Høyer

Tirsdag, 27 Oktober, 12:17

Nyheter om Høyer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 sep. 20 kl. 19:07

Frifunnet for opptøyer i India

Lederne i det hindunasjonalistiske BJP-partiet i India er frifunnet for anklager om at de trakk i trådene under opptøyer i 1992, skriver NTB. Babri Masjid-moskeen i Ayodhya ble angrepet og ødelagt, noe som utløste opptøyer der 2000 mistet livet..

NRK - 05 okt. 20 kl. 09:09

Opptøyer i ultraortodokse områder

Over 30 personer ble arrestert søndag kveld i ultraortodokse områder i Tel Aviv og Jerusalem i Israel. Det oppstod opptøyer da politiet forsøkte å bryte opp bedende grupper som brøt koronaregler, skriver den israelske avisen Haaretz..

VG - 30 sep. 20 kl. 18:49

Bannet mot gjester - fjernet papegøyer fra dyrepark

Fem papegøyer ved en dyrepark i England er omplassert etter at de begynte å banne til gjester..

NRK - 22 okt. 20 kl. 21:21

Portforbud i Aten

Hellas føyer seg inn i rekken av europeiske land som innfører portforbud i et forsøk på å redusere koronasmitten. I Aten blir det forbudt å oppholde seg utendørs mellom klokka 00.30 og 05, melder NTB.

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 07:40

Bruce Springsteen hyller det beste han vet: The E Street Band

USA koker av opptøyer, politikk og Trump. Bruce Springsteen bruker tiden på å feire rocken, fansen og bandet..

E24 - 20 okt. 20 kl. 14:07

Vindemisjon drøyer for Merkur-kandidat

Et feberhett kapitalmarked for fornybar energi ser ikke ut til å hjelpe den danske havvindentreprenøren Ziton, som jakter 1,1 milliarder kroner før Merkur-opptak..

NRK - 19 okt. 20 kl. 03:08

Ber om tålmodighet i Bolivia

Opptellingen etter valget i Bolivia har startet. Resultatet er trolig ikke klart på flere dager, og landets midlertidige president ber folk være tålmodige. Søndagens valg på ny nasjonalforsamling i Bolivia gikk rolig for seg, men det fryktes opptøyer.

P4 - 13 okt. 20 kl. 19:12

- NATO er bekymret

Dataangrepet mot Stortinget svekker NATOs evne til å oppnå et mer konstruktivt forhold til Russland. Det mener NATOs generalsekretær, Jens Stoltenberg. Han sier til TV2 at han stoler på norske myndigheters vurdering av at det er Russland som står bak.

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 08:45

Gullfeiring endte i vold, hærverk og nesten 80 arresterte

Åtte politifolk ble skadet under opptøyer i etterkant av Los Angeles Lakers' NBA-tittel i basketball. Det var da triumfen skulle feires at det sporet av..

E24 - 12 okt. 20 kl. 20:03

Norske investorer pløyer milliarder inn i «den nye økonomien»: – Markedet er en saueflokk

De nye grønne selskapene tar Oslo Børs med storm. Håpet er at noen vil bli morgendagens vinnere. – Det er litt skummelt, sier investor Haakon Sæter..

NRK - 10 okt. 20 kl. 14:15

Ekspresident pågrepet igjen

Tidligere president Almazbek Atambajev i Kirgisistan er igjen blitt pågrepet, ifølge myndighetene i landet. Atambajev skal tidligere denne uken ha blitt sluppet fri av demonstranter i forbindelse med store protester og opptøyer..

NRK - 08 okt. 20 kl. 04:20

Uenige om USA trenger politireform

Kamala Haris sier at USA trenger en politireform og en reform av rettssystemet etter de mange sakene om politivold etter Breonna Taylor-saken. Mike Pence sier at han tror på rettssystemet, og at opptøyer og plyndring må fordømmes..

P4 - 07 okt. 20 kl. 23:22

Vil hente tropper fra Afghanistan

USA vil hente hjem tropper de har i Afghanistan tidlig neste år. Det sier amerikanske myndigheter til nyhetsbyrået Reuters. Og tilføyer at da Trump ble president var det over 10.

Dagbladet - 07 okt. 20 kl. 19:53

Voldsomme opptøyer i Aten

Politiet har tatt i bruk tåregass mot demonstranter..

Aftenposten - 05 okt. 20 kl. 18:42

Opprørt forbundsleder: – Equinor trikser og strekker strikken langt

Partene i oljestreiken står langt fra hverandre, og nå mener organisasjonen Lederne at Equinor tøyer strikken vel langt for å opprettholde produksjon på Johan Sverdrup-feltet..

E24 - 05 okt. 20 kl. 18:26

Opprørt forbundsleder: – Equinor trikser og strekker strikken langt

Partene i oljestreiken står langt fra hverandre, og nå mener organisasjonen Lederne at Equinor tøyer strikken vel langt for å opprettholde produksjon på Johan Sverdrup-feltet..

NRK - 03 okt. 20 kl. 10:52

Tiltalt for terror i Etiopia

Fire personer er tiltalt for terrorisme etter drapet på en populær sanger i Etiopia i juni. De fire er mistenkt for å ha drept Hachalu Hundessa, noe som førte til opptøyer i hele landet. 9000 ble arrestert og i alt 178 mistet livet, melder Reuters..

E24 - 02 okt. 20 kl. 08:19

Markedskaos etter Trumps coronasmitte: - Vil blåse raskt over

Børsfall og kronesvekkelse reduseres noe etter hvert som markedene fordøyer nyheten om Trumps coronasmitte. Nordea Livs investeringsdirektør tror usikkerheten bare vil gi kortvarig kaos i markedene, med mindre presidenten blir skikkelig syk..

VG - 30 sep. 20 kl. 10:47

Kommuner trodde redningen kom – mangler fortsatt 18,9 millioner

Trysil og Øyer kommune trodde regjeringen skulle dekke alle deres utgifter knyttet til corona. Men etter at den første utbetalingen kom, mangler kommunene fremdeles 18,9 millioner kroner..

NRK - 29 sep. 20 kl. 06:58

Turistkommuner i krise ber om mer

Trysil og Øyer krever at regjeringa bidrar mer til dem etter koronakrisa. Ordførerne i de to kommunene skriver at de som turistkommuner og vinterdestinasjoner er i en særlig vanskelig økonomisk situasjon og bare fått dekka halvparten av kostnadene..

VG - 27 sep. 20 kl. 21:00

Hesteangrep ryster Sverige og Frankrike: Åsas ponni ble torturert og drept

Mandag fant svenske Åsa Karlsson familiens ponni drept – med øyet stukket ut og øret skåret av. Hendelsen føyer seg inn i rekken av hesteangrep i Sverige og Frankrike den seneste tiden..

Dagbladet - 29 aug. 20 kl. 09:34

Voldsomme opptøyer - politifolk skadd

Det begynte med koranbrenning og endte i ukontrollerte opptøyer, steinkasting og bilbranner. Flere politifolk er skadd etter urolighetene i Malmö fredag kveld og natt til lørdag..

NRK - 28 aug. 20 kl. 22:18

Opptøyer mot koranbrenning

I Malmö er det opptøyer i forbindelse brenning av koranen som fant sted tidligere med dagen, skriver SVT..

NRK - 28 aug. 20 kl. 22:18

Opptøyer mot koranbrenning i Malmö

I Malmö er det opptøyer i forbindelse brenning av koranen som fant sted tidligere med dagen, melder SVT. Rundt 300 personer skal befinne seg på ute på en vegbane som hindrer trafikken. Politiet skal også ha blitt angrepet..

NRK - 25 sep. 20 kl. 23:54

Politiker siktet for grovt lovbrudd

Den svarte Kentucky-politikeren Attica Scott ble sluppet fri etter et døgn i arresten fredag. Hun ble pågrepet da hun deltok i en demonstrasjon for Breonna Taylor. Hun er siktet for tre lovbrudd, deriblant opptøyer som blir regnet som et grovt..

NRK - 25 sep. 20 kl. 21:06

20 Boko Haram-krigarar drepne

Tsjadiske soldatar har drepe 20 Boko Haram-krigarar og frigitt tolv sivile i ein operasjon nær grensa til Nigeria, melder regjeringa i Tsjad ifølge AFP. Ekstremistgruppa, som hadde sitt utspring i 2009, har etablert basar på øyer i Tsjadsjøen..

P4 - 25 sep. 20 kl. 05:19

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 26 aug. 20 kl. 19:30

Trump vil ha føderale styrker inn i Wisconsin

USAs president vil sende føderale styrker inn i Knosha i Wisconsin, på grunn av opptøyer etter at en svart mann ble skutt i ryggen under en pågripelse. Det er på Trumps twitterkonto at han skriver dette. Slike styrker har vært hardt kritisert i andre byer der det har vært plyndring og opptøyer mot rasehat og politivold..

Dagbladet - 23 sep. 20 kl. 21:49

Én tiltalt, to frikjent - frykter opptøyer

Én politimann er tiltalt for hensynsløs atferd, mens de som faktisk skjøt 26 år gamle Breonna Taylor, går fri..

P4 - 24 aug. 20 kl. 05:09

Opptøyer etter CL-tap i Paris

Over 80 personer er pågrepet i Paris etter at det brøt ut opptøyer i byen som følge av at Paris Saint-Germain tapte Champions League-finalen i går kveld. Hundrevis av misfornøyde fotballsupportere barket sammen mot opprørspoliti ved hovedgaten Champs-Élysées. Politiet har brukt tåregass og det meldes plyndring og bilbranner i den franske hovedstaden.

P4 - 19 sep. 20 kl. 17:06

Dyre og unødvendige aksjoner

Båter som driver i vannet fører til mange unødvendige og ressurskrevende redningsaksjoner. Torsdag ble det satt i gang en stor leteaksjon på grunn av en drivende vannscooter utenfor Lillesand. Men det var falsk alarm.

NRK - 19 aug. 20 kl. 09:03

Politiet: Opptøyer i Portland

Politiet i Portland kaller en demonstrasjon i den amerikanske byen opptøyer, melder Reuters. Byen har vært preget av demonstrasjoner mot politvold og diskriminering i mange uker..

P4 - 15 sep. 20 kl. 17:20

Hellas ber EU om hjelp

Hellas vil nå hjelp fra EU til å drifte nye asylleire på Lesvos og andre greske øyer. Greske myndigheter har allerede åpnet det nye anlegget på Lesvos. I dag ble fem personer pågrepet og mistenkt for å ha tent på Moria-leiren i forrige uke.

Klartale - 15 sep. 20 kl. 12:00

Medier: Tyskland vil hente 1.500 asylsøkere fra greske øyer

Tyskland har planer om å ta imot 1.500 asylsøkere ekstra fra Hellas. Det opplyser kilder til det tyske nyhetsbyrået DPA..

NRK - 15 sep. 20 kl. 10:13

Medier: Tyskland tar 1500 migranter

Tyskland planlegger ifølge nyhetsbyrået DPA å ta imot 1500 flyktninger fra greske øyer, melder Reuters. Over 12.000 migranter og flyktninger ble hjemløse etter at Moria-leiren på Lesvos brant i forrige uke.

P4 - 12 sep. 20 kl. 12:42

Store politistyrker i Hamar før SIAN-markering

Store politistyrker har møtt opp i Hamar sentrum før markeringen til den innvandringsfiendtlige organisasjonen SIAN som starter nå. Politiet i Innlandet har satt inn ekstra ressurser og ifølge NRK er det minst 50 betjenter til stede. De to siste markeringene til SIAN i Bergen og Oslo med vold og opptøyer.

VG - 10 sep. 20 kl. 21:36

Hurtigruten: Løser konflikten ved å bytte skip, til et med norsk mannskap

Etter å ha blitt anmeldt til politiet for brudd på utlendingsloven og «vært på teppet» hos næringsministeren, bøyer Hurtigruten av..

NRK - 10 sep. 20 kl. 15:18

Røde Kors krever at leirer stenges

Leirene som huser tusenvis av asylsøkere på greske øyer, er en uholdbar løsning og må avvikles, krever Røde Kors ifølge NTB. – Det er helt nødvendig å flytte migrantene fra de greske øyene og over til fastlandet, sier president Francesco Rocca..

Dagbladet - 08 sep. 20 kl. 10:27

Hevder smitten holdes skjult

Legeforeningen i Hellas slår alarm og mener myndighetene i landet forsøker å skjule smitte på greske ferieøyer..

VG - 03 sep. 20 kl. 08:18

Naken mann døde etter pågripelse i USA – etterforskes som drap

Siden mai har det vært store opptøyer og demonstrasjoner mot politivold i USA. Nå skaper nok et drap i forbindelse med en pågripelse overskrifter i landet..

P4 - 01 sep. 20 kl. 21:31

Kaller opptøyer for terror

Urolighetene som er i Kenosha nå er ikke protest, men terror. Det sa president Donald Trump da han møtte pressen under et besøk i byen. Den har vært preget av uro og bråk etter at en afroamerikansk mann ble skutt sju ganger i ryggen av politiet forrige uke.

P4 - 01 sep. 20 kl. 13:56

USA-ekspert: Trump tjener på kaos

- Donald Trump tjener nå på bråket og kaoset i Kenosha i Wisconsin. Det mener USA-ekspert Hilmar Mjelde. I dag kommer presidenten til byen hvor det har vært store opptøyer etter at politiet skjøt og drepte afroamerikanske Jacob Blake.

Aftenposten - 01 sep. 20 kl. 05:46

Trump tordner mot opptøyer, men det er ikke så sikkert at oppstanden er en stemmesanker

Oppstand, protester og vold seiler opp som den heteste saken for begge presidentkandidatene i USA..

NRK - 30 aug. 20 kl. 11:34

Ledig jobb i tropeparadis

I Australia søkes en vaktmester for to øyer i naturreservatet Great Barrier Reef. Jobben består av vedlikehold av bygninger, solceller og kloakk, samt stell av planter og kontakt med reiselivet, melder the Independent. Søknadsfrist er 25.

P4 - 02 juli 20 kl. 08:13

Fortviler over savnede livbøyer

Forsikringsselskapet Tryg fortviler over flere titalls livbøyer som er forsvunnet fra badesteder, havner og ved vann rundt om i Norge. At folk stjeler disse livbøyene er et årlig problem, men i år er antallet stjålne livvbøyer rekordstort. Tryg er bekymret fordi hver eneste livbøye kan være redningen for noe som holder på å drukne..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt