Frykter

Tuesday, 02 June, 15:34

Nyheter om Frykter

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 11:53

Frykter tiltak lettes for tidlig

Over halvparten av nordmenn Frykter regjeringen letter på koronatiltakene for tidlig. 51 prosent i en undersøkelse Norstat har utført for ABC Nyheter, svarer at de er redd koronarestriksjonene fjernes for fort og at smittetallet kan gå opp igjen. Helse- og omsorgsdepartementet opplyser at det er viktig å huske på at gjenåpningen skjer gradvis og kontrollert, og at de følger smittesituasjonen tett..

VG - 29 May 20 kl. 12:09

Musikkorganisasjonstopper om Abid Rajas nye tiltak: Frykter et ras av konkurser

Deler av musikkbransjen kan puste litt lettere etter dagens nyheter fra kulturministeren. Organisasjonslederne Frykter like fullt massedød blant bedrifter i musikknæringen i sommer..

P4 - 29 May 20 kl. 17:14

Frykter studenter må avbryte

Norsk Studentorganisasjon Frykter studenter må avbryte studiene for å klare seg økonomisk. De er ikke fornøyd med tiltakene som regjeringen presenterte i dag og som skal sørge for å få norsk økonomi i gjennom koronakrisen. Her foreslås det å øke bevilgningen til bygging av studentboliger, men sikrer ikke studentene økonomiske støtteordninger i de kommende månedene..

VG - 27 May 20 kl. 21:00

Utdanningsstatsråder bekymret for 18–28-åringene

De to statsrådene for utdanning Frykter brutalt større elevfrafall etter coronaen. Både Guri Melby (V) og Henrik Asheim (H) Frykter at en større del av 18-28-åringene havner i ledighet og utenforskap..

P4 - 22 timer siden

Frykter folk ikke får tilbake pengene sine

Forbrukerrådet Frykter folk ikke får tilbake pengene for sine avlyste pakkereiser. Alt av pakkereiser til utlandet i sommer er avlyst fordi reiserådene ble forlenget, og de som har bestilt tur, har krav på å få tilbake det de har betalt. Men regjeringen mener det ikke kan utelukkes at en del pakkereise-arrangører kan gå konkurs før forbrukerne får pengene tilbake.

Dagbladet - 2 timer siden

«NRK-seilere» Frykter orkaner

Mye dramatikk for den seilende «NRK-familien» i Karibia med sykdom, tropiske stormer og corona..

E24 - 26 May 20 kl. 22:28

Professorer Frykter at skattekutt vil gi «håpløst ulønnsomme» investeringer i olje

Åtte økonomiprofessorer Frykter skattelettelser til oljeselskapene fører til «håpløst ulønnsomme» investeringer. Slike prosjekter blir ikke engang vurdert, svarer bransjen..

Dagbladet - 23 May 20 kl. 21:06

Frykter strandkaos

Det blir varmere i Europa. Nå Frykter flere land at det blir kaos på strendene, og at viruset igjen får en oppsving..

Aftenposten - Igår: 18:12

Storbrann i Sarpsborg - Frykter spredning

Det brenner i et gartneri i Sarpsborg, melder Øst politidistrikt. Det er stor spredningsfare..

P4 - 27 May 20 kl. 05:57

Frykter for tilbudet til barn

Norske kommuner Frykter at koronakostnadene vil ramme tilbudet til barn, unge og eldre. Flere mener det blir konsekvensen av at staten ikke tar hele koronaregningen, skriver Dagsavisen. Ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, sier koronaen koster kommunen rundt 50 millioner kroner ekstra i måneden, og at prislappen så langt har passert 100 millioner.

P4 - I førrgår: 09:54

Ber demonstranter ta koronatest

Atlantas ordfører Keisha Lance Bottoms Frykter at masseprotestene mot politivold og rasisme kan føre til stor spredning av koronaviruset. Hun ber nå alle som demonstrerer om å teste seg. Over 1,8 millioner amerikanere har fått påvist viruset, nesten 106.

P4 - 24 May 20 kl. 21:16

Frykter mer smitte etter festhelg

Smittevernoverlegen i Tromsø Frykter mer smitte, etter to dager med fester og arrangement i byen. Natt til lørdag var hundrevis samlet i alpinbakken Kroken, mens politiet i natt måtte stoppe hjemmefest med over 50 festdeltakere på Kvaløysletta. Trond Brattland sier til iTromsø at det er slike hendelser som kan føre til at koronaviruset blusser opp igjen..

Aftenposten - 23 timer siden

Danske forskere: Derfor synker smittetallet selv om samfunnet har åpnet igjen

Oppmykningen av korona-restriksjoner har så langt ikke ført til mer smitte, slik mange Frykter. Danske forskere tror de vet hvorfor..

NRK - I førrgår: 08:33

Ber demonstranter teste seg

Atlantas ordfører Frykter at protestene mot politivold i USA kan føre til stor spredning av koronaviruset, og ber alle demonstranter om å teste seg for viruset. Det er protester i flere byer i landet etter dødsfallet til 46 år gamle George Floyd..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 13:55

Frykter langvarig skade: – Vi må ha en midtstopper. Det skjønner alle

Damion Lowe er borte. Nå Frykter Start en langvarig skade på Henrik Gjesdal. Det betyr stoppertrøbbel..

VG - 30 May 20 kl. 14:28

Frykter mange vil avbryte studiene

Norsk studentorganisasjon (NSO) er skuffet over at regjeringen ikke møtte kravet om dagpenger for alle studenter i sommer..

VG - Igår: 22:06

Helseminister Høie bekymret for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie legger ikke skjul på at han Frykter fulle nordmenn vil glemme smittevernsreglene i takt med stigende promille, når utesteder og barer åpner igjen i morgen..

Aftenposten - Igår: 17:26

Som så mange andre kronisk syke, lever jeg i permanent unntakstilstand. Det ikke covid-19 jeg Frykter.

«Livet er ikke for pyser», sa min far når livet buttet. «Men mye kan man venne seg til, og ofte går ting over.» Selv overlevde han et par år i tysk konsentrasjonsleir..

E24 - 23 timer siden

Forbrukerrådet Frykter reisende ikke får tilbake pengene sine

Det kan ikke utelukkes at en del pakkereisearrangører vil gå konkurs før forbrukerne har fått tilbake pengene sine, mener regjeringen, som peker på at dette er et uavklart spørsmål. Forbrukerrådet krever avklaring..

NRK - I førrgår: 11:49

Redd tiltakene lettes for fort

51 prosent av Norges befolkning er redd for at regjeringen letter på koronarestriksjonene for raskt, viser en undersøkelse Norstat har utført for ABC Nyheter. 38 prosent sier de ikke Frykter dette, og 12 prosent svarer at de ikke vet..

Dagbladet - 27 May 20 kl. 16:24

Vil ha karantene­lov til 2022

Helse- og omsorgsdepartementet Frykter at epidemien vil vare i flere år..

Dagbladet - 29 May 20 kl. 01:32

Kaller inn nasjonalgarden

Myndighetene Frykter at opptøyene i Minneapolis vil eskalere den tredje kvelden på rad etter at en hvit politimann tok livet av afroamerikanske George Floyd..

P4 - Igår: 22:13

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 22 May 20 kl. 12:06

Frykter økt overvekt hos barn

Det er større risiko for at barn utvikler overvekt under koronakrisen på grunn av økt inktivitet. Flere fedmeforskere Frykter nå at overvekt hos mange barn på grunn av mye stillesittende aktiviterer og økt skjermbruk. Professor ved avdeling for sykelig overvekt ved sykehuset Vestfold, Jøran Hjelmesæth sier det kan få alvorlige konsekvenser..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 11:23

Kraftig brann i rekkehus på Haugenstua. Frykter spredning.

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Nødetatene har ikke kontroll på brannen, opplyser politiet..

P4 - 24 May 20 kl. 14:11

Frykter ungdom skal bli drapsmenn

Politiet Frykter ungdommene som deltar i slåsskamper i Oslo med farlige våpen skal ende opp med å bli drapsmenn. Bare den siste uken har Oslo-politiet rykket ut til masseslagsmål og andre voldshendelser der enkelte bærer kniv eller andre stikkvåpen. John Roger Lund i Oslo politidistrikt sier til TV2 at når de går inn i slåsskamper med så farlige våpen, blir det fort et spørsmål om hvor langt unna de er å bli drapsmenn..

E24 - Igår: 16:29

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne Frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 11:39

Først døde femåringen. To timer senere ble lillesøster innlagt. I skyggen av koronaen sprer epidemier seg i vill fart.

Koronaviruset får for mye oppmerksomhet, mener eksperter. De Frykter «dobbeltkollaps» i helsevesenet..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 08:16

Frykter frafall og redusert tilbud i idretten – ber om nye 300 millioner

Idrettspresident Berit Kjøll mener myndighetene må på banen for å sikre at 9000 lag og klubber skal klare å opprettholde tilbudet til barn og unge..

NRK - 28 May 20 kl. 15:20

NVE «avlyser» storflom kommende uke

De som Frykter storflom kan puste lettet ut, men bare for en ukes tid. Sannsynligheten for stor vårflom er fremdeles stor..

NRK - 29 May 20 kl. 10:54

LO varsler oppsigelser før sommeren

LO Frykter masseoppsigelser før sommeren, og oppfordrer regjeringen til å utvide permitteringsreglene til 52 uker, skriver Dagbladet. Regjeringen har utvidet perioden permitterte kan motta dagpenger til 26 uker, men LO mener det ikke er godt nok..

P4 - I førrgår: 22:15

Foreslår kraftig tapsgrensekutt

Grensen for hvor mye du kan tape på Norsk Riktstotos sine spill kan bli dramatisk redusert neste år. Landbruksdepartementet foreslår å redusere tapsgrensen fra 1,5 millioner til 20.000 kroner, ifølge et brev VG har fått innsyn i.

VG - 29 May 20 kl. 15:10

Midtøsten-ekspert: Frykter ny intifada og angrep på Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas brøt i forrige uke alle avtaler med Israel. Det øker det faren for en ny voldsbølge, og i verste fall en ny krig mellom israelere og palestinere..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 20:03

Brann Frykter tap på inntil 50 millioner kroner. Slik rammes klubbene i Bergen.

Toppklubbene i Bergen blør som følge av koronapandemien..

P4 - 18 May 20 kl. 09:42

NTNU Frykter frafall til høsten

Universitetet NTNU Frykter et frafall av studenter fordi det vil være lite fysisk tilstedeværelse til høsten på grunn av koronakrisen. Mye av undervisningen blir digital og også den populære fadderuka blir amputert. Universitetet Frykter at studenter vil få kalde føtter og dropper ut, fordi de ikke får en god velkomst, skriver Adresseavisen.

NRK - 28 May 20 kl. 00:43

Frykter økt barnefattigdom

Antall barn i lavinntektsfamilier kan øke med 15 prosent til 672 milioner i løpet av 2020, viser en ny rapport fra Unicef og Redd Barna. Ifølge rapporten kan enkelte land i Europa og Sentral-Asia få en økning på opp mot 44 prosent i barnefattigdom..

E24 - 28 May 20 kl. 20:31

Frykter at hydrogentoget går uten Norge: – Brenner mer under føttene våre enn vi har trodd

Europa satser tungt på hydrogen, og det begynner å brenne under føttene for Norge, sier Espen Barth Eide (Ap) og LO-sekretær Are Tomasgard. Regjeringens hydrogenstrategi er forsinket..

P4 - 19 May 20 kl. 14:46

Frykter ikke mangel på eggdonorer

Arbeiderpartiet er ikke bekymret for at det skal bli vanskelig å få nok eggdonorer hvis dette blir tillatt i Norge. Tidligere i dag fortalte P4-nyhetene at avdelingsleder ved reproduksjonsmedisinsk avdeling med Oslo Universitetssykehus, Peter Fedorcsak Frykter det kan bli en utfordring. Tuva Moflag i helse-og omsorgskomiteen på Stortinget er optimistisk..

E24 - 28 May 20 kl. 06:03

Oslo Børs har lagt på seg 520 milliarder siden bunnen: – Redd for at det kan falle igjen

Sentralbankenes krisepakker og investorenes tro på en V-formet utvikling i økonomien har bidratt til den kraftige børsoppgangen, mener eksperter. Sjefstrateg Peter Hermanrud Frykter ny børsknekk..

P4 - 21 May 20 kl. 12:21

Frykter unge prøver ut tyngre russtoffer

Politiet i Stavanger Frykter koronautbruddet fører til at ungdom prøver ut tyngre russtoffer. Tilgangen på hasj har blitt kraftig redusert under pandemien, mens omløpet av andre tyngre stoffer som amfetamin og MDMA er lettere å få tak i, skriver Stavanger Aftenblad. Forrige uke gjennomførte politiet elleve ransakinger mot ungdommer i Stavanger-regionen med mistanke om bruk, besittelse og eller salg av narkotika..

P4 - 19 May 20 kl. 20:35

Ekspressruter fryktes nedlagt

Busselskapene Frykter nå at ekspressruter i store deler av landet kan bli nedlagt. Cirka 90 prosent av passasjergrunnlaget for ekspressbussene forsvant etter 12. mars på grunn av reiseforbud, melder NRK.

Aftenposten - 20 May 20 kl. 18:04

Leger Frykter skader blant unge når idretten starter opp igjen. Dette er rådene for å unngå skader.

Idretten Frykter belastningsskader blant de yngre når breddeidretten starter opp for fullt igjen. Dette er tipsene for å unngå dem..

P4 - 25 May 20 kl. 07:18

Bekymret for de eldre på koronastengte sykehjem

Frykter beboere på sykehjem blir underernært på mat og sosial kontakt som følge av korona-stenging..

P4 - 28 May 20 kl. 18:29

Mener tenåringer står bak flere voldsaker

Politiet i Trondheim mener en liten gruppe med tenåringer står bak flere alvorlige voldssaker mot andre tenåringer i byen. De Frykter det er mørketall og og at voldsoffere ikke tør varsle om hendelser, skriver Adressa. Volden virker å være planlagt og der ofte flere gjerningspersoner mot ett offer, opplyser politiet..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 22:39

Professorer advarer mot å møte lavere oljepris med lavere skatt

Åtte økonomiprofessorer Frykter skattelettelser til oljeselskapene fører til «håpløst ulønnsomme» investeringer. Slike prosjekter blir ikke engang vurdert, svarer bransjen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt