Hansen

Monday, 18 November, 13:00

Nyheter om Hansen

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 21:55

Per Joar Hansen fnyser av «gamle» Lagerbäck: – Bare tull

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Lars Lagerbäck (71) føler seg gammel og er usikker på sin egen fremtid som norsk landslagssjef. Det får landslagsassistent Per Joar Hansen (54) til å riste på hodet..

VG - 10 Nov 19 kl. 08:43

André Hansen om Europa i 2020: – Kanskje ikke feil med en pause

TRONDHEIM (VG) RBK-trener Eirik Horneland (44) mente det er en «fotballskandale» om Europa-spill ryker for Rosenborg neste år. André Hansen (29) tror en pause kan være positivt for trønderne..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 20:41

Caroline Graham Hansen: – Kjempestemning med så masse publikum

Caroline Graham Hansen scoret to mål og valset stort sett rundt med motstanderen. Etterpå var hun takknemlig for støtten fra publikum..

Aftenposten - 15 timer siden

Sagosen toppscorer for PSG mot Flensburg

Sander Sagosen og Mikkel Hansen ble toppscorere for Paris Saint-Germain i mesterligaoppgjøret mot Flensburg-Handewitt søndag..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 16:08

Graham Hansen sentral i storseier for Barcelona

Caroline Graham Hansen startet scoringsballet for de spanske serielederne Barcelona i 5-0-seieren over Levante..

NRK - I førrgår: 14:43

Støttegruppen: – Glade for løsning

– Vi er veldig glade for at saken nå har funnet sin endelige løsning, og at dette har endt godt både for Frode Berg, familien og lokalsamfunnet i Kirkenes, sier Øystein Hansen i Støttegruppen for Frode Berg..

NRK - 12 Nov 19 kl. 15:04

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 12 Nov 19 kl. 15:04

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 15:03

Saksordfører Eva Kristin Hansen (Ap): Det blir åpen høring i Stortinget om trygdeskandalen

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og flere av hennes forgjengere vil bli innkalt på teppet i Stortinget og må forklare seg om trygdeskandalen..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 15:03

Saksordfører Eva Kristin Hansen (Ap): - Det blir åpen høring i Stortinget om trygdeskandalen

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og flere av hennes forgjengere må allerede før jul møte i åpen høring på Stortinget for forklare seg om trygdeskandalen..

P4 - 12 Nov 19 kl. 15:09

Vil ha åpen høring om Nav-skandalen

Det blir en åpen høring på Stortinget om Nav-skandalen. Kontroll- og konstitusjonskomiteen holdt i dag sitt første møte om saken. Og etter møtet er det klart at arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie, og flere av hennes forgjengere vil bli kalt inn på teppet, og må forklare seg om trygdeskandalen.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 16:37

Caroline Graham Hansen bidro til snuoperasjon da Barcelona gikk videre

Caroline Graham Hansen spilte en snau halvtime da Barcelona onsdag kvitterte ut kvartfinalebillett i mesterligaen med 3-1 borte mot Minsk..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 14:54

Bakkerud VM-toer etter dramatisk avgjørelse i Sør-Afrika

Andreas Bakkerud (28) endte kun ett poeng fra VM-tittelen, etter at han ble nummer to i Sør-Afrika. Timmy Hansen (27) sikret ny tittel til Sverige..

VG - 10 Nov 19 kl. 14:46

Andreas Bakkerud fikk VM-sølv etter finaledrama

Etter et voldsomt drama måtte Andreas Bakkerud (28) nøye seg med sølvet i rallycross-VM. Svenske Timmy Hansen (27) tok gullet med knappest mulig margin..

VG - 10 Nov 19 kl. 14:46

Andreas Bakkerud fikk VM-sølv etter finaledrama: – Dritkjipt

Etter et voldsomt drama måtte Andreas Bakkerud (28) nøye seg med sølv i rallycross-VM. Både han og Timmy Hansen (27) fikk 211 poeng – men svensken tok gullet på flere løpsseirer..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 19:57

Norge herjet med Nord-Irland, Graham Hansen ble tomålsscorer

Tre minutter gikk det før den første norske scoringen kom. Resten av kampen foregikk stort sett foran gjestenes mål..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:07

Den store forskjellen: Landslaget får nesten ikke motstand i EM-kvalifiseringen

I Champions League venter en tøff kamp om trofeet for Caroline Graham Hansen og Barcelona. På landslaget er målforskjellen fra høstens tre kvalikkamper 26–1..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 16:00

RBK-keeperen har sjekket værmeldingen i dagevis: UEFA-regel kan by på utfordring

André Hansen jubilerer mot Sporting på Lerkendal. Det kommer til å bli en meget kjølig opplevelse..

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:08

EU-kommisjonen trekkes inn

EU-kommisjonen trekkes inn i trygdeskandalen. Det bekrefter ESAs president Bente Angell-Hansen overfor VG. ESA overvåker at EØS-landene følger de felles reglene, og tilsynsorganet har fått minst to varsler om å gå inn i den norske trygdeskandalen..

VG - 08 Nov 19 kl. 19:51

Norge lekte seg - og ingen scorer mer enn «Caro»

STAVANGER (VG) (Norge-Nord-Irland 6–0) Ingen i denne EM-kvalifiseringen scorer flere mål enn Norge. Og ingen fikser flere mål enn Caroline Graham Hansen (24)..

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:08

Nok en norsk seier i EM-kval

Norge slo Nord-Irland 6-0 i EM-kvalifiseringen i Stavanger i kveld. Lisa-Marie Utland og Caroline Graham Hansen scoret to ganger hver, mens Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen noterte seg for hver sin scoring - og de sørget dermed for tre poeng til Norge. Det norske laget er fortsatt ubeseiret i sin gruppe, med 12 poeng på fire kamper..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 16:07

Krever Nav-svar fra Norge

I et brev til norske myndigheter ber ESA-president Bente Angell-Hansen om svar på 11 konkrete spørsmål om Nav-skandalen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 15:31

EU inn i Nav-skandalen

EU-kommisjonen er nå koblet inn i arbeidet med NAV-skandalen. Det bekrefter ESAs president Bente Angell-Hansen til VG. ESA overvåker at EØS-landene følger de felles reglene, og tilsynsorganet har fått minst to varsler om å gå inn i den norske trygdeskandalen.

VG - 07 Nov 19 kl. 14:54

EU-kommisjonen trekkes inn i NAV-skandalen

BERLIN (VG) ESAs president Bente Angell-Hansen bekrefter overfor VG at EU-kommisjonen nå er koblet inn i arbeidet med NAV-skandalen. ESA må forsikre seg om at nordmenn og EU-borgere nå behandles likt i trygde-sakene..

P4 - 07 Nov 19 kl. 07:43

Støttegruppe optimistiske på Frode Bergs skjebnedag

Optimismen er stor i Frode Bergs støttegruppe på det som blir omtalt som en skjebnedag for den spiondømte nordmannen. I formiddag skal nemlig parlamentet i Litauen stemme over et lovforslag som kan gjøre at Berg får slippe ut av russisk fengsel - der han soner en dom på 14 år. Leder for støttegruppen, Øystein Yngve Hansen, sier troen aldri har vært større..

NRK - 05 Nov 19 kl. 02:32

Elfly på Vestlandet innen 2013

Strekningen Stavanger–Bergen kan få verdens første kommersielle elfly-rute i 2023, skriver Stavanger Aftenblad. Prosjektet er et samarbeid mellom Avinor, Sparebanken Vest, Berg-Hansen, Aircontact Group og Næringsforeningen i Stavanger-regionen..

NRK - 05 Nov 19 kl. 02:32

Elfly på Vestlandet innen 2023

Strekningen Stavanger–Bergen kan få verdens første kommersielle elfly-rute i 2023, skriver Stavanger Aftenblad. Prosjektet er et samarbeid mellom Avinor, Sparebanken Vest, Berg-Hansen, Aircontact Group og Næringsforeningen i Stavanger-regionen..

VG - 25 Oct 19 kl. 09:05

Imponerende vikingsaga! Bokanmeldelse «Danehæren» av Bjørn Andreas Bull-Hansen

Bjørn Andreas Bull-Hansen har overgått seg selv med den tredje boken i sin vikingserie! «Danehæren» er rett og slett en imponerende historisk roman..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 09:00

RBK-keeperens klare beskjed: – Det brenner skikkelig nå

André Hansen mener kampene mot Molde og Sporting viser at spillergruppa tror på «prosjekt Horneland»..

NRK - 01 Nov 19 kl. 12:05

ESA tror Nav-feil gjelder fra 1994

ESA-president Bente Angell-Hansen sier til Dagbladet at feiltolkingen av EØS-reglene trolig har vært gjeldende siden Norge ble medlem av EØS-avtalen i 1994..

VG - 04 Nov 19 kl. 14:04

Bendtner hevder Rosenborg-trio ønsket ham vekk

I sin nye selvbiografi går Nicklas Bendtner (31) hardt ut mot Eirik Horneland, og hevder trioen André Hansen, Anders Konradsen og Alexander Søderlund ønsket han vekk fra Rosenborg..

NRK - 01 Nov 19 kl. 12:05

ESA tror Nav-feil gjelder før 2012

ESA-president Bente Angell-Hansen sier til Dagbladet at feiltolkingen av EØS-reglene trolig også gjelder før 2012..

NRK - 31 Oct 19 kl. 11:36

Vil ha Nav-høyring

Stortingsrepresentant og visepresident i Storitnget, Eva Kristin Hansen (Ap), vil kreve høyring i kontrollkomiteen om trygdeskandalen. – Stortinget må få vite kvifor dei ansvarlege ikkje har handla før, seier ho til Adresseavisen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 12:10

Tror Nav-feil gjelder før 2012

EFTAs overvåkingsorgan ESA tror NAV kan ha tolket EØS-reglene feil siden 1994. Det sier ESA-president Bente Angell-Hansen til Dagbladet. ESA er nå i ferd med å sende et brev til Norge for å forsikre seg om at regelverket blir fulgt riktig i fremtiden..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 22:09

Graham Hansen markerte seg i Barcelona-seier

Caroline Graham Hansen hadde assist på de to første målene da Barcelona tok et kjempesteg mot kvartfinale i Champions League..

P4 - 31 Oct 19 kl. 12:49

Vil bruke initiativretten

Visepresident i Stortinget og medlem av kontrollkomiteen Eva Kristin Hansen krever nå en høring i Stortinget om Nav-skandalen. Ap-politikeren sier til Adresseavisen at folks liv er ødelagt og at Stortinget må få vite hvorfor de ansvarlige ikke handlet før. Det er kommet fram at NAV kan ha krevd tilbake penger ved en feil i 2.

VG - 17 Oct 19 kl. 20:52

Graham Hansen fullroser Barcelona etter seier: – Det har bare vært positivt

(Barcelona – Minsk 5–0) Caroline Graham Hansen (24) vartet opp med to målgivende pasninger da Barcelona høvlet over Minsk i Champions League i den første av to åttendedelsfinaler..

VG - 17 Oct 19 kl. 20:52

Graham Hansen herjet for Barcelona i Champions League

(Barcelona - Minsk 5–0) Caroline Graham Hansen (24) vartet opp med to målgivende pasninger da Barcelona høvlet over Minsk i Champions League..

VG - 14 Oct 19 kl. 08:48

Espen Lie Hansen om vrakingen: – Det er helt okay

For første gang på veldig mange år er Espen Lie Hansen vraket fra en landslagstropp. Drammen-spilleren synes det er greit å bli flyttet ned til rekruttlandslaget..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 06:53

Her går det galt for RBK-stopperen: – Jeg rekker ikke å reagere

Først ble ballen headet tilbake i feltet. Så hang den i garnet bak André Hansen..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 22:04

Innrømmer at han unngår å lese aviser: – Det er tungt å være RBK-spiller nå

André Hansen syns det er tungt å være RBK-spiller, og prøver å skjerme seg fra støyen i mediene..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 19:26

Markering mot rasisme til minne om Johanne Zhangjia Ihle-Hansen

Utenlandsadoptertes politiske utvalg og Antirasistisk Senter holdt onsdag ettermiddag lysmarkering i Oslos gater til minne om 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:00

Sjefen forstår spørsmål om egen fremtid. Slik svarer RBK-kapteinene.

Kaptein Mike Jensen og visekaptein André Hansen forstår at det blir spørsmål rundt Eirik Horneland. Men Jensen fnyser selv av problemstillingen..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:00

Sjefen forstår spørsmål om egen fremtid. Slik svarer RBK-kapteinen.

Kaptein Mike Jensen og visekaptein André Hansen forstår at det blir spørsmål rundt Eirik Horneland. Men Jensen fnyser selv av problemstillingen..

VG - 06 Oct 19 kl. 19:52

Hansen slakter RBK etter nytt tap: - Møkklei rett og slett

(Haugesund-Rosenborg 2–1) Haugesund senket Rosenborg i trener Eirik Hornelands retur til sin tidligere hjemmestadion. Etterpå slaktet RBK-keeper André Hansen laget..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt