Gruppen

Søndag, 29 November, 03:25

Nyheter om Gruppen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 okt. 20 kl. 15:29

Hackere fokuserte på California

Gruppen av russiske hackere som forsøkte å påvirke valget i 2016, gjorde i sommer forsøk på å bryte seg inn i epost-kontoene til medlemmer av Det demokratiske partiet i California og Indiana, ifølge Reuters. Gruppen er kjent som «Fancy Bear»..

NRK - 30 okt. 20 kl. 08:00

Kongsberg Gruppen styrka resultatet

Trass i ei noko lågare omsetting i tredje kvartal i år enn i same periode i fjor, blei driftsresultatet betre for Kongsberg Gruppen. Driftsresultatet (EBITDA) auka med 919 millionar kroner i år, mot 496 millionar kroner i tredje kvartal 2019..

NRK - 15 timer siden

Fire kristne drept i Indonesia

Ekstremister med koblinger til IS drepte lørdag fire kristne i en avsidesliggende kristen landsby på øya Sulawesi i Indonesia. Myndighetene peker på Gruppen East Indonesia Mujahideen som mistenkt for å stå bak angrepet..

NRK - 25 nov. 20 kl. 18:40

Sanksjoner mot libysk militsgruppe

USA innfører sanksjoner mot Kaniyat-militsen i Libya. Gruppen er mistenkt for å stå bak over 12 massegraver som er funnet siden juni. Sanksjonene skal sørge for å få aktiva fryst, og amerikanere får ikke gjøre forretninger med militsen..

VG - 23 nov. 20 kl. 09:01

Kaja Snare blir sjakk-verdens ansikt utad

NYDALEN (VG) Fra et stilig studio i Nydalen blir Kaja Snare (30) ansiktet utad for den nye sjakktouren i regi av Play Magnus-Gruppen..

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 09:01

Kaja Snare blir sjakk-verdens ansikt utad

NYDALEN (VG) Fra et stilig studio i Nydalen blir Kaja Snare (30) ansiktet utad for den nye sjakktouren i regi av Play Magnus-Gruppen..

VG - 23 nov. 20 kl. 09:01

Kaja Snare blir sjakkverdenens ansikt utad

NYDALEN (VG) Fra et stilig studio i Nydalen blir Kaja Snare (30) ansiktet utad for den nye sjakktouren i regi av Play Magnus-Gruppen..

E24 - 23 nov. 20 kl. 06:30

Har økt omsetningen - 38 år på rad!

Kjosavik AS var aller minst i Norengros-Gruppen, men nå er de størst. Pandemien gir familieselskapet en eksplosjonsartet vekst, og inntektene vil overstige 700 millioner kroner i år..

E24 - 19 nov. 20 kl. 08:31

AstraZeneca-vaksine: Sterk effekt hos eldre voksne

Eldre har vært hardest rammet av coronaviruset. Nå viser funn fra en tidlig studie at Oxford og AstraZenecas vaksine har sterk immunrespons hos denne Gruppen..

E24 - 17 nov. 20 kl. 13:15

Thomas Wilhelmsen byr 1,42 milliarder for familiemedlemmenes aksjer

Familiefeiden rundt aksjemajoriteten i Wilh. Wilhelmsen-Gruppen tas til et nytt nivå. Nå vil Wilhelm Wilhelmsens sønn kjøpe ut de andre arvingene..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 22:00

Situasjonen for nyutdannede i koronakrisen er for dårlig

Det er uholdbart om regjeringen ikke gjør noe for denne Gruppen..

VG - 13 nov. 20 kl. 19:28

Solbergs strenge beskjed til de unge

Smitte blant ungdom kan drive epidemien videre. Men det er ikke så rart at viruset spres i denne Gruppen..

E24 - 12 nov. 20 kl. 09:11

Kapitalmarkedsdag i Kongsberg Gruppen: Vil vokse nesten 30 prosent på tre år

Det norske forsvars- og teknologikonsernet presenterer torsdag sine fremtidsplaner på en heldigital kapitalmarkedsdag..

E24 - 11 nov. 20 kl. 10:52

Skryter av at skattekutt går til folk med lav inntekt. Men i den Gruppen er det mange rikinger.

Mange med svært høy formue har null inntekt i et år eller to. Kutt i formuesskatt gir derfor store kutt også for de laveste inntektene. Dermed ser fordelingsprofilen bedre ut..

VG - 06 nov. 20 kl. 19:40

Proud Boys-lederen til VG: – Dette er tidspunktet hvor vi tar til gatene

MIAMI, FLORIDA (VG) Donald Trump vil ikke gi opp valgthrilleren uten kamp. I den tungt bevæpnede, høyreekstreme Gruppen Proud Boys varsler de protester..

Aftenposten - 06 nov. 20 kl. 17:45

Hva skjedde med «den latinamerikanske stemmen»?

Trump økte sin oppslutning blant latinamerikanerne ved årets valg. Kanskje er det nettopp i denne Gruppen at «den amerikanske drømmen» lever videre..

VG - 02 nov. 20 kl. 12:47

Lagerbäck må rydde i egne rekker

Lars Lagerbäck (72) har all grunn til å være skuffet og irritert - selv om han hevder han ikke er det siste - over lekkasjer på fotball-landslaget, hans spillere. For en arbeidsleder kan ikke ha det sånn. Da mister han kontroll over Gruppen sin..

P4 - 02 okt. 20 kl. 05:36

Trump fordømmer "Proud Boys"

President Donald Trump forsømmer den høyreekstreme Gruppen Proud Boys og hvit makt. Det har kommet sterke reaksjoner på manglende fordømmelse, og at han under debatten mot Joe Biden, tirsdag sa at Gruppen "Proud Boys" skulle "stand down and stand by". I et telefonintervju med Fox News i natt norsk tid, tok Trump avstand fra hvit makt-Gruppene..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 14:35

Hvit maktgruppe feirer Trumps debatt-utspill om dem

President Donald Trump nevnte den høyreradikale Gruppen Proud Boys under nattens debatt. Gruppen selv tolker utspillet som en «underforstått støtteerklæring», ifølge amerikansk presse..

P4 - 28 okt. 20 kl. 11:21

Går mindre på ski

Nordmenn går mindre på ski enn før. Andelen av befolkningen som har vært på en lang skitur har falt fra 29 prosent i 2011 til 21 prosent i år, viser nye tall fra SSB. Og det er også færre som har tatt seg en kort skitur.

E24 - 28 okt. 20 kl. 06:00

Pengerådet: Hva vil skje med boligrenta framover?

I ukens episode av Pengerådet har Hallgeir Kvadsheim vært litt egoistisk og invitert sjeføkonom i Eika Gruppen, Jan Ludvig Andreassen, til studio..

P4 - 23 okt. 20 kl. 09:51

Trenger mer fokus på smitte ved arbeidsreiser

Det er en utfordring at arbeidsinnvandrere tar med seg smitte fra hjemlandet til Norge. Det sier assisterende helsedirektør, Espen Nakstad. Flere kommuner opplever lokale utbrudd på grunn av utenlanske arbeidere.

P4 - 22 okt. 20 kl. 05:14

Trusler sendt til velgere

Flere velgere i minst fire vippestater har fått tilsendt truende eposter. Der står det at "Vi kommer og tar deg hvis du ikke stemmer på Trump." E-posten hevdes å komme fra den høyreradikale Gruppen Proud Boys, men FBI mener Iran står bak.

NRK - 22 okt. 20 kl. 01:56

Eposttrusler sendt til velgere

Demokratiske velgere i minst fire vippestater, inkludert Florida og Pennsylvania, er truet av noen som hevder å være den høyreekstreme Gruppen Proud Boys. Iran står bak e-postene sa FBI-sjef John Ratcliffe på en pressekonferanse onsdag..

P4 - 19 sep. 20 kl. 22:50

Kan tjene årslønn på Facebook-gruppe

En person som styrer en gruppe for såkalt kompiskjøring i drammensområdet, kan tjene rundt en halv million kroner på det. I Gruppen kan folk tilby seg å kjøre, eller å bli kjørt, dit man trenger. Og administratoren har bedt gruppemedlemmene om å betale en medlemsavgift på frem kroner i måneden, eller 50 kroner i året.

VG - 13 okt. 20 kl. 21:04

FBI: Høyreradikal gruppe ville «ta» guvernøren i Virginia også

Den samme høyreradikale Gruppen som er anklaget for å ha planlagt å kidnappe guvernøren i Michigan, diskuterte å angripe guvernøren i Virginia, ifølge FBI..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 07:42

Vy-Gruppen har inngått forlik med hytteprodusent

Vy-Gruppen slipper mandag å møte i retten etter at transportselskapet inngikk et forlik i en navnestrid med hytteprodusenten Leve Hytter i Gudbrandsdalen..

P4 - 11 okt. 20 kl. 07:04

Taliban støtter Trump

Taliban støtter Donald Trump i det amerikanske presidentvalget. Talibans talsmann Zabihullah Mujahid sier i et intervju med CBS News at de håper Trump vinner valget og trekker USA ut av Afghanistan. Støtten tas ikke godt imot i Trump-leiren.

NRK - 11 sep. 20 kl. 14:13

Forlik VY-Gruppen og Leve Hytter

Vy-Gruppen har inngått forlik med hytteprodusenten Leve Hytter i Gudbrandsdalen, og slipper dermed å møte i retten mandag. Bakgrunnen for forliket er en strid med hytteprodusenten, som siden 2017 har hatt patent på varemerket Vy for hyttene sine..

NRK - 11 sep. 20 kl. 12:43

Vy inngikk forlik om navnet

Vy-Gruppen har inngått et forlik med hytteprodusenten Leve Hytter i Gudbrandsdalen. Siden 2017 har de hatt patent på varemerket «Vy» for hyttene sine. Vy-Gruppen overtar rettighetene til å bruke «Vy» om overnatting og booking av overnatting..

E24 - 11 sep. 20 kl. 12:38

Vy-Gruppen har inngått forlik med hytteprodusent

Vy-Gruppen slipper mandag å møte i retten etter at transportselskapet inngikk et forlik i en navnestrid med hytteprodusenten Leve Hytter i Gudbrandsdalen..

NRK - 09 okt. 20 kl. 03:31

10 års fensel for ateisme-spredning

Et ledende medlem av Gruppen som har arrangert demonstrasjoner mot myndighetene i Algerie, er dømt til 10 års fengsel etter anklager om å spre ateisme. Yacine Mebarki ble også funnet skyldig i å ha fornærmet islam..

P4 - 08 okt. 20 kl. 06:28

Undersøker narkotips

Politiet skal ha mottatt opplysninger om at Dan Eivind Lid oppbevarte en betydelig mengde narkotika i hjemmet sitt, skriver VG. Dette skal ha vært borte da han ble funnet drept forrige lørdag. Lid, som var en sentral profil i den høyreekstreme Gruppen Sian, ble funnet med flere synlige skader.

P4 - 07 okt. 20 kl. 15:27

Parti dømt som kriminell gruppe

Det greske ytre høyre-partiet Gyllent Daggry er i en domstol dømt for å være en kriminell organisasjon. 68 medlemmer av organisasjonen har vært tiltalt i saken, skriver nyhetsbyrået Reuters Flere av medlemmene i Gruppen er også dømt for drap en 34 år gammel antirasist som ble knivstukket i Aten i 2013, og angrep på fiskere med innvandrerbakgrunn..

NRK - 06 okt. 20 kl. 14:41

Mindre ledergruppe i Oljefondet

Oljefondssjef Nicolai Tangen beholder de fleste fra den gamle lederGruppen i oljefondet, men Gruppen reduseres fra tolv til ni personer, melder DN..

P4 - 05 okt. 20 kl. 14:41

- Ingenting som tyder på at drapet var politisk motivert

Det er foreløpig ingenting som tyder på at drapet på Dan-Eivind Lid, som var en sentral profil i den høyreekstreme Gruppen Sian, var politisk motivert. Det kom frem på en pressekonferanse med politiet for kort tid siden. Lørdag ettermiddag ble Lid funnet drept i leiligheten sin i Kristiansand.

P4 - 02 okt. 20 kl. 13:45

Molde møter Arsenal

Molde møter Arsenal i gruppespillet i Europaligaen. Det er klart etter at trekningen ble gjennomført i dag. De to andre lagene i Gruppen er Rapid Wien fra Østerrike og irske Dundalk..

NRK - 02 okt. 20 kl. 11:46

Danmark: Ikke-vestlige mest smittet

Én av fire koronasmittede i Danmark har ikke-vestlig bakgrunn. Dermed er de overrepresentert, sier Statens Serum Institut (SSI) som lager dansk korona-statistikk. Én av årsakene er at forholdsvis flere fra denne Gruppen er testet, skriver Politiken..

NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme Gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Trump fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme Gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt-gruppe etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme Gruppen Proud Boys og hvit makt..

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme Gruppen Proud Boys og hvit makt..

E24 - 01 okt. 20 kl. 09:38

IKM Gruppen selger IKM Offshore Service AS

I dag overtar Q10 IKM Offshore Service AS..

NRK - 23 sep. 20 kl. 10:53

Søksmål mot østerrikske regjeringen

Den østerrikske regjeringen har fått et sivilt søksmål mot seg etter koronautbruddet på skistedet Ischgl i mars. Gruppen som står bak søksmålet sier myndighetene reagerte for sent etter utbruddet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt