Handler

Torsdag, 24 September, 23:50

Nyheter om Handler

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 06 sep. 20 kl. 11:03

Maja Lunde om sin nye bok: – Dette er dager jeg aldri kommer til å glemme

«De første dagene» er boken Maja Lunde (45) måtte skrive. Det Handler om henne, det Handler om hennes familie. Det Handler om pandemien.

NRK - 25 aug. 20 kl. 06:13

– Det Handler om deg og meg

Den republikanske senatoren Tim Scott sa at valget i USA ikke bare Handler om Trump eller Biden. – Det Handler om Amerika, om deg og meg. Våre håp og drømmer, sa senatoren i South Carolina under nattens republikanske møte..

E24 - 10 sep. 20 kl. 09:58

Anne Rokkan: – Konflikten i Norske Selskab Handler egentlig ikke om kvinner.

KOMMENTAR: Konflikten i Norske Selskab Handler egentlig ikke om kvinner..

P4 - 06 sep. 20 kl. 18:37

Listhaug ut mot Islamsk Råd Norge

Islamsk Råd har misforstått hva ytringsfrihet Handler om. - Det mener Frps nestleder Sylvi Listhaug, etter at Islamsk Råds styreleder ba myndighetene om å stanse den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Styrelederen mener ytringsfriheten ikke bør brukes til å mobbe og sjikanere andre eller fremme hat - slik de mener SIAN har gjort med sine arrangementer i flere norske byer den siste tiden.

VG - I førrgår: 18:26

Premier League blir dyrere: Prisbomben oser av politikk

Milliardindustrien Premier League lever av å melke mikroøkonomier, men TV 2s prisaggressivitet Handler nok om betydelig mer enn at rettighetene koster så mye. Her ligger det trolig et tykt lag av egeninteresse..

NRK - 21 sep. 20 kl. 10:36

Netthandel økte, men ikke i verdi

Antall Handler med kort og Vipps på internett økte i andre kvartal, men nordmenn handlet likevel for mindre penger enn i samme periode i fjor totalt. Det ble brukt 40 milliarder kroner på netthandelen, skriver SSB..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 20:29

Nasjonalmuseet har fått kritikk lenge før åpning: – Det Handler om å tilpasse seg og ikke bli en dinosaur

Åpningsutstillingen blir en slapp, populistisk gimmick, mener kunstner Sverre Bjertnes. Går alt etter planen, blir det mer debatt, svarer samlingsdirektør Stina Högkvist..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 13:08

Mange meldinger om festbråk i Trøndelag i helgen

Politiet i Trøndelag har fått rundt 80 meldinger om festbråk i helgen. Mange av meldingene Handler om høy musikk og annet bråk..

VG - 14 sep. 20 kl. 14:01

Replikk: VGs høyrepopulistiske virkelighetsbilde

VG gjør debatten om Moria dummere ved å flytte oppmerksomheten bort fra begreper som solidaritet, rettferdighet, forpliktelse og fellesskap, til å late som om det Handler om å være «snill» eller «slem»..

VG - 14 sep. 20 kl. 14:01

VGs høyrepopulistiske virkelighetsbilde

VG gjør debatten om Moria dummere ved å flytte oppmerksomheten bort fra begreper som solidaritet, rettferdighet, forpliktelse og fellesskap, til å late som om det Handler om å være «snill» eller «slem»..

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 17:35

Rektor frykter ikke for ytringsfriheten ved Kunsthøgskolen

– For min del Handler arbeidet for mangfold og mot diskrimineringe tvert i mot om å verne om ytringsfriheten, sier KHiO-rektor Måns Wrange..

NRK - 12 sep. 20 kl. 21:17

Gulløven til «Nomadland»

Den amerikanske filmen «Nomadland» fikk lørdag Gulløven for beste film på filmfestivalen i Venezia. Filmen med Frances McDormand i hovedrollen, Handler om en kvinne som forlater en småby i Nevada og legger ut på en kjøretur gjennom USA..

Dagbladet - 07 sep. 20 kl. 15:52

Ordføreren frykter stigmatisering

Sarpsborg-ordføreren sier det Handler om liv og helse etter at 2500 innbyggere er i corona-karantene..

Aftenposten - 07 sep. 20 kl. 06:28

Oljelobby: – Handler om å være ærlig

Studentparlamentet ved Høyskolen i Volda kritiserer Norsk olje og gass for å ha vært utydelige om formålet med studentbesøk..

E24 - 07 sep. 20 kl. 06:09

Oljelobby: – Handler om å være ærlig

Studentparlamentet ved Høyskolen i Volda kritiserer Norsk olje og gass for å ha vært utydelige om formålet med studentbesøk..

P4 - 06 sep. 20 kl. 14:05

Høie: -De fleste vet når en reise er unødvendig

-En Handlereise vil ofte være en unødvendig reise. Det sier helseminister Bent Høie etter at politiet i helgen har meldt om full trøkk i svenskehandelen igjen, etter at flere områder gikk fra rødt til gult nivå lørdag. Til Dagbladet sier Høie at reiserådene ikke er tvetydige slik mange av de harry-handlende i Sverige uttalte til flere medier i går.

P4 - 05 sep. 20 kl. 12:11

Varsler avgiftskutt i høst

Å få ned avgiftene slik at nordmenn Handler mindre i Sverige, blir en viktig prioritet for Frp i høstens budsjettforhandlinger. Det varlset partileder Siv Jensen i sin tale på landstyremøte i formiddag. Jensen sier regjeringen bare kan glemme å få vedtatt et statsbudsjett, uten et tydelig Frp-stempel..

Aftenposten - 05 sep. 20 kl. 11:47

Siv Jensen varsler Frp-krav om avgiftskutt i høst

Å få ned avgiftene slik at nordmenn Handler mindre i Sverige, blir en viktig prioritet for Frp i høstens budsjettforhandlinger, varsler partileder Siv Jensen..

P4 - 04 sep. 20 kl. 08:38

Handler vin som aldri før

Utestedene stenger tidlig, og salget på taxfree og grensehandel har stoppet opp som følge av koronaviruset. Men nordmenn hamstrer alkohol som aldri før, og aller størst er økningen på vin. Tall fra statistisk sentralbyrå viser at nordmenn kjøpte 21 prosent mer alkohol i 2.

NRK - 03 sep. 20 kl. 12:49

Giske-varsler står fram

Kvinnen som sist uke leverte et varsel til Ap-ledelsen om Trond Giske, sier til Adresseavisen at det Handler om en hendelse på et hotell i Trondheim i 2014 da hun var 18 år og AUF-nestleder. Giske sier til avisa at det som beskrives, ikke har skjedd..

VG - 02 sep. 20 kl. 07:25

Blyanter mot kalasjnikover

I dag begynner en historisk rettssak i Paris. Den skal filmes, helt eksepsjonelt. For selv om det er satiremagasinet som ble rammet, Handler det om noe større – ytringsfriheten..

Klartale - 01 sep. 20 kl. 10:57

Provoserer for å lage bråk

Alle har rett til å ytre seg. De må også tåle at andre ytrer at de er uenige. Det Handler ukas leder om..

P4 - 31 aug. 20 kl. 17:48

Kjerkol: - Varsel omHandler ikke meg

Ingvild Kjerkol avkrefter at det er levert et varsel mot henne. Komitéleder i Trøndelag Ap, Arild Grande, sa i helgen at det kunne komme et varsel mot Kjerkol, dersom valgkomiteen innstilte henne som ny leder. Grande leverte i dag en bekymringsmelding, men Kjerkol sier til TV2 at hun ikke har trakassert noen, og at varselet heller ikke Handler om henne.

P4 - 31 aug. 20 kl. 07:39

Travel sommer for Røde Kors

Mange uerfarne nordmenn på norgesferie har gitt Røde Kors mye å gjøre i sommer. Fra mai til midten av august viser tallene en økning på 20 prosent sammenliknet med tilsvarende periode i fjor viser tall NRK har fått tilgang til. Røde Kors sier de fleste oppdragene Handler mer om uflaks mer enn udyktighet.

NRK - 31 aug. 20 kl. 07:23

Travel sommer for Røde Kors

Mange uerfarne nordmenn på norgesferie har gitt Røde Kors mye å gjøre i sommer. De fleste oppdragene Handler likevel mer om uflaks enn udyktighet..

E24 - 30 aug. 20 kl. 19:53

Finanstoppenes favorittfilmer

Det er laget hundrevis av filmer fra finansverdenen, og mange av dem Handler om økonomiens skyggesider. Vi har spurt finanstoppene om deres favoritter, som inkluderer både klassikere og et par overraskelser..

Aftenposten - 30 aug. 20 kl. 15:31

De er Nato-allierte, men historiske rivaler. Nå øker spenningen mellom Tyrkia og Hellas igjen.

I utgangspunktet Handler konflikten om gass. Men bak ligger en blytung bagasje som gjør at flere frykter en militær konfrontasjon..

VG - 29 aug. 20 kl. 08:50

Giske, #metoo og maktkamp

Giske-saken Handler både om #metoo og maktkamp. Ap-kvinnene har vist at de ikke godtar menn som misbruker sin posisjon. Og Ap-ledelsen har blitt kvitt en plagsom motstander..

Aftenposten - 27 aug. 20 kl. 11:23

Hvorfor tillater politiet Sian å spre et hatefullt budskap? La meg forklare.

Jeg vil gjerne klargjøre hva som er politiets rolle ved slike demonstrasjoner, og hvorfor vi Handler som vi gjør..

NRK - 26 aug. 20 kl. 20:05

Booker-pris til Nederland

Den 29 år gamle forfatteren og poeten Marieke Lucas Rijneveld fikk årets internasjonale Booker-pris for skjønnlitteratur oversatt til engelsk, melder DPA. "The Discomfort of Evening" Handler om ei jente som vokser opp i en dypt religiøs familie..

NRK - 26 aug. 20 kl. 07:43

– Min ektemann elsker dette landet

USAs førstedame, Melania Trump, talte om koronakrisen, og viste sin støtte til presidenten under republikanernes landsmøte natt til onsdag. – Min ektemann elsker dette landet. Han er mann som ikke bare snakker, han Handler, og får resultater, sa hun..

VG - 23 aug. 20 kl. 10:41

Står fast ved Northug-bruddet: – Det Handler om trafikksikkerheten

Sykkellaget Uno-X fikk massiv oppmerksomhet da de brøt med Northugs merkevare forrige lørdag. Nå mener de at trafikksikkerheten har fått for lite oppmerksomhet i saken..

VG - 22 aug. 20 kl. 22:32

Les dagens VG her!

Det var datterens redsel og intuisjon som reddet livet hans: Nå kjemper den tidligere sponsorkjempen Jacob Lund (67) sin tøffeste kamp – den som Handler om å kunne gå igjen..

E24 - 22 aug. 20 kl. 18:48

Neptune saksøker staten: Krever endret ligning etter internt gassalg

Oljeselskapet Neptune Energy går til sak for å få reversert Oljeskattekontorets endring i selskapets ligning. Striden Handler om hva prisen egentlig var da selskapet Engie solgte norsk gass til seg selv..

Klartale - 24 juli 20 kl. 22:43

Trenger du en ny stil til du skal på stranda?

De fleste bruker en eller annen type badetøy når de bader. For noen Handler det om mote. For andre Handler det om hva som er praktisk.

Aftenposten - 18 aug. 20 kl. 17:05

Hva er likheten mellom en ulv og Nicolai Tangen? | Kjetil B. Alstadheim

Hint: Det Handler om fellingstillatelser..

E24 - 18 aug. 20 kl. 07:14

Arcus økte vinsalget i Norge med 53 prosent

Coronapandemien har bidratt til at nordmenn Handler mer på Vinmonopolet. Det er noe Stein Erik Hagen-dominerte Arcus tjener gode penger på..

VG - 14 aug. 20 kl. 20:45

Siste dag for «harryhandel»: – Kunne ha stengt grensen på dagen

ÅRJÄNG (VG) Fem minutter før stengetid kommer Bjørn Vidar Severinsen ut av Systembolaget i Sverige med handlekurven full. Han er mest sannsynlig blant de siste nordmennene som Handler her på lenge..

VG - 14 aug. 20 kl. 20:45

Siste dag for svenskehandel: – Kunne ha stengt grensen på dagen

ÅRJÄNG (VG) Fem minutter før stengetid kommer Bjørn Vidar Severinsen ut av Systembolaget i Sverige med handlekurven full. Han er mest sannsynlig blant de siste nordmennene som Handler her på lenge..

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:22

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og Handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 16 juli 20 kl. 05:36

USA stenger grensene for Huawei-ansatte

USA innfører reiserestriksjoner for ansatte i kinesiske Huawei og andre som anses å støtte autoritære lands menneskerettighetsbrudd. Det opplyser utenriksminister Mike Pompeo. Han hevder Huawei er en forlenget arm det kinesiske overvåkingssamfunnet, og sier at telekommunikasjonsselskaper over hele verden bør notere seg at dersom de Handler med Huawei, Handler de med menneskerettighetsforbrytere.

NRK - 12 aug. 20 kl. 09:40

Avviser tvil rundt vaksine

Russlands helseminister sier anklagene om at deres koronavaksine ikke er trygg, er grunnløse. Det melder Reuters. Tysklands helseminister Jens Spahn har sagt at han er skeptisk til russernes vaksine, og mener det ikke Handler om å være først ute..

NRK - 12 aug. 20 kl. 07:35

Skeptisk til russisk vaksine

Tysklands helseminister, Jens Spahn, sier han er skeptisk til at russiske helsemyndigheter har godkjent en koronavaksine. – Det Handler ikke om å være først, men å finne en testet og trygg vaksine, sier han til DFL Radio..

VG - 12 aug. 20 kl. 05:57

Les dagens VG her

I dagens avis kan du lese Bent Høies strenge advarsel til festende ungdom. – Det Handler om liv og død, sier han..

Dagbladet - 11 aug. 20 kl. 17:11

Kappløpet om vaksinen

Vladimir Putin sender sin egen datter ut i førstelinja i krigen om VAKSINEN. Det forteller oss at dette Handler om politikk med store bokstaver..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt