Hentet

Tuesday, 02 June, 19:27

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 16:55

Hentet av luftambulansen

Føreren av motorsykkelen som kolliderte med en traktor på Jevnaker er Hentet av luftambulansen. Den skadete er en mann i 50-årene. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Aftenposten - I førrgår: 17:54

MC-fører Hentet av luftambulanse etter kollisjon med traktor i Jevnaker

En mannlig MC-fører i 50-årene er Hentet med luftambulanse etter en kollisjon med en traktor ved Randsfjorden..

P4 - 28 May 20 kl. 22:47

Arbeidsulykke på Via Ferrata i Åndalsnes

En person er Hentet ut etter en arbeidsulykke i Via Ferrata i Åndalsnes. Personen måtte bli Hentet med helikopter etter å ha landet på en berghylle, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 24 May 20 kl. 12:43

Motorsyklist Hentet av luftambulanse

En motorsyklist er Hentet av luftambulanse etter en ulykke med en bil i Drangedal i Vestfold og Telemark. Skadeomfanget er ikke kjent. Motorsyklisten skal ha kjørt inn i bilen bakfra..

Aftenposten - 12 timer siden

Løsningen som egentlig er en ansvarsfraskrivelse | Sigrid Døving Bjerke

Nå erkjenner regjeringen at barna i Moria fortjener å bli Hentet, og at Norge bør gjøre det. Men vi vil ikke ta ansvar først..

Aftenposten - Igår: 12:42

I januar Hentet Solskjær ham som nødløsning. Nå er ny avtale i boks for den tidligere Lyn-spissen.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har fått på plass en forlenget låneavtale for Odion Ighalo (30)..

P4 - 17 May 20 kl. 13:31

Hentet frem grunnloven

For tredje gang siden krigen ble grunnloven Hentet fra frem hvelvert i Stortingsarkivet i dag. Forrige gang orginaldokumentet ble Hentet frem var på 200-årsmarkeringen for seks år siden. Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen sier årets 17.

NRK - I førrgår: 16:32

Henter hjem finner fra Al-Hol-leir

Finske myndigheter bekrefter at flere finske kvinner og barn som har oppholdt seg i Al-Hol-leiren i Syria, blir Hentet hjem til Finland søndag. Det skriver flere finske medier. De ble fløyet hjem fra Tyrkia søndag ettermiddag..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 10:19

Start bekrefter: Har Hentet ny midtstopper

Vegard Bergan er klar for Start..

Dagbladet - 25 May 20 kl. 13:17

Sitter fast i fangsthytte

Skulle blitt Hentet i starten av mai..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 09:57

Rekdal ville Hentet Forren: – Han er ikke utgått på dato

– En topptrent Vegard Forren er blant de beste i ligaen, sier Eurosport-ekspert og tidligere topptrener Kjetil Rekdal..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 16:07

Jason Segel Hentet inspirasjon fra egen midtlivskrise til ny TV-serie

– Menneskene i Dispatches from Elsewhere har et tomrom i seg de forsøker å fylle, sier skuespilleren og regissørdebutanten..

E24 - 29 May 20 kl. 19:50

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten Hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 22:30

Mann skjøt i bakken under nabokrangel i Nord-Odal

En mann i Nord-Odal skal ha slått naboen sin med en spade torsdag kveld. Da skal naboen ha Hentet en pistol og avfyrt flere skudd i bakken..

E24 - 26 May 20 kl. 14:10

Kjos, Fredly og Sissener kvitter seg med Norwegian-aksjer

Kjente investorer og Bjørn Kjos kjøpte mindre aksjeposter i Norwegian da selskapet Hentet frisk kapital, men er nå allerede ute av aksjonærlistene..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 18:07

Start Hentet Bergan fra Glimt. Samtidig gikk Stig Lillejords klient til samme klubb

Start bekrefter at Stig Lillejord har bistått dem i jobben med å hente Vegard Bergan. Samme dag ble Lillejords klient klar for Bergans gamle klubb. Lillejord og Start avviser dobbeltrolle..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 20:30

Midt i koronakrisen har Ranheim Hentet to millioner i sponsoravtaler

I en dyster situasjon for norsk idrett, har Ranheim løftet blikket framover. Det har gitt uttelling i sponsormarkedet..

NRK - 24 May 20 kl. 13:58

Tilstand uviss for mann etter skred

Tilstanden for mannen som ble tatt av skredet ved Gråfonnfjellet i Rauma i Møre og Romsdal er uviss. Mannen ble funnet av sine turkamerater. Vedkommende er Hentet av luftambulansen og fraktet til Trondheim..

NRK - 22 May 20 kl. 18:50

Har lokalisert turgåerne

Sea king-helikopter vet hvor de to skigåerne befinner seg, og er på stedet rundt klokken 19. Ifølge HRS skal det være enkelt å få Hentet dem..

NRK - 11 May 20 kl. 18:52

800 forlatte teiner Hentet opp

I nordre Helgeland Hentet Kystvakta og Fiskeridirektoratet i helgen opp om lag 800 teiner som har ligget i sjøen i lang tid. Fisk og sjødyr har enten sultet i hjel og råtnet eller spist sine egne for å overleve..

NRK - 11 May 20 kl. 12:30

Over 4.000 nordmenn Hentet hjem

Rundt 4.100 nordmenn er Hentet hjem med fly siden koronakrisen begynte. Flygingene har foregått i samarbeid mellom regjeringen, flyselskaper og reiseselskapene.

NRK - 09 May 20 kl. 09:17

Død mann Hentet opp av sjøen

En livløs mann ble i dag tidlig Hentet opp av sjøen på Kadettangen i Bærum, opplyser politiet. Kort tid etter ble han erklært død av helsepersonell. Mannens identitet er foreløpig ukjent..

P4 - 24 May 20 kl. 15:57

Utnevnelse av ny statsråd kritiseres

Utnevnelsen av Ida Lindtveit Røse som ny statsrådsvikar i Barne- og famliedepartementet får kritikk. Igjen Hentet regjeringen inn en statsråd med bakrunn fra First House, det får Eivind Trædal i Miljøpartiet til å reagere. Han peker på at dette har vært problematisert flere ganger, først i Stoltenberg-regjeringen med Bjarne Håkon Hanssen og sist med Sylvi Listhaug og Tor Mikkel Wara.

P4 - 11 May 20 kl. 12:47

4.000 nordmenn Hentet hjem

Rundt 4.100 nordmenn er Hentet hjem med fly siden koronakrisen startet. Det opplyser Utenriksdepartementet som har lagt til rette for 35 flyvninger siden 12.

NRK - 09 May 20 kl. 09:17

Livløs mann Hentet opp av sjøen

En livløs mann ble i dag tidlig Hentet opp av sjøen på Kadettangen i Bærum, opplyser politiet. Mannens identitet er foreløpig ukjent..

P4 - 22 May 20 kl. 17:21

Hentet overlevende ut av flyvraket

Frivillige skal ha fått overlevende ut av flyvraket som styrtet i et boligfelt i Karachi i Pakistan i dag før nødetatene kom på plass. Minst tre personer har overlevd ulykken, melder pakistanske medier. Passasjerflyet med rundt 100 personer ombord styrtet i et boligfelt.

E24 - 21 May 20 kl. 15:34

Borr Drilling steg kraftig – Wall Street endte ned

Borr Drilling gikk mot strømmen på Wall Street etter å ha Hentet friske penger. Samtidig resten av markedet preget av geopolitisk uro..

Aftenposten - 09 May 20 kl. 19:24

Person Hentet opp av vannet i Asker

En person er Hentet opp av vannet ved Hyggen i Asker, men tilstanden er ikke kjent..

Aftenposten - 09 May 20 kl. 09:07

Mann erklært død etter å ha blitt Hentet livløs opp av vannet i Bærum

En livløs mann ble lørdag morgen Hentet opp av sjøen på Kadettangen i Bærum. Kort tid etter ble han erklært død, opplyser politiet..

NRK - 19 May 20 kl. 16:41

– Vanskelig å identifisere

Etterforskningsleder i Agder politidistrikt Tor Inge Omland sier at den døde personen som er funnet i Steinsåsgruvene i Arendal så langt har vært vanskelig å identifisere på grunn av miljøet i gruvene. Personen skal nå ha blitt Hentet ut av gruven..

NRK - 17 May 20 kl. 23:06

Skadet mann på Torghatten

En mann i 30-årene brakk beinet da en ATV veltet ved Torghatten i Brønnøy kommune. Mannen er Hentet av ambulanse, melder politiet i Nordland..

P4 - 21 May 20 kl. 22:13

Slår alarm om overgrep mot barn

Barnelege Arne Myhre ved Barnehuset i Trondheim tror stengte skoler og barnehager under koronakrisen kan ha ført til oppimot 200 overgrep som ikke er blitt oppdaget. I mars og april i fjor ble det foretatt 1013 barneavhør, mot kun 628 i år. Medisinske undersøkelser fra alle barnehusene falt fra 246 i mars og april 2019 til 126 de samme to månedene i 2020 viser tall TV2 har Hentet inn.

P4 - 19 May 20 kl. 12:42

KrF åpner for å bryte med regjeringen

KrF vurderer å bryte med regjeringen når det gjelder de såkalte Moria-barna. Parlamentarisk leder Hans Fredrik Grøvan sier til Dagbladet at hvis de ikke får gjennomslag i regjering, kan de søke flertall med andre partier for å få Hentet barn fra Moria-leiren i Hellas til Norge. Venstre støtter KrF, men Høyre vil avvente en felleseuropeisk løsning..

NRK - 06 May 20 kl. 19:04

Politiet Hentet solgt bil

En bil som Tom Hagen disponerte etter at kona hans Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble levert som innbyttebil hos en bilforhandler i mars i år. Kort tid senere kom politiet til forhandleren og Hentet bilen for å gjennomføre undersøkelser..

NRK - 17 May 20 kl. 08:58

Hilsen fra Erna og Arnold

Statsministerens kontor har Hentet inn superstjernen Arnold Schwarzenegger til å sende en 17. mai-hilsen. I en humoristisk video lagt ut på Facebook lover de to å ta feiringen tilbake, og at barnetoget «will be back»..

NRK - 17 May 20 kl. 20:18

Alvorlig skadet på Jeløya

En person er alvorlig skadet etter et trafikkuhell på Jeløya i Moss. Bilen som personen kjørte kolliderte i et tre, og sjåføren er Hentet av luftambulanse. To passasjerer ser ut til å være uskadet, men skal sjekkes på sykehus, melder politiet.

NRK - 17 May 20 kl. 20:18

Bilfører alvorlig skadet på Jeløya

En mann er alvorlig skadet etter et trafikkuhell på Jeløya i Moss. Bilen kolliderte i et tre, og sjåføren er Hentet av luftambulanse. To passasjerer ser ut til å være uskadet, men skal sjekkes på sykehus, melder politiet.

P4 - 17 May 20 kl. 07:24

Mann døde i brann

En mann i 70-årene mistet livet i en brann i en bolig i Brumunddal i Ringsaker i natt. Mannen bodde alene i huset, og ble Hentet ut og forsøkt gjenopplivet, men livet sto ikke til å redde, melder politiet. Brannårsaken er ikke kjent..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 22:22

På rekke og rad ligger de. Foreldrene sliter med å få Hentet surrogatbarn i Ukraina.

Ukraina nekter utlendinger innreise i landet. Det har fått følger for overleveringen av barn født av surrogatmødre..

VG - 15 May 20 kl. 15:41

Surrogatibabyer strandet på grunn av coronarestriksjoner

Bare på ett klinikkhotell i Kiev, ligger 51 nyfødte babyer født av surrogatmødre og venter på å bli Hentet av foreldre fra USA og Europa..

VG - 14 May 20 kl. 12:22

Svensk sprintkometen Hentet opp til a-landslaget

Linn Svahn (20) slo gjennom med et brak og vant verdenscupen i sprint forrige sesong. Nå hentes kometen opp til det svenske a-landslaget..

VG - 14 May 20 kl. 12:22

Svensk sprintkomet Hentet opp til a-landslaget

Linn Svahn (20) slo gjennom med et brak og vant verdenscupen i sprint forrige sesong. Nå hentes kometen opp til det svenske a-landslaget..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 13:26

Vipers henter stjernespiller fra Györ

På vei mot målet for å vinne Champions League har Vipers Hentet Jana Knedlíková (30) fra det ungarske storlaget Györ..

E24 - 05 May 20 kl. 06:02

Bergenbio Hentet 500 millioner kroner i emisjonen

Det bergensbaserte bioteknologiselskapet Hentet 500 millioner kroner i den rettede emisjonen som ble varslet mandag. Emisjonen skjedde gjennom å utstede 13,325 millioner nye aksjer til kurs 37,5 kroner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt