Fremmed

Tuesday, 18 February, 10:59

Nyheter om Fremmed

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 15:10

Tre menn siktet for spionasje for Saudi-Arabia i Danmark

Tre personer er siktet for spionasje for saudiarabisk etterretning i Danmark. En norskiraner er siktet for å ha bistått Fremmed etterretning på dansk jord..

VG - 15 Jan 20 kl. 10:46

Fremmed mann ville inn til Carola

Carola Häggkvist (53) forteller at politiet møtte opp etter at en Fremmed mann hadde forsøkt å komme seg inn i hennes hjem i Steninge slottsby..

NRK - 02 Jan 20 kl. 20:42

Barn forsøkt lokket inn i mørk bil

Politet i Trondheim ber folk om tips etter at barn skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil med en Fremmed mann to steder i byen på torsdag. Det første tilfellet var ved Charlottenlund i tre-firetiden. Barna beskriver bilen som en mørk stasjonsvogn..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 18:53

Hun er sulten, ødeleggende og Fremmed. I sommer dukket denne arten opp i norsk natur for første gang.

Forskerne fant 174 Fremmede arter rundt Oslofjorden da de testet ut nye metoder i sommer. Noen av artene er aldri før påvist i norsk natur..

P4 - 14 Dec 19 kl. 07:50

Full mann la seg i feil seng

En full mann tok seg inn i et Fremmed hus og la seg i sengen til en kvinne på Bryne i natt. Da kvinnens samboer kom hjem, ble mannen jaget på dør, melder politiet. Men problemene stoppet ikke der.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 19:15

Min jobb er å bedrive helseinformasjon, og jeg tar den på alvor | Tale Krohn Engvik

At fagfolk bedriver opplysningsarbeid er ikke nytt, men noe både leger og helsesøstre har gjort i tiår. Det som kan virke Fremmed, er at kanalen jeg bruker er Snapchat..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 19:15

Min jobb er å bedrive helseinformasjon, og jeg tar den på alvor | Tale Maria Krohn Engvik

At fagfolk bedriver opplysningsarbeid er ikke nytt, men noe både leger og helsesøstre har gjort i tiår. Det som kan virke Fremmed, er at kanalen jeg bruker er Snapchat..

P4 - 28 Nov 19 kl. 08:05

Språkpris til Pippi

Pippi får språkpris. Riktignok er det Inger Nilsson, hun som spiller Pippi, som får Foreningen Nordens språkpris for 2019. Den får hun fordi Pippi Langstrømpe er det aller første møtet mange barn i Norden har med et Fremmed språk - og serien har hatt en uvurderlig betydning for språkforståelsen, heter det i begrunnelsen.

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 17:31

Nærbø brøt ny barriere - fikk unik tribunestøtte på bortebane

Nærbø har flere knepne nederlag og uavgjort borte, men først lørdag vant laget sin første kamp på Fremmed gulv mot et av håndballens topplag da FyllingenBergen ble slått..

NRK - 06 Nov 19 kl. 03:53

Ingen angrep mot USA-valg tirsdag

Seks sikkerhetsbyråer og justisdepartementet i USA sier de ikke har funnet tegn på at valgene på tirsdag denne uken ble utsatt for hacking fra noe Fremmed land. Ifølge Reuters advarte de samtidig mot at Russland, Kina og Iran vil gjøre nye forsøk..

NRK - 05 Nov 19 kl. 19:53

Ella (89) fikk ikke politihjelp

Ella Pedersen (89) ble avvist av politiet i Finnmark da hun natt til søndag ba om hjelp. En Fremmed mann ver i ferd med å knuse vinduet hennes. Politiet vurderte situasjonen til å ikke være alvorlig nok..

P4 - 05 Nov 19 kl. 21:24

Eldre kvinne avvist av politiet

En 89 år gammel kvinne ble avvist av politiet i Finnmark da hun natt til søndag ba om hjelp. En Fremmed mann ver i ferd med å knuse vinduet hennes i Mehamn, men politiet vurderte situasjonen til å ikke være alvorlig nok. De begrunner det med samtalen med kvinnen og en annen kilde, melder.

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 19:13

Ketil Solvik-Olsen i ny bok: Frp bør ha statsministeren

Tidligere statsråd Ketil Solvik-Olsen mener Fremskrittspartiet bør ta sikte på statsministerposten, og er heller ikke Fremmed for å ta over partilederrollen..

VG - 03 Nov 19 kl. 19:04

Ketil Solvik-Olsen i ny bok: Frp bør ha statsministeren

Tidligere statsråd Ketil Solvik-Olsen mener Fremskrittspartiet bør ta sikte på statsministerposten, og er heller ikke Fremmed for å ta over partilederrollen..

NRK - 03 Nov 19 kl. 00:38

Til sykehus etter voldshendelse

En mann i starten av 60-årene er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen sier at en Fremmed mann kom på døra hans. Ingen er pågrepet.

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 07:05

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann i starten av 60-årene er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen sier at en Fremmed mann kom på døren hans. En person er mistenkt..

P4 - 03 Nov 19 kl. 07:43

Til sykehus etter voldshendelse

En mann i starten av 60-årene er sendt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen har forklart at han ble angrepet av en Fremmed mann som banket på døra hans. Den fornærmede mannen var bevisstløs og har skader i hodet og ansiktet etter at han skal ha blitt slått og sparket, melder politiet.

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 13:29

Russisk student tilbake i Moskva etter ha sonet dom i USA

Den russiske studenten Maria Butina landet lørdag i Moskva etter å ha sonet en dom for å ha opptrådt på vegne av en Fremmed makt i USA..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 22:34

«Brexit» i nytt halmstrå

Boris Johnson er ikke Fremmed for risikosport, og han har fått et nytt halmstrå å henge i fra EU..

P4 - 16 Oct 19 kl. 14:43

Ubåt kan ha vært værbøye

Miniubåten som den svenske forsvarssjefen bekreftet hadde krenket svensk territorium i Stockholm i 2014, kan ha vært en værbøye. På en pressekonferanse med forsvarssjefen for fem år siden sa statsminister Stefan Løfven at de hadde sikre bevis for en Fremmed ubåt og at dette var opprørende og svært alvorlig. Men nå skriver Svenska Dagbladet at signalene kan vise seg å komme fra et svensk fartøy til en savnet meteorologisk bøye..

E24 - 26 Sep 19 kl. 15:38

Varsler: Det hvite hus forsøkte å legge lokk på telefonsamtalen

«Jeg har mottatt informasjon fra flere myndighetspersoner om at presidenten i USA bruker makten til hans kontor for å anmode et Fremmed nasjon om å blande seg inn i valget i 2020.».

VG - 26 Sep 19 kl. 14:57

Varsler: Det hvite hus forsøkte å legge lokk på telefonsamtalen

«Jeg har mottatt informasjon fra flere myndighetspersoner om at presidenten i USA bruker makten til hans kontor for å anmode et Fremmed nasjon om å blande seg inn i valget i 2020.».

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 19:00

Benedicte (25) var forberedt på å dø. Nå lever hun et aktivt liv for personen som reddet livet hennes.

Lungene til Benedicte Abello sviktet. Så reddet en Fremmed person livet hennes..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:18

Faren fant Fremmed mann i sengen til sønnen (6). Nå er mannen dømt.

27-åringen er dømt til fengsel i fire år og tre måneder..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 15:08

Mann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring

En mann er dømt til fengsel i fire år og tre måneder for å ha tatt seg inn i et bolighus og forgrepet seg på en Fremmed seksåring, melder Bergens Tidende..

P4 - 21 Aug 19 kl. 14:56

Dømt for overgrep mot seksåring

En 27 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for voldtekt av en seks år gammel gutt. Voldtekten skjedde i desember i fjor da mannen tok seg inn i et Fremmed hus midt på natten og forgrep seg på gutten. 27-åringen nektet straffskyld i retten og sa at han ikke husket hendelsen.

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:36

Nekter straffskyld for overgrep

En 27 år gammel mann som er tiltalt for seksuell omgang med en seks år gammel gutt nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i Bergen tingrett i dag. Etter et julebord i fjor der han hadde drukket mye alkohol tok han seg inn i et Fremmed hus og forgrep seg på gutten. Han ble oppdaget av guttens far.

VG - 21 Jul 19 kl. 18:09

Kvinne dyttet foran tog i Tyskland - mann siktet for drap

En 28 år gammel mann er siktet for drap etter at han dyttet en Fremmed kvinne (34) foran et tog i Tyskland..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 16:04

Ble spytta på av Fremmed mann

Da Ruba Alnajjar (24) gikk av bussen på vei til jobb, ble hun spytta i ansiktet. - Jeg tenkte å la være å si noe, men nå får det være nok..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 12:02

- Kan ikke ha det sånn

Sentrale politikere, både i posisjon og opposisjon, er ikke Fremmed for en helt ny organisering av barnevernet..

P4 - 09 Jun 19 kl. 07:24

Fant Fremmed mann i sengen

En beboer som kom hjem til huset sitt i Harstad i natt, fant en Fremmed mann i sin egen seng. Mannen var beruset og er tatt med til arresten. Den fornærmede har bestemt seg for ikke å anmelde saken..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 11:26

Tidligere UEFA-president løslatt etter avhør: – Alt dette er Fremmed for meg

Tidligere UEFA-president Michel Platini er løslatt etter avhør i forbindelse med tildelingen av VM i 2022 til Qatar..

VG - 14 Jun 19 kl. 18:13

Ludvigsen husker ikke 26-åring: – Han kalte ham «onkel Svein»

NORD-TROMS TINGRETT (VG) Hjelpeapparatet fikk inntrykk av at Svein Ludvigsen og fornærmede hadde hatt tett kontakt. «En helt Fremmed person», sier Ludvigsen..

VG - 14 Jun 19 kl. 18:13

Vitne om fornærmet 26-åring: – Han kalte ham «onkel Svein»

NORD-TROMS TINGRETT (VG) Hjelpeapparatet fikk inntrykk av at Svein Ludvigsen og fornærmede hadde hatt tett kontakt. «En helt Fremmed person», sier Ludvigsen..

VG - 13 Jun 19 kl. 09:21

Iuel føler seg Fremmed i kanonfelt: - Nærmest en VM-finale

OSLO RÅDHUS (VG) Amalie Iuel (25) stiller med en fersk norsk rekord på 400 meter hekk, men er likevel «liten» i forhold til konkurrentene i et råsterkt Bislett-felt..

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump: Ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å lytte» om en Fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..

VG - 13 Jun 19 kl. 04:10

Trump sier han ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å høre på» om en Fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander..

VG - 11 Jun 19 kl. 05:43

Fornærmede skrev hilsen i Sveins Ludvigsens hyttebok

Da politiet ransaket hytta til Svein Ludvigsen på Andselv i Troms, fant de en hyttebok hvor det var skrevet en hilsen på et Fremmed språk..

VG - 11 Jun 19 kl. 05:43

Fornærmede skrev hilsen i Svein Ludvigsens hyttebok

Da politiet ransaket hytta til Svein Ludvigsen på Andselv i Troms, fant de en hyttebok hvor det var skrevet en hilsen på et Fremmed språk..

Dagbladet - 09 May 19 kl. 05:41

Hunder har Fremmed flått med seg fra utlandet

Husflåtten fra Sør-Europa kan bli en skikkelig plage om den kommer seg gjennom grensekontrollen og etablerer seg i norske hjem. På Gardermoen ser veterinærene en økning..

Dagbladet - 04 May 19 kl. 07:57

Snille monstre på Fremmed planet

Konkurransedyktig fransk animasjon for barn..

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 23:37

Kort vei mellom høye topper

Det er få artister som klarer å få et norsk publikum til å klemme en Fremmed..

Hegnar.no - 18 Feb 19 kl. 05:34

Australia hacket før valget – mistenker Fremmed stat

Statsminister Morrison sier mandag at en «sofistikert, statlig aktør» har hacket landets største politiske partier og parlament, kort tid før valget..

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 06:03

Australia hacket før valget – mistenker Fremmed stat

Statsminister Morrison sier mandag at en «sofistikert, statlig aktør» har hacket landets største politiske partier og parlament, kort tid før valget..

E24 - 18 Feb 19 kl. 05:51

Australia hacket før valget – mistenker Fremmed stat

Statsminister Morrison sier mandag at en «sofistikert, statlig aktør» har hacket landets største politiske partier og parlament, kort tid før valget..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt