Ganger

Sunday, 23 September, 04:21

Nyheter om Ganger

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 07:03

Danske turister fikk problemer - Røde Kors måtte rykke ut to Ganger

To danske turister var dobbelt uheldige da de skulle gå til Dalastølen turisthytte i Hordaland torsdag, men fikk bistand begge Ganger fra Røde Kors-mannskaper..

Hegnar.no - I førrgår: 09:02

Marihuana-aksjen ble pauset fem Ganger onsdag

Tilray tok aksjonærene med på en berg- og dalbane nesten uten like onsdag. Det gikk fra rus til bakrus og ny rus. På det mest var den opp 94 prosent, før den falt 60 prosent og deretter steg 40 prosent.

VG - 19 Sep 18 kl. 20:42

Nok et stortingsprosjekt får kostnadssprekk: Blir fem Ganger dyrere

Nok et byggeprosjekt som Stortinget har ansvaret for, går på en kostnadsmessig smell. Oppgraderingen av Wessels plass blir fem Ganger dyrere enn antatt..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 22:21

Cannabis-oppgang på rød Nasdaq

Handelen i aksje ble stoppet flere Ganger..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 21:16

Nok et stortingsprosjekt får kostnadssprekk

Nok et byggeprosjekt som Stortinget har ansvaret for, går på en kostnadsmessig smell. Oppgraderingen av Wessels plass blir fem Ganger dyrere enn antatt. .

Aftenposten - Igår: 08:55

Danske turister i dobbel redningsaksjon i Vaksdal

To danske turister var dobbelt uheldige da de skulle gå til Dalastølen turisthytte i Hordaland torsdag, men fikk bistand begge Ganger fra Røde Kors-mannskaper..

Dagbladet - Igår: 07:03

Røde Kors måtte hjelpe danske turister på villspor. Like etter måtte de ha hjelp igjen

To danske turister var dobbelt uheldige da de skulle gå til Dalastølen turisthytte i Hordaland torsdag, men fikk bistand begge Ganger fra Røde Kors-mannskaper..

Dagbladet - I førrgår: 21:51

Truls Svendsen: - Vi trenger begge en pause fra hverandre

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm elsker å jobbe med hverandre, men noen Ganger blir det for mye..

NRK - I førrgår: 15:12

NRK øker sendetid på «Debatten»

NRK har besluttet å sende «Debatten» to Ganger i uka. Fra november skal debattprogrammet sendes tirsdag og torsdag, hvorav tirsdagssendingen blir en kortere utgave på 29 minutter. Fredrik Solvang skal være programleder..

NRK - I førrgår: 13:59

CBS: Ticketmaster svindler kunder

Verdens største billettbyrå, Ticketmaster, beskyldes for å legge til rette for videresalg av overprisede billetter, melder CBS News. Ved at billettene blir solgt på en nettside eid av Ticketmaster, får selskapet betalt flere Ganger for samme billett..

Aftenposten - Igår: 10:44

Økning i antall knivdrap i London: Peguys sønn (17) ble drept på åpen gate

London, England (Aftenposten): Fotballtalentet Champion døde etter at han ble stukket 11 Ganger. Det samme skjer med stadig flere fargede, unge menn fra fattige bydeler i London..

Aftenposten - I førrgår: 20:11

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to Ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..

NRK - I førrgår: 20:57

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre Ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

VG - 18 timer siden

Bussjåfør: – Heller middelmådig sofasliter enn sjuk og stressa

Eg er ein middelmådig bussjåfør som ikkje fyller kalenderen min med timer på treningssenter 3-4 Ganger i uka og kulturarrangementer og fester kvar helg. Mange vil nok tru at eg er ein gruelig kjedelig person. Men eg har kommet fram til at livet som «middelmådig sofasliter» er mykje bedre enn å stresse seg sjuk!.

NRK - I førrgår: 13:59

Selger samme billetter flere Ganger

Verdens største billettbyrå, Ticketmaster, beskyldes for å legge til rette for videresalg av overprisede billetter, melder CBS News. Ved at billettene blir solgt på en nettside eid av Ticketmaster, får selskapet betalt flere gangar for samme billett..

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 06:00

Åpenhet for enhver pris?

Noen Ganger må hensynet til pasienten gå foran ønsket om åpenhet om legemiddelpriser..

NRK - 17 Sep 18 kl. 15:20

Dømt for over 160 overgrep

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel. Ifølge dommen fra Bergen tingrett skal mannen ha forgrepet seg på henne over 160 Ganger, skriver BT..

NRK - 18 Sep 18 kl. 14:13

Amper stemning under forklaring

Det var amper stemning i Stavanger tingrett da bistandstoppen Loai Deeb ble spurt ut om milliongambling og dokumentfalsk i dag. Dommeren måtte gjentatte Ganger be Deeb holde stemmen nede mens han forklarte seg..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 15:22

Sterk uro for enslige asylbarns kår i Norge

Regjeringen har gjentatte Ganger fått krass kritikk for oppfølgingen av enslige mindreårige asylsøkere. Dagens praksis er ikke god nok, ifølge Redd Barna..

NRK - 18 Sep 18 kl. 21:02

Kvinne tiltalt for vold mot hund

En 31 år gammel kvinne er tiltalt for å ha kastet hunden sin, en liten pomeranian, gjentatte Ganger i bakken. Hendelsen skal ha skjedd på Grünerløkka i Oslo 23. august i år, og kvinnen er tiltalt for forsettlig eller grovt uaktsomt å ha utøvd vold..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 09:02

Politiet jakter kvinne med rullebrett: - Slo ansatt på Coop i magen flere Ganger

Skal også ha truet med at hun hadde pistol..

VG - 19 Sep 18 kl. 20:47

Elverum herjet - vant for tredje gang på rad

( Elverum-Runar Sandefjord 38–29) Sigvaldi Gudjonsson herjet med Runar Sandefjord da Elverum vant med ni mål på hjemmebane. Islendingen scoret 12 Ganger, hvorav ni var spillemål..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 15:01

Forgrep seg på datteren 160 Ganger – dømt til fengsel i ni år og seks måneder.

Faren i 50-årene er dømt for seksuelle overgrep mot sin datter fra hun var åtte år. Hun har massive skader og har vært innlagt på sykehus de fire siste årene. Der legges hun daglig i belter..

VG - 17 Sep 18 kl. 15:49

Far dømt for å ha forgrepet seg på datteren 160 Ganger

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel..

VG - 18 Sep 18 kl. 05:41

Helsetopp slår alarm om nødsentral i hemmelig brev: «Kan gå ut over liv og helse»

Minst syv Ganger har operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt gjort feil som avslører en situasjon som kan sette menneskers liv og helse i fare, skriver Vestre Viken helseforetak i et internt brev til politiet..

VG - 17 Sep 18 kl. 13:25

Krever etterlønn fra stiftelse han er anmeldt for å ha underslått penger fra

Per Oluf Svendsen (69) er politianmeldt to Ganger for å ha tappet store beløp fra den private russtiftelsen han tidligere ledet. Nå krever han nesten fem millioner kroner fra den samme stiftelsen, derav en million i etterlønn og feriepenger..

Hegnar.no - 11 Sep 18 kl. 14:30

Alfred Berg Gambak banker børsen

De heldige har fått 35 Ganger pengene..

E24 - 16 Sep 18 kl. 13:32

To av fem nordmenn har allerede prøvd teknologien: – Stemmestyring blir viktig for netthandelen

Vinmonopolet har flere Ganger blitt kåret til Norges beste nettbutikk. Netthandelsdirektøren sier det er en merkedag når stemmestyringsteknologien nå forstår norsk..

Hegnar.no - 11 Sep 18 kl. 13:33

Dorian PLG: - Vi har ikke lukket døren for muligheter

Toppene i Dorian LPG og BW LPG har møttes flere Ganger..

VG - 13 Sep 18 kl. 15:51

Flere steinsprang: – Fjellet er blitt en god del svakere

RAUMA/OSLO (VG) Hele eller deler av et 15 Ganger 20 meter stort område på oversiden av Veslemannen raste ut torsdag ettermiddag i flere steinsprang..

VG - 13 Sep 18 kl. 15:51

Flere steinsprang fra Veslemannen - Dundret nedover fjellsiden

RAUMA/OSLO (VG) Hele eller deler av et 15 Ganger 20 meter stort område på oversiden av Veslemannen raste ut torsdag ettermiddag i flere steinsprang..

NRK - 11 Sep 18 kl. 15:03

Kastet syre, må i fengsel

Tre menn er dømt til fengsel imellom 11–13 år for 19 ran i London melder politiet. De skal flere Ganger ha kastet syre i ansiktet på ofrene, noen av dem fikk varige skader..

Dagbladet - 09 Sep 18 kl. 08:44

- Har spurt fem Ganger

Når fikk daværende forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) vite at fristen for sikring av objekter ble utsatt med ti år? Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar..

NRK - 30 Aug 18 kl. 10:55

Jensen snakket mye om kontanter

Eirik Jensen har i løpet av første del av forklaringen nevnt cash is king tre Ganger. Hans utstrakte kontantruk har vært et omstridt tema i rettssaken. Spesialenheten mener blant annet det er mistenkelig at han har satt inn kontanter en rekke Ganger..

NRK - 08 Sep 18 kl. 17:36

Kraftige angrep mot Idlib

Syriske og russiske jagerfly og militærhelikoptre har bombet den opprørskontrollerte Idlib-provinsen nesten 60 Ganger i løpet av lørdag. Minst fire sivile er drept, melder eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 11:36

Avskaffer EU sommertiden? Etter meningsmåling kan det bli slutt på å stille klokken to Ganger i året.

EU har utført en online-meningsmåling der 80 prosent av deltagerne vil ha slutt på at klokkene stilles to Ganger i året..

E24 - 31 Aug 18 kl. 07:03

Milliardløftene i Bodø: Innovasjon Norge møtte Hayes tre Ganger

Den mystiske amerikaneren som har satt Bodø på hode de siste månedene, møtte Innovasjon Norges, Invest in Norway tre Ganger, får E24 bekreftet..

NRK - 08 Sep 18 kl. 02:07

Person knivstukket i Oslo

En person har blitt knivstukket flere Ganger i armen i Brugata i Oslo, melder politiet på Twitter. Politiet søker nå etter en gjerningsperson som skal ha løpt fra stedet..

Aftenposten - 06 Sep 18 kl. 09:50

SSB anslår seks rentehopp

Statistisk sentralbyrå (SSB) tror Norges Bank kommer til å heve renten seks Ganger innen utgangen av 2021, kommer det fram i en fersk prognose..

VG - 08 Sep 18 kl. 07:24

Private målere avslører: Så ekstrem var nedbøren over Sørlandet

Skadene av nedbør som kom over Sørlandet fredag var to til tre Ganger større enn varslet, viser høykvalitets private værstasjoner..

VG - 07 Sep 18 kl. 11:14

Dommeren skeptisk til Cappelen: – Husker du dette?

BORGARTING LAGMANNSRETT (VG) Lagdommer Kristel Heyerdahl avbrøt flere Ganger da Gjermund Cappelen forklarte seg om tekstmeldingene mellom ham og medtiltalte Eirik Jensen..

VG - 28 Aug 18 kl. 16:14

Feilinformerte to Ganger om terrorsikring

To Ganger ga eks-justisminister Anders Anundsen (Frp) feil informasjon til Stortinget om at alle objekter i justissektoren var sikret mot terror – til tross for at Politidirektoratet hadde varslet at dette ikke stemte..

E24 - 06 Sep 18 kl. 09:53

Ferske prognoser fra SSB: Renten skal opp seks Ganger innen 2021

Statistisk sentralbyrå tror at rentehevinger vil føre utlånsrenten til 3,8 prosent..

Aftenposten - 05 Sep 18 kl. 10:18

Kraftig nedgang i antall mottagere av norsk kontantstøtte i Øst-Europa

Ved utgangen av juni i år eksporterte Norge kontantstøtte til ca. 344 polske statsborgere. Antallet var bortimot tre Ganger så høyt for noen år siden..

Aftenposten - 06 Sep 18 kl. 09:50

SSB anslår seks rentehevinger innen utgangen av 2021

Statistisk sentralbyrå (SSB) tror Norges Bank kommer til å heve renten seks Ganger innen utgangen av 2021, kommer det fram i en fersk prognose..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt