Fungert

Fredag, 26 Februar, 04:08

Nyheter om Fungert

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 29 jan. 21 kl. 22:01

Dramaet på Wall Street fortsetter – disse kan bli «den neste Gamestop»

En interiørkjede, en kjøpesenter-eier eller en klesbutikk for barn kan bli nestemann ut, ifølge aksjenettstedet Seeking Alpha. – Aksjer som er mye shortet har Fungert ekstremt bra hittil i år, sier Delphi-forvalter Tian Tollefsen..

Aftenposten - 23 jan. 21 kl. 09:00

Til deg som blir utsatt for seksuelle overgrep på nett. Jeg håper min historie kan hjelpe deg.

Jeg har lenge trodd at jeg skulle klare å leve med overgrepene på egen hånd. Det har Fungert svært dårlig..

NRK - 19 jan. 21 kl. 08:02

Norwegian-datterselskap avvikles

Norwegians irske datterselskap Torskefjorden Leasing avvikles. Selskapet har Fungert som operatør for 24 Boeing-fly. Selskapet er det første av de konkursbeskyttede Norwegian-selskapene i Irland som avvikles, skriver E24.

VG - 21 des. 20 kl. 20:28

Erevik roses for dobbeltrollen: – Har vært veldig bevisst

HERNING/OSLO (VG) TV 3-ekspert Ole Erevik (39) har gjennom håndballmesterskapet i Danmark Fungert både som ekspert og reporter grunnet coronapandemien. Han har brukt journalistutdanningen for å være bevisst på dobbeltrollen..

NRK - 10 des. 20 kl. 16:50

To russere utvist fra Nederland

Tu russere er utvist fra Nederland, anklaget for å ha Fungert som spioner mens de utga seg for å være diplomater på ambassaden i Haag, ifølge AFP. Begge personene er erklært persona non grata av utenriksdepartementet..

VG - 18 nov. 20 kl. 09:50

Ikke rør abortloven

Politikerne som vil endre abortloven, bør tenke seg grundig om. Det er risikabelt å rokke ved det skjøre, men viktige kompromisset som har Fungert godt siden loven om selvbestemt abort ble vedtatt..

P4 - 10 sep. 20 kl. 16:04

- Svensk strategi har Fungert bra

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell mener Sveriges koronastrateg har Fungert bra. På spørsmål fra norsk TV 2, om den svenske strategien har vært bedre enn den norske, svarte Tergnell at det vil vise seg på sikt, og at svenskene vil holde seg til modellen de har valgt. Sverige har over 86.

NRK - 04 okt. 20 kl. 11:54

Krekar-kontakt utlevert til Italia

En norsk statsborger i 40-årene ble utlevert til Italia lørdag, melder TV 2. Mannen, som er bosatt i Østfold, ble dømt til ni års fengsel i Italia. Domstolen mener han har Fungert som en nestkommanderende da Krekar sonet i Kongsvinger fengsel..

P4 - 01 okt. 20 kl. 17:21

Oppretter militær nødtelefon

Hellas og Tyrkia har opprettet en egen militær direktelinje mellom landene. Det opplyser NATO-sjef Jens Stoltenberg som har Fungert som en mellommann. Mekanismen skal redusere spenningen mellom de to NATO-landene etter måneder med høyt konfliktnivå på havet og i luften.

P4 - 30 sep. 20 kl. 17:21

Gutt falt åtte meter

En 15 år gammel gutt er kjørt til sykehus etter trolig å ha falt åtte meter. 15-åringen er ansatt i en klatrepark i Hemsedal. Han har hengt på en sikkerhetsline som trolig ikke har Fungert som den skal, opplyser politiet til VG.

NRK - 17 sep. 20 kl. 08:38

General blir helseminister i Brasil

Eduardo Pazuello, ein general i hæren utan medisinsk erfaring, blir landets nye helseminister. Det har president Jair Bolsonaro bestemt. Pazuello får jobben permanent, etter å ha Fungert som vikar i samme stilling sidan mai..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 08:03

Lei av kaotiske møter med mange politikere

Da Kristiansand ble storkommune, fikk kommunen også et av landets største bystyrer. Det har ikke Fungert spesielt bra, mener gruppeledere..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 20:34

Politisjefens beskrivelse av de kriminelle klanene rystet Sverige. «Politiet har satt inn store krefter, men ingenting har Fungert

Kriminelle gjenger som setter opp veisperringer, barn som blir tilfeldige skuddofre og harde danske gjengdommer, har rystet svenskene. Så kom polititopp med oppsiktsvekkende uttalelser..

VG - 04 sep. 20 kl. 08:15

Iselin Nybø: Oppfordrer Hurtigruten til å endre praksis nå

Næringsminister Iselin Nybø (V) ber Hurtigruten om å forholde seg til varslede endringer, etter at MS «Fridtjof Nansen» har Fungert som hotell for Tom Cruise og resten av filmproduksjonen til den nye «Mission: Impossible»..

E24 - 30 aug. 20 kl. 14:59

Norges første konkursbeskyttelse: – Hadde ikke Fungert med de gamle reglene

Polarn O. Pyret er første selskap som har fullført en rekonstruksjon under den nye loven som kom som følge av coronakrisen. Selskapet advarer om at ordningen både er tidkrevende og dyr - men også livreddende..

P4 - 27 aug. 20 kl. 17:10

Helsearbeider koronasmittet i Sola

En helseansatt i levekårstjenesten i Sola kommune har i dag fått påvist koronasmitte. Vedkommende har vært i karantene etter å ha kommet hjem fra ferie i et grått land, og har ikke vært på jobb etter å ha kommet hjem. Det opplyser kommunen som sier rutinene her har Fungert, og de unngår dermed karantene på hele avdelinger..

P4 - 06 aug. 20 kl. 13:29

- Bør anbefale bruk av munnbind

- Det er på tide at norske helsemyndigheter begynner å anbefale folk å bruke munnbind når de er på steder der det samles mange. Det mener en rekke eksperter som VG har snakket med. De viser til at det nesten ikke er land igjen som ikke bruker munndbind, og at det har Fungert greit og effektivt der det er påbudt..

P4 - 22 juni 20 kl. 19:21

Vil vurdere kortere åpningstider

Kortere åpningstider i barnehagene under koronakrisen har Fungert så bra at Utdanningsforbundet vil vurdere det som en permanent løsning. På grunn av smitteverntiltak har mange barnehager siden gjenåpningen i april hatt kortere åpningstider enn vanlig. Hege Valås i Utdanningsforbundet sier til TV 2 det har gitt full bemanning gjennom større deler av dagen, og et bedre pedagogisk tilbud.

NRK - 18 juni 20 kl. 17:47

Storbritannia forkaster smitteapp

Storbritannias forkaster sin egen smitteapp, og bytter den ut med et system utviklet av Google og Apple. Det opplyser myndighetene torsdag. Smitteappen har hatt problemer, og ikke Fungert som den skal på, særlig på iPhone, melder Reuters..

P4 - 18 juni 20 kl. 06:51

Ikke flere i arbeid med AAP-innstramminger

Regjeringens innstramming av arbeidsavklaringspenger har Fungert mot sin hensikt. Det viser en ny rapport fra NAV. Innstrammingen hadde som mål å få flere tilbake i jobb, men dette har ikke skjedd.

NRK - 05 juni 20 kl. 11:57

Vil evaluere Domstoladministrasjon

Senterpartiet vil ha en evaluering av om Domstoladministrasjonen (DA) har Fungert tilfredsstillende. Bakteppet er forslaget om å legge ned tingretter. DA, et statlig organ som gir administrativ støtte til domstolene, er under press, skriver Nationen..

E24 - 26 mai 20 kl. 06:01

Nybø: Matvareforsyningen har Fungert godt under coronautbruddet

Tross noe hamstring har butikkhyllene for det meste vært fulle under koronautbruddet. – Dagligvarekjedene har stått på i en heftig situasjon, sier Iselin Nybø..

VG - 21 mai 20 kl. 11:05

Forskere: Prototyp på coronavaksine har Fungert på aper

En covid-19-vaksine har beskyttet aper fra coronaviruset, ifølge forskere..

VG - 20 mai 20 kl. 08:35

Löfven: Sverige har mislykkes i å beskytte de eldre

Statsminister Stefan Löfven erkjenner i et intervju med Sydsvenskan at Sverige ikke har lykkes i å beskytte de eldre. Samtidig mener han den svenske strategien «har Fungert.».

NRK - 13 mai 20 kl. 19:48

Maradonas lege pågrepet for kokain

Spansk politi har slått til mot en stor kokainbande og pågrepet 16 mistenkte, blant dem Maradonas tidligere lege Mauricio Vergara. Politiet mener legens klinikk i Madrid har Fungert som hovedkvarter og at banden har fraktet kokain fra Colombia..

P4 - 07 mai 20 kl. 06:35

Mener barn ikke får hjelpen de trenger

Mange foreldre som har barn med spesielle behov mener de ikke får hjelpen de trenger fra kommunene under koronakrisen. Rundt 85 prosent av de spurte i en undersøkelse fra Handikappede Barns Foreldreforening, som har behov for tiltak i hjemmesituasjonen, sier de enten ikke har fått et spesialpedagogisk tilbud, eller at det ikke har Fungert. Leder i foreningen, Elin Langdahl sier andelen er alarmerende høy, og sier mange fortvilte foreldre ikke vet hvor de skal henvende seg..

Aftenposten - 04 mai 20 kl. 13:29

Stjernemanageren måtte bryte med Hegerberg-søstrene. Nå har mor overtatt rollen.

I nesten to år har Halvor Marstrander Fungert som manager for Hegerberg-søstrene. Nå er arbeidsforholdet avsluttet..

P4 - 03 mai 20 kl. 09:11

Vil gjøre digitale borettslagsmøter lovlig

Digital årsmøter i borettslag har Fungert så bra at regjeringen åpner for å gjøre dette lovlig også etter koronakrisen. På grunn av koronaviruset og restriksjoner om å ikke møtes flere enn fem personer har det vært vanskelig å gjennomføre møtene på vanlig vis. Obos lanserte derfor en digital beboerportal der møtene kan gjennomføres via nett.

E24 - 03 mai 20 kl. 07:43

Regjeringen vil gjøre digitale borettslagsmøter lovlig

Praksisen med digitale årsmøter i borettslag har Fungert så bra at regjeringen åpner for å gjøre det lovlig også etter coronakrisen..

Aftenposten - 03 mai 20 kl. 07:34

Regjeringen vil gjøre digitale borettslagsmøter lovlig

Praksisen med digitale årsmøter i borettslag har Fungert så bra at regjeringen åpner for å gjøre det lovlig også etter koronakrisen..

NRK - 02 mai 20 kl. 23:53

Tillater årsmøter på nett

Koronakrisen tvang borettslag og sameier ut fra grendehus og over på digitale løsninger. Det har Fungert så bra at regjeringen vil gjøre ordningen permanent. På nett har beboerne åtte dager på seg til å stemme, og de slipper å sitte i lange møter..

NRK - 25 april 20 kl. 14:18

– Kan ikke bare se på dødstallene

Statsepidemiolog Anders Tegnell mener de høye koronadødstallene i Sverige har fått for mye oppmerksomhet. Han mener vurderingen av om landets strategi har Fungert, kke bare kan baseres på dødstall. 40 svensker har dødd av viruset siste døgnet..

P4 - 12 april 20 kl. 15:45

Flest smittes i Oslo

70 prosent av alle nye tilfeller av koronasmitte i Norge skjer i Oslo og Viken. Assisterende direktør i Helsedirektoratet, Espen Nakstad sier til NRK at tiltakene som er innført i Norge har Fungert veldig godt i store deler av landet. Men at smittekjeden er vanskeligere å bryte i Oslo og Viken der folk bor tett.

VG - 06 april 20 kl. 16:17

Høie: – Vi har coronaepidemien under kontroll

Regjeringens tiltak mot smittespredning har Fungert, forteller helseministeren..

VG - 03 april 20 kl. 21:48

FHI-forsker: Tallene tyder på at tiltakene har hatt effekt

I dag er det tre uker siden regjeringen innførte de mest inngripende tiltakene i fredstid. Disse tallene viser hvordan tiltakene har Fungert til nå..

NRK - 24 mars 20 kl. 12:15

BT: Klart å begrense smitten

I Bergen er økningen av smittede langsommere enn kommunen fryktet, sier Brita Øygard, direktør for helsetjenester i Bergen kommune til Bergens Tidende. – Vi har klart å forsinke og begrense smitten. Hittil har tiltakene Fungert, sier hun til avisa..

VG - 13 mars 20 kl. 11:14

Romøren om kreftkampen: – Cellegift og stråling har Fungert

Han har kjempet mot en livstruende kreftsykdom i nesten et år. Fredag kveld forteller Bjørn Einar Romøren (39) sin sterke historie som gjest hos Lindmo..

E24 - 02 mars 20 kl. 15:20

Avgjørende uke for Italia: Venter smittenedgang etter massive tiltak

Italienske myndigheter har satt av flere titalls milliarder til å takle coronaviruset. Landet har iverksatt en rekke tiltak, og denne uken kommer svaret på om de har Fungert..

E24 - 25 feb. 20 kl. 07:12

Svensk forvalter har tapt 50 millioner på Tomra-veddemål i år

Svenske Per Johanssons veddemål mot Tomra-aksjen har Fungert dårlig så langt i år..

E24 - 05 feb. 20 kl. 06:14

Talen om rikets tilstand: Isfront mellom Pelosi og Trump

WASHINGTON, D.C./OSLO (VG) USAs president brukte sin årlige tale til å fortelle hvorfor planen hans om å gjenreise USA har Fungert.

VG - 05 feb. 20 kl. 04:26

Trump i tale om rikets tilstand: – Har aldri stått bedre til

WASHINGTON, D.C. (VG): USAs president brukte talen om rikets tilstand til å fortelle hvorfor planen hans om å gjenreise USA har Fungert – og hvordan han skal fortsette å skape resultater i årene som kommer..

VG - 05 feb. 20 kl. 04:26

Trumpi tale om rikets tilstand: – Har aldri stått bedre til

WASHINGTON, D.C. (VG): USAs president brukte talen om rikets tilstand til å fortelle hvorfor planen hans om å gjenreise USA har Fungert – og hvordan han skal fortsette å skape resultater i årene som kommer..

VG - 05 feb. 20 kl. 04:26

Talen om rikets tilstand: Isfront mellom Pelosi og Trump

WASHINGTON, D.C. (VG): USAs president brukte talen om rikets tilstand til å fortelle hvorfor planen hans om å gjenreise USA har Fungert.

Aftenposten - 28 jan. 20 kl. 12:00

Klubben har bestemt seg: Dette er den nye lederen for Akerakademiet

Thomas Mork (41) har Fungert som daglig leder for Akerakademiet siden i fjor sommer. Nå får han jobben på fast basis..

NRK - 25 jan. 20 kl. 10:24

NSR er for Frp-exit

Norske Samers Riksforbund mener regjeringen nå kan redde sitt samepolitiske ettermæle etter at Fremskrittspartiet forlot regjeringen. Leder i NSR, Runar Myrnes Balto, mener Frp har Fungert som en bremsekloss for samisk politikk de siste seks årene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt