Guri Melby

Søndag, 18 April, 22:01

Nyheter om Guri Melby

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 mars 21 kl. 13:23

Kunnskapsministeren i karantene

Kunnskapsminister Guri Melby er satt i karantene etter et smitteutbrudd i barnehagen der barna hennes går. Det forteller Melby om selv på sin Instagram-profil. Melby sier til NTB at det foreløpig blir karantene hele neste uke, for hele familien.

VG - Igår: 13:14

Venstre-Melby om Ap-forslag: – Premierer økt rusbruk

Venstre-leder Guri Melby mener Ap legger opp til en ruspolitikk hvor det vil bli en fordel å bruke mye narkotika, for å slippe straff..

VG - 13 april 21 kl. 12:36

Melby med rus-ultimatum til Ap: – Det er nå eller aldri

Venstre-leder Guri Melby er villig til å gå i forhandlinger med Ap om flere deler av regjeringens forslag til rusreform, men sier det er uaktuelt å skrote prinsippet om avkriminalisering for alle..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:16

Melby: Stor respekt for Sivs valg

Venstre-leder Guri Melby roser Siv Jensen for hennes innsats i norsk politikk. – Jeg har stor respekt for at hun ikke tar gjenvalg til Stortinget og nå vil prioritere annerledes i livet, sier Melby i en kommentar..

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 14:20

Se pressekonferanse med Guri Melby og Bent Høie

Kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie kommer med siste koronanytt klokken 14.30..

NRK - 24 jan. 21 kl. 08:59

Melby frykter rødt skolenivå lenge

Kunnskapsminister Guri Melby rykter at skolene i Oslo-området må være på rødt nivå lenge. Hun ber foreldre være tålmodige. – Alle barn har rett på et digitalt opplegg, men det er ikke sikkert at alt fungerer helt topp med en gang, sier Melby..

VG - 08 mars 21 kl. 07:10

Slik vil Melby stramme inn i skoletiltakene

Antall nærkontakter i skolehverdagen må ned, slår kunnskapsminister Guri Melby (V) fast. I tillegg oppfordrer hun skolene til å leie flere lokaler ved behov..

VG - 17 feb. 21 kl. 13:40

Nå kommer rusreformen: Legger frem forslag på fredag

Venstre-leder Guri Melby og helseminister Bent Høie (H) legger frem regjeringens forslag til rusreform på fredag. Nå skal rusavhengige få hjelp, ikke straff, sier Melby til VG..

Klartale - 08 april 21 kl. 13:19

Det skal være muntlig eksamen denne våren også

Det blir muntlig eksamen for mange elever i vår. Det er mulig å gjøre selv om det er korona, sier Guri Melby..

VG - 08 april 21 kl. 11:23

Et svik mot innvandrerbarn

Når Guri Melby velger å fjerne samfunnsfag og historie fra timeplanen, kan hun ikke ha viet barn av innvandrere en eneste tanke..

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:08

Melby vil ha ny type skoleprøver

Nasjonale prøver i skolen er ikke et godt nok verktøy til å vurdere hver enkelt elev, mener kunnskapsminister Guri Melby (V). Hun vil at en såkalt progresjonsprøve tilpasset enkeltelever erstatter bl.a.

VG - 31 mars 21 kl. 11:35

Nei, Guri Melby skroter ikke historie!

Det er synd at debatten om en kunnskapsreform er blitt kunnskapsløs..

VG - 31 mars 21 kl. 09:30

Frykter mange elever mister gym

Kunnskapsminister Guri Melby vil prioritere matte, norsk og engelsk som obligatoriske VGS-fag. Hva som skjer med kroppsøving er derimot usikkert. – Dårlig signal, sier Rødt-politiker..

NRK - 31 mars 21 kl. 08:56

Støtte til sommerskole

Regjeringen har bevilget 500 millioner kroner til ulike sommertilbud for elever i grunnskolen. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby sier at sommerskole skal kompensere for noen av de faglige og sosiale følgene pandemien har hatt for barn..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 19:00

Skolen er altfor viktig til at lærerorganisasjonene alene skal få bestemme innholdet

Guri Melby har tatt tak i et overmodent behov for å oppdatere skolen..

Dagbladet - 28 mars 21 kl. 22:09

Beklager utspill

Etter å ha omtalt enkelte fag som «mindre» før helga, legger kunnskapsminister Guri Melby (V) seg flat i et Facebook-innlegg. Samtidig trekker Høyre i bremsen..

VG - 28 mars 21 kl. 21:35

Statsråd beklager uttalelser om fag på videregående

Kunnskapsminister Guri Melby (V) beklager uttalelse som traff historie, samfunnsfag, geografi, religion, naturfag og kroppsøving..

NRK - 25 mars 21 kl. 17:00

Skolenes smitteveiledere oppdatert

Fagmyndighetene har oppdatert smittevernveilederne for barnehage og skole. – De oppdaterte veilederne skal gjøre det enklere for barnehagene og skolene å følge smitteverntiltakene, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V)..

NRK - 25 mars 21 kl. 17:00

Åpner for munnbind på ungdomskolen

Nye smittevernveiledere for barnehage og skole er klare. Munnbind anbefales ikke for barn under 13, men kan brukes utenfor klasserom på ungdomskolen. – Elevene der har bedre forutsetning for å bruke munnbind riktig, sier kunnskapsminister Guri Melby..

VG - 24 mars 21 kl. 17:40

Åpner for munnbindbruk i videregående skole

I en ny og oppdatert smittevernveileder for videregående skole åpnes det opp for munnbindbruk. Den nye veilederen skal gjøre det enda enklere for skolene å følge smitteverntiltakene, sier kunnskapsminister Guri Melby (V)..

NRK - 23 mars 21 kl. 10:11

Frårår munnleg eksamen

Utdanningsdirektoratet ber kunnskapsminister Guri Melby om å endre forslaget om eksamen i vår. Skriftleg eksamen er avlyst, men regjeringa ønskjer at alle avgangselevar i vidaregåande skal ha ein munnleg eller munneg-praktisk eksamen. Særleg forslaget om å gjennomføre munnleg-praktiske eksamenar i fag som naturfag, idrett og musikk har fått skarp kritikk i ein høyringsrunde, fordi det var varsla i februar at desse ville bli avlyst.

VG - 31 jan. 21 kl. 08:41

Melby krever bedre skoletilbud på rødt nivå: – Jeg blir irritert

Kommunene bør leie lokaler, sette inn busser og bruke vikarer for å sørge for de kan tilby mest mulig normal skole også på rødt nivå, sier Guri Melby (V)..

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:10

Lar kommuner avgjøre tiltaksnivå

Regjeringen legger opp til at lokale helsemyndigheter fra 03. februar kan ta det endelige valget om skoler skal ligge på rødt eller gult tiltaksnivå. Det melder kunnskapsminister Guri Melby på Regjeringens pressekonferanse lørdag.

Aftenposten - 08 des. 20 kl. 07:15

Aftenposten mener: Guri Melby i desember bør høre på hva Guri Melby sa i august

Hun hadde rett i august, men er på feil kurs i desember..

VG - 24 jan. 21 kl. 09:04

Melby frykter at skolene må være på rødt nivå i lang tid

Kunnskapsminister Guri Melby (V) ber foreldre være tålmodige med skolene..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 07:54

Slik vil utdanningsministeren stramme inn i koronatiltakene på skolene

Antall nærkontakter i skolehverdagen må ned, slår kunnskapsminister Guri Melby (V) fast..

Dagbladet - 08 mars 21 kl. 07:52

Slik vil hun stramme inn

Antall nærkontakter i skolehverdagen må ned, slår kunnskapsminister Guri Melby (V) fast. I tillegg oppfordrer hun skolene til å leie flere lokaler ved behov..

Dagbladet - 06 mars 21 kl. 13:42

Kunnskapsminister i corona-karantene

Når helga innledes med brev fra barnehagen om smitteutbrudd og alle mann i karantene. Heldigvis finnes kryssord, kaffe og ski-VM, skriver Guri Melby, og heier på Therese Johaug..

NRK - 05 mars 21 kl. 20:22

Vurderer å justere tiltakene

Regjeringen vurderer å justere tiltakene på gult og rødt nivå på skoler og barnehager, opplyser kunnskapsminister Guri Melby i en pressemelding fredag kveld..

NRK - 14 nov. 20 kl. 12:08

Melby på topp for Oslo Venstre

Venstre-leder Guri Melby er ikke uventet på topp på Oslopartiets liste til stortingsvalget 2021. På plassene etter Melby følger stortingsrepresentant Ola Elvestuen, Oslo Venstre-leder Grunde Almeland, og førsteamanuensis ved UiO, Sofie Høgestøl..

NRK - 11 feb. 21 kl. 09:16

Uroa for hol i utdanninga

Etter at kunnskapsminister Guri Melby (V) måndag avlyste skriftleg eksamen i vidaregåande skule, er fleire uroa for ringverknadane..

VG - 08 feb. 21 kl. 12:55

Munnbindforvirring i skolen: – Store ulikheter mellom kommunene

Lærere melder om forskjeller og forvirring knyttet til spørsmålet om de har lov til å bruke munnbind i undervisningen. Hverken statsråd Guri Melby (V) eller FHI vil svare konkret på dét..

NRK - 08 feb. 21 kl. 11:21

Elevorganisasjonen støttar avgjerd

Elevorganisasjonen er glad for avgjerda til Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby om å avlyse eksamenane i ungdomsskulen og vidaregåande opplæring. Det seier leiar Kristin Schultz. Ho meiner likevel at munnleg eksamen òg bør avlysast..

Dagbladet - 08 feb. 21 kl. 11:02

Avlyser skriftlige eksamener

Kunnskapsminister Guri Melby kunngjør at regjeringen avlyser skriftlige eksamener..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:48

TV 2: Skriftlige eksamener avlyses

Skriftlige eksamener avlyses, får TV 2 opplyst. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby orienterer om eksamener i ungdomsskolen og videregående opplæring klokken 11.00..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:48

Skriftlige eksamener avlyses

Skriftlige eksamener i ungdomsskolen og videregående opplæring avlyses, får NRK bekreftet. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby orienterer om eksamener klokken 11.00..

NRK - 08 feb. 21 kl. 09:00

Pressekonferanse om eksamener

Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby inviterer til pressekonferanse om vårens eksamenar i ungdomsskolen og vidaregåande opplæring, måndag klokka 11.00..

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 23:37

Viktig å vite hvilke grupper som er overrepresentert på statistikken over koronasmittede

Kunnskap om hvordan smitten rammer er viktig, mener integreringsminister Guri Melby (V)..

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 12:47

Guri Melby må ta et vanskelig valg. Alle løsningene er dårlige.

Eksamen eller ikke? Det er spørsmålet..

VG - 01 feb. 21 kl. 07:29

Melbys eksamens-dilemma: Får negative følger uansett

Regjeringen og kunnskapsminister Guri Melby (V) sliter med to onder: Eksamen som vanlig betyr trøbbel ved fortsatt smittetrykk. Avlyst eksamen kan gjøre avgangskullet på videregående til et «gullkull» i konkurransen om studieplasser..

NRK - 29 jan. 21 kl. 13:07

Ny pressekonferanse lørdag morgen

Regjeringen holder en ny pressekonferanse om koronasituasjonen kl. 10 lørdag 30 januar. Helseminister Bent Høie, kunnskapsminister Guri Melby og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad er til stede, i tillegg til FHI og Helsedirektoratet..

Dagbladet - 28 jan. 21 kl. 14:45

Håper skole­tiltak lettes

Helsemyndighetene skal gjøre nye vurderinger av tiltakene i de 25 kommunene rundt Nordre Follo. Kunnskapsminister Guri Melby håper at det kommer lettelser for skolene..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 05:42

Til høsten skal Burak Karaca ut i lære. Men han føler seg ikke klar. Nå åpner regjeringen for mer hjemmeskole.

Kunnskapsminister Guri Melby (V) trosser FHI og åpner for mer hjemmeskole på gult nivå..

Klartale - 26 jan. 21 kl. 15:17

– Elevene skal være mest mulig på skolen

Elever skal være mest mulig på skolen. Det er selv om skolene har rødt nivå, sier kunnskapsminister Guri Melby..

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 14:20

Høie: Kan komme strengere tiltak hvis mutasjonen ikke slås ned

Kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie kommer med siste koronanytt klokken 14.30..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt