Hentet

Monday, 14 October, 00:52

Nyheter om Hentet

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 11:26

Trump: - Hentet ut «de verste av de verste»

USA har nå Hentet ut det som antas av å være de to britiske bødlene, som sto bak halshogginger av vestlige gisler..

VG - 10 Oct 19 kl. 16:06

Syria: Hentet ut IS-bødlene

De anklages for brutale henrettelser av fanger, og var del av IS-cellen kjent som «The Beatles». Nå har amerikanerne Hentet dem ut, i frykt for at de skal rømme under den tyrkiske invasjonen..

NRK - 10 Oct 19 kl. 18:05

USA Hentet IS-fanger fra Syria

USA har Hentet ut to beryktede IS-krigere fra Syria og har dem nå i sin varetekt, sier USAs president Donald Trump. – De befinner seg nå på et sikkert sted, kontrollert av USA, sier Trump..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 18:11

En person Hentet ut av brennende enebolig i Bærum

Det brenner kraftig i en bolig ved Sandvika i Bærum. En person er Hentet ut, men det er uklart hva skadeomfanget er..

NRK - 05 Oct 19 kl. 18:20

En person Hentet ut

En person er Hentet ut av den brennende boligen i Bærum, skriver politiet på Twitter. Ambulansepersonell tar hånd om vedkommende, men tilstanden er foreløpig ikke kjent..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 18:11

En person Hentet ut av brennende bolig i Bærum

Det brenner kraftig i en bolig ved Sandvika i Bærum. En person er Hentet ut, men det er uklart hva skadeomfanget er..

P4 - 10 Oct 19 kl. 09:53

To fryktede IS-krigere Hentet ut av Syria

To vestlige IS-krigere, som er kjent for sin ekstreme brutalitet, er Hentet ut av Syria av amerikanske styrker, av frykt for at de nå rømmer. Tyrkia har startet sin offensiv mot kurdere i Nord-Syria der de to britiske IS-soldatene satt fengslet. De er mistenkt for halshugging og tortur av vestlige fanger.

P4 - 05 Oct 19 kl. 18:22

Person Hentet ut av brennende hus

En person er Hentet ut av boligen som begynte å brenne i Bærum i kveld. Personen får behandling på stedet av ambulansepersonell, tilstanden er så langt ikke kjent. Det er heller ikke kjent om det skal være flere personer i huset..

Aftenposten - 7 timer siden

Død mann funnet i sjøen i Stavanger

En død mann ble Hentet opp av vannet utenfor Stavanger søndag ettermiddag..

NRK - Igår: 13:50

Mann fraktet til Haukeland

Mannen som falt ned en skrent i Modalen er Hentet ut av området med redningshelikoter og blir flydd til Haukeland sjukehus for behandling, melder politiet på Twitter..

NRK - 22 timer siden

Reddet 74 personer i Middelhavet

Det norske skipet Ocean Viking Hentet natt til søndag opp 74 personer fra en gummibåt i Middelhavet utenfor kysten av Libya, melder Leger Uten Grenser på Twitter..

P4 - Igår: 12:56

Redningsaksjon etter fallulykke

En jeger er fraktet til Haukeland sykehus etter å falt ned i en skrent ved Modalen i Hordaland. Mannen, som var en del av et jaktlag, ble Hentet ut av et redningshelikopter. Skadeomfanget et foreløpig ukjent, men vedkommende var bevisst, ifølge politiet..

Aftenposten - 17 timer siden

Ocean Viking reddet 74 mennesker i gummibåt utenfor Libya

Det norske skipet Ocean Viking Hentet natt til søndag opp 74 personer fra en gummibåt i Middelhavet utenfor kysten av Libya..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 10:25

USA har Hentet ut to britiske statsborgere anklaget for å delta i henrettelser av vestlige gisler

USA er redde for at fangene ville rømme eller løslates fra fengslene de satt i..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 21:45

Kommentatoren mente Carlsen «sovnet» og ga bort overtaket. Så Hentet verdensmesteren seg inn igjen.

Magnus Carlsen vant på tid da han torsdag spilte sitt første parti i en sjakkturnering på Isle of Man..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 06:11

Funnet flytende på kokainpakker

De tre skipbrudne mennene hadde vært i vannet i flere timer da de ble Hentet opp - men myndighetene ville gjerne se litt nærmere på pakkene som reddet dem..

NRK - 08 Oct 19 kl. 10:23

Truet Mattilsynet

En mann fra Lillesand er tiltalt for å ha truet en representant fra Mattilsynet og polititjenestemenn som bisto da de Hentet hunden hans. Mannen truet med å drepe dem..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 16:26

13 kvinner funnet døde etter forlis i Middelhavet

Italias kystvakt har Hentet 13 døde kvinner opp fra vannet etter at en båt kantret utenfor øya Lampedusa. Flere barn og gravide er savnet..

NRK - 07 Oct 19 kl. 16:12

13 kvinner døde etter forlis

Italias kystvakt har Hentet 13 døde kvinner opp fra vannet etter at en båt kantret utenfor øya Lampedusa. Flere barn og gravide er savnet. Den overfylte båten var på vei fra Tunisia til Europa da den kantret og hadde rundt 50 mennesker om bord..

E24 - 08 Oct 19 kl. 19:59

Gigantfond investerer 135 millioner kroner i norske Remarkable

De norske skrivebrett-skaperne har Hentet 15 millioner dollar fra risikokapital-fondet Spark Capital, som tidligere har investert i Twitter, Tumblr og Slack. Selskapet verdsettes nå til rundt en milliard norske kroner..

NRK - 08 Oct 19 kl. 08:47

Lav risiko å hente kvinner og barn

Det er ikke er stor sikkerhetsrisiko ved å hente hjem barn og kvinner fra Al-Hol-leiren i Syria, mener terrorforsker Thomas Hegghammer. Norge har tidligere Hentet hjem fem foreldreløse barn fra Syria..

NRK - 28 Sep 19 kl. 08:35

Thomas Cook-kunder blir Hentet hjem

16 700 britiske Thomas Cook-kunder skal hentes hjem i dag på 76 ulike flyvninger, ifølge det britiske Luftfartstilsynet (CAA), det melder Reuters. Ifølge CAA er over halvparten av strandede reisende Hentet hjem etter mandagens Thomas Cook-konkurs.

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:42

Tidligere TV2-ansatt dømt for bedrageri

En tidligere ansatt i TV2 er dømt til tre års fengsel for grovt bedrageri. Han må også betale 12 millioner kroner i erstatning til kanalen, melder Bergensavisen. I følge dommen fra Bergen tingrett skal han i årene 2015 til 2018 ha Hentet ut store mengder teknisk utstyr for en verdi av til sammen 23 millioner kroner.

P4 - 05 Oct 19 kl. 20:24

Alvorlig skadet etter brann

En mann i 50-årene er alvorlig skadet etter en boligbrann i Bærum i kveld. Han ble Hentet ut av det brennende huset og fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet før han ble sendt til Ullevål sykehus, melder NTB. Politiet tror ikke det var flere personer i huset.

P4 - 05 Oct 19 kl. 23:16

Mann omkom i boligbrann

Mannen i 50-årene som ble Hentet ut av en brennende bolig i Bærum lørdag kveld døde av skadene han fikk. Det opplyser politiet til Budstikka. Mannen fikk livreddende førstehjelp på stedet, før han ble kjørt til sykehus der han døde.

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:26

Får førstehjelp etter eksplosjon

En mann får livreddende førstehjelp etter eksplosjonen på en Esso-stasjonen på Tverlandet i Bodø. Han drev med arbeid i en bensintank som ligger under bakken. personen var nede i tanken da eksplosjonen skjedde og ble Hentet opp..

E24 - 03 Oct 19 kl. 16:15

– Det var dette markedet absolutt ikke ønsket å se

En fersk måling tyder på at veksten bremser opp for den brede økonomien i USA. Børsene svinger kraftig, og har Hentet seg inn etter et brått fall..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 09:44

Simo om kritikken: – Det er folk som sier at han spiller, bare fordi han er sønnen min

For over ett år siden Hentet trener Simo Valakari sin egen sønn Onni Valakari (20) til TIL. Siden den gang har han vært forberedt på at spørsmålene ville dukke opp..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 08:10

Tilbake i Oilers - nok en gang

Jørgen Kvål er Hentet tilbake til Stavanger Oilers..

P4 - 01 Oct 19 kl. 18:24

Syklist hardt skadet etter ulykke

En syklist er hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil i Rakkestad i Østfold i kveld. Mannen i 50-årene ble Hentet av luftambulanse. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 21:01

Sjekket aldri Hagens søppel etter spor

Morgenen etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ble ekteparets søppel Hentet - uten at politiet hadde gjennomgått det..

P4 - 16 Sep 19 kl. 20:16

Hentet med lutambulanse etter brann

En enebolig begynte å brenne i Flatanger i Trøndelag i kveld. En eller flere personer har pustet inn røyk, og er Hentet med luftambulanse. Politiet sier til Namdalsavisa at boligen har fått både røykskader og vannskader som følge av slukningsarbeidet.

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 12:53

Tromsø-trener ferdig i klubben: Utelukker ikke at Storm-profiler tar over laget permanent

Chris Warren er ferdig som Tromsø Storm-trener. Klubben har Hentet Aslak Smalås og Ronny Lange som midlertidige løsninger. Det er en mulighet for at de kan få jobben på permanent basis..

E24 - 28 Sep 19 kl. 20:55

Dykkere fant 23 elsparkesykler i svensk havn

Ikke mindre enn 23 dumpede elsparkesykler ble Hentet opp av vannet av dykkere i Norra hamnen i Helsingborg i Sør-Sverige lørdag..

P4 - 29 Sep 19 kl. 21:20

Kan ha gått glipp av Hagen-spor

Morgenen etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra familiens hjem på Lørenskog i oktober i fjor, ble ekteparets søppel Hentet - uten at politiet hadde gjennomgått det. Dermed kan viktige spor ha forsvunnet. Politiinspektør Tommy Brøske sier til Dagbladet at politiet måtte holde en lav profil i begynnelsen av etterforskningen, på grunn av trusler om å skade eller drepe 69-åringen om politiet ble varslet.

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 15:40

Maia Emilie (24) Hentet kongepokalen hjem til Bergen

Nå satser hun alt på å kvalifisere seg til OL..

NRK - 25 Sep 19 kl. 23:48

Syk person Hentet fra danskebåten

Et Sea King redningshelikopter måtte sent onsdag kveld hente en syk person fra danskebåten Stena Saga som da befant seg utenfor norskekysten. Ifølge redningslederen vil personen bli fløyet til Sykehuset Østfold eller til Oslo universitetssykehus..

VG - 24 Sep 19 kl. 05:52

Én død etter brann i boligblokk i Oslo

Det var natt til tirsdag full fyr i en leilighet i Oslo. En person ble Hentet ut, og senere erklært død..

P4 - 13 Sep 19 kl. 20:43

En alvorlig skadd i brann i Røyken

En person fikk alvorlige brannskader og ble Hentet med luftambulanse etter at det brøt ut en brann i Røyken i Buskerud i kveld. Den skadde personen ble Hentet med luftambulanse og fraktet til sykehus..

NRK - 13 Sep 19 kl. 20:02

En alvorlig skadd i brann i Røyken

En person fikk alvorlige brannskader og ble Hentet med luftambulanse etter at det brøt ut en brann i Røyken i Buskerud fredag kveld. Den skadde personen ble Hentet med luftambulanse og fraktet til sykehus..

VG - 25 Sep 19 kl. 13:58

Norske OL-helter Hentet i ambulanse etter sykkelvelt

Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pederesen, som vant OL-gull i 2018, ble begge fraktet til sykehus etter sykkelvelt på trening i går..

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 05:39

Brann i boligblokk i Oslo – person døde

En person som ble Hentet ut fra en brennende leilighet i en boligblokk på Vestre Haugen i Oslo, døde natt til tirsdag på sykehus av skadene fra brannen..

VG - 25 Sep 19 kl. 13:58

Norske OL-helter Hentet i ambulanse etter sykkelvelt: – Det kunne gått mye verre

Skøyteheltene Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen, som vant OL-gull i 2018, ble begge fraktet til sykehus etter sykkelvelt i tyske Inzell i går..

NRK - 24 Sep 19 kl. 04:51

En person omkom i brann i Oslo

En person som ble Hentet ut fra en brennende leilighet i en boligblokk på Vestre Haugen i Oslo, døde natt til tirsdag på sykehus av skadene fra brannen. Om lag 25 personer ble evakuert etter brannen..

NRK - 04 Sep 19 kl. 05:05

20 døde Hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har Hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt i California. I tillegg til de 20 som er Hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Alle de resterende er antatt omkommet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt