Grove

Thursday, 20 September, 22:41

Nyheter om Grove

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 3 timer siden

Mann dømt for å be sønnen drepe

En 45 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for Grove trusler mot sønnen og datteren sin..

NRK - 3 timer siden

Mann dømt for trusler mot egne barn

En 45 år gammel mann er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha fremsatt Grove trusler mot sønnen og datteren sin. Stavanger Aftenblad skriver at mannen instruerte sønnen om å drepe søsteren sin fordi hun skal ha skadet familiens ære..

NRK - 17 Sep 18 kl. 15:20

Dømt for over 160 overgrep

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for Grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel. Ifølge dommen fra Bergen tingrett skal mannen ha forgrepet seg på henne over 160 ganger, skriver BT..

E24 - 8 timer siden

Veireno-sjef Jonny Enger idømt fengselsstraff

Tidligere Veireno-leder Jonny Enger er i Follo tingrett dømt til ett år og tre måneders fengsel for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

VG - Igår: 17:14

Gransking konkluderte med Grove lovbrudd fra Oslo kommune i 2007 – vet ikke hvordan det ble fulgt opp

Manglende kontroll i etaten med ansvar for kunstgress i Oslo ble avdekket allerede i 2007, etter et varsel om at en entreprenør tok med kommuneansatte på årlige fisketurer..

VG - 17 Sep 18 kl. 15:49

Far dømt for å ha forgrepet seg på datteren 160 ganger

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for Grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel..

NRK - 12 Sep 18 kl. 10:46

Svensk lege tiltalt for overgrep

En lege i Sverige er tiltalt for seksuelle overgrep mot 52 barn og 18 voksne. Blant tiltalepunktene er grov voldtekt mot barn, Grove seksuelle overgrep mot barn, grov utnyttelse av barn for seksuell posering og overgrepsbilder av barn, melder SVT..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 09:33

Nå er 35-åringen tiltalt for salg av 78 kilo ren doping

- Han har erkjent Grove dopingovertredelser, men ikke den mengden, sier forsvarer Ingvild Boe Hornburg. Hun kritiserer statsadvokatens ressursbruk i en av Norges største dopingsaker..

NRK - 05 Sep 18 kl. 15:17

Dømt for å ha chattet om overgrep

En mann i 70-årene fra Ålesund er dømt til fengsel i 21 måneder for å ha ønsket å forgripe seg på et nyfødt barn, ifølge TV2. I nærmere fire år skal han ha chattet om Grove seksuelle overgrep mot barn, og ha delt overgrepsbilder og videoer på nett..

Hegnar.no - 04 Sep 18 kl. 06:25

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven. .

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 05:56

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 13:45

Tidligere Veireno-sjef nektet straffskyld

Johnny Enger, tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, nektet straffskyld for Grove brudd på arbeidsmiljøloven da rettssaken startet i Follo tingrett.

E24 - 04 Sep 18 kl. 06:28

Tidligere Veireno-sjef må møte i retten etter søppelkaoset i Oslo

Tidligere leder i avfallsselskapet Veireno, Johnny Enger, møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for Grove brudd på arbeidsmiljøloven..

Dagbladet - 30 Aug 18 kl. 22:25

Får barna hjem etter 1810 dager

At mor ble blankt frifunnet for Grove voldsanklager hjalp familien lite. Det skulle ta nær fem år å få barna hjem igjen..

Dagbladet - 30 Aug 18 kl. 14:30

Politiet i retten: Dette er det ukjente, kriminelle nettverket «313»

Den Grove volden, som ble utført med en machete, skal ha utspring i tidligere konflikter. Politiet mener flere av de tiltalte har tilhørighet til en nytt kriminelt nettverk med utgangspunkt i Oslo sentrum..

Klartale - 27 Aug 18 kl. 12:10

Eirik Jensen-saken tilbake i retten

Eirik Jensen var politimann, men ble selv dømt for Grove lovbrudd. Nå skal «vanlige folk» vurdere om han er skyldig..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 05:51

To menn pågrepet – kjørte på politiet

To menn på MC-crossere er anmeldt for å ha kjørt på politiet og kommet med Grove trusler mot tjenestemenn etter å ha forsøkt å unndra seg kontroll i Skien..

Dagbladet - 24 Aug 18 kl. 06:54

To menn pågrepet - kjørte på politiet og stakk fra kontroll

To menn på MC-crossere er anmeldt for å ha kjørt på politiet og kommet med Grove trusler mot tjenestemenn etter å ha forsøkt å unndra seg kontroll i Skien..

Dagbladet - 13 Aug 18 kl. 21:30

Alle katter fortjener et hjem

To katter har vært forlatt på en øy i 15 år. Man kan undre seg over hvorfor vanskjøtsel av katt er så vanlig og at tilsynelatende oppegående voksne mennesker velger å begå slike Grove lovbrudd..

NRK - 04 Aug 18 kl. 10:50

Advokater fremdeles i varetekt

De to Tromsø-advokatene som er siktet for Grove narkotikaforbrytelser må sitte i varetekt i minst fire uker til. Saken startet da politiet i begynnelsen av oktober i fjor beslagla 66 kilo amfetamin på et hotell i Tromsø sentrum, skriver VG..

Dagbladet - 17 Jul 18 kl. 20:00

Tillitsvalgte i politiet: Krise i hele landet

Tillitsvalgte i elleve av tolv politidistrikt melder om kriselignende tilstander. De viser til at Grove overgrepssaker liggende og et skyhøyt arbeidspress..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 19:56

Tillitsvalgte i politiet: Krise i hele landet

Tillitsvalgte i elleve av tolv politidistrikt melder om kriselignende tilstander. De viser til at Grove overgrepssaker liggende og et skyhøyt arbeidspress..

VG - 17 Jul 18 kl. 20:01

Tillitsvalgte i politiet: Krise i hele landet

Tillitsvalgte i elleve av tolv politidistrikt melder om kriselignende tilstander. De viser til at Grove overgrepssaker liggende og et skyhøyt arbeidspress..

NRK - 13 Jul 18 kl. 21:14

Løslatt etter drapstrusler

En mann som har vært varetektsfengslet i ti dager for drapstrusler mot journalister og en samfunnsdebattant, er løslatt. Siktelsen mot mannen opprettholdes. Den siktede er en muslimsk oslomann i 30-årene.

VG - 08 Jul 18 kl. 07:49

Miraklenes tid er over

Om ikke Helsetilsynet skal ta tak i de til dels Grove forholdene VGs avsløringer dokumenterte, hvem skulle da gjøre det?.

Dagbladet - 23 Jun 18 kl. 01:36

Ungdomsgjeng i Stavanger dømt for Grove ran

En ungdomsgjeng på seks menn i alderen 17 til 26 år i Stavanger er dømt til fengsel og ungdomsstraff for flere Grove ran..

NRK - 06 Jul 18 kl. 16:49

Forlenget varetekt for narkosiktede

De to advokatene i Tromsø som er siktet for Grove narkotikaforbrytelser, ble fredag varetektsfengslet i fire nye uker. Saken startet i Tromsø i fjor høst da politiet beslagla 66 kilo amfetamin. I alt er fem personer siktet i saken..

NRK - 04 Jul 18 kl. 20:16

Britene vil ha mer av fisken selv

Storbritannia vil fortsette å la nordmenn og europeere fiske i britiske farvann etter brexit. Men ikke like mye. Det kommer fram i en 60 sider lang fiskeriplan fra fiskeriminister Michael Grove som ble sendt på høring onsdag..

NRK - 04 Jul 18 kl. 17:56

Politiker tiltalt i Dark Room

En Ap-politiker fra Hordaland er tiltalt for Grove overgrep og menneskehandel. Fra 2011 til 2016 skal 46-åringen ha bestilt over 150 overgrep som skulle direkteoverføres på nettfra Filippinene. Tiltalepunktene har en strafferamme på inntil 21 år..

P4 - 04 Jul 18 kl. 20:33

Britene vil ha mer av fisken selv

Storbritannia vil fortsette å la nordmenn og europeere fiske i britiske farvann etter brexit. Men ikke like mye. Det kommer fram i plan fra den britiske fiskeriministeren Michael Grove som ble sendt på høring i dag.

P4 - 30 Jun 18 kl. 14:26

Dømt for vold mot barna

En somalisk kvinne i 30-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire og et halvt års fengsel for grov vold mot sine to eldste barn. Det skriver Aftenposten. Ifølge dommen varte den Grove volden mot de to døtrene fra 2012 til 2016 og døtrene, som i dag er 12 og 8 år gamle, ble påført flere arr..

NRK - 30 Jun 18 kl. 13:42

Kvinne fikk fengsel for grov vold

En somalisk mor i 30-årene er dømt til fire og et halvt års fengsel for grov vold mot sine to eldste barn, skriver Aftenposten. Ifølge dommen varte den Grove volden mot de to eldste døtrene fra 2012 til 2016..

P4 - 28 Jun 18 kl. 17:48

LO sjekket 50 bedrifter i Troms

LOs sommerpatrulje besøkte i dag 50 bedrifter i Nord-Troms og Tromsø. Patruljen avdekket ingen Grove brudd på lov-og avtaleverket, men mener det er om for forbedring. Sommerpatruljen besøker bedrifter gjennom hele sommeren for å sørge for at sommervikarer får de rettighetene de har krav på..

NRK - 28 Jun 18 kl. 17:29

Sjekket 50 bedrifter i Troms

LOs sommerpatrulje har denne uken besøkt over 50 bedrifter i Nord-Troms og Tromsø. Patruljen har ikke avdekket Grove brudd på lov- og avtaleverk, men mener der er rom for forbedring. Flere bedrifter vil i dagene som kommer få besøk av patruljen..

P4 - 29 Jun 18 kl. 10:29

Vil øke nakenbildespredningsstraff

Regjeringen vil ha strengere straffer for spredning av nakenbilder Statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet, Sveinung Rotevatn sier de nå vil gjøre det helt tydelig at det å dele krenkende bilder og film er forbudt. I Grove tilfeller bør strafferammen være på 2 år, sier Rotevatn til NRK. I dag er det svært få som blir dømt til fengsel for spredning av nakenbilder.

P4 - 26 Jun 18 kl. 14:45

Riksadvokaten ber om krisemøte

Riksadvokat Tor-Aksel Busch har nå bedt om et møte med fagforeningen til politijuristene om stadig økende arbeidspress. Det skjer etter at NRK meldte at underbemanning ved påtaleenhetene til flere av landets politidistrikter gjør at ansatte varsler om at Grove saker blir liggende i over ett år. Busch er bekymret for utviklingen, skriver E24..

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:14

Politiet i Malmö får forsterkninger

Etter skytingen i forrige uke får politiet i Malmö forsterkninger fra Stockholmspolitiet og fra andre deler av Skåne, melder SVT. Årsaken skal imidlertid være ferieavvikling og at bare noen politifolk jobber med denne typen Grove lovbrudd..

Klartale - 22 Jun 18 kl. 12:36

USA: Barn på mottak kledd nakne og slått

Tok seg ulovlig over grensa. Nå forteller de om Grove overgrep på mottak i USA..

P4 - 24 Jun 18 kl. 07:27

Durmaz hetset etter kampen

Jimmy Durmaz har blitt hetset på nett etter frisparket han laget på overtid mot Tyskland i går. Toni Kroos skrudde frisparket i mål, og sørget for 2-1-seier til Tyskland. I ettertid har Durmaz fått tusenvis kommentarer på sosiale medier, flere av dem er Grove, rasistiske, og det har til og med kommer dødstrusler.

VG - 22 Jun 18 kl. 06:11

Politiet etterlyser stjålet bil etter sjokkbrekket i Levanger

I forbindelse med det Grove tyveriet i Levanger natt til fredag, etterlyser politiet nå en hvit Audi som har blitt stjålet fra en privatperson..

P4 - 20 Jun 18 kl. 14:27

Henlegger trusler mot Berg

Politiet henlegger en trusselsak mot miljøbyråd i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg. Hun har gjentatte ganger mottatt brev med Grove voldstrusler fra de samme personene, og det var Oslo kommune som anmeldte saken. Den er nå henlagt fordi politiet ikke har funnet ut hvem som har sendt trusselbrevene, skriver Nettavisen..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 16:18

Når Dagbladet bryter presse-etikken

I lørdagens avis går Dagbladet på en smell. Redaktør John Arne Markussen bryter Vær Varsom-plakaten ved å la en tidligere SV-politiker komme med Grove beskyldninger mot meg og nyhetsavisen «Ja til bilen i Oslo»..

P4 - 18 Jun 18 kl. 12:34

Geir Selvik Malthe-Sørenssen dømt til tre års fengsel

Den tidligere journalisten Geir Selvik Malthe-Sørenssen er dømt til tre års fengsel. Malthe-Sørenssen dømmes for flere Grove bedragerier på til sammen nesten sju millioner kroner, som stammer fra familiemedlemmer, banker og advokater. Han må betale over 7,6 millioner i erstatning.

NRK - 08 Jun 18 kl. 18:29

Siktet for trusler og vold

En 33 år gammel tidligere straffedømt mann er varetektsfengslet i fire uker, siktet for flere tilfeller av Grove trusler og vold. Mannen skal, etter det NRK kjenner til, forsøke å etablere en Oslo-avdeling av den nederlandske MC-klubben «Satudarah».

Aftenposten - 10 Jun 18 kl. 13:24

Politiet har gjort et interessant funn etter ranet i Moss

Det er gjort et interessant funn som politiet knytter til postkontorranet i Moss lørdag morgen. Ingen var søndag middag pågrepet etter det Grove ranet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt