Grove

Wednesday, 14 November, 16:56

Nyheter om Grove

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:18

Bestilte overgrep mot barn

En mann i 70-årene er tiltalt for å ha bestilt overgrep mot 65 asiatiske jenter ned i 3-4-årsalderen, skriver Møre Nytt. Mannen skal ha kjøpt utførelse av Grove overgrep som ble strømmet direkte til datamaskinen hans på Sunnmøre..

NRK - 11 Nov 18 kl. 10:05

Må i retten for trusler mot Tajik

En 62 år gammel mann fra Trøndelag må tirsdag møte i retten tiltalt for hatefulle ytringer mot Aps nestleder Hadia Tajik. Bakgrunnen er en kommentarer på Facebook hvor han kommer med Grove skjellsord og mener Tajik "bør ende i giljotinen"..

NRK - 09 Nov 18 kl. 12:10

Dømt for voldtekter av fireåring

Et tidligere samboerpar er i Øst-Finnmark tingrett dømt til fengsel for gjentatte Grove voldtekter av en fireåring. Mannen ble dømt til sju år og kvinnen til tre år i fengsel..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 19:06

Det politiske Norge hegner om Berg og Trædal – massiv kritikk mot hetserne

Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal får gratulasjoner og unison støtte fra hele den politiske eliten i Norge etter den Grove hetsen de er blitt utsatt for..

NRK - 07 Nov 18 kl. 08:04

Bred støtte til Berg og Trædal

Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal i Miljøpartiet de grønne får gratulasjoner og unison støtte fra hele den politiske eliten i Norge etter den Grove hetsen de er blitt utsatt for etter at det mandag ble kjent at de venter barn..

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:53

Tiltalt for ran mot prostituerte

En guttegjeng fra Drammen møter i Oslo tingrett i dag tiltalt for Grove ran mot prostituerte. Guttene som nå er mellom 18 og 21 år, risikerer flere års fengsel, sier seksjonsleder Geir Oustorp i Sør-Øst politidistrikt..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 08:43

Det politiske Norge hegner om Berg og Trædal – massiv kritikk mot hetserne

Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal får gratulasjoner og unison støtte fra hele den politiske eliten i Norge etter den Grove hetsen de er blitt utsatt for..

VG - 07 Nov 18 kl. 01:17

Støtteerklæringen renner inn etter babyhetsen

Det politiske Norge omfavner MDG-politikerne Lan Marie Ngyuen Berg og Eivind Trædal etter den Grove hetsen..

VG - 07 Nov 18 kl. 01:17

Støtteerklæringene renner inn etter babyhetsen

Det politiske Norge omfavner MDG-politikerne Lan Marie Ngyuen Berg og Eivind Trædal etter den Grove hetsen..

VG - 07 Nov 18 kl. 01:17

Omfattende støtte til Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal etter babyhetsen

Det politiske Norge omfavner MDG-politikerne Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal etter den Grove hetsen..

Dagbladet - 21 Oct 18 kl. 11:15

Par tiltalt for Grove voldtekter mot fireåring

Et samboerpar i 30-årene må tirsdag møte i Øst-Finnmark tingrett tiltalt for Grove voldtekter mot en fireåring. Overgrepene har ifølge tiltalen blitt filmet..

VG - 03 Nov 18 kl. 21:30

Ni menn for retten, tiltalt for ran og vold mot prostituerte

Ni menn må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for Grove ran og vold mot prostituerte ved to tilfeller i april i fjor. Saken skal gå for retten ut november..

VG - 21 Oct 18 kl. 13:04

Par tiltalt for Grove voldtekter mot fireåring

Et samboerpar i 30-årene må tirsdag møte i Øst-Finnmark tingrett tiltalt for Grove voldtekter mot en fireåring. Overgrepene har ifølge tiltalen blitt filmet..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 21:05

Mann tiltalt for å ha oppbevart to terabyte med overgrepsmateriale på PC

En 25 år gammel mann er tiltalt for å ha lastet ned bilder og videoer som viser Grove overgrep mot barn helt ned i spedbarnsalderen..

NRK - 23 Oct 18 kl. 21:49

Hadde 2 terabyte overgrepsmateriale

Ein 25 år gammal mann er tiltalt for å ha lasta ned bilete og videoar som viser Grove overgrep mot barn heilt ned i spedbarnsalderen, det skriv BT. Ifølgje tiltalen skal mannen ha sagt at han hadde heile to terabyte med overgrepsmateriale..

NRK - 17 Oct 18 kl. 17:03

Stjal ringer fra fingrene til eldre

Elleve rumenere er dømt for Grove tyverier av personer mellom 81 og 102 år på Østlandet. Tyvene ringte på i eldreboliger og på sykehjem, og stjal smykker og kontanter. Flere av dem smurte hendene til de eldre med krem for å stjele gifteringen..

VG - 18 Oct 18 kl. 11:10

Elleve rumenere dømt til fengselsstraffer for tyverier fra eldre

Elleve rumenere er dømt for Grove tyverier av eldre på Østlandet. De spesialiserte seg på å stjele fra eldreboliger og sykehjem..

VG - 17 Oct 18 kl. 15:48

Solbakken hyller Joshua King: – En enmannshær

Joshua Kings Grove bom på åpent mål stjal oppmerksomheten i landskampen mot Bulgaria, men FC København-trener Ståle Solbakken er ikke i tvil om hvilken norske spiller som imponerer ham mest..

NRK - 13 Oct 18 kl. 03:22

Kritikk mot FNs menneskerettsråd

Bahrain, Kamerun og Filippinene er blant landa som er valt inn i FNs menneskerettsråd. Det har ført til krass kritikk frå menneskerettsorganisasjonar. Fleire av dei nye medlemslanda i rådet er sjølv skulda for Grove brot på menneskerettane..

VG - 09 Oct 18 kl. 10:50

Norges landslagssjef kritisk etter avsløringer om mulig dopingsvikt under OL

Landslagssjef Vidar Løfshus liker svært dårlig rapportene om at det skal ha forekommet Grove sikkerhetssvikter i forbindelse med dopingtestingen i Pyeongchang-OL..

VG - 12 Oct 18 kl. 15:01

Utøya-overlevende ut mot Netflix-film: – Grove feil og forenklinger

Alt det Erik Poppes film «Utøya 22. Juli» gjør riktig, gjør Paul Greengrass' film «22. July» feil.

NRK - 08 Oct 18 kl. 17:27

Må sone lovens strengeste straff

Borgarting lagmannsrett opprettholder dommen på 21 års forvaring mot mannen som i fjor drepte en overgrepssiktet medfange i Ringerike fengsel. Retten konkluderer med at det fortsatt vil være fare for at mannen vil begå nye, Grove voldshandlinger.

VG - 08 Oct 18 kl. 15:30

Tysk TV-kanal hevder å ha avslørt dopingsvikt under OL i Sør-Korea: – Galskap

Nytt videomateriale avdekker Grove sikkerhetsbrister i antidopingarbeidet under OL sist vinter, ifølge den tyske kringkasteren ARD..

VG - 08 Oct 18 kl. 09:53

Fredspris til modige vitner

Hun overlevde Grove seksuelle overgrep og er blitt en aktivist for kvinner og minoriteter. Han har gjort det til et livsverk å forsvare ofrene for seksualisert vold i krig..

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:57

Dømt for Grove tyveri

En bulgarsk mann er i Nord-Troms tingrett dømt til to år og tre måneder i fengsel for Grove tyveri og ran i Tromsø. 30-åringen står bak en innbruddsbølge i en rekke privatboliger i byen sist vinter. Han er også dømt for lignende forhold i Danmark..

VG - 09 Oct 18 kl. 10:50

Landslagssjef kritisk etter avsløringer om mulig dopingsvikt under OL: Bjørgens prøveglass sprakk

Landslagssjef Vidar Løfshus liker svært dårlig rapportene om at det skal ha forekommet Grove sikkerhetssvikter i forbindelse med dopingtestingen i Pyeongchang-OL. Marit Bjørgen opplevde av prøveglasset sprakk..

Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 09:28

Norsk storbedrager tiltalt for 22 Grove bedragerier i Danmark

Den norske bedrageridømte kvinnen Marie Madeleine Steen er tiltalt for 22 tilfeller av bedrageri av særlig grov karakter i Danmark..

NRK - 02 Oct 18 kl. 15:51

Bergenspolitiet skal etterforskes

En politimann i Vest politidistrikt slo i fjor høst alarm om manglende etterforskning av Grove menneskehandelsaker. Nå skal Spesialenheten for politisaker etterforske påstandene for å se om det har blitt begått brudd på tjenesteplikten, melder VG..

VG - 02 Oct 18 kl. 14:55

Varslingssak: Bergenspolitiet skal etterforskes

I fjor høst slo en politimann i Vest politidistrikt alarm om manglende etterforskning av Grove menneskehandelsaker. Nå skal Spesialenheten for politisaker etterforske om det er blitt begått straffbare forhold i forbindelse med håndteringen sakene som er omtalt i varselet..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 21:16

Slår alarm om sine egne

I 2016 ble regionledelsen i Bufetat informert om Grove avvik ved Vestlundveien ungdomssenter, uten å ta affære. Det hevder tidligere spesialrådgiver på regionkontoret i Bergen, Rolf Fredrik Fredriksen..

Aftenposten - 20 Sep 18 kl. 18:47

Mann dømt for å be sønnen drepe

En 45 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for Grove trusler mot sønnen og datteren sin..

VG - 24 Sep 18 kl. 07:03

Gransker flere Grove sex-påstander mot Kavanaugh

NEW YORK (VG) Den republikanske lederen av Senatets justiskomité, senator Chuck Grassley, har bedt om at nye, sjokkerende påstander om Donald Trumps høyesterettsdommerkandidat Brett Kavanaugh må granskes..

VG - 24 Sep 18 kl. 07:03

Gransker flere Grove overgrepspåstander mot Kavanaugh

NEW YORK (VG) Den republikanske lederen av Senatets justiskomité, senator Chuck Grassley, har bedt om at nye, sjokkerende påstander om Donald Trumps høyesterettsdommerkandidat Brett Kavanaugh må granskes..

NRK - 20 Sep 18 kl. 18:46

Mann dømt for trusler mot egne barn

En 45 år gammel mann er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha fremsatt Grove trusler mot sønnen og datteren sin. Stavanger Aftenblad skriver at mannen instruerte sønnen om å drepe søsteren sin fordi hun skal ha skadet familiens ære..

NRK - 17 Sep 18 kl. 15:20

Dømt for over 160 overgrep

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for Grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel. Ifølge dommen fra Bergen tingrett skal mannen ha forgrepet seg på henne over 160 ganger, skriver BT..

E24 - 20 Sep 18 kl. 14:14

Veireno-sjef Jonny Enger idømt fengselsstraff

Tidligere Veireno-leder Jonny Enger er i Follo tingrett dømt til ett år og tre måneders fengsel for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

VG - 19 Sep 18 kl. 17:14

Gransking konkluderte med Grove lovbrudd fra Oslo kommune i 2007 – vet ikke hvordan det ble fulgt opp

Manglende kontroll i etaten med ansvar for kunstgress i Oslo ble avdekket allerede i 2007, etter et varsel om at en entreprenør tok med kommuneansatte på årlige fisketurer..

VG - 17 Sep 18 kl. 15:49

Far dømt for å ha forgrepet seg på datteren 160 ganger

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for Grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel..

NRK - 12 Sep 18 kl. 10:46

Svensk lege tiltalt for overgrep

En lege i Sverige er tiltalt for seksuelle overgrep mot 52 barn og 18 voksne. Blant tiltalepunktene er grov voldtekt mot barn, Grove seksuelle overgrep mot barn, grov utnyttelse av barn for seksuell posering og overgrepsbilder av barn, melder SVT..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 09:33

Nå er 35-åringen tiltalt for salg av 78 kilo ren doping

- Han har erkjent Grove dopingovertredelser, men ikke den mengden, sier forsvarer Ingvild Boe Hornburg. Hun kritiserer statsadvokatens ressursbruk i en av Norges største dopingsaker..

NRK - 05 Sep 18 kl. 15:17

Dømt for å ha chattet om overgrep

En mann i 70-årene fra Ålesund er dømt til fengsel i 21 måneder for å ha ønsket å forgripe seg på et nyfødt barn, ifølge TV2. I nærmere fire år skal han ha chattet om Grove seksuelle overgrep mot barn, og ha delt overgrepsbilder og videoer på nett..

Hegnar.no - 04 Sep 18 kl. 06:25

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven. .

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 05:56

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 13:45

Tidligere Veireno-sjef nektet straffskyld

Johnny Enger, tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, nektet straffskyld for Grove brudd på arbeidsmiljøloven da rettssaken startet i Follo tingrett.

E24 - 04 Sep 18 kl. 06:28

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt