Haukeland

Tuesday, 26 May, 11:32

Nyheter om Haukeland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 May 20 kl. 11:43

Ingen koronapasienter på Haukeland

Ingen pasienter med registrert koronasmitte er nå innlagt ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Det skriver Helse Bergen i en pressemelding. Den siste smittede pasienten er skrevet ut fra sykehuset i løpet av det siste døgnet..

P4 - 5 timer siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 20 May 20 kl. 22:51

Alvorlig ulykke

Det har vært en alvorlig motorsykkelulykke på Sotra utenfor Bergen i kveld. Sjåføren er fløyet til Haukeland sykehus med ukjent skadeomfang. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

P4 - 22 May 20 kl. 13:29

- Usikkert om alle tiltak var nødvendige

- Det er usikkert om alle koronatiltakene som ble innført i Norge har vært nødvendige. Det sa statsminister Erna Solberg til TV2 under et besøk ved Haukeland sykehus i Bergen i dag. Solberg sier vi har fått veldig gode resultater av summen av alle tiltakene, men at man i ettertid sikkert vil finne ut at alt ikke var nødvendig..

P4 - 16 May 20 kl. 16:18

Kvinne påkjørt på Stord

En kvinne i 50-årene er fraktet til Haukeland sykehus etter å ha blitt påkjørt av en personbil på Stord i ettermiddag. Kvinnen har hodeskader, opplyser politiet på Twitter. Men alvorlighetsgraden er ikke kjent.

Aftenposten - 12 May 20 kl. 19:16

Øygarden-sjefen forklarar kvifor han plutseleg trekte seg frå jobben

– Eg trur ikkje på toppfotballprosjektet i Øygarden over tid om ein set det lokale først, seier Arve Haukeland, sportssjefen som har trekt seg frå Øygarden FK..

Aftenposten - 10 May 20 kl. 15:48

Sportssjefen i Øygarden slutter

Ifølge Eurosport skal Arve Haukeland være ferdig i Øygarden FK..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 19:50

Klubblegende om Øygarden-krisa: Trur mange trekker seg om ikkje sportssjefen kjem tilbake

– Det er alfa og omega å få Arve Haukeland tilbake som sportssjef, meiner Mikal Sekkingstad..

Aftenposten - 10 May 20 kl. 15:48

Dette er konflikten som gjør at Øygarden-sjefen sier opp

Arve Haukeland mistet makt da nye koster overtok Øygarden. Noen uker senere sa han opp..

Aftenposten - 05 May 20 kl. 11:21

Neste gang Petrine skal på sykehus, kommer sykehuset til henne

Haukeland innfører hjemmesykehus for barn og unge..

VG - 06 May 20 kl. 19:48

Her er sykehusets egne bilder fra intensivavdelingen

Haukeland sykehus i Bergen har det de siste to månedene blitt behandlet flere pasienter for coronaviruset. Sykehusets egne bilder gir et unikt innblikk i forholdene på intensivavdelingen..

NRK - 05 May 20 kl. 12:35

Ni med korona ved sykehus i Bergen

Seks pasienter er innlagt med påvist koronasmitte ved Haukeland i Bergen. Det er det samme som i går. To av pasientene får intensivbehandling.

NRK - 02 May 20 kl. 19:23

Mann til sykehus etter slagsmål

En mann med ukjent skadeomfang er kjørt til Haukeland universitetssjukehus etter et slagsmål mellom flere unge menn ved Olsvik skole. I slagsmålet ble det brukt brekkjern eller batong, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 13 Apr 20 kl. 16:02

Haukeland tidoblar testkapasiteten

Haukeland universitetssjukehus i Bergen bygger eit eige laboratorium som skal analysere koronaprøver. Målet er at testkapasiteten skal auke, så dei kan analysere 6000 prøver i døgnet, seier avdelingssjef Elling Ulvestad til Bergensavisen..

P4 - 13 Apr 20 kl. 16:25

Haukeland tidobler testkapasiteten

Haukeland universitetsykehus i Bergen tidobler nå kapasiteten til å teste koronaprøver. Sykehuset bygger et eget laboratorium som utelukkende skal analysere koronaprøver. Avdelingssjef Elling Ulvestad sier til Bergensavisen at de med det nye laboratoriet skal kunne analysere 6000 prøver daglig.

NRK - 05 Apr 20 kl. 12:06

Ny koronapasient på Haukeland

Siden lørdag har tallet på innlagte pasienter med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus økt fra 10 til 11. Syv pasienter får intensivbehandling..

Aftenposten - 20 Apr 20 kl. 20:43

Ett år siden Ap-politiker ble anmeldt for falske reiseregninger – politiet har fremdeles ikke konkludert

Gjennom flere år har Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal levert falske eller urettmessige reiseregninger til Stortinget. Politiet har nå hatt saken på sitt bord i ett år..

NRK - 02 Apr 20 kl. 22:57

Falt i sjøen – fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus i Bergen etter å ha falt i sjøen på Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen, som falt i sjøen, er lettere skadd..

NRK - 02 Apr 20 kl. 22:57

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 12 Apr 20 kl. 07:30

Vil samla blod frå friske pasientar

I eit forsøk på gjera risikogrupper mindre utsette for koronaviruset, vurderer Haukeland universitetssjukehus forsøk med å gje bebuarar blodplasma frå personar som har utvikla antistoff etter å ha hatt covid-19-sjukdom, skriv Bergens Tidende..

P4 - 12 Apr 20 kl. 08:33

Samler blod fra coronafriske

Blodbanken etterlyser personer som har blitt friske fra koronaviruset. Haukeland Universitetssykehus i Bergen og Blodbanken i Oslo ønsker å høste plasmaet deres om de har utviklet tilstrekkelig med antistoffer, melder Bergens Tidende. Dette kan brukes til å hjelpe sårbare personer..

P4 - 10 Apr 20 kl. 12:52

Person død i Bergen

En eldre person som var smittet med koronavirus i Bergen døde på Haukeland universitetssykehus. Det er totalt 13 pasienter innlagt i Helse Bergen. Totalt har 109 personer som har vært koronasmittet mistet livet i Norge..

NRK - 21 Mar 20 kl. 12:10

Ni innlagde på Haukeland

Ni personar er no innlagde ved Haukeland universitetssjukehus på grunn av koronaviruset, melder Helse Bergen. Det er ein auke på tre frå fredag. Ein eldre person får intensivbehandling..

NRK - 17 Mar 20 kl. 12:38

Fem koronainnlagte på Haukeland

Helse Bergen opplyser tirsdag formiddag at det nå er fem innlagte pasienter med koronasmitte på Haukeland sykehus. Det er en pasient mer enn i går. Totalt 579 av om lag 12.

NRK - 17 Mar 20 kl. 12:38

Fem koronainnlagt på Haukeland

Helse Bergen opplyser tirsdag formiddag at det nå er fem innlagte pasienter med koronasmitte på Haukeland sykehus. Det er en pasient mer enn i går. Totalt 579 av om lag 12.

NRK - 04 Apr 20 kl. 05:40

Mann til sykehus etter brann

En mann i 50-årene behandles på Haukeland sykehus etter en brann i en ubebodd bolig i Nordhordland i Vestland fylke. Mannen skal være oppegående, men skadeomfanget hans er ukjent. Politiet meldte først om brannen på Twitter klokken 3.

Aftenposten - 06 Apr 20 kl. 06:48

Situasjonsrapport fra fire sykehus: Pasientene er yngre enn ventet. Og noen innlagte blir fort veldig dårlige.

Leger og ansatte ved Ahus, Østfold, Oslo og Haukeland sykehus sier det samme: Pasientene er yngre enn ventet. Og noen blir svært fort dårlige etter sykehusinnleggelse..

P4 - 20 Mar 20 kl. 11:35

Haukeland setter opp egen fødestue for smittede

Haukeland sykehus i Bergen setter opp en egen fødestue for fødende som har bekreftet koronasmitte eller mistanke om det. Kvinnene vil få på seg et munnbind ved ankomst på Kvinnelinikken og så tatt hånd om av en jordmor med smittevernutstyr, skriver Bergens Tidende. Sykehuset sier oppfølgingen vil være den samme som under en vanlig fødsel..

NRK - 16 Mar 20 kl. 19:35

Sju Haukeland-ansatte smittet

Sju ansatte ved Haukeland sykehus har testet postitivt på korona-viruset. Totalt 447 ansatte er borte fra jobb av ulike årsaker knyttet til viruset. – Dette er en stor utfordring for driften av sykehuset, opplyser direktør Eivind Hansen..

P4 - 31 Mar 20 kl. 11:46

Koronadødsfall på Askøy

To personer er døde på sykehjem i Vestland etter å ha blitt smittet av koronaviruset. En eldre mann mistet livet i går på Gullstøltunet sykehjem, bekrefter Bergen kommune til Bergens Tidende. En beboer på et sykehjem på Askøy døde etter i går etter å vært innlagt på Haukeland universitetssykehus..

P4 - 30 Mar 20 kl. 12:54

Tiltakene ser ut til å virke

– Tiltakene mot koronaviruset ser ut til å virke. Det sier administrerende direktør ved Haukeland sykehus, Eivind Hansen. 34 pasienter i Helse Bergen er nå utskrevet og friske etter å ha vært innlagt med koronaviruset.

P4 - 30 Mar 20 kl. 12:54

– Tiltakene ser ut til å virke

– Tiltakene mot koronaviruset ser ut til å virke. Det sier administrerende direktør ved Haukeland sykehus, Eivind Hansen. 34 pasienter i Helse Bergen er nå utskrevet og friske etter å ha vært innlagt med koronaviruset.

P4 - 16 Mar 20 kl. 19:42

Sju ansatte ved Haukeland smittet av korona

Minst sju ansatte ved Haukeland sykehus er smittet av koronaviruset. Det opplyser Helse Bergen i kveld. Både ansatte og pasienter som har vært i nærkontakt med de som er smittet er orientert og fulgt opp, melder Bergens Tidende.

NRK - 14 Mar 20 kl. 12:06

Fire innlagt på Haukeland

Helse Bergen melder at fire pasientar er innlagde på Haukeland universitetssjukehus med koronasmitte. Erik Vigander i Helse Bergen bekreftar at dei får den behandlinga dei treng. – Dei blir handtert etter våre rutinar, seier han..

NRK - 24 Mar 20 kl. 08:08

Nytt koronadødsfall

En eldre pasient døde av koronaviruset på Haukeland universitetssykehus mandag. Det opplyser sykehuset. Det er det ellevte dødsfallet som følge av koronaviruset i Norge..

NRK - 24 Mar 20 kl. 08:08

Nytt koronadødsfall i Bergen

En eldre pasient døde av koronaviruset på Haukeland universitetssykehus mandag. Det er det ellevte dødsfallet som følge av koronaviruset i Norge..

P4 - 11 Mar 20 kl. 20:13

Ansatt ved Haukeland koronasyk

En ansatt ved Haukeland Universitetssykehus har fått koronaviruset. I følge Bergens Tidene har Helse Bergen lokalisert de som har jobbet tettest på den ansatte. Disse har alle blitt satt i hjemmekarantene.

P4 - 24 Mar 20 kl. 08:08

Koronadødsfall i Bergen

Norge har fått sitt 11. koronadødsfall. Haukeland sykehus melder i dag et en eldre pasient døde av viruset der i går.

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 21:31

Se - han smiler midt i krisen

Smittevern for laks og ørret havnet hos coronastaben på Haukeland..

NRK - 23 Mar 20 kl. 12:44

Slutt på munn-til-maske-innblåsing

Koronasmittede pasienter med akutt hjertestans på Haukeland universitetssjukehus vil ikke lenger få munn-til-maske-innblåsinger. Dette gjøres for å beskytte helsepersonell mot stor smittefare..

P4 - 23 Mar 20 kl. 23:35

Venter halvparten av kapasiteten

Antallet innlagte på Haukeland sykehus vil aldri overstige 200 koronapasienter. Det viser en ny prognose. Tallet er under halvparten av kapasiteten til sykehuset, skriver Bergens Tidende.

P4 - 23 Mar 20 kl. 23:35

Dømt for å ha filleristet baby

En 48 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til to års fengsel for å ha filleristet sin seks uker gamle sønn. Gutten fikk hjerneblødning og hjerneskade samt varig medisinsk invaliditet. Det var leger ved barneklinikken ved Haukeland sykehus som i 2014 oppdaget babyens hodeskade.

P4 - 23 Mar 20 kl. 12:48

Nye rutiner ved hjertestans

Det innføres nye rutiner ved hjertestans på Haukeland universitetssjukehus. Pasienter som har påvist, mistenkt eller usikker status for koronasmitte vil ikke lenger få munn-til-maske-innblåsninger. Ette endres for å beskytte helsepersonell, skriver VG.

NRK - 20 Mar 20 kl. 11:08

Egen fødestue for koronasmittede

Haukeland sykehus i Bergen har nå satt av en egen fødestue ved Kvinneklinikken til fødende med mistenkt eller bekreftet koronasmitte. Det skriver Bergens Tidende..

VG - 23 Mar 20 kl. 12:03

Nye hjertestans-rutiner i Bergen: Slutter med munn-til-maske-innblåsninger

Corona-pasienter som blir funnet med akutt hjertestans på Haukeland universitetssjukehus vil ikke lenger få munn-til-maske-innblåsninger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt