Hadde

Søndag, 29 November, 02:44

Nyheter om Hadde

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 9 timer siden

Haaland misbrukte kjempesjanse i tap – Sørloth bommet på straffe

(Borussia Dortmund - Köln 1–2, RB Leipzig - Arminia Bielefeld 2–1) Hverken Erling Braut Haaland (20) eller Alexander Sørloth (24) Hadde noen spesielt god dag på jobben. Til sammen Hadde de tre store bommer..

VG - 9 timer siden

Haaland misbrukte kjempesjanse i tap – Sørloth bommet på straffe

(Borussia Dortmund - Köln 1–2, RB Leipzig - Arminia Bielefeld 2–1) Hverken Erling Braut Haaland (20) eller Alexander Sørloth (24) Hadde noen spesielt god dag på jobben. Til sammen Hadde de tre store bommer..

NRK - 25 nov. 20 kl. 12:33

Tror lastebåt Hadde drivstoff-feil

Sjøfartsdirektoratet har vært om bord i lastebåten «Wilson Parnu», som mistet all motorkraft utenfor Sotra søndag. Det er ennå ikke slått fast hva som skjedde, men direktoratet jobber ut fra en teori om at båten Hadde feil i drivstoffsystemet sitt..

Aftenposten - 11 nov. 20 kl. 21:22

Å si nei Hadde vært umusikalsk

KOMMENTAR: Skiforbundet Hadde egentlig ikke noe valg. Det Hadde vært feil å gi Petter Northug en kald skulder nå..

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 14:14

Her får Klæbo en dårlig nyhet: – Å nei, jeg Hadde håpet at du ikke skulle si det

Bilturen hjem til Trondheim blir ikke som Johannes Høsflot Klæbo Hadde ønsket..

NRK - 30 minutter siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som Hadde gjemt seg. Sak opprettes..

VG - 3 timer siden

Gabrielle ble lurt trill rundt: – Jeg Hadde et annet manus

Musikkåret 2020 har vært betydelig påvirket av pandemien. Likevel har artistene som fant priser i kveld grunn til å smile..

Aftenposten - 4 timer siden

Brann sendte AaFK ned til 1. divisjon: - Visste det kom til å bli utfordrende

Lars Arne Nilsen fikk ikke returen til Bergen som han Hadde håpet på..

NRK - 4 timer siden

Gikk seg vill i fjellet

To personer, som gikk seg bort i Åseral i Agder lørdag kveld, har fått hjelp ut av fjellområdet. De Hadde tatt seg inn på en hytte i vestenden av Krokevatn, opplyser politiet. De tar seg ut til Ljosland sammen med hjelpemannskaper..

Aftenposten - 7 timer siden

Dagens quiz: søndag 29. november 2020

Hvilken amerikansk musiker Hadde i 1994 suksess med sangen «All I Wanna Do»?.

Aftenposten - 8 timer siden

Oilers lar seg ikke stoppe, tok sin sjette strake

ISHOCKEY: Oilers Hadde ingen problemer med å ta sin sjette strake seier. Grüner ble mange hakk for små i dette oppgjøret..

Aftenposten - 8 timer siden

– Vi har ikke tenkt å stoppe denne solide seiersrekken

ISHOCKEY: Oilers Hadde ingen problemer med å ta sin sjette strake seier. Grüner ble mange hakk for små i dette oppgjøret. Og spillerne er ikke i tvil om at de vil fortsette i samme spor..

Aftenposten - 9 timer siden

Haaland involvert i to baklengsmål i tap – Sørloth bommet på straffe

(Borussia Dortmund - Köln 1–2, RB Leipzig - Arminia Bielefeld 2–1) Hverken Erling Braut Haaland (20) eller Alexander Sørloth (24) Hadde noen spesielt god dag på jobben..

VG - 9 timer siden

Haaland involvert i to baklengsmål i tap – Sørloth bommet på straffe

(Borussia Dortmund - Köln 1–2, RB Leipzig - Arminia Bielefeld 2–1) Hverken Erling Braut Haaland (20) eller Alexander Sørloth (24) Hadde noen spesielt god dag på jobben..

NRK - 15 timer siden

19 personer i karantene i Bamble

Varden.no melder at 19 personer - fire voksne og 15 barn - er satt i karentene i Bamble i Telemark etter at en ansatt ved Røndholdt barnehage skal ha testet positivt for covid-19. arbeidssted i Bamble Hadde testet positivt for covid-19..

Aftenposten - 17 timer siden

Fiskerstrand Hadde kun starta én kamp før han starta sist. Nå får han sjansen igjen mot Brann

Vetle Fiskerstrand (20) har slitt med en skade og lite spilletid i år, men nå får han en ny sjanse fra start i eliteserien..

Dagbladet - Igår: 23:44

Tusenvis lot seg ikke stoppe

Mange Hadde tatt turen for å slå til på black friday-tilbud på Oslos kjøpesentre i kveld. Det meldes om mye folk, men full kontroll på køene..

NRK - Igår: 20:04

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først Hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - Igår: 17:16

Kjem med sterk kritikk mot Equinor

Etter fleire ulovlege oljeutslepp på Mongstad kjem Miljødirektoratet med sterk kritikk mot Equinor, og meiner styret ikkje tek miljøet på alvor. Mellom 2015 og 2019 rapportere selskapet inn utslepp av over 40.000 liter meir enn dei Hadde løyve til..

NRK - Igår: 16:26

Blei innestengde på nedre ferjedekk

14 bilistar måtte bli med på ein ekstra lang ferjetur mellom Mannheller og Fodnes då mannskapet om bord gløymde dei Hadde bilar på nedre dekk. Strekket er det mest trafikkerte langs riksveg 5 over Sognefjorden. Regionssjefen for ferjene beklager..

NRK - Igår: 14:23

59 nye dødsfall i Sverige

Svenske helsestyresmakter melder fredag om 59 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn. Dermed har 6681 menneske til saman døydd i landet etter å ha fått påvist koronasmitte. Sidan torsdag Hadde 6774 nye personar fått påvist koronasmitte i Sverige..

E24 - Igår: 10:24

Bring Hadde tekniske problemer på Norges største handledag Black Friday

Post- og logistikkselskapet Bring opplevde fredag morgen tekniske problemer. Disse gjorde at de rammede nettbutikkene ikke fikk pakket de bestilte varene, og forbrukeren vil motta pakken sin forsinket..

Aftenposten - Igår: 08:27

Tidligere e-helsedirektør: Reagerte på hvor stort handlingsrom PwC-partner fikk i Direktoratet for e-helse

Ola Jøsendal var direktør med ansvaret for det største digitaliseringsprosjektet i Helse-Norge noensinne. Han forteller at han reagerte på posisjonen konsulentselskapet PwC Hadde fått..

Aftenposten - Igår: 08:01

Overraskende sterk shoppevekst i oktober

Den norske detaljhandelen steg mer enn økonomene Hadde ventet, med en oppgang på 1,2 prosent i oktober. Det er særlig dagligvarebutikkene som gjør det sterkt i pandemien..

NRK - Igår: 07:35

Israel ber om 1,6 millionar av NFF

Israel ynskjer seg 1,6 millionar kroner frå Noregs Fotballforbund (NFF) etter at privatlandskampen mellom Noreg og Israel ikkje vart noko av 11. november. Pengane er meint å dekke utgifter Israel Hadde i samband med kampen, skriv Dagbladet..

Aftenposten - Igår: 07:00

Wizz, så var jobben borte

De Hadde små uenigheter med ledelsen, prøvde å danne fagforening eller ta opp problemer. I dag er de alle uten jobb i Wizz Air..

NRK - I førrgår: 20:50

Tap for Molde

Molde starta bra og Hadde ein god førsteomgang mot Arsenal i Europaligakampen på heimebane. Men det var Arsenal som blei sterkast i andreomgang. Då scora dei heile tre mål og stillinga blei til slutt 0–3 til bortelaget..

NRK - I førrgår: 17:16

Rumenar får to veker i varetekt

Ein rumenar har vore to døgn i arresten i Oslo etter at han kom fram til Noreg, fordi politiet mistenker at han Hadde falske papir som synte negativ koronatest. Oslo tingrett skal torsdag bestemme om politiet får fengsle han i fire veker til..

Aftenposten - I førrgår: 15:39

Lars Arne Nilsen før returen til Stadion: – Jeg Hadde nok ikke klart å ta det laget til topps

Den tidligere Brann-treneren snakker ut om det positive og negative ved å lede Bergens stolthet..

Aftenposten - I førrgår: 10:45

Staten med kontroversiell konklusjon: Ingen trygdeskandale før 2012

Staten har konkludert med at Nav Hadde rett til å kreve opphold i Norge for å motta kontantytelser før juni 2012. – Overrasket over at staten er så bastant, sier Aps saksordfører Eva Kristin Hansen..

NRK - I førrgår: 08:39

Bruflot vant kampvotering

Tidligere Unge Høyre-leder Sandra Bruflot vant kampen om den sikre andreplassen for Buskerud valgkrets ved valget neste år. Nominasjonskomiteen Hadde foreslått Kristin Ørmen Johnsen, skriver Drammens Tidende.Trond Helleland står på førsteplass..

E24 - I førrgår: 07:13

Mitt voksenpoeng: Obos-sjef Daniel Siraj

Han begynte i Obos som advokat, men konsernsjefen trodde han Hadde mer talent på forretningssiden. Det viste seg at han skulle få rett..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Lars Helge Birkeland (32) håper på Grubben-effekt: – Som om Klopp ville trene Start!

Lars Helge Birkeland stråler av begeistring etter sms-en han fikk fra Roger Grubben i mars. – Det blir som om Jürgen Klopp Hadde henvendt seg til Start og lurt på om han kunne trene laget..

VG - 25 nov. 20 kl. 20:46

Maradonas norske venn: – Han var to personer – «Diego» og «Maradona»

Terje Liverød (65) var den nordmannen som kjente Diego Maradona best. Den tidligere agenten forteller at det avdøde ikonet Hadde to forskjellige personligheter..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 20:46

Maradonas norske venn: – Han var to personer – «Diego» og «Maradona»

Terje Liverød (65) var den nordmannen som kjente Diego Maradona best. Den tidligere agenten forteller at det avdøde ikonet Hadde to forskjellige personligheter..

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:42

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som Hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:23

Siv Jensen ser positive tegn

Fremskrittspartiet møtte de tre regjeringspartiene Høyre, Venstre og KrF til budsjettforhandlinger på Statsministerens kontor. Samtalene varte i om lag én time.– Jeg vil si vi Hadde et mer konstruktivt møte i dag, sa Frp-leder Siv Jensen etter møtet..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 14:37

Østensen usikker på Viking-framtiden – har bedt om rask avklaring

– Jeg skulle ønske jeg Hadde fått spille mer, sier 27-åringen fra Hjelmeland..

NRK - 25 nov. 20 kl. 14:13

Syv migranter døde på Kanariøyene

Minst syv migranter druknet da at en båt med rundt 35 personer ombord tirsdag kveld kantret utenfor Lanzarote. Trebåten seilte over havet fra Vest-Afrika og Hadde nesten nådd øya da båten braste inn i steiner..

NRK - 25 nov. 20 kl. 12:41

11 spillere smittet på Åsane

Åsane sitt A-lag har nå ti nye bekreftede smittetilfeller, melder klubben. Fra før Hadde én spiller bekreftet covid-19, men etter at hele laget ble testet er altså ti nye smittetilfeller bekreftet. Kamper er utsatt og hele troppen er i isolasjon..

VG - 25 nov. 20 kl. 12:43

Stort smitteutbrudd i Åsane - elleve spillere smittet

Det er coronakrise i Obos-klubben Åsane: Ti ytterligere spillere har testet positivt for viruset. Fra før Hadde klubben én smittet spiller..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 12:43

Stort smitteutbrudd i Åsane - elleve spillere smittet

Det er coronakrise i Obos-klubben Åsane: Ti ytterligere spillere har testet positivt for viruset. Fra før Hadde klubben én smittet spiller..

E24 - 25 nov. 20 kl. 09:20

Svenske Castellum sier at samtaler om oppkjøp av Entra avsluttes

Etter nylige markedsspekulasjoner skriver Castellum at de har vært i samtaler med Entra om et oppkjøp som priset Entra til en premie over SBB-budet. Samtalene Hadde kommet til en videregående fase, men resulterte ikke i en avtale og er nå avsluttet, går det frem av en melding..

NRK - 24 nov. 20 kl. 21:51

Flere tiltalt i Khashoggi-saken

Ytterligere seks saudiarabiske borgere er tiltalt i Tyrkia i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Khashoggi i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul i 2018. 26 personer er nå tiltalt i saken, som Hadde sitt andre rettsmøte tirsdag, melder Reuters.

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 21:20

Ingebrigtsen og Horneland fikk knusende revansje på Lerkendal: – En enorm prestasjon

Trondheim: Brann Hadde ikke vunnet på tre måneder, og var for alvor på vei inn i nedrykkskampen. Så fikk Kåre Ingebrigtsen (55) og Eirik Horneland (45) en hevn som var akkurat så søt som de kunne drømt om..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt