Fremstilles

Onsdag, 23 September, 11:42

Nyheter om Fremstilles

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 aug. 20 kl. 10:08

Fremstilles for fengsling for ran

Tre kvinner og to menn Fremstilles for varetektsfengsling etter ranet av en gullsmed i Trondheim lørdag. Det bekrefter jourhavende jurist Aleksander Tokle til Adresseavisen. Fire ansatte ble utsatt for vold under ranet, men ingen ble alvorlig skadd..

NRK - 22 aug. 20 kl. 09:57

Fremstilles for varetekt klokken 10

Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg fredag Fremstilles for varetektsfengsling i Halden tingrett nå klokken 10. Mannen er siktet for å ha hensatt jenta i hjelpeløs tilstand..

NRK - 02 sep. 20 kl. 09:29

Vollvik i nytt avhør

Det er usikkert om Idar Vollvik slippes fri i dag, eller om han Fremstilles for varetektsfengsling, ifølge politiet. – Han skal i nye avhør i formiddag. Vi har spørsmål etter beslagene i går og vitneavhør i saken, sier politiadvokat Sigrid Sulland..

P4 - 02 sep. 20 kl. 09:34

Uvisst om Vollvik løslates

Det er usikkert om Idar Vollvik løslates, eller om han Fremstilles for varetektsfengsling i munnbind-saken. Politiet sier de løpende vurderer faren for bevisforspillelse. Vollvik skal i nye avhør i formiddag etter at han i går ble pågrepet og siktet for uriktig merking av munnbind som er solgt gjennom hans selskaper.

NRK - 02 sep. 20 kl. 03:31

Ruset sjåfør stanset i feil retning

Politiet stanset natt til onsdag en bilfører som kjørte varebil i feil løp på E6 i Ås. Det viste seg at sjåføren var beruset og at bilen var stjålet i Oslo. – Fører, utenlandsk mann i 40-årene, er beruset og Fremstilles på legevakt, melder politiet..

NRK - 29 aug. 20 kl. 09:49

Fengslingsmøter i dag

De tre mennene som er siktet for grove narkotikaforbrytelser etter at politiet avdekket en større hasjplantasje på Bjelland i Lindesnes kommune - Fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett i dag..

NRK - 28 aug. 20 kl. 17:09

Siktet for drapsforsøk

Mannen som er pågrepet etter knivstikking i Solbergelva, er siktet for drapsforsøk på en kvinne i 40-årene og Fremstilles for varetektsfengsling i Drammen tingrett lørdag. Mannen i 30-årene er ikke avhørt ennå opplyser politiet fredag ettermiddag..

P4 - 28 aug. 20 kl. 12:23

Ønsker varetektsfengsling for overgrepssiktet

Politiet ønsker å varetektsfengsle en 18 åring som er siktet for seksuell omgang med ei jente på 14 år, og en annen som er under 14 år. Årsaken er fare for bevisforspillelse skriver Bergensavisen. 18-åringen Fremstilles i Bergen tingrett i dag..

P4 - 27 aug. 20 kl. 14:07

Mann siktet for flere overgrep

En mann i slutten av 30-årene fra Oslo er pågrepet og siktet for overgrep mot minst 3 jenter under 14 år. Mannen Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Politiet har bedt om fire ukers fengsling med brev- og besøksforbud opplyser mannens forsvarer til TV2.

VG - 26 aug. 20 kl. 16:41

Politiet vil fengsle passasjeren som er siktet for drapsforsøk på sjåfør

Passasjeren som er siktet for å ha forsøkt å drepe sjåføren i en bil som kolliderte med en tankbil på E18 i Porsgrunn, Fremstilles for varetektsfengsling..

P4 - 23 aug. 20 kl. 21:16

Fremstilles for fengsling etter ran

Tre kvinner og to menn blir i morgen fremstilt for varetektsfengsling etter ranet av en gullsmed i Trondheim sentrum lørdag. De fem er av utenlandsk opprinnelse og i 30 til 40-årene. Alle fem nekter straffskyld.

P4 - 22 aug. 20 kl. 11:50

Erkjenner ikke straffskyld

27-åringen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i går, nekter straffskyld. Han ble pågrepet i går og siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Mannen Fremstilles for fengsling i dag.

P4 - 21 aug. 20 kl. 15:52

27-åring blir begjært fengslet

Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i går, Fremstilles for fengsling i morgen. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Mannen ble pågrepet i ettermiddag og er siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand.

P4 - 17 aug. 20 kl. 13:49

Solberg orientert

Statsminister Erna Solberg er blitt orientert av PST om pågripelsen av en 50 år gammel norsk statsborger som er siktet for spionasje. Det bekrefter Solberg til VG. Mannen skal ha overlevert informasjon til et annet land som kan skade nasjonale interesser.

P4 - 17 aug. 20 kl. 11:06

Norsk borger pågrepet

Politiets sikkerhetstjeneste har pågrepet en norsk borger og siktet han for å ha overlevert informasjon til en fremmed stat som kan skade nasjonale interesser. Mannen ble pågrepet i helgen og skal Fremstilles for varetektsfengsling klokkne 15.00 i dag.

P4 - 20 juni 20 kl. 07:51

Jensen Fremstilles for fengsling i dag

Eirik Jensen Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i formiddag. Den tidligere polititoppen ble i går dømt til 21 års fengsel i Borgarting lagmannsrett for korrupsjon og medvirkning til innføring av narkotika. Han anket dommen på stedet..

NRK - 19 juni 20 kl. 14:01

Fremstilles for varetekt lørdag

Eirik Jensen Fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett lørdag kl. 11.30..

P4 - 24 juli 20 kl. 15:21

Fremstilles fengsling på nytt

Den ene av de to siktet for å ha drept eller medvirket til drap på en 43 år gammel mann i Askim blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen formiddag. Mannen har tidligere vært arrestert og fengslet, men ble tirsdag løslatt. Politiet gikk til ny pågripelse i natt.

NRK - 21 juli 20 kl. 11:26

Vil avhøre mannen tirsdag

Politiet i Agder vil forsøke å avhøre 51-åringen som er siktet for trusler med skytevåpen i løpet av tirsdag kveld. Deretter vil han Fremstilles for varetektsfengsling, sier påtaleleder i Agder politidistrikt, Liv Versland Seland..

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 11:32

Akson Fremstilles som et prosjekt drevet og anbefalt av konsulenter. Det er ikke riktig. | Bent Høie

Det vil ta tid og koste mye penger å få på plass felles løsninger. Men vi har ikke råd til å la være..

P4 - 18 juli 20 kl. 16:18

Pågrepet etter drap

To menn er i dag pågrepet, og siktet for drap eller medvirkning til drap på en 43 år gammel mann i Askim søndag. Den ene mannen er i 30-årene og den andre i 40-årene. Begge er kjenninger av politiet og Fremstilles for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet.

P4 - 01 juni 20 kl. 09:22

Sotra-siktet Fremstilles for varetekt

Mandag formiddag Fremstilles mannen som er siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

NRK - 28 mai 20 kl. 21:57

Siktede Fremstilles trolig i morgen

Mannen som er siktet for drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil i Nittedal torsdag morgen Fremstilles trolig for varetektsfengsling fredag. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 07 juli 20 kl. 20:22

Antatt fremmedkriger pågrepet

En 22 år gammel dansk statsborger som har vært etterlyst for å ha latt seg verve til en terrororganisasjon, er pågrepet på flyplassen i København. 22-åringen Fremstilles for varetektsfengsling i retten i Glostrup onsdag, opplyser dansk politi..

P4 - 29 juni 20 kl. 16:37

Politifolk for retten i dag

Fire av politimennene som er siktet i forbindelse med dødsfallet til George Floyd Fremstilles for retten i dag. De er siktet for forsettelig drap eller medvirkning til dødsfallet som skjedde da Floyd ble pågrepet i Minneapolis 25. mai.

P4 - 25 juni 20 kl. 11:22

Vil fengsle dobbeltdrapssiktet

Mannen som er siktet for dobbeltdrapet i Stavanger natt til i går, Fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Politiet ber om fire ukers varetekt, og to av ukene i full isolasjon. Mannen i 40-årene er siktet for å ha drept en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene.

P4 - 09 mai 20 kl. 08:13

Fremstilles trolig for fengsling i dag

Mannen i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, Fremstilles trolig for varetektsfengsling i dag. Mannen ble pågrepet torsdag kveld og har ifølge politiet en relasjon til Tom Hagen. I går ble drapssiktede ektemannen løslatt fra varetekt, etter at Høyesterett avslo politiets anke.

P4 - 20 juni 20 kl. 11:46

Vil fengsle Jensen i fire uker

Akkurat nå Fremstilles den tidligere polititoppen Eirik Jensen for fengsling. Spesialenheten for politisaker ber om fire ukers varetekt. Den tidligere polititoppen ble i går dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og narkotikakriminalitet.

VG - 20 juni 20 kl. 11:23

Eirik Jensen Fremstilles for varetektsfengsling

OSLO TINGRETT (VG) For Spesialenheten er det «allmennhetens rettsfølelse» som er avgjørende for begjæringen om varetektsfengsling..

NRK - 20 juni 20 kl. 07:39

Jensen Fremstilles for varetekt

Eirik Jensen framstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett 11.30 lørdag. Jensen ble dømt til 21 års fengsel i Borgarting lagmannsrett fredag.

NRK - 29 april 20 kl. 06:28

Fremstilles for varetekt onsdag

Tom Hagen Fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett klokken 12 onsdag. Han ble pågrepet tirsdag morgen og siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant i oktober 2018..

NRK - 28 april 20 kl. 14:39

Fremstilles for fengsling onsdag

Drapssiktede Tom Hagen Fremstilles for fengsling i Nedre Romerike tingrett, klokken 11 på onsdag. Politiet sier de vil be om fire ukers varetekt for Hagen, som i dag ble pågrepet og siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen..

P4 - 28 april 20 kl. 14:20

Fremstilles for fengsling i morgen formiddag

Tom Hagen Fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett klokken elleve i morgen formiddag. Politiet har sagt de ønsker å fengsle ham i fire uker. Det er ikke kjent hvordan Hagen stiller seg til det, eller til siktelsen mot ham..

P4 - 09 juni 20 kl. 09:47

Nekter straffskyld

Begge de to mennene som er siktet for å ha ranet og tatt en kvinne som gissel i Kragerø søndag, nekter straffskyld. Det opplyser politiet til VG. De to Fremstilles for varetektsfengsling i dag.

NRK - 08 juni 20 kl. 11:45

Ranere varetektsfengsles i morgen

De to mennene som er pågrepet og siktet for ran og frihetsberøvelse i Kragerø søndag, Fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. De to mistenkte er fra Grenlands-området, og er ennå ikke avhørt. Politiet utelukker ikke flere pågripelser..

NRK - 27 mai 20 kl. 11:28

Mann siktet for terrorfinansiering

PST har siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon. Mannen Fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i ettermiddag..

P4 - 27 mai 20 kl. 11:29

Mann siktet for terrorfinansiering

En mann i 30- årene er siktet for terrorfinansiering. Politiet er foreløpig tilbakeholdne med informasjon i saken. Men sier til VG at dette er en pågågende sak og at mannen Fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i dag, av hensyn til faren for bevisforspillelse.

P4 - 25 mai 20 kl. 07:18

Fremstilles for tvungent psykisk helsevern

Mannen som er dømt for drapet på 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne i Oslo i 2012, blir i dag på nytt fremstilt for tvungent psykisk helsevern. Han har blitt dømt til dette to ganger, og nå skal Sunnmøre tingrett på nytt ta stilling til spørsmålet. Statsadvokat Ingvild Thorn Norheim mener det fortsatt er stor gjentakelsesfare.

P4 - 11 april 20 kl. 10:20

Drapssiktet Fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk på sin far i Drammen i går Fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Politiet vil be om fire ukers varetekt, melder NTB. Faren i 70-årene ble påført hodeskader og ble operert ved Ullevål sykehus i går.

NRK - 13 mai 20 kl. 15:00

Beslagla over 5000 liter sprit

Oslo-politiet har pågrepet åtte personer siktet for å ha smuglet over 5000 liter sprit til Norge. Spriten er verdt over 2,2 millioner kroner og ble beslaglagt i en semitrailer ved et lager på Jessheim. De pågrepne Fremstilles for fengsling onsdag..

P4 - 12 mai 20 kl. 09:39

Pågrepet for båtmotortyveri

Tre menn i 20-årene er pågrepet for å ha stjålet 24 påhengsmotorer i Bergensområdet den siste tid. Politiet har tidligere uttalt at de mener tyveriene er organiserte og at påhengsmotorene fraktes ut av Norge. Motorene har en anslått verdi på flere millioner kroner.

Aftenposten - 09 mai 20 kl. 11:09

Lørenskog-forsvinningen: Forsvarer tror siktet 32-åring blir løslatt i dag

Mannen (32) som er siktet for å ha medvirket til å drepe Anne-Elisabeth Hagen, Fremstilles ikke for fengsling lørdag..

Aftenposten - 09 mai 20 kl. 11:09

Lørenskog-forsvinningen: Forsvarer tror siktet 32-åring blir løslatt

Mannen (32) som er siktet for å ha medvirket til å drepe Anne-Elisabeth Hagen, Fremstilles ikke for fengsling lørdag..

Aftenposten - 09 mai 20 kl. 08:51

Siktet mann i Lørenskog-saken Fremstilles ikke for varetekt lørdag

32-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, blir ikke fremstilt varetektsfengsling lørdag..

P4 - 23 mars 20 kl. 14:23

Fremstilles for fengsling i dag

Mannen som er siktet etter at en mann døde etter en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, Fremstilles for varetektsfengsling i dag. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede har begynt å forklare seg for politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt