Gikk

Saturday, 30 May, 20:06

Nyheter om Gikk

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 May 20 kl. 04:25

Blandet børsstart i Asia

Mens børsen startet opp i Tokyo mandag, Gikk den ned i Hongkong. I Fastlands-Kina sto det nesten helt stille. I Tokyo Gikk Nikkei-indeksen opp 1,37 prosent i den tidlige handelen, mens den bredere Topix-indeksen Gikk opp 1,16 prosent..

NRK - 25 May 20 kl. 02:39

Tokyo-børsen opp fra start

Det var oppgang i den tidlige børshandelen i Tokyo mandag, med forventninger om at regjeringen vil erklære slutt på den nasjonale unntakstilstanden. Nikkei-indeksen Gikk opp 1,37 prosent, mens den bredere Topix-indeksen Gikk opp 1,16 prosent..

Aftenposten - 3 timer siden

Endelig spilte Brann kamp igjen. Det Gikk ikke så bra.

Haugesund var klart best og slo Brann 3–0..

Aftenposten - 3 timer siden

Brann-treneren etter 0-3: – Vi manglet vilje og tæl. De banket oss.

Endelig spilte Brann kamp igjen. Det Gikk ikke så bra..

Aftenposten - 3 timer siden

Brann-treneren etter 0-3: – Vi manglet vilje og tæl. De banket oss.

Endelig spilte Brann kamp igjen. Det Gikk ikke så bra..

VG - 11 timer siden

Derfor Gikk Sverige sin egen vei under coronaen

Med covid-19 har Sverige havnet i sin første konflikt på liv og død i moderne tid..

Dagbladet - 22 timer siden

Var det da det klikka for Trump?

Det er vanskelig å vite nøyaktig når det klikka for Donald Trump. Men mye tyder på at da han Gikk til krig mot Twitter er øyeblikket. Nå driter han også i eget reir, skriver Morten Strand..

NRK - 1 time siden

En person funnet livløs i sjøen

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt Gikk på grunn utenfor Florø, opplyser politiet. De fikk melding om at båten hadde gått på grunn kl. 1735 lørdag ettermiddag, og ifølge politet var det kun en person ombord i båten..

NRK - 12 timer siden

18 tidligere klager mot betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene Gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 12 timer siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene Gikk ut på, ifølge CNN..

VG - 17 timer siden

Det hvite hus Gikk i «lockdown»

Flere journalister som jobber i Det hvite hus meldte natt til lørdag at sikkerhetstjenesten Secret Service hadde innført «lockdown»..

P4 - 1 time siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt Gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 17 May 20 kl. 15:22

Væpnet aksjon i Arendal

Væpnet politi Gikk til aksjon etter melding om at en mann Gikk rudnt med våpen i sentrum av Arendal i ettermiddag. Politiet har fått kontroll på mannen. Det viste seg at han Gikk rundt med et luftvåpen.

Aftenposten - 15 minutter siden

Person funnet livløs i sjøen etter grunnstøting ved Florø

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt Gikk på grunn nord for Florø lørdag..

VG - 5 timer siden

Første kamper i Norge etter coronapausen: Brann Gikk på smell i «vestlandsderbyet»

Det har ikke blitt spilt en fotballkamp i Norge siden nedstengningen 12. mars, men torsdag fikk toppfotballen grønt lys for treningskamper. Lørdag fikk Brann kjørt seg av «lillebror» fra sør..

NRK - Igår: 18:12

Oslo Børs endte uka med nedgang

Hovedindeksen på Oslo Børs Gikk ned 1,2 prosent fredag, og endte på 796,77 poeng. Uka endte likevel i pluss, med en oppgang på 0,9 prosent totalt sett..

E24 - Igår: 09:05

SSB: Laveste antall overnattinger noen gang

Aldri før er det målt så lavt antall overnattinger i april som i år. Verst Gikk det ut over hotellene, som hadde en nedgang på 87 prosent..

NRK - Igår: 04:13

258 år gammel konjakkflaske solgt

En sjelden 258 år gammel flaske med fransk konjakk Gikk for 118.580 pund, over 1,4 millioner kroner, da den var under hammeren ved auksjonshuset Sotheby's. Det finnes bare tre flasker Gautier Cognac fra 1762, ifølge auksjonshuset..

VG - I førrgår: 17:26

Takket nei til «Captain America» på grunn av angst

Angsten gjorde at Chris Evans nesten Gikk glipp av sitt livs rolle..

E24 - Igår: 05:43

258 år gammel konjakkflaske solgt for over 1,4 mill.

En sjelden 258 år gammel flaske med fransk konjakk Gikk for 118.580 pund, over 1,4 millioner kroner, da den var under hammeren ved auksjonshuset Sotheby's..

P4 - Igår: 06:06

Rådyr konjakk

I alkoholens verden blir alderdom verdsatt - og i går kveld Gikk verdien til himmels. En 258 år gammel flaske med fransk konjakk ble kjøpt for over 1,4 millioner kroner ved auksjonshuset Sotheby’s. Det finnes bare tre flasker av Gautier Cognac fra 1762, og den som ble solgt i går er den eldste som noen gang er solgt på en auksjon..

P4 - I førrgår: 12:54

Økte økonomiske forventninger

Forventningene til økonomien og sysselsettingen i EU viser nå et første tegn på bedring i mai. Indikatoren ESI, som måler tiltroen til økonomien, Gikk opp 2,9 poeng til 66,7. Det skjer etter en kraftig nedtur i flere måneder på rad.

NRK - Igår: 00:26

Børsnedgang i USA onsdag

Etter tre dager på rad med oppgang falt de toneangivende indeksene på New York-børsen torsdag. Dow Jones-indeksen falt 0,6 prosent. Den bredere S&P 500-indeksen Gikk ned 0,2 prosent.

NRK - Igår: 14:48

Brasils økonomi tilbake 1,5 prosent

Brasils økonomi Gikk tilbake 1,5 prosent i årets første kvartal, opplyser landets myndigheter. Landet er Latin-Amerikas største økonomi, og tilbakegangen visert bare de tidligeste effekten koronapandemien har hatt på økonomien..

Aftenposten - I førrgår: 23:22

Sykehjemmet ble nektet å teste beboere. Noen uker senere hadde 12 av dem mistet livet.

Hva Gikk galt ved et av de mest dødelige virusutbruddene i Norge? Svært mye, viser granskningsrapport..

NRK - 21 May 20 kl. 21:20

Skredfare i Nord-Norge

Folk oppfordres til å være forsikitg i skredutsatte områder i Nord-Norge etter flere snøskred. Torsdag Gikk et skred i Vågan kommune i Nordland og et over fylkesvei 87 i Tamokdalen i Troms. Også fire andre skred Gikk torsdag i Troms.

E24 - I førrgår: 10:44

Salgssvikt for Nissan – stenger fabrikker i Spania

Nissan fikk et underskudd på drøyt 61 milliarder kroner fjor, viser årsrapporten. Det er første gang siden 2009 at den japanske bilprodusenten Gikk i minus..

E24 - I førrgår: 08:34

SAS-sjefen varsler kriseemisjon og ny finansieringplan i juni: – Det er snakk om et betydelig beløp

SAS slapp torsdag resultatrapporten for sitt andre kvartal (februar-april) der det kommer frem at selskapet Gikk med et stort milliardunderskudd..

E24 - 27 May 20 kl. 18:32

317 millioner fosset ut av Hurtigruten på syv uker

Hurtigruten Gikk mot rekordresultat før coronakrisen skyllet inn over landet. Nå lider selskapets kontantbeholdning, samtidig som 14 av 16 skip ligger til kai..

P4 - Igår: 07:57

Mange Gikk i minus før krisen

Én av tre bedrifter som har fått koronahjelp fra staten var i minus allerede før krisen. Og nesten én av åtte bedrifter som har fått penger gjennom kompensasjonsordningen, hadde både underskudd og negativ egenkapital, viser en gjennomgang NRK har gjort. Målet med krisemilliardene var å hjelpe levedyktige bedrifter.

Dagbladet - 26 May 20 kl. 23:23

Sparket etter dødsfall

FBI gransker dødsfallet til en mann som Gikk bort kort tid etter at en politimann la kneet sitt mot nakken hans. Politimennene involvert i hendelsen har alle mistet jobben..

P4 - 26 May 20 kl. 12:46

Millionsmell for Vy

Koronakrisen førte til at Vy Gikk 77 millioner kroner i minus i årets fire første måneder. Smitteverntiltakene førte til en kraftig nedgang i antall passasjerer, opplyser selskapet. Totalt ble passasjernedgangen fra januar til april, på 30 prosent..

P4 - 27 May 20 kl. 17:09

Sendt til sykehus etter kråkeangrep

En person er sendt til sykehus for å ta stivkrampesprøyte etter at en kråke Gikk til angrep i Stockholm sentrum. I følge Aftonbladet skal kråka ha vært svært aggresiv og hakket og angrep personen..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 19:31

E18-forhandlingene mellom Oslo og Viken i ny vranglås

Forhandlingene om den nye E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum, en del av Oslopakke 3, Gikk igjen i vranglås. Partene skal ha nytt møte 16. juni..

VG - 26 May 20 kl. 19:26

Hurtigruten i krise

HAMMERFEST-BODØ (VG) Nær 3000 ansatte er permittert og 14 av 16 skip står ubrukt. Hurtigruten Gikk fra å kjempe for nye rekorder til å kjempe for en redningspakke..

Aftenposten - I førrgår: 18:07

Start hentet Bergan fra Glimt. Samtidig Gikk Stig Lillejords klient til samme klubb

Start bekrefter at Stig Lillejord har bistått dem i jobben med å hente Vegard Bergan. Samme dag ble Lillejords klient klar for Bergans gamle klubb. Lillejord og Start avviser dobbeltrolle..

P4 - I førrgår: 05:56

Ropstad: - Ingenting er tapt

- KrF kommer ikke til å gi opp kampen mot tidlig ultralyd og NIPT-testen. Det sier partileder Kjell Ingolf Ropstad to dager etter nederlaget i Stortinget, der flertallet Gikk inn for en rekke endringer i bioteknologiloven. Ropstad sier til Vårt Land at ingenting er tapt, men at det er krevende saker å mobilisere flertall i.

P4 - 27 May 20 kl. 05:56

Demonstrerte mot politivold

I USA Gikk demonstranter ut i gatene i Minneapolis i natt for å protestere mot politivold. En video som viser en hvit politimann sittende på nakken til en afroamerikansk mann som ligger nede har skapt sterke reaksjoner. Han sier flere ganger at han ikke får puste og ber politimannen fjerne seg, men uten å bli hørt.

P4 - 26 May 20 kl. 19:13

WHO urolig for høy spredning i flere land

Verdens helseorganisasjon roper varsko om koronaviruset som fortsetter å spre seg i høyt tempo i flere søramerikanske land. Ifølge organisasjonen akselererer viruset fremdeles i Brasil, Peru og Chile. Helseorganisasjonen Gikk nylig ut og sa at kontinentet er blitt det nye episentert for koronapandemien.

Dagbladet - 23 May 20 kl. 14:17

Her landet steinene

Roald Jordalen forteller at han advarte en gruppe turister om rasfare i området i Gudvangen. Timer seinere Gikk det et stort steinras..

NRK - 25 May 20 kl. 17:46

Oslo Børs med sterk oppgang

Hovedindeksen på Oslo Børs Gikk opp 2,12 prosent til 739,12 mandag etter forrige ukes fall. Også i Europa og Asia var oppgangen sterk. Norwegians aksje stoppet til slutt med en oppgang på hele 21,95 prosent til 3,60 kroner..

VG - 24 May 20 kl. 10:59

Barneidretten: kom i gang igjen!

Helsemyndighetene mente det var forsvarlig å åpne for tilnærmet normal aktivitet i barneidretten fra 1. juni, og Gikk ut med en pressemelding om dette..

E24 - 25 May 20 kl. 08:25

Solgte selskapet til Equinor – nå er han skuffet over selskapets USA-problemer

Bud Brigham mener Equinor kunne blitt en leder i produksjon av skiferolje etter at han solgte selskapet sitt til dem. Han er skuffet over hvordan det Gikk..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 14:40

Casper Ruud innfridde favorittstemplet i helnorsk turnering

Casper Ruud Gikk seirende ut av turneringen «Casper Ruud mot Norge» etter å ha slått Viktor Durasovic 3-2 i sett i finalen..

NRK - 24 May 20 kl. 14:58

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er fraktet til sykehus for videre kontroll, etter at bilen hun kjørte Gikk rundt på FV418 Gjerstadveien i Agder tidligere i dag. Politiet melder at bilberger er på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt