Gjennomgang

Thursday, 20 June, 19:00

Nyheter om Gjennomgang

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 16:40

Fest og flyreiser med dine bompenger

En Gjennomgang NRK har gjort av regnskapene for de siste 3 årene i de fem nye, regionale bomselskapene, viser at både fuktige fester og flyturer er betalt på bilistenes regning. Nå krever samferdselsminister Jon Georg Dale opprydding..

P4 - 16 Jun 19 kl. 10:09

Ordførere med 2,8 millioner i snittformue

Norske ordførere har i snitt 2,8 millioner kroner i formue. Det viser en Gjennomgang NRK har gjort. 121 av landets ordførere har over en million i ligningsformue, og det er spesielt ordførere fra Høyre og Senterpartiet som trekker snittet opp.

NRK - 14 Jun 19 kl. 18:42

Ingen bakterier i vannet i Hurum

De nye vannprøvene fra Sandungen vannverk i Hurum påviser ingen bakterier. I tillegg har Viva IKS hatt en Gjennomgang av hvordan vannbehandlingen har fungert den siste tiden, og ikke funnet noen avvik. Dermed opphever de kokepåbudet..

P4 - 14 Jun 19 kl. 19:45

Ingen bakterier i vannet i Hurum

Det er ikke funnet bakterier i drikkevannet i Hurum Det viser de nye vannprøvene fra Sandungen vannverk. I tillegg har det vært full Gjennomgang av hvordan vannbehandlingen har fungert den siste tiden, og ikke funnet noen avvik. Dermed oppheves nå kokepåbudet for innbyggerne som får drikkevannet fra Sandungen vannverk..

Aftenposten - 06 Jun 19 kl. 20:22

Virkelighetens «Chernobyl»

HBO-serien «Chernobyl» har fengslet både anmeldere og publikum. Men hvor presist gjengir serien det som skjedde? Her kan du bli med på en historisk Gjennomgang – og se hvordan det ser ut i Tsjernobyl i dag..

P4 - 04 Jun 19 kl. 08:46

Bare en mobber er flyttet

Bare én mobber har måtte bytte skole siden den nye mobbeloven ble innført i 2017. Det viser en Gjennomgang NRK har gjort hos fylkesmennene. Da loven ble innført lovet regjeringen at det er de som utøver mobbing som skal måtte bytte skole.

NRK - 24 May 19 kl. 06:14

Varmere sommer i Arktis

Det ventes høyere sommertemperaturer i Arktis i år, slik også situasjonen var i fjor. Det viser en Gjennomgang av klimaforholdene som organisasjonen Pan-Arctic Climate Outlook Forums har gjort. Det forventes også mindre sjøis..

Hegnar.no - 22 May 19 kl. 17:22

Frp-nestleder vil utsette byvekstavtale for bergensregionen

Ordfører i Os og Frp-nestleder Terje Søviknes mener det trengs en full Gjennomgang av hele byvekstavtalen for bergensregionen og vil utsette undertegning..

VG - 24 May 19 kl. 16:29

Krigsveteraner frykter erstatnings-avslag: – Et slag i trynet

Flere veteraner som sliter psykisk etter å ha deltatt i internasjonale operasjoner får erstatnings-avslag på grunn av foreldelse, noe som ifølge Veteranforbundet ikke var tilfellet før. Forsvarsministeren lover en Gjennomgang av ordningen..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 06:24

Røe Isaksen vil ha ny Gjennomgang av ytringsfriheten

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil gjennomgå ytringsfriheten og kartlegge hvordan store selskap styrer offentligheten..

NRK - 20 May 19 kl. 07:31

Vil ha Gjennomgang av ytringsfridom

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil gjennomgå ytringsfridomen og kartlegge korleis store, private selskap styrer det offentlege rommet, skriv han i ein kronikk i Klassekampen. Han trekker fram korleis selskapa kan regulere informasjonen..

VG - 22 May 19 kl. 16:00

Frp-nestleder vil utsette byvekstavtale for bergensregionen

Ordfører i Os og Frp-nestleder Terje Søviknes mener det trengs en full Gjennomgang av hele byvekstavtalen for bergensregionen og vil utsette undertegning..

VG - 22 May 19 kl. 16:00

Frp-nestleder vil utsette byvekstavtale for bergensregionen

Ordfører i Os og Frp-nestleder Terje Søviknes mener det trengs en full Gjennomgang av hele byvekstavtalen for bergensregionen og vil utsette undertegning..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 18:06

Ap-leder Støre: Bompengemøtet er uttrykk for krise i Frp

Full Gjennomgang av kostnadene i alle prosjekter i Nasjonal Transportplan. Høyere statlig andel i finansieringen av kollektivutbygging i storbyene. Det er Ap-leder Jonas Gahr Støres svar på bompengeopprøret..

NRK - 17 May 19 kl. 06:31

Narkotikabeslag i Sverige øker

I fjor gjorde svensk politi nesten 50.000 beslag av narkotika, 10 prosent flere enn året før, ifølge en Gjennomgang gjort av Nationellt forensiskt centrum (NFC) for TT. Økningen fortsetter og alt tyder på ny rekord i 2019..

E24 - 18 May 19 kl. 20:59

Rekordhøye lønninger på Wall Street – tross børsras

Lønningene til toppsjefene for selskapene på S&P 500 steg med fem prosent i 2018, viser Wall Street Journals ferske Gjennomgang. .

E24 - 10 May 19 kl. 17:22

Forbrukslånsbankene får refs av Finanstilsynet: – Må erkjenne at vi må bli bedre

Norske forbrukslånsbanker refses av Finanstilsynet, som i sin Gjennomgang av bransjen har funnet en rekke forhold de mener er kritikkverdige..

Dagbladet - 15 Apr 19 kl. 16:59

Skal ha ny Gjennomgang av Norwegian-sminkeregler

Hovedtillitsvalgt for Norwegians kabinansatte synes de nye reglene «åpner for en friere måte å gå i uniform»..

Hegnar.no - 07 Apr 19 kl. 11:04

Legelisten.no overlever GDPR-Gjennomgang

Personvernnemnda overprøvde nylig et kritisk vedtak fra Datatilsynet mot nettstedet legelisten.no..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 05:19

- Foretaksmodellen er som en «skuddsikker bunkers»

Et ordføreropprør mot helseforetakene kan sette fyr på debatten under Ap-landsmøtet. Fagforbundets leder Mette Nord forstår sinnet. Hun vil ha full Gjennomgang og ny politikk..

NRK - 21 Mar 19 kl. 12:32

VG-sjef vil ha nøye Gjennomgang

VGs styreleiar, Torry Pedersen, seier til Medier24 at han vil ha ein «nærast kirurgisk» Gjennomgang av VGs dekning av Giske-saka. TV2 publiserte i går eit intervju med kvinna som dansa med Giske. Ho fortel at VG endra og vridde på sitata hennar..

Dagbladet - 05 Apr 19 kl. 09:39

Sjokkert Thorkildsen raser mot politiet

Skolebyråden krever full Gjennomgang av Oslo-politiets Twitter-bruk. - Jeg hadde ikke trodd jeg skulle oppleve at en byråd åpent går ut og kritiserer politiet for å gjøre jobben sin, svarer Lae Solberg i Høyre..

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 09:12

VG må gå stillere i gangene

VGs Gjennomgang etter Bar Vulkan-saken løser kanskje problemene internt i avisa, men konklusjonen gjør det umulig å lukke saken..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 05:53

Nå skal også Canada granske Boeing 737 MAX-tillatelsen

Canada vil ta en grundig Gjennomgang av myndighetenes godkjenning av flytillatelsen amerikanske luftfartsmyndigheter ga Boeings 737 MAX-fly..

NRK - 18 Mar 19 kl. 20:14

Vil stoppe rushtidsavgiften

Fremskrittspartiet vil ha full Gjennomgang av bompengeprosjektet på Nord-Jæren. Landsstyret i partiet vedtok i helga at deres egen samferdselsminister må inn i saken for å få fjernet rushtidsavgiften..

NRK - 19 Mar 19 kl. 04:25

Canada skal granske flygodkjenning

Canadiske myndigheter skal ta en grundig Gjennomgang av godkjenningen av flytillatelsen som amerikanske luftfartsmyndigheter ga Boeings 737 MAX-fly. To ulykker med flytypen gjør at det er stilt spørsmål ved godkjenningsprosessen..

NRK - 19 Mar 19 kl. 01:26

Takplate løsnet i Operaen

Flere på balkongplass måtte holde fast en takplanke som falt fra limingen i operahuset, så publikum på gulvet ikke ble truffet. Statsbygg varsler Gjennomgang. Hendelsen fant sted 8.

Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 09:42

Bør det lages flere barn når politiet ikke prioriterer å beskytte dem vi har?

Kan statsministeren i et land som ikke evner å ta vare på de barna det har, egentlig etterspørre flere? Sju år etter den tragiske Christoffer-saken, viser en Gjennomgang at nesten halvparten av barnemishandlingssaker blir behandlet så tregt at overgriperne får strafferabatt..

NRK - 23 Feb 19 kl. 19:58

Toll-ledelsen ble varslet

Ledelsen i Tolldirektoratet har unnlatt å etterkomme anbefalinger fra sine egne jurister om å stanse problematisk og mulig ulovlig aktivitet. Det kommer frem etter en Gjennomgang av interne e-poster som NRK har fått tilgang til..

Hegnar.no - 16 Feb 19 kl. 08:01

SV vil utvide pressestøtten

SV vil innføre en støtteordning for gratisaviser på nett. Partiet ønsker en full Gjennomgang og modernisering av pressestøtten..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 22:24

Nye sjokkfunn om barnevernsinstitusjoner: Over halvparten bryter loven

Dagbladets Gjennomgang viser lovbrudd ved 15 av 29 institusjoner. - Alvorlig, sier barnevernsjef Mari Trommald..

NRK - 12 Feb 19 kl. 00:09

Equinor investerer i Russland

Etter at Noreg i 2014 innførte sanksjonar mot Russland etter annekteringa av Krim, har Equinor fram til 2017 investert 2,2 milliardar i landet, ifølgje ei Gjennomgang Aftenposten har gjort av Equinors rekneskap..

NRK - 08 Feb 19 kl. 08:37

Stopper abortinnstramminger

USAs høyesterett tillater ikke Louisiana å innføre en lov som kunne ført til at de fleste abortklinikkene i delstaten måtte stenge. Lovforslaget settes dermed på vent i påvente av en bredere Gjennomgang..

VG - 07 Feb 19 kl. 04:45

Foreslår å heve aldersgrensen for helseattest for førerkort

Aldersgrensen for helseattest for førerkort bør heves fra 75 til 80 år, foreslår Vegdirektoratet og Helsedirektoratet. NAF etterlyser fortsatt en Gjennomgang av hvor god attesten egentlig er..

Dagbladet - 02 Feb 19 kl. 17:01

Varner vurderer flere nedleggelser

Varner-Gruppen legger ned Days Like This etter en Gjennomgang av resultatene i Norden. Nå skal virksomheten utenfor Norden under lupen..

VG - 06 Feb 19 kl. 00:12

Amnesty-rapport: – Emiratene gir våpen til opprørsgrupper i Jemen

En ny Gjennomgang gjort av Amnesty International skal vise hvordan våpen solgt til De forente arabiske emirater har endt opp hos opprørsgrupper som kjemper i den blodige krigen i Jemen..

Dagbladet - 23 Jan 19 kl. 21:52

Gjennomgang av regjeringsplattformen ord for ord: Halvparten er ren kopi

KrF krevde en «helt ny» regjeringsplattform. Slik ble det ikke..

NRK - 25 Jan 19 kl. 16:51

– Dommaren jobba med overgrepssaker

Dommaren som er sikta for å ha hatt materiale som viser overgrep mot barn, har vore dommar i seks overgrepssaker. Det viser ein Gjennomgang Oslo Tingrett har gjort. Dommaren nektar straffskuld og har slutta i jobben sin..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven nå - krever politisk Gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk Gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsminister..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven- krever politisk Gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk Gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsministerkandidat..

NRK - 19 Jan 19 kl. 12:24

Full Gjennomgang etter datakrasj

Sykehuspartner, som leverer datasystem til sjukehusa, vil sjå på om systema er gode nok. Fredag vart sjukehusa i Helse Sør-Øst lamma av datafeil..

NRK - 15 Jan 19 kl. 13:56

Lytter ikke til verneråd

Alle miljøfaglige råd som er gitt før utlysing av nye oljeblokker de fem siste åra, er ignorert. Det viser en Gjennomgang fra Naturvernforbundet, skriver Klassekampen. – Oppsiktsvekkende, sier leder i Naturvernforbundet, Silje Ask Lundberg til avisa..

VG - 08 Jan 19 kl. 12:44

Faktisk.no: Nei, Norge er ikke et av landene som har tatt imot lavest antall flyktninger i hele Europa

I en kommentar i svenske Aftonbladet hevdes det at Norge er på bunn i Europa i å ta imot flyktninger. Faktisk.no sin Gjennomgang viser at dette er helt feil..

Dagbladet - 26 Dec 18 kl. 08:52

Først døde jente (7) av sjokk og dehydrering. Julaften døde Felipe (8) i varetekt i USA

Kongressmedlem krever nå Gjennomgang av rutiner når barn settes i varetekt på den amerikanske grensa..

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 07:14

De har over 3000 straffesaker og 870 dommer. Dette er straffehistorikken til 113 gjengkriminelle.

I hver tiende straffesak fikk 113 ungdoms- og gjengkriminelle bare «et papir i hånden», såkalt påtaleunnlatelse, viser Oslo-politiets egen Gjennomgang..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt