Gjennomgang

Friday, 05 June, 13:43

Nyheter om Gjennomgang

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Zuckerberg lover Gjennomgang

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold. Det lovte toppsjef Mark Zuckerberg da han møtte ansatte denne uka. Ifølge nettstedet Vox fikk han kritikk fordi Facebook ikke reagerer på USAs president Donald Trump, slik Twitter og Snapchat gjør..

NRK - 18 timer siden

Reuters: Biden renvasket i Ukraina

En Gjennomgang av utredninger hos ukrainsk påtalemyndighet fant ikke tegn til at Hunter Biden gjorde noe galt, melder Reuters. USAs president Donald Trump ble stilt for riksrett for å ha bedt Ukraina finne bevis mot presidentkandidat Joe Bidens sønn..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 11:17

Rapport: Flere mangler ga koronakrise på sykehjem i Bærum

En Gjennomgang peker på svikt i informasjonsflyt og mangelfull opplæring som noen av årsakene til at Vallerhjemmet i Bærum ble hardt rammet av koronaviruset..

P4 - 29 May 20 kl. 07:57

Mange gikk i minus før krisen

Én av tre bedrifter som har fått koronahjelp fra staten var i minus allerede før krisen. Og nesten én av åtte bedrifter som har fått penger gjennom kompensasjonsordningen, hadde både underskudd og negativ egenkapital, viser en Gjennomgang NRK har gjort. Målet med krisemilliardene var å hjelpe levedyktige bedrifter.

P4 - 20 May 20 kl. 08:25

Nesten ingen utbedringer på landets dårligste veier

Det gjøres omtrent ingenting for å utbedre noen av de mest utsatte veistrekningene i Norge. Det viser en Gjennomgang fra NAF. To år etter at flere veistrekninger ble kåret til landets verste, har lite skjedd.

P4 - 19 May 20 kl. 06:28

Oslobedrifter får mer i krisestøtte

Det er store geografiske forskjeller i krisestøtte-utbetalingene til bedrifter. Det viser en Gjennomgang gjort av Klassekampen. Mens bedriftene i hele Norge utenom Oslo får i snitt 44.

P4 - 16 May 20 kl. 16:45

- For tidlig å granske

EU vil ha i gang en gransking av hvordan verdenssamfunnet har håndtert koronakrisen - men helseminister Bent Høie mener det er for tidlig. Flere land har reagert negativt på at EU, i forbindelse med et møte i WHO mandag, vil ta til orde for en gransking. Høie sier til Aftenposten at en Gjennomgang ikke bør settes i gang midt under krisen, og at vi trenger avstand for å forstå og evaluere årsaker og vedtak..

Dagbladet - 11 May 20 kl. 16:53

Vi gir Kina mer corona-makt

I etterkant av krisen bør WHO bli gjenstand for en omfattende Gjennomgang av struktur og styringsform. Videre må alle eventuelle politiske bindinger fram i lyset.

Aftenposten - 13 May 20 kl. 17:23

Vil bygge jernbane slik Nye Veier bygger motorveier

Sammenbruddet for Intercityplanene får nå fem partier på Stortinget til å kreve full Gjennomgang av norsk jernbaneutbygging. Flere roper på en parallell til regjeringens veiselskap Nye Veier..

P4 - 13 May 20 kl. 06:56

Stor variasjon i testkapasitet

Det er store variasjoner i testkapasiteten i norske kommuner, viser en Gjennomgang NRK har gjort. Bergen og Trondheim kan teste alle som ønsker det for koronasmitte, mens innbyggere i Oslo ikke er sikret en test selv om man har symptomer. Helsemyndighetene sa i slutten av april at det er nok utstyr og kapasitet på laboratoriene til å teste 100.

VG - 07 May 20 kl. 11:57

Er det sant at WHO hyller Sveriges Anders Tegnell?

Det har vakt oppsikt at WHO skal ha rost Sverige opp i skyene for sin svært så omdiskuterte korona-strategi. En nærmere Gjennomgang av hva WHO har sagt etterlater et noe mer blandet inntrykk..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 23:13

Ap varsler Gjennomgang av egne rutiner etter ungdomspartienes ulovlige studietur

Moderpartiene oppgir at de er restriktive med reiser av typen som ungdomspartiene fikk betalt ulovlig..

NRK - 30 Apr 20 kl. 09:26

En av fem deler data med smitteapp

Hver femte person over 16 deler Smittestopp-data med Folkehelseinstituttet (FHI), viser nye tall. Appen har den siste uken nesten 900.000 aktive brukere, viser en Gjennomgang av antallet mobiltelefoner som sender data inn til Folkehelseinstituttet..

P4 - 27 Apr 20 kl. 07:09

Storbyene støtter avkriminalisering av narkotika

De tre største storbyene i Norge støtter forslaget om av kriminalisere narkotika. Forslaget kommer opprinnelig for rusreformutvalget, som foreslår at reaksjonene på rusmisbruk skal endres fra straff til behandling. En Gjennomgang Klassekampen har gjort av høringssvarene viser at Oslo, Trondheim og Bergen altså støtter at dette skal bli straffefritt..

NRK - 22 Apr 20 kl. 17:58

Ni menn siktet for øl-underslag

Ni menn er siktet etter at øl for millioner er blitt stjålet fra Mack i Balsfjord. To av de siktede var ansatt ved Mack. Mack har mistanke om at tyveriet kan ha pågått i flere år.

NRK - 22 Apr 20 kl. 17:58

Ni menn siktet for underslag

Ni menn er siktet etter at øl for millioner av kroner er blitt stjålet fra Mack i Balsfjord. To av de siktede var ansatt ved Mack. Mack mistenker at tyveriet kan ha pågått i flere år.

P4 - 21 Apr 20 kl. 05:45

Få dør på intensivavdeling

Bare en av sju koronadødsfall i Norge så langt har skjedd på en intensivavdeling. Det viser en Gjennomgang Aftenposten har gjort. Tall fra Norsk intensivregister viser at av de 196 koronasmittede pasientene som har vært eller er innlagt på intensivavdelinger er 25 døde.

P4 - 21 Apr 20 kl. 08:57

Langer ut mot regjeringen

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum mener regjeringen ikke har forberedt Norge godt nok på kriser som korona. Til Dagbladet sier han at det er nødvendig med en full Gjennomgang av samfunnsberedskaoen og stille regjeringen ubehagelige spørsmål. Justisminister Monica Mæland sier at selv om Norge står i en krisesituasjon, så er ressursene klare til å møte andre hendelser, og at krisen vil bli evaluert i ettertid..

P4 - 17 Apr 20 kl. 05:39

18 ganger nei til bedre beredskap

Regjeringen har vraket alle 18 forslag som har kommet om å bedre samfunnsberedskapen i Norge de siste fem årene. Det viser en Gjennomgang Vårt Land har gjort av representantforslag. Hele 15 av forslagene er fremmet av Senterpartiet og handler blant annet om å styrke Norge på jordvern, matproduksjon, radio og legemidler.

P4 - 15 Apr 20 kl. 05:17

Trump stanser utbetalingene til WHO

Donald Trump stanser USAs innbetalinger til Verdens Helseorganisason, WHO. Det fortalte presidenten på sin daglige pressekonferanse om koronasituasjonen i natt, norsk tid. Trump sier han vil ha en midlertidig stopp av utbetalinger i påvente av en Gjennomgang av det Trump hevder er en grov feilhåndtering av utbruddet..

P4 - 16 Apr 20 kl. 07:41

Flere alvorlige voldshendelser i Oslo

Det har vært en rekke alvorlige voldshendelser i Oslo de siste ukene. En Gjennomgang av politiets twittermeldinger fra 13. mars til 12.

P4 - 16 Apr 20 kl. 17:25

Ap og SV vil gjennomgå hele koronaberedskapen

Granskningen av koronakrisen må innebære en Gjennomgang av hele pandemiberedskapen. Det sier Arbeiderpartiet og SV til VG. Blant annet foreslår de at granskningskommisjonen må gå lenger tilbake i tid enn det regjeringen har sett for seg for å kunne gi svar på om Norge var godt nok forberedt.

P4 - 11 Apr 20 kl. 16:21

Dødsraten blant koronasmittede øker

Dødsraten blant de som er smittet av koronaviruset på verdensbasis øker. Mens tall fra to uker tilbake viste at 4,7 prosent av alle som får påvist viruset dør, har dette nå steget til 6,1. Det viser en Gjennomgang NTB har gjort.

E24 - 10 Apr 20 kl. 18:26

Like før forskere ville om bord i «Kielland» for å undersøke spor etter en eksplosjon, ble plattformen senket

I nattens mulm og mørke ble en metallstump skåret av et av stagene til «Alexander L. Kielland»-plattformen. Analyser viste klare indikasjoner på en eksplosjon.

VG - 06 Apr 20 kl. 16:48

Faktisk.no: Dette vet vi om Dagbladets omstridte reportasje fra Grünerløkka

Ga folk virkelig faen i å holde avstand til hverandre eller var det ikke så ille likevel? Både oslofolk og Dagbladet har fått mye kritikk etter en videoreportasje fra Grünerløkka. Her er vår Gjennomgang..

P4 - 07 Apr 20 kl. 11:58

Setter Gjennomgang av trygdeskandale-saker på vent

På grunn av enorm pågang hos Nav som følge av koronakrisen, settes behandling av saker i trygdeskandalen på vent. Etter påske skulle Nav etter planen startet på sakene som gjaldt personer som hadde fått stans eller avslag på ytelser de kunne hatt krav på, Og det er i hovedsak i disse sakene at behandlingen utsettes, opplyser arbeids- og sosialdepartementet..

NRK - 02 Apr 20 kl. 16:20

AFP: Halve verden holder seg hjemme

Halve verdens befolkning er oppfordret til å holde seg hjemme eller i karantene som følge av koronaviruset, viser en Gjennomgang nyhetsbyrået AFP har gjort..

P4 - 02 Apr 20 kl. 16:30

Halve verden holder seg hjemme

Halve verdens befolkning er nå i karantene eller blir nå bedt om å holde seg hjemme på grunn av koronaviruset. Det viser en Gjennomgang nyhetsbyrået AFP har gjort..

VG - 03 Apr 20 kl. 12:09

Gladmelding: Nesten alle fylker anbefaler å gjennomføre privatisteksamenene

En Gjennomgang VG har gjort hos fylkeskommunene, viser at nesten alle anbefaler å gjennomføre vårens eksamener for privatister, selv om de som skulle vært avviklet rett etter påske blir forsinket..

VG - 28 Mar 20 kl. 16:06

Sp-Vedum vil granske norsk beredskap etter corona-krisen

Norge viste seg å være svært sårbart da corona-viruset traff nasjonen, ifølge Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Nå vil han ha en total Gjennomgang av samfunnets samlede beredskap mot alle tenkelige kriser..

P4 - 28 Mar 20 kl. 17:32

Sp vil granske beredskapen

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum vil han ha en total Gjennomgang av beredskapen i Norge når korona-krisen har roet seg. Han sier til VG at Norge viste seg å være svært sårbart da viruset traff nasjonen og vil nå ha en kommisjon som skal gjennomgå totalberedskapen. Vedum mener kommisjonen må gå kritisk igjennom beredskapen og sørge for at Norge er bedre forberedt neste gang..

P4 - 23 Mar 20 kl. 13:12

- Ikke dokumentert luftbåren smitte

Det er ikke dokumentert luftbåren smitte av koronaviruset. Det opplyser Folkehelseinstituttet, som har gått gjennom studier av viruset. Gjennomgangen viser at smitte i hovedsak kan spores tilbake til direkte eller indirekte fysisk kontakt.

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 14:22

Vil 14 dagers isolasjon stoppe viruset? Vi har sett nærmere på fire påstander fra Debatten.

Lege og forsker Gunhild Alvik Nyborgs NRK-opptreden vakte reaksjoner. Her er en Gjennomgang av noen av utspillene..

VG - 19 Mar 20 kl. 12:08

CNN: Norge har Europas tredje dyreste kongehus

I en Gjennomgang CNN har gjort av Europas kongehus, går det fram at Norge ligger på prislapp-toppen..

Dagbladet - 09 Mar 20 kl. 21:04

Full nedsmelting kaller på krisetiltak

Regjeringen varsler Gjennomgang av de økonomiske konsekvensene av coronaviruset. Tiltakene bør komme raskt..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 21:41

Rammes knallhardt: Barneidretten stoppes og penger forsvinner

Ringvirkningene i norsk idrett er store etter at koronaviruset for alvor har slått til i Norge. Her er en Gjennomgang av de viktigste konsekvensene akkurat nå..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 10:57

Sarpsborg: Museumsbygning i fare for å rase sammen

Det nasjonale kulturminnet St. Olavs Vold spises opp av hussopp. Det er mange hull å tette i kulturminnene i det nye Viken fylke, viser en Gjennomgang Aftenposten har gjort..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 21:41

Idretten rammes knallhardt: Barneidretten stoppes og penger forsvinner

Ringvirkningene i norsk idrett er store etter at koronaviruset for alvor har slått til i Norge. Her er en Gjennomgang av de viktigste konsekvensene akkurat nå..

P4 - 04 Mar 20 kl. 16:36

- Myte at boligmarkedet er en rask vei til formue

- Det er en myte at alle nordmenn bygger formuer i boligmarkedet. Det sier administrerende direktør i Eiendomsmeglerforbundet, Carl O. Geving.

Aftenposten - 01 Mar 20 kl. 11:32

Regjeringen vil halvere private purregebyrer. Men det er mye dyrere å glemme studielånet.

Lånekassen tar syv ganger så mye som inkassoselskapene for å sende purring. Nå vil de vurdere Gjennomgang..

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 17:38

Sjefen om Tønseths finske nedtur: – For dårlig

I fjor kom pallplassene på rekke og rad. Etter Didrik Tønseths 33. plass i Lahti varsler landslagstreneren en Gjennomgang av hva som har skjedd..

P4 - 04 Mar 20 kl. 06:51

Mange butikker selger alkohol til mindreårige

Vil ha legitimasjonsplikt for alle. Mange butikker selger alkohol til mindreårige helt ned i 13-årsalderen. Hver femte mindreårige kontrollør fra rusorganisasjonen Juvente fikk kjøpt alkohol i norske butikker i fjor, viser en Gjennomgang fra organisasjonen.

P4 - 04 Mar 20 kl. 05:27

Bryter instruks som skal hindre sløsing

I sju av ti forslag regjeringen sendte på høring i fjor, droppet departementene å utrede alternative tiltak. Det er statlige virksomheter pålagt å gjøre, for å hindre sløsing med skattebetalernes penger. En Gjennomgang Direktoratet for forvaltning og økonomistyring har gjort, viser at det kun i fire prosent av sakene ble vurdert alternative tiltak etter beste praksis, skriver Aftenposten.

P4 - 03 Mar 20 kl. 07:41

Nye trakasseringsvarsler i partiene

Det kommer stadig inn nye varsler om seksuell trakassering i de politiske partiene. Både Senterpartiet, Miljøpartiet de Grønne og Fremskrittspartiet har mottatt varsler siden nyttår. En Gjennomgang Klassekampen har gjort av varsler som har kommet inn siden sommeren i fjor, viser at det er MDG som har fått inn flest nye varsler, med fem varsler.

P4 - 27 Feb 20 kl. 08:21

Utvider siktelse etter dødsfall

En av de to mennene som er siktet i saken hvor en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø forrige uke, er også siktet for voldtekt. Forholdet gjelder ikke saken om den 17 år gamle jenta, opplyser politiet. Politiet mener mennene forlot jenta i en hjelpeløs tilstand.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt