GÅlÅoslo

Torsdag, 24 September, 10:41

Nyheter om GÅlÅoslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 5 timer siden

Lederen i Oslo Ap vil på Stortinget

Leder i Oslo Ap Frode Jacobsen varsler han at han ønsker å sitte på Stortinget neste periode. – Jeg vil lage politikk, og jeg vil gjøre en jobb for oslofolk og for Oslo Arbeiderparti, sier Oslo Aps leder Frode Jacobsen til Dagsavisen torsdag..

VG - Igår: 08:28

Byrådet i Oslo vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo

Lan Marie Berg (MDG) og det rødgrønne byrådet i Oslo setter nå i gang arbeidet som skal gjøre deler av Oslo til forbudt sone for fossilbiler..

Aftenposten - Igår: 07:37

Byrådet i Oslo vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo

Lan Marie Berg (MDG) og det rødgrønne byrådet i Oslo setter nå i gang arbeidet som skal gjøre deler av Oslo til forbudt sone for fossilbiler..

P4 - I førrgår: 08:23

28 nye smittetilfeller i Oslo

Det siste døgnet har 28 nye personer i Oslo fått påvist koronasmitte. Det er en svak oppgang fra mandag, men en sterk nedgang fra helgen. Byrådet i Oslo innførte i går omfattende restriksjoner for å hindre den pågående smittespredningen i hovedstaden.

P4 - 21 sep. 20 kl. 08:55

Alle bydeler i Oslo røde

15 av 15 bydeler i Oslo er nå røde. Vestre Aker ble den siste bydelen i går som gikk inn i rød sone, med over 20 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

P4 - 20 sep. 20 kl. 10:07

41 nye smittet i Oslo

41 personer har fått påvist koronasmitte i Oslo det siste døgnet. Det viser tall fra Oslo kommune. Det er ned fra 68 og 54 de to foregående dagene.

P4 - 4 timer siden

Lederen i Oslo Ap vil på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker å sitte på Stortinget neste periode. Han sier til Dagsavisen at han vil gjøre en jobb for oslofolk og for Oslo Arbeiderparti. Ap i hovedstaden har dalt under hans ledelse.

Aftenposten - 13 timer siden

Høyre og Venstre ber Oslo-byrådet finansiere karbonfangst på Klemetsrud

Byrådet kan ikke vente på penger på EU. Oslo må selv bla opp milliardbeløp for å sikre karbonfangst og -lagring. Det mener Venstre og Høyre i Oslo..

Aftenposten - Igår: 09:07

Ytterligere 55 bekreftet smittet av korona i Oslo

Smittetallet i Oslo økte med 55 fra tirsdag til onsdag, viser oppdaterte tall fra Oslo kommune. Bare én bydel er under grensen for rødt nivå..

P4 - Igår: 08:12

55 nye smittede i Oslo

Smittetilfellene i Oslo øker kraftig. Det siste døgnet har 55 personer testet positivt for koronasmitte, mot 26 døgnet før. Oslo kommune vurderer nå å innføre påbud om å bruke munnbind i kollektivtrafikken der man ikke kan holde én meters avstand.

P4 - Igår: 07:50

Vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo

Byrådet i Oslo vil ha forbud mot fossilbiler i deler av Oslo. I Oslos nye budsjett, som legges fram i dag, er det satt av 4 millioner kroner til å lage forslag til soner i byen der bare utslippsfrie biler får kjøre. Byråd for miljø- og samferdsel, Lan Marie Berg, sier til Dagbladet at et slikt forbud vil gjøre det mer attraktivt å velge elbil, og det vil også legge til rette for mer byliv..

NRK - 16 sep. 20 kl. 14:42

Person skadet etter trevelt i Oslo

En person skal være lettere skadd etter at et tre falt i Slottsparken i Oslo. Det melder Oslo 110 og Oslo-politi på Twitter. VG skriver at to personer skal ha blitt truffet, og at treet var ganske stort.

NRK - 16 sep. 20 kl. 14:42

Mann skadet etter trevelt i Oslo

En mann skal være lettere skadd etter at et tre falt i Slottsparken i Oslo. Det melder Oslo 110 og Oslo-politi på Twitter. To personer skal ha blitt truffet, og treet var visstnok ganske stort.

NRK - I førrgår: 04:05

90 barnehagebarn i karantene i Oslo

90 barn og 24 ansatte er i karantene etter at et barn testet positivt på korona i en barnehage på Lambertseter i Oslo. Ut fra kartleggingen av hvem barnet har vært i kontakt med har bydelsoverlegen besluttet karantene for alle, melder Oslo kommune..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 08:57

Alle bydeler i Oslo er røde

Alle 15 bydeler i Oslo er røde. Hardest rammet er bydel Gamle Oslo, St. Hanhaugen og Sagene med over 100 smittede per 100 000 innbygger siste 14 dager..

P4 - 21 sep. 20 kl. 05:53

Ventet mye trafikk i morgentimene

Det er ventet mye trafikk og lange køer på veiene inn til Oslo nå i morgenrushet på grunn av busstreiken. 3800 sjåfører er i streik, noe som rammer busstilbudet i Oslo og Viken. Blant annet står alle Ruters by og regionbusser i Oslo og gamle Akershus.

P4 - 20 sep. 20 kl. 14:15

- Mange er uten alternativ

- De færreste som reiser med kollektivtransport i Oslo-området har mulighet til å endre reisevanene sine på kort sikt. Det sier forsker Jørgen Århaug ved Transportøkonomisk institutt til Aftenposten. Nesten 4.

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:50

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

P4 - 19 sep. 20 kl. 09:53

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:50

55 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 18:18

Da smitten eksploderte, skjerpet Bergen kraftig inn. Nå kan de samme reglene bli aktuelle i Oslo.

Byrådet i Oslo vil følge svært tett med på smitteutviklingen gjennom helgen. Det kan bli avgjørende for hvordan Oslo-hverdagen blir de neste ukene..

P4 - 18 sep. 20 kl. 12:42

14 av 15 bydeler røde i Oslo

14 av Oslos 15 bydeler har nå så mye smitte at de regnes som røde. Bydel Gamle Oslo har høyest smittetall med 100 tilfeller per 100 000 innbyggere de siste 14 dagene, viser tall fra Oslo kommune. Bare Vestre Aker ligger under Folkehelseinstituttets grense på 20 tilfeller..

P4 - 18 sep. 20 kl. 11:49

- Oslo kan bli rødest i Europa

Oslo kan bli blant de rødeste byene i hele Europa. Det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad til NRK. Han sier de ikke ser noen tegn til at smittetallene er på vei ned og han tror ikke folk i Oslo helt forstår alvoret..

NRK - 18 sep. 20 kl. 11:07

– Oslo kan bli raudast i Europa

– Det er ikkje utenkeleg at Oslo kan verte ein av dei raudaste byane i Europa, dersom utviklinga held fram slik det er no. Det seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Han ber innbyggjarane i Oslo om å ta meir ansvar..

P4 - 18 sep. 20 kl. 08:39

Bekymret for Oslo-smitte

Spredningen av koronaviruset i Oslo er mer bekymringsfull enn i Bergen. Det sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad. Han viser til at smittetallene i Oslo er doblet den siste uken, og sier det gir grunn til uro.

NRK - 5 minutter siden

Full T-bane-stans i Oslo

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni og førte til store forsinkelser i trafikken. I tillegg er det busstreik..

Aftenposten - 15 minutter siden

Full stans i T-banetrafikken i Oslo

Feil i en sporveksel på Tøyen gjør at det er full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag..

P4 - 45 minutter siden

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

P4 - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet har 53 personer i Oslo fått påvist koronasmitte. Det er tre færre enn dagen før. Ifølge oversikten er alle Oslos bydeler unntatt Vestre Aker fortsatt i rød sone.

NRK - 2 timer siden

53 nye koronasmittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 53 nye koronasmittede i Oslo, ifølge kommunens oversikt..

NRK - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet ble 53 nye personer registret med koronasmitte i Oslo. Det viser kommuens egne tall. Fremdeles er 14 av 15 bydeler røde og smitten er høyeste i bydel St.

Aftenposten - 17 timer siden

Budsjettpartner Rødt anklager Oslo-byrådet for «alvorlig løftebrudd»

Det rødgrønne Oslo-byrådet vil legge om husleieordningene for kommunale boliger. For lite og for sent, mener Rødt..

P4 - 20 timer siden

Blir dyrere å parkere i Oslo

Det skal bli dyrere å parkere i Oslo. For kort tid siden la finansbyråd Einar Wilhelmsen fra MDG frem Oslobudsjettet for 2021. Gateparkering skal bli 25 prosent dyrere neste år, og om byrådet får det som de vil, øker prisen for beboerparkering enda mer - opp 50 prosent..

E24 - 22 timer siden

Oslo Handelsgym med store ambisjoner for Aksje-NM: – Målet er å engasjere hele skolen

Både elever og lærere ved Oslo Handelsgymnasium gleder seg til årets Aksje-NM. Skoleledelsen satser stort på konkurransen og håper at elevene vil sitte igjen med økt interesse og forståelse for næringslivet..

NRK - Igår: 08:06

55 nye smittede i Oslo

Det er registrert 55 nye smittetilfeller av koronaviruset onsdag. Det er en økning på 29 tilfeller fra dagen før. Oslo kommune vurderer å innføre påbud om å bruke munnbind i situasjoner der man ikke kan holde én meters avstand..

NRK - Igår: 06:07

Vil ha forbud mot fossilbiler

Lan Marie Berg (MDG) og det rødgrønne byrådet i Oslo setter nå i gang arbeidet som skal gjøre deler av Oslo til forbudt sone for fossilbiler. De mener et forbud vil gjøre det mer attraktivt å velge elbil eller andre mer miljøvennlige framkomstmidler.

P4 - Igår: 05:56

FHI ikke imot munnbind-påbud

Folkehelseinstituttet støtter Oslo kommunes brede anbefaling om bruk av munnbind, og er heller ikke imot et påbud. Det sier overlege Preben Aavitsland til Dagbladet. Mandag anbefalte Oslo kommune folk om å bruke munnbind i alle situasjoner hvor man ikke klarer å holde en meter avstand..

Dagbladet - Igår: 22:44

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

P4 - Igår: 21:19

Mann truet flere med kniv i Oslo

En mann truet flere personer med kniv i Oslo sentrum i kveld. I følge politiet ble ingen personer skadet. Mannen er nå pågrepet av politiet..

NRK - 16 sep. 20 kl. 14:42

Person skadet etter tre-velt i Oslo

En person skal være skadet etter at et tre falt ned i Slottsparken i Oslo. Det melder Oslo 110-sentral på Twitter, og opplyser samtidig at de er på stedet. Personen ivaretas av helsepersonell.

Aftenposten - Igår: 17:00

Trafikkulykke med fire kjøretøy skaper kø på Ring 3 i Oslo

Fire personer er skadd etter en trafikkulykke på Ring 3 i Oslo. Politiet melder om mye kø ved Smestadkrysset..

NRK - Igår: 16:55

Kjedekollisjon på Ring 3 i Oslo

Politiet i Oslo melder om en ulykke hvor en lastebil, to personbiler og en MC er involvert på Ring 3 ved Smestadkrysset. Politiet oppfordrer publikum om å finne andre kjøreruter, melder VG. Fire personer anses som skadde og i behov for legetilsyn..

P4 - Igår: 16:50

Fire skadd i ulykke i Oslo

Fire personer er skadd, en av dem alvorlig, i en omfattende trafikkulykke i Oslo. En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i ulykken som skjedde på Ring 3, like før Smestadkrysset. MC-føreren anses å være alvorlig skadd, og er sendt til sykehus.

P4 - Igår: 15:50

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

NRK - 16 sep. 20 kl. 10:27

Person påkjørt av trikken i Oslo

En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av trikken i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo. Oslo politidistrikt opplyser at det er uavklart hva som har skjedd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt