Fremover

Saturday, 04 April, 09:44

Nyheter om Fremover

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Påskehilsen fra kongeparet

Kongeparet sier de er imponert over alt det gode arbeidet som er gjort i landet. – Vi må omstille oss. Vi må se Fremover.

Aftenposten - I førrgår: 23:00

Koronakrisen vil ikke begrave det liberale prosjektet | Eirik Løkke

Sosialisme og planøkonomi blir neppe et dominerende innslag i økonomien Fremover..

P4 - Igår: 05:41

Digital undervisning Fremover

Universitetet i Oslo gjør som universitetene i Trondheim og Bergen, og har bestemt at ordinær undervisning skal gjennomføres digitalt ut semesteret. Det skriver Universitas. Rektor Svein Stølen sier det er vanskelig å vite hvordan våren blir, og at de har landet på en digital løsning for å skape forutsigbarhet..

P4 - I førrgår: 16:39

Presenterer konklusjon neste uke

Regjeringen vil neste uke presentere hvilke tiltak som vil gjelde i Norge Fremover. Helseminister Bent Høie sier en samlet vurdering vil legge grunnlaget for hva som skal skje, blant annet basert på vurderinger fra ekspertgrupper og Helsedirektoratet..

P4 - I førrgår: 17:52

375 bedrifter konkurs i mars

375 norske bedrifter gikk konkurs i mars. Det er færre enn i både januer og februar, viser tall fra Konkursregisteret. Men professor ved Norges handelshøyskole, Ola Grytten, sier til TV 2 at det trolig blir verre, og han forventer en bølge av konkurser Fremover..

P4 - Igår: 08:52

Krisen kan skvise unge ut av arbeidslivet

Det vil kunne bli vanskelig for unge å få seg jobb Fremover. Det tror flere forskere Dagsavisen har snakket med. Det er særlig de unge som kommer rett fra utdanning som er utsatt.

P4 - 11 timer siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund Fremover.

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 07:10

Ajer om van Dijk-sammenligningen: – Selvfølgelig smigrende

Celtic-midtstopper Kristoffer Ajer er smigret over sammenligningen med Virgil van Dijk. Likevel er nordmannen klar på at det er mye han må jobbe med Fremover..

P4 - 19 Mar 20 kl. 16:53

Ber folk unngå bål og grilling

Nordmenn bør unngå å lage bål eller grille på skogstur Fremover. Det mener Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, DSB. På grunn av koronakrisen må brannvesenet Fremover prioritere ressursene sine.

P4 - 01 Apr 20 kl. 06:22

Andre befolkningsgrupper rammes

Mens de første koronasmittede i Norge i stor grad var mannlige skiturister, rammes nå andre befolkningsgrupper. Flere kvinner enn før får nå påvist smitte, og gjennomsnittsalderen på de som får intensivbehandling øker. At flere eldre får påvist smitte gjør også at Folkehelsinstituttet venter en stigning i antall døde i tiden Fremover..

P4 - 31 Mar 20 kl. 10:18

PST får kritikk av EOS-utvalget

Politiets sikkerhetstjeneste, PST, får kritikk i EOS-utvalget sin årsrapport. Blant annet skal stortingsrepresentanter ha blitt registrert kun fordi de var venner med personer PST mente kunne være utsatt for fremmed etterretning. Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene mener registreringen var klandreverdig og urimelig.

P4 - I førrgår: 07:47

Færre nordmenn tror på koronasmitte

Klart færre nordmenn tror på økt koronasmitte Fremover. Det viser en undersøkelse Norsk koronamonitor har gjort. Mens 72 prosent frem til forrige uke svarte at de tror det blir økt antall nye koronasmittede i Norge, har nå dette falt til 62 prosent de tre siste dagene.

P4 - 01 Apr 20 kl. 08:51

-Trenger felles skattedugnad

Regjeringen vil pumpe milliarder inn i næringslivet for å sikre at vi har jobber å gå til når koronakrisen er over. Nå mener flere fremtredende eksperter at felleskapet må betale for alle redningspakkene. Finansminister Jan Tore Sanner har åpnet for å bruke oljekroner for å betale regningen, men det er flere økonomer skeptiske til.

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 20:23

Dyrhaug vraket fra langrennslandslaget

Niklas Dyrhaug er ikke med i planene til Norges skilandslag Fremover. Likevel gir ikke 32-åringen opp satsingen mot Oberstdorf-VM i februar neste år..

NRK - 28 Mar 20 kl. 21:59

Dyrhaug vraket fra landslaget

Niklas Dyrhaug er ikke med i planene til Norges skilandslag Fremover, bekrefter trønderen til VG. Han gir likevel ikke opp satsingen mot VM i Oberstdorf i februar neste år. 32-åringen gikk kun ett verdenscuprenn forrige sesong.

P4 - 30 Mar 20 kl. 07:47

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat Fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:41

Hjemmekontoret har blitt dyrere

Prisene på datamaskiner og utstyr har økt med over ni prosent på kort tid, viser tall fra prisjakt.no. Fra 11.

P4 - 28 Mar 20 kl. 20:42

Ber sykepleiere jobbe ett sted

Oslo kommune pålegger nå sykepleiere og andre helsearbeidere om å jobbe kun ett sted Fremover. Det gjøres for å hindre at koronasmitte skal vandre mellom ulike institusjoner, skriver VG. Fagforeningsledere frykter at omleggingen kan føre til at de som står i frontlinjen i kampen mot korona vil miste deler av lønnen..

VG - 27 Mar 20 kl. 08:52

Forskere i Bergen jakter corona-svar

Allerede før pandemien slo ut for fullt, ble en studie på coronaviruset iverksatt i Bergen. Forskerne håper funnene vil gi svar på hvilke tiltak som bør iverksettes Fremover..

P4 - 27 Mar 20 kl. 15:52

Mangler utstyr på sykehus

Universitessykehuset i Nord-Norge har kun nok smittevernutstyr til de neste to eller tre ukene - basert på dagens forbruk. Fordi de regner med at flere vil bli innlagt i tiden Fremover, sier medisinsk fagsjef ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Haakon Lindekleiv, til TV 2 at beholdningen er kritisk lav. De jobber kontinuerlig med å skaffe mer smittevernutstyr..

NRK - 25 Mar 20 kl. 14:09

Superspeed settes i drift

Color Line Superspeed 1 mellom Kristiansand og Hirshals sette i drift igjen førstkommende fredag. Det skriver Fædrelandsvennen. Skipet skal Fremover kun frakte godstrafikk..

P4 - 27 Mar 20 kl. 13:30

Skiforbundet permitterer 96

Norges skiforbund permitterer 96 ansatte. De 96 blir helt eller delvis permittert, og dette rammer 66 prosent av de ansatte i forbundet, som har tapt 30 millioner kroner på koronakrisen. I pressemelding skriveer Skiforbundet at de kan tape flere titall millioner til, og de utelukker ikke flere tiltak Fremover..

VG - 25 Mar 20 kl. 16:46

Helseminister Høie vil ikke sette aldersgrense for behandling

Under pressekonferansen onsdag sa Bent Høie (H) at man i Norge ikke kommer til å ta beslutninger kun utfra alder: – Det har vi ikke gjort til nå, og det vil vi ikke gjøre Fremover..

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:42

FHI: -Dagens tiltak varer ikke i lang tid

Folkehelseinstituttet samarbeider nå med andre instanser for å se hvordan de kan lette på dagens restriksjoner, men likevel holde smittetallene nede. Tidligere har direktør Camilla Stoltenberg sagt at det kan være behov for tiltak mot smitten i 18 måneder Fremover. Men på en pressekonferanse i ettermiddag presiserte hun at det ikke betyr at dagens strenge tiltak vil vedvare..

NRK - 23 Mar 20 kl. 16:35

Høie: – Tiltakene virker

Antallet koronasmittede i Norge øker med om lag 200 personer daglig. Det kan tyde på at regjeringens tiltak fungerer, sier helseminister Bent Høie (H). I morgen offentliggjør regjeringen hvordan tiltakene skal videreføres i tiden Fremover..

P4 - 25 Mar 20 kl. 19:40

2.500 helseansatte i Oslo i karantene

2.500 ansatte i hjemmetjenesten og ved sykehjem i Oslo kommune er i koronakarantene. Nå kutter hjemmetjenesten ned på hjelp til hjemmeboende, melder VG.

VG - 23 Mar 20 kl. 07:01

Les VG her - nå med kryssord hver dag!

I dagens avis kan du lese hva ekspertene tror om boligmarkedet Fremover. Er det helt katastrofe å kjøpe eller selge nå, eller kan det faktisk være mulig å gjøre et kupp?.

NRK - 23 Mar 20 kl. 10:39

FHI: Ikke mulig å stoppe epidemien

Det er ikke mulig å stoppe koronaepidemien, mener Folkehelseinstituttet (FHI). Det kan bety strenge tiltak i flere måneder Fremover, før de gradvis slippes opp, sier områdedirektør for smittevern i FHI, Geir Bukholm, til forskning.no..

P4 - 23 Mar 20 kl. 18:53

- Skoler vil forbli stengte

- Det er for tidlig å åpne skoler og barnehager i Oslo. Det sier Byrådsleder Raymond Johansen til VG. Han varsler også at antallet personer som kan være samlet, ligger an til å bli kraftig redusert, helt ned til fem.

VG - 20 Mar 20 kl. 21:05

Vi hjelper også studentene

Tiden Fremover kan bli tøff for de aller fleste. Også studenter. Men ingen står helt alene, heller ikke dere..

NRK - 20 Mar 20 kl. 15:55

KLM innstiller fra Torp

Flyselskapet KLM innstiller alle sine flyvninger til og fra Sandefjord fra lørdag 21. mars. Det er dermed ingen planlagte utenlandsankomster på Torp Fremover.

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 17:12

Ekspertene er bekymret for utsatte barn og unge i hjemmeisolasjon: Slik kan du hjelpe

Hjelpetelefon venter økt pågang Fremover..

VG - 20 Mar 20 kl. 18:25

Italiensk journalist til VG: – Italia blir aldri det samme

Vittorio Malagutti (55) bor og jobber i coronaubruddets episenter i Nord-Italia. Nå frykter han at nordmenn og andre utenlandske turister vil holde seg unna landet i lang tid Fremover..

P4 - 20 Mar 20 kl. 14:28

Setter inn militæret i Lombardia

Den italienske hæren frakter nå militærpersonell til Lombardia-regionen for å sikre at folk holder seg inne. 114 soldater skal Fremover patruljere regionen for å håndheve portforbudet som er innført. Regionen er svært hardt rammet av koronaviruset, og har de siste ukene blitt omtalt som Italias Wuhan.

E24 - 17 Mar 20 kl. 22:51

Fryktindikator på rekordnivå: – Helt sinnssyke tall

«Fryktindeksen» Vix har skutt opp, noe som betyr at det kan ligge an til ekstreme utslag på børsene i tiden Fremover..

VG - 18 Mar 20 kl. 12:04

Forskeren om Debatten-kritikken: – Jeg håper fokuset Fremover kan være på sak og ikke person

Etter at forsker Gunhild Alvik Nyborg stilte opp på Debatten om coronaviruset tirsdag har reaksjonene vært mange..

P4 - 18 Mar 20 kl. 23:19

Siv Jensen i karantene

Frp-leder Siv Jensen er i hjemmekarantene fordi en av representantene i stortingsgruppa er bekreftet smittet av koronaviruset. Jensen skriver på sin Facebook-side at hun føler seg frisk som en fisk, og at hun som svært mange andre skal jobbe hjemmefra Fremover. Tidligere i dag ble det kjent at arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen er smittet..

P4 - 20 Mar 20 kl. 07:39

Byrådslederen: - Frykter framtidige kutt i budsjetter

Det er stor usikkerhet knyttet til statens krisehjelp til kommunene i forbindelse med koronautbruddet. I går ble det vedtatt at kommuner og fylkeskommuner blant annet skal kompenseres for urimelige virkninger av skattesvikt, inntektsbortfall og merutgifter som følge av krisen. Både byrådsleder i Oslo Raymond Johansen og Helge Eide i KS mener det må presiseres hva kompensasjonen skal bestå av slik at kommuneøkonomien kan planlegges Fremover..

P4 - 19 Mar 20 kl. 11:32

Skal diskutere kapasitetsutfordringer på internett

Digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland møter i dag de seks store teleselskapene for å snakke om nettsituasjonen i landet. I går fikk Telenor problemer som rammet mange med hjemmekontor. Det er usikkert om feilen skyldes høyere trykk.

NRK - 17 Mar 20 kl. 22:46

Endring i togtidene i Trøndelag

Flere togruter i Trøndelag innstilles på grunn av koronakrisen. Vy har mange ansatte i karantene, og planlegger for enda flere i tiden Fremover. Det fører til at de innstiller en rekke togavganger i Trøndelag.

P4 - 17 Mar 20 kl. 16:45

Ber behandlere tilby digitale konsultater

- Fastleger, psykologer og andre behandlere må ta i brukt digitale konsultasjoner Fremover. Det er den klare oppfordringen fra helseminister Bent Høie, som i ettermiddag holdt en pressekonferanse om koronasituasjonen. På grunn av smittefare blir slike behandlinger stadig mer krevende, og da må man ta i bruk nettet, sier Høie.

E24 - 15 Mar 20 kl. 22:24

Monsterkutt fra Fed: – Alle mann til pumpene

Seniorøkonom spår skred av rentekutt etter USAs nedsabling av renten: – Må regne med at det kommer meldinger ut av lufta Fremover..

P4 - 16 Mar 20 kl. 19:26

Rekordmange forsikringssaker

Koronaviruset fører til rekordmange forsikringssaker. Gjensidige alene har registrert 8 000 forsikringssaker som følge av viruset, og forventer en betydelig økning Fremover, blant annet på grunn av mange reiser som avbestilles. Selskapet sier det er svært stor pågang nå, og ber folk melde skade på nett fremfor å ringe..

VG - 15 Mar 20 kl. 17:22

Hastetiltak: Alle serveringssteder i Oslo må stenge klokken 21 Fremover

Dette føyer seg inn i rekken grep byrådsleder Raymond Johansen tar for å stagge virusspredningen i hovedstaden..

P4 - 16 Mar 20 kl. 16:38

Advarer mot bedrageri

Økokrim advarer korona-bedrageri. - Mange kriminelle vil være kyniske og utnytte folks usikkerhet for å svindle til seg penger, sier førstestatsadvokat Inge Svae-Grotli hos Økokrim. Også Nasjonal sikkerhetsmyndighet er bekymret for mer økonomisk kriminalitet i tiden Fremover..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt