Gardermobanen

Wednesday, 28 September, 15:23

Nyheter om Gardermobanen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 sep 22 kl. 03:14

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen rettet

Signalfeilen som førte til forsinkelser på Gardermobanen og Sørlandsbanen tirsdag, kveld er rettet. Natt til onsdag opplyser Bane Nor også at de har løst strømproblemene på Hovedbanen, som skapte forsinkelser mellom Oslo S og Nyland. Signalfeilen på Gardermobanen førte tirsdag til at flere tog kjørte med redusert hastighet på deler av strekningen.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:23

Gardermobanen stengt mellom Eidsvoll og Gardermoen

Strømproblemer før til på Gardermobanen er stengt for trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Stengingen berører SJ Nords region tok mellom Oslo og Trondheim, samt Vys lokaltog og regiontog fra Oslo mot Eidsvoll og Hamar. Bane Nor opplyser ved 5-tiden at de jobber med å rette feilen.

NRK - 20 sep 22 kl. 23:23

Flere feil skaper problemer i togtrafikken

Signalfeil på Gardermobanen og Sørlandsbanen, samt strømproblemer i Oslo fører til forsinkelser i togtrafikken tirsdag kveld. Tirsdag kveld fører flere feil til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Det er blant annet strømproblemer i Oslo som fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nyland.

NRK - 20 sep 22 kl. 07:09

Togtrafikken: Signalfeil flere steder på Østlandet

Signalfeil på Gardermobanen fører til stengt trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn. Flytoget, regiontoget mellom Oslo og Trondheim, og en rekke lokaltog rammes av feilen. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

NRK - 20 sep 22 kl. 06:42

Signalfeil på Gardermobanen

Det er stengt mellom Eidsvoll og Oslo Lufthavn på grunn av en signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 30 jun 22 kl. 20:18

Gardermobanen stengt mellom Oslo S og Lillestrøm

Gardermobanen er stengt mellom Oslo S og Lillestrøm på grunn av feil på sporveksel, opplyser Vy. Banenor jobber med å rette opp i feilen, men det er usikkert når togtrafikken kan komme i gang igjen..

NRK - 03 maj 22 kl. 07:28

Gardermobanen er stengt

Gardermobanen er stengt mellom Oslo S og Lillestrøm etter en signalfeil ved Romeriksporten, det skriver Bane Nor på sine hjemmesider. Alle tog går nå på Hovedbanen i stedet, og Bane Nor understreker at alle reisende må belage seg på forsinkelser og innstillinger. Det er ikke kjent hvor lang tid det vil ta å rette opp feilen..

NRK - 21 sep 21 kl. 13:31

Feil på sporvekslar retta

Feilen med ein sporvekslar, som førte til problem for dei som reiste Gardermobanen tysdag, er retta. Mend det vil framleis vere forseinkingar og innstillingar i togtrafikken, opplyser Bane Nor..

P4 - 17 sep 20 kl. 04:53

Gardermobanen stengt etter påkjørsel

Gardermobanen er stengt mellom Kløfta og Gardermoen etter at en personer blitt påkjørt i natt. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt og sier dette er en tragisk ulykke. De håper å være ferdig med undersøkelser før morgenrushet starter, slik at den ordinære driften kan gjenopptas.

NRK - 17 sep 20 kl. 05:55

Gardermobanen åpnet igjen

Bane Nor varsler forsinkelser i togtrafikken etter at det natt til torsdag stengt for togtrafikk mellom Kløfta og Gardermoen. Årsaken til stengningen var en påkjørsel. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 17 sep 20 kl. 04:44

Gardermobanen er stengt

Togtrafikken er stengt mellom Kløfta og Gardermoen etter at en person er blitt påkjørt. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. Stengingen berører Flytoget, SJ Norges regiontog mellom Oslo og Trondheim og Vys ruter L12, R10 og R11.

NRK - 18 dec 19 kl. 09:42

Har rettet feil på Gardermobanen

Bane Nor opplyser at signalfeilen på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn er rettet. Passasjerer må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger..

Aftenposten - 18 dec 19 kl. 09:02

Signalfeil på Gardermobanen rammer flytoget

Gardermobanen er onsdag morgen rammet av en signalfeil, som skaper forsinkelser og innstillinger på en rekke toglinjer. Flytoget fra Oslo står stille..

NRK - 11 dec 19 kl. 17:58

Gardermobanen stengt

Gardermobanen er stengt mellom Lillestrøm og Oslo S på grunn av teknisk feil i Romeriksporten. Bane NOR vet ikke når togtrafikken kan komme igang, og ber passasjerene ta togene som går på Hovedbanen i stedet. Man må regne med forsinkelser..

P4 - 07 feb 20 kl. 09:50

Signalfeil skaper forsinkelser

De vil bli noen følgeforsinkelser etter Feil på signalanlegget på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn skaper forsinkelser. Det melder Bane Nor. Feilen er nå rettet, men passasjerer må belage seg på fulle tog før trafikken vil normalisere seg igjen.

Aftenposten - 07 nov 19 kl. 19:00

Trafikken på Gardermobanen stanset etter påkjørsel

Det er full stans i togtrafikken på Gardermobanen etter at en person ble påkjørt av toget ved Åråsen i Lillestrøm torsdag kveld..

P4 - 07 nov 19 kl. 18:42

Full stans på Gardermobanen

Det er full stans i tografikken på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn nå i kveld. Bane Nor melder at en hendelse ved sporet har stanset trafikken. De sier det avklarer situasjonen, noe som vil ta tid.

P4 - 02 dec 19 kl. 07:28

Romeriksporten åpen for tog

Signalfeilen er nå rettet på Gardermobanen - men reisende må fremdeles smøre seg med tålmodighet. Romeriksporten ble stengt for trafikk en periode i morgentimene, noe som førte til innstillinger og forsinkelser på strekningen mellom Oslo S og Lillestrøm. Nå er denne åpnet igjen, men reisende må likevel belage seg på forsinkelser, sier pressevakt i Bane Nor, Bård Bjerkaker..

NRK - 07 nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..

VG - 07 nov 19 kl. 21:09

Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

VG - 07 nov 19 kl. 21:09

Fortsatt forsinkelser, men Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

P4 - 24 jun 19 kl. 09:34

Gardermobanen står

Det er store problemer i togtrafikken nå etter en påkjørsel ved Lillestrøm stasjon. Bane Nor melder om forsinkelser og innstillinger på flere linjer, blant annet regiontog Oslo-Trondheim. Også Gardermobanen står stille.

NRK - 29 aug 19 kl. 13:27

Flytogtrafikken i gang igjen

Togtrafikken på Gardermobanen gjenåpnes etter full stans i morgen- og formiddagstimene torsdag..

NRK - 29 aug 19 kl. 08:20

Flytoget har innstilt samtlige tog

Over 18.000 lyn ble registrert over Østlandet natt til torsdag. Uværet rammer særlig togpassasjerer på Østlandet.

NRK - 24 jun 19 kl. 11:25

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken på Gardermobanen er i gang igjen mellom Oslo S og Oslo Lufthavn, men inntil videre går det færre tog enn vanlig. Flytoget går inntil videre hvert 20. minutt og det ventes at trafikken vil normalisere seg ganske snart..

NRK - 24 jun 19 kl. 09:17

Gardemobanen stengt for togtrafikk

Gardermobanen er stengt for togtrafikk etter en påkjørsel ved Lillestrøm. Reisende til Oslo Lufthavn må beregne ekstra tid. Det blir satt inn busspendel mellom Oslo S og Oslo Lufthavn, opplyser Vy.

Hegnar.no - 22 dec 18 kl. 07:22

Gardermobanen åpnet igjen

Feilen som førte til innstillinger og forsinkelser på Gardermobanen fredag, er reparert, og trafikken går igjen som normalt forbi stedet..

NRK - 22 dec 18 kl. 04:42

Gardermobanen åpnet igjen

Feilen som førte til innstillinger og forsinkelser på Gardermobanen fredag, er reparert, og trafikken går igjen som normalt forbi stedet. Bane Nor opplyste på Twitter litt etter klokken 4 natt til lørdag at banen var åpnet igjen..

NRK - 21 dec 18 kl. 19:01

Gardermobanen rettes trolig i natt

Feilen på Gardermobanen rettes tidligst natt til lørdag, melder Bane Nor. Det har vært forsinkelser og innstillinger på strekningen etter en signalfeil fredag ettermiddag..

NRK - 19 jan 19 kl. 01:41

Stans i togtrafikk ved Eidsvoll

Fra lørdag 19. januar kl. 01 til tirsdag 22.

NRK - 12 dec 18 kl. 10:40

Færre avganger på Gardermobanen

Et skinnebrudd like nord for Lillestrøm gjør at Flytoget har færre avganger og flere andre linje får innstillinger onsdag. – Utbedring pågår, vi håper at jobben er gjort i 13-tiden, melder Bane NOR..

Aftenposten - 09 jan 18 kl. 18:05

Forsinkelser og innstilinger på Gardermobanen

Et skinnebrudd mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn Gardermoen fører til forsinkede tog og innstillinger tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 12 dec 17 kl. 15:32

Gardermobanen: Romeriksporten er stengt

Det er stengt for trafikk mellom Oslo S og Lillestrøm..

NRK - 01 aug 17 kl. 05:53

Togtrafikken går som normalt

Både Kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk etter flere forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på Østlandet mandag kveld. Det er et strømbrudd som har ført til problemene i togtrafikken på Østlandet, skriver NTB..

P4 - 01 aug 17 kl. 05:01

Togproblemene løst

Både Kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk igjen etter forsinkelser og innstillinger på flere strekninger i går kveld. Det var et strømbrudd som har ført til problemene i togtrafikken på Østlandet. Reisende bes likevel sjekke med NSB for informasjon om togavganger.

Aftenposten - 31 jul 17 kl. 19:38

Togproblemer på Østlandet

Det var mandag kveld forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Gardermobanen og mellom Oslo S og Eidsvoll etter at strømproblemer førte til full stans..

Aftenposten - 31 jul 17 kl. 19:38

Togtrafikken går som normalt

Det var mandag kveld forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Gardermobanen og mellom Oslo S og Eidsvoll etter at strømproblemer førte til full stans..

P4 - 10 mar 17 kl. 16:53

Forsinkelser på Gardermobanen

Det har oppstått forsinkelser mellom Lillestrøm og Gardermoen i ettermiddag. Årsaken er en feil som hindrer grønt lys på sporene, skriver Bane Nor. Reisende bes følge med på nettsiden for siste oppdateringer..

Hegnar.no - 05 dec 16 kl. 12:48

Ny signalfeil på Gardermobanen

Kort tid etter at signalfeilen på Gardermobanen ble utbedret, dukket en ny feil opp. Feilen fører igjen til forsinkelser og innstilte tog..

NRK - 05 dec 16 kl. 12:12

Ny signalfeil på Gardermobanen

Kort tid etter at signalfeilen på Gardermobanen i dag ble utbedret, dukket en ny feil opp. Det fører igjen til forsinkelser og innstilte tog på strekningen Lillestrøm – Oslo lufthavn. Signalfeilen rammer også Flytoget..

Aftenposten - 05 dec 16 kl. 12:03

Ny signalfeil på Gardermobanen

Kort tid etter at signalfeilen på Gardermobanen ble utbedret, dukket en ny feil opp. Feilen fører igjen til forsinkelser og innstilte tog..

Hegnar.no - 05 dec 16 kl. 08:33

Signalfeil fører til forsinkelser på Gardermobanen

Problemer med signalanlegget fører til forsinkelser og innstilte tog på strekningen Lillestrøm – Oslo lufthavn..

NRK - 05 dec 16 kl. 08:22

Forsinkelser på Gardermobanen

Problemer med signalanlegget fører til forsinkelser og innstilte tog på strekningen Lillestrøm Oslo lufthavn. Jernbaneverket opplyser at feilen hindrer at det blir gitt grønt lys for togene. Signalfeilen rammer også Flytoget, ifølge NTB..

NRK - 18 aug 16 kl. 06:32

Gardermobanen stengt

Gardermobanen er stengt på strekningen Oslo-Lilestrøm på grunn av signalproblemer i Romeriksporten. Jernbaneverket må inn i tunnelen med en arbeidsmaskin for å rette feilen, og det vil ta tid. Flytoget og regiontog går via Hovedbanen..

Dagbladet - 18 aug 16 kl. 08:38

Gardermobanen åpnet igjen. Fremdeles forsinkelser

Store problemer i togtrafikken i morges..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com