Heller

Sunday, 08 December, 16:23

Nyheter om Heller

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 04 Dec 19 kl. 09:21

1 av 3 vil Heller ha Vedum enn Støre

1 av 3 nordmenn vil Heller ha Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister ved et regjeringsskifte enn Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det viser en ny måling Respons Analyse har gjort for VG. Selv om mange Heller mot Vedum, er Støre er likevel mest populær med 44 prosent.

E24 - 03 Dec 19 kl. 13:43

Utvalg uenig om flyavgifter: Vil Heller ha miljøavgift og beholde tax free

Den omstridte flypassasjeravgiften har også blitt et tema i luftfartsutvalget. Mens deler av utvalget ville skrote avgiften vil flertallet Heller ha en miljøavgift..

E24 - 03 Dec 19 kl. 13:43

Utvalg uenig om flyavgifter: Vil Heller ha miljøavgift

Den omstridte flypassasjeravgiften har også blitt et tema i luftfartsutvalget. Mens deler av utvalget ville skrote avgiften vil flertallet Heller ha en miljøavgift. Når det gjelder tax free er utvalget delt i to..

P4 - 8 timer siden

Frykter for sikkerheten på Flesland

Piloter og ansatte frykter for sikkerheten ved Bergen Lufthavn Flesland. Det har skjedd seks ganger på en måned at det ikke har vært mange nok brannmenn på jobb. Dette har blant annet resultert i at et fly på vei fra Oslo til Bergen Heller landet i Haugesund, melder Bergens Tidende.

NRK - I førrgår: 23:27

Vil ikke kalle det redningsaksjon

Ekspedisjonsleder Lars Ebbesen sier at hjelpen som er på vei mot Børge Ousland og Mike Horn, ikke er en redningsaksjon i tradisjonell forstand. Rederisjef i Havforskningsinstituttet Per Wilhelm Nieuwejaar regner det Heller ikke som en nødssituasjon..

VG - 04 Dec 19 kl. 07:55

Puster Støre i nakken

Vedums popularitet er helt krise for Ap. Men det er ikke bare sunt for et Sp på anabole stereoider Heller..

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Politikerne ønsker idrettshall på Lund: – En fantastisk nyhet

Politikerne skroter planen om gymsal, og går Heller inn for å bygge idrettshall når Wilds Minne skole skal rives og bygges på nytt..

Dagbladet - 05 Dec 19 kl. 06:00

Advent med dårlig samvittighet?

Det er ikke kirkens oppgave å gi folk dårlig samvittighet, Heller ikke i desember!.

VG - 25 Nov 19 kl. 20:46

Bill Cosby i intervju fra fengsel: Vil Heller sone 10 år enn å vise anger

Bill Cosby (82) sier han Heller sone maksimumstraffen på ti år fremfor å beklage eller vise noen form for anger for en forbrytelse han mener han ikke har begått..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 09:32

Vikings cuphelt kunne hatt en karriere som landslagsspiller og proffspiller i utlandet, men valgte Heller livet som postbud

Da landslagssjefen ønsket Jan Fjetland på laget, svarte Viking-spissen nei. Han skulle klippe plenen..

VG - 04 Dec 19 kl. 07:55

Ny måling: Én av tre vil Heller ha Vedum enn Støre som statsminister

Senterpartiet fortsetter fremgangen, og når enda en topp i VGs desember-barometer. Og mer enn 1 av 3 mener det er Sp-sjefen som er best egnet som statsminister hvis det blir regjeringsskifte..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 09:12

Én av tre vil foretrekke Vedum framfor Støre ved regjeringsskifte

34 prosent sier de Heller vil ha Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister ved et eventuelt regjeringsskifte, enn Ap-leder Jonas Gahr Støre, skriver VG..

P4 - 03 Dec 19 kl. 13:14

Østberg går Heller ikke på Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg kan fortsatt ikke gå skirenn - og er ikke med i troppen som reiser til Lillehammer i helgen. Fjorårets verdenscupvinner har fått startnekt av helsemessige årsaker..

P4 - 03 Dec 19 kl. 15:32

Ber 30 000 holde seg hjemme

30 000 personer i Narvik og Ofoten blir bedt om å holde seg inne i hjemmene sine resten av dagen. Det er ventet store nedbørsmengder - som kan føre til både flom, ras og underkjølt regn. - Så har du ikke noe ute å gjøre, bør du Heller bli hjemme, sier Iris Bartholsen, som r beredskapskoordinator i Narvik kommune til TV2..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 13:30

– Jeg har ikke brukt tid på motstanderens trener tidligere i år. Jeg kommer ikke til å gjøre det nå Heller

Start-trener Joey Hardarson tror på publikumsboost på Sparebanken Sør Arena etter at Tom Nordlie ble presentert som Lillestrøm-trener..

NRK - 03 Dec 19 kl. 18:59

Slottet: – Epstein betalte ikke

Jeffrey Epstein har ikke bidratt med penger til kronprinsesse Mette-Marits veldedige organisasjon, og betalte Heller ikke for kronprinsparets luksusyacht-ferie i 2015, ifølge Slottet..

NRK - 03 Dec 19 kl. 18:59

Slottet: – Epstein har ikke bidratt

Jeffrey Epstein har ikke bidratt med penger til kronprinsesse Mette-Marits veldedige organisasjon, og betalte Heller ikke for kronprinsparets luksusyacht-ferie i 2015, ifølge Slottet..

P4 - 04 Dec 19 kl. 13:54

Har funnet antatt drapsvåpen

Politiet har nå funnet stikkvåpenet som de tror ble brukt til å drepe en mann i 40-årene i Lakselv i går. Den drapssiktede mannen i 30-årene framstilles for varetektsfengsling i morgen. Han er ennå ikke avhørt, så noe motiv er ikke klarlagt - Heller ikke om han erkjenner straffskyld.

VG - 01 Dec 19 kl. 22:05

Mathias Scott Pascual ute av «Farmen»: Brøt hemmelig avtale og sendte kompisen hjem

– Folk fikk sjokk, sier 27-åringen om hjemkomsten. Han var ikke bitter, men gledet seg Heller til å overraske sin mamma, som er diagnostisert med uhelbredelig kreft..

P4 - 01 Dec 19 kl. 15:54

Evakuerer boligblokk

Det brenner akkurat nå i en boligblokk i Notodden i Telemark, og 20 beboere blir evakuert. Det melder politiet akkurat nå. Det så langt ikke kjent om alle er gjort rede for, eller om noen er skadet.

NRK - 30 Nov 19 kl. 00:59

SD-nei til utlendinger på bibliotek

Sverigedemokratene vil at bare svenske statsborgere skal få låne bøker på bibliotekene, melder SVT. De vil Heller ikke at bibliotekene skal kjøpe inn fremmedsprålige bøker. Et merkelig forslag, sier kulturminister Amanda Lind..

NRK - 29 Nov 19 kl. 04:55

H og Frp vil behalde fergefri E39

Høgre og Frp vrakar Venstre sitt framlegg om å droppe ferjefri E39. Venstre vil Heller bruke pengar på klimateknologi enn å gjere E39 ferjefri, men får ikkje støtte i eiga regjering..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 13:03

Ordfører kutter egen lønn med 250 000

Tidenes yngste ordfører vil Heller bruke pengene på eldre og kultur..

P4 - 02 Dec 19 kl. 05:08

Trump vil ikke delta på riksretthøring

USAs president Donald Trump sier nei til Kongressens invitasjon om å delta på riksretthøringen mot ham på onsdag. I en krass uttalelse fra Det hvite hus heter det at presidenten ikke vil delta på en høring som ikke sikrer presidenten en rettferdig prosess. Det var Heller ikke ventet at Trump ville delta, ettersom Nato-toppmøtet starter i London denne uken..

VG - 27 Nov 19 kl. 11:12

En tvilsom praksis

NAV tok Heller en telefon enn å skrive brev. For å unngå at trygdeskandalen ble kjent..

VG - 27 Nov 19 kl. 09:03

Vil vrake gigantprosjektet fergefri E39 for klimasatsing

Regjeringen bør Heller bruke den enorme prislappen på klimateknologi, mener Venstre. De får støtte i opposisjonen..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 18:30

25 år siden Norge sa nei til EU. Nå ser det ut som Jonas Gahr Støre og Erna Solberg har resignert helt. | Harald Stanghelle

Ja-partiene Høyre og Ap har gitt opp. Derfor blir det nok Heller ikke norsk medlemskap de neste 25 årene..

P4 - 27 Nov 19 kl. 18:18

Vil bytte EØS med handelsavtale

Mange i Norge kan tenke seg å si opp EØS-avtalen og Heller inngå en handelsavtale med EU. I en ny undersøkelse av Sentio svarer 35 prosent ja til å gå over til en handelsavtale, akkurat like mange sier nei, mens resten ikke vet, melder Nettavisen. Sentio mener dette er oppsiktsvekkende..

NRK - 27 Nov 19 kl. 06:54

Kutter egen lønn

Tidenes yngste ordfører, Jonas Andersen Sayed i Sokndal, fikk gjennomslag for å kutte i egen lønn med 250.000 kroner, for å bestemme hvor pengene skulle brukes, skriver Dalane Tidende. Han vil Heller bruke mer penger på kultur og eldre neste år..

P4 - 29 Nov 19 kl. 07:23

Mulig omkamp om pels-kompensasjon

Frp åpner for ny omkamp om kompensasjonen til pelsdyrbøndene. Onsdag ble det klart at regjeringen setter av minst 800 millioner kroner til pelsdyrbøndene som må legge ned driften når næringen avvikles. Næringen selv frykter fremdeles milliontap, og Frps Morten Ørsal Johansen er Heller ikke fornøyd.

P4 - 27 Nov 19 kl. 08:10

Venstre vil vrake ferjefri E39

Venstre vil vrake planene om ferjefri E39, og Heller bruke pengene som er satt av på klimateknologi. Statssekretær Atle Hamar i Klima- og miljødepartementet sier til VG at Norge kan bli ledende på grønn skipsfart hvis pengene går til utvikling av nullutslippsskip. Venstre får støtte fra SV, som mener veiprosjektet er utdatert..

P4 - 28 Nov 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 06:07

Rådmann i Trondheim får ikke lenger kalle seg «mann»

Bystyret i Trondheim har gått bort fra den kjønnede tittelen rådmann til å Heller bruke tittelen kommunedirektør..

VG - 25 Nov 19 kl. 04:15

Rådmann i Trondheim får ikke lenger kalle seg «mann»

Bystyret i Trondheim har gått bort fra den kjønnede tittelen rådmann til å Heller bruke tittelen kommunedirektør..

P4 - 24 Nov 19 kl. 07:41

Flere knivepisoder i Oslo

En person ble sendt til akuttmottaket på Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket i ryggen i Brugata i Oslo sentrum i natt. Personen skal ikke være alvorlig skadd. Det er foreløpig ikke funnet noe våpen, og politiet har Heller ikke fått opplysninger om hvem som kan stå bak..

P4 - 25 Nov 19 kl. 19:53

Ville unngå at trygdeskandalen ble kjent

NAV forsøkte å unngå at trygdeskandalen ble offentlig kjent. De ville ikke orientere Riksadvokaten om saken i et skriftlig brev fordi Riksadvokaten praktiserer full offentlighet, og ønsket Heller å gi beskjed muntlig, kommer det fram i et notat til Arbeids- og sosialdepartementet. NAV opplyser til Bergens Tidende at notatet ble skrevet på et tidspunkt der det ennå ikke var avklart om rettsanvendelsen var feil..

P4 - 25 Nov 19 kl. 19:53

Ville ikke varsle om trygdeskandalen skriftlig

NAV ønsket ikke å varsle Riksadvokaten skriftlig om trygdeskandalen. I et notat til Arbeids- og sosialdepartementet kommer det fram at NAV unnlot å sende brev fordi Riksadvokaten praktiserer full offentlighet, og Heller ville varsle muntlig. NAV opplyser til Bergens Tidende at notatet ble skrevet på et tidspunkt der det ennå ikke var avklart om de hadde tolket EØS-reglene feil..

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 22:55

Ødegaards lag sjokkerte Real Madrid – så våknet storklubben

Ingen har slått Real Madrid i La Liga denne sesongen. Det gjorde Heller ikke Real Sociedad og Madrid-utlånte Martin Ødegaard..

P4 - 24 Nov 19 kl. 07:48

Vil ramme regjeringen i valg

Nesten 400.000 nye velgere har registrert seg før lokalvalget i Hongkong i dag. Demonstrantene har fryktet at myndighetene ville avlyse helgens valg som følge av uroen som har preget byen det siste halvåret.

Dagbladet - 21 Nov 19 kl. 06:00

Sauekjøttet bør spises, ikke kastes!

Nordmenn har ingen grunn til å skamme oss over å spise kjøtt, Heller ikke sauekjøtt..

P4 - 21 Nov 19 kl. 08:18

Påkjørt av buss i Sandefjord

En person ble for kort tid siden påkjørt av en buss i Sandefjord. Vedkommende er kjørt til sykehuset i Tønsberg. Skadeomfanget er ukjent.

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 15:00

Kjære mamma. Pappa. Du vet ikke hvem jeg er.

Jeg vet ikke hvem jeg er, og da kan vel ikke du vite det Heller?.

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 05:33

Nyhetsanalyse: Høydepunkter fra nattens debatt mellom Trumps utfordrere

NEW YORK (Aftenposten): De kom til Atlanta for å duellere mot hverandre, men siktet Heller inn de heftigste angrepene mot ham som ikke var der..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 08:28

Frem med regnfrakken. Nå varsles ti dager med regn og gråvær.

Torsdag ventes det 30 millimeter nedbør for Sør- og Østlandet. Statsmeteorologen ser ingen lysning i det fjerne. Ikke blir det snø i fjellet Heller..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt