Gjennomgang

Sunday, 18 August, 20:55

Nyheter om Gjennomgang

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 17:37

Varsler Gjennomgang etter pass og ID-fadese

Justisminister Jøran Kallmyr varsler en ekstern Gjennomgang av politiets håndtering av de nye ID-kortene og passene. I går skrev Aftenposten at prosjektet igjen er rammet av forsinkelser 12 år etter at de først ble lansert. Gjennomgangen skal gjøres av eksterne ressurser for å se hva som gikk galt.

NRK - 5 timer siden

Elbil bulker oftere enn fossilbil

Elbiler er overrepresentert på skadestatistikken, det viser en Gjennomgang Bilbransje24 har gjort. Deler man antall skader på antall biler, kommer elbilene dårligere ut enn fossilbilene. I gjennomsnitt var det i 2018 en skade for hver femte Tesla..

Dagbladet - I førrgår: 12:27

Skal ha bestilt utstyr på nettet før angrepet

Politiet gjennomfører nå en full Gjennomgang av alt Philip Manshaus kan ha kjøpt i forkant av moskéangrepet..

P4 - 07 Aug 19 kl. 09:31

Vil ha Gjennomgang av hele kraftpolitikken

Arbeiderpartiet krever nå en Gjennomgang av hele kraftpolitikken. Det skriver Aftenposten. Forrige uke uttalte statsminister Erna Solberg at det ikke er sikkert det blir noen nasjonal ramme for vindkraft på land.

Aftenposten - I førrgår: 17:23

Nye pass og ID-kort er forsinket for syvende gang. Nå varsler justisministeren Gjennomgang av politiets prosjektstyring.

Politidirektøren erkjenner at det er nødvendig å se «med friskt blikk på om arbeidet kan organiseres bedre»..

NRK - 13 Aug 19 kl. 14:22

Få med innvandrerbakgrunn

Kun tre av de 50 største selskapene i Norge har nordmenn med flerkulturell bakgrunn i konsernledelsen. Det viser en Gjennomgang PA Consulting Group har tatt, skriver DN..

Aftenposten - I førrgår: 16:01

Usman Sale fortsatt i Nigeria – Viking-sjef varsler full Gjennomgang av saken

– Vi er fortvilet, sier Eirik W. Henningsen om Usman Sales dokumentrot..

P4 - Igår: 09:46

Skal gjennomgå prosjektstyring

Justisminister Jøran Kallmyr og politidirektør Benedicte Bjørnland varsler nå en ekstern Gjennomgang av politiets prosjektstyring etter at nye ID-kort og pass ble kraftig forsinket. De nye passene og ID-kortene vil tidligst være klare i januar neste år, 12 år etter at de ble lansert av daværende justisminister Knut Storberget. Ifølge Aftenposten har regningen økt med over 600 millioner kroner..

P4 - I førrgår: 05:57

Skal ha bestilt utstyr på nettet

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus skal ha bestilt utstyr til angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum på internett. Det får Dagbladet opplyst. Politiet gjennomfører nå en full Gjennomgang av 21-åringens økonomi for å kartlegge innkjøp og planleggingen av angrepet.

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 06:08

Vil kaste listetopp ut av Frp etter muslimkritiske innlegg

Frp må ta en Gjennomgang og vurdere hva vi kan akseptere, sier lederen i Frps organisasjonsutvalg. Han vil kaste ut en lokal toppkandidat som støtter SIAN..

NRK - 12 Aug 19 kl. 02:47

Johnson vil skjerpe straffene

Statsminister Boris Johnson ønsker å styrke tilliten til straffesystemet i Storbritannia, og offentliggjorde søndag at han vil ha en Gjennomgang av straffene. – Vi har alle sett eksempler på at overgripere og drapsmenn slipper ut for tidlig, sa han..

P4 - 15 Aug 19 kl. 05:45

Store forskjeller i kommune

Det er enorme forskjeller på hvor mye midler kommunene i Norge nå har i fond. Det kommer fram i en Gjennomgang Nationen har gjort. Undersøkelsen ble gjort etter at statsminister Erna Solberg uttalte på tirsdag at det er feil å si det er et stort problem med kommuneøkonomien i Norge.

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 06:17

Boris Johnson vil skjerpe straffene og lover mer politi

Statsminister Boris Johnson offentliggjorde søndag at han vil ha en Gjennomgang av straffene voldsutøvere og seksualforbrytere får..

P4 - 12 Aug 19 kl. 05:42

Johnson vil skjerpe straffene

Statsminister Boris Johnson vil skjerpe straffene i Storbritannia. Han vil nå ha en Gjennomgang av straffene voldsutøvere og seksualforbrytere får for å styrke tilliten til straffesystemet. Han sier blant annet at han vil opprette 10.

P4 - 07 Aug 19 kl. 11:32

Flere har klaget på reisegiganter

Forbrukerrådet har bedt om en Gjennomgang av reisegiganters markedsføring av flyreiser. De har fått klager på at selskapene utelater viktige gebyrer, så prisen ser billigere ut enn den er. Forbrukerrådet sier til E24 at det er viktig at forbrukerne gis riktige prisopplysninger så man ikke blir ubehagelig overrasket..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 05:45

Vindkraftmotstanden skremmer: Ap vil ha en Gjennomgang av hele kraftpolitikken

Statsminister Erna Solberg sier at det kanskje ikke kommer en nasjonal ramme for hvor det kan bygges vindkraft. Den uttalelsen får Aps Espen Barth Eide til å kreve en vurdering av hele norsk kraftpolitikk..

P4 - 08 Aug 19 kl. 08:47

– Tidenes mest sentraliserende regjering

Mellom 2016 og 2018 har 237 kommuner mistet statlige årsverk. Det viser en Gjennomgang Nationen har gjort, der det kommer frem at de aller fleste distriktskommuner har en nedgang i antall statlige ansatte. – Dagens regjering er tidenes mest sentraliserende regjering, sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum..

E24 - 07 Aug 19 kl. 11:14

Forbrukertilsynet ber om Gjennomgang av reisebestilling-gigantenes prising

Flere klager på bestillingstjenestenes markedsføring av flyreiser, og hevder selskapene utelater viktige gebyrer: – Kan ha en villedende effekt, sier avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet. .

P4 - 02 Aug 19 kl. 14:25

Må gjennomgå varslinggsystemet

- Det er ikke første gang meteorologisk institutt ikke treffer riktig i forkant av ras og flom. Det sier leder av Energi- og miljøkomiteen på Stortinget, Høyres Ketil Kjenseth - etter rasene i Jølster. Farevarslet fra instituttet var lavere enn det det skulle være, og Kjenseth vil nå ha en ordentlig Gjennomgang..

VG - 28 Jul 19 kl. 11:03

Styrk barnevernet

40 norske kommuner har i dag færre enn fem ansatte i barnevernet, og er heller ikke en del av et interkommunalt barnevernsamarbeid. Det viser en Gjennomgang som Høyre har gjort..

P4 - 26 Jul 19 kl. 07:44

Høyre vil nekte småkommuner eget barnevern

Kommuner med færre enn fem ansatte i barnevernet kan ikke sikre en god nok tjeneste, mener Høyre. Ifølge en Gjennomgang partiet har gjort har 40 norske kommuner et barnevern med færre enn fem ansatte, skriver Aftenposten. Høyre vil nå gi kommunene året ut på å omorganisere seg, før Barne- og familiedepartementet får vurdere om de skal fratas tjenesten..

P4 - 26 Jul 19 kl. 16:11

- Betydelige skader etter avsporing

Det er betydelige skader på Nordlandsbanen i Namsskogan etter at et godstog sporet av i går. Det opplyser Statens havarikommisjon til Adresseavisen. De er på stedet og skal ha full Gjennomgang av vognene og skinnegangen.

