Hansker

Monday, 27 June, 07:48

Nyheter om Hansker

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 jun 22 kl. 20:32

Gretzky-drakt solgt for rekordsum

Den siste Edmonton Oilers-trøyen til ishockeylegenden Wayne Gretzky ble i helgen solgt på auksjon for 13 millioner kroner. Det er rekord for en ishockeydrakt. Drakten stammer fra Gretzkys siste kamp for den canadiske klubben.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte Hansker

– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

NRK - 30 jul 21 kl. 21:51

Avvikler påbud om Hansker

Siden mai i fjor har det vært påbudt med Hansker på busser, tog og i butikker i Moskva som et koronatiltak. Nå er påbudet opphevet i den russiske hovedstaden. Ordfører Sergej Sobjanin sier fredag at smittesituasjonen i Moskva er kraftig forbedret.

Dagbladet - 26 jul 21 kl. 09:44

Vibecke fikk enorme brannsår

Vibecke von der Fehr brukte ikke Hansker da hun fjernet plantene som sto langs veikanten ved huset sitt i Bergen. Det angret hun på da hun våknet og så på hendene sine dagen etter..

NRK - 12 jul 21 kl. 14:06

Smitte ved Ytterøy helsetun

Levanger kommune fikk i går bekrefta to nye tilfeller av koronasmitte. Totalt fire personer knytta til Ytterøy helsetun er nå smitta. Det er to fullvaksinerte beboere og to uvaksinerte ansatte opplyser kommuneoverlege Tommy Aune Rehn.

NRK - 24 jan 21 kl. 20:27

– 1,5 milliarder munnbind i havet

Over én og en halv milliard munnbind havnet på havet i 2020 på grunn av koronapandemien. Det anslår miljøverngruppa Oceans Asia i Hongkong i en ny rapport. Allerede i juni varslet miljøvernere om mer munnbind og Hansker blant plastavfallet i sjøen..

NRK - 11 nov 20 kl. 12:57

Alle fire brødre får ta avskjed

Ledelsen ved Akershus Universitetssykehus snur og gir alle fire brødre lov til å besøke sin døende far. De må gå to og to, og bruke munnbind og Hansker. Saken om brødrene som måtte velge hvem som skulle ta avskjed med faren opprørte mange i går..

Aftenposten - 19 okt 20 kl. 15:51

Munnbind, Hansker, egen mat og hotellrom i separat etasje hindret ikke at koronaen lammer Tertnes. – Angrer ikke på at vi reiste.

Fem Tertnes-spillere har testet positivt på korona. Sist ut er Kaja Haugseng..

P4 - 17 sep 20 kl. 07:45

Lei snus på Besseggen

Fjellguidene i Jotunheimen har sett seg lei på at folk spytter ut snus på turen over Besseggen. Så lei ble de, at de ba snusprodusenten se på problemet skriver NRK. Onsdag denne uken møtte snusprodusenten Swedish Match Norge opp mannsterke med søppelposer og Hansker for å se på problemet og har nå i tillegg til å plukke opp snusen laget snusvettregler for å få folk til å slutte å forsøple i naturen.

VG - 25 aug 20 kl. 22:45

Adeleide (25) ble nektet munnbind på arbeid: - Brakk meg av frykt før jobb

Adeleide Dybsland (25) har legeerklæring på at hun skal ha munnbind og Hansker på jobb. Likevel ble hun nektet av arbeidsgiver å bruke det..

VG - 25 aug 20 kl. 22:45

Adeleide (25) ble nektet munnbind på jobb: - Brakk meg av frykt

Adeleide Dybsland (25) har legeerklæring på at hun skal ha munnbind og Hansker på jobb. Likevel nektet arbeidsgiver henne å bruke det..

VG - 25 aug 20 kl. 22:45

Adeleide (25) ble nektet munnbind på jobb: - Brakk meg i frykt

Adeleide Dybsland (25) har legeerklæring på at hun skal ha munnbind og Hansker på jobb. Likevel nektet arbeidsgiver henne å bruke det..

P4 - 07 aug 20 kl. 07:45

Finansavisen og Kapital rammet av koronasmitte

Lokalene til Finansavisen og Kapital har denne uken blitt stengt ned etter at en sommervikar har fått påvist koronasmitte. Det skriver Dagens Næringsliv. Konsernet Hegnar Media innfører nå påbud om Hansker og munnbind for de få ansatte som får komme på jobb, og sier de har iverksatt nødvendige tiltak.

VG - 20 mar 20 kl. 16:57

Faktisk.no: Bør befolkningen bruke Hansker og munnbind?

Folkehelseinstituttet anbefaler ikke befolkningen å bruke Hansker og munnbind når de er ute..

P4 - 19 maj 20 kl. 23:16

Kabinpersonale i fullt smittevernustyr

Kabinpersonale i flyselskapet Qatar Airways skal jobbe i heldekkende smittevernutstyr, i tillegg til Hansker, ansiktsmaske og beskyttelsesbriller. Tiltaket skal redusere kontakten mellom passasjerer og mannskap om bord, opplyser selskapet i en pressemelding. Passasjerene må også ha på ansiktsbeskyttelse ombord..

NRK - 27 apr 20 kl. 16:23

Har fått smittevernsutstyr fra Nato

Forsvaret fikk levert store mengder smittevernutstyr fra Shanghai i løpet av april, fløyet til Norge med Nato-fly, skriver NTB. Det dreier seg om 7.500 ansiktsmasker, 5.

VG - 23 apr 20 kl. 18:07

Smitteveileder for frisørene er ute

Frisører trenger ikke bruke munnbind eller Hansker når de neste uke kan ta sommerklippen til tusenvis av nordmenn. Det kommer fram i frisørenes smitteveileder..

P4 - 23 apr 20 kl. 17:05

1 meters avstand på frisørsalongene

Smitteveilederen for frisørene er nå ute. Der står det blant annet at det må være minst 1 meters avstand mellom ansatte og mellom kundene når frisører og hudpleiere åpner igjen neste uke. Kunder oppfordres også til å stille med rent hår, hud eller skjegg hvis det ikke går an å vaske på stedet.

P4 - 23 apr 20 kl. 17:05

Én meters avstand på frisørsalongenen

Smitteveilederen for frisørene er nå ute. Der står det blant annet at det må være minst 1 meters avstand mellom ansatte og mellom kundene når frisører og hudpleiere åpner igjen neste uke. Kunder oppfordres også til å stille med rent hår, hud eller skjegg hvis det ikke går an å vaske på stedet.

NRK - 21 apr 20 kl. 08:27

Russen lager egne koronaknuter

Hovedstyret i Oslo og Viken laget en liste med egne koronaknuter. Blant de nye knutene er å stå på gaten i én time og dele ut gratis Antibac, en annen er å gjennomføre handletur for eldre som ønsker det – alle med trygg bruk av Hansker og munnbind..

VG - 16 apr 20 kl. 15:36

Se de unike bildene fra sykehusene

Bildene som sykehusene selv har tatt fra innsiden av Bærum og Drammen sykehus viser personale i lysegule drakter og lange, lilla Hansker, og strenge soneinndelinger. Totalt har femten pasienter mistet livet på de to sykehusene..

Aftenposten - 15 apr 20 kl. 06:20

Valglokalene har åpnet i Sør-Korea

Velgere i Sør-Korea må bruke masker og Hansker og gjennomgå temperatursjekk for å kunne avlegge stemmer ved ett av landets 14.000 stemmelokaler..

NRK - 14 apr 20 kl. 18:43

2,5 millioner munnbind til Norge

Store mengder smitteverneutstyr kom til Norge i påsken, blant annet 2,5 millioner munnbind og 2,6 millioner Hansker. Helse Sør-Øst RHF, som leder den nasjonale innkjøpsordningen, forsikrer i en pressemelding om at utstyret er kvalitetssikret..

NRK - 04 apr 20 kl. 09:55

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og Hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

VG - 29 mar 20 kl. 17:23

Misforstått om smittevern

Det er ikke slik at smittevernutstyr som Hansker og munnbind skal brukes til alle pasienter innlagt på en helseinstitusjon som et føre-var-prinsipp. Det er verken hensiktsmessig eller nødvendig..

VG - 29 mar 20 kl. 05:43

Helsepersonell uten beskyttelse: – Jeg ble helt rystet

– Leger og sykepleiere bruker hverken munnbind eller Hansker, sier Lily Bandehy (71), som hadde et medisinsk inngrep på ved Ullevål sykehus denne uken..

VG - 26 mar 20 kl. 14:59

Norske kommuner trenger 1,8 millioner munnbind

De neste ukene vil kommunene trenge 1,8 millioner munnbind, og 5,2 millioner Hansker. Det viser en oversikt over kommunenes behov for smittevernutstyr, som VG har fått tilgang til..

P4 - 23 mar 20 kl. 21:57

Trenger over én million beskyttelsesprodukter

Kommunene i Oslo og Viken har meldt inn at de trenger 691.000 munnbind, 2,2 millioner Hansker og 493.000 smittefrakker.

Aftenposten - 23 mar 20 kl. 14:50

Meglere melder om halvering av boligsalget. Her er visningen i gang med alle forholdsregler.

Flere av dem som var på visning hadde med egen håndsprit og noen hadde på Hansker. Megler måtte åpne dører og skap, interessentene fikk ikke ta på noe..

Aftenposten - 23 mar 20 kl. 14:50

Meglere melder om halvering av boligsalget. Her fikk ikke interessentene ta på overflater eller skrive seg på liste selv.

Flere av dem som var på visning hadde med egen håndsprit og noen hadde på Hansker. Megler måtte åpne dører og skap, interessentene fikk ikke ta på noe..

Aftenposten - 21 mar 20 kl. 20:05

Koronaviruset: Helsevesenet mangler enorme mengder smittevernutstyr

I de lokale helsetjenestene er det store mangler på smittevernutstyr for å møte koronaepidemien. Kommunene i tre fylker melder at de alene trenger 3,3 millioner munnbind, ansiktsbeskyttelse, Hansker og lignende..

VG - 18 mar 20 kl. 22:39

Landslagstrener Nossum handler med Hansker: Gjør alt for å være med på fødselen

Skilandslagstrener Eirik Myhr Nossum og Melina Meyer Magulas blir foreldre for første gang om seks uker. Derfor gjør han ekstra mye for å unngå corona-smitte..

NRK - 17 mar 20 kl. 21:31

Må rasjonere smittevernutstyr

Helsepersonell begynner å merke mangel på smittevernutstyr. Noen melder fra at de bare har nok til noen dager til med Antibac, Hansker og munnbind. Sykepleiere i Oslo har allerede begynt å spare på slikt utstyr, skriver VG..

NRK - 17 mar 20 kl. 04:15

Veterinærer bes om hjelp til utstyr

Utstyr som veterinærer bruker, kan også brukes i helsetjenesten, slik som masker, Hansker, frakker, desinfiserende middel og respiratorer. Alle veterinærer, bes nå om å kontakte kommunen de tilhører for å tilby hjelp, skriver Nationen..

VG - 16 mar 20 kl. 13:08

Maskerte menn ranet dansk sykehus

Herlov sykehus utenfor København ble ranet for desinfiseringssprit og Hansker før helgen..

NRK - 04 mar 20 kl. 12:44

Forbyr eksport av verneutstyr

Tyskland forbyr eksport av medisinsk beskyttelseutstyr som følge av utbruddet av koronaviruset, melder AFP. Innenriksminsteren sa onsdag at eksport av utstyr som masker og Hansker stoppes for å sikre at landet har nok til å takle koronautbruddet..

NRK - 07 feb 20 kl. 13:02

Mangler utstyr for å hindre smitte

Verdens helseorganisasjon sier fredag at verden står overfor en kronisk mangel på masker, Hansker og annet beskyttelsesutstyr i arbeidet med å begrense smitten av det nye koronaviruset, melder Reuters. 638 er døde og over 30.000 smittet av viruset..

P4 - 04 feb 20 kl. 17:09

Fly måtte snu etter virusspøk

Et passasjerfly på vei fra Canada til Jamaica måtte snu etter en spøk om koronaviruset. En mann reiste seg opp midtveis i den fire timer lange flyturen og sa høytlytt at han hadde blitt smittet av viruset. Personalet svart med å gi ham maske og Hansker, og flyet snudde og fløy tilbake til Toronto.

NRK - 01 jan 19 kl. 18:50

Leteaksjon i Larvik

Politiet melder at de leter etter en 7 år gammel gutt som er meldt savnet i Larvik. Gutten er cirka 135 centimeter høy, og skal ha på seg en grå lue, blå parkas-jakke, blå Hansker og mørke blå vintersko. Politiet ber om tips hvis noen ser gutten..

NRK - 31 aug 18 kl. 10:43

Innbrudd på sykehus

Det har vært et innbrudd i et lager tilknyttet et kjøkken på Haugesund sykehus. Hendelsen skal ha skjedd ved halv åtte-tiden. Det er stjålet Hansker og kaffeposer.

VG - 31 maj 18 kl. 22:52

Steffen (33) og Silje (30) blir sendt til «Syden»-Oslo: – Gud så artig!

De siste ukene har de måttet kle seg i longs, lue og Hansker. Fredag kan Silje Olsen (30) fra Krokelvdalen utenfor Tromsø ta med seg mann og barn til sydenvarmen i sør..

Klartale - 04 maj 18 kl. 11:59

Folk i hele Norge vil rydde

I dag (lørdag) tar mange av oss fram Hansker og søppelsekker. Strendene skal ryddes..

P4 - 28 dec 17 kl. 12:28

Pågrep tre menn med masker og kniv i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet tre menn som ble observert da de blant annet tok på seg masker inne på Veitvet senter. De tre, som forsøkte å løpe fra politiet da patruljen kom til stedet, hadde masker og Hansker, og var bevæpnet med kniv. Politiet opplyser til TV 2 at de tre har ulik forklaring på hvorfor de hadde dette på seg, og at de mistenker at det var forberedelse til et ran..

P4 - 16 nov 17 kl. 15:53

Forfang kan miste verdenscupåpninga

Skihopper Johann André Forfang står i fare for å miste verdenscupåpningen i Wisla etter at Norwegian ikke klarte å få med utstyret hans til Polen. Til NTB sier Forfang at sko, hjelm, briller og Hansker ligger i bagen som står igjen på Gardermoen, og lite tyder på at han får det ettersendt i tide til kvalifiseringen i morgen. Landslagsledelsen prøver nå så godt de kan å få lånt nødvendig utstyr..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com