Henta

Onsdag, 21 April, 13:07

Nyheter om Henta

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 april 21 kl. 19:28

Vart Henta av isen

Dei tre personane som sto fast på isen på Hallangen i Setskog, har vorte Henta av isen, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 03 april 21 kl. 17:07

Henta ut turfølge i Hemsedal

Eit redningshelikopter har Henta ut personane på trugetur som sat fast ved Svarthetta i Hemsedal laurdag ettermiddag, melder Søraust politidistrikt..

E24 - 14 april 21 kl. 11:50

Sterk børsdebut for Desert Control

Selskapet som vil gjera ørkenen grøn, har gått på børs etter å ha Henta inn 200 millionar kroner på to dagar..

NRK - 08 april 21 kl. 15:39

To til sykehus etter ulykke

To personar er sende til sjukehus etter at to vogntog frontkolliderte på E16 mellom Voss og Gudvangen i dag. Den ein var fastklemd etter ulukka, men var medviten då han vart Henta ut..

NRK - 08 april 21 kl. 15:39

To til sjukehus etter ulykke

To personar er sende til sjukehus etter at to vogntog frontkolliderte på E16 mellom Voss og Gudvangen i dag. Den ein var fastklemd etter ulukka, men var medviten då han vart Henta ut. E16 er heilt stengd på staden og vil vera stengd lenge..

NRK - 03 april 21 kl. 07:15

Turfølge måtte ha hjelp

Seks personar og ein hund fekk fredag kveld problem ved Øvre Sandvatnet, ikkje langt frå Røldal skisenter. Ei ski var knekt, og nokre av dei var svært slitne. Røde Kors blei sende ut med snøscooter og Henta følget ned igjen.

NRK - 27 mars 21 kl. 06:32

Skadd i skuterulykke ved Vadsø

Ein person er frakta til sjukehus i Kirkenes etter ei ulykke med snøskuter i Komagervær ved Vadsø ved femtida natt til laurdag. Den skadde blei Henta av luftambulanse, og skal ha brote foten, melder politiet i Finnmark..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:32

Skadd i skuterulykke ved Vardø

Ein person er frakta til sjukehus i Kirkenes etter ei ulykke med snøskuter i Komagvær ved Vardø ved femtida natt til laurdag. Den skadde blei Henta av luftambulanse, og skal ha brote foten, melder politiet i Finnmark..

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:44

Moria-asylsøkjarar vert snart Henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart Henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..

E24 - 27 jan. 21 kl. 13:51

Biltema snur – stopper «kjøp&hent»-ordning på Sofiemyr

Tidligere denne uken ble det kjent at Biltemas butikk på Sofiemyr trosset Nordre Follo kommune som ba dem stoppe med ordningen «kjøp&hent», som innebærer at kundene kan kjøpe varene på nett og hente dem utenfor butikken..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:02

Ber om 4 år i fengsel for IS-kvinne

Aktor ber om 4 år i fengsel frå kvinna som i fjor blei Henta heim fra Syria med sine barn. Påtalemakta meiner kvinna visste kva ho gjorde då ho reiste til Syria..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:02

Ber om fire år i fengsel

Aktor ber om fire år i fengsel for kvinna som i fjor blei Henta heim fra Syria med sine barn. Påtalemakta meiner kvinna visste kva ho gjorde då ho reiste til Syria..

NRK - 12 jan. 21 kl. 11:13

Har Henta opp «svart boks»

Dykkarane som har leita gjennom vrakrestane av det indonesiske passasjerflyet, har Henta opp ei av dei sokalla svarte boksane, skriv AP. Dette er ein ferdskrivar som registrerer tale og anna data. 62 menneske var om bord då flyet styrta i Javasjøen..

NRK - 10 mars 21 kl. 16:50

– Situasjonen er uavklart

Stortingets direktør Marianne Andreassen sier at situasjonen er uavklart etter IT-angrepet mot Stortinget. – Vi ser at data er Henta ut, men vi har enno ikkje full oversikt, sier hun. Angrepet er anmeldt, og Stortinget vet ikke hvem som står bak..

NRK - 04 mars 21 kl. 07:29

2-åring låste mor ute

Politiet måtte bryta seg inn ein heim i Drammen sentrum i dag. Årsaka var at ein 2 år gammal gut hadde låst mora ute, då ho skulle Henta avisa..

NRK - 11 jan. 21 kl. 23:12

Norsk politi i Hellas

Eit team frå Politiets utlendingseining (PU) er no på plass i Athen for å møte dei 50 asylsøkjarane som er plukka ut til å bli Henta til Noreg frå Moria-leiren. Jobben til PU-teamet er å undersøkje og kartlegge identiteten til asylsøkjarane..

NRK - 04 jan. 21 kl. 05:22

Ikkje nye funn i natt i Gjerdrum

Letinga etter dei tre sakna i leirskredet på Ask i Gjerdurm har vore resultatlaust i natt. Søket held frem, seier operasjonsleiar Gisle Sveen i Aust politidistrikt til NRK. Sju omkomne er Henta ut og fem av dei er identifiserte..

NRK - 03 jan. 21 kl. 23:35

Kjæledyr redda ut i Gjerdrum

Brannvesenet og Sivilforsvaret på Romerike har Henta ut fleire kjæledyr frå hus i den evakuerte sona i Gjerdrum. Leif Terje Bergsrud vart søndag gjenforeina med katten etter fleire dagar i uvisse. Arbeidet med å redde ut kjæledyr held fram..

NRK - 30 des. 20 kl. 13:48

Politiet: – Fekk hesten over seg

Kvinna i 40-åra som tysdag omkom i rideulukka i Åsane, skal ha fått hesten over seg. Det seier politijurist Arne Fjellstad til NRK. Ifølge opplysningar politiet har Henta inn så langt, trakka hesten utfor skogsvegen og gjekk utfor ein skrent..

Dagbladet - 30 des. 20 kl. 06:12

Flere skadde personer er Henta ut av rasområdet

Politiet melder onsdag morgen at det har gått et større jord- og leirskred på Gjerdrum i Viken. Flere personer er hentet ut og fraktet til sykehus..

Dagbladet - 30 des. 20 kl. 06:12

Flere skadde personer Henta ut av rasområdet

Politiet melder onsdag morgen at det har gått et større jord- og leirskred på Gjerdrum i Viken. Flere boliger er tatt av raset og flere personer er hentet ut og fraktet til sykehus..

NRK - 21 des. 20 kl. 23:14

Husbrann på Ålgård

Ein person er Henta ut av eit hus som stod i brann i Nilsabakken på Ålgård i kveld. Helsetilstanden til personen er uavklart, opplyser brannvesenet til NRK. Brannen i den vertikaldelt bustaden er nå sløkt, opplyser brannvesenet..

NRK - 29 nov. 20 kl. 17:32

64 redda i Den engelske kanal

Ei stor gruppe migrantar, blant dei fleire barn, er i løpet av det siste døgnet redda av franske skip mens dei freista å krysse Den engelske kanal til Storbritannia, melder AFP. Laurdag blei 45 av dei Henta opp utanfor den franske byen Dunkerque..

NRK - 27 nov. 20 kl. 15:56

Ser etter kur i hailever og apeskit

Selskapa som no utviklar koronavaksinar brukar svært mange ingrediensar, og nokre av desse har synt seg å vere eksotiske. Blant anna har Oxford-forskarane Henta ut eit virus frå sjimpanseavføring, og minst fem vaksinar skal innehalde skvalen frå hai..

NRK - 27 nov. 20 kl. 07:04

Har mista to av ti annonsekroner

Norske medium har mista 19 prosent av annonseinntektene under koronakrisa, syner tal som Medietilsynet har Henta inn. Aviser, radio og TV har hatt eit inntektstap på sju prosent i perioden frå april til august i år, samanlikna med same tid i fjor..

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:13

To jenter funne i live etter skjelv

Redningsarbeidarar i Tyrkia har funne to jenter i live under ruinane av eit bygg som raste saman under jordskjelvet i Izmir i Tyrkia fredag, melder nyheitsbyrået AP. Ei av dei, ein 14-åring, var innestengt i 58 timar før ho blei Henta ut av ruinane..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:20

Tysk økonomi vaks med 8,2 prosent

Økonomien i Tyskland har Henta seg inn i tredje kvartal, melder nyheitsbyrået AFP. Bruttonasjonalproduktet vaks med 8,2 prosent, noko meir enn dei 7,3 prosentane som var venta. Tyske styresmakter ventar at økonomien vil krympe med 5,5 prosent..

NRK - 26 aug. 20 kl. 16:49

Henta ut med helikopter

Kvinna som falt 20 meter på fjellet Kongen i Rauma er no Henta ned med helikopter. Ho blir sendt til Molde sjukehus..

NRK - 16 aug. 20 kl. 16:07

Henta ut skadd turgåar

Redningshelikopter har Henta ut ein skadd turgåar på fjellet Hornelen i Bremanger, melder HRS Sør-Noreg på Twitter. Det var ikkje dramatisk, og turgåaren vert teke hand om av ambulansepersonell, seier redningsleiar ved HRS til NRK..

NRK - 09 okt. 20 kl. 12:01

To personer er Henta opp

To personer som havnet i sjøen etter at båten de satt i kantra ved Eigerøy fyr i Eigersund i Rogaland, er nå hentet opp av vannet. Helsetilstanden er ikke kjent..

NRK - 12 aug. 20 kl. 09:36

Har Henta koronatester

Kystsvaktskipet KV «Andenes» har onsdag morgen ankommet Tromsø og har fått Henta testutstyr. En egen lege om bord skal teste besetningsmedlemmene for covid-19. Svar på testene forventes onsdag kveld.

NRK - 07 aug. 20 kl. 22:01

Klatrar blir Henta ut

Klatraren som fall under rappellering i Molladalstindane i Ørsta blir no Henta ut av redningsmannskap. Mannen har ifølgje Hovudredningssentralen beinbrot og blir frakta til Ålesund sjukehus..

NRK - 28 juli 20 kl. 20:54

Mann Henta ned frå Stetinden

Mannen som tidlegare i kveld fall på Stetinden i Narvik kommune er no Henta ned av Sea King, opplyser HRS Nord-Noreg. Mannen skal vere lettare skadd..

NRK - 06 sep. 20 kl. 19:25

200 evakuerte med helikopter

Kring 200 menneske måtte bli Henta med helikopter då dei blei ståande fast ved ein skogbrann nær eit vassreservoar i California, melder DPA. Store brannar herjar i delstaten. Helikopterevakueringa starta laurdag kveld ved Mammoth Pool Reservoir..

NRK - 04 sep. 20 kl. 16:12

Ber om 12 år for Lime-sjefen

Etter eitt år er den omfattande Lime-rettssaka ferdig, skriv NTB. Aktor ber om 12 års fengsel for hovudtiltalte Sajjad Hussain, som er skuldig i grov menneskehandel, ved å ha Henta minst ti pakistanarar til Noreg for å jobbe for seg under tvang..

NRK - 04 sep. 20 kl. 15:11

– Kan snart hente barn frå Moria

Regjeringa er snart klare til å hente barn frå Moria-leiren i Hellas, seier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad til VG. Så langt har sju land Henta ut flyktningar frå leiren. Noreg har kravd at «åtte til ti land» må gå framfor i dugnaden..

NRK - 02 sep. 20 kl. 21:47

Henta av luftambulanse etter ulukke

Ein mann er frakta med luftambulanse til Haukeland etter MC-ulukka i Bremanger onsdag kveld. Han var i eit følgje på tre motorsyklar då han velta på fylkesveg 614. Politiet er i gang med åstadgransking.

NRK - 30 aug. 20 kl. 15:53

Seglbåt har kantra

Ein person skal ha hamna i sjøen etter at ein seglbåt kantra mellom Bru og Skiftesvik i Rennesøy i Rogaland. Naudetatane rykkjer nå ut til staden. Politiet har fått melding om at personen er Henta opp av sjøen, men det er ikkje endeleg bekrefta..

NRK - 26 juni 20 kl. 20:42

Livlaus person Henta opp av sjøen

Ved Ogna camping i Hå er ein livlaus person Henta opp av sjøen. Naudetatane er på staden, og vedkommande får livreddande førstehjelp. Personen sin tilstand er ikkje kjent, ifølgje Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 15 aug. 20 kl. 18:15

Sendt til sjukehus etter fall

Redningshelikopteret har no Henta mannen som falt ved Brekketindbreen mellom Ørsta og Stranda. Mannen blir floge til Ålesund sjukehus for undersøkingar. Politiet opplyser om at vedkommande skal vere bevisst og oppegåande..

NRK - 13 aug. 20 kl. 10:34

Barn skadd i traktorvelt

Eit barn skal vere skadd etter ein traktorvelt i Sunndal. Skadeomfanget er så langt uklart. Det melder politiet i Møre og Romsdal klokka 10.

NRK - 03 aug. 20 kl. 21:39

Skadd person fraktes til UNN

En skadd person fraktes til Universitetssykehuset Nord-Norge med luftambulanse. Personen er Henta fra et bratt turterreng under Storsteinnestindan på Kattfjordeidet i Tromsø..

NRK - 23 juli 20 kl. 07:09

Fleire hundre gris tapt i brann

Rundt 450 grisar var inne i bygga som brann i Gudbrandsdalen onsdag kveld. Mellom 150 og 200 blei Henta ut, men fleire av dei må truleg nødslaktast, etter det NRK veit. To av bygningane brann heilt til grunnen..

NRK - 22 juli 20 kl. 19:31

Preikestolen opna

Preikestolen er no opna for turistar. Den kjende attraksjonen har vore stengt i heile dag på grunn av ein død person har blitt Henta ut. Tusenvis av turistar har måtte snu..

NRK - 22 juli 20 kl. 14:24

Preikestolen stengd ut dagen

Stien opp til Preikestolen er framleis stengd for turgåarar. Politiet jobbar saman med frivillig mannskap med å Henta ut ein død person frå området rundt fjellplatået. Politiet seier til Aftenbladet at stien truleg vil vera stengd ut dagen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt