Fremstilles

Sunday, 26 January, 15:42

Nyheter om Fremstilles

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 16 Jan 20 kl. 11:46

Fremstilles for fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til dobbeltdrap i Bergen Fremstilles for varetektsfengsling i dag. I går ble to andre menn varetektsfengslet i fire uker etter at en kvinne og en mann ble funnet drept i et turområde i Bergen mandag. En fjerde mann ble løslatt i går kveld..

NRK - 22 Jan 20 kl. 19:05

Prinsdal-siktet er i Norge

Den ene siktede i drapssaken i Prinsdal i Oslo, som ble pågrepet i Ungarn forrige torsdag, kom til Norge i ettermiddag, opplyser politiet i Oslo. Mannen sitter nå i arrest og skal etter planen avhøres torsdag. Han Fremstilles for varetekt fredag..

VG - 20 Jan 20 kl. 09:14

Drapssiktet i Søndre Land erkjenner ikke straffskyld

Mannen siktet for drap etter den alvorlige voldshendelsen i Hov i Søndre Land fredag, Fremstilles for varetektsfengsling mandag. Han erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 17 Jan 20 kl. 14:37

VG: IS-kvinne kan fengsles mandag

Ifølge VG vil den norske IS-kvinnen trolig Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett mandag. Kvinnen og hennes to barn kommer trolig tilbake til Norge sent fredag kveld eller natt til lørdag..

P4 - 17 Jan 20 kl. 14:22

IS-kvinne varetektsfengsles mandag

Den IS-siktede kvinnen som er hentet ut fra Syria og på vei hjem til Norge vil ifølge VG trolig Fremstilles for varetektsfengsling mandag. Det var varslet at kvinnen og hennes to barn skulle lande i Norge i går, men det ble endret i siste liten. Det er ventet at de lander i Norge i kveld..

P4 - 15 Jan 20 kl. 17:51

Varetektsfengslet for drap

Begge de to som er pågrepet i drapssaken i Bergen har blitt varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon og medieforbud de to første ukene. De to er siktet for drap eller medvirkning til dette etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i Arna mandag. En tredje person ble pågrepet i saken i går, han Fremstilles for varetektsfengsling i morgen..

P4 - 17 Jan 20 kl. 08:41

Fikk beskjed om Syria-retur via media

Flere FrP-topper fikk vite om hjemhentingen av den norske IS-kvinnen og hennes to barn, hvorav det ene alvorlig syk, via media. Til VG sier flere av politikerne i partiet at de ble overrasket da nyheten sprakk. Bak kulissene har regjeringen arbeidet med hjemreisen i flere måneder, men prosessen ble holdt skjult av sikkerhetshensyn.

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 09:45

Mann siktet for mordbrann - skal ha skutt fyrverkeri inn i leilighet

Fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

P4 - 06 Jan 20 kl. 09:23

Vil fengsle Manshaus i åtte uker

Politiet vil be om at draps- og terrorsiktede Philip Manshaus blir fengslet i åtte nye uker. Nå klokken ti Fremstilles 22-åringen for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Politiadvokat Hilde Strand sier til NTB at politiet mener det er fare for at Manshaus skal begå nye, alvorlige kriminelle handlinger om han ikke holdes i varetekt.

P4 - 02 Jan 20 kl. 09:40

Siktet for mordbrann

En mann er siktet for mordbrann etter en brann i et rekkehus på Os utenfor Bergen, nyttårsaften. Det var ingen hjemme i huset, men sju naboer ble evakuert. Ifølge Bergens Tidende skal mannen ha knust et vindu og skutt med fyrverkeri inn i en av leilighetene.

NRK - 12 Dec 19 kl. 09:48

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet i Vågsbygd Fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett klokken 12.30 i dag, ifølge en pressemelding fra politiet. Påtalemyndigheten vil be om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud..

NRK - 25 Dec 19 kl. 16:39

Angrepet etter Jesus-film

Hovedkvarteret til en braziliansk komediegruppe ble på julaften angrepet med bensinbomber. Angrepet i Rio de Janeiro skjedde etter at gruppen kom med Netflix-julefilmen "The First Temptation of Christ," hvor Jesus Fremstilles som homofil..

P4 - 25 Dec 19 kl. 15:05

Mann dyttet foran T-bane

En mann ligger på sykehus med kritiske skader etter at han ble dyttet foran en T-bane i Nürnberg i Tyskland i dag. 32-åringen ble sittende fast under banen og ble hentet ut av brannvesenet. en 33-åring er pågrepet for ugjerningen og skal Fremstilles for varetektsfengsling i løpet av dagen, melder tyske aviser..

P4 - 23 Dec 19 kl. 13:29

Mann tatt for voldtekt

En mann i 30-årene ble i går pågrepet og siktet for voldtekt i Bergen. Han Fremstilles i ettermiddag for varetektsfengsling i Bergen tingrett, skriver Bergens Tidende. Han nekter straffskyld.

Aftenposten - 16 Dec 19 kl. 13:04

Fem personer siktet for grove ran i Oslo, skal ha lurt menn i chattefelle

Fem personer er pågrepet i Oslo, siktet for flere grove ran. De fem Fremstilles for varetektsfengsling mandag, ifølge VG..

Aftenposten - 16 Dec 19 kl. 13:04

Fem personer siktet for grove ran i Oslo. Skal ha lurt menn i chattefelle.

Fem personer er pågrepet i Oslo, siktet for flere grove ran. De fem Fremstilles for varetektsfengsling mandag, ifølge VG..

P4 - 14 Dec 19 kl. 09:48

Siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt av under 14 år. Mannen Fremstilles i Bergen tingrett for varetektsfengsling i formiddag. Han skal være i slekt med fornærmede, skriver Bergens Tidende.

NRK - 12 Dec 19 kl. 12:57

Forsøkte å kjøpe våpen

Fem av de åtte personene som Fremstilles for varetektsfengsling i København etter gårsdagens terror-aksjon i Danmark, forsøkte ifølge siktelsen å finansiere og kjøpe inn våpen og lyddempere til et angrep. Det skriver DR..

P4 - 16 Dec 19 kl. 14:50

Barn forlatt - kvinne Fremstilles for varetektsfengsling

En 54 år gammel kvinne er siktet for å ha forlatt to barn på 2, 5 og 1 år i en handlegate i Aarhus. Det opplyser Østjyllands Politi på en pressekonferanse i ettermiddag. Ifølge politiet skal kvinnen være i slekt med barna, som skal være søsken.

NRK - 14 Dec 19 kl. 09:33

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann Fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett senere i dag siktet for voldtekt av barn under 14 år. Etter det BT kjenner til skal mannen være i slekt med den fornærmede. Ifølge forsvareren nekter mannen straffskyld..

NRK - 12 Dec 19 kl. 10:21

Erkjenner å være involvert i drapet

To av de tre siktede erkjenner å være involvert i drapet på en 44 år gammel mann i Sola. Det opplyser politiet. De to Fremstilles for varetektsfengsling torsdag, men fengslingsmøte for den tredje utsettes til fredag..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 09:59

Drapssiktet mann i Kristiansand Fremstilles for varetekt

Mannen som er siktet for drap i Kristiansand, blir fremstilt for varetekt. Han er siktet etter at en eldre mann døde i Vågsbygd i byen natt til tirsdag..

P4 - 11 Dec 19 kl. 22:47

Trusselsiktet 18-åring er avhørt

Den 18 år gamle mannen som i formiddag ble pågrepet med kniv og ammunisjon ved en skole i Trondheim, sier han verken ville skremme eller true. Det har 18-åringen forklart i avhør i kveld, opplyser politiet som sier det er lite som tyder på at elever på skolen har vært i reell fare. Han skal nå Fremstilles for lege..

P4 - 06 Dec 19 kl. 11:30

Tre mistenkt for drap i Sverige

Tre personer er mistenkt etter drapet på 17 år gamle Wilma Andersson i Uddevalla i Sverige. To av disse sitter i varetekt, mens den tredje Fremstilles for fengsling i ettermiddag. Politiet har så langt kun funnet en kroppsdel i søket etter 17-åringen, men sier dette funnet viser at hun ikke kan være i live..

NRK - 17 Nov 19 kl. 06:49

Fremstilles for varetektsfengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, Fremstilles søndag for varetektsfengsling. Politiet kommer trolig til å begjære fire ukers varetekt med brev- og besøksrestriksjoner..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 07:26

Florø-drapet: Siktet 27-åring Fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, Fremstilles søndag for varetektsfengsling..

VG - 17 Nov 19 kl. 07:11

Florø-drapet: Siktet 27-åring Fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, Fremstilles søndag for varetektsfengsling..

NRK - 14 Nov 19 kl. 13:18

Pirater Fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, Fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

P4 - 29 Nov 19 kl. 12:56

Siktet for vold mot baby

Et foreldrepar i 20-årene er siktet for vold mot sin tre måneder gamle baby. De Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i ettermiddag. I følge VG ble det samme foreldreparet etterforsket i 2016 etter at deres to måneder gamle jentebaby døde.

P4 - 14 Nov 19 kl. 18:23

Fremstilles for varetektsfengsling i morgen

Mannen som i dag for andre gang på et halvt år ble tatt med eksplosiver i huset sitt i Sola i Rogaland Fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Politiets bombegruppe har vært på stedet og undersøkt sprengstoffet i dag, og det skal nå fraktes bort og destrueres, melder Stavanger Aftenblad. Mannen har blitt avhørt, men det er ikke kjent hva han har forklart..

NRK - 25 Nov 19 kl. 11:23

Vurderer varetektsfengsling

Politiet har pågrepet to personer etter skyteepisoden i Åmot i Modum i går. Det ble avfyrt ett skudd mot en mann, sier politiadvokat Dag Einar Lyngås. Politiet vurderer nå om de to skal Fremstilles for varetektsfengling i morgen, sier Lyngås..

NRK - 22 Nov 19 kl. 11:28

Tenåringer siktes for kidnapping

Torsdag ble en 16-åring og en 18-åring pågrepet og siktet for frihetsberøvelse, ifølge VG. Politiadvokat Ingrid Hærem i Oslo politidistrikt ønsker ikke å si mer om saken foreløpig. De to tenåringene Fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag..

P4 - 22 Nov 19 kl. 11:35

To tenåringer siktet

To tenåringer på 16 og 18 år er siktet for kidnapping i Oslo. De to ble pågrepet i går, opplyser politiet som ikke ønsker å si noe mer om saken av hensyn til etterforskningen. De siktede Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett nå i ettermiddag..

P4 - 20 Nov 19 kl. 14:27

Siktet for fem drapsforsøk

Den 32 år gamle mannen som kapret en ambulanse i Oslo i slutten av oktober er siktet for drapsforsøk mot fem personer etter villmannskjøringen. Det opplyser politiet til VG. Mannen Fremstilles for varetektsfengsling i morgen.

P4 - 17 Nov 19 kl. 12:45

- Drapssiktet har det tungt

Den 27 år gamle mannen som er siktet for knivdrap i Florø i Sogn og Fjordane fredag har det veldig tungt nå. Det sier mannens forsvarer til NRK. Han skal Fremstilles for varetektsfengsling i dag, men det er usikkert om han er i stand til å møte.

P4 - 16 Nov 19 kl. 11:22

Drapsmistenkt døde i arresten

En drapsmistenkt mann ble i dag funnet død i arresten i Danmark. Det opplyser politiet i en pressemelding. Den danske mannen ble pågrepet i går, mistenkt for et drap på en kvinne i Malmö i Sverige torsdag.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 16 Nov 19 kl. 13:52

Avhører drapssiktet i dag

Politiet planlegger å avhøre mannen som er siktet for drap i Florø i Sogn og Fjordane i løpet av dagen. En 51 år gammel kvinne ble funnet knivdrept i går, og en 27 gammel mann ble pågrepet på stedet og siktet for drap. Mannen Fremstilles for varetektsfengsling på mandag.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 14 Nov 19 kl. 13:33

Mann siktet for voldtekt av jente

En mann i 60-årene er siktet for voldtekt av en syv år gammel jente. Politiet mener mannen misbrukt syvåringen på en måte som i straffeloven sidestilles med voldtekt. Mannen Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag.

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 09:15

De siktede etter ambulansekapringen Fremstilles for fengsling

Mannen og kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, Fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

P4 - 24 Oct 19 kl. 10:46

Fremstilles for varektsfengsling i dag

De to som er siktet i forbindelse med ambulansekapringen i Oslo tirsdag Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett ettermiddag. Begge er siktet for befatning med våpen, og oppbevaring av narkotika, mens mannen i tillegg er siktet for drapsforsøk etter å ha kapret og kjørt ned folk med ambulansen..

NRK - 23 Oct 19 kl. 12:12

Ambulansekaprer Fremstilles

32-åringen som er siktet for drapsforsøk etter kapringen av en ambulanse i Oslo tirsdag, skal Fremstilles for varetektsfengsling torsdag, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding. Politiet ber publikum om å sende dem bilder og videoer fra årstedet..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 22:13

De sju voldtektssiktede i Hønefoss Fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, Fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt