Gikk

Friday, 15 November, 11:22

Nyheter om Gikk

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 16:15

Historien som ikke tok slutt

Polen og Ungarn dyrker sitt illiberale demokrati. Hvordan Gikk det egentlig med «Øst-Europa» etter 1989? Og hvorfor Gikk det som det Gikk?.

P4 - 30 minutter siden

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det Gikk 14 dager fra alarmen Gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

NRK - I førrgår: 11:18

Viking Sky Gikk nesten på grunn

Havarikommisjonen har lagt frem foreløpig rapport med faktainformasjon om cruiseskipet Viking Sky. Der kommer det frem at skipet som fikk maskinstans på Hustadvika i mars, nesten Gikk på grunn. 479 personer ble evakuert med helikopter..

Dagbladet - 22 timer siden

Nå er det klart: «Ja, vi elsker» er Norges nasjonalsang

Et enstemmig flertall i Stortingets familie- og kulturkomité Gikk i formiddag inn for offisiell anerkjennelse..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 06:18

I dag får vi vite hva som Gikk galt da KNM Helge Ingstad havarerte. Dette er de ubesvarte spørsmålene.

Hva Gikk galt da Norges største krigsskip kolliderte med tankskipet Sola TS? I dag får vi svarene..

Klartale - Igår: 12:10

Viking Sky Gikk nesten på grunn

Skipet var svært nær en ulykke 23. mars. Det viser rapporten fra Havari-kommisjonen..

P4 - 16 timer siden

Krigshelten Aulie er død

Krigshelten Åge Aulie er død, 85 år gammel. Han var den siste gjenlevende grenselosen fra 2. verdenskrig.

NRK - 18 timer siden

Kritikk mot «mirakelpredikant»

Stiftelsestilsynet gir kraftig kritikk til predikanten Svein Magne Pedersen i Vennesla, skriver VG. De mener han har gitt dårlig informasjon til giverne. Han reklamerte for at gaver Gikk til byggingen av 24 barnehjem i India, hvilket ikke stemte..

Aftenposten - 18 timer siden

De Gikk glipp av datterens tre første år

– Vi vil at denne saken skal være med på å forandre barnevernet. Vibeke Morrissey og Ken Olsen har klaget saken sin inn for Menneskerettsdomstolen. Tirsdag faller dom i saken..

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:31

Tiltalt etter å ha skutt elg

En mann er nå tiltalt etter at han skjøt en elgkalv i utkanten av et boligfelt i Bodø i mars i år. Mannen sier elgen opptrådte truende overfor hans tre hunder. Han Gikk derfor hjem og hentet et gevær, før han Gikk tilbake og skjøt elgen.

VG - 4 timer siden

Skøyte-Ida tilbake på rett spor: Hard nøtt å knekke

Ida Njåtun (28) kan nesten ikke huske sist hun Gikk så fort som hun gjerne vil. Etter flytting til Stavanger med samboer Allan Dahl Johansson (21) og «et nytt år» med landslagssjef Bjarne Rykkje mener imidlertid VM-bronsevinneren fra 2015 at hun har funnet pallformen igjen..

Dagbladet - Igår: 11:52

18 alarmer om oljenivå før havariet

I en foreløpig rapport om Viking Sky skriver Havarikommisjonen at det Gikk 18 alarmer om lavt oljenivå på skipet i forkant av motorhavariet..

P4 - 2 timer siden

Tre kuer funnet på øy etter Dorians herjinger

Tre kuer som trolig la på svøm under Dorians herjinger i USA er nå funnet i live på en øy kalt Cedar Island. Flere titall hester og kuer ble drept under orkanen som traff USAs østkyst i september. Men for de tre kuene Gikk det altså bra.

Aftenposten - I førrgår: 06:04

Sju drept i bilbombe i Afghanistan

Sju mennesker ble drept og sju ble såret da en bilbombe Gikk av i Kabul onsdag morgen, opplyser afghanske myndigheter..

NRK - Igår: 16:41

Lasteskip Gikk på grunn

Eit lasteskip mista styringa og køyrte inn i ein fjellvegg ved Laupsneset i Vartdalsfjorden i Møre og Romsdal. Det melder VG. Ingen skal ha blitt skada.

VG - Igår: 13:09

Stopp for TV-såpen «I gode og onde dager»

NBC har fristilt alle TV-stjernene fra kontraktene sine – 55 år etter at den legendariske såpeserien Gikk på lufta første gang..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 06:37

Valg i USA i natt: Han hadde Trump i ryggen, men Gikk på en smell likevel

NEW YORK (Aftenposten): I 2016 vant Donald Trump valget i Kentucky med 30 prosentpoeng. Tirsdag Gikk hans guvernørkandidat på en smell..

Aftenposten - I førrgår: 06:04

Syv drept i bilbombe i Afghanistan

Sju mennesker ble drept og sju ble skadd da en bilbombe Gikk av i Kabul onsdag morgen, opplyser afghanske myndigheter..

P4 - 17 timer siden

Tok ikke med homofili i ny læreplan

Etter en rekke sterke reaksjoner på at homofili var utelatt i den nye læreplanen har kunnskapsministeren nå snudd. I alt 18 organisasjoner Gikk sammen i et felles utspill der de kritiserte at læreplanen manglet kjønnsidentitet, kjønnsutrykk og seksuell orientering. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner sier til TV2 at dette selvfølgelig skal være med og at elevene skal ha kunnskap om ulik seksuell orientering..

Aftenposten - Igår: 14:54

I februar kriget atommaktene mot hverandre. I helgen kom et historisk vendepunkt.

Krigsalarmen Gikk da indiske og pakistanske jagerfly krysset hverandres grenser i februar. Nå kan indere besøke viktig helligdom i Pakistan uten visum..

P4 - 1 time siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad Gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

NRK - I førrgår: 05:14

Sju drept av bilbombe i Kabul

Sju personer er drept og sju andre ble skadd da en bilbombe Gikk av i Afghanistans hovedstad Kabul onsdag. Det opplyser en regjeringstalsmann, ifølge Reuters. Eksplosjonen skjedde i nærheten av landets innenriksdepartement..

P4 - 17 timer siden

Homofili tatt inn i ny læreplan

Etter en rekke sterke reaksjoner på at homofili var utelatt i den nye læreplanen er det nå tatt med. I alt 18 organisasjoner Gikk sammen i et felles utspill der de kritiserte at læreplanen manglet kjønnsidentitet, kjønnsutrykk og seksuell orientering. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner sier i en pressemelding at dette selvfølgelig skal være med og at elevene skal ha kunnskap om ulik seksuell orientering..

NRK - I førrgår: 20:07

Forbrukerne taper på prissamarbeid

Forbrukerne kan ha tapt milliarder fordi store leverandører behandler dagligvarekjedene ulikt, mener Karl Munthe-Kaas i kolonial.no. Konkurransetilsynet Gikk i dag til razzia mot Norgesgruppen og Lilleborg som er mistenkt for ulovlig prissamarbeid..

Aftenposten - I førrgår: 16:46

Syklist i lagmannsretten etter å ha syklet i kollektivfelt

Politiet mener en syklist har var til hinder for trafikken på E18. Han ble frifunnet i tingretten, men politiet anket. Tirsdag Gikk ankesaken i lagmannsretten..

Aftenposten - I førrgår: 16:46

Syklist i lagmannsretten etter å ha syklet i kollektivfelt

Politiet mener en syklist har var til hinder for trafikken på E18. Han ble frifunnet i tingretten, men politiet anket. Tirsdag Gikk ankesaken i lagmannsretten..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 05:15

Luksusklokke satte ny verdensrekord

Urverket Gikk for 31 millioner sveitsiske franc lørdag, noe som gjør det til tidenes dyreste klokke solgt på auksjon..

P4 - I førrgår: 16:30

- Har gjort alvorlige funn

- Det er gjort så alvorlige funn hos såpeprodusenten Lilleborg at det var nødvendig med en razzia. Det sier avdelingsdirektør i Konkurransetilsynet, Beate Berrefjord, etter at tilsynet i dag Gikk til aksjon mot Lilleborg. De produserer merkevarer som Zalo, Milo og Blenda, og er eid av Orkla.

NRK - 11 Nov 19 kl. 07:10

Demonstrant skutt av politiet

I Hongkong skjøt politiet en demonstrant mens filming påGikk og ble sendt direkte på Facebook. Hendelsen skjedde da unge demonstranter skulle gå over et lyskryss i Sai Wan Ho-distriktet tidlig Hongkong-tid..

VG - 11 Nov 19 kl. 10:14

Hevder Trump-topper ville motarbeide presidenten

Et snaut år etter at hun Gikk av som USAs FN-ambassadør kommer Nikki Haley med oppsiktsvekkende påstander i ny bok. Men hun har ingen tro på at presidenten blir stilt for riksrett..

P4 - 02 Nov 19 kl. 19:46

TV2 Gikk i svart

TV-kanalen TV2 Gikk i kveld i svar i fire minutter. Årsken skyldes en nettverksfeil, og alle TV2s kanaler på lineær-TV ble rammet, opplyser mediesjef Jan Petter Dahl. Kanalen opplyser at de håper situasjonen er stabilisert, og at problemet er over..

NRK - 11 Nov 19 kl. 10:59

Russland fordømmer protester

Russland fordømmer opposisjonens protester i Bolivia og kaller situasjonen dramatisk etter at president Evo Morales Gikk av..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 17:50

Balotelli Gikk av banen i sinne etter rasistiske tilrop

Den italienske fotballstjernen Mario Balotelli Gikk av banen etter å ha blitt utsatt for rasisme i bortekampen mot Hellas Verona søndag..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 22:50

Dansefest i gamerdrakt

Alan Walker serverte Oslo Spektrum en storproduksjon hvor det visuelle Gikk hånd i hånd med musikken..

VG - 10 Nov 19 kl. 12:17

Det europeiske tilbakeslaget

Berlinmurens fall er symbolet på frihetsåret 1989, men 30 år etter ser verden annerledes ut enn mange trodde da 1980-årene Gikk mot slutten..

NRK - 11 Nov 19 kl. 01:22

Mexico tilbyr Morales asyl

Bolivias avgåtte president Evo Morales har fått tilbud om asyl i Mexico, opplyser mexicansk UD ifølge nyhetsbyrået AFP. Morales Gikk av søndag etter anklager om valgfusk. Han kunngjorde sin avgang i en TV-sendt tale..

NRK - 10 Nov 19 kl. 20:29

Henter opp bil fra Jølstravatnet

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 30. juli starter mandag. En mann i 50-årene fra Jølster omkom i raset som Gikk over fylkesvei 451.

P4 - 11 Nov 19 kl. 15:36

- Brøt regler før dødsras

– Osterøy kommune i Hordaland skulle ha krevd at skredfaren ble undersøkt før det ble gitt byggetillatelse til huset, som i desember 2017 ble truffet av et jordskred. Det mener en sakkyndig i politietterforskningen, skriver Bergens Tidende. En 38 år gammel kvinne døde da skredet Gikk rett gjennom huset.

NRK - 02 Nov 19 kl. 16:08

Nye demonstrasjoner i Oslo

Lørdag ble det igjen arrangert demonstrasjoner i Oslo mot Tyrkias militæroffensiv i Nord-Syria. I 14-tiden Gikk demonstrantene fra Jernbanetorget til Youngstorget. Markeringen Gikk rolig for seg og ble arrangert av kurdiske organisasjoner..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 20:18

Han var 15 første gang DDRs hemmelige politi tok ham

BERLIN (Aftenposten): Hansjürg Denscher var 15 år, langhåret og Gikk med hullete jeans på et kristent stevne. Så kom Stasi..

NRK - 10 Nov 19 kl. 15:30

Flere drept i bilbombe i Nord-Syria

Minst åtte personer skal være drept og tjue såret etter at en bilbombe Gikk av nordøst i Syria i nærheten av byen Tal Abyad, som er okkupert av Tyrkia. Det opplyser Tyrkias forvarsminister, som skylder på syriske kurdere..

P4 - 10 Nov 19 kl. 21:07

Starter heving av bil i Jølster

I morgen begunner abreidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 3. juli. En mann i 50-årene fra Jølster omkom da bilen ble tatt av raset, som Gikk over en vei.

VG - 10 Nov 19 kl. 19:48

Gabrielsen i gull-sjokk: - Jeg Gikk bare rundt og tenkte.. Faen, nå skjer det

MOLDE (VG) (Molde - Strømsgodset 4–0) Magnus Wolff Eikrem (29) styrte, serverte og scoret da Molde sikret seg gullet i Eliteserien to runder før slutt..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 15:49

Jensen innrømmer feil: - Gikk altfor langt

Eirik Jensen hevder han ble lurt av hasjbaron Gjermund Cappelens fasade..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 22:08

Rosenborg-supporter pågrepet av politiet under kamp. De andre Gikk i protest.

Underveis i kampen mellom RBK og Bodø/Glimt skal flere supportere ha blitt lagt i jern av sivilkledd politi. Politiaksjonen førte til at store deler av Kjernen forlot kampen i andre omgang..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt