Grande

Torsdag, 21 Januar, 08:17

Nyheter om Grande

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 20 des. 20 kl. 20:24

Ariana Grande er forlovet

Ariana Grande skal gifte seg. Det skriver hun på Instagram..

Dagbladet - I førrgår: 22:19

Kritisk til «Harry Potter»-boikott

Flere norske bibliotekarer mener at Harry Potter ikke skal opp og fram ved norske bibliotek på grunn av uttalelsene til forfatter J.K. Rowling.

NRK - 10 jan. 21 kl. 23:53

Ekstremkulde ventet i Spania

Det historiske snøfallet i Spania har roet seg. Men nå truer ekstremkulde med å islegge veiene og gjøre dem om til dødsfeller. – Faren er ikke over, sier innenriksminister Fernando Grande-Markasa..

P4 - 22 sep. 20 kl. 15:50

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

Klartale - 06 nov. 20 kl. 14:34

Grande tar et oppgjør i ny bok

Trine Skei Grande har skrevet bok. Den tar også med en gammel historie om intim kontakt..

VG - 06 nov. 20 kl. 07:21

Ariana Grande ut mot coronafesting

Ariana Grande irriterer seg over dem som går på byen om dagen og trekker spesielt frem en bar som er populær blant TikTokere..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 16:56

Erna Solberg satte foten ned for Abid Raja som næringsminister

Abid Raja skjelte ut Trine Skei Grande da han ikke ble statsråd i 2018. Erna Solberg nektet å gi ham næringsministerposten i 2020. Begge deler kommer frem i boken til Trine Skei Grande..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 07:43

Trine Skei Grande mener hun ble sviktet av Erna Solberg i bompengesaken. Det bidro til at Venstre holdt på å forlate regjeringen.

Tre statssekretærer spilte en aktiv rolle på et skjebnesvangert møte. Uten deres innsats kunne Venstre ha røket ut av regjeringen på grunn av bompengestrid. Det skriver Trine Skei Grande i ny bok..

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:03

Grande holdt Raja utenfor

Abid Raja var ikke invitert til et møte med mulige lederkandidater i Venstre høsten 2019. Årsaken var at han allerede posisjonerte seg til vervet, ifølge Trine Skei Grande. Det kommer fram i Grandes nye bok, skriver VG..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 22:58

Grande holdt Raja utenfor ledersamtaler

Abid Raja var ikke invitert til et møte med mulige lederkandidater i Venstre høsten 2019. Årsaken var at han allerede posisjonerte seg til vervet, ifølge Trine Skei Grande..

VG - 01 nov. 20 kl. 22:25

Trine Skei Grande i ny bok: Holdt Abid Raja utenfor ledersamtaler

Trine Skei Grande mener at Abid Raja var godt i gang med å posisjonere seg og arbeidet strategisk for å samle støtte i lederkampen allerede etter valget i 2019. Derfor inviterte hun ikke ham med på diskusjonene om hvem som skulle inn i ledelsen..

VG - 30 okt. 20 kl. 22:07

Plateanmeldelse: Ariana Grande – «Positions»: Stilling ledig

For lite står på spill når Ariana Grande (27) inviterer lytteren inn i sitt plysjbefengte corona-rede..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 12:25

Da Kina straffet Australia, hentet Trine Skei Grande frem akevittflasken

– Vi vet hvordan det er å bli trakassert. Derfor må vi vise solidaritet neste gang vi går på Vinmonopolet, sier den tidligere Venstre-lederen..

P4 - 26 sep. 20 kl. 12:25

Grande: - Endelig kvitt meg

Trine Skei Grande avslører at det er satt av over 32 milliarder kroner til jernbanen i neste års statsbudsjett. Budsjettlekkasjen kom i hennes siste tale som leder for Venstre på landsmøtet som pågår nå. Grande har vært partileder i ti år, men varslet i mars at hun trekker seg..

VG - 19 nov. 20 kl. 08:22

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 05:54

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst..

P4 - 10 okt. 20 kl. 08:08

Vil gi stemmerett til unge i Oslo øst

Venstres Trine Skei Grande vil gi stemmerett til 16-åringer i Oslo øst ved neste lokalvalg. Hun sier til Dagbladet at mange unge, spesielt i Oslo øst, føler seg umyndiggjort. Og for noen utvikler den frustrasjonen seg til utagering, mens den heller bør kanaliseres inn i politisk arbeid, sier Grande.

NRK - 10 okt. 20 kl. 03:47

Grande vil gi 16-åringer stemmerett

Venstres Trine Skei Grande vil la 16-åringer i Oslo øst få stemme ved neste lokalvalg som et prøveprosjekt, melder Dagbladet. På sikt ønsker Venstre stemmerett for alle 16-åringer, også i stortingsvalg. Også SV og MDG vil ha stemmerett for 16-åringer..

VG - 06 nov. 20 kl. 04:32

Soundtrack of Skei Grande

Ærlig og lettskrevet «virkelighetslitteratur» fra toppolitikken. Tidvis pinlig om partikolleger, og for overfladisk om det virkelig vanskelige..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 22:26

Fifty shades of alt annet enn «grått og kjedelig»

Trine Skei Grande angrer på at hun ikke holdt kjeft om hyrdestunden i åkeren..

NRK - 05 nov. 20 kl. 04:59

– Var nær ved å forlate regjeringen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande skriver i sin nye bok at Venstre var nær ved å forlate regjeringen under bompengestriden før kommunevalget i fjor. Venstre og Frp stod på hver sin side og statsministeren ga begge partiene et ultimatum..

NRK - 04 nov. 20 kl. 13:32

Norske politikere bekymret

Lysbakken (SV), Moxnes (Rødt) og tidligere Venstre-leder Skei Grande reagerer alle på Trumps tale i natt der han hevder å ha vunnet valget. Lysbakken kaller Trump en "udemokratisk bølle" og Moxnes krever en ny linje i forholdet til USA.

P4 - 31 aug. 20 kl. 17:48

Kjerkol: - Varsel omhandler ikke meg

Ingvild Kjerkol avkrefter at det er levert et varsel mot henne. Komitéleder i Trøndelag Ap, Arild Grande, sa i helgen at det kunne komme et varsel mot Kjerkol, dersom valgkomiteen innstilte henne som ny leder. Grande leverte i dag en bekymringsmelding, men Kjerkol sier til TV2 at hun ikke har trakassert noen, og at varselet heller ikke handler om henne.

P4 - 28 aug. 20 kl. 14:43

Grande: - Blir trolig kvinnelig leder

Lederen for valgkomiteen til Arbeiderpartiet Trøndelag Arild Grande sier de nå nærmer seg en konklusjon om hvem som blir innstilt som ny fylkesleder. Til VG sier Grande at de nærmer seg en konklusjon om at det blir en kvinnelig lederkandidat. Valgkomiteen bekrefter at Trond Giske ikke er lederkandidat..

P4 - 29 sep. 20 kl. 05:34

Mener Venstres EU-ja ikke vil mobilisere velgere

Den avgåtte Venstre-lederen Trine Skei Grande frykter partiets ja til EU ikke vil hjelpe dem å få nye, sårt tiltrengte velgere. Det var på Venstres landsmøte i helgen at et klart flertall stemte for at partiet skulle si ja til norsk EU-medlemskap. Grande mener dette er en debatt folk ikke er opptatt av.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 14:22

Venstre må tvile om EU uten Grande

En rolig og sindig Trine Skei Grande går av og overlater tvilen til nestemann..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 12:18

Trine Skei Grande i sin siste tale: Advarer partiet mot maktkamp og renkespill.

Trine Skei Grande holder nå sin siste landsmøtetale til Venstre som partileder..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 12:18

Trine Skei Grande advarte Venstre mot «maktkamp og renkespill»

I sin siste tale til Venstre som partileder advarte Trine Skei Grande partiet mot skadelig intern strid. Venstres langvarige lederkamp avsluttes denne helgen..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 06:45

Trine Skei Grande: – Gleder meg til å bli lokalpolitiker

Lørdag er det ugjenkallelig slutt: Etter ti år som Venstre-leder gir Trine Skei Grande (50) stafettpinnen videre. Nå skal hun vie kreftene til lokalpolitikk..

NRK - 23 sep. 20 kl. 09:23

Grande styreleder i ny stiftelse

Tidligere kulturminister Trine Skei Grande har blitt styreleder i den nyopprettede stiftelsen Oslo Middelalderby. Stiftelsen skal jobbe for å gjenoppbygge deler av Oslos eldre bebyggelse i Gamlebyen..

VG - 23 okt. 20 kl. 20:08

Musikkanmeldelse: Nye låter uke 43

Sandra Lyng, Ariana Grande, Ruben og Anna of the North: Her er noen av ukens viktigste låter lagt under anmelderlupen..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 19:16

Trine Skei Grande (V) er bekymret for ytringsfriheten ved Kunsthøgskolen. Tar betent debatt til Stortinget.

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) deler en bekymring for den frie debatten i akademia..

NRK - 05 okt. 20 kl. 15:14

Solsvik ny statssektretær for Melby

Anne Tørå Solsvik (V) blir ny statssekretær for kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Solsvik kommer fra PR-byrået First House. Før hun begynte i First House i 2015 var hun rådgiver for tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande, skriver NTB.

NRK - 04 okt. 20 kl. 16:35

Statssekretær fra Venstre går av

Jan-Christian Kolstø gir seg som statssekretær i Næringsdepartementet og rådgiver i Venstre melder Dagbladet. Kolstø er også pressekontakt for Venstres nylig avgått leder Trine Skei Grande..

Aftenposten - 31 aug. 20 kl. 15:16

Arild Grande fremmer bekymringsmelding om ukultur i Trøndelag Arbeiderparti

Arild Grande i Trøndelag Arbeiderparti kommer med bekymringsmelding om «hendelser og ukultur» i fylkeslaget, skriver han på Facebook..

NRK - 31 aug. 20 kl. 15:05

Grande fremmar bekymringsmelding

Leiaren av valkomiteen for Trøndelag Arbeidarparti, Arild Grande, har fremma ei bekymringsmelding om det han kallar hendingar og ukultur i partiet som bør bli rydda opp i..

NRK - 31 aug. 20 kl. 15:05

Grande legg fram bekymringsmelding

Leiaren av valkomiteen for Trøndelag Arbeidarparti, Arild Grande, har fremma ei bekymringsmelding om det han kallar hendingar og ukultur i partiet som bør bli rydda opp i. Blant krava er at ein får på plass etiske standardar for folk med leiarverv..

P4 - 29 aug. 20 kl. 20:25

Skal granske valgprosessen i Trøndelag Ap

Arbeiderpartiet sentralt vil gå gjennom valgprosessen i fylkeslaget i Trøndelag- Det varsler lederen av Trøndelag arbeiderparti Arild Grande. Konflikten mellom ham og den nyvalgte fylkeslederen Ingvild Kjerkhol skal gjennomgås etter at Grande advarte mot å instille henne som leder i et internt møte, melder NTB..

NRK - 29 aug. 20 kl. 20:13

Skal granske valgprosessen

Arild Grande, leder av valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti, varsler at partiet sentralt skal gå gjennom valgprosessen og konflikten mellom han og den nyvalgte fylkeslederen Ingvild Kjerkol, melder NTB. Grande advarte mot å innstille Kjerkol..

P4 - 29 aug. 20 kl. 11:21

Kjerkhol raser

Ingvild Kjerkol raser mot valgkomiteleder Arild Grande i Trøndelag Ap. Bakgrunnen er at Grande i går kveld sa at de har mottatt informasjon om at det kunne komme et varsel mot Kjerkol , hvis valgkomiteen innstilte henne som ny leder. – Han har brutt alt av rutiner for både valgprosesser og varsling.

P4 - 29 aug. 20 kl. 11:21

Kjerkol raser

Ingvild Kjerkol raser mot valgkomiteleder Arild Grande i Trøndelag Ap. Bakgrunnen er at Grande i går kveld sa at de har mottatt informasjon om at det kunne komme et varsel mot Kjerkol , hvis valgkomiteen innstilte henne som ny leder. – Han har brutt alt av rutiner for både valgprosesser og varsling.

Aftenposten - 29 sep. 20 kl. 07:13

Vrakes etter skandaledømminga sist – denne mannen dømmer MFK i kveld: – En av verdens absolutt beste

Björn Kuipers blir av mange regnet som verdens beste dommer. Tirsdag leder han playoffen mot Ferencváros i Budapest, mens Carlos del Cerro Grande må finne seg i å bli vraket..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:00

Trine Skei Grandes siste budsjettlekkasje: Over 30 milliarder til tog

GARDERMOEN (VG) Jernbane blir en klar vinner i dette budsjettet, sier avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:04

Trine Skei Grandes avskjedstale: – Dere blir ikke helt kvitt meg

GARDERMOEN (VG) Trine Skei Grande takker for seg som Venstre-leder, men lover å fortsette i partiet..

NRK - 26 sep. 20 kl. 12:10

Over 30 milliarder til tog

Avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande kommer lørdag med sin siste budsjettlekkasje. Over 30 milliarder kroner settes av til jernbanen, skriver VG. Fjorårets forslag innebar 26,8 milliarder kroner til jernbane.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt