Harald

Sunday, 16 January, 20:37

Nyheter om Harald

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 11 jan 22 kl. 18:01

Takket nei til «Senkveld»

I Stian Blipps nye podkast avslører Solveig Kloppen at hun fikk tilbud om å lede Senkveld etter Thomas Numme og Harald Rønneberg..

NRK - 22 okt 21 kl. 17:26

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 21 okt 21 kl. 12:34

Kong Harald kjem til Bergen

Kong Harald reiser til Bergen for å feire at det er 75 år sidan dåverande kong Haakon la ned grunnsteinen for universitetet i byen. Jubileet blir markert med kunstnariske innslag og talar frå blant andre rektor Margareth Hagen og forskings- og høgare utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp)..

NRK - 21 okt 21 kl. 06:03

Kongen vil ikke inn i trommestrid

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror ikke hun vil blande seg, og han vil ikke gjøre det selv. – Jeg har vel de samme tankene som hun har, tenker jeg, at det blander hun seg ikke borti.

NRK - 14 okt 21 kl. 22:42

Det svenske kongehuset kondolerer

Det svenske kongehuset kondolerer til kong Harald og det norske folk etter angrepet på Kongsberg onsdag. Kongehuset har sendt et kondolansebrev til kong Harald, opplyser det svenske kongehuset på sine nettsider. – Dronningen og jeg vil utdype vår dypeste medfølelse i anledning det forferdelige angrepet i Kongsberg.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:27

Siste statsråd for Solberg

Statsminister Erna Solberg var i ettermiddag i statsråd på slottet for siste gang. Solberg overleverte sin avskjedssøknad til kong Harald. Kong Harald vil nå etter råd fra Solberg kontakte Ap-leder Jonas Gahr Støre og formelt gi ham oppdraget med å danne ny regjering, mens han ber Solberg fortsette som leder av et forretningsministerium inntil en ny regjering er klar på torsdag..

NRK - 03 nov 21 kl. 13:33

Breili: – Ufattelig tomhet

Arkitekt Rune Breili sa i retten onsdag at han opplevde det som forferdelig at han ble dømt for grov korrupsjon i Vestfold tingrett. – Da jeg hørte; dømt til åtte måneder fengsel, tenkte jeg at grunnen gikk bort under meg. Nå må jeg i fengsel, og jeg sitter igjen på bar bakke.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 19:00

Kler seg som bestefar på kongens fest

Sofus Heggemsnes er klar til å møte kong Harald i sin avdøde bestefars kjole og hvitt..

VG - 01 nov 21 kl. 11:28

Katarina Flatland og ektemannen i rettssak: Krever prisavslag for bolig

Katarina Flatland og Harald Dobloug bladde opp 14,5 millioner for Oslo-villaen i fjor. Nå havner boligkjøpet i retten..

VG - 29 okt 21 kl. 19:20

Feirer 50 år med innvandring fra Pakistan

Kong Harald var blant deltagerne da Oslo kommune fredag feiret 50 år med pakistansk arbeidsinnvandring..

Dagbladet - 29 okt 21 kl. 15:26

Drikkekonkurranse ble aldri vist

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører at en øl-konkurranse aldri ble vist på TV..

VG - 28 okt 21 kl. 20:55

Kongen spøkte om skattebråk og telefonbruk

Det ble flere latterkuler da Kong Harald holdt sin åpningstale for stortingsrepresentantene under kveldens stortingsmiddag..

VG - 22 okt 21 kl. 17:27

Munch-museet offisielt åpnet

Fredag ettermiddag ble det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt åpnet av kong Harald og dronning Sonja..

NRK - 21 okt 21 kl. 12:20

Nederlands kongepar til Noreg

Nederlands kong Wilem-Alexander og dronning Máxima kjem på statsbesøk til Noreg 9. til 11. november, melder UD i ei pressemelding.

VG - 21 okt 21 kl. 06:37

Kongen vil ikke blande seg inn i trommekonflikt med Danmark

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror ikke hun vil blande seg, og han vil ikke gjøre det selv..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 16:00

Han fant sitt uttrykk i folkemusikken. Harald ble 41 år.

Harald Frøysa (1980–2021).

NRK - 20 okt 21 kl. 13:46

Kongen åpnet Sametinget

Kong Harald trakk blant annet fram klimaendringene og samehets da han åpnet det 9. sametinget i Karasjok. – Vi ser i dag flere eksempler på at klimaet er i endring.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 13:09

Gir seg etter ti år i Rosenborg

Markedssjef Harald Lundemo (54) gir seg i Rosenborg ved nyttår..

NRK - 20 okt 21 kl. 11:50

Kongen åpner sametinget

Hans majestet Kong Harald og kronprins Haakon åpner i dag det niende Sametinget i Karasjok. Også konstitueringen av det nye sametinget skjer i dag. ..

VG - 19 okt 21 kl. 18:26

Historisk samedokument har funnet veien hjem

Etter 270 år har samenes viktigste dokument endelig kommet hjem til Sápmi. – En stor dag for samene, sier kong Harald..

E24 - 19 okt 21 kl. 13:59

Espedal-paret kjøper Torgterrassen av Steen & Strøm

Investor Harald Espedal og kona Anne Langeland Espedal gjør sin største eiendomsinvestering når Torgterrassen midt i Stavanger sentrum kjøpes for rundt 170 millioner kroner..

NRK - 18 okt 21 kl. 17:04

Tanum legges ned

Bokhandlerkjeden Tanum legges ned etter 190 år. Det bekrefter konsernsjef i Cappelen Damm som eier Tanum, Tom Harald Jensen overfor Nettavisen. Det var Nettavisen bok365.

NRK - 18 okt 21 kl. 10:04

Gassalarm trolig utløst av arbeid

Et bygg på NTNU Gløshaugen er evakuert etter at gassalarmen ble utløst. – Alt tyder på at det er arbeid på stedet som har utløst alarmen, sier operasjonsleder i Trøndelag, Arnt Harald Aaslund..

NRK - 12 okt 21 kl. 13:31

Støre i audiens på Slottet

Jonas Gahr Støre (Ap) skal i audiens hos kong Harald klokken 14, hvor han vil få i oppdrag å danne regjering. Erna Solberg (H) leverte sin avskjedssøknad i statsråd tidligere i dag..

Klartale - 11 okt 21 kl. 14:35

Slik var åpningen av Stortinget

TALE: Stortingssalen var full da kongen holdt tale.I dag åpnet Stortinget for 166. gang. Kong Harald begynte med å holde tale til stortingssalen.

VG - 11 okt 21 kl. 13:15

Kongens trontale: Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen..

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer er utfordrin

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

VG - 11 okt 21 kl. 13:15

Kongen i trontalen: Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp Solberg-regjeringens siste trontale..

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer utfordrende

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

NRK - 11 okt 21 kl. 10:44

St. Olavs Orden til Erik Hillestad

Musikkprodusent Erik Hillestad er av kong Harald utnevnt til ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sin innsats for kirken og kunsten.

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 13:06

Karrieren til Stig-André Berge er over: – Som en enorm kjærlighetssorg

JORDAL AMFI (VG) Stig-André Berge (38) røk ut av VM på hjemmebane og tok et rørende farvel foran Kong Harald, fire tusen….

VG - 09 okt 21 kl. 13:06

Karrieren til Stig-André Berge er over: – Som en enorm kjærlighetssorg

JORDAL AMFI (VG) Stig-André Berge (38) røk ut av VM på hjemmebane og tok et rørende farvel foran Kong Harald, fire tusen tilskuere, brytevenner og nærmeste familie..

NRK - 08 okt 21 kl. 08:20

Vil ha Borten Moe som minister

Tidligere forsvarssjef Harald Sunde, som selv er medlem av Senterpartiet, mener Ola Borten Moe bør bli forsvarsminister. Han beskriver nestlederen i SP som en klok, uredd og modig person. – Han oppfatter sakens kjerne umiddelbart, sier Sunde til Vårt Land..

NRK - 29 sep 21 kl. 15:45

Document.no felt i PFU

Document.no blei onsdag felt for tre punkt i Pressens faglege utval (PFU) etter klage frå Filter-redaktør Harald S. Klungtveit.

NRK - 23 sep 21 kl. 18:11

Nederlands kongepar besøker Norge

Det nederlandske kongeparet kommer i midten av november til Norge på statsbesøk, hvor turen går til både Oslo og Trondheim. Kong Willem-Alexander og dronning Máxima av Nederland kommer til Norge på invitasjon fra kong Harald, opplyser Slottet..

NRK - 21 sep 21 kl. 15:15

Sjåfør siktet

Sjåføren som kjørte på et mindreårig barn i et boligfelt på Finnsnes, er sikta. Det opplyser innsatsleder på stedet, Harald Nilsen. – Barnet skulle krysse veien etter å ha gått av bussen, og da blitt påkjørt av en personbil som kjørte forbi, sier Nilsen.

NRK - 21 sep 21 kl. 15:15

Sjåfør siktet for påkjørsel

Sjåføren som kjørte på et mindreårig barn i et boligfelt på Finnsnes, er sikta. Det opplyser innsatsleder på stedet, Harald Nilsen. – Barnet skulle krysse veien etter å ha gått av bussen, og da blitt påkjørt av en personbil som kjørte forbi, sier Nilsen.

NRK - 21 sep 21 kl. 15:15

Sjåfør siktet for påkjørsel av barn

Sjåføren som kjørte på et mindreårig barn i et boligfelt på Finnsnes, er sikta. Det opplyser innsatsleder på stedet, Harald Larsen. – Barnet skulle krysse veien etter å ha gått av bussen, og da blitt påkjørt av en personbil som kjørte forbi, sier Larsen.

E24 - 20 sep 21 kl. 22:01

Bredt fall på Wall Street

Ukens første børsdag er preget av krise i den kinesiske boliggiganten Evergrande. Global børsnedgang, Federal Reserves rentemøte og en usikker høstmåned fører til kraftig børsfall på Wall Street mandag kveld. – Jeg tror folk ventet på en unnskyldning til å selge aksjer, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen..

NRK - 20 sep 21 kl. 10:21

Melby steppar inn for Solberg

Kunnskapsminister Guri Melby (V) blir den som legg fram avskjedssøknaden til Kjell Ingolf Ropstad (KrF) under ekstraordinært statsråd på slottet måndag. Statsminister Erna Solberg (H) og utanriksminister Ine Eriksen Søreide (H) reiste i helga til New York for å delta på FNs hovudforsamling. Melby blir difor fungerande statsminister når avskjedssøknaden blir lagd fram for kong Harald.

NRK - 19 sep 21 kl. 15:37

– Gjelder retningsvalget til KrF?

KrF-ordfører Harald Rydland i Fitjar kommune sier til VG at han tror det blir nødvendig med en ny debatt om retningsvalget til partiet. Uttalelsen kommer etter at Kjell Ingolf Ropstad i går trakk seg som partileder. – Vi gjorde et retningsvalg, og jeg lurer da på om det fortsatt gjelder, sier Rydland..

VG - 11 sep 21 kl. 11:51

Nykommeren overrasker Nossum: – Stum av beundring

LAVAZÈ (VG) Landslagstrener Eirik Myhr Nossum (35) er svært begeistret for det hans ferskeste elev Harald Østberg Amundsen (22) har vist i oppkjøringen..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 11:51

Nykommeren overrasker landslagstreneren: – Stum av beundring

LAVAZÈ (VG) Landslagstrener Eirik Myhr Nossum (35) er svært begeistret for det hans ferskeste elev Harald Østberg….

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 10:00

Da det kokte så mye at TV-profilen fikk blackout

SPORTSHISTORIEN: Kommentatorboksen med Harald Bredeli og Bent Svele kokte nesten over da Norge tok seg til VM-finalen i….

NRK - 07 sep 21 kl. 21:27

Taliban flyttet inn i norsk ambassade

En gruppe Taliban-medlemmer har flyttet inn på den norske og danske ambassaden i bydelen Wazir Akbar Khan i Kabul, melder Aftenposten. Avisas journalister har besøkt ambassaden, som ble tømt dagen før Taliban tok makten i Kabul 15. august.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt