Giftig

Saturday, 21 July, 04:20

Nyheter om Giftig

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 02 Jul 18 kl. 17:41

Opptil 70 evakuert grunnet Giftig røyk

Opptil 70 beboere blir nå evakuert på grunn av brannen som brøt ut i et avfallsanlegg i Nordreisa i Troms i går. Brannen er fremdeles ikke slukket, og beboerne evakueres på grunn av mulig Giftig røyk. Brannvesenet har kontroll, men melder at det vil ta flere dager å slukke brannen.

VG - 02 Jul 18 kl. 17:31

Evakuerer beboere fra brann: - Det er ikke noe behagelig

Det brøt søndag ut brann i et avfallsanlegg i Nordreisa i Troms. Nå evakueres opptil 70 beboere grunnet mulig Giftig røyk..

NRK - 24 Jun 18 kl. 16:05

– Ikke kontroll på Oppegård-brann

– Vi har åtte biler på stedet, men fortsatt ikke kontroll på brannen. Det brenner i to rekkehusleiligheter, sier Atle Rønning, vaktleder i Øst 110. Brannvesenet ber folk holde seg unna på grunn av Giftig røyk og at brannvesenet skal få plass..

NRK - 24 Jun 18 kl. 16:05

Ber folk holde seg unna brannen

– Vi har åtte biler på stedet, men fortsatt ikke kontroll på brannen. Det brenner i to rekkehusleiligheter, sier Atle Rønning, vaktleder i Øst 110. Brannvesenet ber folk holde seg unna på grunn av Giftig røyk og at brannvesenet skal få plass..

VG - 16 Jun 18 kl. 09:53

Ekstrem luftforurensing i India: Ber folk om å holde seg inne

Den indiske hovedstaden er teppelagt av en mørk tåke, så Giftig at den ikke kan lenger kan måles av monitorene..

VG - 16 Jun 18 kl. 09:53

Ekstrem luftforurensing i New Delhi: Ber folk om å holde seg inne

Den indiske hovedstaden er teppelagt av en mørk tåke, så Giftig at den ikke kan lenger kan måles av monitorene..

P4 - 06 Jun 18 kl. 13:20

Utrydder hjemløse hunder før VM

Arrangørene av fotball-VM i Russland skal nå være i gang med å utrydde hjemløse hunder i VM-byene. Ifølge The Guardian og The Telegraph ønsker byene å fremstå som innbydende og ryddige under VM, og da vil de ha vekk byenes to millioner løshunder. Drapsmetodene skal blant annet være Giftig mat og giftpiler, som ofte fører til at hundene kveles av sitt eget oppkast.

Aftenposten - 20 May 18 kl. 22:50

Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet og sprer Giftig damp

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde Stillehavet..

Dagbladet - 31 May 18 kl. 12:41

Støre ble flere ganger advart om «et Giftig miljø» i Ap

Det har over tid utviklet seg en konflikt mellom politikere og rådgivere i Aps stortingsgruppe. Konflikten har eskalert, og gir seg bisarre utslag. En kilde sammenligner tilstanden med en episode av Paradise Hotel..

P4 - 27 May 18 kl. 14:42

180 boliger evakuert

Opp mot 180 boliger evakueres i Re kommune i Vestfold på grunn av brannen i et avfallsanlegg. Det opplyser politiet nå i ettermiddag. Brannen brøt ut i 7-tiden i dag tidlig, og det brenner fortsatt.

NRK - 27 May 18 kl. 12:14

Revetal-brann vil vare lenge

Brannvesenet sier til NRKs journalist på stedet at brannen i Revacs lokaler vil vare i mange timer. – Det er plast som brenner, og røyken er Giftig, sier brannsjef Per Olav Pettersen..

P4 - 27 May 18 kl. 19:10

Tror anlegg vil kollapse

Brannvesenet tror deler av anlegget som har brent i Vestfold i over tolv timer vil kollapse. Det siver nå mindre Giftig røyk fra brannen etter at deler av bygningen er revet for å gjøre slukningsarbeidet lettere. Det ble på et tidspunkt beordret evakuering av 180 boliger, men beboerne har nå flyttet tilbake.

P4 - 28 May 18 kl. 20:25

Økokrim koblet inn i Vestfold-brann

Politiet har valgt å koble inn Økokrim i forbindelse med brannen i Revacs gjenvinningsanlegg i Vestfold i 2014. Tre ledere i selskapet ble den gang dømt for alvorlig miljøkriminalitet, etter at det begynte å brenne i et ulovlig avfallslager. Politiet mener det er grunn for at Økokrim ser nærmere på saken, skriver Tønsbergs Blad.

Dagbladet - 20 May 18 kl. 22:59

Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde havet..

Aftenposten - 20 May 18 kl. 22:50

Se de utrolige bildene: Lavaen på Hawaii har nådd Stillehavet

Vulkanen som lekker og spytter ut lava på Hawaii skaper nå enda flere problemer. Giftig damp sprer seg i luften etter at lavaen nådde Stillehavet..

NRK - 23 Apr 18 kl. 18:16

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye Giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 07 May 18 kl. 06:45

Vil ha båtvaskemaskin

Høyrepolitiker Kristoffer Lyngvi-Østerhus vil ha en båtvaskemaskin i Arendal havn, slik at båteierne skal slippe å bruke Giftig bunnstoff under båten for å hindre tilgroing av alger og skjell. Politikeren har nå lansert forslaget for havnestyret..

NRK - 05 May 18 kl. 18:11

FN advarer mot mer jordforurensing

Forurensing av jord er en økende trussel mot miljøet, advarer FNs mat- og landbruksorganisasjon i en rapport, der de slår fast at det er liten bevissthet om hvor alvorlig problemet er. FAO er særlig bekymret over Giftig avfall fra kjemisk produksjon..

NRK - 26 Apr 18 kl. 22:45

Eksplosjon ved raffineri i USA

Minst 11 personer er skadd etter en eksplosjon ved et oljeraffineri i delstaten Wisconsin. Flere hjem, skoler og sykehus er evakuert som følge av Giftig røyk fra brannen på anlegget..

Aftenposten - 07 Apr 18 kl. 20:41

Redningsarbeidere hevder 11 ble utsatt for Giftig gass i Douma

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep lørdag, ifølge hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer..

P4 - 07 Apr 18 kl. 20:49

Hevder seg utsatt for Giftig gass

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep i dag. Det melder hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer. Syriske myndigheter benekter at de har benyttet seg av kjemiske våpen..

NRK - 07 Apr 18 kl. 20:27

Hevder seg utsatt for Giftig gass

Minst 11 personer har slitt med pusteproblemer etter at Øst-Ghoutas største by Douma ble rammet av luftangrep lørdag, ifølge hjelpeorganisasjonen Hvite hjelmer. Statlige syriske myndigheter benektet raskt at de hadde benyttet seg av kjemiske våpen..

Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:11

- Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte.

NRK - 04 Apr 18 kl. 03:26

Reuters: Myndigheter saksøker Hydro

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte. Søksmålet er på 250 millioner reais, snaut 600 millioner kroner, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 04 Apr 18 kl. 05:24

Reuters: Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte..

VG - 04 Apr 18 kl. 03:39

Reuters: Norsk Hydro saksøkes for lekkasje i Brasil

Myndighetene i den brasilianske delstaten Pará saksøker Norsk Hydro for en angivelig Giftig lekkasje ved aluminaraffineriet Alunorte..

Aftenposten - 17 Mar 18 kl. 20:23

Suzanne Brøgger : – Den norske nasjonalismen er ikke så Giftig som den danske

Suzanne Brøggers nye bok er en kjærlighetserklæring til Norge, men hun pirker også i nordmenns selvgodhet..

VG - 27 Feb 18 kl. 11:12

Mor fant Giftig slange i barnets matboks

En mor i Australia ble skremt da hun oppdaget en brunslange, en av de farligste i verden, som lå gjemt i matboksen som barnet skulle ha med seg på skolen..

Dagbladet - 26 Feb 18 kl. 18:58

Giftig paddeinvasjon truer økosystemet: - Kan få katastrofale følger

Den asiatiske padden ankom det østafrikanske landet for bare syv år siden. Nå truer den en rekke dyrearter..

NRK - 24 Feb 18 kl. 18:47

Hydro: – Lite truleg våre utslepp

– Det er ingenting som tyder på at det er utslepp frå Hydro Alunorte som har forgifta drikkevatnet til tusenvis av menneske i Brasil. Det seier Hydro til NRK. Det norskeigde raffineriet vert skulda for å ha lekka Giftig væske etter mykje uvêr..

Hegnar.no - 18 Feb 18 kl. 00:13

Lite Giftig fisk på norske sushi-restauranter

De fleste norske sushirestauranter har sluttet å bruke den helsefarlige fisken escolar til sushi, slår Mattilsynet fast etter en landsomfattende kontroll..

NRK - 17 Feb 18 kl. 21:42

Lite Giftig fisk på sushisteder

De fleste norske sushirestauranter har sluttet å bruke den helsefarlige fisken escolar til sushi, slår Mattilsynet fast etter en landsomfattende kontroll. Mattilsynet har hentet inn et 50-talls prøver fra hele landet, opplyser de i en pressemelding..

P4 - 06 Feb 18 kl. 05:37

Vet ikke hvor Giftig fisk er

Det kan ta mer enn 15 år mellom hver gang det blir undersøkt hvor Giftig fisk og annen sjømat er enkelte steder langs kysten. I for eksempel Sandnes har ikke innholdet av miljøgifter og tungmetaller i fisk og sjømat blitt undersøkt siden 2001. Seniorrådgiver Harald Nordås i Mattilsynet sier til Dagsavisen at om de hadde hatt penger ville de vurdert tilstanden oftere..

Dagbladet - 10 Feb 18 kl. 13:29

Skimedaljer med Giftig bakside

Langrennshelter og elitemosjonisters kamp mot sekundene er en alvorlig miljøtrussel..

NRK - 28 Jan 18 kl. 21:12

– Betent og Giftig konflikt i Ap

NRKs kommentator Magnus Takvam forklarer bakgrunnen for den bitre personstriden i Arbeiderpartiet som søndag resulterte i at sekretariatsleder Hans Kristian Amundsen trakk seg. Han kaller det «en betent og Giftig konflikt»..

NRK - 07 Feb 18 kl. 10:30

Får 900.000 til rydding

Miljødirektoratet gir 900.000 kroner til Bergen kommune for å starte opprydding av bunnen i Store Lungegårdsvann. Forurensning derfra risikerer å gjøre Puddefjorden Giftig igjen etter at oppryddingen der står ferdig, skriver direktoratet..

NRK - 07 Feb 18 kl. 10:30

Får 900.000 til rydding i Bergen

Miljødirektoratet gir 900.000 kroner til Bergen kommune for å starte opprydding av bunnen i Store Lungegårdsvann. Forurensning derfra risikerer å gjøre Puddefjorden Giftig igjen etter at oppryddingen der står ferdig, skriver direktoratet..

P4 - 21 Dec 17 kl. 17:00

Giftig røyk fra brann

Politiet advarer om Giftig røyk etter at et bolighus begynte å brenne i Mehamn i Finnmark. Huset er overtent. Alle beboerne har kommet seg ut og to av dem sjekkes av helsevesenet.

P4 - 20 Dec 17 kl. 19:22

Ap-topper advarer mot Giftig partikultur

Flere Arbeiderpartitopper har kviet seg for å uttale seg offentlig om seksuell trakassering og metoo-kampanjen. Det kommer fram i et opprop signert av sju fylkestopper. De advarer mot en Giftig partikultur der mange føler det ubehalgelig å uttale seg i media ettersom alt som sies tolkes inn i potensielle maktkamper, melder VG..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 15:15

Fryktet at oppropet mot «Giftig partikultur» skulle bli mistenkeliggjort

- Vi opplever at det er en partikultur som ikke er preget av åpenhet, sier Frode Jacobsen, leder for Oslo Ap..

NRK - 06 Dec 17 kl. 04:47

Babyer puster inn Giftig luft

Nesten 17 millioner babyer utsettes for luft som er så forurenset og Giftig at den kan skade hjernens utvikling. Det kommer frem i en rapport fra Unicef, skriver NTB. En stor andel av dem bor i Sør-Asia..

Dagbladet - 20 Dec 17 kl. 21:22

Partitopper i Ap: Har «kviet» seg for å uttale seg om #metoo-kampanjen

Seks partitopper fra Oslo Ap avslører at de ikke har villet uttale seg offentlig om seksuell trakassering før nå. Grunnen er ifølge dem en «Giftig partikultur»..

VG - 22 Dec 17 kl. 13:34

MiljøGiftig fastfood? – Nei takk, Burger King

Burgergiganten gjemmer seg bak at giftstoffene vi har funnet i emballasjen deres er lovlige. Det bør vi gjøre noe med..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 19:40

Partitopper i Oslo Ap med opprop mot «Giftig partikultur»

Syv partitopper i Oslo Ap sier de har kviet seg for å uttale seg om #metoo-kampanjen, i frykt for bli tatt til inntekt for maktkamp i partiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt