Frykt

Sunday, 16 January, 20:04

Nyheter om Frykt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan 22 kl. 09:48

Advarer mot Ukraina-forhandlinger under press

EUs utenrikssjef Josep Borrell mener det ikke bør være forhandlinger med Russland om Ukrainas skjebne så lenge Moskva bygger opp ved landets grense. – Russiske manøvre er en del av presset fra Russland, sa Borrell foran et møte med EUs utenriks- og forsvarsministre. Russland har samlet et stort antall soldater langs Ukrainas grense, som har ført til Frykt i Nato og EU for at de planlegger å invadere landet.

NRK - 26 okt 21 kl. 17:50

Johansen: – Det berører oss alle

Byrådslederen i Oslo, Raymond Johansen, sier skyteepisodene i Oslo skaper Frykt og uro. – Jeg kan forstå at folk blir urolige når vi nok en gang opplever skyting i byen vår, sier byrådslederen til NRK. Mandag ble nok en person skutt i hovedstaden.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 16:43

Statsministeren ble forsøkt drept. De fleste piler peker i én retning.

ISTANBUL (Aftenposten): Attentatforsøket skaper Frykt for ytterligere kaos i Irak..

VG - 05 nov 21 kl. 00:08

Vaksinert mot Frykt: Sjefen over alle sjefer!

(Roma-Bodø/Glimt 2-2) Kjetil Knutsen trengte ikke uvær eller kunstgress for å ryste José Mourinho. Det er slett ikke tilfeldig..

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 19:27

Disse bildene skaper Frykt

Et halvt år etter en Fryktinngytende styrkeansamling langs grensa til Ukraina, skaper nye russiske troppebevegelser bekymring i EU og USA..

Klartale - 05 okt 21 kl. 11:45

Frykt for sosial krise i Storbritannia

Mange i Storbritannia er uten jobb som følge av korona. Nå vil myndighetene tilby mindre hjelp i tiden framover. Det fører til en Frykt for flere fattige..

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 20:38

Svenske Pen: Frykt stoppet støtten til Lars Vilks

Lederen for svenske Pen sier at Frykt bidro til at kunstneren Lars Vilks fikk liten støtte i Sverige, tross drapstrusler….

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 14:21

Frykt for borgerkrig i Myanmar

Christine Schraner Burgener, FNs spesialutsending til Myanmar, Frykter at militærkuppet tidligere i år er i ferd med….

NRK - 21 okt 21 kl. 12:15

Evergrande ned 12 prosent

Handelen med det kinesiske eiendomsselskapet Evergrande Group ble gjenopptatt på Hongkong-børsen torsdag. Aksjen falt over 12 prosent ved stengning. Evergrande Group-aksjen falt 12 prosent da børsen stengte i Hongkong torsdag, skriver NTB.

NRK - 19 okt 21 kl. 19:52

WHO og Taliban enige om vaksinering

Verdens helseorganisasjon (WHO) og Taliban er enige om en landsomfattende kampanje for å vaksinere barn under fem år mot polio i Afghanistan. I de siste tre årene har Taliban nektet FN-organisasjoner å drive vaksinering i Frykt for spionasje. Dermed har 3,3 millioner barn ikke blitt vaksinert.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Oslo Børs falt nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var Frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Kraftig fall på børsane

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var Frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 22:28

Mer enn én av ti elever med innvandrerbakgrunn Frykter å bli sendt til utlandet mot sin vilje: – Dette er en alvorlig utvikling.

Noen unge i Norge går på skolen, sparker fotball og har venner. Men de lever i Frykt for hva foreldrene deres kan finne….

NRK - 18 okt 21 kl. 12:45

Fleire død etter flaum i India

Minst 26 personar er døde i flaum i sør-India etter at kraftige regnskur fekk elver til å renne over, skriv BBC. Fem av dei døde skal vere barn, og det er Frykt for at dødstalet vil stige ytterlegare ettersom fleire menneske er sakna. Kottayam og Idukki er to av dei hardast ramma distrikta, og dagar med kraftig nedbør har forårsaka dødelege skred.

VG - 17 okt 21 kl. 23:55

Gatekamper sprer Frykt i Libanon: – Folk her er gale!

BEIRUT (VG) Torsdag ble landet vitne til den verste sekteriske volden på flere år. Søndag forsøkte noen hundre demonstranter å ta gatene tilbake..

NRK - 15 okt 21 kl. 12:38

Strenge koronatiltak i Italia

I Italia må protesterer folk mot at tilsette anten vaksinere seg eller vise fram negativ koronatest for å kome inn på arbeidsplassen. Tiltaket er eitt av dei strengaste i Europa for å hindre koronasmitte. I Frykt for at protestane skal bli valdelege, er det meir politi i gatene, skulane stenger tidleg og ambassadar har åtvara borgarar mot at situasjonen kan bli valdeleg..

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 07:54

Ingen steder var Talibans skrekkvelde mer sjokkerende. Nå sprer de igjen Frykt.

Taliban sjokkerte verden med sprengningen av to gigantiske Buddha-figurer..

Klartale - 15 okt 21 kl. 06:00

Vil lage en egen vaksine for afrikanske land

Afrika er det minst vaksinerte verdensdelen. Mens rike land starter med en tredje dose, hadde 15 av 54 afrikanske land fått vaksinert 10 prosent av folket.Afrigen Biologics and Vaccines leder et prosjekt for å utvikle en afrikansk vaksine.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:50

Mannen med pil og bue funnet

Politiet har nå kommet i kontakt med mannen som har båret pil og bue i området Huseby i Oslo. Det var ufarlig aktivitet og mannen beklager overfor de som har følt Frykt. Politiet følger opp saken og ivaretar skoler og lokalmiljøet ved å forklare og betrygge..

NRK - 13 okt 21 kl. 15:14

Fryktar kaos med vaksinepass

Det er Frykt for kaos og opptøyar når Italia frå fredag krev vaksinepass av alle tilsette for å sleppe inn på arbeidsplassen. Over 85 prosent av italienarane over tolv år har teke minst ein dose koronavaksine, og får dermed eit gyldig vaksinepass. Men framleis er det rundt 2,5 millionar av totalt 23 millionar sysselsette i både offentleg og privat sektor som ikkje er vaksinerte, og som derfor risikerer å bli nekta åtgang til arbeidsplassen sin.

Klartale - 13 okt 21 kl. 09:00

Bekymret over antall drap med skytevåpen

Statssekretær Thor Sættem Kleppen er bekymret over antall skyteepisoder i Oslo. – Skyting, hvert fall på åpen gate er veldig alvorlig. Det skaper Frykt og er ekstra skremmende når det skjer i nærmiljøene våre.

VG - 11 okt 21 kl. 23:22

Portforbud på La Palma: Tusenvis bedt om å holde seg innendørs

Det eksplosive vulkanutbruddet fortsetter å lage trøbbel på La Palma. Nå får 3000 innbyggere forbud mot å gå ut, av Frykt for giftige gasser fra et lava-ødelagt sementverk..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 10:49

Barneombudet kritiserer leger og helsemyndigheter: – Det skapes mye Frykt som barn og unge må bære på.

– Det skapes mye Frykt som barn og unge må bære på. Det er svært uheldig, sier barneombud Inga Bejer Engh..

NRK - 09 okt 21 kl. 05:04

Abortlov trer i kraft igjen i Texas

En føderal ankedomstol har avgjort at abortloven i Texas, som i praksis forbyr de fleste aborter, kan tre i kraft igjen. Det skjer dagen etter at klinikker i delstaten igjen begynte å ta imot pasienter for første gang siden tidlig i september. Det var imidlertid ikke alle som åpnet dørene igjen, i Frykt for at avgjørelsen fort kunne blitt omgjort.

VG - 08 okt 21 kl. 09:34

Frykt for invasjon

I 2025 vil Kina være i stand til å gjennomføre en fullskala-invasjon av Taiwan. Det sier Taiwans forsvarsminister Chin Kuo-cheng. Han sier situasjonen i Taiwanstredet er den farligste på minst 40 år..

NRK - 04 okt 21 kl. 22:29

Teknologifall på Wall Street

Alle de tre ledende indeksene på New York-børsen endte i rødt mandag. Særlig den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt markant og endte ned 2.14 prosent.

VG - 04 okt 21 kl. 22:31

Bygård i Bergen har sprekker i alle etasjene – ingen flere får flytte hjem

To bygårder er fortsatt evakuert i Bergen sentrum av Frykt for at en av veggene skal rase sammen. Det er funnet sprekker i alle etasjene..

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 22:34

Bygård i Bergen har sprekker i alle etasjene – ingen flere får flytte hjem

To bygårder er fortsatt evakuert i Bergen sentrum av Frykt for at en av veggene skal rase sammen..

VG - 04 okt 21 kl. 22:31

Bygård i Bergen har sprekker i alle etasjene – ingen flere får flytte hjem

To bygårder er fortsatt evakuert i Bergen sentrum av Frykt for at en av veggene skal rase sammen. Det er funnet sprekker i alle etasjene..

NRK - 03 okt 21 kl. 10:42

Valget i Georgia

Regjeringspartiet Georgisk drøm, leder etter en delvis opptelling etter lokalvalget i Georgia lørdag. Etter at 39 prosent av stemmene var opptalt søndag, hadde Georgisk drøm 49 prosent, mens det viktigste opposisjonspartiet UNM hadde 31 prosent i landet som helhet. I landets fire største byer, Tbilisi, Batumi, Kutaisi og Rustavi, ligger det an til en ny valgrunde fordi ingen kandidat hadde flertall.

E24 - 29 sep 21 kl. 22:27

Oljefondet utelukker Kina-selskaper: Bruker deler av pangolin

Oljefondet kaster ut fire kinesiske selskaper av Frykt for miljøskade. Selskapene driver med tradisjonell medisin, og bruker dyredeler i sine produkter, inkludert pangolinskjell og leopardbein..

Klartale - 29 sep 21 kl. 15:10

Frykt for at folk får færre og færre menneske-rettigheter

Flere organisasjoner er redde for hva som kan skje i Afghanistan. De sier at menneske-rettighetene er truet etter at Taliban tok makten i landet..

NRK - 29 sep 21 kl. 06:04

Børsfall i Kina og Japan

Børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag. Dagen i forveien preget Frykt for økt inflasjon og svak vekst også markedene i USA og Europa. I Fastlands-Kina gikk Shanghai Composite-indeksen ned 0,8 prosent etter åpning, mens Shenzhen Composite, landets nest største børs, gikk ned like mye.

Aftenposten - 29 sep 21 kl. 06:05

Lavaen på La Palma har nådd havet, Frykt for giftgass

På La Palma har lavaen fra vulkanen nådd havet. Vitner sier det ble skapt en stor sky av gass..

NRK - 29 sep 21 kl. 01:35

Lava nådde havet på La Palma

Lavaen som har strømmet ut etter utbruddet fra vulkanen på kanariøya La Palma, har nådd havet, melder nyhetsbyrået AFP. Det fører til Frykt for farlige gasser. Øya ble tidligere tirsdag erklært som katastrofeområde av spanske myndigheter.

NRK - 28 sep 21 kl. 21:59

Børsfall i USA og Europa

Aksjekursene i både Europa og USA falt markert tirsdag. Frykt for økt inflasjon og svak vekst preger markedet, og nedgangen rammer særlig teknologisektoren. Tirsdag ettermiddag var den teknologitunge Nasdaq-indeksen i USA ned over 2,5 prosent.

Dagbladet - 28 sep 21 kl. 21:50

Lever i rasFrykt - skylder på kommunen

Ekteparet Hoel lever nå i konstant Frykt for at huset deres kan rase når som helst, etter et kommunalt graveprosjekt i 2014. Kommunen nekter skyld og har nå anket saken til lagmannsretten..

E24 - 27 sep 21 kl. 06:12

Britisk bensinpanikk: Fryser lov for å fylle tomme pumper

Britene panikkfyller drivstoff i Frykt for at tanken skal gå tom. Transportkrisen i landet fører til at myndighetene nå setter loven til side for å få drivstoff ut til pumpene..

Aftenposten - 27 sep 21 kl. 06:12

Britisk bensinpanikk: Fryser lov for å fylle tomme pumper

Britene panikkfyller drivstoff i Frykt for at tanken skal gå tom. Transportkrisen i landet fører til at myndighetene….

VG - 26 sep 21 kl. 22:57

Britisk bensinpanikk: Fryser lov for å fylle tomme pumper

Britene panikkfyller drivstoff i Frykt for at tanken skal gå tom. Transportkrisen i landet fører til at myndighetene nå setter loven til side for å få drivstoff ut til pumpene..

NRK - 24 sep 21 kl. 05:57

Børsoppgang i Asia

Børsen i Tokyo startet ukens siste handelsdag med oppgang, som knyttes til mindre Frykt for Evergrande-kollaps og rentemeldingen fra USAs sentralbank. Ved lunsjtider hadde Nikkei-indeksen steget med 1,9 prosent, mens den bredere Topix-indeksen var opp nærmere 2 prosent..

NRK - 23 sep 21 kl. 14:39

Trekker seg etter deportasjon

USAs spesialutsending til Haiti Daniel Foote trekker seg fra stillingen i protest mot massedeporteringen av haitiske migranter som har flyktet fra hjemlandet til USA. – Jeg vil ikke assosieres med USAs inhumane, kontraproduktive beslutning om å deportere tusenvis av flyktninger og illegale migranter til Haiti. Et land hvor amerikanske tjenestemenn må beleire seg av Frykt for væpnede gjenger som styrer dagliglivet, skriver han i sin avskjedssøknad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt