Greip

Tirsdag, 20 April, 00:22

Nyheter om Greip

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 jan. 21 kl. 18:04

Greip inn mot ulovleg budsjett

Fauske kommune i Nordland har 1,5 milliardar kroner i gjeld, og planla å gå med nesten 70 millionar i underskot i år. No har statsforvaltaren oppheva det ulovlege budsjettet..

E24 - 13 jan. 21 kl. 21:25

Reagerer på manglende kjøttgrep i klimaplanen

Regjeringen vil redusere kjøttkonsumet samtidig som de stimulerer til høy kjøttproduksjon. – Henger ikke på Greip, mener Anja Bakken Riise, leder i Fremtiden i våre hender..

E24 - 09 jan. 21 kl. 10:00

Var Norwegian-aksjen et pengespill, ville nok Lotteritilsynet grepet inn

Aksjemarkedet verdsetter Norwegian, som i realiteten er et konkursbo, til over tre milliarder kroner. Det henger ikke på Greip..

P4 - 28 okt. 20 kl. 12:18

Mener råd ikke henger på Greip

Utdanningsforbundet mener de nye smitteverntiltakene ikke henger på Greip. Rådene som gjelder fra i dag begrenser hvor mange vi kan ha kontakt med privat, men samtidig kan lærerne møte over hundre elever i uken. Forbundsleder Steffen Handal anklager regjeringen for å ha oversett skole- og barnehageansatte i de nye innstrammingene, skriver VG..

VG - 17 des. 20 kl. 17:27

KrF og Frp i kirkebenkstrid: – Et dusteforbud

Fremskrittspartiet mener Kristelig Folkeparti forsvarer en politikk som hindrer folk fra å forkynne guds ord ved ikke å likestille stoler og kirkebenker. – Henger ikke på Greip, svarer KrF-lederen..

NRK - 25 nov. 20 kl. 08:25

– Angripar i Sveits var jihadist

Politiet i Sveits har identifisert ei sveitsisk kvinne som knivstakk ein person og Greip tak i halsen til ein annan i ein daglegvarebutikk i Lugano tysdag som ein kjend jihadist, melder Reuters. Åtaket blir etterforska som eit mogleg terrorangrep..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 09:09

Strandrestauranten på Huk har stått tom i to år. Kommunen har ingen planer for bygget.

Bare 40 meter unna bruker Oslo kommune 35 millioner på splitter nytt kafé- og toalettbygg. – Det henger ikke på Greip, sier Camilla Wilhelmsen i Oslo Frp..

Dagbladet - 14 okt. 20 kl. 15:24

Ingenting gir mening

Det er mye pent å si om «Børning»-universet, men det er fint lite i den tredje filmen som henger på Greip..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 19:45

Forklaringen på alt: korona

Du får ikke bytte varer. Doene er stengt. Selv Telemarkskanalen er sperret av.

Dagbladet - 08 okt. 20 kl. 13:00

- Henger ikke på Greip

En fem minutter lang videohilsen fra Donald Trump vekker kraftige reaksjoner. Den bekrefter manges frykt om hvordan presidenten ville håndtere egen sykdom..

NRK - 26 sep. 20 kl. 17:55

Greip inn i smittevern-protest

Britisk politi har gripe inn for å stoppe ein demonstrasjon mot smitteverntiltaka i London, melder nyheitsbyrået AP. Årsaka skal vere at reglane for sosial distanse ikkje blei følgde. Tusenvis av demonstrantar var samla i Trafalgar Square laurdag..

P4 - 23 sep. 20 kl. 15:42

NAF provosert av byrådet

NAF reagerer på det kraftige prishoppet i parkeringsavgifter i Oslo som byrådet legger opp til. Tidligere i dag foreslo de at gateparkering skal bli 25 prosent dyrere og at beboerparkering skal øke med hele 50 prosent. NAF mener byrådets politikk henger ikke på Greip, sier kommunikasjonssjef Camilla Ryste..

NRK - 28 aug. 20 kl. 18:53

Krev at kuppmakarar går av i Mali

Vestafrikanske statsleiarar krev at kuppmakarane i Mali umiddelbart gir frå seg makta til ei sivil overgangsregjering og held val innan tolv månader, melder AFP. Ei gruppe offiserar Greip makta i Mali 18. august i eit statskupp..

Dagbladet - 25 aug. 20 kl. 20:42

Henger dette egentlig på Greip?

«Tenet» er underholdende og forvirrende..

P4 - 12 juli 20 kl. 21:49

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på Greip.

E24 - 04 juni 20 kl. 19:59

Ber Stortinget vente med ny oppdrettsavgift: – Henger ikke på Greip

Sjømatbedriftenes leder Robert Eriksson setter sin lit til opposisjonen når han ber om utsettelse av produksjonsavgiften på lakseoppdrett. Frp er i utgangspunktet imot en slik avgift, men det gjenstår harde forhandlinger før saken skal til Stortinget neste uke..

NRK - 02 mars 20 kl. 12:14

Migrant død på grensa til Hellas

Ein migrant er død på grensa til Hellas, melder Reuters. Personen forsøkte å kryssa grensa frå Tyrkia, men døydde av skadar etter at greske tryggingsstyrkar Greip inn for å hindra migrantar å passera grensa, ifølge to tyrkiske Reuters-kjelder..

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 13:57

Det bor ingen mennesker i Akershus fylke. Men Akershus eksisterer fortsatt.

Ifølge regjeringen bor det «ingen mennesker i Akershus fylke» nå. Likevel har Helse Sør-Øst ansvar for «befolkningen» i bl.a.

VG - 19 des. 19 kl. 13:40

Putin forsvarer Trump: – Beskyldninger som ikke henger på Greip

Den russiske presidenten kommer sin amerikanske kollega Donald Trump til forsvar under sin årlige pressekonferanse i Moskva..

P4 - 10 des. 19 kl. 18:36

Solberg husker ikke Nav-detalj

Erna Solberg husker ikke hvordan hun fikk vite om NAV-skandalen. Det går det fram i et svar hun har gitt Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. Solberg sier hun først ble klar over at Nav endret praksis rundt sin tolkning av EØS-regelverket i juni, men at det var først i oktober at hun ble informert om skandalen.

Dagbladet - 10 des. 19 kl. 17:35

Ernas svar til Stortinget: - Kan ikke huske

- Henger ikke på Greip, svarer SV. De mener Nav-skandalen kunne vært avdekket tidligere med om statsministeren hadde behandlet opplysningene annerledes..

NRK - 16 nov. 19 kl. 15:11

Forsøkte å sette fyr på koranen

Under Sian-demonstrasjonen, blei det forsøkt å sette fyr på koranen. Det førte til at politiet Greip inn og avslutta demonstrasjonen, melder politiet i Agder..

Dagbladet - 25 aug. 19 kl. 11:04

- Puslete, uklar og ikke på Greip

Regjeringens bomløsning selges som en miljøseier av Venstre og en bomseier av Frp. Det henger ikke på Greip, mener Raymond Johansen.

E24 - 31 aug. 19 kl. 14:37

Heftig klimadebatt i E24-podden: – SV har ikke noe penger å bruke på den grønne omstillingen

Høyre mener SV ikke kommer til å ha noe penger å bruke på klimatiltak og omstilling når de takker nei til nye oljefelt. SV mener logikken til Høyre ikke henger på Greip..

E24 - 07 aug. 19 kl. 09:13

Tysk industri faller hardt: – Alarmklokkene ringer allerede

 Tysk industriproduksjon falt med 1,5 prosent, mens konsensus var en nedgang på 0,4. – Det som skjer nå henger ikke på Greip, sier sjeføkonom. .

P4 - 23 april 19 kl. 06:23

Vil slutte å markedsføre norske fjell

En turistvert i Den norske turistforeningen vil ha slutt på å markedsføre norske fjell i Kina. Den store veksten av turister fra Asia skaper økt klimaavtrykk. Og Marius Michael Haugaløkken i ved Gjendesheim turisthytte sier til Nationen at markedsføringen som nå foregår inn mot det asiatiske markedet ikke henger på Greip i forhold til satsing på grønt reiseliv.

E24 - 19 april 19 kl. 18:20

Meglerforbundet hardt ut mot SV-eiendomsforslag: – Ingen kan bo i en aksjeportefølje

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes mener flytting av kapital fra bolig til industri vil bidra ruste Norge for frmetiden. Norsk Eiendomsmeglerforbund mener forslagene ikke henger på Greip. .

Aftenposten - 03 april 19 kl. 14:14

Her er maskinen med argumentene på Greip

IBM har skapt en maskin som kan argumentere nesten feilfritt for den ene siden av en sak i ti minutter. Men maskinen vet selv ikke om dens egne påstander er falske..

Aftenposten - 09 mars 19 kl. 21:44

Regjeringen vil ikke investere i oljeselskap, men greit at Equinor produserer olje i utlandet

HELL (Aftenposten): Norge har regler for hvor vi kan investere oljepengene, men ingen regler for hvor Norge kan hente oljeinntekter. – Det henger ikke på Greip, mener SV..

Aftenposten - 09 mars 19 kl. 21:44

Regjeringen vil ikke investere i oljeselskaper, men greit at Equinor produserer olje i utlandet

HELL (Aftenposten): Norge har regler for hvor vi kan investere oljepengene, men ingen regler for hvor Norge kan hente oljeinntekter. – Det henger ikke på Greip, mener SV..

Dagbladet - 16 feb. 19 kl. 11:19

Dette henger ikke på Greip, Erna

På den ene siden fører Solberg en politikk som fører til økte forskjeller, på den andre siden ber hun folk om å lage flere barn for å redde velferdsmodellen vår..

NRK - 10 jan. 19 kl. 15:15

Fire drepne i valprotest i Kongo

To politifolk og to sivile er drepne i Kongo etter at politiet Greip inn i protestar mot valresultatet i byen Kikwit, fortel politiet til AFP. Ti blei såra. Byen er ein tilhengarbastion for Martin Fayulu, som ifølge valkommisjonen blei nummer to..

Dagbladet - 02 des. 18 kl. 17:12

Ludvigsens nære venn: - Har aldri tenkt at noe ikke stemmer. Aldri!

Flere venner og bekjente av Svein Ludvigsen får ikke tiltalen mot ham til å henge på Greip..

VG - 24 okt. 18 kl. 16:23

Erik Kursetgjerde: – Kva no, Listhaug?

Sylvi Lishaug er ei bondedotter frå Ørskog. Eg er ein bondeson frå Sykkylven. Ei spade er ei spade seier ho.

Dagbladet - 08 okt. 18 kl. 20:41

- Hvordan henger det på Greip?

Ola Elvestuen ble grillet om olje og klimamål da han presenterte statsbudsjettet..

Hegnar.no - 30 aug. 18 kl. 07:49

Drillo: – Det henger ikke på Greip

Egil «Drillo» Olsen kaller Rosenborgs håndtering av Kåre Ingebrigtsen-sparkingen «mer enn håpløs» og «sportslig bakvendt»..

VG - 30 aug. 18 kl. 07:38

Drillo kritiserer RBK: – Det henger ikke på Greip

Egil «Drillo» Olsen kaller Rosenborgs håndtering av Kåre Ingebrigtsen-sparkingen «mer enn håpløs» og «sportslig bakvendt»..

Dagbladet - 24 mai 18 kl. 11:32

Gilbert: - Henger ikke på Greip

Mads Gilbert gikk kraftig ut mot luftambulanseanbudet i en åpen høring i Stortinget i dag. Luftambulansetjenesten HF ser ikke at noe kunne vært gjort annerledes i anbudet..

Dagbladet - 15 mai 18 kl. 06:00

Same shit, new wrapping?

Statoil fjerner olje fra navnet og skal satse fornybart. Da henger det ikke på Greip å sende borerigger til sårbare og uberørte naturområder for å tyne ut olje som ikke kan forbrennes..

Dagbladet - 10 jan. 18 kl. 12:10

- Får ikke Siv Jensens SSB-forklaring til å henge på Greip

SV-politiker Torgeir Knag Fylkesnes lurer på om Finansministeren og Finansdepartementet forsøker å lure Stortinget. I dag skal han og resten av kontroll- og konstitusjonskomiteen grille Siv Jensen i Stortinget ..

E24 - 09 jan. 18 kl. 07:19

NHO-sjefen mener velferdsordninger skyver folk vekk fra arbeidsmarkedet: – Det er noe som ikke rimer

NHO-sjefen mener vi må endre offentlige ytelser for å hindre at så mange faller utenfor arbeidslivet. Hun mener det ikke henger på Greip at Norge er på «lykketoppen» i verden samtidig som så mange mottar helserelaterte ytelser..

Dagbladet - 08 jan. 18 kl. 16:24

Kritiseres for å være utdatert og «blendahvit»

NRK mener de ikke klarte å finne flerkulturelle skuespillere som mestret å spille humordrama. - Ut fra skuespillerprestasjonenene i serien så henger ikke svaret til NRK på Greip, sier kritiker..

P4 - 01 des. 17 kl. 09:43

Toppsjef i Justisdepartementet går ut mot egen politireform

Toppsjef i Justisdepartmentet, Tor Saglie, hudfletter politireformen som hans eget departementet har ansvar for. Under et innlegg i Oslo nylig sa Saglie at reformen ikke er godt nok planlagt, har mål som ikke henger på Greip, og vil øke konfliktnivået, skriver Nationen. Saglie mener reformen også bærer preg av politikere som ikke har vurdert alle kostnader og tiltak..

Dagbladet - 01 des. 17 kl. 05:24

Departementsråd: Politireformen henger ikke på Greip

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener departementsråd Tor Saglies kritikk av nærpolitireformen og resultatet av den, støtter opp om partiets bekymringer. .

NRK - 17 nov. 17 kl. 14:40

Tre døde i protestar i Kenya

Tre menn vart skotne då politiet Greip inn i ein stor demonstrasjon mot regjeringa i Nairobi i Kenya fredag. Dei tre vart skotne i bydelen Muthurwa der opprørspoliti utstyrt med tåregass og vasskanonar konfronterte steinkastande demonstrantar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt