Hellig

Lørdag, 19 September, 17:15

Nyheter om Hellig

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 07 juni 20 kl. 12:47

Fra melkeku til Hellig ku

Når oljebransjen går fra å være melkeku til Hellig ku, er det på tide med noen generaloppgjør i norsk politikk..

Dagbladet - 18 juni 20 kl. 10:20

Guttastemning konker ut alt - inkludert meg

Ingen svakheter kan stå i veien for guttastemning - for den er Hellig!.

VG - 29 jan. 20 kl. 13:34

Debatten raser etter Klopps nei

Jürgen Klopps avgjørelse om å holde vinterpausen Hellig og gi samtlige førstelagsspillere fri når det er FA-cup-kamp mot Shrewsbury har fått fart på fotballdebatten på De britiske øyer..

NRK - 29 jan. 20 kl. 12:23

Trump-plan uaktuell for Tyrkia

Donald Trumps plan for en fredsløsning mellom Israel og palestinerne er uakseptabel, sier Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. – Jerusalem er Hellig for muslimer, og planen om å gi Jerusalem til Israel er helt uakseptabel, sier han til CNN Turk..

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:15

Avførende turister deporteres

Peru tar ikke lett på turister som gjør fra seg på Hellige steder. De fem turistene som nylig ble pågrepet for å ha bæsjet i et Hellig tempel i Machu Picchu-ruinene blir nå deportert ut av landet. Turistene skal også ha gjort annet skadeverk, og en kan også vente seg rettforfølgelse, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

VG - 14 jan. 20 kl. 03:46

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et Hellig tempel i inkabyen..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 03:43

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted Machu Picchu. Det er funnet avføring i et Hellig tempel i inkabyen..

NRK - 14 jan. 20 kl. 03:29

Seks turister arrestert i Peru

Seks turister er pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu. De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et Hellig tempel i inkabyen..

VG - 04 des. 19 kl. 14:03

Kim Jong-un rir igjen

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har vært på ny ridetur til Paektufjellet, som er Hellig for nordkoreanerne. Det kan tyde på at en politisk kunngjøring er i gjære..

Dagbladet - 04 des. 19 kl. 09:12

Tror bildet er nytt varsel

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har vært på ny ridetur til Paektufjellet, som er Hellig for nordkoreanerne. Det kan tyde på at en politisk kunngjøring er i gjære..

Aftenposten - 03 des. 19 kl. 16:20

Viking snur – vender hjem før cupfinalen

Lader opp til møtet med Haugesund på Hellig fotballgrunn..

Dagbladet - 23 nov. 19 kl. 11:01

Når Hellig bok blir et bål

Når vi aksepterer at det er lovlig å kritisere religioner, kan man ikke si at veldig provoserende kritikk ikke er lov likevel..

Aftenposten - 21 nov. 19 kl. 16:56

Palestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene

Nylig ble det kjent at tekster i nye palestinske skolebøker forherliger Hellig krig. Nå har endringer i pensumet allerede blitt gjort, ifølge norsk UD..

NRK - 21 nov. 19 kl. 16:35

Har endret palestinske skolebøker

I følge UD har palestinske myndighheter begynt å endre tekster i skolebøker som forherliger Hellig krig, melder NTB. Skolebøkene har blitt møtt med kraftig kritikk. Palestinerne mottar store overføringer fra Norge og en rekke andre vestlige land..

P4 - 15 nov. 19 kl. 05:11

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk Hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

NRK - 14 nov. 19 kl. 06:43

Angriper militante islamister

Israels politikk med å angripe det de kaller militante islamister vil ikke bli berørt av våpenhvilen som ble inngått mellom militsgruppen Islamsk Hellig krig (Jihad) og Osrael på Gazastripen i natt. Det melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 14 nov. 19 kl. 05:42

Medier: Våpenhvile inngått mellom Jihad og Israel

Islamsk Hellig krig (Jihad) og Israel har inngått en våpenhvileavtale etter to dager med en rekke rakettangrep mellom Gaza og Israel, ifølge flere medier..

NRK - 14 nov. 19 kl. 05:09

Våpenhvile på Gazastripen

Det er inngått en våpenhvileavtale mellom militsgruppen Islamsk Hellig krig (Jihad) og Israel på Gazastripen, melder nyhetsbyrået AFP, som siterer to ulike kilder. Våpenhvilen trådde i kraft klokken 04.30 natt til torsdag norsk tid..

P4 - 14 nov. 19 kl. 05:18

Våpenhvile på Gazastripen

Det er inngått en våpenhvileavtale mellom militsgruppen Islamsk Hellig krig og Israel på Gazastripen nå i morgentimene. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skal være Egypt som har meglet mellom partene.

NRK - 14 nov. 19 kl. 01:50

Villig til å inngå våpenhvile

Militsen Islamsk Hellig krig (Jihad) sier de er villige til å gå med på en våpenhvile med Israel dersom de godtar flere krav. Blant annet at Israel forplikter seg til å stoppe målrettede angrep mot palestinske ledere og topper i militsen..

VG - 13 nov. 19 kl. 18:43

Den grønne bevegelsen er ingen Hellig ku

Som alle bevegelser med makt må også den grønne bevegelsen finne seg i en debatt om verdier. Jeg vil rose miljøbevegelsen for å ha løftet klimakampen, men jeg mener diskusjonen om hvilket menneskesyn man bygger på er avgjørende. Jeg ber ikke om unnskyldning for å ha reist en slik debatt..

P4 - 13 nov. 19 kl. 16:50

- 22 drept i flyangrep

23 palestinere skal være drept i israelske flyangrep mot Gaza i dag de siste to dagene. Mer enn 60 skal være skadet i kamper siden i går, ifølge lokale myndigheter. Konflikten eksalerte etter at militante palestinske grupper i går skjøt raketter mot Israel, etter at en leder i gruppen Islamsk Hellig krig ble drept i et israelsk luftangrep.

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 20:00

Israel likviderte Jihad-ledere i Gaza og Damaskus

Israel drepte tirsdag en av topplederne i Islamsk Hellig krig (Jihad) i Gaza og bombet også huset til en annen leder i den palestinske gruppen i Damaskus..

NRK - 12 nov. 19 kl. 13:13

Likviderte Jihad-ledere

Det var lederen i Islamsk Hellig krig (Jihad) Bahaa Abu el-Atta og hans kone som ble drept i et israelsk flyangrep i Gaza i morgentimene tirsdag. Huset til en annen leder i den palestinske gruppen i Damaskus ble også bombet..

Dagbladet - 12 nov. 19 kl. 07:52

Kraftig rakettskyting fra Gaza

Militante palestinske grupper skjøt tirsdag flere raketter mot Israel etter at en leder i gruppa Islamsk Hellig krig ble drept i et israelsk luftangrep..

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 07:34

Israelsk angrep i Damaskus

Boligen til en leder i Islamsk Hellig krig er truffet i et israelsk luftangrep i Damaskus tidlig tirsdag morgen, ifølge statlige syriske medier..

NRK - 12 nov. 19 kl. 07:40

Israelsk angrep i Damaskus

Boligen til en leder i Islamsk Hellig krig er truffet i et israelsk luftangrep i Damaskus tidlig tirsdag morgen. Lederens sønn og en annen person ble drept i angrepet, heter det i en melding fra det statlige nyhetsbyrået SANA..

P4 - 12 nov. 19 kl. 07:19

Hevnangrep fra Gaza

Militante palestinske grupper har i morgentimene skutt flere raketter mot Israel. Angrepet kommer etter at en leder i Islamsk Hellig krig ble drept i et israelsk luftangrep mot Gaza i natt. Gruppen bekrefter at det er leder Baha Abu Al-Ata som er drept, og de varsler hevn mot Israel.

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 07:09

Raketter skutt fra Gaza mot Israel

Militante palestinske grupper skjøt tirsdag flere raketter mot Israel etter at en leder i gruppa Islamsk Hellig krig ble drept i et israelsk luftangrep..

VG - 12 nov. 19 kl. 06:58

Militsleder drept i israelsk luftangrep - venter dager med kamper

Israels militære sier de har utført et luftangrep mot en bolig i Gaza og at de har drept én av de militære lederne for gruppen Islamsk Hellig krig tirsdag..

VG - 12 nov. 19 kl. 06:58

Religiøs leder drept i israelsk angrep - venter dager med kamper

Tirsdag morgen gjennomførte det israelske militæret et attentat mot én av lederne i gruppen Islamsk Hellig krig på Gazastripen. På ny har konflikten mellom de to landene tilspisset seg..

VG - 12 nov. 19 kl. 06:58

Militsleder drept i israelsk angrep - venter dager med kamper

Tirsdag morgen gjennomførte det israelske militæret et attentat mot én av lederne i gruppen Islamsk Hellig krig på Gazastripen. På ny har konflikten mellom de to landene tilspisset seg..

NRK - 09 nov. 19 kl. 16:41

Hinduer får Hellig sted i India

Indisk høyesterett har gitt hinduer retten til det svært omstridte Hellige stedet Ayodhya nord i landet. Hinduene vil bygge et tempel på stedet hvor hinduer i 1992 ødela en 460 år gammel moské. Muslimer skal få et annet sted for å bygge en moské..

E24 - 29 okt. 19 kl. 19:35

Meglersjef vil avskaffe søndagsvisningene

Søndager bør holdes Hellig også i boligmarkedet, mener sjefen i Nordvik-kjeden. Nå ber han meglerstanden gå sammen om å avvikle ukens største visningsdag i Oslo..

P4 - 29 okt. 19 kl. 16:20

Trekker tilbake Sian-tillatelse

Kristiansand kommune kommer til å trekke tilbake tillatelsen som er gitt til Sians planlagte arrangementet på Torvet 16. november, dersom de står fast på å brenne Koranen. Kommunen opplyser til Fædrelandsvennen at å brenne en Hellig skrift vil være en hatefull ytring.

NRK - 16 juli 19 kl. 02:50

Mot teleskop på Hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er Hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 10 sep. 19 kl. 15:32

Minst 16 døde i Kerbala i Irak

Minst 16 mennesker døde og 75 skal være skadet i Kerbala i Irak. Det skjedde på et Hellig sted for sjiamuslimer. Det var under en religiøs markering, ifølge AP..

Aftenposten - 20 juli 19 kl. 22:18

Hawaiianerne protesterer mot gigant-teleskop på Hellig fjell

Fjellet rommer 13 teleskop. Det fjortende teleskopet skaper protester..

Aftenposten - 16 juli 19 kl. 06:32

Demonstranter imot teleskop på Hawaii

Hundrevis av demonstranter la seg mandag ned på en vei for å hindre bygging av et teleskop på et fjell mange på Hawaii betrakter som Hellig..

Dagbladet - 12 juni 19 kl. 07:00

Gjør slutt på sidemålsgalskapen

Den har vart i over hundre år. Ny læreplan i sidemål er ei Hellig ku..

Aftenposten - 18 mai 19 kl. 11:52

Rosa eksplosjon eller kjip saftsmak? Her er den beste rosévinen

Jeg vet at noen fremdeles er Hellig overbevist om at rosévin ikke er vin, men saft. Dere må tro om igjen..

VG - 27 des. 18 kl. 06:09

Så mange fridager får du i 2019

2019 blir et bra år for alle som liker en ekstra fridag i ny og ned. Neste år lander nemlig alle «fleksible» Hellig- og høytidsdager på en hverdag..

Dagbladet - 27 nov. 18 kl. 21:46

Jihadisten fra det kalde nord

Sigurd Jorsalfare var korsfarer og Hellig kriger, ifølge ei ny bok som nylig kom ut..

E24 - 27 okt. 18 kl. 08:10

27 demonstranter pågrepet hos Statkraft i Chile

27 aksjonister tok seg inn i Statkrafts lokaler i Chile for å protestere mot byggingen av flere vannkraftverk i et område de anser som Hellig, ifølge VG..

Hegnar.no - 27 okt. 18 kl. 07:55

27 demonstranter pågrepet hos Statkraft i Chile

27 aksjonister tok seg inn i Statkrafts lokaler i Chile for å protestere mot byggingen av flere vannkraftverk i et område de anser som Hellig, ifølge VG..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt