Halfvarsson

Tirsdag, 02 Mars, 08:36

Nyheter om Halfvarsson

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 15:07

Rivalen: – Klæbo er mer ekstrem enn Northug

Sverige har ikke vunnet en VM-stafett på over 30 år. Calle Halfvarsson vet ikke hvem som skal klare å matche Johannes Høsflot Klæbo i Oberstdorf..

VG - 17 aug. 20 kl. 14:09

Halfvarsson om Northug: – Hjelper heller en venn enn å vende ham ryggen

Mens samarbeidspartnere teller på knappene etter at Petter Northug (34) ble siktet for fartsovertredelse, kjøring i påvirket tilstand og oppbevaring av narkotika, vil Calle Halfvarsson (31) heller hjelpe sin venn..

Aftenposten - 28 juli 20 kl. 09:43

Halfvarsson tar en Northug: Klar for fotballklubb

Den svenske langrennsprofilen Calle Halfvarsson skal spille fotball for 6. divisjonslaget Äppelbo fra Dalarna..

VG - 21 mai 20 kl. 03:56

Halfvarsson: – Kunne skrevet bok om alt dumt jeg har gjort

Den svenske langrennsstjernen Calle Halfvarsson (31) innrømmer at han har vært så distré tidligere i karrieren at han flere ganger har glemt å møte til start..

VG - 09 mai 20 kl. 10:07

Calle Halfvarsson: Vil klare seg uten mammas mat

Sveriges langrennsstjerne Calle Halfvarsson (31) har slitt i sporet. Nå innrømmer han at han også har gjort det i matveien. Derfor skal han lære seg å skjøtte sitt eget kosthold - og klare seg uten mammas oppvarting..

VG - 30 april 20 kl. 03:57

Frustrert Halfvarsson: Klæbo-samtale «avslørte» smøreproblemene

Calle Halfvarsson (31) snakker i et intervju med Aftonbladet om frustrasjonen blant flere løpere etter en sesong hvor skiene nesten hver helg var dårlige..

VG - 18 april 20 kl. 05:40

Halfvarsson vil ta VM-medalje på 5-mila med sykkeltrener

Calle Halfvarsson (32) gir seg ikke, tross mye motgang. Nå har den svenske langrennsveteranen bestemt seg for å satse på VM-medalje på femmila i Oberstdorf neste år – ved hjelp av den kjente sykkeltreneren Mattias Reck..

VG - 09 mai 20 kl. 10:07

Calle Halfvarssons: Vil klare seg uten mammas mat

Sveriges langrennsstjerne Calle Halfvarsson (31) har slitt i sporet. Nå innrømmer han at han også har gjort det i matveien. Derfor skal han lære seg å skjøtte sitt eget kosthold - og klare seg uten mammas oppvarting..

Aftenposten - 05 des. 19 kl. 12:23

Svenske skistjerner dropper verdenscuprenn på Lillehammer

Frida Karlsson og Calle Halfvarsson er ikke med i den svenske troppen som skal konkurrere i verdenscupen i Lillehammer i helga..

Aftenposten - 01 des. 19 kl. 14:16

Svenskens tabbe skaper reaksjoner: – Jeg satt i bobilen

– Uprofesjonelt, sier Norges trener. Emil Iversen erter Calle Halfvarsson.

VG - 19 sep. 19 kl. 18:12

Northug roser Halfvarsson: – Skal ha kred for å ha vært så tøff

Petter Northug gjester Skavlan på lørdag, og der omtaler han Calle Halfvarsson sin største erkerival i Sverige gjennom tidene..

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 18:14

Svenske skistjerner uenige med Klæbo: – Ikke det minste interessant

Stina Nilsson og Calle Halfvarsson vil ikke prioritere å gå 100 meter på ski. Johannes Høsflot Klæbo mener det tilhører framtiden til sporten..

VG - 06 aug. 19 kl. 19:24

Halfvarsson om løpet mot Johaug: – Hun knuste meg totalt

Den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson minnes med gru den ene gangen han løp mot Therese Johaug..

Aftenposten - 06 juli 19 kl. 18:42

Halfvarsson slo Northug, men måtte se en annen nordmann foran seg

Emil Iversen og Petter Northug har lokket Calle Halfvarsson til Kristiansand Skifestival. Etter rulleskirennet bærer det rett på Palmesus..

Aftenposten - 06 aug. 19 kl. 19:17

Den svenske langrennsprofilen er ikke overrasket over Johaugs løpsstyrke: – Jeg ble knust

Den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson minnes med gru den ene gangen han løp mot Therese Johaug. – Hun knuste meg totalt..

Aftenposten - 21 juni 19 kl. 12:57

Da den svenske skistjernen hørte hvem som skulle stille, ville også han til Kristiansand

Duellene dem imellom har krydret internasjonal skisport. Snart møtes Calle Halfvarsson (30) og Petter Northug i Kristiansand Skifestival..

VG - 01 mars 19 kl. 14:18

Northug om Halfvarsson-sprekk: Må få fengsel for det der

SEEFELD/OSLO (VG) Først viste Calle Halfvarsson (29) kjempekrefter i VM-stafetten. Så gikk han på en kjempesmell og tapte halvminuttet til Norge, Finland og Russland..

VG - 01 mars 19 kl. 14:18

Northug om Halfvarsson-kollaps: - Bør i fengsel i 13 år

SEEFELD/OSLO (VG) TV 2-ekspert Petter Northug (33) harseler med Calle Halfvarsson (29) etter at svensken sprakk totalt under VM-stafetten..

VG - 20 feb. 19 kl. 10:05

Angrende Halfvarsson anklager NRK for løftebrudd: – Jeg er skuffet

SEEFELD (VG) Tirsdag kveld publiserte NRK en video hvor Calle Halfvarsson (29) sager hodet av en Petter Northug-plakat og kaller Johannes Høsflot Klæbo for en dritt. Nå legger den svenske stjernen seg flat..

VG - 19 feb. 19 kl. 21:30

Halfvarsson sparker mot Northug i ellevill rap-video

Svenske Calle Halfvarsson (29) har fått mye tyn fra Petter Northug opp gjennom årene. Nå slår langrennsprofilen tilbake. Og ikke bare litt..

VG - 01 mars 19 kl. 18:13

Norges stafetthelter fnyser av Calle Halfvarssons VM-protest

SEEFELD (VG) Svenske Calle Halfvarsson vil ikke gå VM-femmila siden arrangøren ikke salter løypene. De norske herreløperne mener det er en litt voldsom reaksjon..

VG - 01 mars 19 kl. 14:18

Svensk kommentator: – Du burde holde kjeft og skjemmes, Northug

SEEFELD/OSLO (VG) TV 2-ekspert Petter Northug (33) harselerer med Calle Halfvarsson (29) etter at svensken sprakk totalt under VM-stafetten. Det får Expressen-kommentator Tomas Petterson til å reagere..

VG - 21 feb. 19 kl. 16:27

«Jättemiss» for svenskene: – Det er «inte klokt!»

Calle Halfvarsson brakk staven. Det samme gjorde Jonna Sundling. Maja Dahlqvist falt i siste sving før oppløpet i finalen, og Viktor Thorn sprakk fullstendig.

VG - 20 feb. 19 kl. 13:41

Iversen om Halfvarsson-stunt: - Skjønner at det var en spøk 

SEEFELD/OSLO (VG) Emil Iversen (27) lar seg ikke hisse opp av videoen der svenske Calle Halfvarsson harselerer med TV 2-ekspert Petter Northug og de norske landslagsgutta. .

VG - 08 des. 18 kl. 08:05

Halfvarsson om livet som Northugs hoggestabbe: – Han vet jeg tåler det

BEITOSTØLEN (VG) Gjennom en lang karriere har Petter Northug (32) hakket på Calle Halfvarsson (29). Bare én gang har Northug klart å sette ham ut av spill. Det var da det gjaldt som mest..

VG - 30 nov. 18 kl. 13:18

Halfvarsson tråkket på staven til Klæbo - sjanseløs på finalen

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo brakk staven i semifinalen etter at Calle Halfvarsson tråkket på staven hans..

VG - 30 nov. 18 kl. 13:18

Klæbo forbannet etter semi-exit - Halfvarsson tar på seg skylden

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) stakk fra stadion før finalen og var ordentlig forbannet ette at Calle Halfvarsson tråkket på staven hans i semifinalen. Svensken tok på seg skylden etter hendelsen..

VG - 30 nov. 18 kl. 13:18

Klæbo forlot stadion i sinne - Halfvarsson tok på seg skylden

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) stakk fra stadion før finalen etter å ha blitt forbannet på Calle Halfvarsson. Svensken tok på seg skylden etter semifinale-exiten til Klæbo..

VG - 24 nov. 18 kl. 10:02

Petter Northug svarer svenskene: - Høres ut som en klovn i «Solsidan»

GÅLÅ/OSLO (VG) Petter Northug (32) ble nummer to på Norgescup sprinten på Gålå, men utelukker fortsatt å gå verdenscup neste helg. Derimot slo han kraftig tilbake mot Calle Halfvarsson og Viktor Thorns stikk..

VG - 24 nov. 18 kl. 10:02

Petter Northug svarer svenskene etter opptur: - Høres ut som en klovn i «Solsidan»

GÅLÅ/OSLO (VG) Petter Northug (32) ble nummer to på Norgescup-sprinten på Gålå, men utelukker fortsatt å gå verdenscup neste helg. Derimot slo han kraftig tilbake mot Calle Halfvarsson og Viktor Thorn..

VG - 09 mai 18 kl. 13:05

Svenskens frekke Northug-stikk får ekspert til å stusse

Petter Northugs gamle erkerival, Calle Halfvarsson (29), er glad for at den norske skistjernen er tilbake på det norske landslaget. Men svensken mener at han ble tatt ut mest på grunn av markedsverdien. Han får motstand av NRKs langrennskommentator..

P4 - 19 des. 17 kl. 06:30

Helomvending fra Halfvarsson - går Tour de Ski

Den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson velger likevel å gå Tour de Ski etter å ha mistet verdenscuphelgene i Davos og Toblach på grunn av sykdom. Det bekrefter svensken overfor Sveriges Televisjon. Han hadde egentlig bestemt seg for å droppe langrennstouren, men sier nå at det kjennes rett å delta ettersom han har mistet to helger med konkurranser.

P4 - 20 des. 17 kl. 14:12

Halfvarsson fikk OL-billett

Calle Halfvarsson var en av seks svenske langrennsløpere som i dag fikk klarsignal til å delta under OL i Pyeongchang i februar. Northug-rivalen blir et av svenskenes største medaljehåp under lekene, og får nå reise til Sør-Korea sammen med Charlotte Kalla, Stina Nilsson og Marcus Hellner som er tatt ut tidligere..

VG - 25 nov. 17 kl. 15:45

Svenske Halfvarsson avskriver Northug: – Ikke god nok lenger

Den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson (28) tror Petter Northug (31) har gjort seg ferdig på toppnivå..

P4 - 24 nov. 17 kl. 15:19

Klæbo sjokkert over seg selv

Johannes Høsflot Klæbo sjokkerte seg selv da han tok en suveren seier på sprinten under verdenscupåpninga i finske Ruka i ettermiddag. Til VG sier 21-åringen at han aldri hadd trodd at han skulle utklasse resten av feltet slik han gjorde. Det var rett og slett et sjokk.

P4 - 20 nov. 17 kl. 08:50

- Greit å vrake Northug

Kommentator i Dagbladet, Esten O. Sæther mener det er helt riktig å vrake Petter Northug til verdscupåpningen i langrenn i finske Ruka til helgen. Ifølge VG er Northug ikke blant de fem som skal tas ut senere i dag.

P4 - 30 okt. 17 kl. 15:36

Tror Northug kan få ankeretappen

Calle Halfvarsson tror ingenting på at Petter Northug er sjanseløs til å få gå sisteetappen på stafetten under OL i februar. Til avisa Aftonbladet sier den svenske langrennsløperen at han tror Northug neppe blir vraket hvis han går bra hele sesongen..

VG - 19 aug. 17 kl. 17:44

Halfvarsson knuste Klæbo – Northug med sensasjonell tredjeplass

TRONDHEIM (VG) På Toppidrettsvekas siste dag var det kun duellen mellom Johannes Høsflot Klæbo (20) og Calle Halfvarsson (28) det handlet om. Den gikk svensken seirende ut av..

VG - 18 aug. 17 kl. 20:24

Klæbos superavslutning satte Halfvarsson på plass

TRONDHEIM (VG) På de siste 400 meterne av skøytesprinten på hjemmebane gjorde Johannes Høsflot Klæbo (20) som han ville med Calle Halfvarsson (28), og sikret endelig norsk seier..

VG - 19 aug. 17 kl. 17:44

Klæbo fryktet Northug: – Et skikkelig slit

TRONDHEIM (VG) På Toppidrettsvekas siste dag var det kun duellen mellom Johannes Høsflot Klæbo (20) og Calle Halfvarsson (28) det handlet om. Den gikk svensken seirende ut av..

VG - 18 aug. 17 kl. 20:24

Klæbo skal ut i superduell: – Han blir skummel

TRONDHEIM (VG) På de siste 400 meterne av skøytesprinten på hjemmebane gjorde Johannes Høsflot Klæbo (20) som han ville med Calle Halfvarsson (28), og sikret endelig norsk seier..

VG - 18 aug. 17 kl. 11:41

Northug avskriver seg selv – sender nytt stikk til svensk rival

AURE (VG) Calle Halfvarsson (28) har fått så hatten passer av trønderne på det norske landslaget. Nå kan han vinne hele Toppidrettsveka – på deres egen hjemmebane..

VG - 17 aug. 17 kl. 16:42

Full norsk-svensk ordkrig før sprintstarten

AURE (VG) Calle Halfvarsson presterte å komme for sent til prologstarten på Toppidrettsvekas første dag. Da lot ikke Emil Iversen og Petter Northug seg be to ganger..

Hegnar.no - 28 feb. 17 kl. 11:11

Halfvarsson: - Jeg går naken om Northug vinner femmila

Calle Halfvarsson svarer med samme mynt og sier han skal gå naken på ski om Petter Northug forsvarer VM-gullet på femmila..

VG - 28 feb. 17 kl. 09:45

Sundby og Halfvarsson i frekk ordkrig før 15-kilometeren

VIERUMÄKI (VG) Calle Halfvarsson (27) og Martin Johnsrud Sundby (32) har endt i en ordkrig foran 15 km klassisk i VM..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt