Haukeland

Friday, 22 November, 19:24

Nyheter om Haukeland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 Oct 19 kl. 15:54

Kontroll på brann ved Haukeland

Brannvesenet har kontroll på brannen i ein miljøhall ved Haukeland sjukehus i Bergen. Brannvesenet har fått ut pallen som det brann i. Det skal ha vore eit litium-batteri som brann, fortel 110-sentralen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 00:13

To til sykehus etter kollisjon

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Haukeland sykehus etter en front mot front-kollisjon i Seim i Nordhordland. Tilstanden deres er ukjent. Nødetatene ble varslet om ulykken på Lindåsvegen fra Seim mot Hundvin klokken 23.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:23

Mann skadd i speedrider-ulykke på Voss

En mann som fløy en såkalt speedrider, er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse etter at vedkommende falt ned under gondolbanen på Voss..

P4 - 14 Nov 19 kl. 05:45

Skjerper kontroll av reiseregninger

Stortinget har satt i gang flere tiltak etter avsløringene om falske reiseregninger. Det skriver Aftenposten. Tidligere Frp-politiker Mazyar Keshvari ble i oktober dømt til fengsel i sju måneder etter at han har levert 73 fiktive reiseregninger for totalt 450.

P4 - 28 Oct 19 kl. 05:33

Tredobling av barn med diabetes på Haukeland

De siste tre månedene har det vært en tredobling i antall barn som har blitt innlagt på Haukeland universitetssjukehus med diabetes type 1. 22 barn har blitt lagt inn på sykehuset, skriver Bergens Tidende. Tallet på diabetesdiagnoser er i høst over halvparten av antallet tilfeller i hele fjor.

NRK - 04 Nov 19 kl. 20:50

– Leverte uriktige reiseregninger

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal har levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år, skriver Aftenposten. Avisen mener saken har større omfang og har pågått over lengre tid, enn det som er kjent fra før..

NRK - 05 Nov 19 kl. 13:48

Ettåring fikk forsvarlig behandling

Gutten (1) som døde i forbindelse med drikkevannsskandalen på Askøy, fikk forsvarlig helsehjelp både av fastlegen, legevakten og Haukeland sykehus, fastslår fylkeslegen, ifølge BA. Også en kvinne (72) døde, trolig med vannet som medvirkende årsak..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:01

Ap-politiker ble politianmeldt for å levere falske reiseregninger. Syv måneder senere er hun fremdeles ikke avhørt.

I april politianmeldte Stortinget Arbeiderparti-representant Hege Haukeland Liadal. Politiet skal gjennomgå 700 bilag i etterforskningen, og har avventet avhør på grunn av «et omfattende materiale»..

P4 - 03 Nov 19 kl. 09:42

Utstyr i Norge kan gi kreftsvar

En ny maskin for genanalyse kan gi svar på hvorfor noen kreftsvulster ikke reagerer på behandling. Maskinen som er blant verdens mest avansert i sitt slag blir nå tatt i bruk på Haukeland universitetssykehus i Bergen, skriver Bergens Tidende..

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:29

Liadal fremdeles ikke avhørt

Politiet har fremdeles ikke avhørt Ap-politiker og stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal om de fiktive reiseregningene hun skal ha levert. Hun ble politianmeldt i april. Da Frps Mazyar Keshvari ble anmeldt for det samme ble han avhørt etter en måned.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 20:00

Aftenposten avslører: Ap-politiker har levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal har levert urettmessige refusjonskrav til Stortinget i større omfang enn tidligere kjent, viser Aftenpostens undersøkelser..

NRK - 01 Nov 19 kl. 10:29

Helse Bergen får millionbot

Helse Bergen straffes med 1,5 millioner kroner i bot etter at Daniel Nicolai Guldberg døde alene på akuttmottaket på Haukeland i fjor..

VG - 04 Nov 19 kl. 20:51

Aftenposten: Ap-politiker har levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal har levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år, skriver Aftenposten..

P4 - 04 Nov 19 kl. 20:10

- Har levert uriktige reiseregninger i fire år

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal har levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år. Dermed er omfanget større enn tidligere kjent, skriver Aftenposten, som første avdekket saken. Avisen har funnet 30 eksempler på falske reiseregninger og lignende godtgjørelse, og at Liadal minst 16 ganger har oppgitt for lange avstander.

VG - 01 Nov 19 kl. 13:03

Helse Bergen får 1,5 millioner kroner i bot etter at 43-åring døde på akuttmottaket

Helse Bergen er ilagt en foretaksstraff etter at en 43 år gammel mann døde på akuttmottaket på Haukeland i fjor, etter å ha blitt liggende uten tilsyn..

NRK - 12 Oct 19 kl. 13:50

Mann fraktet til Haukeland

Mannen som falt ned en skrent i Modalen er hentet ut av området med redningshelikoter og blir flydd til Haukeland sjukehus for behandling, melder politiet på Twitter..

P4 - 01 Nov 19 kl. 10:25

Helse Bergen får millionbot

Helse Bergen får 1,5 millioner kroner i bot etter at en 43 år gammel mann døde på akuttmottaket i fjor. Det melder NRK. Mannen var lagt inn på Haukeland etter et mulig hjerteinfarkt.

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 08:05

I høst har Haukeland hatt en tredobling av barn som har fått diabetes. Jonas (12) er ett av dem.

– Jeg ble sint og lei meg, sier Jonas. Både han og foreldrene syntes det var rart. Han var så tørst hele tiden.

P4 - 28 Oct 19 kl. 22:14

Pågrepet for vold mot vekter på sykehus

En mann i 30-årene er pågrepet for å ha utøvd vold mot en vekter ved Haukeland sykehus i Bergen. Mannen ble stoppet mistenkt for tyveri da han slo vekteren med et stålrør og en hammer. Politiet leter etter en gjerningsperson til som var involvert i hendelsen.

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 20:14

Mann i 20-årene involvert i speedflyer-ulykke på Voss

Mannen er fraktet til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse..

NRK - 19 Oct 19 kl. 19:02

Mann involvert i speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal en speedflyer ha truffet en stein i det den skulle ta av..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Til sykehus etter speedflyer-ulykke

En mann i 20-årene er fraktet til Haukeland sykehus med luftambulanse etter en speedflyer-ulykke på Voss i Hordaland. Ifølge politiet skal speedflyeren ha truffet en stein i det den skulle ta av og mannen har smerter i ryggen..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 10:09

Muhammed Azeem vasker muslimske døde på Haukeland

– Det er en tøff jobb, men det trøster meg at jeg får mye tilbake..

P4 - 12 Oct 19 kl. 12:56

Redningsaksjon etter fallulykke

En jeger er fraktet til Haukeland sykehus etter å falt ned i en skrent ved Modalen i Hordaland. Mannen, som var en del av et jaktlag, ble hentet ut av et redningshelikopter. Skadeomfanget et foreløpig ukjent, men vedkommende var bevisst, ifølge politiet..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 10:51

Anders Jordal jobbet i ett av yrkene som er mest utsatt for astma. Derfor måtte han skifte jobb.

På det nasjonale senteret for yrkesastma på Haukeland blir pasienter testet for alt fra mel til fiskeslim og vippelim..

VG - 25 Sep 19 kl. 06:00

Andreas «Tix» Haukeland blir ny «Idol»-dommer

Gunnar Greve forsvinner, Andreas «Tix» Haukeland kommer inn..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:07

Økte kilometeravstand i reiseregninger

Arbeiderpartiets Hege Haukeland Liadal som i fjor ble anmeldt av Stortinget for å ha levert fiktive reiseregninger økte kilometeravstanden til hjembyen i regningene. Da anmeldelsen ble kjent sa politikeren at hun alltid hadde trodd at det var 600 kilometer til Haugesund, men ifølge regningene som Aftenposten har fått tak i oppga politikeren den riktige avstanden i reiseregninger før 2016. Hun sier selv at hun handlet i god tro.

NRK - 08 Oct 19 kl. 04:48

Mann kjørte i fjellveggen

En mann i 40-årene er sendt til Haukeland universitetssjukehus for sjekk etter at han kjørte i fjellveggen ved Fløyfjellstunnelen i Bergen. Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.48 natt til tirsdag..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 05:44

Ap-politikeren økte plutselig avstanden mellom Stortinget og Haugesund. Slik fikk hun tusenvis av kroner hun ikke hadde krav på.

Da det ble avslørt at Hege Haukeland Liadal (Ap) hadde krevd for mye kjøregodtgjørelse, sa hun at «hun alltid hadde trodd» at det var 600 kilometer mellom Oslo og hjemstedet. Datamateriale Aftenposten har fått innsyn i forteller en helt annen historie..

P4 - 08 Oct 19 kl. 05:54

Mann kjørte i fjellveggen ved Fløyfjellstunnelen

En mann i 40-årene er sendt til Haukeland universitetssjukehus for sjekk etter at han kjørte i fjellveggen ved Fløyfjellstunnelen i Bergen. Ulykken skjedde rundt hundre meter fra tunnelåpningen. Politiet opplyser at det er store skader på kjøretøyet..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 06:00

Tix blir «Idol»-dommer

Gunnar Greve forlot «Idol» etter fem sesonger. Neste vår tar Andreas «Tix» Haukeland plassen hans i dommerpanelet..

P4 - 22 Sep 19 kl. 07:51

Til sykehus etter ørebiting

En mann er pågrepet for å ha bitt av en del av øret til en jevnaldrende mann i Osterøy i natt. Politiet rykket ut en lokal pub etter melding om at flere personer var involvert i et slagsmål, skriver Bergens Tidende. Den fornærmede mannen er sendt til Haukeland universitetssykehus..

NRK - 20 Sep 19 kl. 18:11

Tre biler i kollisjon i Hordaland

Tre biler har kollidert i Samnanger i Hordaland, to personbiler og en varebil. En person blir hentet med luftambulanse mens to andre blir fraktet med ambulanse-bil til Haukeland sykehus, melder Vest politidistrikt..

NRK - 11 Sep 19 kl. 12:28

19-åring omkom i MC-ulykke

En MC-fører mistet livet, og en er innlagt på sykehuset i Førde etter en trafikkulykke i Fjaler i Sunnfjord tirsdag kveld. MC-føreren ble sendt med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, der han døde av skadene natt til onsdag..

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:28

To til sykehus etter MC-ulykke

En MC-fører er fløyet til Haukeland sykehus med luftambulanse og en er brakt til Førde sentralsykehus etter en trafikkulykke i Fjaler i Sogn og Fjordane. Begge to skal ifølge lokalavisa Firda være skadd, og det virker å være alvorlig..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 23:38

To motorsykler kjørte av veien i Fjaler – to til sykehus

En MC-fører er fløyet til Haukeland sykehus med luftambulanse og en er brakt til Førde sentralsykehus etter en trafikkulykke i Fjaler i Sogn og Fjordane..

P4 - 10 Sep 19 kl. 22:39

To til sykehus etter MC-ulykke i Fjaler

En MC-fører er fløyet til Haukeland sykehus med luftambulanse og en er brakt til Førde sentralsykehus etter en trafikkulykke i Fjaler i Sogn og Fjordane. Ulykken skjedde på fylkesvei 57 i Fjaler. Veien er stengt i begge retninger og vil være stengt i en tid fremover..

VG - 20 Aug 19 kl. 20:15

SV om føden på Haukeland: – Om ikke Høie griper inn, må Solberg komme på banen

SV-leder Audun Lysbakken mener dagens situasjon ved fødeklinikken på Haukeland universitetssjukehus er fullstendig uakseptabel..

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:43

Lysbakken ut mot føden på Haukeland

SV-leder Audun Lysbakken ber helseminister Bent Høie rydde opp i situasjonen på fødeavdelingen på Haukeland universitetssykehus. I juli gjennomførte Arbeidstilsynet tilsyn etter at de ansatte varslet om svært krevende arbeidsforhold. Høie skriver i en e-post til avisa at han forventer at ledelsen følger opp dette.

VG - 16 Aug 19 kl. 15:12

Helse Bergen får varsel fra Arbeidstilsynet: Fødeklinikken er bekymret for pasientsikkerheten

Haukeland (VG) Arbeidstilsynet stiller spørsmål ved om driften av Kvinneklinikken på Haukeland universitetssjukehus er forsvarlig, viser en ny tilsynsrapport. – Vi er urolige for pasientsikkerheten, sier jordmor..

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 23 Aug 19 kl. 18:23

Liadal blir etterforsket

Politiet bekrefter at de er i gang med etterforskning av Ap-politiker Hege Haukeland Liadal, skriver Aftenposten. Liadal ble politianmeldt etter at avisen avslørte at hun hadde levert fiktive reiseregninger til Stortinget..

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 18:21

Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger

Politiet bekrefter at de etterforsker Hege Haukeland Liadal, som sitter på Stortinget for Ap, etter mistanke om at hun har levert fiktive reiseregninger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt