjen rett opp

- Vi Hentet penger i mars, så vi har ikke noe akutt pengebehov sånn sett, sier konsernsjefen..

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:40

Drukningsulykke i Ofoten

En mann er Hentet opp av sjøen etter en drukningsulykke ved Skogøya i Nordland. Luftambulanse er på stedet og driver livreddende førstehjelp. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 13 Jul 19 kl. 00:11

Ber Norge hente folk fra Al Hol

Røde Kors ber norske myndigheter om å hente hjem de familiene vil tilbake til Norge fra Al Hol-leiren i Syria. Norge har Hentet hjem flere foreldreløse barn, og regjeringen har åpnet for at de kan hente barn hvis foreldrene gir dem fra seg..

NRK - 29 Jun 19 kl. 00:51

Klatrere Hentet med luftambulanse

To kvinnelige klatrere i 20-30-årene fra Oslo og Ottadalen er i god behold på Spiterstulen etter å ha blitt Hentet ned fra fjellet Bukkehøe fredag. Det melder politiet i Innlandet på Twitter klokka 0.25 natt til lørdag..

NRK - 11 Jul 19 kl. 12:01

Savnet turgåer funnet i Trøndelag

Politiet er nå i kontakt med den savnede i søkeområdet i Åfjord i Trøndelag, bekrefter politiet på Twitter like før 12.00. Mannen i 60-årene har vært savnet siden onsdag kveld, og er etter forholdene i grei form.

P4 - 11 Jul 19 kl. 21:50

12-åring kritisk skadet

Tilstanden til barnet som ble Hentet opp av et vann i Molde i kveld er betegnes som kritisk. Det er snakk om en 12 år gammel jente, melder TV2. Hun fikk livreddende førstehjelp på stedet, og er sendt til sykehus i Trondheim.

P4 - 10 Jul 19 kl. 20:53

Døde etter drukning

Mannen i 50-årene som ble Hentet opp av vannet ved Bogen i Evenes kommune i Nordland i ettermiddag er bekreftet omkommet. Mannen skal ifølge politiet ha gått ut i vannet for å hente båten sin som drev fra land, men havnet under vann. Familien fikk han opp igjen, og det ble gitt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde..

P4 - 13 Jul 19 kl. 12:42

Flest tissebøter i Kristiansand

Folket i Kristansand slår oftest lens på feil sted til feil tid. Tall Stavanger Aftenblad har Hentet inn viser at det i fjor var 155 personer som ble ilagt såkalte tissebøter av politiet - 60 av dem ble tatt i Kristiansand, som topper foran Bergen. Avisen har riktig nok ikke har fått tak i tallene fra Oslo og Tromsø.

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:36

Barn til sykehus etter mulig drukning

Et barn er sendt til sykehus i Trondheim etter en badeulykke på en badeplass i Molde i kveld. Det ble satt i gang en redningsaksjon etter at barnet forsvant under bading. Barnet ble Hentet opp, og det ble gitt livreddende førstehjelp, opplyser politiet.

P4 - 09 Jul 19 kl. 22:52

Tre gutter klatret opp på Munchmuseet

Politiet Hentet tirsdag kveld ned tre gutter på 16 år som hadde klatret på toppen av taket til det nye Munchmuseet i Oslo. Det nye museet, som for tiden er under bygging, er 58 meter høyt. Guttene forsto at de hadde gjort noe dumt, og politiet kontaktet tenåringenes foreldre, melder Dagbladet.

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:07

- Viktig at familien får en avslutning

- Det er viktig at familien til den siste omkomne etter skredtragedien i Tamokdalen endelig kan få en avslutning. Det sier ordfører i Balsfjord kommune, Gunda Johansen til Nye Troms. Den siste av de fire som omkom i skredet i januar i år ble i dag funnet og Hentet ut av området.

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:49

Stjal ordførerens julegaver

En 27 år gammel posttyv i Trondheim, som blant annet stjal julegavene til ordføreren, er dømt til ett år og to måneders fengsel. Påtalemyndigheten mener mannen stjal hentelapper fra Rita Otterviks postkasse og Hentet ut pakker på Posten, melder Adresseavisen. I tillegg til dette er han også dømt for andre bedragerier, misbruk av andres bankkort og kjøring i påvirket tilstand..

P4 - 08 Jul 19 kl. 19:52

Nye søk i Tamokdalen

Politiet i Troms skal gjøre nye søk etter den siste savnede etter skredulykken i Tamokdalen i januar. For seks måneder siden ble fire unge skikjørere tatt av et skred og alle omkom, tre har blitt Hentet ut. Onsdag vil en liten gruppe reise inn i området og søke etter den siste personen, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 21:48

16-åring Hentet med helikopter etter badeulykke i Telemark

En gutt på 16 år skal være hardt skadd etter at han badet i en jettegryte i Bø i Telemark fredag kveld. Han er fløyet til sykehus med redningshelikopter..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 20:42

HitecVision har fullført milliardoppkjøp

Oppkjøpsfondet Hentet 6,7 milliarder til oppkjøpet av Solveig..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 10:58

Israel har fått sin Black Lives Matter-bevegelse

Tusenvis av etiopiere ble Hentet til Israel med fly på 1980- og 90-tallet. Men mange mener de aldri er blitt en fullverdig del av befolkningen..

NRK - 26 Jun 19 kl. 20:39

Trenger nye rutiner innen mandag

Barne- og familiedepartementet sier at Nav innen mandag må ha på plass rutiner for å slå fast hvem som var faren til foreldreløse barn Norge har Hentet fra Syria, melder NTB. I begynnelsen av juni ble fem foreldreløse barn Hentet fra Syria til Norge..

P4 - 05 Jul 19 kl. 22:24

Mattilsynet må avlive 100 okser

Mattilsynet må avlive 100 okser. Dyrene ble Hentet fra en gård på Solør i Hedmark i dag, etter at Mattilsynet har funnet mange kritikkverdige forhold. I en pressemelding trekker de frem at det både er lite hygieniske forhold på gården og dårlig orden på merking og medisinbruk.

P4 - 05 Jul 19 kl. 19:16

Kvinne mistet livet i Skagerrak

Kvinnen i 40-årene som falt over bord fra et cruiseskip i Skagerrak i ettermiddag er død. Det bekrefter dansk politi overfor NRK. Hun ble Hentet opp rundt to timer etter at hun falt i vannet.

P4 - 05 Jul 19 kl. 16:21

Fikk livreddende førstehjelp

Det var en 70 år gammel kvinne fra Tyskland som falt over bord fra et cruiseskip i Skagerrak i ettermiddag. Hun ble Hentet opp av vannet rundt to timer etter at hun falt i vannet. Kvinnen fikk livreddende førstehjelp i redningshelikopteret på vei til Aalborg, men tilstanden er ikke kjent..

VG - 22 Jun 19 kl. 19:00

Tre personer Hentet opp av sjøen etter flystyrt

Tre personer er Hentet opp av sjøen etter at et småfly styrtet i Skagerak utenfor Mandal..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 12:52

Plastmareritt i Stillehavet: Fjernet 40 tonn søppel

Miljøorganisasjonen som Hentet søppelet anslår at opptil to millioner tonn plast havner i havet hvert år..

VG - 05 Jul 19 kl. 14:39

Kvinne falt over bord fra cruiseskip

Redningsmannskaper har gjennomført søk etter at en person har falt over bord fra et stort cruiseskip i Skagerrak. Like før klokken 15 er en kvinne i 40-årene Hentet opp i redningshelikopter..

VG - 05 Jul 19 kl. 14:39

Kvinne falt over bord fra cruiseskip - fikk livreddende førstehjelp

Redningsmannskaper har gjennomført søk etter at en person har falt over bord fra et stort cruiseskip i Skagerrak. Like før klokken 15 er en kvinne i 40-årene Hentet opp i redningshelikopter..

P4 - 26 Jun 19 kl. 05:53

Migrantbarn Hentet ut fra skrekkleir i Texas

Rundt 250 migrantbarn er Hentet ut av et overfylt mottak i Texas, der de ifølge advokater har vært holdt innesperret under forferdelige forhold. En av advokatene sier ifølge BBC at barna måtte både sove og spise like ved et åpent toalett midt i en overfylt celle, og at barna var uten tilsyn. Også lus og utbrudd av influensa ble avdekket under tilsynet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt