Heller

Thursday, 22 August, 00:15

Nyheter om Heller

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 3 timer siden

IMF til Trump: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil Heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, påpeker IMF-økonomer..

Aftenposten - 14 timer siden

Ap vil gi skolemat til alle skoleelever i Oslo. Feilprioritering, mener Høyre.

Det er mer enn 15 millioner skolemåltider årlig. Prisen: 300 millioner kroner. Høyre vil Heller prioritere innholdet i norsk skole..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil Heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 13:19

Legger ned G-sport og G-max

Satser Heller på Intersport..

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 07:00

Ekstremismen er ikke ansiktsløs

Det kan Heller ikke pressens dekning være. Derfor viser vi terrorens ansikt..

VG - I førrgår: 22:50

Pogba-miss skaper storm etter ny Wolves-skrell: – Uforklarlig

WOLVERHAMPTON (VG) (Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) klarte ikke å slå Wolverhampton på tredje forsøk Heller, etter at Paul Pogba (26) på kontroversielt vis tok og bommet på et straffespark..

VG - I førrgår: 22:50

Pogba-miss skaper storm etter ny Wolves-nedtur: – Uforklarlig

WOLVERHAMPTON (VG) (Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) klarte ikke å slå Wolverhampton på tredje forsøk Heller, etter at Paul Pogba (26) på kontroversielt vis tok og bommet på et straffespark..

P4 - 18 Aug 19 kl. 19:34

Fyllekjørte med barn i bilen

En person med et lite barn i bilen ble i kveld stoppet i Bærum med promille. Bilen ble stoppet av politiet etter en påkjørsel. Barnet satt Heller ikke i barnesete, opplyser politiet, som har opprettet sak.

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 08:43

Når bør du trekke deg ut av risikable investeringer?

Hayden Briscoe fra UBS Asset Management mener han har svaret på når det er lurt å trekke seg ut av de risikable investeringene og Heller investere i tryggere alternativer. .

P4 - I førrgår: 08:08

TØI: Bompengeskisse gir liten endring for bilistene

Transportøkonomisk institutt mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. Lettelsen er ikke større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år, ifølge assisterende direktør Kjell Werner Johansen. Det vil si at bompengebelastningen blir skjøvet tilbake til fjorårets nivå fra 2020 og utover, sier han til NRK.

NRK - 15 Aug 19 kl. 09:43

Gult ved Veslemannen

Norges vassdrags- og energidirektorat senker farenivået til gult for fjellpartiet Veslemannen i Romsdal. Nivået senkes på grunn av minkende bevegelser og fordi det har vært mindre steinsprangaktivitet. Det har Heller ikke vært nedbør det siste døgnet.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 12:41

Fikk USA-tilbud på tampen av karrieren – la Heller opp og prioriterte datterens fødsel

Rune Lange (42) fikk til slutt noen av Tyrkia-millionene etter en 13 år lang kamp. Nå håper han å returnere til fotballen i ny rolle..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:34

Nedturen fortsetter: Carlsen sliter i storturnering

Magnus Carlsen imponerer Heller ikke i lynsjakkdelen av turneringen i St. Louis..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 08:04

Den nye RBK-helten: – Dro rett hjem og så kampen på TV

Emil Konradsen Ceïde (17) leverer Heller med beina enn med snakketøyet. Men innrømmer én ting etter herjingene mot Tromsø..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 14:58

Vil ha slutt på elefanter som frakter turister

Søndag syklet aktivister i protest mot elefanter som framkomstmiddel i India. I lys av verdens elefantdag vil de at turistene Heller skal sette seg på sykkelen, enn elefantryggen..

P4 - 13 Aug 19 kl. 13:20

Hadde ikke våpenlisens

Politiet avviser at draps- og terrorsiktede Philip Manshaus hadde våpenlisens. Han var Heller ikke registrert med noen våpen på seg selv i våpenregisteret, sier visepolitimester Bjørn Vandvik til VG. Et familiemedlem av Philip Manshaus opplyste i går at han hadde våpenlisens.

P4 - 12 Aug 19 kl. 23:07

Redningsskip får ikke legge til land

Ingen europeiske land vil ta imot det norske skipet Ocean Viking som har reddet flere hundre migranter i Middelhavet utenfor Libya de siste dagene. Skipet som drives av blant annet Leger uten grenser har nå 251 migranter om bord. Heller ikke Norge ønsker å ta ansvar.

P4 - 11 Aug 19 kl. 20:48

Siktede blir ikke avhørt

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk vil ikke la seg avhøre i kveld. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NRK. Heller ikke i natt ville mannen bli avhørt.

P4 - 11 Aug 19 kl. 23:31

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for skyteepisoden mot en moske i Bærum og drap på stesøsteren sin erkjenner ikke straffskyld. Det oplyser hans forsvarer til NTB. Forsvareren sier også at mannen kommer til å møte i fengslingsmøte mandag, melder VG.

NRK - 08 Aug 19 kl. 20:35

Politiet vet ikke om det ble skutt

Politiet i Oslo skriver på Twitter at de ikke har fått verifisert om det faktisk er blitt avfyrt skudd. De har Heller ikke kommet i kontakt med noen som hevder seg eller kjøretøy beskutt i tunnelen. De etterforsker saken videre..

NRK - 08 Aug 19 kl. 12:58

Ønsker ikke militær konflikt

Den pakistanske regjeringen ønsker ingen militær konflikt i Kashmir, melder AP. De vil Heller finne en mulig politisk og juridisk respons på Indias handlinger i regionen..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:13

Erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter moskeangrepet i Bærum erkjenner ikke straffskyld. Det fortalte mannens forsvarer til NTB sent i går kveld. Klokken 13 i dag vil siktede bli fremstilt for varetektsfengsling.

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 19:03

Vil løpe Sandefjord i senk: – De er trege på midtbanen og ikke så raske bak Heller

Start strutter av selvtillit før kampen mot Sandefjord. Joey Hardarson og Martin Ramsland, som får debuten fra start, tror laget har alle muligheter til en ny trepoenger..

NRK - 07 Aug 19 kl. 18:49

USA Todays hovedkontor evakuert

Politiet har evakuert hovedkontoret til avisa USA Today i Tysons i Virginia etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Det er ikke meldt om skyting i eller ved bygningen, og det er Heller ikke kjent om noen er pågrepet..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 16:00

Offensiv Moe før Europa-oppgjøret mot greske Aris: – Vi har klokkertro på egne ferdigheter

Molde-trener Erling Moe vil ikke legge opp lagets spill etter motstanderen. Heller ikke i Europa..

P4 - 06 Aug 19 kl. 21:27

Ingen funn i Jølstravantnet

Heller ikke i dag er det gjort funn i søket etter mannen i 50-årene som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane forrige uke. Det har blant annet blitt søkt med miniubåt i Jølstravannet. Politiet opplyser til Bergens tidende at de vil fortsette søket i morgen..

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 16:18

Andreassen: Ikke ta så mye risiko at du risikerer hus og hjem

- Vi sparebankfolk er ganske så optimistiske på vår egen fremtid, men så har Heller aldri lam hørt om fårikål, sier sjeføkonomen. .

P4 - 09 Aug 19 kl. 08:51

Nokasraner pågrepet i stor narkosak

En av mennene som stod bak Nokas-ranet i 2004, er pågrepet og siktet for grov narkotikaovertredelse. - Han er ennå ikke avhørt, så han har Heller ikke tatt stilling til siktelsen, sier hans advokat Sigurd Klomsæt til TV2. Det var VG som først omtalte pågripelsen.

NRK - 05 Aug 19 kl. 19:01

Vil ha observatører i Persiabukta

Tyskland vil ikke være med i en USA-ledet marinestyrke i Persiabukta, men vil Heller la EU-observatører overvåke skipstrafikken der. – Men det vil nok ganske sikkert ta noe tid å overbevise EU om dette, sier Tysklands utenriksminister Heiko Maas..

NRK - 05 Aug 19 kl. 03:21

Liberaliserer abortloven

New Zealand er klar for å behandle abort som et helsespørsmål Heller enn juridisk spørsmål etter at abortreformen begynte mandag, skriver NTB. I dag er det forbudt å ta abort i New Zealand med mindre svangerskapet medfører fare for mors liv og helse..

P4 - 06 Aug 19 kl. 07:55

"Miljøvennlig" sugerør kan ikke gjenvinnes

McDonald's overgang til det som skulle være miljøvennlige papirsugerør har ikke gått glatt. Først fikk de mye pes fra kundene - da sugerøret smuldrer seg opp. Og nå viser det seg at det Heller ikke er så miljøvennlig; det kan nemlig ikke gjenvinnes, ifølge The Sun.

Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 19:25

Vibe vraket TUIL – går til rival

Tobias Vibe (28) var ikke fornøyd med det TUIL kunne tilby og valgte Heller spill i 2.-divisjon..

P4 - 06 Aug 19 kl. 07:07

Pressekonferanse om forsvinningssaken

Verken politiet eller bistandsadvokaten vil si noe om hva som skal legges fram på pressekonferansene om forsvinningssaken på Lørenskog i dag. Nesten ti måneder etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt, holder både familiens bistandsadvokat Svein Holden og Øst politidistrikt hver sine pressekonferanser. I juni sa politiet at de hadde gått bort fra hovedhypotesen om kidnapping og utpressing, og at det Heller er snakk om et drap.

VG - 28 Jul 19 kl. 11:03

Styrk barnevernet

40 norske kommuner har i dag færre enn fem ansatte i barnevernet, og er Heller ikke en del av et interkommunalt barnevernsamarbeid. Det viser en gjennomgang som Høyre har gjort..

P4 - 30 Jul 19 kl. 15:25

Evakuerer Bodø lufthavn

Bodø Lufthavn er nå evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Det opplyser politiet. Kofferten ble funnet inne i avgangsområdet og blir nå undersøkt av politiet.

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 14:00

Ruspolitikk: Ikke lytt til foreldrene. Ikke lytt til politiet. Lytt til hva menneskerettighetene forteller oss. | Roar Mikalsen

Forbudstilhengerne bør gå i seg selv, Heller enn å fortsette å agitere for forfølgelse..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 17:55

Porsche-drama i Troms: - Flaks det ikke gikk galt

Biltyver kjørte fylket rundt med stjålet Porsche. Politiet fikk Heller ikke stoppet dem med spikermatte..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 05:29

Én av tre er imot NRK-skatt

Tidligere i år ble det klart at NRK-lisensen Heller skal finansieres over skatteseddelen. Én av tre nordmenn er imot både lisens og skatt, viser en ny måling..

VG - 28 Jul 19 kl. 02:56

Her flyttes 60 Norway Cup-spillere fra glovarm sovesal

Varmen skaper utfordringer på Norway Cup. Da 190 fotballgutter ble satt til å sove i en gymsal uten vinduer og et dysfunksjonelt ventilasjonsanlegg, vurderte Vard Haugesund Heller å sove utendørs..

NRK - 26 Jul 19 kl. 13:41

Sanchez blir sittende

Spanias fungerende statsminister Pedro Sanchez har slitt med å få på plass en styringsdyktig regjeringskoalisjon i Spania. Nå sier han at han vil samarbeide med alle partier for å bli sittende som fungerende statsminister, Heller enn å ta ut nyvalg..

NRK - 26 Jul 19 kl. 12:15

Hetebølger den nye normalen

Hetebølger som den opplevd i Europa de siste dagene vil i fremtiden være normalen Heller enn unntaket, ifølge klimaeksperter. Det melder NPK. Varmerekord på varmerekord har blitt tangert de siste dagene..

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 16:00

– Konfliktnivået må trappes ned

Tyskland vil ikke følge USAs tilnærming overfor Iran, slår utenriksminister Heiko Maas fast. Det vil Heller ikke Storbritannia og Frankrike, ifølge ham..

NRK - 23 Jul 19 kl. 16:19

Henlegger klage fra Waras samboer

Riksadvokaten har avvist Laila Anita Bertheussens klage på henleggelsen av saken mot Black Box. Teaterets klage på politiets opptreden tas Heller ikke til følge..

E24 - 15 Jul 19 kl. 09:45

Norske bedrifter betaler Heller løsepenger enn å investere i IT-sikkerhet

Halvparten av norske bedrifter har en responsplan for dataangrep, og vil Heller betale løsepenger enn å investere i sikkerhetssystemer, viser en undersøkelse..

P4 - 23 Jul 19 kl. 09:42

Wifi på ferie kan koste deg dyrt

Halvparten av oss bruker usikre wifi-nettverk i utlandet. Det viser en undersøkelse fra forsikringsselskapet Frende. Ifølge Frende bør vi Heller styre unna fordi det er lettere å hacke et trådløst nett enn et mobilnett.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt