Ganger

Tuesday, 12 December, 22:58

Nyheter om Ganger

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 03 Dec 17 kl. 20:33

Måtte pause kamp gjentatte Ganger fordi spillerne kastet opp

I India ble søndagens cricketkamp avbrutt tre Ganger. Spillerne fikk ikke puste, og de kastet gjentatte Ganger opp på grunn av landets luftforurensning..

Hegnar.no - 7 timer siden

Fem tips som kan spare deg for baksmell i januar

- For de fleste er det ikke noe problem å dra kortet noen ekstra Ganger..

VG - 9 timer siden

HIV-positiv mann solgte sex i Haugesund

Politiet sier mannen har vært i Norge for å selge sex flere Ganger, og at han har hatt mange kunder..

NRK - 29 Nov 17 kl. 12:47

Fire Ganger Grammy-nominert

Morten Lindberg fra Skien i plateselskapet 2L er nominert hele fire Ganger til Grammy-pris. Han er nominert to Ganger i klassen for beste surroundalbum, en for best produserte klassiske album, og som beste produsent av klassisk musikk..

Hegnar.no - 13 timer siden

Kunstig intelligens - analytikernes beste venn?

Kunstig intelligens hjelper analytikere til å dekke kanskje tre Ganger så mange selskaper..

P4 - 23 timer siden

Mann dømt for drapsforsøk

En 35 år gammel mann som var tiltalt for drapsforsøk på en 23 år gammel jente er dømt til tvunget psykisk helsevern. Det skriver Stavanger Aftenblad. Mannen slo kvinnen flere Ganger i hodet med en metallstang, etter at hun tok et bilde av en mann som ødela bilen sin..

Aftenposten - 09 Dec 17 kl. 18:00

#OnlyMe? | Ydmyk(et) mann

Enkelte Ganger kan det kanskje tenkes at vi menn misforstår dere kvinner..

P4 - 13 timer siden

16 års fengsel for Åmli-drapet

En 38-år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for drapet på sin 45 år gamle svoger i Åmli i Aust-Agder i fjor. Dommen er i tråd med aktors påstand. 38-åringen hevdet i retten at drapet skjedde i nødverge, men ble ikke trodd av Aust-Agder tingrett.

Dagbladet - 09 Dec 17 kl. 22:22

- Omfanget av varsler mot Davy gjorde at vi måtte gå i dialog med ham

Davy Wathne anklager sminkører for å aldri ha meldt ifra om uønsket seksuell oppmerksomhet. - Han har gjentatte Ganger blitt konfrontert med oppførselen sin, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2..

P4 - 17 timer siden

Fire pågrepet etter knivstikking i Oslo

Fire personer er nå pågrepet etter en knivstikkingsepisode på Furuset i Oslo i går kveld. En ung mann ble knivstukket flere Ganger i kroppen og ligger nå alvorlig skadd på sykehus, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth. Politiet vet ikke motivet for angrepet - og vil ikke bekrefte eller avkrefte om de involverte tilhører et gjengmiljø..

Dagbladet - 07 Dec 17 kl. 06:00

Best før, men ikke dårlig etter

Noen Ganger blir vår forfengelighet litt for ofte til en belastning for miljøet vårt..

P4 - I førrgår: 16:50

Reagerer på at Solberg ikke klappet under utdeling

Statsminister Erna Solberg unnlot bevisst å klappe under fredspristalen til ICAN-leder Beatrice Fihn i dag. Da Fihn fikk rungende applaus fra publikum, ble Solberg flere Ganger observert sittende helt stille. Til NRK sier Solberg at hun unnlot å klappe på de punktene regjeringen er uenig med ICAN..

P4 - 08 Dec 17 kl. 14:19

Avviste klage fra Islamsk Råd

Regjeringen har avvist klagen fra Islamsk Råd om å frata organisasjonen statsstøtte. Den årlige statsstøtten til Islamsk Råd har vært på 1,3 millioner kroner og har blitt utbetalt to Ganger årlig. Men nå er det altså slutt..

P4 - I førrgår: 16:50

Solberg holdt tilbake applaus under utdeling

Statsminister Erna Solberg unnlot bevisst å klappe under fredspristalen til ICAN-leder Beatrice Fihn i dag. Da Fihn fikk rungende applaus fra publikum, ble Solberg flere Ganger observert sittende helt stille. Til NRK sier Solberg at hun unnlot å klappe på de punktene regjeringen er uenig med ICAN..

P4 - 07 Dec 17 kl. 13:50

- Abdelloue legger opp

Vålerengas Mohamed Abdelloue skal ha bestemt seg for å legge opp. Den tidligere landslagsspilleren har slått opp kneskaden han har slitt med flere Ganger tidligere i karrieren, og ifølge VG gjør det at "Moa" er nødt til å gi seg med fotball..

P4 - 07 Dec 17 kl. 13:50

Abdelloue legger opp

Vålerengas Mohamed Abdelloue skal ha bestemt seg for å legge opp. Den tidligere landslagsspilleren har slått opp kneskaden han har slitt med flere Ganger tidligere i karrieren, og ifølge VG gjør det at "Moa" er nødt til å gi seg med fotball..

NRK - 08 Dec 17 kl. 14:04

Klage fra Islamsk Råd avvist

Kongen i statsråd har avvist klagen fra Islamsk Råd om å frata organisasjonen statsstøtte. Den årlige statsstøtten til Islamsk Råd har vært på 1,3 millioner kroner og har blitt utbetalt to Ganger årlig. Nå er det imidlertid slutt..

Klartale - 04 Dec 17 kl. 16:30

Julebukken blir «alltid» påtent

Bukken i Gävle i Sverige skal overvåkes. Den har blitt påtent 30 Ganger. Får den stå i fred i år?.

P4 - 07 Dec 17 kl. 23:38

Tidligere politimann fengslet i 20 år for drap på svart mann

En hvit, tidligere politibetjent er dømt til 20 års fengsel drapet på afro-amerikaneren Walter Scott i USA i 2015. Scott ble stoppet av politimannen på grunn av en ødelagt baklykt på bilen sin. Det endte med et basketak, og Scott ble skutt åtte Ganger mens han løp vekk.

VG - 05 Dec 17 kl. 08:54

Tidligere politileder tiltalt for beføling av kvinne

Som politioverbetjent med ansvar for trusselutsatte personer, skal mannen gjentatte Ganger ha befølt en kvinne som søkte hjelp hos politiet..

P4 - 05 Dec 17 kl. 21:37

Meldte om tilfeller av trakassering

KrFU-politiker Julia Sandstø varslet gjentatte Ganger om at hun ble trakassert og forfulgt av en eldre leder i ungdomspartiet, men sier til Aftenposten at hun ikke følte det hjalp å si fra. I ettertid har lederen trukket seg, og beklager i en e-post belastningen han har påført Sandstø, skriver avisen..

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Hagen vrakes

Valgutvalget vraker Carl I. Hagen fra Nobelkomiteen, fordi flertallet mener han ikke er valgbar. Utvalget har flere Ganger bedt Fremskrittspartiet om å foreslå en annen kandidatenn Hagen, som er varerepresentant til Stortinget, men Frp vil ikke.

NRK - 06 Dec 17 kl. 01:37

Varslet om trakassering

KrFU-politiker Julia Sandstø (20) sier hun varslet to KrFU-ledere flere Ganger om at hun ble trakassert og forfulgt av en eldre KrFU-politiker. – Det hjalp ikke å si fra, sier hun til Aftenposten..

P4 - 06 Dec 17 kl. 21:40

Tappet konto for millioner etter pengeinnsamling

Den familiedrevne Stiftelsen Ordet har tjent millioner av kroner ved å sende rusmisbrukere og kenyanere ut på gaten med innsamlingsbøsser. Det skriver VG i kveld. Styrelederen har ifølge avisen satt inn 2,3 millioner kroner til seg selv, til tross for at stiftelsen er ideell.

NRK - 27 Nov 17 kl. 20:33

Arrestert to Ganger for beføling

En 23 år gammel mann ble arrestert to Ganger for å beføle kvinner i Skien i dag. Mannen ble arrestert først klokken 14, deretter løslatt mot meldeplikt før han igjen ble arrestert etter å igjen ha befølt en kvinne på Skien Bibliotek klokken 19.35..

P4 - 06 Dec 17 kl. 13:43

Nobel-instilling uten Frp-kandidat

Valgutvalgets Nobel-innstilling har ingen navn fra Frp, fordi partiet ifølge stortingsflertallet ikke har spilt inn en valgbar kandidat. Flertallet av Ap, KrF, Venstre, Senterpartiet og SV har flere Ganger bedt Frp om å komme med en annen kandidat enn Carl I. Hagen, som er varerepresentant til STortinget.

P4 - 06 Dec 17 kl. 11:36

Odda frykter ny storflom

Odda kommune forbereder seg nå på en ny storflom. Det sier rådmann, Ole Jørgen Jondahl. NVE har gått ut med flomvarsel på Vestlandet og siden i går har det kommet opp mot 130 millimeter nedbør.

NRK - 04 Dec 17 kl. 01:21

Økt lakseeksport til Kina

Siste uke ble det eksportert 216 tonn norsk laks direkte til Kina. Det er fem Ganger mer enn de 40 tonnene i uken, som har vært nivået de to siste årene, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 05 Dec 17 kl. 06:47

Bitcoin-kursen setter nye rekorder

Tirsdag morgen koster en bitcoin 11650 dollar. Dette er nok en rekord og en oppgang på 1415 prosent på ett år, skriver DN. Eksperter advarte da kursen passerte prisen på en unse gull i januar.

NRK - 02 Dec 17 kl. 20:01

Svindal har vunnet

Aksel Lund Svindal er den første til å vinne i Beaver Creek fire Ganger. – For en maktdemostrasjon, sier NRK-ekspert Marius Arnesen..

Aftenposten - 03 Dec 17 kl. 13:50

Oslo før: Oslos tre boligrevolusjoner

Oslos byutvikling har gjort at byens befolkning tre Ganger fullstendig har måttet endre sin oppfatning av hvordan å bo..

NRK - 04 Dec 17 kl. 01:21

Økt lakseimport fra Kina

Siste uke ble det eksportert 216 tonn norsk laks direkte til Kina. Det er fem Ganger mer enn de 40 tonn i uken, som har vært nivået de to siste årene, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 07 Dec 17 kl. 09:04

Sikker på at Ustjugov går OL

Trener for de russiske langrennsherrene, Markus Cramer, er sikker i sin sak på at VM-kongen fra Lahti, Sergej Ustjugov, stiller til start når OL i Sør-Korea starter i februar. Det sier han til tross for at Russland nylig ble utestengt av IOC, og at eventuelle løpere må gå under nøytralt flagg. Cramer sier til TV 2 at selv om han vet lite om vet svært lite om hvilke kriterier som stilles for å kunne delta i OL, så skjønner han lite dersom Ustjugov ikke kan delta.

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 19:30

Julia Sandstø (20) ble trakassert i KrFU: – Det hjalp ikke å si fra

KrFU-politiker Julia Sandstø (20) varslet to KrFU-ledere gjentatte Ganger om at hun ble trakassert og forfulgt av en betydelig eldre KrFU-politiker. - Det hjalp ikke å si fra, sier hun..

P4 - 05 Dec 17 kl. 08:57

Politileder tiltalt for beføling

En tidligere politileder i Sør-Trøndelag er tiltalt for beføling. Det var som politioverbetjent med ansvar for trusselutsatte personer, at mannen gjentatte Ganger skal ha befølt en kvinne som søkte hjelp hos politiet, melder Adresseavisen. De seksuelle tilnærmelsene skal ha skjedd over en periode på mer enn to år.

P4 - 05 Dec 17 kl. 08:57

Politileder tiltalt for beføling

En tidligere politileder i Sør-Trøndelag er tiltalt for beføling. Det var som politioverbetjent med ansvar for trusselutsatte personer, at mannen gjentatte Ganger skal ha befølt en kvinne som søkte hjelp hos politiet, melder Adresseavisen. De seksuelle tilnærmelsene skal ha skjedd over en periode på mer enn to år.

Hegnar.no - 04 Dec 17 kl. 16:50

- Bitcoin er den største Ponzi svindelen noensinne

Davide Serra i Algebris Investments kaller bitcoin den største Ponzi svindelen noensinne - tre Ganger større enn Madoff. Her forklarer han kort hva som er forskjellen på bitcoin og Blockchain-teknologien..

Dagbladet - 02 Dec 17 kl. 21:58

Brødrene har besøkt pappa i fengsel nesten 50 Ganger

Mellom 6000 og 9000 barn har en forelder som sitter i fengsel. Mange holder det hemmelig, men ikke disse brødrene. De forteller om hvordan det er..

Dagbladet - 02 Dec 17 kl. 16:31

Trump snakket for første gang etter sjokksiktelsen: «Ingen sammensvergelse»

Donald Trump gjentok beskjeden tre Ganger etter at hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ble siktet for å ha løyet til FBI..

NRK - 03 Dec 17 kl. 16:15

Rådmann krevde fire årslønner

Avgangen til tidligere rådmann Erla Sverdrup i Dyrøy kommer til å gå hardt utover kommunens økonomi, skriver Nordlys. Hun får kritikk for å ha forhandlet seg fram til en sluttpakke på 1,2 millioner. Innledende krav var fire Ganger egen årslønn..

P4 - 04 Dec 17 kl. 20:07

Trump mener Flynn er urettferdig behandlet

USAs president Donald Trump mener tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er urettferdig behandlet. Flynn er siktet for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før presidentvalget, noe han har inrømmet å ha gjort. Trump satt i dag håndteringen av Flynn opp mot behandlingen av Hillary Clinton, som presidenten sier løy mange Ganger til FBI, uten at noe skjedde..

E24 - 04 Dec 17 kl. 06:10

Kina setter fart på lakseimporten fra Norge

Siste uke ble det eksportert 216 tonn norsk laks direkte til Kina. Det er fem Ganger mer enn de 40 tonn i uken, som har vært nivået de to siste årene..

P4 - 02 Dec 17 kl. 19:56

Svindal er historisk!

Aksel Lund Svindal er historisk etter at han vant utfor i i verdenscupen i alpint i kveld. Svindal er den første til å vinne i Beaver Creek fire Ganger, og viser en maktdemonstrasjon i kveld. Sveitsiske Beat Feuz ble nummer to.

NRK - 01 Dec 17 kl. 16:53

Barnehageleder tok ut millionlønn

Gjennom flere år har barnehagestyreren brukt lite på lønn til sine ansatte – og utbetalt millioner til seg selv. Nå krever kommunen tilbakebetaling. Barnehagens revisor har også konkludert med at lederen flere Ganger har gitt seg selv ulovlige lån..

NRK - 01 Dec 17 kl. 02:06

Meksikaner frifunnet for drap

Meksikanske Jose Ines Garcia Zarate ble torsdag frifunnet for drapet på en kvinne i San Francisco i 2015, melder CNN. Meksikaneren hadde blitt utvist fem Ganger fra USA, og drapet resulterte i en nasjonal debatt om innvandring..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt