Funnet

Friday, 21 January, 21:44

Nyheter om Funnet

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 13 jan 22 kl. 10:10

Rapport om Gabby Petito-saken: Politiet gjorde flere feil før drapet

Politibetjentene som stoppet Gabby Petito og forloveden Brian Laundrie en måned før Petito ble Funnet død, gjorde flere feil i sin håndtering av saken. Det slår en ny politi-gransking fast..

Dagbladet - 12 jan 22 kl. 14:44

- Kan endre vår forståelse

En gruppe med arkeologer har Funnet flere hus, glassvaser, dekorativ keramikk og smykker under graveprosjektet for en ny jernbane i Storbritannia..

Dagbladet - 11 jan 22 kl. 09:06

Funnet vekker oppsikt

Et nytt funn får ekspertene til å sperre opp øynene. - Enestående, mener forsker..

Dagbladet - 10 jan 22 kl. 09:59

Grevling kan ha avdekket kjempeskatt

Snøvær og en sulten grevling får æren for Funnet av skatten fra romertida..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:31

Våpenet i drap på tolvåring Funnet

Svensk politi har Funnet våpenet som ble brukt da tolvårige Adriana ble drept i Botkyrka i fjor mens hun luftet hunden. Automatvåpenet ble Funnet ved en tilfeldighet mens politiet jobbet med en annen sak, skriver Svenska Dagbladet. – Etter alt å dømme er våpenet enten solgt eller gitt videre til andre personer etter skytingen, og det er høyst sannsynlig at våpenet har vandret i flere ledd, sier Jan Tydner i politiet til avisa.

NRK - 07 nov 21 kl. 19:54

Har gjort nytt funn i Pompeii

Arkeologer har Funnet restene av et «slaverom» under nye utgravinger i oldtidsbyen Pompeii, som ble ødelagt i et vulkanutbrudd i år 79, skriver NTB. I en villa noen hundre meter fra Pompeii har de Funnet et godt bevart rom som en slavefamilie trolig bodde i. Rommet fungerte også som lager.

NRK - 03 nov 21 kl. 01:49

Australsk fireåring Funnet i live

En fire år gammel jente ble Funnet i live vel to uker etter at hun forsvant fra familien på en campingtur vest i Australia. Jenta, som heter Cleo Smith, ble Funnet tidlig onsdag morgen lokal tid i et låst hus i kystbyen Canarvon, ikke langt unna der hun sist ble sett, opplyser politiet i delstaten Western Australia. Hun skal ha det bra, forholdene tatt i betraktning.

NRK - 02 nov 21 kl. 15:16

Død person Funnet

En tredje død person er Funnet i Tokagjelet i Kvam. Det skriver politiet i en pressemelding. Politiet har i dag gjort omfattende arbeid med å stoppe vannmengdene for å finne den siste savnede etter ulykken forrige søndag.

NRK - 31 okt 21 kl. 16:03

Politiet om leteaksjonen i Kvam

Søndag klokken 16 holdt politiet en ny pressekonferanse om leteaksjonen i Tokagjelet i Kvam. Tidligere søndag ble det Funnet en ny person i forbindelse med aksjonen. To av tre savnede er dermed Funnet.

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Etterlyser vitner: Person Funnet hardt skadet i Kristiansand

Omtrent klokken 08 søndag morgen, ble politiet varslet om at en person var Funnet hardt skadet i Kristiansand. Nå etterlyser de vitner..

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Person Funnet hardt skadet i Kristiansand

Omtrent klokken 08 søndag morgen, ble politiet varslet om at en person var Funnet hardt skadet i Kristiansand. Nå etterlyser de vitner..

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 07:27

Treåring Funnet drept i konteiner

Major Harris (3) ble Funnet drept etter å ha vært savnet siden 9. oktober. Moren hans ble Funnet skutt og drept torsdag forrige uke..

NRK - 25 okt 21 kl. 11:07

Savnet kvinne Funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er Funnet i god behold. Kvinnen ble Funnet ved Lågen, opplyser politiet..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 14:39

Funnet ny dinosaurart

Dinosauren, som angivelig skal ha vandret på jorda for omkring 214 millioner år siden, ble Funnet på Grønland i 1994..

NRK - 05 nov 21 kl. 12:30

Fant skytevåpen på Byåsen

Politiet opplyser til NRK at det ble Funnet et skytevåpen på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Skytevåpenet ble Funnet innpakket av en forbipasserende, som varslet politiet. – Vi vet ikke hvem våpenet tilhører, men vi etterforsker saken videre, forteller operasjonsleder Wenche Johnsen til NRK..

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 12:46

Kjempeflått Funnet: Løper etter byttet

Jaktflåtten Hyalomma marginatum er Funnet på et pattedyr i Norge. Ekspertene ber folk være observante hvis de finner flått som ikke likner på norske flåttarter..

Klartale - 03 nov 21 kl. 14:18

Funnet i live etter å ha vært savnet i over to uker

En fire år gammel jente ble Funnet i live etter å ha vært savnet i to uker. Hun forsvant fra resten av familien da de var på en campingtur vest i Australia..

VG - 02 nov 21 kl. 23:12

Savnet fireåring Funnet i live etter tre uker

Den lille jenta ble Funnet etter at politiet brøt seg inn i et låst hus. Én mann er pågrepet og varetektsfengslet etter hendelsen..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 22:18

Savnede Cleo (4) Funnet i live

Fire år gamle Cleo Smith er Funnet i live etter å ha vært savnet i mer enn to uker, melder australsk politi..

NRK - 02 nov 21 kl. 22:20

Bombegruppen tilkalt til Voss

Politiets bombegruppe bistår Vest politidistrikt i å sjekke en mistenkelig som ble Funnet tirsdag ettermiddag ved Vangen skule på Voss. – Det er en gjenstand vi ønsker å sjekke nærmere og får bistand fra bombegruppen, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende. Til Avisa Hordaland sier politibetjent Gunhild Misje at gjenstanden ble Funnet ute på skoleplassen og ble tatt med inn på skolen.

VG - 02 nov 21 kl. 17:31

Den siste omkomne trolig Funnet i Tokagjelet i Kvam

– Vi er svært glade for å kunne meddele at den siste omkomne er Funnet, sier politiet i Kvam under en pressekonferanse tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 15:24

En tredje person er Funnet død i Tokagjelet i Kvam

Politiet har Funnet nok en død person i forbindelse med letingen etter den siste av de tre som har vært savnet etter….

Klartale - 02 nov 21 kl. 15:26

Den tredje savnede i Kvam er Funnet

De tre personene som var savnet skal nå være Funnet. Politiet har jobbet med å få det til å bli mindre vann i elva..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 15:24

Alle de savnede trolig Funnet i Kvam – hjelpemannskapene får stor takk

Etter alt å dømme er alle de savnede etter båtulykken i Kvam Funnet omkomne..

NRK - 02 nov 21 kl. 12:23

Migrant Funnet død på grensen

En irakisk mann ble Funnet død på grensa mellom Polen og Hviterussland mandag. Det er det tiende dødsfallet på grensa siden sommeren. Ifølge hviterussiske grensevakter døde mannen på polsk side etter å ha kommet fra Hviterussland.

NRK - 21 okt 21 kl. 23:51

Laundrie Funnet død i Florida

Familien til den savnede Brian Laundrie har fått beskjed fra politiet i Florida om at levningene som ble Funnet i et sumpområde, tilhører Laundrie. Det bekrefter familiens advokat overfor Fox News. Laundrie har vært ettersøkt av politiet etter at kjæresten hans Gabby Petito ble Funnet død i september..

NRK - 01 nov 21 kl. 19:07

Omkomne Funnet etter blokk-kollaps

Tre er Funnet omkommet, og det fryktes at titall flere er fanget i ruinene etter at en høyblokk mandag raste sammen på en byggeplass i Nigerias største by Lagos. Redningsmannskaper sier at mange arbeidere ble fanget i ruinene da bygget kollapset, men de kan ikke bekrefte hvor mange som er døde eller savnet. Politiet i Lagos opplyser at tre omkomne og tre overlevende er hentet ut av ruinene så langt.

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag Funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble Funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

Klartale - 01 nov 21 kl. 08:50

To av de savnede Funnet i Kvam

´To av de tre savnede etter ulykken i Kvam er nå trolig Funnet. Letingen etter den tredje savnede fortsetter..

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har Funnet eiendeler

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har Funnet noen av eiendelene til Laundrie i en park i Florida.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har Funnet gjenstander

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har Funnet «gjenstander» i en park i Florida der de søkte etter Laudrie.

VG - 20 okt 21 kl. 21:05

FBI: Levninger Funnet i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er Funnet det de tror er menneskelige levninger etter søket onsdag morgen. Ifølge NBC er det også Funnet noe som ser ut til å være levninger..

NRK - 01 nov 21 kl. 01:56

Kvinne Funnet etter leting i Narvik

En kvinne i 50-årene som var savnet ved Skistua i Narvik søndag, ble i natt Funnet i god behold og overlatt til ambulanse, melder politiet i Nordland. Politiet takker frivillige fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder for letehjelp..

VG - 30 okt 21 kl. 18:38

En Funnet omkommet etter søk i Tokagjelet

En av de tre som ble meldt savnet etter at en båt ble tatt av strømmen i Tokagjelselva i Hardanger søndag, er Funnet, opplyser politiet..

NRK - 17 okt 21 kl. 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er Funnet.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:28

Tommel opp for statens regnskap

Tross krevende koronatider har staten ført regnskapene godt, mener Riksrevisjonen. Stortinget gjorde mange budsjettendringer og omprioriteringer, vedtok tilleggsbevilgninger og flyttet store beløp. Riksrevisjonen har likevel ikke Funnet flere feil enn normalt..

NRK - 29 okt 21 kl. 05:55

Gjerningspersoner ikke Funnet

Fredag morgen har politiet ennå ikke Funnet mannen og kvinnen som skal stå bak knivstikkinga på Byåsen torsdag kveld. – Vi har en formening om hvem de er, sier politiets operasjonsleder Solfrid Lægreid. Hun sier videre at politiet ikke setter gårsdagens knivepisode i sammenheng med knivstikkinga i Trondheim sist helg..

NRK - 06 okt 21 kl. 11:55

Mistenkt bombemann Funnet død

Mannen som er mistenkt for eksplosjonen i Göteborg tirsdag i forrige uke, er Funnet død i vannet i byen, melder Aftonbladet. 55-åringen har vært etterlyst internasjonalt etter den voldsomme eksplosjonen og påfølgende brannen i en bygård. Ifølge Aftonbladet ble mannen Funnet ved 09.

NRK - 09 nov 21 kl. 05:20

Strandsøk etter forsker avsluttet

Strandsøket etter en savnet hummerfisker er avsluttet på øya Rott utefor Tananger i Rogaland, melder politiet i Sør-vest. Fiskeren ble meldt savnet mandag da båten hans ble Funnet forlatt..

NRK - 08 nov 21 kl. 16:29

To afghanske barn uten foreldre

I august ble 28 enslige barn evakuert fra Afghanistan til Norge. De fleste av dem ble satt på flyet fra Kabul uten at identiteten deres var avklart, og uten at politiet hadde informasjon om hvem foreldrene var. Politiets utlendingsenhet (PU) og Utlendingsdirektoratet (UDI) har nå Funnet foreldrene til 26 av barna.

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 16:19

«Eksepsjonelt» slave-funn

Forskere har Funnet et helt intakt rom i Pompeii, hvor de mener at slavene til huseieren bodde..

NRK - 16 okt 21 kl. 09:33

Livløs person Funnet i Asker

Nødetatene er ved Hogstadvannet i Asker hvor det er Funnet en livløs person, skriver poltiiet på Twitter. Personen skal ha blitt Funnet av en forbipasserende..

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Etterlyser vitner: Person kritisk skadet i Kristiansand

Politiet etterlyser vitner i saken om personen som ble Funnet ved Bystranda i Kristiansand søndag morgen..

VG - 07 nov 21 kl. 17:01

Fosterfar frikjent for anklager om bestikkelse – sterk kritikk mot politiet

Etter frikjennelsen har VG Funnet ny informasjon – og politiet har anket saken..

NRK - 07 nov 21 kl. 14:33

Person kritisk skadd i Kristiansand

Politiet i Kristiansand ble rundt kl 08.00 søndag morgen varslet om at en man var Funnet hardt skadd. Personen er bragt til sykehus og tilstanden betegnes som kritisk.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt