Gule

Thursday, 17 October, 07:01

Nyheter om Gule

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 07:00

En brexit-martyr i angrep | Harald Stanghelle

(YORK): Går det mot et «Gule vester»-opprør i sindige Storbritannia? Og vil selv en fengslet Boris Johnson vinne et nytt parlamentsvalg?.

NRK - 21 Sep 19 kl. 12:15

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei Gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 21 Sep 19 kl. 15:51

Mer enn 100 pågrepet i Paris

106 personer er pågrepet i Paris i forbindelse med demonstrasjonen til protestbevegelsen «De Gule vestene» lørdag, melder nyhetsbyrået AFP. Politiet brukte tåregass mot demonstrantene, som protesterer mot politikken til president Emmanuel Macron..

P4 - 07 Sep 19 kl. 22:17

De Gule vestene tilbake

De Gule vestene var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike i dag, og det meldes om nye sammenstøt med politiet. I byen Montpellier var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris og andre større byer var det nye demonstrasjoner fra protestbevegelsen..

VG - 20 Sep 19 kl. 16:00

Revolusjonen man bør frykte

«Gule vester og brennende bildekk – franske tilstander! – vil bli konsekvensen om Arbeiderpartiet og MDG får styre klimapolitikken»..

P4 - 25 Sep 19 kl. 09:27

Velger utlandet i høstferien

Neste uke begynner høstferien for første pulje. Men Gule blader, sopp-sanking og frost i luften frister ikke de fleste. Av de som skal ha høstferie, velger 57 prosent utlandet i år.

NRK - 07 Sep 19 kl. 21:57

Gule vester tilbake i gatene

Protestbevegelsen Gule vester var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike lørdag. I Montpellier i Sør-Frankrike var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris, Marseille, Lille, Strasbourg, Dijon og Toulouse var det demonstranter..

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De Gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 21:39

Utvist AaFK-spiller hadde tøffe minutter på sidelinjen: – En dum avgjørelse av meg

Daniel Gretarsson takket lagkameratene for at de dro i land seieren over KFUM Oslo etter at han måtte forlate banen med sitt andre Gule kort..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 18:05

Bohinen ber spillerne skjerpe seg: – 38 Gule kort så langt er altfor mye

AaFK har 38 seriemål i år, og det er bra. Det som ikke er like bra er at AaFK også har pådradd seg like mange, altså 38, Gule kort i årets serie. På 18 spilte kamper..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 09:51

Ingen får flere Gule kort enn Start - mener én spiller får et ekstra fokus fra dommerne

Ingen lag i 1. divisjon har flere Gule kort enn Start. Men Starts trener mener ikke laget hans er udisiplinert..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 23:45

Stjernen scoret to mål for Real Madrid. Så ble han utvist.

Gareth Bale berget Real Madrid fra bortetap mot Villarreal med to scoringer søndag, men ble utvist på overtid for to Gule kort..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 20:30

Hvis det grønne skiftet ikke blir rettferdig, blir det ikke noe av | Trygve Svensson

Hvis modernitetens tog suser av gårde, i et lyntog, eller en Tesla, og man selv står igjen på perrongen uten lønnsvekst, men med dyrere bensin, ja da svarer samfunnet med Gule vester og bompengeoppør..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 18:04

Start-treneren er forberedt på mange frafall i høst. Unggutter kan få sjansen.

Fire nye Gule kort, rødt kort og suspensjon på Martin Ramsland. Start-trener Joey Hardarson er forberedt på at han må bruke hele spillertroppen for «råtasslaget» Start i høstinnspurten..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 18:31

La liga direkte: Ødegaard fikk kampens første Gule kort

Følg Martin Ødegaard og Real Sociedad mot Valencia..

NRK - 30 Jul 19 kl. 15:01

Stafylokker hos spedbarn

Sju nyfødte spedbarn på Sykehuset Levanger er på kort tid etter hjemreise innlagt på sykehuset. De har alle blitt smittet av Gule stafylokokker og har fått infeksjoner og sår i huden. Omfattende tiltak er satt i gang på Sykehuset Levanger etter at dette er avdekket, skriver Trønder-Avisa..

P4 - 16 Jul 19 kl. 17:15

Stiller spørsmål ved Krekar-dom

Terrorforsker Lars Gule mener det finnes ingen beviser for at mulla Krekar har drevet terrorplanlegging, slik han er dømt for i Italia. Krekar ble i Italia i går dømt til 12 års fengsel for å ha ledet et terrornettverk som skal ha hatt forbindelser til islamistgruppen IS og ha planlagt terror mot et ikke navngitt parlament. Gule sier til NTB at dommen i stor grad er basert på materiale fra PST, som ikke fant det tilstrekkelig til å ta ut tiltale i Norge..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 17:13

Alaphilippe reddet seg inn med «en vanvittig utforkjøring»

Julian Alaphilippe ble utfordret, men klarte å beholde den Gule ledertrøya i den første alpeetappen i Tour de France. Nairo Quintana imponerte og kom alene i mål..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 17:13

Alaphilippe reddet seg inn da Quintana vant i Alpene

Julian Alaphilippe ble utfordret, men klarte å beholde den Gule ledertrøya i den første alpeetappen i Tour de France. Nairo Quintana imponerte og kom alene i mål..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 08:24

100 år i gult: Her er historien om den Gule ledertrøyen i Tour de France

En av idrettens mest ikoniske trøyer er den Gule ledertrøyen i Tour de France. I år er 100 år siden den fikk sin udødelige funksjon..

VG - 26 Jul 19 kl. 19:23

Alaphilippe mistet ledertrøyen til Bernal i dramaetappe

Den 19. etappen av Tour de France endte opp uten vinner på grunn av de dramatiske jordrasene, men i sammendraget tok colombianske Egan Bernal (22) den Gule ledertrøyen fra Julian Alaphilippe (27)..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 08:49

I 34 år har den Gule trøya vært en forbannelse i Frankrike: – De har vært arrogante

Ingen franskmenn har vunnet Tour de France siden 1985. Johan Kaggestad mener landet har seg selv å takke..

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 18:07

Et politisk spill i Krekar-saken?

Det er grunn til å frykte, gitt det vi i dag vet, en politisk dimensjon i utleveringssaken, skriver Lars Gule..

P4 - 20 Jul 19 kl. 16:18

Alaphilippe imponerte i fjellene

Thibaut Pinot vant den knalltøffe etappen til fjellet Col du Tourmalet i Tour de France i dag. Franskmannen var sterkest på slutten av den korte og intense etappen. Julian Alaphilippe, i den Gule ledertøya ble nummer to, seks sekunder øker ledelsen i sammendraget.

P4 - 19 Jul 19 kl. 17:38

Alaphilippe imponerte igjen

Julian Alaphilippe imponerte stort på dagens tempoetappe i Tour de France. Franskmannen vant nesten 15 sekunder foran fjorårets sammenlagtvinner Geraint Thomas. Dermed beholder Alaphilippe også den Gule ledertrøya.

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 16:37

Terrorforsker stiller spørsmål ved Krekar-dom

Det finnes ingen beviser for at mulla Krekar har drevet terrorplanlegging, slik han er dømt for i Italia, mener terrorforsker Lars Gule..

P4 - 14 Jul 19 kl. 11:23

Feirer Frankrike

I Frankrike er sikkerheten høynet og det er satt inn ekstra ressurser under feiringen av nasjonaldagen i dag. Som en følge av de mange demonstrasjonene fra de Gule vestene de siste månedene er nå totalt 2500 personer fra politi og militærpoliti i aksjon, skriver France Info..

NRK - 14 Jul 19 kl. 15:42

Brukte tåregass mot protestanter

Fransk politi jagde bort protestanter ved hjelp av tåregass i Paris. Protestantene forsøkte å okkupere Champs-Élysées etter at paraden til ære for landets nasjonaldag i dag var over. Protestantene skal ha vært en fraksjon av De Gule vestene..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 17:42

Fransk håp tok tilbake sammenlagtledelsen

Belgiske Thomas De Gendt satt i brudd fra start til mål og vant lørdagens etappe i Tour de France. Franske Julian Alaphilippe er tilbake i den Gule ledertrøyen..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 17:42

Sammenlagtfavoritten tapte tid til konkurrentene etter velt: – Frustrerende

Belgiske Thomas De Gendt satt i brudd fra start til mål og vant lørdagens etappe i Tour de France. Franske Julian Alaphilippe er tilbake i den Gule ledertrøyen..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 17:42

Sammenlagtfavoritten tapte tid til konkurrentene etter velt: – Det var et viktig øyeblikk i løpet

Belgiske Thomas De Gendt satt i brudd fra start til mål og vant lørdagens etappe i Tour de France. Franske Julian Alaphilippe er tilbake i den Gule ledertrøyen..

P4 - 14 Jul 19 kl. 16:44

Uroligheter under demonstrasjoner i Paris

De såkalte Gule vestene fortsatte sine demonstrasjoner i Paris i dag og igjen ble det voldelige sammenstøt med fransk politi. Demonstrantene ødela sikkerhetsbarrierer, og tente på søppelspann. Fransk politi svarte med tåregass og over 150 mennesker er arrestert.

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 16:59

Franskmann knuste resten og tok den Gule trøyen: – Han er «crazy»

Julian Alaphilippe (27) stakk med 15 kilometer igjen og holdt helt inn..

VG - 11 Jul 19 kl. 18:02

Sekunddrama da 24-åring sjokkerte i Tour de France: – Utrolig

CHAMPAGNEY (VG) Italienske Giulio Ciccone (24) gikk seirende ut av en dramatisk sekundstrid og tok over den Gule trøya i Tour de France..

VG - 11 Jul 19 kl. 18:02

Sekunddrama da 24-åring sjokkkerte i Tour de France

CHAMPAGNEY (VG) Italienske Giulio Ciccone (24) gikk seirende ut av en dramatisk sekundstrid og tok over den Gule trøya i Tour de France - til alles store overraskelse..

VG - 11 Jul 19 kl. 18:02

Sekunddrama da 24-åring sjokkkerte alle i Tour de France

CHAMPAGNEY (VG) Italienske Giulio Ciccone (24) gikk seirende ut av en dramatisk sekundstrid og tok over den Gule trøya i Tour de France - til alles store overraskelse..

P4 - 09 Jul 19 kl. 18:22

Kristoff tapte på målstreken

Alexander Kristoff leverte en kanonspurt, men det holdt ikke helt inn. Han ble nummer to på dagens 4. etappe av Tour de France.

P4 - 07 Jul 19 kl. 16:49

Norsk etappeseier

Det ble norsk etappeseier i Tour de France i dag. Amund Grøndahl Jansen og Team Jumbo-Visma var overlegne i dagens 27,6 kilometer flate lagtempo oog vant med hele 20 sekunder. Det betyr at Mike Teunissen beholder den Gule ledertrøya..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 17:01

Nordmann bidro til overlegen seier i Tour de France: – Det blir ikke bedre enn dette

Amund Grøndahl Jansen og Team Jumbo-Visma vant søndagens lagtempo i Tour de France. Mike Teunissen beholder dermed den Gule ledertrøya..

VG - 08 Jul 19 kl. 17:01

Alaphillipe vant etter voldsomt rykk: Tok over den Gule trøyen

ÉPERNAY/OSLO (VG) Julian Alaphillipe knuste konkurrentene med et voldsomt rykk 16 kilometer fra mål. Franskmannen vant den 3. etappen av Tour de France..

VG - 08 Jul 19 kl. 17:01

Alaphilippe vant etter voldsomt rykk: Tok over den Gule trøyen

ÉPERNAY/OSLO (VG) Julian Alaphilippe knuste konkurrentene med et voldsomt rykk 16 kilometer fra mål. Franskmannen vant den 3. etappen av Tour de France og tok over ledelsen sammenlagt..

Aftenposten - 01 Jun 19 kl. 22:49

Luften går ut av protestene etter et halvt år med Gule vester. Nå sliter de med varmen.

Etter et drøyt halvår med protester mot president Emmanuel Macron kan det gå mot slutten for protestbevegelsen De Gule vestene..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 21:10

Her jager De Gule vester den jødiske professoren bort fra demonstrasjonen

Hatkriminalitet mot jøder økte med 74 prosent i Frankrike i fjor..

Aftenposten - 02 Jun 19 kl. 21:10

Her jager de Gule vestene den jødiske professoren bort fra demonstrasjonen

Hatkriminalitet mot jøder økte med 74 prosent i Frankrike i fjor..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt