Ganger

Saturday, 23 June, 13:20

Nyheter om Ganger

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 23 timer siden

Drapssiktet dømt flere Ganger

Mannen som nå er siktet for Sjøvegan-drapet i 1998, er domfelt flere Ganger i forskjellige tingretter rundt om i landet..

P4 - 11 Jun 18 kl. 11:16

Skal ha spilt «Optimist» 100 Ganger – da ringte naboen politiet

Måtte rykke ut to Ganger..

Hegnar.no - 21 timer siden

Ny arvelov: Vil øke pliktdelsarven

I forslag til ny arvelov øker regjeringen grensen for hva en arvelater er pliktig til å gi hvert sitt barn til 25 Ganger folketrygdens grunnbeløp..

NRK - 3 timer siden

Vil skjerpe straff for mobilbruk

Regjeringen ønsker å innføre prikkbelastning for brudd på forbudet mot å bruke håndholdt mobiltelefon under kjøring. Hvert brudd straffes med tre prikker. Blir du tatt to Ganger, er du bare to prikker unna et førerkortbeslag, melder TV 2..

NRK - Igår: 12:32

Lasere mot amerikanske fly

Lasere er blitt rettet mot amerikanske fly i Stillehavs-området over 20 Ganger siden september, opplyser amerikanske militærmyndigheter. Ifølge CNN tror USA at Kina står bak..

Hegnar.no - 18 Jun 18 kl. 08:39

Vil selge luksusvilla for 57 millioner

Prakteiendommen er solgt fire Ganger på under 12 år..

VG - 23 timer siden

Sjøvegan-siktet: Forsøkte å rane eldre dame – utvist fra Norge

Den nå drapssiktede mannen kom til Norge på 1990-tallet som tenåring og fikk opphold på humanitært grunnlag. Han er domfelt flere Ganger i mange forskjellige tingretter rundt om i landet..

P4 - Igår: 06:47

Nesten 900 innsatte på glattcelle

I løpet av 2016 og 2017 ble innsatte plassert på glattcelle eller lagt i belteseng 886 Ganger. Det viser en gjennomgang Bergens Tidende har gjort fra 23 norske fengsler. I nesten 40 prosent av tilfellene varte oppholdet på glattcelle i mer enn ett døgn.

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 09:25

Nå slipper pappa Arne å stikke Marcus (8) i fingeren flere Ganger i døgnet

En positiv nyhet, men fortsatt henger Norge etter andre land, mener Bjørnar Allgot i Diabetesforbundet..

P4 - I førrgår: 16:30

Ronaldo historisk etter ny scoring

Cristiano Ronaldo ble historisk da han scoret kampens eneste mål i Portugals 1-0-seier over Marokko i VM i dag. Det var nemlig Ronaldo sitt 85. landslagsmål, og så mange har aldri en europeer klart å score tidligere.

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 03:12

Kvinne i 30-åra angrep ansatte på bensinstasjon: En til legevakt med bittskader

En ansatt på bensinstasjonen skal ha blitt bitt tre Ganger av kvinnen..

E24 - Igår: 20:19

Kunderush etter Apple Pay-lansering: Nordea fikk syv Ganger flere nye kunder enn vanlig

Storbanken Nordea er sammen med Santander og Sbanken først ut med Apples betalingsløsning i Norge. Lanseringen førte til et rush av nye kunder og henvendelser på kundeservice til storbanken..

P4 - I førrgår: 14:27

Henlegger trusler mot Berg

Politiet henlegger en trusselsak mot miljøbyråd i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg. Hun har gjentatte Ganger mottatt brev med grove voldstrusler fra de samme personene, og det var Oslo kommune som anmeldte saken. Den er nå henlagt fordi politiet ikke har funnet ut hvem som har sendt trusselbrevene, skriver Nettavisen..

P4 - 18 Jun 18 kl. 13:41

Avslørt omfattende narkonettverk

Politiet på Romerike mener de har sprengt et nettverk som har stått bak omfattende narkotikaimport til Norge. Ifølge NRK er en av hovedmennene bak ligaen en av vennene til Nokas-dømte David Toska. Vennen er flere Ganger tidligere dømt for alvorlige narkotikalovbrudd.

P4 - 19 Jun 18 kl. 13:47

- Hadde håpet på lettelser

Boligprodusentene er skuffet over at regjeringen viderefører boliglånsforskriften uten de store endringene. Tidligere i dag ble det klart at forskriften, som blant annet gjør at boliglånskunder ikke får låne mer enn fem Ganger inntekten, opprettholdes fordi den har virket. Per Jæger, administrerende direktør, sier de hadde håpet på noen lettelser, særlig med tanke på de unge..

P4 - 19 Jun 18 kl. 11:47

Endrer ikke boliglånsforskriften

Boliglånsforskriften, som blant annet gjør at boliglånskunder ikke får låne mer enn fem Ganger inntekten, videreføres. Det sa finansminister Siv Jensen på en pressekonferanse for få minutter siden Reglene ble innført i januar i fjor for å stagge boligprisveksten og det er fortsatt behov for en slik ordning, sa Jensen..

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 16:14

De snudde like godt hele huset for å få panoramautsikt

Alt er målt og beregnet talløse Ganger, men vil det gå bra å heise opp og snu et 113 år gammelt sveitserhus?.

P4 - 19 Jun 18 kl. 13:22

- Fornuftig å videreføre boliglånsforskriften

- Det er fornuftig av finansminister Siv Jensen å videreføre boliglånsforskriften. Det mener direktør i Norske boligbyggerlags landsforbund, Thor Eek. Regjeringen velger å forlenge kravene om 15 prosent egenkapital og en lånegrense på fem Ganger inntekten.

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 08:31

Tørke gir urovekkende anslag for avlingssvikt

Ekstremtørken har rammet bøndenes avlinger. Tall fra flere fylkesmenn viser at erstatningsutbetalinger for avlingssvikt kan bli fem Ganger høyere enn vanlig..

P4 - 19 Jun 18 kl. 14:29

Schumann risikerer ny forvaringsdom

Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann risikerer en ny forvaringsdom etter å ha brutt et besøksforbud. Han fikk besøksforbud mot sin tidligere kone i Stavanger, noe politiet mener han har brutt to Ganger, melder NRK. Schumann er fremdeles på prøvetid etter at han ble løslatt fra forvaring for fire år siden..

Hegnar.no - 15 Jun 18 kl. 11:21

Enorme forskjeller i hvor mye kommunen krever for å søke byggetillatelse

De dyreste kommunene her i landet krever mer enn tre Ganger så mye som gjennomsnittet bare for å la deg søke om å få bygge hus. Forbrukerrådet er kritisk..

P4 - 18 Jun 18 kl. 10:16

Tiltalt for drapsforsøk på bussjåfør

En 37 år gammel mann møter i dag i Bergen tingrett tiltalt for drapsforsøk på en bussjåfør på Birkelundstoppen i Bergen i fjor. Ifølge tiltalen slo han løs på offeret gjentatte Ganger i ansiktet og kroppen, og brukte en nøkkelknipe som førte til at sjåføren mistet synet på det ene øyet. Flere ble vitner til hendelsen, men grep ikke inn fordi de fryktet for sitt eget liv.

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 09:25

Om fotball som poesi og skapelse

Fotball er ballfølelse, kvikke øyne og artisteri. Noen Ganger er det poesi, kunst og ren skapelse, skriver Atle Christiansen – bokanmelder og tidligere fotballspiller med gutte- og juniorlandslagskamper. Fremdeles åpen for comeback ....

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 21:19

Beskutt fire Ganger på Utøya. Nå seiler hun opp som het kandidat til å overta ledervervet i AUF.

– Jeg ble skutt, men verdiene overlevde. Dette sa Ida Libak til Aftenposten ett år etter at Anders Behring Breivik avfyrte minst fire kuler mot henne på Utøya i 2011..

P4 - 16 Jun 18 kl. 08:49

Ekstremtørke kan gi rekordstor erstatning

Ekstremtørken i mai vil trolig gi rekordhøy erstatningsbeløp til bøndene. Ifølge NRK anslås det utbetalinger på 200 millioner kroner som følge av avlingssvikt. Det er fem Ganger med enn det som er vanlig.

Aftenposten - 16 Jun 18 kl. 21:19

Skutt fire Ganger på Utøya. Nå seiler hun opp som het kandidat til å overta ledervervet i AUF.

– Jeg ble skutt, men verdiene overlevde. Dette sa Ida Libak til Aftenposten ett år etter at Anders Behring Breivik avfyrte minst fire kuler mot henne på Utøya i 2011..

Dagbladet - 13 Jun 18 kl. 08:54

Sparket agenten etter at mannlig kollega fikk betalt ti Ganger mer

Bandet Haim fikk sjokk da de oppdaget forskjellsbehandlingen..

P4 - 16 Jun 18 kl. 07:54

Dømt til 12 års forvaring for familievold

En familiefar i 50-årene fra Romerike er dømt til 12 års forvaring for å ha holdt sin kone og tre barn fanget under et voldsregime siden 90-tallet. Det skriver Romerikes Blad. Ifølge dommen utsatte han sine barn for omfattende grov vold, mishandling og drapstrusler gjennom hele oppveksten.

Dagbladet - 13 Jun 18 kl. 08:43

Nekter å refse Hadia

Hadia Tajik har flere Ganger utfordret Jonas Gahr Støres håndtering av Giske-saken. Likevel nekter Støre å kritisere sin nestleder..

Dagbladet - 13 Jun 18 kl. 23:14

35-åring dømt til 13 års fengsel for gjentatte voldtekter av stedatter

En 35-år gammel mann fra Rogaland ble onsdag dømt av Jæren tingrett til 13 års fengsel for å ha voldtatt sin stedatter gjentatte Ganger over lang tid..

VG - 15 Jun 18 kl. 11:25

Nå kan du få tre års fengsel for å smugle dyr

Nå bør du tenke deg nøye om før du tar med elfenben, slanger, reptiler, utstoppede dyr, haifinner og fuglefjær til Norge: Klima- og miljøminister Ola Elvestuen fikk flertall i statsråd i dag for å gi seks Ganger høyere straff for smugling av truede arter..

NRK - 14 Jun 18 kl. 08:57

Prosjektleder i konkurskarantene

Prosjektleder for den nye tunnelen til Stortinget, Leif Arne Hafstad, var i konkurskarantene, og var slått konkurs åtte Ganger, ifølge Dagbladet. Hafstad svarer at han tok over et prosjekt Stortinget hadde begynt på, og at han kom for å rydde opp..

VG - 14 Jun 18 kl. 09:44

Dagbladet: Prosjektleder for stortingstunnel var i konkurskarantene

Prosjektlederen for den nye tunnelen til Stortinget var i konkurskarantene, og var slått konkurs åtte Ganger tidligere, ifølge Dagbladet..

NRK - 14 Jun 18 kl. 08:05

Alarmerende rapport om Antarktis

En rapport publisert i magasinet Nature onsdag slår fast at 2700 milliarder tonn is har smeltet i Antarktis mellom 1992 og 2017, ifølge Sputnik. I perioden mellom 2012 og 2017 smeltet det tre Ganger mer is enn i den forrige femårsperioden..

NRK - 12 Jun 18 kl. 13:11

EU-enighet om Schengen-database

EU åpner for mer utstrakt bruk av SIS-databasen, der medlemslandene i Schengen utveksler opplysninger om personer som krysser grensene. SIS er den mest brukte databasen av sitt slag i EU. Hvert år sjekkes den mer enn 5 milliarder Ganger..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 15:26

Arbeidsmiljøet under Oslos skoledirektør Astrid Søgnen skal undersøkes på nytt

Flere Ganger tidligere er varsler mot direktører i Oslo kommune blitt undersøkt av eksterne revisjonsfirmaer. Da det i 2014 ble varslet om lederstilen til øverste sjef i Utdanningsetaten, ble det ikke gjort..

VG - 13 Jun 18 kl. 09:33

Dugnad for en trygg by

Oslo har møtt utfordringer fra gjengene mange Ganger. Og hver gang har byen vunnet og klart å slå gjengene tilbake.

Aftenposten - 12 Jun 18 kl. 17:22

Trump og Kim er kjempefornøyde. Resten av verden lurer på hva som skjedde.

SINGAPORE (Aftenposten): To Ganger tidligere har Nord-Koreas ledere lovet amerikanerne å avslutte atomvåpenprogrammet sitt. Tirsdag gjorde Kim Jong-un det på nytt..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 13:01

Oslo-området kan bli rammet av stort jordskjelv igjen. Vi vet bare ikke når.

Selv om Norge for meste er bygd på solid, gammelt grunnfjell, så har landet mange Ganger blitt rammet av jordskjelv. Det er sikkert at det kommer til å skje igjen..

P4 - 14 Jun 18 kl. 05:44

Bekymret etter flere dronehendelser

Avinor er bekymret over at det stadig oftere flys droner nær flyplasser. Det sier kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen. I går ble deler av flytrafikken ved flyplassen stanset to Ganger, på grunn av to forskjellige hendelser, der det ble observert droner nær Oslo lufthavn.

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 11:35

Ringte politiet da «den jævla naboen» spilte «Optimist» minst 100 Ganger

Det ble lite glasnost da naboen til Teigen-fansen sa «gi meg fri», og de svarte med «Jeg gi'kke opp». Til slutt ble politiet tilkalt for å si «adieu». Men da hadde alt blitt bra igjen..

VG - 13 Jun 18 kl. 21:02

Droner skapte flytrøbbel på Gardermoen to Ganger på én dag

Alle innkommende fly til Oslo Lufthavn ble stanset onsdag kveld, grunnet observasjon av en drone i luften. Det samme skjedde også kun fire timer tidligere – da en eiendomsmegler skulle ta bilder..

Aftenposten - 11 Jun 18 kl. 09:55

Oslos mektige bygningsdirektør mener minstestørrelsen på toromsleiligheter bør økes fra 35 til 42 kvadratmeter.

– Vi skulle ønske at kvaliteten på nye boliganlegg noen Ganger var bedre, sier Ellen de Vibe..

NRK - 11 Jun 18 kl. 03:28

Møter USA-ambassadør mandag

En av det amerikanske utenriksdepartmentets Korea-eksperter, USAs ambassadør til Filippinene Sung Kim, møter Nord-Koreas viseutenriksminister Choe Son-hui mandag, opplyser Sarah Sanders til Yonhap. De to har møttes flere Ganger før toppmøtet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt