Fremfor

Onsdag, 20 Januar, 15:00

Nyheter om Fremfor

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 09:39

Sveriges skøytesensasjon: Valgte militæret Fremfor idretten

Sverre Lunde Pedersen (29) beskriver Sveriges nye og lenge etterlengtede langdistanse-ess på skøyter som en ekstrem type..

VG - Igår: 09:38

Sveriges skøytesensasjon: Valgte militæret Fremfor idretten

Sverre Lunde Pedersen (29) beskriver Sveriges nye og lenge etterlengtede langdistanse-ess på skøyter som en ekstrem type. Det bekrefter Nils van der Poel i dette intervjuet – dagen etter 24-åringens suverene EM-seier på 10.000 meter..

VG - 08 des. 20 kl. 10:15

Ble feilaktig satt på karantenehotell på Gardermoen

Grensepolitiet tok feil da Zach (23) ble satt i karantenehotell på Gardermoen Fremfor å få reise videre til Tromsø. Det fastslår Justisdepartementet. Nå får han endelig reise videre til forloveden..

NRK - 08 des. 20 kl. 03:24

Sveits vaksinere langsomt

Sveits har valgt en annen retning for sin vaksinestrategi enn mange andre land. De vektlegger varsomhet Fremfor tempo. Trolig vil massevaksinering starte innen midten av 2021, anslår Claire-Anne Siegrist, en av landets fremste vaksinerådgivere..

NRK - 08 des. 20 kl. 03:24

Sveits vaksinerer langsomt

Sveits har valgt en annen retning for sin vaksinestrategi enn mange andre land. De vektlegger varsomhet Fremfor tempo. Trolig vil massevaksinering starte innen midten av 2021, anslår Claire-Anne Siegrist, en av landets fremste vaksinerådgivere..

VG - 06 des. 20 kl. 16:19

Vi er forskjellige, Sanna!

Ikke se ned på oss som velger barn og familie Fremfor arbeidslivet..

Aftenposten - 04 des. 20 kl. 10:41

Filmanmeldelse: Rått Billie Holiday-portrett

Ny film om jazzlegenden Billie Holiday gir oss Fremfor alt musikken..

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:41

YouTube utestenger One America News

YouTube har utestengt den høyreorienterte nyhetskanalen One America News (OAN) på grunn av at de har spredd desinformasjon om koronapandemien. Donald Trump har etter valget oppfordret til å følge nyheter fra OAN Fremfor Fox News..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 13:51

Valgte Haalands vei Fremfor United: – Elegant og fotballklok

Det 17 år gamle vidunderbarnet Jude Bellingham (17) skal ha sagt nei til Manchester United. Torsdag kan han komme til å få sin England-debut mot Irland..

VG - 12 nov. 20 kl. 13:51

Valgte Haalands vei Fremfor United: – Elegant og fotballklok

Det 17 år gamle vidunderbarnet Jude Bellingham (17) skal ha sagt nei til Manchester United. Torsdag kan han komme til å få sin England-debut mot Irland..

Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 19:39

Bærum-skoler velger Ipad Fremfor nye bøker

– Skjermbruk gjør at sønnen min konsentrerer seg dårligere. Det er trist å se, sier Anniken Beyer Fjeld..

VG - 19 okt. 20 kl. 19:03

Jo, vi må faktisk diskutere nødvendigheten av å bruke 36 milliarder kr på nye regjeringskontorer

Det konservative regjeringspartiet mener det er «nødvendig» å prioritere nye kontorer til seg selv, Fremfor – for eksempel – nødvendige utbygginger av vei og jernbane vedtatt i Nasjonal transportplan. Velkommen til Høyre anno 2020..

E24 - 13 okt. 20 kl. 10:14

Høyre foretrekker nasjonalromantisk synsing Fremfor fakta i debatten om formuesskatt

Hvordan kan et selverklært kunnskapsparti være så døv for fakta?.

E24 - 09 okt. 20 kl. 12:54

Norges Bank overrasket over boligprisveksten: – Kan over tid føre til tidligere renteoppgang

Boligprisene har stadig overrasket på oppsiden gjennom coronakrisen. Sentralbanksjefen håper ikke utviklingen fortsetter, men mener det enn så lenge er klart å foretrekke Fremfor det motsatte..

VG - 23 sep. 20 kl. 07:15

Vil åpne deler av Norge raskere enn andre

Åpningen for breddeidrett og større arrangementer har blitt utsatt. Men Fremfor å vente på at hele landet har lav nok smitte, kan det bli aktuelt å bare åpne deler av landet..

VG - 20 sep. 20 kl. 15:59

Vi må verne minoriteter Fremfor å verne ekstremisters påståtte ytringsfrihet

Debatten omkring den såkalte rasismeparagrafen har blusset opp igjen. Straffelovsbestemmelsen skal verne minoriteter mot hat og diskriminering, men terskelen for muslimhets ser ut til å være urovekkende lav i både kommentarfelt og på norske gater..

P4 - 20 sep. 20 kl. 07:26

NHO: - Umulig

NHO Transport mener det var umulig å imøtekomme kravene. De viser til at koronapandemien legger et hardt press på bransjen nå. - Vi må redde arbeidsplasser og unngå permitteringer og overgang til deltidsstillinger Fremfor å betale langt høyere lønn, sier administrerende direktør John Stordrange..

P4 - 12 sep. 20 kl. 10:07

Flere får legehjelp over nett

Mange pasienter utfører timen med fastlegen digitalt Fremfor å møte opp. I juni 2019 var det 3 prosent av pasientene som brukte det - nå er tallet 21 prosent, viser tall fra Pasientregisteret. Under koronapandemien ble mange oppfordret til dette for å unngå smitte - men fortsatt bruker mange tilbudet aktivt.

NRK - 01 sep. 20 kl. 06:19

Håper på å få ned overdosetallene

Nå kan brukere i Oslo inhalere heroin under oppsyn av helsepersonell, skriver NTB. Helsemyndighetene har i flere år forsøkt å få flere til å gå over til å røyke stoffet Fremfor å injisere. Risikoen for overdose er langt høyere ved sprøyte..

NRK - 01 sep. 20 kl. 06:19

Håper å få ned overdosetallene

Nå kan brukere i Oslo inhalere heroin under oppsyn av helsepersonell, skriver NTB. Helsemyndighetene har i flere år forsøkt å få flere til å gå over til å røyke stoffet Fremfor å injisere. Risikoen for overdose er langt høyere ved sprøyte..

P4 - 29 aug. 20 kl. 22:20

Støre tror det blir lettere for Ap etter Giske-exit

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre tror fremtiden til partiet blir enklere nå som Trond Giske har varslet at han gir seg i politikken. Til VG sier han at han tror partiet lettere vil kunne ha fokus på politikk Fremfor person etter at Giske meddelte at han gir seg. Støre sier også han er lettet over at det er valgt en ledelse i Trøndelag arbeiderparti som han tror vil samle støtte og oppslutning..

VG - 29 aug. 20 kl. 17:41

Ingvild Kjerkol vant lederkampen i Trøndelag Ap – vil bli statsråd

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) Etter en dramatisk utvikling på årsmøtet til Trøndelag Ap, ble stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol valgt til leder Fremfor Rennebu-ordfører Marit Bjerkås. Nå innrømmer hun å ha statsrådambisjoner..

P4 - 29 aug. 20 kl. 09:45

Frykter folk tar for lett på symptomene

Helsedirektør Bjørn Guldvog frykter folk skal ta for lett på koronasymptomene i høst og gå på jobb Fremfor å bli hjemme. Høsten er en sesong hvor mange blir forkjølet eller får influensa - noe som gir mange av de samme symptomene som koronaviruset. Guldvog frykter folk skal ta for lett på smittefaren og risikoen..

P4 - 19 aug. 20 kl. 22:19

Økokrim vil ha flere anmeldelser på miljøkriminalitet

Økokrim vil ha flere anmeldelser på miljøkriminalitet. De siste 15 årene har oljebransjen stått for 3528 ulovlige utslipp, men bare elleve har blitt anmeldt. Petroleumstilsynet har tidligere forsvart manglende anmeldelser med at de foretrekker dialog Fremfor straff, ifølge Klassekampen.

P4 - 11 aug. 20 kl. 05:52

Vil ha dårligere betalt jobb Fremfor å flytte

Én av to nordmenn går heller ned i lønn enn å flytte på seg. Det viser Arbeidslivsbarometeret for 2020. Undersøkelsen ble gjennomført i april, samtidig som de norske ledighetstallene gikk til værs, skriver Aftenposten.

P4 - 24 juni 20 kl. 08:24

Frykter billigere busser blir prioritert Fremfor sikkerhet

Fellesforbundet frykter at billigere busser blir prioritert Fremfor sikre busser i anbudsrunder. Bekymringen kommer etter at to personer, en buss-sjåfør og en fører av en personbil, omkom etter en kollisjon på Sørås i Bergen forrige uke. Forbundssekretær i Fellesforbundet, Dag-Einar Sivertsen, sier ulykken har ført til debatt om tryggheten for bussjåfører:.

Aftenposten - 06 aug. 20 kl. 20:00

Ny jernbanetunnel gjennom Oslo må bygges nå | Ola Elvestuen, Solveig Schytz og Jon Gunnes

Opposisjonen ønsker å lappe på noe gammelt, Fremfor å satse for fremtiden..

P4 - 22 juli 20 kl. 20:34

Trump støttes ikke av folket om skoleåpning

Svært få amerikanere vil at skolene skal gjenåpnes slik president Donald Trump tar til orde for. I en undersøkelse svarer kun 1 av 10 amerikanere at skolene bør gjenåpnes som normalt til høsten. Trump mener myndighetene i mange delstater holder skolene stengt av politiske grunner, og ikke på grunn av koronakrisen.

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 09:14

Råd fra Røde Kors: – Velg hygge Fremfor lang topptur med barna

Røde Kors har den siste tiden hatt flere utrykninger der foreldre har større turambisjoner enn barna, og råder familier til å vektlegge hygge framfor kilometer..

P4 - 13 juli 20 kl. 17:33

Mange dropper storbyturer

Nordmenn velger små steder Fremfor de største norske byene i sommer. Det er inntrykket NHO Reiseliv har. Direktør Kristin Krohn Devold sier til NRK at det er overraskende gode besøkstall i distrikene, mens en by Som Oslo har lavere tall.

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 19:00

Direktoratet for e-helse overbeviser ikke | Torbjørn Nystadnes

Direktoratet synes å ville gjøre sine egne erfaringer Fremfor å lære av andre..

NRK - 22 juni 20 kl. 11:50

Store båthavner er best for naturen

Fiskeridirektoratet vil at kommunene etablerer færre og større småbåthavner, Fremfor flere små. Dermed blir det færre inngrep i naturen. Uttalelsen kom da Sandefjord kommune ba om innspill fordi de skal utrede nye småbåthavner..

E24 - 18 juni 20 kl. 11:46

Kronikk: Norge bør heie på «oljå»

Den polariserte norske oljedebatten gjør grønn omstilling mer krevende enn nødvendig. Fremfor å kjefte bør vi takke oljebransjen for alt den har gitt oss..

VG - 16 juni 20 kl. 13:35

Greta Thunberg velger hundene Fremfor DiCaprio og Obama

Miljøaktivist Greta Thunberg (17) gir superstjernene det glatte lag..

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 23:15

Rundt tusen demonstrerte mot rasisme i Malmö

Rundt 1.000 mennesker trosset smittevernreglene og møtte opp til en antirasistisk demonstrasjon i Malmö. Politiet valgte dialog Fremfor å gripe inn..

NRK - 04 juni 20 kl. 22:46

1000 i rasisme-protest i Malmö

1000 mennesker trosset smittevernregler og tok del i en antirasistisk demonstrasjon i Malmö. Da den opprinnelige markeringen ved Ribersborg ble avsluttet, gikk flere hundre demonstranter i tog mot sentrum. Politiet valgte dialog Fremfor å gripe inn..

P4 - 04 juni 20 kl. 14:37

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, Fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

Aftenposten - 03 juni 20 kl. 20:00

Vannlandet som gikk over bekken etter vind | Terje Tvedt

Europas vannland nummer én subsidierer importert vindkraftteknologi Fremfor å utvikle mer effektiv vannkraft. Finnes det noen rasjonelle argumenter for det?.

P4 - 03 juni 20 kl. 05:42

Frykter milliardregning for testing

Oslo kommune frykter milliardregning for å stoppe en eventuelt ny smittebølge. Et notat Aftenposten har fått tak i viser at det kan koste opp mot 1,6 milliarder kroner for testing, smittesporing, isolasjon og karantene Helsedirektør Bjørn Guldvog sier han forstår at dagens test- og sporingsregime kan bli dyrt med mye smitte, men sier det er å foretrekke Fremfor de sammfunsøkonomiske kostnadene ved nedstenging..

Aftenposten - 27 mai 20 kl. 08:09

Raja prioriterer koronakrisen Fremfor lederkamp

Venstres Abid Q. Raja prioriterer å løse koronakrisen foran å stille som lederkandidat mot Sveinung Rotevatn. – Spørsmål om ledervalg vil jeg komme tilbake til i høst, sier Raja..

Aftenposten - 27 mai 20 kl. 08:09

Abid Q. Raja prioriterer koronakrisen Fremfor lederkamp

Venstres Abid Q. Raja prioriterer å løse koronakrisen foran å stille som lederkandidat mot Sveinung Rotevatn. – Spørsmål om ledervalg vil jeg komme tilbake til i høst, sier Raja..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 16:28

Et valg faren gjorde da hun var 13 år, har gjort henne til tidenes best betalte kvinnelige idrettsutøver.

Naomi Osaka er tidenes best betalte kvinnelige idrettsutøver i løpet av et år. En av grunnene er at faren hennes valgte Japan Fremfor USA..

P4 - 23 mai 20 kl. 22:17

Bedriftene vil ha hjelp til å betale lønninger

Over 70 prosent av norske bedrifter vil ha hjelp til å betale de ansattes lønn, Fremfor å permittere. Det kommer frem i en ny undersøkelse Advicia har utført for Næringsrådene i de største byene i Norge. De minste bedriftene har størt behov for lønnstilskudd.

VG - 13 mai 20 kl. 13:23

Eliteserieprofiler om Oldrups utspill: – Skal vokte oss vel for å avskrive det som sutring

Mjøndalen-spiller Christian Gauseth (35) er sikker på at det finnes flere spillere i Eliteserien som ville foretrukket å vente lengre Fremfor å gå i gang med fotball nå..

P4 - 04 mai 20 kl. 05:56

- Permitterte bør vurdere å selge fond

- Nordmenn som er permittert bør nå vurdere å selge fond for å få privatøkonomien til å gå rundt. Det sier fagdirektør Jorge B. Jensen i Forbrukerrådet til Finansavisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt