Giftig

Wednesday, 14 November, 16:01

Nyheter om Giftig

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 06 Nov 18 kl. 12:37

- En Giftig cocktail

Norway Royal Salmon har lagt frem sine kvartalstall, og det er flere faktorer som ifølge analytiker blander seg til en Giftig cocktail..

Dagbladet - 03 Nov 18 kl. 21:54

Advarer mot Giftig dop som gir dødelig forgiftning

Ingen er egentlig ute etter PMMA, men sporadisk får noen brukere dessverre tak i det - i troen om at det er partydopet MDMA eller amfetamin, ifølge overlege Merete Vevelstad ved Oslo universitetssykehus..

NRK - 15 Oct 18 kl. 07:57

Ny giftlekkasje ved søppelfylling

Skedsmo kommune påsto at forurensningen i bekken og elven ikke var Giftig. Men eksperter NRK har snakket med sier den er så Giftig at det dreper alt liv i vassdraget. Nå er naboene redde..

Aftenposten - 20 Oct 18 kl. 23:00

Kronikkserie om ondskap: Skamløshet og ondskap er en Giftig kombinasjon | Gry Stålsett

Å være skyldig er ikke det samme som å være ond..

VG - 22 Oct 18 kl. 23:13

Giftig prosess og kald krig i KrF

Norsk politikks viktigste veivalg skjer i en atmosfære preget av mistillit, beskyldninger og kaos. Det kan bli skjebnesvangert for den som vinner til slutt..

Dagbladet - 09 Oct 18 kl. 21:49

"Dette er Galarana, den er ekstremt Giftig!"

Paul Stamets er soppforskeren som trekker fulle hus til sine foredrag i USA. Nå er han i Norge for å snakke om soppens medisinske muligheter – og hvordan vi kan redde planetens bier..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 19:00

Trump driver amerikansk opinion i motsatt retning av hva han selv står for | Jan Erik Snoen

Mannen er rett og slett så Giftig at nesten alt han tar i visner..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 19:00

Trump driver amerikansk opinion i motsatt retning av hva han selv står for | Jan Arild Snoen

Mannen er rett og slett så Giftig at nesten alt han tar i visner..

E24 - 25 Sep 18 kl. 14:15

Strateg tror ikke på kroneløft: – Slåss mot en Giftig cocktail

Kronen skulle egentlig ha vært sterkere enn den er nå. Men flere potensielle farer truer i horisonten, og holder kronen i sjakk, mener valutaekspert..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 20:43

Evakuerer etter gasslekkasje:- Den er Giftig og lettantennelig

Nødetatene har igangsatt evakuering etter en omfattende gasslekkasje i Sola kommune. Gassen er Giftig og tar lett fyr..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 20:43

Evakuerte etter gasslekkasje:- Den er Giftig og lettantennelig

Nødetatene igangsatt evakuering av flere titalls beboere etter en omfattende gasslekkasje i Sola kommune. Gassen er Giftig og tar lett fyr..

NRK - 21 Aug 18 kl. 13:46

Advarer mot Giftig røyk etter krasj

Allmennheten bes om å holde seg unna stedet der et svensk kampfly krasjet tirsdag formiddag, skriver Aftonbladet. Jörgen Persson i redningstjenesten i Östra Blekinge sier de anser røyken fra brannen som Giftig. Piloten skjøt seg ut før krasjen..

NRK - 01 Sep 18 kl. 18:27

Leitar etter vitne i Kim-sak

Politiet i Malaysia etterlyser to kvinner dei ønsker skal vitne i saka mot dei som står tiltalt for å ha drepe Kim Jong-nam, halvbroren til Kim Jon-un, skriv BBC. Kim Jong-un døydde i 2017 etter at nokon gnei eit Giftig stoff i ansiktet hans..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 14:40

Anestesilege tiltalt for drap med gassfylt gymball

En anestesilege i Hongkong er tiltalt for å ha drept kona og dattera ved å fylle en lekkende gymball med Giftig kullos..

NRK - 21 Aug 18 kl. 20:19

Evakueres etter gasslekkasje

Folk blir evakuert etter en gasslekkasje i Sola kommune i Rogaland. Gassen skal vere Giftig og lettantennelig..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 20:43

Sender varsel til 1500 - evakuerer etter gasslekkasje

Nødetatene har igangsatt evakuering etter en omfattende gasslekkasje i Sola kommune. Gassen er Giftig og tar lett fyr..

NRK - 21 Aug 18 kl. 19:47

Gasslekkasje på Sola

I forbindelse med veiarbeid på Sola i Rogaland, har en maskin kuttet en gassledning, melder politiet på Twitter. Gassen av typen metangass, er Giftig og lett antennelig. Det bes om at folk holder avstand mens sikringsarbeidet pågår..

Aftenposten - 06 Aug 18 kl. 18:47

Strandkjøkkenet

Alt fra havet som ikke er Giftig risikerer å havne på hans fat. Den ferskeste fascinasjonen er fiskesuppe med geléterninger av glassmanet..

P4 - 02 Jul 18 kl. 17:41

Opptil 70 evakuert grunnet Giftig røyk

Opptil 70 beboere blir nå evakuert på grunn av brannen som brøt ut i et avfallsanlegg i Nordreisa i Troms i går. Brannen er fremdeles ikke slukket, og beboerne evakueres på grunn av mulig Giftig røyk. Brannvesenet har kontroll, men melder at det vil ta flere dager å slukke brannen.

VG - 02 Jul 18 kl. 17:31

Evakuerer beboere fra brann: - Det er ikke noe behagelig

Det brøt søndag ut brann i et avfallsanlegg i Nordreisa i Troms. Nå evakueres opptil 70 beboere grunnet mulig Giftig røyk..

NRK - 24 Jun 18 kl. 16:05

– Ikke kontroll på Oppegård-brann

– Vi har åtte biler på stedet, men fortsatt ikke kontroll på brannen. Det brenner i to rekkehusleiligheter, sier Atle Rønning, vaktleder i Øst 110. Brannvesenet ber folk holde seg unna på grunn av Giftig røyk og at brannvesenet skal få plass..

NRK - 24 Jun 18 kl. 16:05

Ber folk holde seg unna brannen

– Vi har åtte biler på stedet, men fortsatt ikke kontroll på brannen. Det brenner i to rekkehusleiligheter, sier Atle Rønning, vaktleder i Øst 110. Brannvesenet ber folk holde seg unna på grunn av Giftig røyk og at brannvesenet skal få plass..

VG - 16 Jun 18 kl. 09:53

Ekstrem luftforurensing i India: Ber folk om å holde seg inne

Den indiske hovedstaden er teppelagt av en mørk tåke, så Giftig at den ikke kan lenger kan måles av monitorene..

VG - 16 Jun 18 kl. 09:53

Ekstrem luftforurensing i New Delhi: Ber folk om å holde seg inne

Den indiske hovedstaden er teppelagt av en mørk tåke, så Giftig at den ikke kan lenger kan måles av monitorene..

P4 - 06 Jun 18 kl. 13:20

Utrydder hjemløse hunder før VM

Arrangørene av fotball-VM i Russland skal nå være i gang med å utrydde hjemløse hunder i VM-byene. Ifølge The Guardian og The Telegraph ønsker byene å fremstå som innbydende og ryddige under VM, og da vil de ha vekk byenes to millioner løshunder. Drapsmetodene skal blant annet være Giftig mat og giftpiler, som ofte fører til at hundene kveles av sitt eget oppkast.

Aftenposten - 20 May 18 kl. 22:50

Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet og sprer Giftig damp

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde Stillehavet..

Dagbladet - 31 May 18 kl. 12:41

Støre ble flere ganger advart om «et Giftig miljø» i Ap

Det har over tid utviklet seg en konflikt mellom politikere og rådgivere i Aps stortingsgruppe. Konflikten har eskalert, og gir seg bisarre utslag. En kilde sammenligner tilstanden med en episode av Paradise Hotel..

P4 - 27 May 18 kl. 14:42

180 boliger evakuert

Opp mot 180 boliger evakueres i Re kommune i Vestfold på grunn av brannen i et avfallsanlegg. Det opplyser politiet nå i ettermiddag. Brannen brøt ut i 7-tiden i dag tidlig, og det brenner fortsatt.

NRK - 27 May 18 kl. 12:14

Revetal-brann vil vare lenge

Brannvesenet sier til NRKs journalist på stedet at brannen i Revacs lokaler vil vare i mange timer. – Det er plast som brenner, og røyken er Giftig, sier brannsjef Per Olav Pettersen..

P4 - 27 May 18 kl. 19:10

Tror anlegg vil kollapse

Brannvesenet tror deler av anlegget som har brent i Vestfold i over tolv timer vil kollapse. Det siver nå mindre Giftig røyk fra brannen etter at deler av bygningen er revet for å gjøre slukningsarbeidet lettere. Det ble på et tidspunkt beordret evakuering av 180 boliger, men beboerne har nå flyttet tilbake.

P4 - 28 May 18 kl. 20:25

Økokrim koblet inn i Vestfold-brann

Politiet har valgt å koble inn Økokrim i forbindelse med brannen i Revacs gjenvinningsanlegg i Vestfold i 2014. Tre ledere i selskapet ble den gang dømt for alvorlig miljøkriminalitet, etter at det begynte å brenne i et ulovlig avfallslager. Politiet mener det er grunn for at Økokrim ser nærmere på saken, skriver Tønsbergs Blad.

Dagbladet - 20 May 18 kl. 22:59

Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde havet..

Aftenposten - 20 May 18 kl. 22:50

Se de utrolige bildene: Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde Stillehavet..

NRK - 23 Apr 18 kl. 18:16

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye Giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 07 May 18 kl. 06:45

Vil ha båtvaskemaskin

Høyrepolitiker Kristoffer Lyngvi-Østerhus vil ha en båtvaskemaskin i Arendal havn, slik at båteierne skal slippe å bruke Giftig bunnstoff under båten for å hindre tilgroing av alger og skjell. Politikeren har nå lansert forslaget for havnestyret..

NRK - 05 May 18 kl. 18:11

FN advarer mot mer jordforurensing

Forurensing av jord er en økende trussel mot miljøet, advarer FNs mat- og landbruksorganisasjon i en rapport, der de slår fast at det er liten bevissthet om hvor alvorlig problemet er. FAO er særlig bekymret over Giftig avfall fra kjemisk produksjon..

NRK - 26 Apr 18 kl. 22:45

Eksplosjon ved raffineri i USA

Minst 11 personer er skadd etter en eksplosjon ved et oljeraffineri i delstaten Wisconsin. Flere hjem, skoler og sykehus er evakuert som følge av Giftig røyk fra brannen på anlegget..

Aftenposten - 07 Apr 18 kl. 20:41

Redningsarbeidere hevder 11 ble utsatt for Giftig gass i Douma

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep lørdag, ifølge hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer..

P4 - 07 Apr 18 kl. 20:49

Hevder seg utsatt for Giftig gass

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep i dag. Det melder hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer. Syriske myndigheter benekter at de har benyttet seg av kjemiske våpen..

NRK - 07 Apr 18 kl. 20:27

Hevder seg utsatt for Giftig gass

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep lørdag, ifølge hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer. Statlige syriske myndigheter benektet raskt at de hadde benyttet seg av kjemiske våpen..

Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:11

- Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte.

NRK - 04 Apr 18 kl. 03:26

Reuters: Myndigheter saksøker Hydro

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte. Søksmålet er på 250 millioner reais, snaut 600 millioner kroner, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 04 Apr 18 kl. 05:24

Reuters: Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte..

VG - 04 Apr 18 kl. 03:39

Reuters: Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte..

Aftenposten - 17 Mar 18 kl. 20:23

Suzanne Brøgger : – Den norske nasjonalismen er ikke så Giftig som den danske

Suzanne Brøggers nye bok er en kjærlighetserklæring til Norge, men hun pirker også i nordmenns selvgodhet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt