Halvparten

Saturday, 04 April, 19:56

Nyheter om Halvparten

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 17:11

Halvparten har ikke symptom

Rundt Halvparten av personene som har testet postitivt for koronaviruset på Island har ingen symptomer. Det opplyser selskapet som står for en stor del av testene til CNN. 17 900 personer på Island er nå testet, det er fem prosent av befolkningen..

NRK - I førrgår: 17:00

Halvparten hadde ikke symptomer

Island er landet som har testet en høyest andel av landets innbyggere for koronavirus, i alt 17.900. Testene gjøres delvis av et privat selskap.

P4 - 30 Mar 20 kl. 14:52

Kommunene får milliarder

Norske kommuner får flere milliarder kroner ekstra til å betale sine utgifter. Det er et flertall på Stortinget enige som nå forhandler om den siste krisepakken fra regjeringen, melder NTB. Halvparten av pengene skal gå til å hjelpe kriserammede bedrifter og den andre Halvparten på å få opp aktiviteten i økonomien..

P4 - 01 Apr 20 kl. 08:21

Halvparten har avdekket falske korona-nyheter

Nær Halvparten av befolkningen har sett falske nyheter om koronaviruset. Det viser en undersøkelse fra Medietilsynet. Undersøkelsen ble gjort i den første uken etter at regjeringen innførte nasjonale tiltak for å begrense smittespredningen.

P4 - 27 Mar 20 kl. 07:51

Halvparten er minst like effektive på hjemmekontor

Halvparten av oss er like effektive, eller mer effektive, når vi nå har hjemmekontor på grunn av koronaviruset Det viser en spørreundersøkelse Transportøkonomisk institutt har gjennomført. Forskningsleder Susanne Nordbakke sier det kan være flere grunner til at effektiviteten går opp..

Dagbladet - 24 Mar 20 kl. 17:59

Studie: - Halvparten får magesymptomer

Verken FHI eller WHO knytter fordøyelsesplager til coronaviruset. I en studie fra Kina oppgir nær Halvparten av innlagte pasienter å ha magesymptomer..

E24 - 6 timer siden

Mange utsetter boligsalg og -kjøp

Halvparten av dem som planla å kjøpe eller selge bolig, har utsatt dette på grunn av koronaepidemien, ifølge en ny spørreundersøkelse..

Dagbladet - Igår: 18:43

Corona-frykt på sykehjem: - Vi kan ikke stenge

En tredel av Norges corona-døde bodde på sykehjem. I Oslo har over Halvparten av sykehjemmene smitte..

Dagbladet - Igår: 13:37

Coronaviruset rammer stadig hardere

Coronaviruset krever stadig nye ofre, og Spania, Italia og New York er hardest rammet. Over Halvparten av alle koronarelaterte dødsfall i verden har skjedd her..

P4 - 26 Mar 20 kl. 06:43

Nærmere Halvparten føler de ikke har fått hjelp fra krisepakkene

Nær Halvparten av de små og mellomstore bedriftene føler at de IKKE har fått hjelp fra de økonomiske krisepakkene som regjeringen har lagt frem så langt. Det viser en undersøkelse SMB Norge har gjort blant sine 5000 medlemsbedrifter. Fortsatt frykter 4 av 10 at de vil gå konkurs.

VG - I førrgår: 15:37

Islandsk rapport: Halvparten av de coronapositive har ikke symptomer

Island er landet som har testet flest for coronaviruset i forhold til antall innbyggere..

P4 - 23 Mar 20 kl. 23:35

Venter Halvparten av kapasiteten

Antallet innlagte på Haukeland sykehus vil aldri overstige 200 koronapasienter. Det viser en ny prognose. Tallet er under Halvparten av kapasiteten til sykehuset, skriver Bergens Tidende.

NRK - Igår: 19:50

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt Halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

VG - 14 timer siden

En bedre konkurslov

En av tre norske bedrifter oppgir at står i fare for å gå konkurs. Nesten Halvparten av de minste bedriftene frykter at de snart må stenge dørene. I en kritisk situasjon må ulike virkemidler tas i bruk for å hindre konkursras og massearbeidsledighet.

Aftenposten - I førrgår: 11:56

DNB merker ikke noe på boligprisene

DNB Eiendom selger Halvparten av boligene til prisantydning eller høyere. Koronaen holder ikke folk borte fra visningene..

NRK - Igår: 22:20

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over Halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 8 timer siden

Mange utset kjøp og sal av bustad

Halvparten av dei som planla å kjøpe eller selje bustad, utset det, viser ei undersøking gjort av Opinion. Før koronapandemien planla 12 prosent å kjøpe eller selje. Undersøkinga viser også at nesten seks av ti trur at bustadprisane vil falle..

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 19:00

Rundt Halvparten stryker på teoriprøven: Dette sliter vi mest med – og her er svarene

Vi har sjekket hvilke fylker som gjør det best og dårligst..

Dagbladet - 01 Apr 20 kl. 10:27

Forsker: Halve Sverige vil bli smittet i april

I slutten av april vil over Halvparten av Sveriges rundt 10 millioner innbyggere være smittet av coronaviruset, ifølge forsker Tom Britton..

P4 - 21 Mar 20 kl. 12:42

Halvparten av NHO-bedrifter har permitterte ansatte

Halvparten av bedriftene som er medlem av Næringslivets Hovedorganisasjon, har gjennomført permitteringer, og flere vurderer dette i nær fremtid. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. For en uke siden sa en av fire bedrifter at de vurderte permitteringer, nå har dobbelt så mange gjort det, skriver Klassekampen..

NRK - 01 Apr 20 kl. 05:57

Tror 5 mill. blir smittet i Sverige

I slutten av april vil omtrent Halvparten av Sveriges rundt 10 millioner innbyggere være smittet, ifølge forsker Tom Britton. Han oppfordrer svenskene til å isolere seg. Tirsdag kveld var det registrert 180 dødsfall og 4435 smittede i landet..

NRK - 01 Apr 20 kl. 14:16

Ny ordning for timeføring

Dagpengemottakere som jobber i landbruk trenger bare å føre Halvparten av antall arbeidstimer på meldekortet. For at det for disse skal lønne seg å jobbe i landbruket, innføres en ny ordning for timeføring, opplyser Landbruks- og matdepartementet..

P4 - 7 timer siden

Nordmenn utsetter boligsalg

Virusutbruddet gjør at mange nordmenn nå utsetter kjøp og salg av boliger. Før utbruddet planla 12 prosent av befolkningen å kjøpe eller selge bolig de neste måneden, men nå har Halvparten av dem utsatt planene, viser tall fra Poinion. Og hele seks av ti spurte tror på at boligprisfall den neste måneden.

P4 - Igår: 22:29

74 kommuner var uten fungerende smittevernplan

Da koronavirusutbruddet ble erklært som en global folkehelsekrise 31. januar, var 74 norske kommuner uten en fungerende smittevernplan. Det viser rapporter fra fylkesmennene som Aftenposten har fått tilgang til.

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 14:30

Stor NHO-undersøkelse: Halvparten av bedriftene permitterer

Halvparten av NHOs medlemsbedrifter har allerede gått til permitteringer. 8 av 10 bedrifter regner med ytterligere permitteringer. – Situasjonen er beksvart, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

NRK - 30 Mar 20 kl. 10:30

Kan rasere utviklingsland

Koronapandemien kan komme til å koste utviklingsland over 2.300 milliarder kroner, nær Halvparten av arbeidsplassene i Afrika kan gå tapt og resultere i millioner av nye fattige, advarer FNs utviklingsprogram, UNDP..

E24 - 20 Mar 20 kl. 15:16

Stor NHO-undersøkelse: Halvparten av bedriftene permitterer

Halvparten av NHOs medlemsbedrifter har allerede gått til permitteringer. 8 av 10 bedrifter regner med ytterligere permitteringer. – Situasjonen er beksvart, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

NRK - 01 Apr 20 kl. 15:22

Laveste dødstall siden 2011

103 sivile ble drept i krigen i Syria i mars. Det er det laveste dødstallet for sivile siden konflikten startet i 2011, ifølge SOHR. Rundt Halvparten ble drept i fly- og artilleriangrep utført av syriske regjeringsstyrker, ifølge observatørgruppen.

NRK - 28 Mar 20 kl. 10:51

Ikke mange nye smittede i Hol

Antallet nye koronasmittede i Hol i Viken har vært lavt de siste par dagene. Det er kommet svar på Halvparten av de 36 prøvene som ble sendt inn torsdag. Kun to av dem var positive..

Aftenposten - I førrgår: 20:19

I det meste av landet bremser viruset opp. I Oslo sprer det seg raskt fra bydel til bydel.

Mens viruset bremser kraftig opp i det meste av Norge, stiger fortsatt tallene i Oslo og Viken. Nesten Halvparten av alle innlagte koronapasienter, er nå fra Oslo og Akershus..

P4 - 01 Apr 20 kl. 14:33

Lettere for permitterte å jobbe på gård

Nå blir det lettere, og mer attraktivt, for permitterte å ta seg en jobb i landbruket. Hittil har det vært mer lønnsomt å bli hjemme og få penger fra Nav enn å ta en slik jobb. Men nå opplyser landbruks- og matdepartementet at arbeidsledige og permitterte kun trenger å føre Halvparten av timene på meldekortet.

Dagbladet - 25 Mar 20 kl. 05:47

Storbritannia: Halvparten kan være smittet

Ekspertgruppe ved universitet tror britene kan være på vei mot «flokkimmunitet»..

P4 - 26 Mar 20 kl. 23:54

Over 15.000 døde i Europa

Over 15.000 personer er døde av koronaviruset i Europa. Det viser tall fra nyhetsbyrået AFP.

NRK - 29 Mar 20 kl. 14:43

Mange tror forskere finner vaksine

I en ny undersøkelse svarer litt over Halvparten at de har tillit til at forskere vil finne en vaksine mot koronaviruset i løpet av 2020. Undersøkelsen ble utført av Kantar på oppdrag av Forskningsrådet. 1538 av 4000 personer svarte..

P4 - 27 Mar 20 kl. 18:49

Over 300.000 smittede i Europa

Det er nå registrert over 18.000 døde og 300.000 smittede av koronaviruset i Europa.

NRK - 17 Mar 20 kl. 08:13

Halvparten permitteres på Kastrup

Københavns lufthavn sender hjem over Halvparten av de ansatte på Kastrup fordi koronaviruset har ført til redusert aktivitet. Opptil 1500 ansatte permitteres de neste ukene, opplyser flyplassen..

VG - 28 Mar 20 kl. 05:39

Ny studie: Coronasmitte kan være mer skjult i barn

Halvparten av barna med coronavirus hadde ingen tydelige symptomer, ifølge kinesiske forskere bak nye funn. – Det kan skape en farlig situasjon for smitte i lokalsamfunn, skriver forskerne..

VG - 28 Mar 20 kl. 05:39

Ny studie: Coronasmitte kan være mer skjult hos barn

Halvparten av barna med coronavirus hadde ingen tydelige symptomer, ifølge kinesiske forskere bak nye funn. – Det kan skape en farlig situasjon for smitte i lokalsamfunn, skriver forskerne..

NRK - 27 Mar 20 kl. 18:23

300.000 smitta i Europa

Det er no registrert over 300.000 smitta av koronaviruset i Europa, syner ei ny oversikt frå nyheitsbyrået AFP. Over Halvparten av dei smitta er i Italia og Spania.

P4 - 27 Mar 20 kl. 14:53

Etterlyser en med sosial krisepakke

- Regjeringens krisepakke burde vært langt med sosialt rettet. Det mener SV-leder Audun Lysbakken. Regjeringen vil bruke fem milliarder kroner, hvor Halvparten er tilskudd til gründere og vekstbedrifter.

P4 - 27 Mar 20 kl. 14:53

Etterlyser en mer sosial krisepakke

- Regjeringens krisepakke burde vært langt med sosialt rettet. Det mener SV-leder Audun Lysbakken. Regjeringen vil bruke fem milliarder kroner, hvor Halvparten er tilskudd til gründere og vekstbedrifter.

E24 - 26 Mar 20 kl. 19:55

Nær fem milliarder i ny gründerpakke

Regjeringen legger fredag fram en ny tiltakspakke for næringslivet verdt nærmere fem milliarder kroner. Halvparten skal gå til vekstbedrifter og gründere..

VG - 27 Mar 20 kl. 11:09

Tøff tid for norske friidrettshåp – ikke krav på NAV-hjelp

Halvparten av Norges beste friidrettsutøvere vil få økonomiske problemer på grunn av corona-avlyste konkurranser og bortfall av premiepenger – som de ikke kan få kompensert hos NAV. Årsak: De kan ikke permitteres..

NRK - 26 Mar 20 kl. 18:57

Over 15.000 dødsfall i Europa

Over 15.000 mennesker er døde av koronaviruset i Europa så langt, viser en opptelling AFP har gjort. Mer enn Halvparten av dødsfallene har kommet i Italia, som er verst rammet.

NRK - 26 Mar 20 kl. 08:26

Mener krisepakkene ikke hjelper

Nær Halvparten av SMBs medlemsbedrifter mener de økonomiske krisetiltakene som har blitt vedtatt til nå, ikke har bidratt positivt for deres bedrift. Det viser en undersøkelse som er gjennomført blant SMB Norges medlemsbedrifter denne uken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt