Heidi

Sunday, 26 January, 10:26

Nyheter om Heidi

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 19 Jan 20 kl. 11:34

Johaug vant overlegent

Therese Johaug bare økte forspranget til konkurrentene i dagens 10 kilometer jaktstart i Nove Mesto. Og hun vant med over ett minutt på russiske Natalja Neprajeva mens Ingvild Flugstad Østberg såvidt slo Heidi Weng og tok tredjeplassen..

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 14:27

Nav-offer: – De kan granske alt de vil. Men for ofrene er det for sent.

Mens de ansvarlige grilles om Nav-skandalen, sitter Heidi Schjetne fortsatt med en feilaktig fengselsdom på rullebladet..

VG - 13 Jan 20 kl. 21:25

Meningsløse ledere?

Den usignerte lederartikkelen har utspilt sin rolle som sjanger, mener Morgebladets redaktør, Sun Heidi Sæbø. VGs politiske redaktør Hanne Skartveit er uenig. Hør mandagens podcast fra Giæver og gjengen..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 10:52

Legeforeningen: Akutt selvmordsfare skal behandles like akutt som hjerteinfarkt

Heidi Tårnes mistet datteren sin til selvmord for snart tre år siden. - Min hjertesak er at psykisk syke skal få behandling i helseveset på lik linje med kreftsyke..

VG - 07 Jan 20 kl. 03:58

Heidi Klum trykket på gullknappen for norske Angelina i «America’s Got Talent»

Angelina Jordan (13) gjorde knallsuksess på amerikansk TV natt til tirsdag..

P4 - 01 Jan 20 kl. 12:07

Seier til Østberg

I Tour de Ski er den største nyheten i dag er at Therese Johaug IKKE vant. Hun ble nemlig spurtet ned av Ingvild Flugstad Østberg i den 10 km lange klassiske jaktstarten. Dette var Østbergs første seier i et distanserenn for sesongen.

E24 - 30 Dec 19 kl. 13:45

Norge nest best på likestilling: – Vi skal ikke slå oss til ro med andreplassen

For tredje året på rad kommer Norge på annenplass i World Economic Forum’s årlige likestillingsbarometer. Den norske gründeren Heidi Aven mener vi ikke kan slå oss til ro med andreplassen..

Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 16:43

Fakkeltog for Ari Behn i Moss

Søndag holdes et fakkeltog i Moss for å minnes Ari Behn. Arrangør er Heidi Bøhaugen Sjøstrøm, som gikk på skole sammen med ham..

NRK - 27 Dec 19 kl. 15:02

Fakkeltog for Ari Behn

Søndag blir det heldt eit fakkeltog i Moss for å minnast Ari Behn. Arrangør er Heidi Bøhaugen Sjøstrøm, som gjekk på skule saman med Behn. Ifølge Moss Avis startar fakkeltoget klokka 17.

P4 - 28 Dec 19 kl. 13:30

Johaug vant første etappe i TDS

Therese Johaug vant den første etappen i årets Tour de Ski på dagens fellestart i fri teknikk. Heidi Weng sørget for norsk dobbeltseier da hun spurtet inn til en andreplass 12 sekunder bak Johaug. Ingvild Flugstad Østberg gjorde et meget godt comeback og ble nummer fire i sin første konkurranse for sesongen.

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 08:23

Sint Heidi Løke kastet sko og knebeskyttere i søppelen. Så kom kontrabeskjeden.

I september fikk Heidi Løke den begredelige beskjeden om en alvorlig kneskade. I første VM-kamp scoret hun åtte mål mot Cuba..

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 08:23

Sint Heidi Løke kastet sko og knebeskyttere i søppelet. Så kom kontrabeskjeden.

I september fikk Heidi Løke den begredelige beskjeden om en alvorlig kneskade. I første VM-kamp scoret hun åtte mål mot Cuba..

VG - 03 Dec 19 kl. 13:59

Heidi Løke fikset avgjørelsen: – Utrolig sterkt

KUMAMOTO (VG) (Norge – Serbia 28–25) Det ble en fysisk kamp mot tøffe, serbiske spillere, men de norske håndballjentene gikk seirende ut av krigen og tok sin tredje strake seier i VM. Heidi Løke elsker slike kamper og viste igjen at hun er en rev til å vinne dem..

VG - 15 Dec 19 kl. 11:42

Dobbeltseier: Johaug knuste konkurrentene igjen

Therese Johaug satte standarden fra start og tok en ny overlegen seier i Davos. Heidi Weng var nærmeste konkurrent..

NRK - 15 Dec 19 kl. 11:44

Førsteplass for Therese Johaug

Therese Johaug tok nok en seier på 10 km fri teknikk i Davos søndag. Heidi Weng kom inn halvminuttet bak Johaug og tok andreplassen. Magni Smedås leverte sitt beste løp i karrieren og gikk inn til en åttendeplass.

P4 - 16 Dec 19 kl. 22:27

Ut mot DNB -konsept

To ledende næringslivskvinner kritiserer nå DNB for å ha rappet deler av et gründerkonsept. Banken har startet kampanjen #huninvesterer. Det skjer nesten et år etter at gründeren Heidi Aven hadde kontakt med DNB om konseptet SHE invests, men banken takket nei til et samarbeid.

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 09:32

Toppidrettskvinner utsetter «pensjonsalderen». Heidi Løke (37) og Camilla Herrem (33) vil fortsette i jobben.

Stadig flere kvinner blåser i aldersgrensene. De fortsetter med toppidretten så lenge kroppen svarer på all treningen og hodet er med..

VG - 15 Dec 19 kl. 11:42

Johaug knuste konkurrentene: Ny løper fra «Johaug-bygda» overrasket

Heidi Weng er lettet over at konkurrentene nå er nærmere overlegne Therese Johaug, som vant igjen i Davos. Samtidig overrasket Magni Smedås, fra samme lille bygda som Johaug.

VG - 15 Dec 19 kl. 11:42

Johaug overlegen igjen: Ny løper fra «Johaug-bygda» overrasket

Heidi Weng er lettet over at konkurrentene nå nærmer seg overlegne Therese Johaug, som vant igjen i Davos. Samtidig overrasket Magni Smedås, fra samme lille bygda som Johaug.

VG - 30 Nov 19 kl. 08:17

Heidi Løke spiller sitt 13. mesterskap: Slik holder hun kontakten med barna

KUMAMOTO (VG) Heidi Løke fyller 37 år under VM, men får bare ikke nok av håndball og trening. Tobarnsmoren er en måned borte fra familien for å spille sitt 13. mesterskap for Norge..

VG - 29 Nov 19 kl. 10:22

Heidi Weng og svensk stjernetrio slått ut i prologen

RUKA/OSLO (VG) Det sa stopp for flere profiler i prologen. Heidi Weng, samt tre svenske stjerner, ble alle eliminert..

VG - 12 Dec 19 kl. 19:05

Norge er eksperter på semifinaler: – Vi har vært ekstremt flinke

KUMAMOTO (VG) Norge taper nesten aldri en semifinale. Foran møtet med Spania forklarer Heidi Løke (37) og Camilla Herrem (33) suksessen – med topp fysisk form og grundighet i kampforberedelsene..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 06:35

Løke har brukket nesen

Håndballjentenes tøffing Heidi Løke har pådratt seg et nesebrudd, men hun spiller videre i VM der Norge mandag møter Sør-Korea..

E24 - 09 Dec 19 kl. 22:32

DNB anklages for å ha rappet kvinnekampanje

DNBs kvinnekampanje #huninvesterer blir anklaget for å ha kopiert navn og deler av konseptet til gründer Heidi Avens SHE Invests..

VG - 09 Dec 19 kl. 22:30

DNB anklages for å ha rappet kvinnekampanje

DNBs kvinnekampanje #huninvesterer blir anklaget for å ha kopiert navn og deler av konseptet til gründer Heidi Avens SHE Invests..

VG - 09 Dec 19 kl. 22:30

DNB anklages for å ha rappet navn fra gründer

DNBs kvinnekampanje #huninvesterer blir anklaget for å ha kopiert navn og deler av konseptet til gründer Heidi Avens SHE Invests..

P4 - 09 Dec 19 kl. 06:44

Løke spiller med brukket nese

Heidi Løke kommer til å spille den viktige VM-kampen mot Sør-Korea i dag, selv om hun brakk nesa i gårsdagens kamp mot Danmark. Det bekrefter landslagssjef Thorir Hergeirsson. Løke pådro seg et nesebrudd da hun ble truffet av en knallhard albue i ansiktet i tremålsseieren mot danskene i går.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 11:27

Johaugs monsteretappe hjalp Norge til overlegen stafettseier

Som ankerkvinne fikk Heidi Weng en enkel oppgave med å sikre Norge stafettseieren på Lillehammer..

P4 - 09 Dec 19 kl. 18:20

Hyller Bredal Oftedal

Håndballesset Heidi Løke hyller landslagskaptein Stine Bredal Oftedal. Bredal Oftedal har storspilt i håndball-VM så langt i Japan, og hamret inn scoringer for Norge som nå leder sin gruppe og er i førersetet om en semifinaleplass. Hun er i verdensklasse, mener Løke..

P4 - 07 Dec 19 kl. 11:49

Johaug var overlegen

Therese Johaug var som vanlig uslåelig i dagens 15 kilometer fellesstart med skibytte på Lillehammer. Hun ledet fra fem minutter ut i løpet og tok sin 57. verdenscupseier i karrieren.

Klartale - 29 Nov 19 kl. 15:11

Nå starter VM i håndball

Spiller Heidi Løke var egentlig uaktuell for VM. Nå vil hun herje med motstanderne..

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 10:39

Johaug suveren igjen - tre norske på pallen

Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen imponerte på jaktstarten. Men Therese Johaug fikk gå alene..

P4 - 01 Dec 19 kl. 10:08

Nok en seier til Johaug

Det ble som ventet seier til Therese Johaug på jaktstarten i Ruka i Finland nå i formiddag - og dermed også seier i minitouren sammenlagt. Hun gikk først ut på de ti kilometerne i fri teknikk, og var i mål ett minutt og 11 sekunder foran Heidi Weng, som gikk seg opp fra 10. plass.

NRK - 30 Nov 19 kl. 07:19

Betydelig snøskredfare i nord

Storm fra Nord-Norge og Nordvestlandet, samt noen kraftige snøbyger, gjør at snøskredfaren vil være betydelig i starten av helgen. Den kan også øke til stor snøskredfare mot slutten av helgen i nord, sier Heidi Bache Stranden i Snøskredvarslingen..

P4 - 29 Nov 19 kl. 10:39

Johaug videre fra prologen

Therese Johaug er ikke kjent for å være en sprinter - men hun tok seg videre fra sprintprologen i verdenscupåpningen i Ruuka i Finland nå i formiddag. Både Heidi Weng og Frida Karlsson var blant løperne som ikke får gå kvartfinale senere i dag. Best av de norske i prologen var Ane Appelkvist Stenseth på 5.

P4 - 24 Nov 19 kl. 15:49

Johaug vant igjen

Therese Johaug vant også 10 kilometer friteknikk under den nasjonale åpningen på Beitostølen i dag. I mål var hun over halvminuttet foran Heidi Weng som ble nummer to. 18 år gamle Helene Marie Fossesholm gikk inn til ny pallplass..

NRK - 23 Nov 19 kl. 10:10

Johaug tok seieren

Therese Johaug vant sesongens første skirenn på Beitostølen i 10 kilometer klassisk intervallstart, ett minutt foran Heidi Weng..

P4 - 23 Nov 19 kl. 10:39

Johaug med utklassing

Therese Johaug gikk inn til en overlegen seier på 10 kilometer klassisk under sesongåpningen i langrenn på Beitostølen nå i formiddag. Heidi Weng som ble nummer to var over minuttet bak Johaug i mål. 18 år gamle Helene Marie Fosseholm tok tredjeplassen..

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 10:07

Stortalent imponerte da Johaug knuste konkurrentene på Beitostølen

Therese Johaug (31) knuste konkurrentene over 10 kilometer på Beitostølen da stortalentet Heidi Marie Fossesholm (18) yppet seg mot Norges beste langrennsløpere..

P4 - 20 Nov 19 kl. 06:27

Ønsker mobil til ungene

Den digitale oppdragelsen må starte når barna går i bleie. Det sier Heidi Austlid i IKT Norge til Klassekampen. Hun reagerer på at digitaliseringsminister Nikolai Astrup gi går sa at han vil begrense bruken av smarttelefoner for barn under 13 år.

VG - 12 Nov 19 kl. 08:16

Målrush for håndballjentene: – Veldig fordel for oss

Norge mangler på grunn av skader åtte spillere i VM. Men de 16 som reiser til Japan i neste uke viser god form. Heidi Løke & co.

VG - 29 Oct 19 kl. 12:42

NAV-skandalen: Heidi (49) dømt til fengsel etter Spania-opphold

Heidi Schjetne ble dømt til 40 dagers fengsel etter å ha vært i Spania. Her er noen av dommene hvor personer kan ha blitt uriktig dømt..

VG - 09 Nov 19 kl. 21:12

Løke glitret i sterk Vipers-seier

(FTC - Vipers 29–34) Landslagsprofilene Emilie Hegh Arntzen og Heidi Løke gikk foran da Vipers Kristiansand slo FTC Hungaria på bortebane i mesterligaen i håndball lørdag..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 21:39

Heidi Løke-show da Vipers holdt liv i Champions League-drømmen

Vipers var tvunget til å vinne mot FTC Rail-Cargo for å leve videre i Champions League, og leverte en strålende kamp i Budapest..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 23:28

- Jeg har tenkt systematisk feil

Leder av Europabevegelsen Heidi Nordby Lunde (H) innrømmer at det aldri har slått henne at EØS-avtalen også gir norske borgere rettigheter til å motta ytelser i EU-land..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt