Fort

Wednesday, 10 August, 03:52

Nyheter om Fort

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 jul 22 kl. 10:10

Jakob Ingebrigtsen var skuffet etter sitt første sølv i VM

– Dette var forferdelig! Frustrerende, sa Ingebrigtsen etter løpet.Han mente at han gjorde feil under løpet.

Klartale - 03 jul 22 kl. 06:30

Her endrer prisen seg så Fort at de lager nye sedler igjen

Du må betale stadig mer for mat og energi. Slik er det i hele verden. Men det er nok få steder hvor prisen har endret seg like Fort.

NRK - 24 jul 22 kl. 23:26

Flere innlagt med metanolforgiftning på Sørlandet

Flere personer er søndag kveld lagt inn på Sørlandet sykehus med metanolforgiftning. De som får symptomer, oppfordres til å kontakte lege så Fort som mulig. De innlagte kommer fra Lindesnesregionen, opplyser Sørlandet sykehus på epost til NTB sent søndag.

Klartale - 14 jul 22 kl. 11:45

Dette bør du vite dersom du skal leie bolig

– Det viktigste er å gå på visning. Hvis du får tilbud om visning, uansett hvilken form den har, så bør man takke ja til det. Det sier Yngve Gran Andersen.

NRK - 04 aug 22 kl. 17:15

Estland fjerner alle minnesmerker fra sovjettiden

monumenter fra sovjettiden, sier statsminister Kaja Kallas. Ifølge Kallas er det Fortsatt mellom 200 og 400 minnesmerker fra sovjettiden igjen den baltiske staten. – Nå er det bestemt.

Klartale - 03 aug 22 kl. 14:57

Island gjør seg klare for utbrudd fra vulkan

Det skal være mye bevegelse i magmaen mellom to vulkaner på Island, melder kanalen RUV. Bilder med satelitt skal vise at det er mye som skjer under overflaten på jorda mellom Keilir og Fagradalsfjall. Det er to av mange vulkaner på Island.

NRK - 03 aug 22 kl. 13:03

FN-talsperson bedt om å forlate Kongo omgående

Kongo har bedt talspersonen for FNs fredsbevarende styrker i landet (Monusco) om å forlate landet omgående etter «ufine og upassende kommentarer». – Regjeringen vil sette veldig stor pris på om det blir ordnet at Mathias Gillmann forlater kongolesisk territorium så Fort som mulig, heter det i et offisielt brev fra Kongos regjering til Monusco, som AFP har fått innsyn i. Det er ikke klart hvilke kommentarer Gillmann skal ha kommet med som regjeringen reagerer på, men en anonym regjeringskilde sier til AFP at Gillmann skal ha sagt til en fransk radiokanal at Monusco ikke har den militære styrken som trengs for å bekjempe den væpnede gruppen M23, som er aktiv øst i Kongo.

Klartale - 03 aug 22 kl. 06:30

Synes maten er blitt veldig dyr

Korona-pandemien. Krigen i Ukraina. Oppgjøret til bøndene.

Klartale - 01 aug 22 kl. 10:57

Nå kan du ta paracetamol oftere

Legemiddelet paracetamol brukes blant annet mot smerter. Før har du kunne ta legemiddelet inntil tre ganger i døgnet. Det har vært anbefalt.

NRK - 01 aug 22 kl. 10:35

Nå kan du ta mer paracetamol

Statens legemiddelverk endrer doseringsanbefalingene for det populære legemiddelet paracetamol, som mange bruker. Nå kan man ta det inntil fire ganger i døgnet. Tidligere har de fleste paracetamol-produsentene anbefalt at man tar legemiddelet inntil tre ganger i døgnet, skriver Legemiddelverket på sine nettsider.

NRK - 31 jul 22 kl. 02:10

17-åring tatt for kjøring i svært høy hastighet

Politiet i Oslo stoppet i natt en 17-åring som kjørte så Fort at førerkortet ville røket om hen hadde hatt lappen. Bilen ble stoppet ved Ryen i Oslo, opplyser politiet på Twitter. De har opprettet sak mot den unge sjåføren..

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

NRK - 28 jul 22 kl. 12:55

Sverige: El-sparkesykler forbys på gangveier

Fra 1. september blir det forbudt å kjøre el-sparkesykler på svenske gangveier. Det vedtok den svenske regeringen torsdag, melder SVT.

Klartale - 28 jul 22 kl. 11:04

Vi bruker opp jordens ressurser for Fort

Torsdag er det Jordas overforbruksdag. På engelsk kalles den «Earth Overshoot Day». Nå har vi brukt opp de fornybare ressursene til jorden for året, ifølge Verdens naturfond (WWF).

Aftenposten - 26 jul 22 kl. 15:24

Lokal 20-åring klar for spansk topplag: – Det gikk veldig Fort

Madelen Koldal Holme (20) går fra å kjempe mot nedrykk med Arna-Bjørnar, til å kjempe i toppen av spansk fotball..

NRK - 25 jul 22 kl. 20:19

Politiet skjøt kvinne på flyplass i Dallas

Politiet skjøt en kvinne som hadde avfyrt flere skudd i taket på Love Field-flyplassen i Dallas i USA, melder CNN. Kvinnen ble ikke livstruende skadd og er pågrepet. Ingen andre personer ble skadd i hendelsen.

NRK - 25 jul 22 kl. 18:54

Meldinger om avfyrte skudd på flyplass i Dallas

Politiet etterforsker rapporter om avfyrte skudd ved Love Field-flyplassen i Dallas i USA, melder CNN. Flyplassen befinner seg 10 km nordvest for Dallas sentrum, og er den nest største flyplassen i byen etter Dallas/Fort Worth International Airport..

NRK - 25 jul 22 kl. 17:50

Norge får rundt 1400 vaksinedoser i august

Det danske legemidelselskapet Bavarian Nordics koppevaksine har nå blitt godkjent av EU-kommisjonen. Vaksinen har fram til nå bare vært godkjent som vaksine mot apekopper i USA og Canada, men mandag morgen Forteller selskapet i en pressemelding at EU-kommisjonen har godkjent den til bruk mot apekopper også i Europa. – Det ser ut til at vi får ca.

Klartale - 25 jul 22 kl. 10:12

Ingebrigtsen var klart best da han sikret seg VM-gull

Jakob Ingebrigten løp fram og tok ledelsen mot slutten av løpet. Så brukte han kreftene på å få avstand til konkurrentene. Da hadde ingen sjanse til å følge 21-åringen fra Norge, og han sikret seg sitt første gull i verdens-mesterskapet (VM).

Klartale - 25 jul 22 kl. 08:33

Flere er forgiftet av metanol – sykehus advarer folk

– Metanol-forgiftning kan være dødelig. De som får symptomer, må kontakte lege så Fort som mulig.Det sier fagdirektør Susanne Hernes ved Sørlandet sykehus.

NRK - 22 jun 22 kl. 05:16

Zelenskyj ber om nye EU-sanksjoner

EU bør innføre en sjuende sanksjonspakke mot Russland så Fort som mulig, mener Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. – Russland må føle det voksende presset ved å gå til krig og som følge av landets aggressive antieuropeiske politikk, sier Zelenskyj i sin daglige videotale. Han tar derfor nok en gang til orde for flere EU-sanksjoner mot Russland og oppfordrer Brussel til å få på plass en sjuende pakke så Fort det lar seg gjøre.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 14:29

Kan det bli noe orden på et felles nordisk forsvar? Det kan Fort bli med praten.

NYHETSANALYSE: Debatten om et felles nordisk forsvar er het. Men det kan Fort bli med praten..

NRK - 20 jul 22 kl. 06:09

Antallet koronainnlagte i Australia nærmer seg rekorden

Australia har registrert sitt høyeste antall nye koronatilfeller på to måneder. Antallet koronainnlagte nærmer seg rekordnivået. Det nye utbruddet har fått myndighetene til å oppfordre bedrifter til å la sine ansatte jobbe hjemmefra.

NRK - 19 jul 22 kl. 08:52

VG: En person siktet etter at kvinne døde

En kvinne i 40-årene som ble funnet hardt skadd ved fylkesvei 115 i Askim og døde etter forsøk på hjerte- og lungeredning. En person er siktet, men politiet vil ikke si noe om hva siktelsen går ut på. Politiet jobber nå ut fra en rekke ulike hypoteser, ifølge operasjonsleder.

NRK - 18 jul 22 kl. 12:06

Norsk vitne om skyting på nattklubb: – Skjønte ikkje kva som skjedde

Celine (27) frå Oslo er på jentetur i Marbella saman med venninnegjengen. Dei var til stades på strandklubben då kaoset braut ut. Ho ynskjer ikkje at NRK brukar etternamnet hennar.

Aftenposten - 15 jul 22 kl. 07:05

Klar beskjed til SAS-aksjonærer: – Selg så Fort som mulig

SAS-aksjen har steget siden selskapet søkte om konkursbeskyttelse. Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea sier det….

E24 - 14 jul 22 kl. 19:05

Klar beskjed til SAS-aksjonærer: – Selg så Fort som mulig

SAS-aksjen har steget siden selskapet søkte om konkursbeskyttelse. Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea sier det handler om kunnskapsmangel..

Klartale - 14 jul 22 kl. 09:19

Kan snart bli enighet om frakt av korn fra Ukraina

Det blir nye møter neste uke, sier Hulusi Akar. Han er forsvarsminister i Tyrkia. Landet har sammen med verdens-organisasjonen FN jobbet for å få laget en avtale.

Klartale - 14 jul 22 kl. 06:30

Mer og mer korona-smitte der nordmenn vil på ferie

Juli er en av de mest travle månedene for ferie i Europa. Samtidig sprer smitte med korona seg på store deler av kontinentet.Mange land er farget mørkerøde på den siste rapporten fra ECDC.

NRK - 13 jul 22 kl. 17:39

Varetektsfengsla etter trusler mot Oslo lufthavn

Mandag kom det en bombetrussel mot Oslo lufthavn, skriver Romerikes Blad. En mann skal ha levert en lapp hvor det sto at en bombe skulle gå av på et spesifikt klokkeslett til en ansatt. Han ble raskt pågrepet, og situasjonen ble avklart så Fort at det ikke påvirka driften eller førte til evakuering, sier politiet til avisa.

Klartale - 13 jul 22 kl. 08:42

Presidenten på Sri Lankas skal ha rømt fra landet

Det har vært ukjent hvor president Rajapaksa har vært siden lørdag. Da sa han at han ville lytte til demonstrantene som krevde at han måtte slutte i jobben. Da sa Rajapaksa at han skulle slutte onsdag.

E24 - 12 jul 22 kl. 13:10

Mangfold kan ikke telles

Mange av faktorene som gjør oss virkelig forskjellige kan ikke telles. Derfor blir analyser og tiltak Fort grunne, skjeve eller direkte feilaktige..

NRK - 07 jul 22 kl. 21:05

Strømbrudd på Gardermoen

Bagasjeanlegget står på hele flyplassen, melder VG. – Vi jobber på spreng for å få løst det så Fort som overhode mulig,. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, men det har høyeste prioritet, sier kommunikasjonsrådgiver i Avinor, Øistein Løwer, til VG..

NRK - 07 jul 22 kl. 01:32

Radarkontroll i Kvikne

På riksvei 3 i Kvikne kommune nord i Innlandet fylke, har politiet hatt radarkontroll. 12 bilførere fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for Fort. Høyeste hastighet var 103 km i 80-sone..

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:10

Ferie med plan B

For mange har ikke gyldig pass. Spesielt gjelder det familier med barn. Barnas pass varer fra to til fem år.

NRK - 02 jul 22 kl. 06:38

Ukraina har koblet opp igjen atomkraftverk

Ukrainas atomenergimyndighet har gjenopprettet overvåkingssystemene ved det russiskokkuperte kjernekraftverket i Zaporizjzja. Forbindelsen til kraftverket, som med sine seks reaktorer er Europas største, «forsvant som følge av at okkupantene i Enerhodar kuttet linjene til alle ukrainske mobiloperatører, inkludert Vodafone, som IAEA bruker for overføring av data», står det i en melding fra Energoatom. Det var tidligere i uken at Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) i Wien opplyste at det hadde mistet kommunikasjonsforbindelsen til kraftverket.

NRK - 02 jul 22 kl. 04:38

Skole offentliggjorde elev-diagnoser

Fort feilen ble oppdaget, ble tilgangen til appen stengt for det aktuelle klassetrinnet, skriver Bergens Tidende. Men da hadde ni foreldre allerede rukket å lese meldingen. Skolen kontaktet de som hadde lest meldingen og ba dem om å glemme innholdet.

VG - 30 jun 22 kl. 20:48

Brann fosser videre i cupen: – Viser at Bergen skal bli et Fort fremover

(Brann-Fredrikstad 6–0) Brann vartet opp med festfotball mot Fredrikstad og tok seg enkelt videre til fjerde runde i cupen..

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 20:48

Brann fosser videre i cupen: – Viser at Bergen skal bli et Fort fremover

(Brann-Fredrikstad 6–0) Brann vartet opp med festfotball mot Fredrikstad og tok seg enkelt videre til fjerde runde i….

NRK - 29 jun 22 kl. 14:28

Danske Bank opplever trøbbel med Bank-ID

NRK har fått flere tips om at Danske Bank-kunder opplever påloggingsforespørsler på Bank-ID. Øystein Andre Schmidt, pressesjef i Danske Bank i Norge, sier de har fått tilbakemeldinger fra kunder om problemer. – Vi startet et arbeid så Fort som mulig for å få oversikt, sier Schmidt til NRK.

NRK - 27 jun 22 kl. 14:43

Ber G7-landene droppe forhandlingene og gi våpen

– President Zelenskyj ga et veldig tydelig svar om at dette ikke er tiden for forhandlinger. Ukraina vil forhandle når landet er i posisjon til å gjøre det, når de har gjenetablert en sterk posisjon, sa en fransk embetsmann etter at Zelenskyj hadde vært med på G7-toppmøtet via video. Han la til at Zelenskyj oppfordret til å få slutt på krigen så Fort som mulig, og at Ukraina ber om våpen for å presse russerne tilbake..

Klartale - 26 jun 22 kl. 15:05

Tror ikke at siktede samarbeidet med noen

Hva skjedde natt til lørdag 25. juli? Hvem var hvor?

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Større press for å bli enige i flystreiken

Flyteknikere har denne uka vært i streik. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har krevd mer penger for jobben de gjør. NFO er en fagforening.

Aftenposten - 22 jun 22 kl. 05:25

Slik skal Warholm bli VM-klar: – Det går fremover så Fort vi kan håpe

Etter ni dager hos den tyske legen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, blir Karsten Warholm nå tett fulgt opp av….

VG - 22 jun 22 kl. 05:25

Slik skal Warholm bli VM-klar: – Det går fremover så Fort vi kan håpe

Etter ni dager hos den tyske legen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, blir Karsten Warholm nå tett fulgt opp av Olympiatoppen for å rekke VM i juli. Tirsdag løp han i 18 kilometer i timen-fart på tredemølle..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com