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 12:04

Ett år til Tokyo-OL. Dette er de største norske medaljehåpene.

Etter OL-nedturen i Rio 2016 satte Olympiatoppen seg mål om åtte medaljer i Tokyo. Aftenpostens Gjennomgang viser at målet kan være innenfor rekkevidde..

P4 - 16 Jul 19 kl. 07:46

NAF: – Nye regler for EU-kontroll må revurderes

NAF krever nå en Gjennomgang av de nye reglene for EU-kontroller. Endringer som trådde i kraft i februar i år, gjør at bileiere selv kan bestemme når de tar EI-kontrollen så lenge det er før fristen. Det har ført til stor forvirring og bare i mai fikk 30.

P4 - 16 Jul 19 kl. 06:49

Frp får minst i bidrag

Frp er det partiet som får minst i pengegaver til valgkampen så langt. Fremskrittspartiet har fått 261 000 kroner i valgkampbidrag, det viser en Gjennomgang NTB har gjort. Høyre har fått mest, med 8,75 millioner kroner, som er en drøy million mer enn det Arbeiderpartiet har fått så langt..

P4 - 13 Jul 19 kl. 15:25

Mange etterlønnsavtaler blant helsetopper

Det er sjelden ulønnsomhet å slutte i jobben for landets helsetopper. Hele 16 av 28 helseforetak har avtaler om etterlønn til administrerende direktør. Det går fram av en Gjennomgang gjort av helseforetakene selv, koordinert av Helse Nord melder Dagsavisen..

P4 - 13 Jul 19 kl. 07:56

Strammer inn Lotto-sendingen

Lotto-sendingene på NRK skal bli mindre positive. Kulturdepartementet vil stramme inn markedsføringen til Norsk Tipping og endre TV-sendingens ensidige positive vinkling. Departementet mener også farene ved spill skal komme fram.

NRK - 09 Jul 19 kl. 10:25

Trygg Trafikk frykter flere ulykker

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) har startet en Gjennomgang av fotobokser på norske veier, for å redusere bruken. – Å fjerne fotobokser kan føre til flere drepte og hardt skadde i trafikken, sier Jan Johansen i Trygg Trafikk til P4..

E24 - 09 Jul 19 kl. 09:29

Tryg trafikk frykter fjerning av fotobokser: – Flere kan bli drept i trafikken

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) har startet en Gjennomgang av fotobokser på norske veier for å redusere bruken. Tryg trafikk frykter konsekvensene..

VG - 03 Jul 19 kl. 17:39

Sjakkforbundet varsler Gjennomgang av Carlsen-medlemmer etter VG-avsløring

VG har funnet flere dobbeltregistreringer, tvilsomme navn, og en 119-åring i medlemslistene til Offerspill SK. Nå varsler Norges Sjakkforbund at de skal gjennomgå listene på nytt..

VG - 03 Jul 19 kl. 17:39

Sjakkforbundet varsler Gjennomgang av Carlsen-klubb etter VG-avsløring

VG har funnet flere dobbeltregistreringer og tvilsomme navn i medlemslistene til Offerspill SK. I tillegg ble en person feilregistrert som 119 år gammel. Nå varsler Norges Sjakkforbund at de skal gjennomgå listene på nytt..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 22:52

Siv Jensen er bekymret for Frps dalende oppslutning i de store byene

På 20 år har Frps oppslutning i storbyene rast. Partileder Siv Jensen sier hun er bekymret og varsler en Gjennomgang for å finne årsaken..

Hegnar.no - 23 Jun 19 kl. 08:30

Varsler Gjennomgang av hele Askøys vannsystem

Askøy kommunes politikere vil undersøke 18 mil med vannrør etter at 76 personer ble lagt inn på sykehus etter å ha blitt syke av drikkevannet..

E24 - 25 Jun 19 kl. 22:34

IMF om USA: Gjeldsveksten er ikke bærekraftig

Neste måned vil USA ha hatt sin lengste oppgangsperiode noensinne. Men veksten vil bremse, og USAs gjeldsvekst er ikke bærekraftig, påpeker IMF i en Gjennomgang..

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:41

Mangler kvinnelige listetopper

I 34 av landets kommuner er det ingen kvinnelige listetopper til høstens valg. Det viser en Gjennomgang NRK har gjort. I Karmøy stiller 12 partier til valg, og alle har menn øverst på listen.

VG - 25 Jun 19 kl. 08:26

Drikkevannsskandalen: Sjekket gamle prøver – fant ikke uvanlig mye Campylobacter

Etter sykdomsutbruddet gjorde Haukeland universitetssykehus en Gjennomgang av eldre prøver fra Askøy. De tydet ikke på mer Campylobacter enn vanlig..

P4 - 23 Jun 19 kl. 20:29

267 eiendomsmeglere felt

Stadig flere klager på eiendomsmeglerne. Det viser en Gjennomgang Aftenposten har gjort. Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester fikk 101 saker i 2014, dette hadde økt til 159 saker i fjor.

P4 - 19 Jun 19 kl. 16:40

Fest og flyreiser med dine bompenger

En Gjennomgang NRK har gjort av regnskapene for de siste 3 årene i de fem nye, regionale bomselskapene, viser at både fuktige fester og flyturer er betalt på bilistenes regning. Nå krever samferdselsminister Jon Georg Dale opprydding..

P4 - 16 Jun 19 kl. 10:09

Ordførere med 2,8 millioner i snittformue

Norske ordførere har i snitt 2,8 millioner kroner i formue. Det viser en Gjennomgang NRK har gjort. 121 av landets ordførere har over en million i ligningsformue, og det er spesielt ordførere fra Høyre og Senterpartiet som trekker snittet opp.

NRK - 14 Jun 19 kl. 18:42

Ingen bakterier i vannet i Hurum

De nye vannprøvene fra Sandungen vannverk i Hurum påviser ingen bakterier. I tillegg har Viva IKS hatt en Gjennomgang av hvordan vannbehandlingen har fungert den siste tiden, og ikke funnet noen avvik. Dermed opphever de kokepåbudet..

P4 - 14 Jun 19 kl. 19:45

Ingen bakterier i vannet i Hurum

Det er ikke funnet bakterier i drikkevannet i Hurum Det viser de nye vannprøvene fra Sandungen vannverk. I tillegg har det vært full Gjennomgang av hvordan vannbehandlingen har fungert den siste tiden, og ikke funnet noen avvik. Dermed oppheves nå kokepåbudet for innbyggerne som får drikkevannet fra Sandungen vannverk..

Aftenposten - 06 Jun 19 kl. 20:22

Virkelighetens «Chernobyl»

HBO-serien «Chernobyl» har fengslet både anmeldere og publikum. Men hvor presist gjengir serien det som skjedde? Her kan du bli med på en historisk Gjennomgang – og se hvordan det ser ut i Tsjernobyl i dag..

P4 - 04 Jun 19 kl. 08:46

Bare en mobber er flyttet

Bare én mobber har måtte bytte skole siden den nye mobbeloven ble innført i 2017. Det viser en Gjennomgang NRK har gjort hos fylkesmennene. Da loven ble innført lovet regjeringen at det er de som utøver mobbing som skal måtte bytte skole.

NRK - 24 May 19 kl. 06:14

Varmere sommer i Arktis

Det ventes høyere sommertemperaturer i Arktis i år, slik også situasjonen var i fjor. Det viser en Gjennomgang av klimaforholdene som organisasjonen Pan-Arctic Climate Outlook Forums har gjort. Det forventes også mindre sjøis..

Hegnar.no - 22 May 19 kl. 17:22

Frp-nestleder vil utsette byvekstavtale for bergensregionen

Ordfører i Os og Frp-nestleder Terje Søviknes mener det trengs en full Gjennomgang av hele byvekstavtalen for bergensregionen og vil utsette undertegning..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt